Digidexo.com

klisete avføring svulmer mage

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Mucousy Avføring i babyer

Mucousy Avføring i babyer


Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Ved å nøye observere barnet og hans avføring, kan du hjelpe barnelege diagnostisere problemet. Men før du ringer legen din, her er et par ting du bør vite.

"Normal" Baby Krakker

Baby-bæsj varierer sterkt fra spedbarn til spedbarn, og det er et bredt spekter av normalitet. Morsmelk har ofte sennep-farget avføring som kan se lurvete eller rennende. Men hva mor spiser i stor grad påvirker hvordan babyens avføring ser, så det er ikke uvanlig å se farger som spenner fra lyse ert grønn til oransje til tan og brun. Formel-matet babyer vanligvis har sennep eller tan avføring, men kan ha avføring i samme rekke farger, også.

Har det vært en endring?

Generelt, er det liten grunn til å bekymre deg hvis barnet ditt er sunt, synes ikke ubehagelig, og synes å ha slimete i hennes avføring. Men hvis barnets avføring endrer plutselig - og for mer enn én eller to avføringer - vurdere å ringe barnelege. Og hvis mucousy avføring følge endringer i atferd (som hyppig gråt), det er mer enn ett symptom legen din bør vite om.

Virus?

Hvis babyens avføring er grønne og mucousy, er det mulig barnet ditt har et virus. Endringen i avføringen farge og / eller konsistens skyldes unormal absorpsjon av næringsstoffer i tarmen. Ikke uvanlig denne type avføring er det eneste symptom på et virus, men det bør forsvinne i løpet av få dager.

Tenner?

All spytt din teething baby kroppen gjør kan irritere tarmen, også fører til dårlig opptak av næringsstoffer. Dette kan eller kan ikke være ledsaget av en bleie utslett og siklende.

Blood?

Av større bekymring er når mucousy avføring viser også tegn til blod. Blodet kan gjøre hele eller deler av avføring mørk brun eller svart, eller det kan vise seg som striper av rødt. En liten mengde rødt i avføringen kan komme fra et lite rift i rektal området forårsaket av avføring; Dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer eller så. Mørk avføring kan tyde på blødning i mage-tarmkanalen, noe som er grunnen til at det er alltid en god idé å ringe barnelege og lagre en prøve i en Ziploc bag.

Behandling

Vanligvis er slimete i en babyens avføring ingenting å bekymre seg og trenger ingen behandling; i de fleste tilfeller, vil det gå bort med tiden. Hvis babyen din utvikler bleie utslett, behandle det med en over mot bleie utslett krem, Aquaphor, og muligens noen baby pulver krem ​​(ikke baby pulver). Endre ditt barns bleier så snart han har avføring kan også i stor grad hjelpe.

I noen vedvarende tilfeller kan din barnelege anbefaler å koble formler eller gjøre endringer i barnets kosthold (eller, hvis du ammer, din egen diett).

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker


Mens trøtthet er et generelt symptom som kan følge av mange andre forhold enn sykdom, blek eller lys avføring er relativt sjeldne, og kan være et tegn på alvorlige problemer i fordøyelseskanalen. Hvis du har disse symptomene for mer enn noen få dager, bør du søke rask legehjelp.

Gilberts syndrom

Gilberts syndrom er en genetisk tilstand som rammer 3-7 prosent av amerikanerne; menn er mer sannsynlig å ha det enn kvinner. Fatigue er et vanlig symptom på denne lidelsen, som hindrer leveren fra å behandle et stoff som heter bilirubin. Gilberts syndrom kan også føre til blek avføring i noen tilfeller.

Hepatitt

Akutt hepatitt kan produsere tretthet og lys avføring (som noen ganger har puss i dem). Hepatitt er en betennelse i leveren med et bredt spekter av mulige årsaker; de virale former av sykdommen blir vanligvis overført ved å dele nåler, sex, eller andre nære personlig kontakt med en infisert person. Alkohol og enkelte medisiner kan også forårsake leverbetennelse.

Hepatitt er en alvorlig sykdom som krever rask legehjelp.

Bile Duct Issues

Gallestein eller en innsnevring av gallegang kan forårsake lys avføring og tretthet. Det er mulig å lide av en gallegang problemet uten ytterligere symptomer eller smerte. Se en lege hvis tretthet og lys avføring vedvarer, eller hvis du opplever noen smerter i magen eller omkringliggende områder.

Kreft

I sjeldne tilfeller kan lette avføring og tretthet være tegn på bukspyttkjertelen eller gallegang kreft. Tidlig påvisning av disse kreftformene kan forbedre din prognose, så igjen, det er viktig å se en lege hvis disse symptomene vedvarer i mer enn noen få dager.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Kaopectate og Pepto-Bismol, som inneholder vismut subsalicylate, kan føre til blek avføring hvis tatt i store doser over lengre tid. Hvis tretthet er også tilstede (på grunn av en mage-virus, for eksempel), kan dette skape et falskt inntrykk av at symptomene er relatert.

Hvordan Unn blodig avføring

Blodig avføring er ikke et hyggelig tema, men det absolutt må tas opp når noen opplever denne tilstanden. Det er flere årsaker til å behandle blodig avføring. Behandlingene varierer betydelig med årsakene. Her er metoder for å behandle blodig avføring.

