Digidexo.com

saltvann for rensing av sår

Metoder for å rense Eye

Øyet er en av de mest bemerkelsesverdige ennå ømfintlige organer i det menneskelige legeme, og det er ett av de få som faktisk kan helbrede seg selv gis mulighet. Øynene er også følsom for støv, toksiner og rusk, som kan irritere eller forårsake riper på overflaten av iris. Øynene kan bli renset for disse tingene gjennom en rekke metoder.

Øyedråper

Øyedråper selges i apotek og dagligvarebutikker og er den mest utbredte typen av optiker når det gjelder rensing eller rensing av øynene. Denne oppløsning fremstilles av saltvann og effektivt renser øynene med bare noen få dråper. Den mest effektive måten å gjøre dette på er å vippe hodet bakover og forsiktig presse et par dråper løsning på innsiden del av hvert øye området så løsningen drypper inn i øyeeplet selv og renser det ut naturlig. Det er viktig å ikke bruke denne løsningen for ofte fordi det kan føre til uregelmessig tørrhet i øynene.

Gråter

Ved å fremkalle gråt, vil øynene naturlig rense seg av eventuelle urenheter eller fremmede partikler som kan være til stede i dem. Mens det er mange måter å bevege gråt, en god metode er å kutte en rekke fersk løk. Gassene utgitt av løk når de er kuttet vil føre til at tårekjertlene til å produsere tårer, noe som kan føles litt ubehagelig som du ikke vil være i stand til å stoppe deres flyt lett. Men når tårene avta, vil øynene dine være mye renere.

Trataka

Yoga har rensende og sunne egenskaper; en fremgangsmåte særlig Trataka, bidrar ikke bare til å utvikle det indre, ånde, øye, men også for å rense naturlig fysiske øyne. Måten å utforske denne teknikken er enkel og avslappende: Bare sitte med bena i kors på gulvet med ryggen rett og øynene lukket. Innhalere og puster dypt tre til fem ganger, og deretter konsentrere seg om midt i pannen et par centimeter over øynene dine. Denne konsentrasjonen, kombinert med øynene dine blir stengt, bidrar til å rense samt styrke øynene, ifølge Trataka utøvere.

Typer løsninger for å rense sår

Typer løsninger for å rense sår


Sår kan rengjøres med en rekke løsninger som varierer i deres effektivitet. Drikkevann er trygt å bruke, og kan være like effektivt som sterilt vann eller saltvann hvis de to sistnevnte er utilgjengelige til første responder i feltet. I sykehus, er steril 0,9 prosent saltvann løsningen av valget med mindre fysiologisk saltvann er kontraindisert. Andre løsninger er å foretrekke for anvendelse på sår hvor infeksjon er til stede.

Tap Water

Drikkevann fra springen er trygt å bruke for å rense et sår hvis midlene for sterilisering av vann ikke er tilgjengelig for personer som tilfører pleie på stedet. Vann ved kroppstemperatur er foretrukket fordi det minimaliserer tap av viklet temperaturen til pasienten. Hvis det ikke rent vann er til stede, og pasienten vil bli evakuert og behandlet raskt ved en helseinstitusjon, er det best å bare stoppe blødningen og dekker såret området.

Sterilt vann

Sterilt vann er trygt å bruke for rensing av sår overalt på kroppen. En liter vann bringes til fosskoking og fikk koke kontinuerlig i minst 60 sekunder, kan betraktes som sterilt. Vannet bør avkjøles til kroppstemperatur før den blir brukt til å rense såret. En oppløsning av sterilt vann kan bli holdt i en forseglet beholder og nedkjølt der det er mulig. Oppløsningen forblir friskt og levedyktig i flere dager.

Sterile Saline

Sterilt saltvann kommer prepackaged for bruk av ambulansepersonell i felt og for helsevesenet utøvere i et sykehus. Sterilt saltvann kan bli kopiert av kokende 2 kopper vann i minst 60 sekunder. Deretter legge 1 ts. av salt i sterilisert vann. Denne oppløsning kan anvendes for å rense sår hvor som helst på kroppen og kan pakkes og lagres for senere bruk.

Betadine

En oppløsning av Betadine blandet med saltvann eller sterilt vann er særlig godt for rensing sår som har blitt infisert. Bland en del Betadine til i det minste tre eller fire deler sterilt vann eller saltvann, fordi Betadine alene kan være toksisk for friskt vev. Betadine oppløsning bør anvendes for å rense sår før infeksjon er ikke lenger til stede. En annen, mer skånsom løsning kan deretter anvendes ved bandasje endringer. Det er trygt å bruke Betadine løsning på ansiktet og rundt øynene etter behov.

Dakin Solution

Dakin løsning er et annet antibakterielt middel som brukes i nærvær av infeksjon. I motsetning til Betadine, er Dakins ikke trygt å bruke rundt øynene. Noen apotek lager Dakins Solution, men du kan gjøre det ved å blande en eller to ts. av flytende blekemiddel til 1 liter steril saltoppløsning. Oppløsningen skal deretter fortynnes ytterligere før bruk for sårbehandling: én del Dakins til tre eller fire deler saltvann eller sterilt vann. Dakin løsning er også bra for bandasjeskift.

Hva kan du ta for å rense lungene?

Hva kan du ta for å rense lungene?


Enten du lider av en sykdom, har nettopp sluttet å røyke, eller er på et oppdrag for hele kroppen helse, det er urter du kan ta for å rense ut lungene dine. Den urter mullein, anis og kardemomme er alle svært effektive lunge rensemidler.

Mullein

Mullein er en tradisjonell urte slimløsende. Mullein inneholder to bestanddeler, mucilage og saponin, som berolige dine slimhinner og fremme slimete utflod og fjerning. Du kan kjøpe tørkede mullein teblader fra helsekostbutikker og nettbutikker.

Du kan lage en mullein te ved bløtlegging 1 eller 2 tsps. av tørket mullein blader i en kopp kokende vann i 15 minutter. Drikke te mens den fortsatt er varm. Mullein te kan inntas tre til fire ganger daglig.

Anis

Urt-anis, en felles pastill og hostemedisin ingrediens, er et effektivt lunge slimløsende. Anis inneholder alfa-pinen og creosol, to elementer som løsner slim, stimulerer lunge sekreter og tømme ut lunger. Anis frø, som er ansett som den mest potente delen av urten, kan finnes i helsekostbutikker, via nettbutikker og i krydder midtgangen på mange større matbutikker.

For å gjøre anis te, må du først knuse 1 til 2 tsps. av anis frø med enten på baksiden av en skje eller en morter og støter. Deretter helles en kopp kokende vann i løpet av de knuste frø og bratte blandingen i minst 10 minutter. La te å avkjøle litt før du drikker. Drikk dette lunge-rensing rette en gang om morgenen og en gang før du går til sengs.

