Digidexo.com

hvordan takle passiv aggressiv folk

Hvordan takler jeg Aggressiv oppførsel?

Hvordan takler jeg Aggressiv oppførsel?


I visse situasjoner, for eksempel uenigheter eller misforståelser, kan en person bli aggressiv med sin kommunikasjon. Å vite hvordan man skal håndtere aggressiv atferd er nødvendig for å ta kontroll over situasjonen og redusere risikoen for vold.

Kommunikasjon

Kommunikasjon er veldig viktig når du arbeider med aggressiv atferd. En vanlig metode er å "snakke noen ned", som innebærer rett og slett gjenværende rolig, bruke navnet på den aggressive person og snakker klart og konsist.

Personal Space

Ofte følelsen av å være innesperret eller invasjonen av personlige plass vil føre til aggressiv atferd. I slike situasjoner, slik at den personen som opptrer aggressivt litt plass - enten fysisk eller verbalt - er effektiv i å kontrollere situasjonen.

Vær selvsikker

Å være selvsikker er forskjellig fra å være aggressiv. Når en person er selvsikker, er kommunikasjonen direkte, men også respekt. Kommunikasjon i en selvsikker måte demonstrerer at en person krever respekt, men er villig til å arbeide sammen for en løsning.

Hvordan Unn Passive Aggressive Behavior

Hvordan Unn Passive Aggressive Behavior


Det kan være utfordrende å ha et forhold med en person som viser passiv aggressiv atferd. Den passive aggressiv person er stadig å spille offer, og det er din rolle å bøye over bakover for å være sikker på at personen ikke er utsatt for noen andre. Det er ikke din jobb. Jo før du innser at passiv aggressivitet er en måte å kontrollere deg, jo raskere vil du være i stand til å behandle passiv aggressiv atferd i en mer hensiktsmessig (og sunn) måte. Her er hvordan å behandle passiv aggressiv atferd.

Bruksanvisning

•  Forstå hva passiv aggressiv atferd er. Personer som deltar i passiv aggressiv atferd "straffe" de som er rundt dem i ikke-konfronterende måter. For eksempel, i stedet for bare å si: "Jeg ønsker ikke å hjelpe deg med denne oppgaven," de kan dukke opp en time for sent, og sulk om noe de mangler for å hjelpe deg med din oppgave. De ofte spille "martyr" og "offer" i forhold.

Verdsett kraften i å være passiv aggressiv. Fordi personen er sjelden konfronterende, folk har en tendens til å se den personen som "lagt på" martyr, og den passive aggressive personen er altfor klar til å mate denne oppfatningen. Som et resultat, andre er mer sannsynlig å gi passiv aggressiv person sin vei for ikke å uroe henne. Den passive aggressiv person er like kontrollerende som en aggressiv person, men hevder kraften på en helt annen måte.

Innse at en passiv aggressiv person er ikke et offer. Samspill med en passiv aggressiv person er som en dans. Han spiller offeret, og det er din rolle å bøye over bakover for å "beskytte" ham fra å bli utsatt. Denne dynamiske setter passiv aggressiv person i kontroll. Han er alt annet enn et "offer".

Velg ikke å belønne den passive aggressiv atferd. Ikke behandle en passiv aggressiv person som et offer. I stedet gjenkjenne passiv aggressiv atferd for hva det er, og nekter å "gjøre dansen" med en passiv aggressiv person. Ikke la den passive aggressiv person å presse knappene for å få deg til å føle synd på henne. Bare du kan velge å tillate en passiv aggressiv person til å styre de valgene du gjør.

Vær direkte med passiv aggressiv person. Når en passiv aggressiv person mistreats deg, snakke med personen om atferd på en direkte måte. For eksempel, hvis din passiv aggressiv venn sier hun vil hjelpe deg med en oppgave, men dukker opp en time for sent og sulking, fortell din venn at ingen tvang henne til å hjelpe til. Hvis hun ikke ønsker å gjøre noe, så hun kan bare si det. Fortell henne at du heller vil hun bare si nei enn å være upålitelig.

Motstå trangen til å stige til agn. Passive aggressive mennesker vil ofte prøve å få deg til å gjøre noe for dem ved å slippe store hint i stedet for bare å spørre deg direkte, for eksempel ved å si: "Jeg håper virkelig min bil kan gjøre det til Dallas. Det er en lang kjøretur, og bilen min er virkelig gamle "i stedet for bare å spørre om de kan låne bilen. Velger ikke å belønne denne atferden og opptre som om du ikke "får det" før personen spør deg et direkte spørsmål.

Tips og advarsler

 • Husk at du viser andre mennesker hvordan de skal behandle deg. Når du bukke til passiv aggressiv atferd, er du viser den andre personen at det er greit å behandle deg på denne måten. I stedet, nekter å bli kontrollert av passiv aggressiv atferd. Dette vil lære de passive aggressive mennesker i livet ditt som du ikke lenger er villige til å sette opp med sine spill.

Hvordan kommunisere med en passiv-aggressiv person

Hvordan kommunisere med en passiv-aggressiv person


Passiv aggressiv kommunikasjon kan være meget irriterende hvis tatt for pålydende: den skyldige vil ofte bruke sarkasme, feilaktige uttrykk med tonen i stemmen og ofte prøver å legge skylden på andre for deres ulykkelighet. Passiv aggresjon er en måte for den sinte, maktesløs og usikkert å si hva de føler eller sabotere noen, og samtidig unngå konfrontasjon. For eksempel, vil det synes lite hensiktsmessig å konfrontere noens uhøflighet hvis de hørtes hyggelig og smilte. På grunn av dette må du vite hvordan du kan enten spille den passive aggressive spillet - eller skritt utenfor det.

Bruksanvisning

•  Bestem hvor ofte du må kommunisere med passiv aggressiv person: er han kollegaen din, romkamerat, sjef, venn, eller ektefelle? Hvis personen ikke har bånd til deg, og det er mulig for deg å unngå henne, så gjør det.

Vær rolig selv i samspill med passiv aggressiv person. Ofte vil de si eller mener ting subtilt og prøver å få deg til å vise sinne. Passive aggressive folk ønsker å fremstå som offeret. Når han sier noe frekt, husk at han prøver å gjøre deg sint.

Påpek atferden. Hvis du har havnet i en krangel med en passiv aggressiv person må du slå tabellene på henne. Rolig forklare det irrasjonelle oppførsel hun stiller, og hun vil mest sannsynlig benekte det. Ikke krangle med fornektelse, godta det - som forklarer at du bare ønsket å snakke om oppførselen.

Forklar argument eller kommunikasjon fra begge sider. Hvis du rasjonelt forklare begge synspunkter, vil passiv aggressiv person har problemer vises som offeret, og vil være ute av stand til å gjøre det ser ut som om du var å angripe ham.

Spør passiv aggressiv person hva hun ville gjøre for å løse problemet. Mest passive aggressive folk unngå å gi råd eller ta ansvar fordi de ikke vil ha noen andre å skylde på. Dette vil gi deg overtaket i argumentet fordi du viste din evne til å samarbeide, mens hun nektet.