Hvordan Unn blodig avføring

En se en lege. Blodig avføring kan bety alt fra hemorroider GI infeksjoner til kreftsvulster. Bare en lege kan avgjøre de nødvendige tester for verktøy prøver samt eventuelle ettervern som er nødvendig.

Prøv hjem rettsmidler for hemorroider inkludert over-the-counter salver og kremer. Minst 50 prosent av alle amerikanere lider av hemorroider ifølge National Institute of Health. Hemorroider er den viktigste årsaken til blod i avføringen siden det skjer når årer i anal og endetarm området er betent og noen ganger sprekke.

innlemme mer fiber i kosten. En god beslutning om hvorvidt dietten er hensiktsmessig er å avgjøre om avføring flyter eller synker. God avføring bør flyte. Hvis den ikke gjør det, er dette sannsynligvis en av årsaken til blodig avføring. Unngå bearbeidede matvarer. Også avstå fra over spise. Alle disse ting påvirker mage-tarmkanalen, så vel som blodig avføring episoder.

Slutt å bruke anti-inflammatoriske legemidler. Legemidler som behandler betennelse samt medikamenter med ibuprofen i dem påvirke slimhinnen i mage-tarmkanalen og forårsake blødninger og sår. At blødningen vil føre til blodig avføring. Bruke alternative metoder for å behandle hevelse og smerte som ikke involverer disse typer medisiner.

Tren regelmessig. Regelmessig hvile og mosjon vil holde kroppen kjører som en velsmurt maskin. Spesielt forhold som hemoroider oppstår når det ikke er aktivitet.

Hvordan behandle løs avføring

Hvordan behandle løs avføring


Løs avføring, ofte referert til som diaré, er vanligvis kortvarig og rydder opp på egen hånd i løpet av få dager. Det er ofte forårsaket av en mage influensa. Diaré kan også skyldes problemer fordøye visse matvarer som melkeprodukter for de som lider av laktoseintoleranse. Imidlertid kan kronisk diaré som varer i ukevis være forårsaket av tilstander slik som Crohns sykdom og irritabel tarmsyndrom.

Drikk rikelig med væske

Diaré kan føre til dehydrering, så det er viktig å erstatte tapt kroppsvæsker ved å drikke rikelig med væske. Drikk klare væsker som vann, ingefærøl og suppe buljong. Vann vil erstatte væske, men ikke tapt mineraler. Drikk fruktjuice og spise suppe for å erstatte mineraler slik som kalium og natrium. The Mayo Clinic anbefaler å unngå eple og pære juice, siden de kan gjøre diaré verre. Avstå fra å drikke koffein eller alkohol også.

Se hva du spiser

Spis bland matvarer som vanlig ris, ristet brød, kjeks, bananer, kokte poteter og gelatin. Unngå fet, høy-fiber matvarer og meieriprodukter til diaré har sunket. Legg maten du vanligvis spiser i dietten din gradvis etter at diaréen har stoppet.

Over-the-counter medisiner

Selv om over-the-counter medisiner kan redusere antall løse avføringer, anbefaler Mayo Clinic konsultere lege før du tar dem. Ifølge Mayo Clinic, kan diaré forårsaket av bakterier eller parasitter gjøres verre ved å ta over-the-counter medisiner siden de hindrer kroppen fra å komme på hva som er årsaken til løs avføring. Antibiotika kan være nødvendig for å behandle denne typen diaré.

Advarsler

The University of Maryland Medical Center anbefaler å kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du har diaré ledsaget av feber over 101 grader F hos voksne eller 100,4 grader F hos barn. Se din lege hvis avføringen inneholder blod, puss eller er svart i fargen. Ring legen dersom diaréen ikke blir bedre eller forverres i løpet av fem dager for en voksen eller innen to dager for et spedbarn eller barn.

Hint

  • Drikk rikelig med vann! Du taper væske gjennom diaré som må byttes ut.
  • Drikk vann under måltider og etter avføring.
  • Prøv å ha ulike typer supper for måltider mens symptomene vedvarer.
  • Hvis du fortsatt har løs avføring etter to uker, må du oppsøke lege.

Årsaken til blod i avføring

Å se blod i eller barnets avføring kan føre til at du bekymre deg eller ringe legen din med bekymringer. Årsakene til blod i avføringen, avhenger av mengden og fargen av blod, så vel som typen av avføringen ble funnet i. Ifølge Mayo Clinic and National Library of Medicine, årsakene til blod i avføring omfatter fordøyelsessykdommer og betennelse i tykktarmen eller endetarmen.

Typer

Problemer i den øvre del av mage-tarmkanalen (spiserør, magesekk) kan føre til mørke eller vente ute avføring, mens skader eller lidelser i nedre mage-tarmkanalen (tarmen, rectum) resultat i lyse rødt blod.

Forstoppelse

Hvis du er gravid, eller hvis du belastningen under en avføring, forstoppelse kan være årsaken til blod i avføringen. Forstoppelse kan også resultere hvis kostholdet er lite fiber eller du ikke drikker nok vann.

Karsykdommer

En tåre eller blokkering i venene til spiserøret eller magen kan føre til blødninger i fordøyelseskanalen som blir gått inn i avføringen og ser mørkt eller vente.

