Digidexo.com

redusere størrelse på mandler

Hvordan redusere Bryststørrelse

Brystet er et område av kroppen som får mye oppmerksomhet. Kvinner prøver å holde det ser oppkvikket og unngå sagging brystene, og menn prøver å få mer definisjon på dette området. Det er noen tilfeller der kvinner har en stor kiste, og de leter etter måter å redusere den. Kirurgi er alltid et alternativ, men det kommer med risiko, og du kan se på en lang oppgang. Det finnes alternativer til å redusere bryststørrelse som ikke involverer skalpeller og anestesi. Å være at brystet er primært består av fett, innebærer spillet plan spy opp metabolismen for å brenne kalorier. Dette kan gjøres gjennom noen kosttilskudd justeringer og noen målrettede øvelser.

Hvordan redusere Bryststørrelse

•  Rydd opp dietten. Eliminere matvarer som er frityrstekt, bearbeidet, raffinert og høy i mettet fett. I stedet spiser magert kjøtt, magre meieriprodukter, hele korn, frukt, grønnsaker, frø, nøtter og belgfrukter.

spise noen få timer. Når du går lange perioder uten å spise, går kroppen inn i sult-modus forårsaker stoffskiftet å være treg. For å endre dette, spise et balansert måltid hver to til tre timer så snart du får ut av sengen om morgenen.

Gå for en joggetur. Utfør kardiovaskulær trening tre til fire ganger i uken i minst 30 til 45 minutter. Noen eksempler på øvelser er løping, sykling, trapp stepping, svømming og roing.

4 Gjør skrå benkpress. Skrå benkpress vil være rettet mot øvre del av brystet. Juster en treningsbenk til 60 grader. Ligg på benken med manualer i hendene og hviler på lårene. Ta med manualer opp til høyden på skuldrene og slå håndflatene fremover. Nå presse dem rett opp i luften over brystet til de er ca 1 cm fra hverandre. Sakte senke dem ned igjen og gjenta.

5 Gjør flyes manual. Dumbell flyes er ferdig med benken flat. Ligg på ryggen og løft manualene rett over brystet med håndflatene vendt forover. Sakte senke dem ned til sidene før armene er nesten parallell med gulvet, og deretter presse dem opp igjen.

Skyv deg opp. Push-ups fokusere på brystmusklene, men skuldrene, triceps, rygg og magemuskler alt få jobbet også. Å utføre dem, kom inn i en planke posisjon med hendene rett under skuldrene og armene strake. Sakte senke deg ned til du er ca 4 inches av gulvet, og deretter presse deg selv opp igjen.

Hint

 • Når du gjør dumbell flyes, holde albuene litt bøyd hele tiden. Hvis du ikke klarer å gjøre vanlige push-ups, gjøre dem på knærne eller ved å plassere hendene på et bord eller stoler. Bygge muskler i brystet vil bidra til å øke stoffskiftet.

Kosthold for å redusere bryststørrelse

Store bryster har vært kjent for å føre til ulike helseproblemer, inkludert rygg og nakkesmerter, utslett og dårlig holdning. Som kvinner alder, er noen tett brystvev erstattes med fett. Dette, når kombinert med tendensen vi har til å få vekt som vi blir eldre, oppfordrer kvinner til å redusere bryststørrelse. Heldigvis betyr ikke dette å bety kirurgi - riktig kosthold, hvis nøye fulgt, kan hjelpe deg å miste brystet vekt, lette rygg og nakke smerter og leve mer komfortabelt.

Reduser Salt

Væskeretensjon fører til oppblåsthet og brystene er ikke immune. Oppblåsthet legger både vekt og bredde til våre bryst. Dermed oversettes den fryktede vann vekt i større bryster som føles stram og er ofte smertefullt. Ved å unngå behandlet og pakket mat, samt fastfood og brus, kan du redusere din bryststørrelse. Det er også en god idé å sette bort salt shaker og drikk rikelig med vann for å skylle væske fra systemet.