Hvordan takle Radial nevropati

Radielle nevropati resultater fra skade på grunn av gjennomtrengende sår eller frakturer i armen, komprimering, eller ischemi. Vanligst, presenterer de med en håndledds dråpe, som er den manglende evne til å forlenge leddet oppover når hånden er flaten ned. Mønsteret av klinisk involvering er avhengig av graden av skade. Radial nevropati er ikke nødvendigvis permanent. Perifer nerve regenerering er en ufullkommen og langsom prosess og full restaurering av evnen kan ta måneder, år, eller kanskje aldri skje.

Bruksanvisning

•  Kunnskap om radial nerve anatomi er viktig for å forstå de vanlige mekanismene og plassering av sin skade. De radiale nerve grener fra posterior ledningen av plexus brachialis. Den mottar root innervasjon fra C5-T1 spinale røtter. I overarmen, gir radial nerve av en gren til triceps muskelen før det brytes rundt humerus på spiralsporet. Tre sensoriske grener, som leverer huden over triceps og posterior underarm, også er gitt ut på dette nivået. Her, sin nærhet til humerus gjør det utsatt for kompresjon og / eller traumer.
Etter spennende spiralsporet, leverer radial nerve i brachioradialis muskelen før dele inn i bakre interosseous gren og en sensorisk gren. Den bakre interosseous grenen er en ren motor nerve som forsyner supinator. Det dykk deretter inn i supinator gjennom fascia å forsyne musklene i håndledd og finger forlengelse. Dette konseptet er en annen felles nettsted for nerveskader oppstår. Det sensoriske gren som oppstår omtrent ved albuen seg nedover underarm, bli overfladisk ved håndleddet før den leverer den laterale aspekt av dorsum av hånden.

nerve og dens funksjoner vanligvis komme over en tidsramme, som kan variere fra dager til lenger enn et år. Raskere inngang gjør at nervefibrene i nerve-bundle var syk, men ikke død. I mer alvorlige skader, nervefibrene på stedet av skaden og utover har faktisk døde, og deres etterlatte stubber trenger å sende ut spirer å erstatte manglende deler. Dette er en meget langsom prosess. De voksende spirer nå den øvre underarm, der håndleddet-utretting musklene er plassert, før de når midten av underarmen, der finger rette musklene ligger. Følgelig musklene som rett ut håndleddet vanligvis komme før dem som rett fingrene.

Forstå realitetene av din tilstand, til progresjon av symptomene og de ​​umiddelbare terapier og teknikker lindre smerte og vedlikeholde din egen uavhengighet er de første trinnene i å lære hvordan å takle. Man må også forstå, gjennom sin egen investering av tid, hva som fungerer og ikke fungerer på individuell basis.

Utvikle en øvelse diett. For å være nyttig, ville en øvelse må fokusere på nikke opp håndleddet og fingrene utretting. Men inntil de skadede nervefibre igjen med muskel-fibre, er den beste øvelsen en passiv en som innebærer å strekke ut de svake muskler minst daglig. Ved hjelp av passiv \ "range-of-motion \" øvelser, kan folk med nerveskader unngå avkorting av sener og frysing av ledd som ellers kan oppstå som komplikasjoner mens du venter på nerve å komme seg.

Sjekk din ernæring. Nerve-fibre trenger en god tilførsel av næringsstoffer. Sunne matvaner er viktig, og supplert med en flere vitamin eller to hver dag. Dette kan gi nerve de byggeklosser den trenger for å riktig komme seg. Unngåelse av alkohol kan hindre en ny skade. Alkohol kan også produsere en direkte toksisk effekt på kroppens perifere nerver, derfor avholdenhet vil i tillegg forhindre denne barrieren til utvinning. I tilfeller av langvarig svakhet, elektrisk stimulering av de berørte musklene via sonder brukes på huden kan holde muskelvevet sunnere før de kan motta mer normal aktivisering gjennom sine nerver.

Mens du venter på nerve til å helbrede, kan håndleddet bli splinted i en nøytral posisjon med en enhet som forlater fingrene fri til å bevege seg. Men bruk av en splint ikke utelukker behovet for minst daglig, passive, range-of-motion øvelser.

Forstå dine medisiner. Det er generelt en god del forvirring i å skaffe informasjon om reseptbelagte medisiner, og det overvelder mange pasienter. Oftest den informasjon som er innhentet har en tendens til å være nesten kryptisk med alle de medisinske slang. De beste kildene til informasjon er oppslagsverk og elektroniske guider skrevet for allmennheten. Disse guidene beskrive i lekmann språk hva et legemiddel brukes til, hvordan du tar det, og hva du skal gjøre hvis du glemmer en dose. Guidene vanligvis gi advarsler, oversikt over bivirkninger, og beskrive hvordan et stoff kan samhandle med andre medisiner og urte kosttilskudd. Pluss, de noen ganger gi informasjon ikke funnet på pakningsvedleggene, samt gi sammenligninger av ett medikament til et annet. Enkelte guider gir off-label narkotika og anvendelser som ikke er spesielt godkjent av FDA.

Bli med i en støttegruppe. En støttegruppe er en verdifull ressurs i å lære om din radial nevropati. For eksempel har nevropati Association, godt over 100 etablerte grupper over hele USA som gir deg månedlige møter hvor du kan møte og snakke med andre med tilstanden og perifer neuropati, høre medisinske fagfolk diskuterer ulike aspekter av nevropati, finne kunnskapsrike leger i området, og stille spørsmål som du kan være i stand til å be for folk som ikke har radial nevropati. Støttegruppen gir deg en mulighet til å delta i komiteer som hjelper gruppen funksjonen. Hvis det ikke er støtte gruppe i ditt område kan du tenke på å starte en ny gruppe og bli en støtte gruppeleder.

Bruk terapi og Rebuilder enheter. En rebuilder ( http://www.rebuildermedical.com/ ) er et medisinsk apparat som sender ørsmå elektriske signaler til nerver og muskler. Det er FDA registrert.
Kremer som kapsaicin og L-arginin er blitt brukt til å redusere smerte.

Tips og advarsler

 • Etablere et regelmessig mønster av passive øvelser på en daglig basis
 • GO
 • Små gadgets kan hjelpe til med vanskelige daglige oppgaver. For kjøkkenet, det er produkter fra OXO kalt "Good Grips," med store gummihåndtak.
 • Hvis du har problemer med dressing, det er sko og sokk hjelpemidler, ring og glidelås trekker, lange håndtert shoehorns, elastiske eller kveilet skolissene og lange håndtert kammer eller børster. En lang håndteres Reacher for elementer på høye hyller er mest nyttig.
 • Det er ingen enkel løsning for radial nevropati. Det tar mye tid for helbredelsesprosessen skal være ferdig.
 • Hva som fungerer for en person, kan ikke fungere for deg.