Betennelse

Betennelse forårsaket av acid reflux i spiserøret eller magen samt inflammatoriske sykdommer som Crohns sykdom eller irritabel tarm syndrom kan føre til blod i avføringen.

Hevelse

Hevelse i små poser av tarmen, som kalles divertikulitt, eller hevelse rundt åpningen av endetarmen (hemorroider) kan føre til krakk å ha lyse rødt blod.

Hindringer

Blod i avføringen kan være et resultat av hindringer i fordøyelsessystemet, for eksempel polypper i tykktarmen eller svulster i magen, tykktarmen eller endetarmen.

Typer av avføring myknere

Typer av avføring myknere


Forstoppelse er et alvorlig problem. Kirurgi, inaktivitet og feil kosthold gjør tarmen fungerer tregere. Jo lenger krakk er i legemet, desto vanskeligere og tørketrommel vil den bli, noe som gjør det vanskelig å passere. Avføring myknere gjøre avføringen mykere, så å gå på do er enklere.

Identifikasjon

Avføring myknere er medisiner som gis til pasienter for lindring av forstoppelse. Vanligvis tatt for en kort varighet, kan de også tas regelmessig for kronisk forstoppelse. Du kan få avføring myknere med eller uten et sentralstimulerende avføringsmiddel ingrediens, selv om den lakserende ingrediens er mindre forutsigbar ifølge Frukt Eze.

Docusate Sodium

Ducusate natrium er en krakk mykner som fungerer ved å forårsake krakk til å absorbere mer vann mens den er i tarmen. Den inneholder medisinen docusate kombinert med natrium eller salt. Vanligvis brukes etter medisinske prosedyrer som krever begrenset belastende når du har avføring, er det også brukes etter en prosedyre eller hendelse der tarmen kan bevege seg langsommere, slik som traumer eller kirurgi. Ducusate natrium er ikke et sentralstimulerende avføringsmiddel slik at den har færre bivirkninger, for eksempel kramper og det haster.

Docusate Kalsium

Docusate kalsium, er også en krakk mykner som fører vann til å bli trukket inn i avføringen, slik at den kan passere uten problemer. Docusate kalsium er også for personer som av en eller annen grunn, ikke er ment å stamme når du har avføring. De aktive ingrediensene er docusate og kalsium i en kapselform, men det kan også være foreskrevet i form av en rektal stikkpille. Docusate kalsium selges under navnene Colace, correctol og Col-Rite for å nevne noen. Resultatene blir vanligvis sett i 24 til 48 timer.

Poloxamer 188

Poloxamer 188 myker krakk ved å få den til å absorbere og holde på vann, noe som gjør det enklere å passere uten å belaste. Poloxamer 188 tar tre til fem dager for full effekt å merkes så er ikke ment for rask lindring av forstoppelse. Denne medisinen er ikke vanedannende og er tilgjengelig uten resept. Svært få bivirkninger er rapportert form den bruker. Poloxamer 188 kommer i en kapsel, eller en flytende form og bør tas med rikelig med vann vi blir fortalt av, MDAdvice.

Lactulose

Laktulose er et syntetisk sukkerbasert krakk mykner. Når den passerer gjennom kolon og brytes ned, fører det vann som skal trekkes inn i avføringen. Vann gir krakken mykere og mer behagelig å passere. Lactulose er bare tilgjengelig på resept og kan være foreskrevet for annet bruk. Den leveres i flytende form for å bli tatt fire ganger om dagen. Bivirkninger kan være gass, urolig mage og diaré.

Mer Årsaker og risikofaktorer for blodig avføring

Blodig avføring er ofte et resultat av hematochezia, som er den medisinske termen for rektal blødning. Årsaker til blodig avføring kan variere; noen er alvorlige, mens andre er bare ulemper.

Typer

Klassifiseringen av blodig avføring, basert på farge og tekstur, er lyse rød, rødbrun farge, okkult (usynlig for det blotte øye) og svart og tjæreaktig. Kjenner disse typene kan hjelpe føre til årsaken til hematochezia.

Årsaker

Noen årsaker til blodig avføring er ikke farlig. Den vanligste er hemoroider, som er utvidede blodårer i endetarmsåpningen.

Alvorlige årsaker

Blodig avføring kan indikere kreft. Tykktarm og mage kreft er ofte knyttet til blodig avføring.

Betraktninger

Fargen på avføringen indikerer opprinnelsen til blødningen din. Bright rødt indikerer blødning fra tykktarm, endetarm eller anus. Mørke og klissete avføring kan være et tegn på en blødning sår.

Behandling

Siden blodig avføring kan indikere alvorlige helsemessige problemer, ta kontakt med legen din om saken. Hun vil være i stand til å fastslå årsaken til problemet og riktig metode for behandling.

Hva betyr det hvis du har blodig avføring?

Blodig avføring kan være en indikasjon på en lidelse av fordøyelseskanalen eller en skade. Blod kan vises i avføringen som følge av et problem hvor som helst i fordøyelseskanalen. Hyppige blodig avføring kan være tegn på en alvorlig tilstand.

