Digidexo.com

Riktig bruk av proteintilskudd

Riktig bruk av proteintilskudd


Kroppsbyggere og de som ikke får nok protein i kostholdet bruk proteintilskudd. Kosttilskudd øker mengden protein kroppen din mottar på en daglig basis. Som protein er byggesteinen av muskel, fordeler det de som prøver å tone deres fysikk og øke sin styrke. Du må imidlertid bruke supplement riktig for at det skal være effektivt.

Daglig bruk

Protein kosttilskudd er ansett som trygt å bruke daglig. Ingen studier har knyttet sin regelmessig bruk til problemer eller symptomer av noe slag. Typisk bruk er en eller to porsjoner protein per dag. Den vanligste servering er et protein shake. Når blandet med melk, vann eller juice, proteinblandinger slå inn i en tykk væske som ligner en iskrem riste i konsistens. Noen inkluderer smakstilsetninger som jordbær eller sjokolade. Du kan konsumere disse shakes før eller etter et måltid på ettermiddagen eller kvelden.

Forsiktighetsregler

Protein supplement beslutningstakere ofte opp advarsler på sine produkter for å unngå å bruke dem hvis problemer oppstår. Magesmerter eller fordøyelsesproblemer er to av de mest dominerende problemene stresset på de fleste protein shake etiketter. Protein blir fordøyd i magesekken og delvis i tarmen. Problemer kan oppstå fra feil fordøyelse av proteiner, og hvis kroppen din har en historie med dette problemet, kan et protein supplement være et problem for deg. Konsultere legen din i dette tilfellet før du tar kosttilskudd.

Bruke Protein Shakes med en treningsøkt

Mange kroppsbyggere og idrettsutøvere ønsker å maksimere sine treningsøkter ved å spise de riktige næringsstoffene til rett tid. Noen eksperter foreslår å drikke protein shakes før en treningsøkt, foreslår andre drikker dem etterpå. Kroppen din trenger proteiner for å bygge muskler og å fungere. Hvis den ikke har nok proteiner, kan det bryte ned muskelvev for å oppfylle dette behovet. Du kan velge å innta et protein supplement etter en treningsøkt bare fordi du føler deg tynget ned hvis du drikker en før du treffer gym. Forskjellen kan være svært små, og hvis det er noen fordel det kan bli motvirket av en svakere ytelse i treningen. Ta dem når du er komfortabel og innen rimelig tid å jobbe ut for optimale resultater.