Hvordan identifisere Passive Aggressive Behavior

En passiv aggressiv person ikke utstede advarsler for å la alle vite at hun er passiv aggressiv. I stedet, ofte synes hun vennlig og utgående. Når du begynner å virkelig kjenner denne personen, ikke hennes oppførsel ikke gir mening. Hun virker så ivrig etter å gjøre tjenester og bøyes over bakover for å hjelpe deg. Så, for noen ukjent grunn, vil hun slå sarkastisk og hatefull. Med litt hjelp, vil du være i stand til å identifisere om en person har negativistic personlighetsforstyrrelse mer kjent som passiv aggressiv atferd.

Bruksanvisning

overextending seg selv. Personer som lider av passiv aggressiv atferd normalt har en hard tid å si nei. Selv når disse menneskene har altfor mye å håndtere, vil de ikke si nei til venner, familie eller sjefer. Mens enige om å gjøre disse jobbene, ikke passiv aggressiv person ikke gjør dem godt. Hun vil utsette, glemmer å gjøre det, fungerer dårlig, eller miste det. Når konfrontert om hennes laber ytelse, vil hun legge skylden på andre eller lage unnskyldninger.

Prøver å unngå konfrontasjon. Den passive aggressiv person gjør opp løgner eller utelate fakta i et forsøk på å stoppe en slåsskamp.

utstillinger dreven glemsel. Disse menneskene er beryktet for å lage avtaler og være sent eller ikke dukke opp. Personer med passiv aggressiv atferd kan komme i trøbbel for å være sent til å fungere. De hevder å glemme å gjøre ting for seg selv og andre. De kan ha dårlig kreditt og glemmer å betale regninger.

engasjerer seg i overdreven sladder. Personer med passiv aggressiv atferd vil unngå konflikt ved å vises til sladder. I stedet for å fortelle henne sjefen hvordan hun føler, vil en passiv aggressiv person klage til andre mennesker. Personer med passiv aggressiv atferd vil prøve å unngå kamper med sine partnere ved å ta sine problemer til venner og familie. De vil forsøke å forårsake friksjon med andre mennesker ved lekker sårende hemmeligheter eller ved å spre sladder.

Lider av mange sykdommer. De med passiv aggressiv atferd bokstavelig talt gjøre seg syk. De har en tendens til å lide av mystiske magesmerter og hodepine. De kan misbruke alkohol og narkotika. De har også høyere forekomst av depresjon.

Kan ikke samhandle innenfor normale sosiale standarder. Den passive aggressiv person spiller offeret. Personer med passiv aggressiv atferd kan snakke om hvordan de blir utnyttet. De er ubesluttsom og unngå noen form for forpliktelse. Mange ganger folk med passiv aggressiv atferd har en tendens til å plukke argumenter og er kritiske og sarkastisk når de ikke klarer å få sin måte.

Tips og advarsler

 • Personer med passiv aggressiv atferd er mange ganger uvitende om deres atferd eller dens konsekvenser.
 • Behandle passiv aggressiv atferd er vanskelig. Det er vanskelig å få pasienten til å forstå at hennes ubevisste følelser kommer gjennom hennes handlinger, og at hennes handlinger føre til sinne og skuffelse i hennes kjære.

Hvor å Endre Min Passiv Aggressiv Personality

Det er to hovedproblemer med passiv-aggressiv atferd. Det ene er at kjernen problemer er sjelden løses ved å virke på denne måte, og den andre er at passiv-aggressive handlinger ofte føre til spenninger for å bygge langsomt over tid, for så å eksplodere senere. Hvis du stadig finne deg selv reagerer på konflikt med passiv-aggressiv atferd, med fokus på å endre dine reaksjoner er en utmerket måte å forbedre kvaliteten på dine relasjoner. Endre del av din personlighet er aldri lett, men positiv endring er ofte verdt innsatsen.

Bruksanvisning

•  Identifiser problemet. Hvis du blir passiv-aggressiv, er det en reaksjon på noe som du ikke er fornøyd? Du må identifisere hva du er opprørt om før du kan arbeide på en løsning.

Spør deg selv om du forventer for mye av den personen du er sint. Mange passive-aggressive individer forvente sine venner og familie til å forstå hvorfor de er sinte uten noen gang å forklare problemet.

•  Prøv å holde kommunikasjonslinjene åpne og ærlige. Hvis noens handlinger uroe deg, ta disse handlingene på stedet ved å fortelle at personen hvordan du føler deg. Du trenger ikke å være frekk eller sint, men du bør være åpen om følelsene dine.

Fokus på måten du oppfører deg når du føler en viss måte. Maske sinne eller tristhet med ulik atferd ikke hjelpe deg eller dine relasjoner - hvis du er sint, la det følelser overflaten inntil årsaken til sinne har blitt adressert.

Informer dine venner og familie om din hensikt å forbedre dine reaksjoner på situasjoner og be om deres hjelp. Det er veldig nyttig å ha folk rundt deg som vil ringe ut passiv-aggressiv atferd bør du slip opp.

Tips og advarsler

 • Hvis du finner din passiv-aggressiv atferd er sterkt påvirker dine forhold, kan det være best å snakke med en terapeut som kan anbefale mer spesifikke metoder for å løse problemet.

Hvordan takle aggresjon fra demens

Demens er en tilstand som fører til endringer i hjernen til å skje. Mange forskjellige typer av demens kan forekomme, med de vanligste er Alzheimers sykdom. Aggresjon er ofte koblet sammen med personlighetsforandringer, manglende evne til å foreta rasjonelle beslutninger, og paranoia. En person kan bli aggressiv på grunn av forlegenhet eller ut av generell forvirring. Riktig håndtering og takle en aggressiv demens pasienten er avgjørende. Pleieren må forstå hvordan du viderekobler og riktig hjelpe en person som er sterkt opphisset. En rekke opplæring og utdanning er nødvendig når du arbeider eller omsorg for noen som lider med demens; utilbørlige metoder kan føre til aggresjon for å raskt øke.

Bruksanvisning

•  Husk at personen ikke blir aggressiv ut av ondskap eller trass. Utagering fysisk eller verbalt er forårsaket av fysiske endringer i hjernen. Forstå at personen ikke kan være i stand til å kontrollere bestemt atferd når den utløses.

Identifiser triggerpunkter; vet hvilke situasjoner og omstendigheter vil føre en person til å handle aggressiv. Fjern personen fra en situasjon som kan føre til sanseopplevelse, for eksempel et høyt familie sammenkomst eller selv TV dukket opp til høyt. Be folk om å forlate et rom, hvis det plutselig blir for overfylt. Hold oppgaver og aktiviteter enkel og accomplishable. Fortsett med en vanlig søvn tidsplan; unngå å endre daglig og kvelds tidsplaner. En person med demens kan bli skremt i nye og merkelige situasjoner.

Ta et dypt åndedrag og slappe av når en aggressiv episode starter. Minn deg selv til å holde deg rolig. Oppretthold et jevnt, lavt nivå i stemmen når du kommuniserer med den demente. Ikke bruk et høyt, aggressiv stemme. Alltid nærme personen forfra og aldri fra siden eller bak.