Farge

Fargen av blodet kan bidra til å bestemme plasseringen av problemet. For eksempel indikerer en mørk avføring blod fra øvre fordøyelseskanalen, som din mage, spiserør eller tynntarmen. Bright rød eller rødbrun blod betyr at blodet kan være fra nedre gastrointestinal (GI) tarmkanalen, som din endetarm, anus eller tykktarmen.

Øvre GI

Årsaker til blod fra øvre mage-tarmkanalen kan inkludere et sår i magen eller tolvfingertarm, magekatarr, traumer, skader på spiserøret, et fremmedlegeme eller overgrodd og utvidet blodkar, ifølge Medline Plus.

Lavere GI

Årsakene til lyse rød eller rødbrun blod kan inneholde kolon polypper, hemorroider, anal sprekker (tårer), inflammatorisk tarmsykdom (Crohns eller ulcerøs kolitt), diverticulosis, traumer, et fremmedlegeme, en liten tarm svulst, tarminfeksjon eller tykktarmskreft.

Diagnose

Tilstanden kan diagnostiseres gjennom tester, for eksempel barium studier, endoskopi, koloskopi, avføring kultur, angiograph og røntgen av magen og tynntarmen.

Betraktninger

The Mayo Clinic tyder på at blødning fra endetarmen er oftest forårsaket av hemoroider eller forstoppelse. Du bør oppsøke lege for å finne årsaken. Hvis du opplever tung eller kontinuerlig blødning, alvorlige kramper eller magesmerter eller anal smerte bør du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Forebygging

En diett som er høy i fiber og lite fett vil redusere risikoen for mange GI forhold. Det anbefales at etter fylte 50, bør du ha en fekal okkult blod test årlig og en koloskopi hvert 10. år.

Hva er årsakene til løs avføring?

Diaré eller løs, vandig avføring kan være forårsaket av en rekke faktorer. Diaré, som kommer fra det greske ordet "diarrhoia," som betyr "en som strømmer gjennom," normalt løser seg selv i løpet av et par dager, og du er snart tilbake til normalen. Men det er tider når diaré er kronisk og fører til dehydrering. Dehydrering er spesielt farlig for et spedbarn eller eldre person. Når dette skjer, må du oppsøke lege og få umiddelbar behandling.

Bakterielle og virale

Hvis du lider av en bakteriell infeksjon, som salmonella, shigelle, E. coli eller campylobacter, som kan erverves fra å spise forurenset mat eller drikke forurenset vann, kan dette resultere i løs mage. Virale infeksjoner, slik som heptatis, herpes simplex virus, Norwalk virus, cytomegalovirus rotavirus og kan også føre til diaré.

Andre muligheter

Parasitter som kan finnes i vann eller mat kan komme inn i kroppen din og plop seg inn i fordøyelsessystemet. Parasitter som fører til diaré inkluderer Cryptosporidium, Giardia lamblia og Cryptospordium. Hvis du har Crohns disase, inflammatorisk tarmsykdom, cøliaki eller kolitt, kan dette forårsake diaré som kan en reaksjon på visse medisiner inkludert antacida som inneholder magnesium, blodtrykk narkotika, antibiotika og kreft medisiner.

Ekstra Betraktninger

Noen individer kan ikke tolerere matvarer som inneholder laktose eller kunstige søtstoffer og hvis spist dette kan føre til løs mage. Hvis du har hatt galle bladder-, mage-eller nedbrutt kirurgi, kan du oppleve diaré i etterkant. Magen kirurgi hastigheter opp bevegelsen av mat gjennom fordøyelsessystemet. Galleblæren kirurgi kan resultere i en økning i mengden av galle tilstede i tykktarmen.

Når du reiser

Hvis du reiser til et fremmed land og drikke forurenset vann, kan du ende opp med "reisediaré."

Felles Disorder

Når en person lider av IBS, eller irritabel tarmsyndrom, kan dette føre til diaré eller forstoppelse. Dette er en vanlig lidelse som resulterer i gass, oppblåsthet og kramper, i henhold til American Association Gastroenterologisk. IBS kan utløses av alkohol eller sjokolade melkeprodukter og koffein. Kvinner som har IBS synes å bli forverret symptomene under menstruasjonen, trolig på grunn av de hormonene som er involvert. En person som har IBS kan lide av både sporadisk diaré og forstoppelse.

Andre årsaker

Medicinenet.com påpeker en rekke andre forhold som kan føre til løs avføring inkludert avførings, dehydrering, diabetes, tykktarmskreft, Addisons sykdom, HIV, magen influensa (medisinsk referert til som gastroenteritt), toksisk sjokk-syndrom, inflammatorisk tarmsykdom og hypertyreose (en altfor aktiv skjoldbrusk.)

Advarsel

Diaré kan føre til tap av væske i kroppen og føre til dehydrering. Dehydrering må behandles raskt. Hvis du har hatt diaré i mer enn tre dager, og opplever sterke smerter i endetarmen eller magen, har feber over 102 F eller høyere, blir dehydrert og merker at avføringen er blitt svart og tjæreaktig eller det er blod i den, ring din lege. Dehydrering vil produsere ørhet, tørste, mindre hyppig vannlating og mørkfarget urin samt tørr hud og tretthet. Et spedbarn som er dehydrert vil ikke produsere tårer når gråter, vil det bli sløv, har en tørr tungen og munnen, har ikke fukte en bleie i tre timer eller mer og kan ha en høy feber og en nedsenket del av magen, øyne og / eller kinn .