Kardemomme

Kardemomme, en gammel kinesisk og indisk medisinsk urt, er en kraftig lunge cleanser. Kardemomme inneholder phytochemical cineole, som bryter opp tette lunger mens øke din sentralnervesystemet. Kardemomme kan kjøpes i indisk og kinesisk krydderboder, i helsekostbutikker eller fra nettforhandlere.

Du kan lage en kardemomme slimløsende te ved bløtlegging 1 ts. av pulverisert kardemomme i en kopp kokende vann. Du kan også gjøre en sterkere kardemomme avkok ved å legge til 15 kardemommekapsler og 15 fedd knopper til 10 kopper kokende vann. Kok i 10 minutter og overfør blandingen til en termosflaske. Drikk den varme blandingen i løpet av dagen.

Hvor mye vann trenger du for å drikke for å rense systemet?

De fleste går gjennom livet uten å vite hvor mye vann å drikke hver dag, og noen misliker drikkevann og foretrekker slukke tørsten med andre væsker. Men vann er det viktigste i livet ved siden av luft, som mennesker består hovedsakelig av vann --- 75 prosent av vekten vår, faktisk. Derfor er det nødvendig for din helse og liv å drikke nok vann hver dag for å rense ut giftstoffer og drive næring i hele kroppen din.

Expert Insight

Internasjonalt anerkjent forsker og forfatter Fereydoon Batmanghelidj, MD, sier at for å riktig rense og hydrat kroppen din du aldri skal vente til du blir tørst å drikke vann. I stedet foreslår han at du drikker omtrent fire liter vann gjennom hele dagen hver dag.
"Når vi drikker nok vann slik at urinen er fargeløs, er at et godt tegn," sier han. "Når urinen blir gul, betyr det at legemet er i ferd med å bli dehydrert, og når det blir oransje, deretter kroppen er helt dehydratisert og noen del av kroppen lider at dehydrering."

Fordeler

For vanninntaket, foreslår du drikke en halv vekt din i gram vann hver dag hvis du ikke er aktiv i International Sports Medicine Institute. Så hvis du veier 150 pounds, drikke 75 gram vann daglig. Hvis du er atletisk, drikke mer --- opptil to tredeler av din vekt i gram vann daglig, noe som er 100 gram vann hvis du veier 150 pounds.

Typer

Integrerende medisin ekspert Andrew Weil, MD, drikke destillert vann. Han sier det er trygt å drikke, og selv om du kan kjøpe flaske destillert vann han anbefaler å forske på og investere i et hjem Distiller eller et hjem vann rensende system. Destillert vann er ren, og selv om mineralene er fjernet, "Vi får våre mineraler fra mat, ikke vann," sier Weil. "Såvidt surhet går, er destillert vann nær en nøytral pH og har ingen effekt på kroppens syre / base-balansen."

Misforståelse

Noen mennesker tror at hvis du er oppblåst, vil drikkevann gjøre deg beholde enda mer væske. I virkeligheten, hvis du er oppsvulmet det betyr at du må drikke mer vann, ikke mindre, fordi hvis du ikke får nok vann vil du ikke være i stand til å rense ut systemet --- og kroppen din vil holde på hver dråpe det kan og lagre det i hele kroppen din.
En annen misforståelse er at du kan få din vann fra andre væsker. "Men ingenting erstatter vann --- ikke en ting," sier Batmanghelidj. "Ingen drikke --- ingen kaffe, ingen te, ingen alkoholholdige drikkevarer. Ikke engang fruktjuice. Hver og en av dem har sin egen agenda."

Tips og advarsler

Selv øke det daglige vanninntaket er viktig, kan du overdrive det og drikker for mye. Michael Roizen, MD, sjef velvære offiser på Wellness Institute ved Cleveland Clinic i Cleveland, Ohio, sier at hvis du drikker mer enn fire glass vann per time vil du fortynne kroppen salter fordi du ikke kan skille ut mer enn det. Dette betyr at du kan bli syk av vannforgiftning, noe som resulterer i lav blod natrium og nyresvikt.
Alternativt, hvis du ikke drikker nok vann nyrene dine ikke vil være i stand til å fjerne avfallsstoffer og giftstoffer, og du kan utvikle nyrestein.

Dietter for rensing Blood

Hvis du har en unormal blodprofil, vet at du ikke trenger å ty til medisiner eller for tidlig kirurgi for å finne en løsning. Gjennom manipulering av kosttilskudd praksis, kan du effektivt "rense" blodet av overflødig forbindelser, balansere kroppen og gjenopprette helse. Hvis du har vært vurderer mer invasive alternativer for å behandle sine blodrelaterte forhold, vil denne artikkelen vise deg en annen måte.

Rensing Kolesterol Med Atkins

The Atkins Diet har vist seg å positivt påvirke kolesterolnivået i blodet, og dermed gjør det til et ideelt valg for en blod rensing diett. En studie publisert i mai 22, konkluderte 2003 nummer av New England Journal of Medicine at over et års tid, individer på Atkins Diet bedret sin HDL-kolesterolet med 18 prosent (i motsetning til 3 prosent i kontrollgruppen). Videre ble triglyserider nivåer i Atkins gruppen redusert med 28 prosent, for å bli sammenlignet mot en prosent økning i kontrollgruppen. Dermed, hvis du er ute etter å rense blodet ditt, bør du vurdere Atkins.

The Atkins Diet starter med en to ukers periode, der må du forbruker ikke mer enn 20 gram karbohydrater per dag. Etter dette, blir frukt og grønnsaker gjeninnføres i dietten, og den daglige rasjon carb heves til en rimeligere 40 gram. Du bør opprettholde dette nivået av carb forbruket til du er flere pounds bort fra målet vekt. På dette tidspunktet begynner å stadig øke karbohydratinntaket til du mister ikke mer enn en kilo per uke. Når du har nådd målet ditt i vekt, har du lov til å spise din personlige daglige carb godtgjørelse, som er det maksimale antall karbohydrater du kan spise uten å gjenvinne vekt.

Rensing Blood Sugar Med South Beach Diet

Low-carb dietter kan også bidra til å fjerne blod av overflødig sukker. Blodsukkeret er først og fremst reist gjennom forbruk av karbohydrater, og dermed holde karbohydrater ut av kostholdet ditt er en perfekt måte å rense blodet av overflødig sukker, gjenvinne kontroll over vekten og staving av potensialet for å utvikle diabetes. For dette formål, bør du vurdere South Beach Diet. The South Beach Diet er en mindre restriktiv versjon av Atkins. I stedet for å forby karbohydrater helt, det bare forbyr usunne karbohydrater, slik at du kan holde mange av dine favoritt mat i kostholdet ditt.