Ta med massasje, musikk og stille lese tid til å slappe av en person med demens. Bruk en liten mengde lotion eller lavendel eterisk olje og gi en hånd eller arm massasje. Spille musikk eller lese høyt fra en bok. Har en rekke andre aktiviteter tilgjengelig hvis en person blir irritert. Ser gjennom bilder, lage en matbit, eller ta en tur utenfor er aktiviteter som kan brukes til å omdirigere en person.

Forstå at hvis en person blir for aggressiv, kan ytterligere bistand være nødvendig. Vit når du skal ringe etter hjelp, inkludert 911. Ringe for hjelp er en trygg løsning, og vil forhindre fysisk skade oppstår, men bør bare brukes som en siste utvei. Vet at en person i en uniform vil se ekstremt skremmende for en person med demens, og aggresjon kan bli verre.

Hvordan takle Noise Angst

Støy angst er en tilstand der visse typer støy eller høy støy gir symptomer på angst hos mennesker som er følsomme for støy. Støy er alle rundt oss. Det påvirker våre liv på daglig basis om vi innser det eller ikke. Hvis du lider av støy angst, det finnes måter å takle.

Hvordan takle Noise Angst

Hvordan takle Noise Angst

•  Skru ned volumet på TV eller stereo. Ikke skru dem ned så lav at du må anstrenge ørene for å høre dem, men beholde lyden på et behagelig nivå.

Be venner eller familiemedlemmer til å senke sine stemmer. Hvis du spør pent, vil de fleste svare på en lignende måte. Når flere folk snakker, kan støynivået øke. Folk har en tendens til å snakke over hverandre uten å vite hvor høyt de blir.

Kontroller stille tid for deg selv. Gå til soverommet eller andre steder der du kan være alene og nyte ensomhet. Lukk døren, sette på noen hodetelefoner med myke avslappende musikk eller naturlyder, lene deg tilbake og slappe av.

Sett forstyrrende støy med beroligende støy. Hvis du bor i byen hvor støy dør aldri ned, kan du ha problemer med å sovne. Prøv å erstatte forstyrrende støy, for eksempel trafikk lyder med avslappende lyder som humming av en fan. Spille myk musikk eller sove med ørepropper. Noen mennesker kan sove med TV på så lenge volumet ikke er for høy.

Velg et miljø som passer for deg. Hvis du vurderer å kjøpe et hus eller flytte det er mange faktorer å vurdere før du slå seg ned på rett sted. Å velge riktig plassering kan bli enda viktigere for noen som lider av støy angst. Tenk på miljøet og hvor godt du vil tilpasse. For eksempel, hvis du lider av støy angst du kan bli lykkeligere og sunnere livsstil i landet i stedet for å velge et sted i en stor by. Det er noe du vil ønske å vurdere når du velger et sted å bo.

Hvordan takle humørsvingninger

Hvordan takle humørsvingninger


Humørsvingninger kan skje med pre-teens, tenåringer, gravide mødre, folk som lider av ADD og i utgangspunktet alle som gjennomgår stress og livshendelses endringer. Kvinner som gjennomgår premenstruell syndrom er også utsatt for humørsvingninger. De er tydelig i endringer i følelser, fra en lykkelig disposisjon til en trist en, eller fra oppstemthet til frustrasjon og til og med sinne. Det er en ganske vanlig sykdom og kan bli minimalisert dersom konsekvent innsats er tatt for å håndtere den. Les videre for å lære hvordan å takle humørsvingninger.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig og ta vare på helsen din. Selv 15 minutter med moderat trening om dagen kan bidra til å regulere humørsvingninger.

Spis et sunt kosthold. Dette fremmer god helse i det lange løp, samt holde humørsvingninger under kontroll.

Få nok søvn. En uthvilt kropp og sinn er mindre utsatt for humørsvingninger.

Etablere en daglig rutine; vite hvilke aktiviteter du kan forvente hver dag bidrar til å stabilisere humøret som du vil være mindre sannsynlighet for å bli overveldet av uforutsigbare hendelser.

Minimer ta på seg nye aktiviteter som du ikke er sikker på at du er klar for. Unngå over planlegge selv, og lære å si "Nei."

Endre uønskede vaner som kan være veiing deg ned eller forårsaker deg for mye stress.

Sett mål. Når du har et mål, vil du mer sannsynlig har noe å holde deg fremover og anstendig opptatt.

Planlegg dagen din i henhold til hva du føler for å gjøre.

9. Snakk med en venn. Lufting ved å la noen andre vet hva du føler kan bidra til å lindre stress og kontrollhumørsvingninger.

Slik behandler Passiv Aggressiv oppførsel

Passive aggressive individer kan synes å være snille og kjærlige individer når i offentligheten og kan selv synes så hjemme, men i virkeligheten er de overbelastet med så mye uuttalte sinne som de bevisst undergrave deg på hver tur. De skjuler sine egentlige motiver med en rekke smarte unnskyldninger som, hvis ekte, ville være hinsides kritikk. De har et godt utviklet arsenal av teknikker for å flytte skylden fra seg selv til deg og kanskje selv har du overbevist om at feilen ligger i deg selv og ikke med dem. Hvis din kjære bombarderer deg, vil en rekke uoppfylte løfter, ikke klarer å følge gjennom med planer, og ofte glemmer eller benekter noen gang å si at han ville gjøre noe, kan du leve med en passiv aggressiv person.

Bruksanvisning

opplyse deg om passiv aggresjon. Jo bedre du forstår årsakene og bakenforliggende motiver av passiv aggressiv person, jo lettere vil det være å gjøre endringer. I utgangspunktet er passive aggressive individer fylt med uuttalte raseri at de ikke klarer å uttrykke i sunne måter. De kan ikke engang vet at de er sinte. Dette er vanligvis et resultat av en fornærmende barndom hvor de ble forbudt å uttrykke sinne, ikke kunne tilfredsstille en eller begge foreldre, ble kontrollert av de voksne i deres liv og gitt svært liten frihet til å uttrykke sin individualitet. Som et resultat, lærte de å få kontroll med åpenlys aggresjon. Denne aggresjonen er skjult bak forkledning eller glemme, unnlater å følge gjennom med planer, sommel eller selv nekter for at de noen gang enige om i første omgang.

Nekter å ta skylden for feil som er et resultat av de passive aggressive egen atferd. Ikke andre gjette deg selv og lurer på om kanskje du misforstått samtalen når du har gjort planer. Alle kan misforstå på anledningen, men når det blir et mønster av den passive aggressive plutselig ikke huske de avtalene du har gjort, kan du være sikker på at det er ikke dere som er å glemme.

Drøft hvordan hans oppførsel gjør at du føler. Bruk masse "I" uttalelser. Hold fokus på dine følelser som svar på hans oppførsel uten å angripe hans karakter.

Fokus på en opptreden av gangen. Ikke overbelaste ham med en rekke klager på en gang. Velg den viktigste atferd som forårsaker vanskeligheter, og fokusere på det.

opprettholde personvernet. Ikke diskutere problemene med andre, og ikke kommentere i det offentlige. Opprettholde personvernet vil gå en lang vei å bygge tillit i forholdet.