Slik unngår blodig avføring

Slik unngår blodig avføring


Kontrollere avføringen etter avføring er ganske grov ting å gjøre, men observere avføringen er en av de mange måter å overvåke tilstanden til fordøyelsessystemet. Utseendet og fargen på avføringen betegner en masse ting, fra å gi deg en enkel påminnelse om mais suppe du hadde til middag til en alvorlig advarsel av et eksisterende problem i systemet. Blod i avføringen kan komme fra en skade eller skade på noen av de delene av fordøyelseskanalen (fra spiserøret til endetarmen). Mørket og / eller lysstyrken i de blodflekker på avføringen er nok til å gi et spor om hvor skaden er. Disse flekkene er noen ganger merkbar, men det finnes tilfeller hvor blodutstryk bare kan oppdages gjennom en fecal blodprøve. Noen årsaker til blodig avføring inkluderer hemorroider, forstoppelse, magesår, tykktarmskreft, tarminfeksjon og sår, inflammatorisk tarmsykdom eller anal sprekker. Her er noen beskyttende tiltak for å hindre blodig avføring.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din med en gang. Selv om blodig avføring er ofte forårsaket av milde tilfeller, ikke ta det for gitt. Du bør umiddelbart informere legen din om det for å finne ut hva som er årsaken, og at behandling kan gis med en gang. Hvis du er diagnostisert med magesår forårsaket av bakterier (H. pylori) kan legen gi deg antibiotika for å hindre ytterligere blødning av sår.

Pass på hva du drikker og spiser. Helicobacter pylori (H. pylori) er den gruppen av bakterier ansvarlig for forårsaker mage og duodenal infeksjoner og sår, som er faktorer for å forårsake blodig avføring. Disse organismene kan enkelt overføres via forurenset vann og mat. Så være dobbelt forsiktig når du spiser ute eller når du tilberede din egen mat; og også, alltid sørge for at vannet du drikker er ren og trygg.

Legg mer fiber i kosten. Forbruker fiberrik mat slik som hele korn eller hvete, grønnsaker, frukt (for eksempel ananas og bringebær), og lav-fett matvarer er gode til å holde deg fordøyelsessystemet sunt. Det vil også bidra til å forebygge forstoppelse, anal sprekker, hemorroider, tykktarmskreft og andre fordøyelsesproblemer som kan bidra til en blodig avføring.

Ta anti-inflammatoriske stoffer i samsvar til sin passende mengde bruk eller i samsvar med hva legen foreskrevet deg å ta. Unødvendig inntak og overdreven bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner (for eksempel ibuprofen (Advil), meloksikam, naproxen (Naprosyn), og aspirin) kan forårsake magesår og blødninger i mage og tarm som til slutt vil føre til en blodig avføring.

Styr alkoholinntak, eller enda bedre, ikke drikker i det hele tatt. Å drikke for mye alkohol vil bare føre til gastroøsofageal refluks, en sykdom hvor mat og syrer i magen ryggen opp, noe som fører til irritasjon eller kanskje skade av esophageal fôr. Den nevnte skaden kan spre seg selv eventuelt videre til kledning av magen. Som et resultat av irritasjoner rundt kledning av spiserør og mage, kan små blodkar skur som fører til manifestasjoner av en blodig avføring.

Drikk mye vann for å unngå dehydrering. Forstoppelse er en av de viktigste indikasjoner på dehydrering. Det er en sak der det er en vanskelighet av avføring passasje når du defekt. Og hvis du er i stand til å utvise en hard avføring, kommer blod med det noen ganger. Den beste måten å unngå dette på er å holde systemet dehydrert så drikk minst 6 til 8 glass vann daglig.

•  Slutte å røyke. Røyking reduserer produksjonen av bikarbonat i magen, som er et viktig stoff som nøytraliserer magesyre. Når produksjonen av dette stoffet er redusert, vil det øke surheten i magen fører til irritasjon og sårdannelse, som kan bli manifestert av en blodig avføring. Sigarettrøyking vil også redusere styrken på immunsystemet som gjør deg mer utsatt for å ha bakterielle infeksjoner som Helicobacter pylori-infeksjon som forårsaker magesår.

8. Prøv å ta det med ro og slappe av. I noen tilfeller er blodig avføring knyttet til stress. Mangel på appetitt eller mangler måltider er en av de mange tegn på et individ understreket. På grunn av dette, er normal gastrisk motilitet påvirkes fører til en økning i surhet i magen. Mengden av syre som når tolvfingertarmen (del av tynntarmen) vil også være høyere enn den vanlige hastigheten. Dette vil alle føre til mage og tarm irritasjon og sårdannelse som kan føre til en blodig avføring.

Diskuter med legen din om noen medisinske rensing metoder som vil hjelpe i å forebygge faktorer som ikke bare forårsaker blodig avføring, men tykktarmskreft i tillegg. Følgende medisinske prosedyrer bør gjøres så tidlig som mulig, spesielt hvis kreft i tykktarmen går i familien din: (a) Fekal okkult blod testing årlig, (b) Barium klyster er tilrådelig hvert 5. år, (c) Endoskopisk undersøkelse av tykktarmen (koloskopi) hvert 10. år.