The South Beach Diet begynner også med en to ukers induksjon fase. I denne perioden spiser bare egg, fisk, magert kjøtt, magre meieri, og grønne, grønne grønnsaker. Etter induksjon, gjeninnføre frukt, hele korn, nøtter og rødvin (i begrensede mengder) i kostholdet. Konsumere seks små måltider om dagen - tre snacks og tre større (men fortsatt rimelig) måltider. Ved å begrense raffinert og bearbeidet karbohydratinntaket, vil du rense blodet av overflødig sukker (og også kolesterol) mens du får slankere i prosessen.

Rebalansering pH-nivåer med en Raw Food Detox

Blood pH er en viktig, men ofte oversett, del av helse. I en normal, frisk person, bør blod være nøytral - verken sure eller alkaliske. De fleste av våre daglige mat valg som kjøtt og hvitt brød er syrlig i naturen. Forbruk av overskytende surhet kan ubalanse blodets pH-verdier over tid.

For å bøte på dette problemet, bør du vurdere en kort to-ukers detox som består av noe annet enn rå, naturlig mat. Basere kostholdet ditt rundt sunne, alkaliske matvarer som frukt, nøtter, frø, grønnsaker og spirer. Selv om dette kan virke begrensende, gi det et forsøk før du forkaster den. Etter et par dager på denne type diett, vil ditt blod pH-nivåer begynne å naturlig stabilisere og du skal føle revitalisert og ungdommelig.

Generelt Blood Rensing med en økologisk kosthold

Hvis du ikke lider av noen bestemt tilstand, kan du prøve å rense blodet ditt med denne generelle økologisk kosthold, anbefalt av Gary Gran, en sertifisert yoga instruktør. Den grunnleggende skritt å begynner en rensing diett er å eliminere forbruket av all bearbeidet, hermetikk, junk, og salt mat, og samtidig gi opp desserter, snacks, matrester, og alt som inneholder tilsetningsstoffer. Det neste trinnet er å øke forbruket av frukt, grønnsaker og urter, og samtidig redusere forbruket av ikke-frukt og Veggie karbohydrater, fett og proteiner. Unngå hvete og mais mens stikker til quinoa, Kasha, og ris for korn. Avstå fra animalske proteiner for tiden, og begrense seg til bare de essensielle fettsyrer som oliven-og solsikkeoljer.

Hovedtyngden av kostholdet ditt bør bestå av rå frukt og grønnsaker (økologisk der det er mulig). De beste urter for å rense blodet er burdock, aloe, gurkemeie, og løvetann, så vurdere å drikke kopper løvetann eller burdock te mellom måltidene for å hjelpe deg i din blod rensing innsats. Hold deg til denne dietten for mellom tre dager til tre uker, avhengig av humøret og tilstand. Ideelt sett bør du føler deg lett og uthvilt ved avslutningen av dietten.

Betraktninger

Selv om Atkins og South Beach Diet ble anbefalt, kan en lav-karbo diett som understreker forbruk av naturlige matvarer brukes til å rense blodet. Så få den generelle ideen fra disse eksemplene, og ikke bli fiksert på bare disse to dietter. Rensing blod av overflødig kolesterol og sukker kan gå en lang vei mot å forebygge sykdom og forlenge livet ditt, så den beste tiden å starte en av disse planene er i dag.

Behandlinger for å rense ørene

Innenfor øret er det et smalt rør, som er kjent som øretrompet. Dette røret kan bli tett med voks eller vann som er fanget i øret. Personer med bihulebetennelse kan oppleve tette ører på grunn av slim eller puss som ikke er i stand til å drenere effektivt fra dette røret. Tette ører kan hindre hørsel og balanse, og hvis gått ubehandlet, kan den tette bli ganske smertefullt. Snakk med legen din før du starter noen behandling for å rense ørene.

Hydrogenperoksid og vann

For å utføre dette midlet, plasserer en teskje av hydrogenperoksid og en lik mengde av vann i en liten kopp. Etter at du har blandet disse ingrediensene sammen, plasserer du to håndklær på gulvet. Ligg på gulvet med hodet hvilende på håndklær og forsiktig helle hydrogen peroxide og vann inn i tett øre.

Du vil høre peroxide begynner å boble i øregangen, noe som kan føre til øret for å føle seg varm. Tillat løsningen å hvile inne i øregangen i fem minutter før lene hodet til den motsatte siden, slik at løsning og voks er i stand til å renne. Om nødvendig, gjenta dette midlet. Hvis du føler en overskytende beløp av smerte når du utfører dette midlet, umiddelbart renne løsningen og gå til lege fordi du kan ha en øreinfeksjon.

Dampbehandlings

Denne behandlingen benytter damp for å løsne voks og avlaste trykket som er forbundet med en bihulebetennelse. For å utføre dette midlet, ta med to liter vann til en rullende koke. Etter at vannet produserer damp, ta den ut av ovnen og hell den i en varmesikker beholder. Med et håndkle draperinger over hodet, helle over dampen og bøye hodet så tett øret er rett over den stigende damp. Hvil i denne posisjonen i 10 minutter før du fjerner håndkle og helle ut vannet; gjenta dette midlet to ganger per dag til voksen har kommet ut av øregangen.

Olive Oil Treatment

Når olivenolje helles forsiktig inn i øret, smører den kanalen og løsner noen voks som kan clogging øretrompeten. Hell to teskjeer av ren olivenolje i en mikrobølgeovn-safe container og varme den i fem sekunder. Pass på at oljen er bare varm og ikke varmt. Ligg på gulvet med et håndkle under hodet. Ved hjelp av en pipette; sette inn en liten mengde olivenolje direkte inn i tette øregangen. La olivenolje til hvile i øret i tre minutter før du vipper hodet til motsatt side for å tappe olje og voks ut av øret.

Gratis og Sikker hjem rettsmidler for å rense arteriene

Et mangfold av frie og trygge hjem rettsmidler kan hjelpe unclog arterier. De alle involverer å spise et hjerte-sunt måltid plan og kontrollere fettinntaket. Du trenger også å bli involvert i kardiovaskulær fysisk aktivitet for å høste mest mulig fordeler fra din innsats for å rense blodårene dine.

Hva du spiser

Spis mat med høyt fiber. Ifølge American Heart Association, kan fiber fjerne plakk fra arterieveggene. (Plakk dannes når for mye skadelige kolesterolet (LDL) er i blodet.) Fiber rik mat inkluderer hele korn som havre, bygg, helkorn, brun ris og quinoa; belgfrukter (bønner) og linser; fersk eller flash frosne frukter og grønnsaker; matvarer som inneholder plantesteroler som soya matvarer (tofu, tempeh og soyabønner).

Spis fullkorn til frokost. Havregryn eller bygg som er mest gunstig for å rense arterier, i henhold til USDA. Legg noen skiver frisk eple og et dryss av kanel for en næringsrik frokost. Hvis du ikke bryr seg for kokte korn, velger en frokostblanding som inneholder hele korn som første ingrediens.

