Digidexo.com

Om Arthritis Pain

Når vi blir eldre, vil mange av oss å utvikle slitasjegikt, som regnes utfallet av mange års slitasje på leddene våre. Det som skjer er at brusk, som fungerer som en støtdemper og gir god glid overflate for våre ledd, blir slitt ut, skadet og slitt. Bone begynner å gni mot bein, og dette er en svært smertefull tilstand. Reumatoid artritt, på den annen side, er en arvelig tilstand. Det også, forårsaker kroniske smerter og kan skjemme hender og føtter. Reumatoid artritt kan strekke seg til forskjellige organer i kroppen, noe som skaper ytterligere problemer.

Stivhet, hevelse og smerte

Leddgikt forårsaker stivhet, hevelse og generalisert smerte. Hvis leddgikt ble forårsaket av skade blir gjort til et ligament, felles kan bli større. Når dette skjer, er det som kalles hypertrofisk. Skjøten blir større på grunn av tap av brusk. Den felles så sveller og dine bein blir vansiret. Du kan være i stand til å høre faktiske sliping i leddgikt felles. De brusk er å gni mot hverandre.

Protective Fluid

Mange leddgikt lider har hovne fingre, hender og føtter. Dette skjer fordi kroppen din prøver å gjøre opp for den tapte brusk. Den gjør dette ved å gi mer væske for å beskytte dine ubeskyttede leddene, og dette resulterer i væske buildup i felles fôr (synovialhinne). Leddene, i sin tur, hovne opp, og du vil ha enda mer problemer med å gå eller bruke hendene. Den beskyttende fluid som kroppen har fremstilles vil bevirke at leddbelegget til å strekke. Dette fører til enda mer smerte, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

The Destruction of Knees

Leddgikt kan virkelig rive opp et tidligere par gode knær. Hvis du har denne tilstanden i knærne, er du tilbøyelig til å høre spratt eller føler en farlig og / eller slipe sensasjon. Knærne kan låse opp eller ha den følelsen av å gi bort og ustabilitet. En leddgikt kneet er generelt et hovent kne, ifølge Jonathan Cluett, MD, en ortopedisk kirurg.

Hvordan det føles

Helsenett forklarer at leddgikt smerte blir stadig verre. For noen er det en verkende følelse. Smerten kan spre seg fra føttene rett opp til ryggsøylen og deretter på sener og muskler som er tilkoblet. Trøtthet går sammen med leddgikt. Noen arthritics har problemer med å sove. Ifølge OnmiMedicalSearch.com, andre symptomer forbundet med leddgikt er tretthet på tidspunktet for å våkne opp, tap av utholdenhet, føler febrilsk, felles ømhet, vekttap, problemer med å puste og stivhet i muskler, leddbånd og ledd etter å ha sovet.

Få Behandlet

Hvis du tror du har leddgikt, søke behandling fordi hvis la ubehandlet, vil dine bein til slutt mister sin form, og dette vil føre til enda mer smerte og begrense mobiliteten ytterligere. En måte å finne ut om du har leddgikt er å ta på felles. Hvis det er varmt å ta på, betyr dette at leddgikt er til stede. Varmen er forårsaket av kroppens reaksjon på betennelser. Imidlertid vil de fleste individer vet, uten å gjøre den varme-to-the-touch testen, at de har leddgikt fordi det gjør sin tilstedeværelse kjent.