Hvordan diagnostisere Blod i avføring

Finne blod i avføringen kan tyde på noe så enkelt som hemorroider, eller så alvorlig som kreft i tykktarmen. Blod kan vises som reddish- eller rødbrun-farget, eller som en svart tjæreaktig avføring. Det kan også være skjult blod, eller blod som er usynlig for det blotte øye. Det er viktig å se en lege og lære årsaken til blod i avføringen.

Bruksanvisning

•  Undersøk din avføring. Hvis det er rødlig eller rødbrun, kan det ha siste blod og indikerer at du har divertikulitt, en betennelse i små poser i slimhinnen i tykktarmen. Fordi det kan også indikere tykktarmskreft, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Kontroller krakk for en svart tjæreaktig utseende. Blod fra et sted lenger opp fordøyelseskanalen, som magen, tolvfingertarmen eller spiserøret, kan forårsake dette. Det kan tyde på en sår, øsofagitt eller gastritt. Siden disse forholdene kan være alvorlige, bør du oppsøke lege.

Se på din toalettpapir hvis du har hatt en stor avføring som var vanskelig eller smertefullt å passere. Hvis du ser flekker av rød eller rosa blod kan det være ganske enkelt mikro-tårer av vevet rundt anus. Hvis det vedvarer, eller hvis det er mer blod enn bare flekker, bør du gå til legen din for å diskutere det.

Konsulter legen din dersom du har vært trøtt, svak eller syk i mer enn en uke. Han kan be om en avføringsprøve for å sjekke for okkult blod, bare synlig under et mikroskop. Det er mange mulige årsaker til okkult blod, slik at du kanskje må gjennomgå ytterligere testing hvis det er til stede i avføringen.

Samle en fersk avføringsprøve hvis du har enten en rødlig eller rødbrun avføring (hematochezia) eller en svart tjæreaktig avføring (melena). Ta dette til din lege besøk, med mindre du er sikker på at du kan gi et eksempel på kontoret.

Lag en liste over eventuelle andre symptomer du har, og ta det med til legen din avtale.

Tips og advarsler

  • Hvis du er 50 år eller eldre og har ikke hatt en koloskopi, bør du planlegge en. Det er viktig å få en grunn titt på din kolon. Tykktarmskreft kan forebygges, og hvis det er fanget tidlig, kan det bli kurert.
  • En sår, noe som kan føre til en svart tjæreaktig avføring, blir behandlet med H2-blokkere, som blokkerer histaminer som kan forårsake overflødig syre i magen, og antibiotika for å drepe bakterier (H. pylori) som forårsaker de fleste sår.
  • False melena, eller en svart tjæreaktig avføring ikke er forårsaket av blod, kan være forårsaket ved å ta jerntilskudd eller medisiner for urolig mage og diaré, eller ved å spise sort lakris. La legen vite om du konsumert noen av disse i 48 timer før den svarte tjæreaktig avføring dukket opp.
  • Fekal okkult blod kan bety at du har blodmangel. Legen din må kanskje gjøre noen tester for å fastslå årsaken til anemi, hvis du har det. Jernmangelanemi er den vanligste årsaken, og er lett å behandle.

Hva er årsakene til blodig avføring?

Hvis du har blodig avføring (avføring), kan blodet kommer fra ulike steder i kroppen din, og ikke nødvendigvis fra rektum. Blod kan komme fra hvor som helst langs fordøyelseskanalen. Noen ganger kan du ikke engang se det fordi det så lite beløp. Når det er nok blod som du kan se det og, som et resultat, er bekymret for det, vil legen din spørre nøyaktig hvilken farge det er, fordi fargen på avføring bidrar til å bestemme hvor blødningen er oppstått. Når avføringen er rød eller rødbrun, dette kalles hematochezia. Når det er svart og tjæreaktig og stygg luktende, er det som kalles melena.

Distinksjoner

Dr. Jacob L. Heller, MD, av Virginia Mason Medical Center bemerker at svart og tjæreaktig avføring indikerer at blodet stammer i den øvre del av GI (gastrointestinal) kanalen. Den øvre mage-tarmkanalen omfatter den første delen av tynntarmen, magen og spiserøret. Grunnen blodet er svart og tjæreaktig er fordi det har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice produsert av kroppen.

Hvis du er blødning i mage-tarmkanalen, kan dette være på grunn av betennelse forårsaket av å ta aspirin, ibuprofen eller naproxen, eller det kan være et resultat av magesår, ifølge Health. Svart avføring kan også være forårsaket av en rift i spiserøret, noe som kan være et resultat av voldsomme brekninger. Denne type av rive er referert til som en Mallory-Weiss rive.

Betraktninger

Selvfølgelig, hvis du har spist bjørnebær eller sort lakris eller har tatt Pepto-Bismol eller jern piller, kan dette gjøre avføringen blir svart. På den annen side kan spise rødbeter og tomater slå avføringen rød.