Unngå å forsvare ditt behov for å løse problemet. Ikke faller byttedyr til hans forsøk på å slå tabeller og peke ut dine svakheter. Han vil trolig bruke alle midler han kan for å avlede fokus til deg. Rolig opprettholde fokus på atferd som forårsaker problemer.

Uttrykk din kjærlighet og omsorg for ham. Tro det eller ei, den passive aggressive faktisk har en skjør ego og mangler selvfølelse. Vær sikker på at du er støttende av hans forsøk på å endre uten å ta på seg ansvaret for sin oppførsel.

Unngå å lage unnskyldninger for hans oppførsel eller samarbeide med ham når han gjør unnskyldninger. For å endre, må han innse at han er ansvarlig for sin egen oppførsel.

Hint

 • Ikke bli fanget opp i andre gjette deg selv.
 • Ikke godta skylden når han ikke klarer å leve opp til forventningene.
 • Noen passive aggressive individer vil flate ut nekte å gjøre noen forsøk på å endre, og vil nekte å akseptere ansvar for egen atferd. Tenk på dette klokt før du inngår noen langsiktige forpliktelser.
 • Ikke pin håp på det faktum at han eller hun en dag vil magisk endre sin atferd. Kort av en livs endre hendelse, dette er ikke sannsynlig til å skje uten en masse hardt arbeid og engasjement fra dere begge.

Hvordan takle tidlig debut Alzheimers i en ektefelle

Hvordan takle tidlig debut Alzheimers i en ektefelle


Mindre enn 500.000 amerikanere er diagnostisert med tidlig debut Alzheimers hvert år, men for disse pasientene og deres familier, er det en ødeleggende sykdom med enorm innvirkning på hele familien. Forskere er usikre på den eksakte årsaken til dette sjelden form for demens som oppstår hos personer yngre enn 65 år, men de tror det er genetisk. For ektefellen til pasienten, kan det være en spesielt vanskelig situasjon å håndtere. Les videre for å lære hvordan å takle tidlig debut Alzheimers i en ektefelle.

Bruksanvisning

Still så mange spørsmål som du må, og samle all informasjon du kan. Det finnes ingen kur for Alzheimers sykdom; det er bare mestring. Utdanning om prosessen din ektefelle opplever er avgjørende for å hjelpe deg å håndtere din ektefelle diagnose.

Spør hvis din ektefelle er kvalifisert for Social Security funksjonshemming. Han trolig vil måtte slutte å jobbe på en mye yngre alder enn forventet, og tap av inntekt kan være alvorlige.

Snakk ærlig til de eldre barna om foreldrenes diagnose. Mange tidlig debut pasienter har fortsatt barn hjemme. Svare på deres spørsmål og få dem koblet med ektefellens leger. Hjelpe dem å håndtere sin sorg, og få alle som er involvert i å gjøre det beste ut av situasjonen.

Godta tapet av intimitet med din ektefelle. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vil ditt ekteskap ikke lenger være et partnerskap, men blitt mer av et foreldre-barn forhold som du innta rollen som omsorgsperson. Dette er vanskelig å innse. Hvis du føler deg uvanlig deprimert eller engstelig, ikke nøl med å få profesjonell hjelp. Ektefellens Legen kan henvise deg til en terapeut for å hjelpe deg å håndtere alle endringene.

Finn en støttegruppe, enten personlig eller på nettet. Å snakke med en annen person opplever tidlig debut Alzheimers i en ektefelle kan være utrolig nyttig. Du kan lære mestringsstrategier fra folk som vet hva du går gjennom, og som helt forstår din frustrasjon. Det er ikke nødvendig for deg å gjøre dette alene.

Hvordan takle en person som har angst

Angstlidelser kan være nesten like frustrerende og skremmende for venner og familie som det er for den personen som lider av sykdommen. Uavhengig av hvor de faller i området fra mild til alvorlig, kan angstlidelser administreres og overvinne. Vinne angstlidelser gjør imidlertid kreve støtte fra venner og familie.

Bruksanvisning

Hvordan takle en person som har angst

•  Lær om angstlidelser. Dette vil hjelpe deg å vite hva du kan forvente, og vil øke din forståelse av hva din kjære går gjennom.

leie hjelp. Hvis din kjære ikke kan gå på butikken eller utføre andre oppgaver, ansette folk til å hjelpe til med dem, heller enn å prøve å gjøre alt selv.

Vær forutsigbar slik at angst lidende vil vite hva du kan forvente fra deg. Det tryggere du føler for en person med angst, vil de lettere oppgaver som inspirerer frykt være for dere begge.

Vær støttende, men unngå å bli et redskap. Dersom en situasjon skaper angst, strever for kompromiss. Lage et lite skritt fremover er bedre enn å la en person å helt unngå det som skaper angst.

Få rådgivning for deg selv. Mennesker som elsker en person med en angstlidelse ofte føle sinne, skyldfølelse, forvirring og harme.

Del dine følelser. Det faktum at noen har en angstlidelse betyr ikke at du må skjule dine egne håp og frykt fra dem.

Ta deg tid for deg selv. Ikke bli så fanget opp i å hjelpe en annen person at du slutter å ta vare på deg.

Måter å holde den Passiv-aggressiv Glad

Måter å holde den Passiv-aggressiv Glad


Passiv-aggressiv atferd kan ta mange former. Noen passive-Aggressives utstillings mer uttalte symptomer enn andre. Holde en passiv-aggressiv person lykkelig er ikke nødvendigvis lett å gjøre og kan kreve en god del tålmodighet på den delen av andre. Fremdeles med en positiv holdning og vissheten om at passiv-aggressivitet er en psykisk lidelse, kan du holde den passiv-aggressiv person i livet ditt lykkelig.

Sette mål og forventninger med Person

Passive-Aggressives kan ha problemer med å fullføre yrkesmessige og sosiale oppgaver. Dette problemet blir forsterket hvis oppgavene er plassert på dem eksternt. Passive-Aggressives vil være mye mindre sannsynlig å svare på direkte ordre. I stedet, sitte ned med personen, og diskutere en liste over mål personen må oppnå, og gå over listen med ham for å sørge for at han er også å skape listen. Dette vil legge ansvaret for oppgavene på ham og spiller på hans ego.

Oppmuntre kommunikasjon og Let Them Speak

Passive-Aggressives tidvis klager over å bli misforstått og ikke hørt eller verdsatt. Avsette tid til å høre på behovene til passiv-aggressiv. La henne snakke, stille oppfølgende spørsmål og utvikle en genuin interesse for hennes liv. Vise følelser; en klem, klapp på ryggen, smile og invitasjon til å bli med i gruppen vil gå langs veien mot å gjøre henne lykkelig.

Ikke delta i Argumenter

Passive-Aggressives kan være utsatt for argumenter og kritiserer andre. Hvis de prøver å starte en krangel, bare la det gå. Passive-Aggressives vil også ofte slippe ekle bemerkninger, eller plukke på noe for å få en stige ut av andre. Igjen, bare la dette gå i stedet for å svare. Hvis et svar er nødvendig, og deretter holde stemmen rolig, høflig og bare staten som du ikke setter pris på kommentarer.