Limit Fat and Eat Vitamin B-rik mat

En god tommelfingerregel er å prøve å spise mat som er i sin naturlige tilstand - dvs. ubehandlet. En diett av hele korn, grønnsaker og frukt med et minimum av fett og enkle stivelse vil bidra til å øke stoffskiftet og hoppe starte vekttap. Velg mat høy er vitamin B som havre, egg, linser, bananer og chili peppers. Av de 13 vitaminer som kreves av kroppen din, åtte av dem er fra B-kompleks gruppe. De er avgjørende for både sunn livsstil og vekttap.

Utøve og øke stoffskiftet

Når vi blir eldre, mister vi muskelmasse. Dessverre hjelper dette muskelmasse oss forbrenner fett effektivt og øker vår metabolisme. Å miste vekt og holde stoffskiftet fungerer, gå raskt i minimum 40 minutter per dag og løfte lette vekter. Bland den opp ved å legge ankel vekter to ganger per uke.

Det viktigste er å holde på den. Du vil miste brystet vekt hvis du nøye se på kostholdet ditt, begrense saltinntak og utøve briskly på en jevnlig basis.

Hvordan redusere bryststørrelse uten kirurgiNår du ser på sporene etset inn i skuldrene fra BH-stroppen, tanken krysser tankene dine til å få brystreduksjon. Så du pause, som du tenker på traumer av å gå under kniven, blir innlagt på sykehus, kostnadene og alle de andre ulempene med kirurgi. Her er en annen måte å takle å være for busty.

Hvordan redusere bryststørrelse uten kirurgi

•  Du har sikkert allerede prøvd alle slags BH, prøver å finne noe mer komfortabel og som ikke skubbe din over-sized brystene ut enda mer. De synes å være de mest iøynefallende trekk allerede.

Få BH som er riktig cup størrelse. Søle ut kantene, gjør bare din byste mer klumpete utseende. Søk etter de med ekstra brede stropper for å fordele vekten på skuldrene. Se etter ordet "minimizer" på pakken. En minimizer-BH generelt distribuerer byste i en flatere måte i stedet for den vanlige BH som setter det hele ut foran.

Du vil se online noen urte kremer som er ment å redusere bryststørrelse. Ah, kom igjen, gjør de egentlig tror vi vil falle for det? Du kan sjekke annonsene ut, men jeg er veldig skeptisk til at du vil se noen resultater for dine penger.

Ok, her er den nederste linjen på å redusere din bryststørrelse uten å gå for kirurgi. Det innebærer å miste vekt. Jepp, jeg vet hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Når jeg har vært vellykket i å slippe ti eller femten pounds, de første stedene å trimme opp er mine bryster og magen min. Jeg kan bare forestille seg hvor mange BH størrelser jeg kunne gå ned hvis jeg ville miste 30 til 40 pounds.
Velg et program (øvelse mer, kutte ned på høy fett mat, uansett) og gå for det. Du vet du har lykkes når du kan komme tilbake inn i mindre størrelse BH og topper. Du vet når du er back-skli når du begynner å søle ut av dem igjen. Tid for å kutte ut pommes frites og komme tilbake til din vandre igjen.
Jeg skal jobbe på det også.

Hint

 • Lykke til med å få ned vekten og redusere størrelsen på bysten.
 • Denne artikkelen betyr ikke å antyde at store busted kvinner er overvektige. Jeg bare synes at i min erfaring, noen ekstra vekt jeg legger på dukker opp i området av min bust. Kvitte deg med overflødig vekt bør bidra til å redusere vekten bæres på brystet også.

Naturlige måter å redusere porestørrelse

Naturlige måter å redusere porestørrelse


Alle har porer, men de ser større ut på noen enn andre. Årsakene utvidelse pore tendens til å variere, men kan omfatte genetikk, hudskader og ufullstendige rensing rutiner. Å ta godt vare på huden din kan bidra til å redusere og reversere forekomsten av forstørrede porer, men dette betyr ikke at du må investere i kostbare, noen ganger harde, kjemiske rensemidler. I stedet prøver noen naturlige metoder for å redusere størrelsen på porene.