Velg buljong basert supper. Sunn matlaging metoder omfatter damping, krypskyting, grilling og baking (uten overflødig olje). Drikk vann, te og saft for drikkevarer. Spis vanlig yoghurt og legge til din egen frukt i stedet for å kjøpe forberedt, sterkt søtet varianter.

Ta et supplement av rød gjæret ris, ifølge The Asian Journal. Dette er en kinesisk urt som inneholder kolesterol reverserbare statin, lovastatin. Sjekk med legen din først, imidlertid. Dette tillegget er ikke godkjent av FDA.

Hva du ikke bør spise

Unngå, eller begrense, mat som inneholder mettet eller transfett. Disse matvarer tette blodårene og er høy i LDL (low density lipoprotein), også kjent som "dårlig" kolesterol. Mat høy i mettet fett, ifølge USDA, inkluderer rødt kjøtt og innmat; eggeplommer; animalske produkter; Hele fett meieri og herdet fett. Herdet fett inneholder fett og delvis hydrogenert olje.

Unngå, eller begrense, krem ​​sauser.

Trans fett finnes i kommersielt forberedt bakevarer samt paier, kaker, brownies, kaker og energibarer. Disse fett, ifølge USDA, påvirker kroppen på samme måte som mettet fett gjør.

Øke fysisk aktivitet

Øke graden av fysisk aktivitet. Ta ansvar og bli involvert i å kontrollere din helse ved å delta i en rekke øvelser kjent for sine kardiovaskulære fordeler. Disse, ifølge Mayo Clinic og American Heart Association, inkluderer turgåing, løping, padling, sykling, dans og hagearbeid. Øvelsen behøver ikke å være anstrengende å være fordelaktig. Enhver økning i din nåværende aktivitetsnivå vil hjelpe rense blodårene dine.

Gå 30 minutter om dagen i 5 dager er anbefalt av American Heart Association. Turgåing er praktisk og krever svært lite annet enn et par gode spasersko. Start sakte og gradvis øke tempo og varighet.

Vann aerobic kan gi en trening for hele kroppen uten all belastningen av landbaserte øvelser, ifølge Dummies.com. Vann påvirker ikke leddene, og det er derfor det er ofte anbefalt som fysioterapi. Vann gir også en naturlig motstand trening, noe som bidrar til å øke både din generelle muskelstyrke og det kardiovaskulære systemet.

Hva du skal bruke i en klyster for rensing

Klyster kan brukes til rensing av tykktarmen før medisinske undersøkelser, for behandling av forstoppelse og for rensing av anus og rektum før han gikk i intime mellommenneskelige aktiviteter som involverer anus og rektum.

Filtrert vann

Bruk filtrert vann som basis for en hvilken som helst klyster løsning. Mengden av destillert vann du bruker i en klyster vil variere avhengig av hvor høyt du trenger å rense. Rens det nedre parti av endetarmen ved hjelp av 8 oz. vann. For å rense cecum, så vel som den nedre tykktarm og endetarm, bruke 16 oz. vann. Å rense tykktarmen, sigmoid colon og tverrgående tykktarmen, bruk 2 qt. destillert vann.

Mild håndsåpe

Bruk mild håndsåpe når du trenger å bruke et klyster for å avlaste et mildt tilfelle av forstoppelse. Pumpe ett femtinitti dråper av håndsåpe i destillert vann, løsningen. La løsningen å danne såpeskum og bosette før administrering av klyster i endetarmen. Bruk såpevann løsning for klyster rensing før han gikk i intime mellommenneskelige relasjoner som involverer anus og rektum.

Epsom salter

Kombiner såpeblandingen med 2 ss. Epsom salter per hver liter klyster løsning i en klyster bag til å avlaste moderat til alvorlige tilfeller av forstoppelse. Bland løsning sammen med varmt destillert vann. Fyll klyster posen med løsningen. Administrere klyster bruke kne-bryst, venstre side og på baksiden stilling for å administrere klyster. Beholde klyster løsning i minst fem minutter før den slippes klyster sammen med avføring i toalettet.

Tabell Salt

Bruk 1 ts. av bordsalt i hver liter løsning av destillert varmt vann for et klyster. Oppløs bordsalt i destillert vann. Tabell salt kan brukes i stedet for Epsom salter for et klyster brukes til å avlaste forstoppelse, så vel som for å rense kolon og rektum før et medisinsk undersøkelse.

Sjampoer

Sjampoer kan brukes for å danne såpeskum komponent i et såpeskum klyster for å lindre forstoppelse. Bruk milde sjampoer beregnet for daglig bruk for å lindre milde tilfeller av forstoppelse. Bruke sterkere sjampo slik som for flass å avlaste episoder av alvorlig forstoppelse når avføringen er blitt nesten eller helt påvirket i tykktarmen og endetarmen. Innpode fem dråper sjampo i en 2-qt. varmt vann. Avgjøre såpevann før du administrere klyster.

Mineral Oil

Mineralolje kan brukes til å myke opp komprimerte avføring tilfeller av avføringsblokkering. Bruk en halv kopp mineralolje for hver liter varmt destillert vann i en klyster bag. Du må kanskje bruke fingeren til å fjerne noe påvirket fecal materie manuelt før du kan sette inn tips klyster applikatoren å levere en mineralolje inn i endetarmen.

Advarsel

Bruk klyster bare sporadisk for formål rensing før intime mellommenneskelige aktivitet som involverer anus og rektum. Bruke klyster som en siste utvei etter at alle andre metoder som kostfiber, trening og andre avføringsmidler har mislyktes i å gi lindring fra forstoppelse. Ikke bruk enemas hver dag, da dette kan føre til behovet for å bruke en klyster å ha noen avføring hodet.

Naturlige juice for Rensing Nyre

Nyrene er vitale organer som fungerer som reprosessering sentre for å filtrere avfall og vann fra blodet. Nyrene behandle 200 liter blod og fjerne nesten 2 liter avfall per dag. Avhengig av maten fortært, vaner og miljømessige faktorer nyrene kan bli overbelastes ned med avfall og giftstoffer. Naturlige safter vil støtte funksjonen til disse organer og redusere opphopning av giftstoffer og avfall.

Cranberry Juice

Cranberrys, primært høstes innenfor Nord-Amerika, er eviggrønne planter som inneholder en høy konsentrasjon av antioksidanter. De mest aktive forbindelser innenfor tranebærjuice er proantocyanidiner, som gir den spennende, rød farge. Tradisjonelt har tranebærjuice blitt brukt til å behandle urinveisinfeksjoner, men ifølge University of Maryland denne juicen kan også brukes til å behandle og forebygge nyrestein og infeksjoner. Ved å innføre et høyt nivå av antioksidanter i systemet, er kroppen i stand til å bekjempe frie radikaler som skader bodyâ € ™ s celler. Mens denne juicen er en effektiv måte å rense nyrene og urinblæren, bør det ikke brukes bare for å behandle en urinveisinfeksjon eller en nyre infeksjon, men heller som et forebyggende rens.