Tilbringe tid med andre

Passive-Aggressives kan ofte være tilbaketrukne. Dette kan resultere i at de synker ned i depresjon. Tilbringe tid med andre er en av måtene passive-Aggressives kan overvinne depresjon og være fornøyd. Når passive-Aggressives er alene i lange perioder, deretter sinne, depresjon og grublende kan forekomme.

Minne dem om hvor heldige de er

Passive-agressives tendens til å klage mye, om personlige ulykker og hvor hardt livet er. Passivt-aggressive frivillig med folk som er i nød, som hjemløse eller underprivilegerte ungdom. Dette kan hjelpe passiv-aggressiv person se hvor heldig han er.

Hvordan å takle død

Hvordan å takle død


Folk frykter døden og nesten alle har en annen ide om hva døden egentlig er. Likevel, er det faktum at døden vil komme inn i våre liv som en del av livserfaring noe vi alle må akseptere. Døden er ikke alltid lett å akseptere. Sørgende er en emosjonell og langsom prosess. Her er noen trinn på hvordan å takle død.

Bruksanvisning

•  Tillat deg selv tid til å sørge. Snakke åpent og ærlig. Ikke vær redd for å la dine følelser vise. Det verste man kan gjøre er å holde sørgende følelser inne.

Cry når du føler for det. Det er greit å gråte. Du har mistet noen veldig kjære deg. Gråter viser hvor mye du elsker og savner dem. Gråter vil hjelpe deg å føle deg bedre.

La tiden gå. Det tar tid å gå gjennom sorgprosessen. Du vil aldri glemme den personen som døde, og du vil alltid ha en viss grad av vondt i hjertet ditt. Imidlertid vil det bli lettere å håndtere over tid.

Utforsk følelser og erfaringer om døden. Diskutere følelser som ensomhet, sinne og tristhet åpent og ærlig med andre familie og venner. Bli med en død og sorg støttegruppe. Støttegrupper er gode måter å møte og snakke med andre mennesker som har vært gjennom en lignende opplevelse.

Ta godt vare på deg selv. Spis godt balanserte måltider og få nok hvile. Din helse er svært viktig i denne perioden. Det kan være lurt å se en lege og diskutere følelser og depresjon du føler.

6. Vær tålmodig. Det tar tid å helbrede. Noen dager vil være bedre enn andre.

Tips og advarsler

 • Holde opptatt. Finne ting å gjøre for å okkupere ditt sinn og tid. Holde deg opptatt hjelper fokusere tankene bort fra sørgende for en stund.
 • Skape minner i minnet på tapt kjær. Ta blomster eller andre pyntegjenstander til graven. Gjøre gode ting i sitt minne. Huske de gode tidene du har delt sammen.
 • Ikke avhengig av narkotika eller alkohol for å få gjennom sorg. De vil bare gjøre situasjonen verre.

Hvordan gjenkjenne Passive Aggressive Behavior

Hvordan gjenkjenne Passive Aggressive Behavior


Sjansene vi har alle jobbet med noen som viser passiv aggressiv atferd eller kan ha selv fanget oss selv portretterer denne lite flatterende personlighetstrekk. Mayo Clinic psykiater Daniel K. Hall-Flavin, beskriver MD passiv aggresjon som "et mønster av å uttrykke dine negative følelser på en indirekte måte -. I stedet for åpent møte dem" Utad kan det passiv aggressiv personlighet synes entusiastisk eller hyggelig, men den underliggende negativitet snart bobler opp til overflaten. Bruk følgende tegn og symptomer for å gjenkjenne en passiv aggressiv personlighet.

Bruksanvisning

Hvordan gjenkjenne Passive Aggressive Behavior

Se for mutt oppførsel. En passiv aggressiv person vil ofte sture rundt følelsen mutt og undertrykte. Han eller hun vil forsøke å gjøre dette sure stemningen kjent av alle, og kastet en skygge over ellers hyggelige aktiviteter eller hendelser.

Ta hensyn til oppgaver. Den passive aggressiv person kan virke utad glade for å utføre en oppgave, men deres personlige prestasjoner er ofte mangler. Han eller hun kan kreve glemsomhet eller uerfarenhet hvis konfrontert.

Påfør mantraet "Handlinger taler høyere enn ord." En passiv aggressiv person vil ofte si én ting og gjør det motsatte. Han kan insistere han ikke er sint mens slamming en dør eller stomping unna. Hun kan hoppe på muligheten til å delta på et arrangement og deretter aldri vise.

Merk destruktive verbale kommentarer. En passiv aggressiv person vil sladre, klandre eller på annen måte verbalt undergrave integriteten til andre, spesielt i situasjoner hvor arbeider i en gruppe mot et felles mål er nødvendig.

Hvordan takle alvorlig depresjon

Depresjon er en vanskelig sykdom å leve med. Det kan la deg følelsen håpløs, drenert, stresset, og selv suicidal. Det kan være tider når ting virker så mørkt at du canâ € ™ t se en vei ut. Selv om du føler for å gi opp, henge på, fordi det finnes måter å takle.

Bruksanvisning

Hvordan takle alvorlig depresjon

Prøv å identifisere noen ting eller situasjoner som synes å utløse eller forverre depresjon. Prøv å minimalisere disse utløser så mye som mulig. Dette kan bety å måtte kutte noen ting ut av livet ditt, skifte jobb, eller slutte å henge rundt visse mennesker. Du dona € ™ t trenger noen ekstra stressfaktorer, som depresjon er stressende nok.

Snakk med en profesjonell terapeut eller rådgiver. De kan være i stand til å hjelpe deg til å bedre håndtere din depresjon ved å få til roten av hva det er som gjør deg deprimert. Selv om det kan være ytre faktorer som forandringer i livet, dårlige forhold, eller andre uheldige ting som skjer i livet ditt, ita € ™ s også mulig at en sykdom eller kjemisk ubalanse i hjernen som forårsaker depresjon.

Snakk med din lege eller psykiater om antidepressiva. Antidepressiva er nyttig for noen når det gjelder å håndtere og takle sin depresjon. Ikke alle antidepressiva fungerer for alle, så du må kanskje prøve forskjellige seg før du vet hvilken som fungerer for deg.

Bli involvert i en hobby for å prøve å gi deg en stikkontakt og noe annet å fokusere på. Å delta i ulike aktiviteter som du liker kan bidra til å avlaste stress og gi deg noen glede, selv om ita € ™ s bare midlertidig. Hver lille bit av positiv energi hjelper.

Skriv i en journal. Journalføring hjelper deg å holde styr på hvor youâ € ™ re følelsen fra dag til dag og registrere eventuelle triggere som gjør din depresjon verre samt noen måter youâ € ™ ve funnet å hjelpe deg bedre takle depresjonen. Du kan skrive ned alt youâ € ™ re ikke komfortabel med å snakke om med noen andre.