Tomater og agurker

Tomater og agurk er mer enn bare velsmakende grønnsaker. Begge inneholder snerpende egenskaper, som betyr at de kan hjelpe stramme huden vev, redusere porestørrelsen i prosessen. Knuse opp kjøtt av enten en tomat eller agurk ved hjelp av en gaffel og en plate eller skjærebrett. Mashed Produktet kan brukes direkte på huden din, eller blandes med vanlig yoghurt for en glattere tekstur. Bruk den på ren, tørr hud, og la den sitte i 15 til 20 minutter. Vask blandingen av med en varm, våt vaskeklut. Gjenta denne prosessen minst en gang i uken, eller oftere ved behov.

Steam

Steam kan trekke olje og skitt fra porene, noe som hjelper dem til å vises mindre i størrelse. Hvis du ikke har tilgang til en badstue, kan du dampe ansiktet ditt hjemme uten problemer. Fyll en stor gryte med vann og bringe den til en byll. Sett et håndkle over hodet og legg ansiktet over potten. Får ikke noe nærmere varmen enn det som er behagelig for deg, og være forsiktig med å la håndkleet ta på overflaten av ovnen din. Holder seg på plass i 10 minutter. Gjenta denne prosessen minst to eller tre ganger hver uke.

Eksfoliere

Regelmessig eksfoliering kan bidra til å fjerne smuss og partikler som kan hindre porene og gjøre dem vises større i størrelse. Bruke ukokt havregryn som en naturlig exfoliate. Plasser en halv kopp med havregryn i en plast sandwich bag og legg posen på en hard og solid overflate, for eksempel en kjøkkenbenk eller bord. Bruk en kjevle for å knuse havregryn i mindre biter og hell havregryn i en liten bolle. Legg en spiseskje honning og bland det godt. Gni forsiktig havregryn og honning blandingen på ansiktet ditt, skrubbe i en sirkelbevegelse. Skyll den godt med kaldt vann. Gjenta denne prosessen så ofte som en gang i døgnet, men minst to ganger hver uke.

Hvordan redusere Arvelig Hypertension

Høyt blodtrykk er aldri lett å håndtere, men det er enda verre når det er arvelig. Arvelig høyt blodtrykk kan være nesten umulig å kontrollere på egen hånd. Dette gjelder spesielt hvis begge foreldrene dine lider av høyt blodtrykk. Dette betyr ikke at du skal gi opp selv. Det finnes måter å redusere arvelig hypertensjon. Du trenger bare å følge litt sunn råd.

Hvordan redusere Arvelig Hypertension

•  Øvelse daglig. Alle forstår viktigheten av trening. Når du har arvelig høyt blodtrykk skjønt, blir øvelsen enda mer av en nødvendighet. Trene hver dag vil hjelpe deg å redusere du blodtrykket naturlig. Selv om du er overvektig, kan du velge en lav-effekt trening og fortsatt redusere arvelig hypertensjon.

•  Gå ned i vekt. Overvekt er aldri sunt. Hvis du ønsker å redusere arve hypertensjon, må du spise et sunnere kosthold. Dette er ikke så vanskelig som noen mennesker gjør det seg å være. Faktisk trenger du ikke engang å gi opp din favoritt mat. Alt du trenger å gjøre er å gjenskape dine favorittoppskrifter og redusere porsjonsstørrelser. Før du vet ordet av det, vil du redusere blodtrykket og linning.

•  Reduser natrium. Natrium kan gjøre arvelig hypertensjon enda verre. Problemet er at mange amerikanere spiser godt over sitt daglige inntak av natrium. Den enkleste måten å redusere natrium er å lage mat fra bunnen av.

