Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Carls Jr

Hvordan spise sunt på Carls Jr


Det er ikke lett å spise sunt på en fast food joint. Carls Jr 's har en rekke smakfulle, fetende valg på menyen. Likevel er det mulig å spise sunt på Carls Jr-tallet. Du trenger bare å vite ernæring verdien av maten og være selektiv i hva du bestiller. Les videre for å lære hvordan.

Hvordan spise sunt på Carls Jr

•  Spis Charbroiled kylling salat som har 260 kalorier, 7g fett og 16g karbohydrater. Den mest fetende salat på menyen er det Chipotle kylling salat serveres i en sprø tortilla shell bolle, som er 880 kalorier, 57g fett og 51g karbohydrater og kommer med en Chipotle dressing.

Fjern krutonger fra din salat. Hvis du gjør det, vil du spare deg ytterligere 70 kalorier, 3g fett og 8g karbohydrater.

Velg en fettfri salat dressing med Charbroiled kylling salat. De har to fettfritt valg tilgjengelig, fettfri italiensk med 15 kalorier og 4g karbohydrater per pakke og og fettfri fransk på 60 kalorier og 16g karbohydrater. De har en lav-fett bandasje som er Balsam 35 kalorier, 2g 5g av fett og karbohydrater.

Ha måltidet med en diet coke som har ingen kalorier, fett eller karbohydrater eller usøtet iste som har bare fem kalorier og ikke fett eller karbohydrater.

Bestill seks-delte kylling stjerner for barna, som har 250 kalorier, 16g fett og 14g karbohydrater. Substitute siden salat for frites for å gjøre ditt barns måltid mer ernæringsmessig. Frites har 250 kalorier, 12g fett og 32g karbohydrater for barnas del, og salaten har 50 kalorier, 3g fett og 5g karbohydrater. Hvis du putter en vanlig fet dressing på ungen salat, de er ikke bedre enn å spise pommes frites fordi kalori, fett og carb innhold vil være omtrent det samme om ikke mer. Så bruker de fettfrie dressinger hvis de vil spise den.

Hint

  • Hvis du bestiller en burger, heve ernæring verdien av mat og har siden salat med en fettfri salat dressing i stedet for pommes frites. Siden salaten har 50 kalorier, 3g fett og 5 karbohydrater. Hvis du fjerner krutonger, vil du spare deg selv enda mer kalorier, fett og karbohydrater. De store frites har 620 kalorier, 29g fett og 80g karbohydrater.
  • Den minst fetende av desserter er Strawberry Swirl Cheesecake med 290 kalorier, 9g fett og 30g karbohydrater. Ørkenen element med høyest kalori, carb og fettinnhold er hånden Scooped Oreo cookie Ice Cream Malt på 790 kalorier, 39g fett og 91g karbohydrater.
  • Den mest fetende salatdressing er blåmuggost dressing med 320 kalorier, 34g fett og 1 carb per pakke. Huset dressing er ikke mye bedre på 220 kalorier, 22g fett og 2g karbohydrater. Disse to bør unngås hvis du ønsker å spise sunt.
  • The Double Six Dollar Burger er den mest fetende ting på Carl Jr meny på 1522 kalorier, 110g hvis fett og 60g karbohydrater. Hvis du hadde denne sandwich med en stor bestilling av pommes frites og en 21 oz vanlig cola, ville du innta en heidundrende, 2400 kalorier, 140g fett og 211g karbohydrater.
  • Unngå å spise på Carl Jr 'i morgen hvis du ønsker å spise sunt, så det er ingen ernæringsmessige elementer å velge mellom på deres frokostmeny. Hvis du må spise frokost ute, er det beste valget til 5-piece French Toast Dips med 430 kalorier, 18g fett og 58g karbohydrater og det verste er frokost Burger med 830 kalorier, 47g fett og 65g karbohydrater eller Loaded Frokost Burrito på 820 kalorier, 51g fett og 52g karbohydrater.