Dona € ™ t isolere deg fra venner og familie. Mange ganger, folk som er deprimerte ønsker å være alene. Ita € ™ s best hvis du kan ha folk rundt deg som vil tilby deg støtte og masse kjærlighet. Prøv å være aktivt involvert med venner og familie. Selv om du dona € ™ t har lyst til det, gå ut med dem og prøve å kose deg. Samspill med andre mennesker bidrar til å fokusere tankene på andre enn whatâ € ™ s plager deg ting.

Spis sunt, trene, og være sikker på å få nok søvn. Du ønsker å holde en sunn kropp og har nok styrke til å hjelpe deg å arbeide på hjertet. Riktig kosthold, mosjon, og tilstrekkelig hvile holder oss i god form og gir deg energi. Siden depresjon kan noen ganger tappe din energi, du ønsker å praktisere gode vaner, slik at du kan bedre håndtere. Følelsen god fysisk vil hjelpe deg å takle mentalt.

Tips og advarsler

 • Hvis depresjonen forårsaker du å ta livet ditt, søke hjelp umiddelbart. Ring 1 (800) SUI-CIDE å snakke med en utdannet rådgiver som kan få deg litt hjelp.

Passiv-aggressiv Silent Treatment

Passiv-aggressiv Silent Treatment


Anger er en normal følelse som krever en viss finesse til å uttrykke på riktig måte. Passiv aggressiv silent treatment er en form for sinne som er blitt undertrykt, men fortsatt kommer ut i indirekte måter. Når den brukes som en mestringsmekanisme for hverdagskonflikter, kan denne modusen for kommunikasjon føre til samlivsproblemer med venner, familie og mest spesielt på arbeidsplassen.

Identifikasjon

Passiv aggressiv silent treatment er en form for fiendtlighet vist av noen som ikke er i stand (eller uvillig) til å uttrykke sine sanne følelser på en konstruktiv måte. Diagnostic Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV) lister opp en tilstand som kalles passiv aggressiv personlighetsforstyrrelse (PAPD) hvor enkeltpersoner kontinuerlig piske ut i familie- og arbeidsmiljøer når tilkalt for å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre. Disse atferd er mest merkbar i arbeidsmiljøet når kravene er laget av autoriteter.

Symptomer

Passiv aggressiv silent treatment er en ikke-verbal atferd som brukes til å kommunisere følelser av sinne og bitterhet som ikke kan uttrykkes med ord. Det er ikke uvanlig for noen med PAPD å vises behagelig, og å utføre etterspør oppgaver. Imidlertid kan på hvilken måte disse oppgavene er ferdig være uvøren, og selv destruktive eller mot sin hensikt. Enkeltpersoner kan ofte klage hvordan de føler seg utnyttet og lite verdsatt, på tross av deres for dårlig ytelse. En samlet negativ holdning kommer til uttrykk gjennom hyppig klaging, irritabilitet og en argumenter disposisjon.

Årsaker

Ifølge psykoanalytisk teori, kan enkeltpersoner som kommuniserer via passiv aggressiv silent treatment har kjøpt denne atferds stil under sine tidlige barneår. Et barn oppvokst i et ikke-pleie miljø er utsatt for å utvikle følelser av avvisning, som kan føre til ergerlig handlinger av opprør. Disse atferd er ment å få oppmerksomhet fra foreldrene, og gi utløp for barnets sinte følelser. I kraft, er de en mestringsmekanisme som hjelper barnet avtale med en ikke-pleie miljø.

Effekter

Personer som kommuniserer via passiv aggressiv stille behandling i beste fall har anstrengt forhold til venner, familie og / eller kollegaer. Negative følelser, eller holdninger som vedvarer over lengre tid, typisk vike for depresjon symptomer. Som sinne en person føler fortsatt uuttalte, kan disse følelsene slå innover på selvet, som er den vippepunkt for depresjon. Når den brukes som en mestringsmekanisme, kan personer med PAPD utvikle lav selvfølelse problemer, samt følelser av angst som øker over tid.

Behandling

Behandlingsmetoder for passiv aggressiv personlighetsforstyrrelse fokus på å hjelpe enkeltpersoner kommunisere følelser på en konstruktiv måte. Terapi kan hjelpe med å løse problemene rundt autoriteter ved å hjelpe enkeltpersoner utvikle en sunn selvbilde. Individer lærer også å se årsak og virkning hendelser innen sine relasjoner ved å identifisere hvilke situasjoner utløse følelser av sinne og bitterhet. Forstå effekten deres atferd har på hvordan andre reagerer hjelper enkeltpersoner tar ansvar for den delen de spiller i å skape negative situasjoner. Dessverre, enkeltpersoner som har denne lidelsen er ikke de mest sannsynlige kandidatene til å søke behandling. Ofte, venner, familie eller arbeid kollegaer er de som overtale dem til å få rådgivning. Sperring at de som har truffet rock-bottom kan nå et punkt hvor de innser hjelp er nødvendig, og oppsøke terapi på egenhånd.

Hvordan takle en forelder med Alzhiemer s

Coping med Alzheimers sykdom er smertefullt og vanskelig, spesielt hvis pasienten er dine foreldre. Høre nyheten om at en av foreldrene dine har Alzheimers kan fremkalle følelser av sinne, tristhet eller fortvilelse. Du ønsker kanskje å ta litt personlig tid til å håndtere disse følelsene på en sunn og forsvarlig måte. Fra og med 2010 er det ingen kur for Alzheimers sykdom, men det er et bredt utvalg av behandlinger og ressurser for familiemedlemmer av pasienter for å få støtte.

Bruksanvisning

Bli med i en støttegruppe for å møte andre mennesker i din situasjon og få verdifulle råd. Snakke med folk som deler samme erfaring vil gi deg innsikt og støtte, samt en stikkontakt for å snakke om hvordan du føler håndtere dine foreldres Alzheimers. Se etter støtte grupper i ditt område for familiemedlemmer, venner eller kjære av Alzheimers pasienter og delta på jevnlige møter. Du vil sannsynligvis være i stand til å finne andre ressurser for å takle Alzheimers på støtte gruppemøter.

Har du en engasjert diskusjon med dine foreldres lege om symptomer og behandlingsforløp. Du må være klar over hva som skjer og retningen dine foreldres behandling tar å være i stand til å takle situasjonen. Å være mer informert vil hjelpe deg å anvende praktiske råd i hverdagen med dine foreldre.

Les noen litteratur å bli mer kjent med aspekter av Alzheimers. Det finnes brosjyrer og hefter som forklarer det grunnleggende arbeider med Alzheimers, men du kan også finne bøker som går i dybden på vanskelige fag. Bøker ofte gi praktiske råd om reelle problemer som ikke nødvendigvis er lett å snakke om. Lese om dine foreldres tilstand og hvordan å takle det vil gi deg noen nye ideer og metoder.