Ta kontakt med legen din. Arvelig hypertensjon er ikke noe du kan håndtere på egen hånd, spesielt hvis begge foreldrene lider av høyt blodtrykk. Faktisk kan du endre livsstil fullstendig, og fortsatt lider av høyt blodtrykk. Heldigvis, kan legen din hjelpe deg å redusere høyt blodtrykk. Den eneste ulempen er at de fleste arvelige tilfeller krever medisinering.

Ta medisiner som anvist. Arvelig høyt blodtrykk er vanskelig å kontrollere gjennom trening og kosthold. I de fleste tilfeller må pasientene starter med en vann pille. Som tiden går, kan pasienten bli bedt om å begynne å ta høyt blodtrykk medisin for å redusere deres arvelig hypertensjon. Legen kan også foreskrive en kombinasjon av medisiner for å redusere blodtrykket.

Hint

 • Hvis du er usikker på hvor mye natrium du spiser, starter en mat journal for å registrere hvordan natriuminnholdet i maten.
 • Alle som lider av høyt blodtrykk bør kjøpe en blodtrykksmåler.
 • Begynn med trinn 4, dersom blodtrykket er 140/90 eller høyere.
 • Ikke alle er natrium sensitive, noe som betyr Trinn 3 er kanskje ikke bidra til å redusere arvelig høyt blodtrykk i alle.

Hvordan spise oftere og gå ned i vekt

Hvordan spise oftere og gå ned i vekt


Spise en godt balansert, sunt kosthold er viktig hvis du ønsker å gå ned i vekt. Bortsett fra det du spiser, hvor ofte du spiser påvirker også din vekttap. Spise fem for seks mindre måltider i løpet av dagen stabiliserer energinivået og blodsukkeret, noe som resulterer i en reduksjon av cravings for mat som sabotere din slanking innsats. Å spise oftere, må du justere din nåværende tre måltider per dag gradvis.

Hvordan spise oftere og gå ned i vekt

•  Bestem om å spise oftere er riktig for deg. Hvis du er tilbøyelig til å overspise under måltider, uavhengig av deres frekvens, kan spise oftere ikke fungere for deg. For å dra nytte av hyppige spise, er det viktig å holde seg til å spise små porsjoner.

•  Tell den totale mengden kalorier du vanligvis spiser på en daglig basis. Trekk fra 500 til 1000 kalorier fra denne totale å miste 1 til 2 pounds per uke. Dele ditt daglige kaloriinntak over mengden mat du ønsker å spise på en dag. Ett kilo fett har 3500 kalorier. Dette tilsvarer å spise 500 kalorier mindre per dag i syv dager.

Reduser porsjonene gradvis. Introdusere ett ekstra måltid i din diett for en til to uker. Spis et måltid hver tredje til fjerde time. Legg til en annen lite måltid for de kommende to ukene og redusere porsjonsstørrelser enda mer. Legg en sjette måltid hvis ønskelig. Ta deg god tid når du legger til måltider. Finn ut hva som fungerer best for deg. Noen mennesker kan ta lengre tid å bli vant til å spise oftere.

Unngå å hoppe over måltider. Hoppe over måltider utløser hungersnød varsling. Kroppen holder på fettet ut av frykt for sult fordi den ikke vet når det vil få sitt neste måltid. Alltid spise frokost fordi det kick-starter stoffskiftet som bremset ned mens du sov.

Lag seks mindre måltider ved å dele din standard tre måltider i halv eller redusere størrelsen på dine tre standard måltider og legge 2:58 snacks i løpet av dagen.

Inkluder lean protein, umettet fett og fiber-rik, komplekse karbohydrater i hvert måltid. Spis balanserte måltider slik at kroppen føles mett. Et måltid kan være en del av hel-hvete toast med margarin og et hardkokt egg og usøtet fruktjuice. En hel-hvete kalkun sandwich og en diett brus eller mandler med usøtet juice er andre små måltid eksempler.