Pass på at juice er ren tranebær ekstrakt og ikke hovedsakelig sukker og andre fyllstoffer. De fleste kommersielle-grade tranebær juice inneholder ikke tilstrekkelige mengder av tranebær. Kjøpe ren tranebærjuice fra en helsekostbutikk. Konsumere minst 4 oz. av ren tranebærjuice hver dag med minst 10 kopper (8 oz.) vann for å fremme nyre rensing.

Green Tea

Grønn te har blitt brukt for sine medisinske egenskaper i generasjoner, ifølge Mayo Clinic. De aktive forbindelser innenfor grønn te er polyfenoler, som er sterkere former for antioksidanter. The University of Maryland rapporterer at polyfenoler er overlegne former for antioksidanter som oppveier vitamin C i deres evne til å redusere frie radikaler og for å rense kroppen. Det er seks forskjellige former av polyfenoler, som også er kjent som katekiner. Ut av de seks aktive katekiner, er EGCG (apigallocatechin gallate) den mest aktive og mest studert av forskere. Som grønn te passerer gjennom systemet, er det ikke bare renser nyrene, men også fjerner giftstoffer fra leveren og reduserer kolesterolet.

Grønn te er tilgjengelig i supplement form. Konsumere minst tre kopper (8 oz.) Av grønn te per dag. For å gjøre denne te, kjøpe tørket grønn te blader fra en helsekostbutikk og ta 8 oz. av vann til en rullende koke. Etter at vannet har nådd kokepunktet, legg 1 ts. av tørket grønn te blader i vannet, dekk til og la det bratt i 5 minutter for maksimal polyphenol utvinning. Blidgjøre te med ren agave nektar og drikke.

Metode for rensing av vann fra Fluor Arsen

Rensing av vann kan oppnås ved hjelp av en rekke metoder. Noen metoder er bedre enn andre ved å filtrere ut visse kjemikalier, inkludert fluor (en redusert form av fluorid) og arsen.

Kullfiltre

Karbonfiltre bruke granulert aktivert karbon (GAC) for å virke som en barrikade til mange forskjellige organiske og uorganiske kjemikalier. Selv om den har en viss kapasitet for å fjerne fluor, har det ingen kapasitet til å fjerne arsen. Som arsen er svært giftig, ikke bruk denne metoden hvis du er bekymret for om arsen i drikkevannet.

Omvendt osmose

Omvendt osmose er en annen metode for rensing av vann. Denne metoden har vist seg å redusere, men ikke fullstendig fjerne, mange tungmetaller og oppløste salter. Det har imidlertid vist seg å ha liten effekt fjerne fluor.

Kombinasjoner

Den beste måten å sikre at drikkevannet er fritt for fluor og arsen er å bruke en kombinasjon av filtrering metoder. Det finnes en rekke produkter tilgjengelig som bruker flere filtrering metoder. For eksempel, en produktet bruker omvendt osmose kombinert med en avionisering modul, som produserer langt overlegne resultater filtrere ut arsen og fluor i forhold til hver metode brukes på egen hånd.

Urter for å rense kroppen for giftstoffer

Det har ofte blitt hevdet av alternativ medisin eksperter og new age healere at det er nødvendig å rense giftstoffer i kroppen din til å opprettholde god helse. Mens kroppen din eliminerer naturlig uønskede stoffer gjennom svette, leverprosesser og selv utskillelse, det er urter som du kan bruke til å øke sine naturlige rensing krefter. Det sies at disse urtene kan bidra til å gjøre folk føler seg sunnere.

Astragalus

En av de vanligste urter som er tatt separat samt blandet inn rensing pakker av urter er Astragalus. Denne urten brukes til å senke giftstoffer som finnes i leveren, noe som igjen vil øke blodgjennomstrømningen og mobilitet. Ofte er anbefalt som en naturlig behandling for de som har høyt blodtrykk.

Hydrangea Root og Grus Root

Hydrangean Root og Grus Root (noen ganger referert til som Joe Pye luke) er to urter som er nyttige for å rense nyrene. Disse to urter bidra til å bryte ned krystaller og steiner som kan dannes i nyrene og hjelpe disse uønskede materialer passere normalt ut gjennom urinen uten giftstoffer størkning og bli både farlig og smertefullt som de er passert.

Lymfe detoxifiers

En lang liste med nyttige urter stimulere og avgifte huden din og lymfe. Patchouli, basilikum, sypress, selleri, grapefrukt, timian, rosmarin, sitron og fennikel kan bidra til å holde huden sunn og rense uønskede giftstoffer fra lymfe.

Løvetann Root og Milk Thistle

Både løvetann rot og melk tistel benyttes i stimulering, styrke og rensing av leveren. Som en av de viktigste indre organer, leveren renser blodet; som sådan, det er ansvarlig for en stor del av toksin eliminering. Løvetann rot bidrar til å styrke leveren og bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra galleblæren og nyrene. Milk thistle også styrker leveren, men det kan også forynge orgelet i prosessen.

Vann

Selv ikke en urt, hjelper ingenting stimulere kroppen som drikkevann. Vann er nødvendig for alle kroppens normale funksjoner, og som regel den ikke inneholder mange av de giftstoffer som du prøver å rense, for eksempel alkohol, raffinert sukker, koffein eller andre, moderne stoffer. I tillegg kan vannet presse stoffer ut av kroppen gjennom urin og svette, bistå i de naturlige renseprosesser.

Hjem rettsmidler for å rense systemet

Rensing systemet betyr å bli kvitt eventuelle giftstoffer fra narkotika, alkohol eller usunn mat som junk food og fast food. Noe vi spiser eller drikker hver dag kan ha en innvirkning på vårt daglige liv. Personer som kan være lurt å rense deres system er de som føler seg mye syk og har ingen energi. Det er mange måter å rense systemet, inkludert med hjem rettsmidler.

Vann

Vann er den beste måten å rense kroppen for giftstoffer brakt inn av usunn mat, drikke og medisiner. Drikk 8 til 10 august-oz. glass vann hver dag for å rense systemet for toksiner.

Frukt og grønnsaker

Spis minst en eller to porsjoner med din favoritt frukt og grønnsaker hver dag for å hjelpe rense systemet av eventuelle giftstoffer.

Trening

Masse mosjon hver dag er en av de beste måtene å øke renseprosessen. Gå hver dag når du kan, gjør sit-ups, push-ups og jogge rundt blokken i fritiden.

Kles Massasje

Tørr massasje med en børste, håndkle eller tørr vask klut vil bidra til å rense systemet for toksiner. Ved hjelp av en pensel, tørr vask klut eller håndkle på kroppen vil kvitte seg med døde hudceller, og bidra til å rense systemet.