Vær tålmodig med foreldrene dine og prøv å ikke bli frustrert eller sint. Håndteringen av glemsel og ha dine foreldre ikke kjenner igjen folk og steder kan være veldig oppskakende, men det er viktig å huske at dette ikke kan bli hjulpet, og det er ikke dine foreldres skyld. Bli sint vil bare skape unødvendige spenninger og negativ energi. Prøv å være tålmodig og minne foreldrene dine om ting de glemmer, men ikke presse. Forlate notater rundt i huset hvis du må.

Ta vare på deg selv hvis du ønsker å være i stand til å ta vare på dine foreldre. Du trenger for å holde seg frisk og ta ordinær tid for deg selv hvis du ønsker å være i skikkelig form til å takle foreldrenes sykdom og sine kompliserte symptomer. Sørg for å få nok søvn, spise godt og opprettholde normalitet i livet ditt og tidsplan. Hvis du er i bedre fysisk og mental form, vil du bli mer rustet til å takle foreldrenes sykdom og håndtere situasjonen.

Hvordan takle Hypomani

Hypomani er en mild eller moderat grad av mani som eksisterer i stemningslidelser. En person som lider av hypomani kan føle overdrevet glad, energisk og optimistisk. Denne høyden i humøret kan også inneholde elementer av pompøsitet, impulsivitet og unormale økninger i selvfølelse.
Diagnostisering hypomani er ofte vanskelig for psykiske leverandører fordi det skildrer seg selv som lykke. Men hypomani er mer enn bare lykke. Det er et uttrykk for en dypere stemning lidelse som ofte sykluser inn i depresjon. Hvis den ikke behandles riktig, stiller depresjon en stor risiko for selvmord. Selv om det kan være vanskelig for en pasient å gjenkjenne i starten, fortsatte følelser av forhøyet og humør er varselsignaler. Vi kjenner oss selv beste. Så hvis det er unormalt for deg å føle slik du gjør, skal lege kontaktes.

Hvordan takle Hypomani

Hvordan takle Hypomani

•  Få nok søvn. Beløpet som er nødvendig er egentlig avhengig av din historie med søvnmønster. Enten du trenger sju til åtte timers søvn eller fire til seks timer for å fungere, prøv ditt beste for å returnere søvnmønster til det normale. Pasienter som opplever en hypoman episode ofte føler et redusert behov for søvn. Dette er en viktig advarsel tegn på tilstanden og stabilisering er nøkkelen. Hvis du ikke klarer å sove, kan du kontakte en lege eller mental helse spesialist.

Avstå fra å gjøre viktige beslutninger til tross for impulsiv trang. Vent til du føler deg normal før farende inn eventuelle tiltak du kan angre på senere. Hva er normalt for deg avhenger av din historie beslutningsprosesser. Hvis du ikke er en impulsiv person og tradisjonelt veie alternativene før du tar en beslutning, så avstå fra handlinger som er ute av karakter. Hvis du er impulsive eller spontane, er det vanskeligere å holde seg klar av en endring mønster. Opprettholde bevissthet om din karakter og mønstre er viktig.

Avstå fra overflødig koffein, sukker og alkohol fordi de er sentralstimulerende og kan holde deg fra å få resten du trenger. Disse elementene kan også negativt samhandle med noen medisiner som tar. Alkohol er en depressant og bør unngås på grunn av arten av den hypoman prosessen.

4 Sett i beroligende aktiviteter og avstå fra over-stimulerende miljøer. Bruk meditasjon, yoga eller pusteøvelser for å opprettholde dine tanker.

Identifisere medlemmer av din personlige støtteapparat, for eksempel familiemedlemmer, venner og kjære, og nå ut til dem etter behov. Det er viktig å ikke oppleve dette nivået av mani alene.

Kontakt din lokale medisinske og / eller psykisk helse leverandør for pågående hjelp.

ringe 911 umiddelbart for å få hjelp hvis du tenker på selvmord.

Hint

 • Medisinering etterlevelse er avgjørende hvis du allerede har søkt en mental helse evaluering. Øv konsistens med din medisinering diett.
 • Lider av hypomani ofte ikke skjønner det er et problem, og det gjør heller ikke de som er nærmest til dem i løpet av en episode. Tilstanden fører ofte til full blåst mani og depresjon, og kan ikke styres i lengre perioder av gangen. Derfor er psykisk helsehjelp en viktig del av behandlingen.

Hvordan takle IVF-behandling

Arbeider med ufruktbarhet kan ta en toll på din emosjonelle, fysiske og mentale helse. Men, kan in vitro-fertilisering (IVF) behandlinger hjelpe deg å nå ditt mål om unnfangelsen. IVF-behandlinger blir stadig mer effektive og kan øke suksessraten av din oppfatning. Men, kan det hende du trenger litt veiledning og støtte som du går gjennom behandlingsprosessen. Hvis du er under IVF behandling, her er hvordan å takle endringene i en sunn og positiv måte.

Hvordan takle IVF-behandling

•  Utdanne deg selv på IVF behandlingsprosessen. Gjennomgå artikler på nettet, lære om behandlingsprosessen og finne ut hvordan andre par og enkeltpersoner er mestring slik at du vet hva du kan forvente.

Sett realistiske forventninger. Ikke alle IVF-behandlinger vil fungere med en gang. Så, kanskje du må være tålmodig for å få de resultatene du ønsker. Sett noen realistiske forventninger ved å snakke om IVF behandling prosessen med spesialist.

Arbeid med en fruktbarhet rådgiveren. Fruktbarhet rådgivere er spesialister på individ og gruppe terapi for å hjelpe deg å arbeide gjennom vanskelige følelsesmessige problemer forbundet med IVF-behandlinger.

Angi et budsjett. Samarbeid med din partner for å skape et realistisk budsjett og finansiell plan slik at du kan få den behandlingen du trenger. Bekymre seg om økonomiske forhold i denne vanskelige perioden kan være stressende, og ha en plan kan redusere stress.

Sett opp en start-og stopptid for behandlinger. IVF-behandling er en kontinuerlig prosess og kan være stressende. Bestemme hvor lenge du ønsker å forfølge fertilitetsbehandling, men ikke vær redd for å stoppe prosessen hvis du ikke får resultater.

Opprettholde positive aktiviteter i livet ditt. Blir for fokusert på dine ufruktbarhet problemer kan føre til angst og til og med depresjon. Hold deg andre aktiviteter slik at du kan nyte andre aspekter av livet ditt i løpet av denne tiden troubling.

Hold en journal. Å skrive ned dine tanker og følelser kan hjelpe deg å uttrykke vanskelige følelser og hjelpe deg å tenke klarere om problemene du står overfor.

Bli med i en støttegruppe. Infertilitet støtte grupper kan være en stor ressurs for å finne andre mennesker som går gjennom en lignende prosess. Profesjonelle støttegrupper kan gjøre det lettere å takle og komme seg gjennom noen av utfordringene knyttet til infertilitet.

Hint

 • Mange par søker rådgivning når du arbeider med infertilitet. Ikke vær redd for å finne en terapeut eller rådgiver for ekstra støtte!
 • Rådføre seg med flere ufruktbarhet spesialister for å finne den beste kampen