Start en vanlig øvelse rutine som inkluderer både kardiovaskulær trening og styrketrening. Gå jogging, turgåing, sykling eller svømming og ta på seg en full-body tilnærming når det kommer til styrketrening. Trene bidrar til å brenne ekstra kalorier, så du kan være litt mer skånsom med kaloriinntaket fra maten. Tren minst tre dager per uke i 45 minutter om dagen.

Måltid forslag til lavere Kolesterol

Når vi leter etter måter å senke kolesterolet, vurdere skadelige low-density lipoprotein (LDL) form av kolesterol. I tillegg til å senke dette tallet, bør det totale kolesterolnivå reduseres. Det finnes måter å spise som kan redusere både; følge American Heart Association hjerte-sunt kosthold.

Frokost

Begynn hver dag med et måltid rikt på fiber. Ifølge American Heart Association, kan løselig fiber bidra til å fjerne skadelige plakk innskudd fra arterieveggene. Hele korn inneholder havre, bygg, sammalt hvete og brun ris. The Mayo Clinic anbefaler å spise en og en halv kopper havregryn for å få den nødvendige løselig fiber; denne porsjonsstørrelsen gir seks gram løselig fiber. Legg en oppskåret banan og øke fiberinnholdet til 10 gram --- mengden av løselig fiber som trengs for å høste kolesterolsenkende fordeler sitert av Mayo Clinic.

Lunsj

Spis en bolle med lav-fett, næringsrik suppe. En rekke fiber-rik, hjerte-sunne supper er hyggelig og nyttig for kardiovaskulær helse. The United States Department of Agriculture (USDA) anbefaler buljong eller vannbaserte supper, som inneholder lavere fettinnhold enn kremete varianter. Broderlig eller vannbaserte supper inkluderer grønnsaker, kylling, ris, bygg, split ert, linse og / eller svart bønne varianter. Ifølge American Heart Association, er minestrone en foretrukket høy nærings suppe med fiberinnhold som kan bidra til å redusere kolesterolnivået. Minestrone inneholder tomater (en sterk antioksidant-rik mat som inneholder vitamin C), kidneybønner (en lav-fett, høy-protein kilde) og en rekke andre grønnsaker som kan gi ekstra næringsstoffer. Legge noen fullkorn kjeks pluss et stykke frukt til dessert runder ut hjerte-sunt måltid. Inkluder en sunn drikke av valget, for eksempel te, vann, kaffe eller lettmelk.

Middag

Begynn middag med en grønne greener salat. Ifølge American Heart Association, grønne blader er rike på antioksidanter og fiber. Bladgrønnsaker inneholder spinat, rød blad og / eller romanosalat, sennep og / eller grønne grønnsaker og endive. Velg en lav-fett vinaigrette dressing, for eksempel bringebær vinaigrette eller olivenolje og balsamicoeddik. The Mayo Clinic anbefaler sprinkling noen hjerte-sunn valnøtter eller skiver mandler på en salat å få ekstra kolesterolsenkende effekter.

Nyt en middag med en mager proteinkilde, siterer American Heart Association. Lean protein inkluderer fisk, skinn kylling eller kalkun, belgfrukter (bønner), indrefilet av svin og soya mat. Soy matvarer inneholder tofu, soya koteletter og tempeh. The Mayo Clinic anbefaler å spise laks, siden den er rik på omega-3 fettsyrer og kan både lavere skadelige LDL kolesterol nivåer samtidig øke gunstige kolesterolet HDL nivå.

Spis en side rett av fiber og antioksidantrike grønnsaker som brokkoli, blomkål, noen utvalg av fargede paprika og gulrøtter. For å oppnå de fleste hjerte-sunn fordeler, anbefaler American Heart Association forberede disse matvarene ved damping, grilling, baking eller krypskyting.

Til dessert, nyte noen lav-fett frossen yoghurt eller frisk frukt parfait. Følge med måltidet med vann, te eller lettmelk.

Snacks

Snack på hjerte-sunn mat, for eksempel en palm-størrelse porsjon mandler eller valnøtter. Spis et eple, druer eller stykke fersk frukt. Nyt noen lav-fett cheddar ost på epleskiver. Spis fullkorn knekkebrød med peanøttsmør.