Detox Drikk

Foruten vann, det er andre væsker du kan drikke for å hjelpe rense systemet. Vurdere en detox drink som varmt vann og sitron, ingefær og grønn te, eller frukt og grønnsaker smoothies.

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din


Kroppen vår er stadig under angrep fra giftstoffer i maten vår og miljøet, som kan negativt påvirke vår generelle helse. Det er viktig å av og rense kroppen av disse giftstoffer for å hjelpe kroppen din fungerer optimalt. Heldigvis finnes det mange ulike produkter og hvordan du kan rense kroppen av disse giftstoffer.

Fast

Fasting er en naturlig måte å rense uten å bruke noen produkter. Prosessen innebærer å drikke minst 12, 8-oz. glass vann hver dag for å skylle systemet av forurensende stoffer. I tillegg vil du ønsker å drikke to glass vann i løpet av dagen med 1 ss. honning, 2 ts. sitronsaft, 3 til 4 ss. cider eddik og en dash av cayenne pepper blandet sammen. Fasting kan vare tre til 10 dager. Etter å ha fullført den raske, bør du gjeninnføre maten sakte og forsiktig, spise frukt og grønnsaker for de første to til tre dager.

Badstue

Badstuer er en effektiv måte for kroppen å eliminere giftstoffer gjennom svette. Temperaturene i steam-type badstuer er mellom 90 til 120 grader. Temperaturene i en tørr-type sauna kan være mer enn 150 grader. Når du sitter i denne type varme, vil kroppen din svette for å prøve og kjøle seg selv, og vil eliminere miljøgifter som er i huden din. I tillegg er det viktig å drikke rikelig med vann for å hjelpe flush toksiner ut av kroppen din. Bruken av badstuer å rense har vært populære i Europa i hundrevis av år.

Diett

Rensing dietter er i hovedsak laget for å rense fordøyelsessystemet, men kan være gunstig for å avgifte andre deler av kroppen også. Disse diettene som regel innebære mye frukt og grønnsaker, høy-fiber produkter som linfrø eller psyllium, og gunstige bakterier som kalles probiotika. Matvarer som har sukker, koffein og kjemikalier og bearbeidet mat er eliminert fra kostholdet. Det er viktig å drikke rikelig med vann. Disse diettene varer vanligvis 1-3 uker. Når rens er fullført, lette tilbake til ditt vanlige kosthold.

Cleanser

Det er mange cleanser produkter tilgjengelig på markedet i dag. Disse vanligvis innebære å ta et supplement i pille eller pulverform hver dag i noen uker sammen med en god diett av naturlige, økologiske matvarer. Populære alternativer kan inkludere acai berry, psylliumfibre eller grapefruktekstrakt, som har vist seg effektiv på å rense fordøyelsessystemet. Sørg for å konsultere legen din før du starter en rens med disse over-the-counter produkter.

Urte kosttilskudd for å rense Blood

Det er mange urte kosttilskudd for å rense blodet for urenheter som forårsaker helseproblemer eller ubehag. Hudproblemer, forstoppelse og betennelse er vanlige symptomer som signaliserer et behov for å avgifte kroppen. Ved hjelp av følgende urter riktig og nøye, kan du rense blodet og bidra til å eliminere disse giftige bivirkninger. Mens du gjør det, kan du også forbedre kroppens evne til å absorbere næringsstoffer, og gir deg mer energi.

Burdock

Burdock er godt kjent som en blodrensende urt. Ifølge "The Complete Illustrated Book of Herbs" fra Leserens Digest Books, er burdock root anlegget delen som blir brukt medisinsk. Det hjelpemidler i rensing av lymfesystemet samt fordøyelses og urin systemer.

Fordi inflammasjon (og dens resulterende smerte) er antatt å være forårsaket av toksiner bygget opp i systemet, er borre roten ofte foreskrevet for reumatiske sykdommer. Det har også vist seg å være nyttig for hudproblemer som eksem og akne. Som det renser blodet, hjelper burdock også øke immunforsvaret.
Burdock root kan nytes som en grønnsak eller som en urtete. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke bruke burdock.

Yellow Dock

Gul dock er en annen rensende urt som hjelper nyrene og leveren renser blodet. Det er spesielt nyttig for hudsykdommer og brukes ofte med burdock og løvetann for å fjerne urenheter fra kroppen. Du kan finne formuleringer som inkluderer gul dock er en kapsel eller te. Du kan også bruke et skjær av gult dock rot.

Løvetann

Som tidligere nevnt, er løvetann ofte brukt sammen med gul dock rot. Ifølge "The Complete Illustrated Book of Herbs", løvetann er tradisjonelt brukt som en fjær rensing tonic. Det er en kraftig vanndrivende som renser nyrene, slik at de kan holde blodet fri for giftstoffer. Det hjelper også leveren ved å stimulere produksjonen av galle.

Løvetann kan spises som en grønnsak enten kokt eller frisk. Det er en bitter urt, som er de fleste blodrensende urter. Når høsting løvetann, må du samle det fra steder som ikke har blitt sprayet med kjemikalier som skal drepe denne planten som det ofte tenkt som et ugress.

Nettle

På grunn av sin diuretisk virkning, er nesle blad også brukes som en tradisjonell blodrenser fordi det effektivt oppløser toksiner og spyler dem fra kroppen. Det er vel kjent for sin evne til å hjelpe til med hudsykdommer, reumatiske tilstander, og er nyttig i behandling av allergier.

Nesle blader bør bare bli samlet inn fra unge planter ikke mer enn fire inches høy. Når plantene vokse seg større, har de en tendens til å utvikle forbindelser som forårsaker en stikkende følelse (derav navnet "stikkende brennesler"). Unge blader kan tilberedes som en grønnsak eller brygget til en te, men bør aldri skal konsumeres rå.

Naturlig hjemme bøte for å rense og Detox Colon

Tykktarmen er regionen i fordøyelseskanalen, hvor avfallet er klargjort for fjerning og er det området som er mest utsatt for kreftfremkallende stoffer. Den typiske amerikansk diett er lav i fiber og mye fett og sukker, som produserer frie radikaler i legemet. Den gode nyheten er at våre kolon ha et biologisk forsvar mot frie radikaler: en velvillig bakterier som skaper en kjemisk atmosfære hvor svulster har en tøff tid på å utvikle. Det er også visse ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe til med kolon helse, inkludert rensing og detoxing med naturpreparater.

Rensing Foods å spise

Ifølge Bill Gottlieb, forfatter av boken "Alternative Cures: Mer enn 1.000 av de mest effektive hjem rettsmidler," spiser en overflod av mat med høyt fiber som grønnsaker og frukt er nødvendig for å rense tykktarmen av giftstoffer. Å effektivt renser, utpeke en eller to dager til å spise et stort utvalg av frukt og grønnsaker, mens avstå fra rødt kjøtt.