Red Krakk

Hvis avføringen er lys rød eller rødbrun farge, indikerer dette at blodet kommer fra endetarmen, anus eller tykktarmen, som utgjør den nedre del av mage-tarmkanalen. Diverticulosis, som oppstår når poser utvikle seg i tykktarmen, og hemorroider er de vanligste årsakene til lavere GI blødning og rød avføring. Imidlertid er det mulig å ha en svulst, som kan forårsake blødninger, samt unormale samlinger av blodkar kalles AVMs (arteriovenøse misdannelser) som vil gjøre at du blør og slå avføringen rød. Hvis du raskt og massivt blødning fra magen, vil dette føre til lyse røde avføring.

Årsaker

Andre forhold som kan føre rød krakk inkluderer Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt, som anses inflammatoriske tarmsykdommer (gastritt); bakteriell enterokolitt, som er en infeksjon av tynntarmen; traume til mage-tarmkanalen eller tilstedeværelse av et fremmedlegeme; tykktarmskreft eller kolon polypper; tarm iskemi (mangel på skikkelig blodstrøm); og anal sprekker, ifølge National Institutes of Health.

Behandling

Hvis du opplever svart og tjæreaktig avføring eller rød krakk, ikke ignorere det. Dette må bringes til seg oppmerksomheten til legen din. Hvis du legger merke til en endring i avføringen farge, ikke nøl med å kontakte legen din. Den type behandling du får, avhenger av hva som forårsaker blødninger og hvor alvorlig tilstanden er. Hvis du blør massivt, kan dette kreve sykehusinnleggelse og en blodoverføring.

Hvordan diagnostisere problemer med avføring

Hvordan diagnostisere problemer med avføring


Før de moderne ressurser og hierarkisk kunnskap om teknologi hentet av medisinsk vitenskap, medisinske fagfolk som brukes til å diagnostisere pasientens helseproblemer bare ved å se på hans avføring. Det er en skrift med informasjon tilgjengelig om helsen til en person basert på hva kroppen eliminert. Å ha en tarm bevegelse er kanskje ikke den mest behagelige ting å snakke om, men det gir hint om hvordan kroppen som helhet gjør. Ta en titt på din avføring og lære hva kroppen din prøver å fortelle deg.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du er anstrengende å gjøre sitt fornødne. Også oppmerksom hvis avføringen er små og harde. Du kan ha oppstått forstoppelse. Dette er et resultat av avføring være i tykktarmen for lenge, og væsken blir absorbert ut av det. Å drikke mer væske for å unngå dehydrering og spise en diett høy i fiber skal hjelpe.

Finn ut om det er lyse rødt blod på eller blandet med avføringen. Dette kan være en indikasjon på hemorroider. Over den kremer benke er nyttig, men følger opp med legen din som kan avgjøre om blodet er en indikator på noe mer alvorlig. Noen former for kreft i endetarmen er ofte angitt med blodig avføring.

Finn ut om din avføring er grå eller hvit. Dette kan være et tegn på potensiell galleblæresykdom, og det må rapporteres til lege umiddelbart. Det kan også indikere leverinfeksjon eller mulige problemer med bukspyttkjertelen.

Finn ut om din avføring er for vassen. Noen ganger tarmen kan flytte avføring gjennom tarmen for fort hvis det er en infeksjon som kroppen prøver å kvitte seg med. Dessuten er vannaktig avføring et tegn på at det er en blokkering i tarmen et sted og alt som kan få gjennom er vannaktig avføring. Rapporterer vedvarende vannaktig avføring til en lege.

Undersøk avføringen for å se om den er tynn eller bånd-aktig. Dette er en annen indikator på en blokkering eller abscess eller annet sted i tarmen. Av og til kan det være krakk som er båndlignende. Hvis det er gjennomgående i denne formen, nevner symptomet til legen din som kan utforske mulige årsaker.

Undersøk avføringen for å se om det er sort- eller tjære-farget. Dette er et tegn på blødning i mage-tarmkanalen, og bør sjekkes ut av en lege umiddelbart. Det eneste unntaket fra denne regelen er hvis du bare begynte å ta en jern supplement som som forårsaker krakk å ha en svart farge. Men kjøre det av legen din bare i tilfelle.

Undersøk avføringen for å se om det flyter og avgjøre hvorvidt det har en usedvanlig stygg lukt. Hvis det flyter og er stygg luktende, kan det være noe å rapportere til legen. Hvis den er gul og fettete, også, kan det være et tegn på at næringsstoffer ikke blir absorbert i tarmen og vil kunne være et tegn på Celiac sykdom.

Bestem hvor ofte du defekt. Det er ikke nødvendig å gjøre sitt fornødne hverdag og ta avføringsmidler på regelmessig basis kan gjøre tarmen bli avhengig av dem. Det er ingen "normal" mengde ganger for å gjøre sitt fornødne i en uke. Avgjøre hva som er normalt for kroppen din, og deretter se opp for eventuelle endringer kroppen din gjør. Rapportere disse endringene til legen din som nødvendig.

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler


Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke til å myke opp pjokk avføring og lindre forstoppelse. Behandlingen bør starte så snart symptomene blir tydelig, fordi hvis det ikke behandles, kan nivået av ubehag for den lille øke, og det kan føre til komplikasjoner. En pjokk som ikke har avføring på to uker er mest sannsynlig forstoppet. Blod i området av endetarmen under en avføring, hard avføring, kvalme, magesmerter og er også symptomer av forstoppelse. Barn med denne tilstanden kan bli grinete. Barn med denne tilstanden bør se en lege for å utelukke en mer alvorlig årsak, før behandlingen tilbys hjemme.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

•  Legg til flere fiber matvarer til ditt barns kosthold. Friske grønnsaker og frukt, særlig svisker og rosiner, er gode kilder til fiber. Ifølge US Department of Agriculture, bør barn mellom 2 og 6 spise to porsjoner frukt og tre porsjoner grønnsaker hver dag. Andre matvarer som kornete brød, kan frokost barer som inneholder fiber, og peanøttsmør også tilby hjelp med forstoppelse. Organisk linfrø drysset over havregryn kan også lette forstoppelse.

Begrens ditt barns inntak av melkeprodukter. Ost, yoghurt, iskrem og ost bør begrenses til maksimalt tre porsjoner daglig med en porsjon tilsvarer en halv kopp. Squash, bananer og kokte gulrøtter kan også forårsake krakker å stivne.

Hold barnet hydrert. Væsker kan avlaste forstoppelse. Barn bør drikke rikelig med vann, juice og melk. Supper og is spretter kan også bidra til deres væskeinntaket. Å drikke mye væske bidrar til å holde avføringen myk. Du kan vite om barnet ditt får nok å drikke ved å betale oppmerksomhet til hvor ofte hun urinerer. Hvis barnet får nok væske, vil hun urinere minst en gang hver tredje time hele dagen.

Gi barnet aloe vera juice for å få hjelp med forstoppelse. Aloe vera juice kan mildne pjokk avføring, men vær sikker på at du bruker den type aloe vera juice som er ment for å drikke. Du kan blande det med ditt barns favoritt frukt juice for å gi den en mer tiltalende smak. Gi den til barn opp til to ganger om dagen ved behov.

Plasser barnet på potte rett etter måltider. Barn som ofte forstoppet noen ganger unngå å ha avføring. Holde den i kan føre til at avføring til å bli hardt. Har barnet ditt opphold på potte i ca 10 minutter etter å ha spist. Dette er når hans reflekser i tarmen vil gjøre det enklere å passere avføring.

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Barneseng ark, eller baby ark, er vanligvis laget av bomull, og brukes til å dekke en barneseng madrass. Hvis du har barn i huset, sjansene er gode for at på et tidspunkt, må du rense avføring fra barneseng ark. Krakk-farget ark kan synke ned i baby crib madrass og stinker opp rommet. Heldigvis crib ark er vaskbare. Du kan vaske dem og drepe eventuelle fecal bakterier ved hjelp av noen enkle vaskemetoder.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Ta skitnet barneseng ark og plassere dem i en bøtte eller vask. Fyll bøtte med kaldt vann for å løsne eventuelle fekal faste partikler. Ikke bruk varmt vann da dette kan lage proteinet i avføringen gjør flekken vanskelig å fjerne.

•  Kast vannet i toalett nøye. Fyll bøtte med kaldt vann igjen og kast. Gjenta 3-4 ganger.

•  Plasser barneseng ark i vaskemaskinen. Vask med kaldt vann og tilsett 1 kopp blekemiddel til vask (eller i henhold til instruksjonene på blekemiddel). Blekemiddel vil ødelegge fekal bakterier. Bruk farge-safe blekemiddel hvis barneseng ark er farget.

Tørk barneseng ark i tørketrommelen etter at flekken er helt fjernet.

Hvordan takle Grønn avføring

Misfarget avføring kan være alarmerende. Det er mange årsaker til misfarget avføring, men de fleste av dem er ikke grunn til bekymring. Grønn avføring er forårsaket av en rekke grunner. Cope med dine grønne avføring ved å få til bunnen av deres sak.

Hvordan takle Grønn avføring

•  Undersøk kostholdet ditt. Mange grønne avføring er forårsaket av å spise store mengder av grønne, grønne grønnsaker. Noen vanlige lovbrytere er spinat, salat og brokkoli. Hvis du mistenker at dine grønne avføring er knyttet til dette, redusere inntaket av disse grønnsakene og legg merke til eventuelle fremtidige endringer i farge.

Reduser inntaket av kunstig farget mat. Mange frossen frukt behandler, fruktige drinker, frukt snacks, godteri og frokostblandinger er laget med kunstig grønn konditorfarge. De kan føre til grønne avføring. Hvis du har mistanke om kunstig konditorfarge bidrar til dine grønne avføring, avstå fra å spise disse matvarene. Hold deg til en hel mat diett og unngå bearbeidet mat.

Limit dreven jern i kosten. Produkter som inneholder overdreven jern forårsake grønn avføring. Noen lovbrytere inkluderer rødt kjøtt, jern-beriket korn og vitamintilskudd. Hvis du har mistanke om overdreven jerninntak kan være årsaken til grønn avføring, redusere jerninntak for å se om den grønne avføring klarner opp.

Note ekstra tarm endringer. Hvis du opplever diaré i tillegg til grønn avføring, kan problemet gå utover kostholdet ditt. Noen grønne avføring er forårsaket av en endring i colonic transitt tid. Se en lege hvis det oppstår ytterligere endringer med avføring.

Hint

  • Hvis dine grønne avføring vedvare over en lengre periode og ikke rydde opp med endringer i kostholdet, se en lege.