En annen mat å spise for optimal rensing og kolon helse er vanlig, unflavored yoghurt. Gottlieb hensikt at å spise bare en halv kopp av denne yoghurt hver dag vil støtte sunne bakterier i tykktarmen. Se etter yoghurt med "levende" eller "aktive" kulturer for absorpsjon av de gode bakteriene i tykktarmen trenger.

Ved hjelp av vann og olje til å rense giftstoffer

Ved inntak av store mengder fiber, er det viktig å drikke mye vann også. Seks til åtte glass vann om dagen er minimum. Fiber hjelper deg å rense kolon av giftstoffer fordi det absorberer vann og skaper store, bløt avføring. Andrew Gaeddert, regissøren av Get Well Clinic i Oakland, California., Anbefaler å drikke varmt vann mens rensing. Varmt vann stimulerer peristaltikken, den muskuløse action eller klemme-som presser avføringen gjennom fordøyelseskanalen, slippe uønskede giftstoffer.

Olje er en annen god måte å hjelpe rens og detox kolon. Olje smører tarmen, noe som gjør det enklere for krakk å gå ut kroppen din. Gaeddert anbefaler å sette en spiseskje (eller to) av olivenolje eller rapsolje (eller annen enumettet eller flerumettet olje) på grønn salat. Drikk vann sammen med dette.

Psyllium og Prune Juice

Psyllium skall er et gunstig supplement hvis fiber inntaket via mat er for lav. Et supplement som Metamucil er en annen god måte å ta i ekstra fiber. Tar enten psyllium skall eller et supplement, sammen med et fullt glass vann, har omtrent fem gram fiber per dose.

Prøv sviske saft mens rensing. Sviske juice inneholder et stoff som bidrar til å stimulere avføring. Ifølge Gottlieb, drikking 02:58 8-unse briller av en kombinasjon av sviske juice og vann bør være tilstrekkelig i å stimulere disposisjon.

Metoder for rensing Kroppslig Systems

Metoder for rensing Kroppslig Systems


Det er mange grunner for å utføre en kropp rens. En rens kan hjelpe deg å redusere risikoen for kronisk sykdom og sykdom. Det kan også hjelpe deg med å jumpstart en vekt-tap plan. Fjerne unaturlige ingredienser og konserveringsmidler fra kostholdet ditt hjelper kroppen din fungerer bedre. Rensing er noen ganger brukt som en åndelig rensing og en rens kan være ledsaget av meditasjon, bønn, journalføring eller en pause fra hverdagslige aktiviteter.

Eating Clean

Rense ut dine kroppslige symptomene er like enkelt som å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt. Å spise bare frukt og grønnsaker reduserer mengden av giftstoffer og unaturlige ingredienser du får i deg, så lenge du velger økologiske produkter ikke utsatt for kjemiske plantevernmidler. Frukt og grønnsaker er lett å fordøye på grunn av sin høye vanninnhold. Selv om mange av sunne matvarer som bønner, nøtter og frø ikke faller inn i råvarer kategori, de er mer utfordrende å fordøye. Hvis du ønsker å rense ut fordøyelsessystemet uten å ofre vitaminer og næringsstoffer, fokusere på å spise et utvalg av frukt og grønnsaker, inkludert tomater, grønne blader, løk, hvitløk, sitrusfrukter og bær.

Fasting

Fasting er en ekstrem metode for rensing kroppen. En flytende rask kan du drikke buljong, grønnsaker og frukt juice, mens totalt raske begrenser deg til bare vann. Faste kan være usunn og selv farlig hvis båret på for lenge. Imidlertid gir en kort rask tarmsystem for å ta en pause og kan la deg følelsen fysisk og åndelig sunnere. Fasting kan også redusere smerte og ubehag av kroniske tilstander som irritabel tarm syndrom, migrene og eksem.

Rensing Produktene

Flere produkter på markedet er laget for å rense fordøyelsessystemet og leveren. The Master Cleanse varer vanligvis 10 dager, og hevder å forbedre helsen til tykktarmen din og hjelpe deg å miste vekt. Under rens, spiser du bare sitronsaft, vann, cayennepepper og lønnesirup, med mulig inkludering av avføringsmiddel te og salt vann. Total Cleanse og Bromalite hevder å spyle kolon og støtte vekttap. Begge er piller som inneholder hovedsakelig urte ingredienser. Pillene er markedsført til Kosten og mennesker med et ønske om å befri sine kolon og fordøyelsessystemer giftige oppbygging.

Kolon vanning

Kolon vanning, noen ganger kalt tykktarmskylling eller terapi, er utført av en medisinsk faglig og ligner på et klyster. Noen utøvere inkluderer urter i vannet. Fremgangsmåten er ment å fjerne bygget opp av fekalt stoff i tykktarmen, men leger har ulike meninger om effektiviteten av fremgangsmåten. Hyppig vanning kan forstyrre kroppens naturlige eliminering system.

Urter for å rense systemet

Det er mange urter som kan anvendes for å rense systemet. Det er individuelle urter og urte formler som brukes til intestinal, nyre, lever, lymfeknute, blod og kolon renser. Herbal rensing bidrar klart ut overflødig avfall og giftstoffer fra kroppen. En helhetlig lege kan forskrive personlige formler for deg, eller enkelte urter kan kjøpes på helsekost eller vitamin butikker.

Psyllium frø pille

Psyllium er en urt som er en av de mest effektive fibre for rensing av tykktarmen og tarmene. Denne urten fungerer som en svamp, absorberer giftstoffer og deretter skyve dem gjennom fordøyelsessystemet. Finnes i mange over-the-counter avføringsmiddel produkter, er det en enkel urt å få for en rens. Anbefalt dosering er 1 ts. med 8 til 10 oz. vann 2-3 ganger daglig.

Milk Thistle

Brukt i over to tusen år som en urte rette for ulike plager, er melk tistel nå mest brukt til å rense leveren. Melk tistel hjelper stimulere proteinsyntesen i leveren og beskytter den mot giftstoffer. Denne urten kan også reversere toksisk leverskade. Den er tilgjengelig i kapsel, skjr eller flytende ekstrakt form, og den anbefalte doseringen er 200 til 400 mg 1-3 ganger per dag.

Nettle

Handler på et bredt spekter av plager, fungerer nesle som en generell avgiftning rette for hele kroppen. Brennesle blad har vært brukt i behandling av tilfeller av revmatisme, leddgikt og eksem og mer vanlig i rensing urinveiene av giftstoffer.

Burdock Root

Brukt som et vanndrivende og et middel for leddgikt, meslinger og betennelse i mandlene, er burdock root også brukt som en blod purifier under rensing. Denne sterke urt bidrar til å redusere oppbygging av metaller forårsaker problemer i kroppen. Burdock kan kjøpes i root skjema, kapsler, tabeller, tinkturer og te.

Hjem rette for å rense tarmer

Kolon rensing, når det gjøres riktig og under tilsyn av en lege, er en trygg og effektiv måte å bli kvitt overflødig giftstoffer fra kroppen. Avhengig av hvilken type mat som forbrukes, kan et kolon bli påvirket med avføring, som vil bygge opp og slipper giftstoffer inn i systemet. Sterke avføringsmidler og andre former for rensing bør unngås, men bruken av visse urter og rettsmidler vil gi mild lindring fra en påvirket kolon.

Apple Cider Eddik

En av de viktigste ingrediensene i eple cider eddik er probiotika. En probiotiske er en bestemt kosttilskudd som finnes i løk, hvitløk og eple cider eddik. Når det brukes riktig, det fungerer å drepe skadelige bakterier og la gode bakterier i tarmen. Med en påvirket kolon, bakterier og parasitter begynner å vokse, noe som kan føre til tretthet og andre uønskede effekter. Ikke alle eple cider eddik vil ha den probiotiske, derfor er det viktig å sjekke etiketten for dette tillegget, som er ofte referert til som "The Mother" supplement.

Bland to spiseskjeer av eple cider eddik med 8 gram kaldt vann. Legg 1-2 ts av agave nektar for smak og røre i 30 sekunder. Nipp til denne blanding over en periode på 15 minutter. Drikk denne løsningen tre ganger per dag i to uker til å forsiktig rense kolon og skylle ut giftstoffer.

Ingefær

Ingefær har vært brukt til å behandle ulike fordøyelsesproblemer, som inkluderer diaré, kvalme og oppkast. Den milde egenskaper ingefær berolige tarmkanalen og sørger for riktig evakuering av avføring. Det er over 20 gunstige forbindelser innenfor en porsjon av ingefær, som arbeider sammen for å bekjempe bakterievekst og tarm unormalt.

Ta en kopp vann til en rullende koke. Legg fem dråper ingefær essensielle oljen direkte til vannet og umiddelbart fjerne fra varme. La vannet og ingefær avkjøles i fem minutter før du legger 1 til 2 ss agave nektar for smak. Drikk denne blandingen en gang per dag for å avlaste forstoppelse, så vel som å forsiktig fjerne overflødig giftstoffer fra tarmen.

Berberis Bark

Berberis planten brukes til å behandle en rekke helseproblemer, men den aktive ingrediensen, tannin, brukes hovedsakelig for behandling av fordøyelsessykdommer. Når svelget forbindelsene arbeide for å balansere uregelmessigheter i bakterievekst samt bidra til å eliminere overdreven sentralstimulerende midler som kan føre til diaré.

For å gjøre en berberis te, koke en kopp vann. Når vannet har nådd en byll, legg 1 ts tørket berberis bark og la det bratt i 15 minutter. La teen avkjøles før strai barken ut og helle det i en kopp. Legg en teskje av enten honning eller agave nektar for smak og drikke to ganger per dag i to uker.

Instruksjoner for rense tennene

Instruksjoner for rense tennene


Rengjøring tennene er viktig for god munnhygiene. Omsorg for tennene, startet som et barn, bør være en del av din daglige rutine. Å ha sunne tenner og tannkjøtt øker sjansene for å holde dine egne tenner hele livet. Ved å ta bare noen få minutter hver dag for å rense sine tenner, barn og voksne redusere sjansene for hull i tennene, tannkjøttsykdom, dårlig ånde og andre tannproblemer.

Bruksanvisning

•  Puss tennene to ganger om dagen. Plasser tannkrem med fluor på tannbørsten. Pensle alle områder og alle sider av tennene. The University of Maryland Medical Center anbefaler å pusse tennene i tre til fem minutter hver gang. Hvis tennene blir misfarget, kan du prøve whitening tannkrem. Hvis du røyker, prøv å bruke tartar kontroll tannkrem.

Puss tennene uten tannkrem. Bare få tannbørsten våt og pusse tennene som vanlig. En studie rapportert i New York Daily News avslørte at ikke bruker tannkrem fjerner mer plakk fra tennene fordi busten har direkte kontakt med tennene. Børste også tungen for å fjerne bakterier og bakterier.

Floss tennene hver dag. Riv av en lang streng av floss for rengjøring mellom tennene og rundt tannkjøttet der mat og bakterier kan skjule.

Bruk en vann vanning systemet. Disse verktøyene, også kjent under merkenavnet Waterpik, rengjøre tennene i områder som tannbørsten ikke kommer til. Vannet vanning systemet bruker vedlegg som styrer en strøm av varmt vann rundt hver tann for ytterligere rengjøring. Disse enhetene fungerer på en lignende måte å bruke tanntråd.

Skyll munnen noen ganger etter hvert måltid. Ta en stor slurk av varmt vann og swish den i munnen, så spytte den ut. Denne handlingen renser tennene ved å fjerne matrester og bakterier som vokser i munnen.

Verktøy for å rense ut Pipe

Verktøy for å rense ut Pipe


Regelmessig rengjøring ut en røyke pipe er viktig når du prøver å få mest mulig ut av din tobakk. Ikke rense ut et rør kan føre til en opphoping av tjære som kan blokkere røret stammen og "sur" røret. En gretten rør formidler en bitter smak til noen tobakk røykt i det. Regelmessig rengjøring et rør kan fjerne tjære før det bygger seg opp og sours røret.

Pipe Tool

Den enkle rør verktøy, som består av et scoop, en sabotasje og noen ganger en poker, er vanligvis den mest tilgjengelige rør-rengjøringsverktøy. Grundig tømme ut røret bolle etter å røyke for å holde unsmoked tobakk fra å sitte i bollen og snu bollen surt. Dette bidrar også bollen å hvile, eller tørke ut, raskere.

Piperensere

Piperensere er lange bust dekket ledninger som brukes til å skrubbe tjære fra innsiden av karet, og stammen. Fjern stilken fra bollen og kjør renere gjennom stammen et par ganger for å bryte opp løse partikler. Hvis støvsugeren kommer ut av stammen eksepsjonelt skitten, bruk en annen renere. Stammen og bollen skal bare separeres etter at røret er blitt avkjølt til værelsestemperatur.

Pipe Reamer

Et rør reamer er spesielt utviklet for å fjerne karbon buildup fra innsiden av briar og andre tre rør. En reamer bør bare brukes når du er helt renovere et rør, som karbon, eller kake, beskytter treverket mot overoppheting og bidrar til å opprettholde en jevn temperatur i bollen.

Skarpt svar System

En retorten er en glasspære, og spindelen som er festet til røret ved munnstykket. Fylle blæren med ca 60 ml av enten korn alkohol eller rengjøring alkohol og varme. Varmen koker raskt alkohol, å skyve den inn i stammen og skål av røret. Avkjøling av retorten suger alkoholen, sammen med en hvilken som helst oppløst tjære, ut av røret. Denne prosess må gjentas flere ganger for å rense røret.