Naturlig behandling for eggstokkreft

Eggstokkene er to organer som ligger på hver side av en kvinnes bekken. De er omtrent på størrelse med mandler. Eggstokkene produserer østrogen og progesteron. Blant amerikanske kvinners kreftdødsfall, eggstokkreft hevder ca 14.000 liv hvert år. Det er avgjørende å diagnose og behandle kreft i eggstokkene tidlig. Det er best å følge visdom konvensjonell medisin ved behandling av kreft, ved hjelp av kjemoterapi og andre metoder; men det kan også være nyttig å supplere dette regimet med naturlige behandlinger.

Genistein

Genistein er en phytoestrogen, en type kjemikalier som forekommer naturlig i soya. Genistein tilhører isoflavone gruppe av fytoøstrogener. Genistein kan delvis blokkere effekten av overflødig østrogen. Genistein har vist seg å ha hemmende effekter på kreftceller og kan faktisk forsterke effekten av kjemoterapi-preparater. Har ikke blitt etablert en ideell dosering.

Isoflavoner

Andre isoflavoner kan også bidra til å hemme veksten av kreftceller. I tillegg til genistein, daidzein kan også bidra. Daidzein også finnes naturlig i soya produkter. Urten rødkløver er også en isoflavon kilde. Ifølge forskere ved Institutt for Radiation Oncology ved Wayne State University School of Medicine i Detroit, kan isoflavoner hentet fra soya redusere toksisitet på friskt vev forårsaket av stråling behandlinger og hemme signaltransduksjonsveiene at kreftcellene trenger for å reprodusere. Er ikke fastslått terapeutiske doser.

Ingefær

Ingefær har anti-inflammatorisk egenskaper, som hjelper bremse utviklingen av eggstokkreft celler. I University of Michigan Comprehensive Cancer Center laboratorietester i 2006 gjort på kreftceller (ikke på dyr eller mennesker), ingefær ødelagt kreftceller på en sammenlignbar rate til noen kjemoterapi narkotika brukes til å behandle kreft i eggstokkene. Ginger også forhindret kreftceller fra å anskaffe en motstand mot kreft behandlinger. Imidlertid har ingen studier på mennesker ennå ikke blitt gjort til denne effekten.

Polyfenoler

Polyfenoler er antioksidanter. Prøv å drikke to eller flere kopper te hver dag for å oppnå en terapeutisk mengde av polyfenoler. Både grønn og svart te inneholder dem. Forskere ved Karolinska Institutet publisert en studie i Archives of Internal Medicine i 2005 som demonstrerer oppmuntrende bevis til støtte for te drikking å bygge kroppens forsvar mot kreft.

Sopp

Prøv å legge shiitake sopp til kosthold for å hemme kreft i eggstokkene. Du kan også kjøpe kapsler av et utdrag. Selv om det ikke er noen konkluderende studier, og det er ikke støttet av FDA, har bruken av shiitake ekstrakter blitt godkjent i Japan for kreftbehandling. Du kan også prøve reishi sopp og maitake sopp ekstrakter, som begge styrke og stimulere immunforsvaret.

General Nutrition

Prøv å spise en balansert, sunt kosthold med rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Du kan også ta kosttilskudd. Spesielt kan vitaminene C, D og E, selen og lykopen hjelpe.

Hvordan krympe milten

Hvordan krympe milten


Milten kan bli utvidet for et flertall av grunner, blant annet bakterielle infeksjoner, blodpropp, leversykdom og kan også føre til at orgelet til å bli permanent skadet, noe som resulterer i alvorlige skader. Fordi milten viktigste rolle er å bistå i ditt immunforsvar ved å drepe gamle røde blodceller, lagring sunt blod og bistå til å avgifte kroppen, med forstørret milt kan være svært farlig. Her er noen raske tips om hvordan å krympe milten din, hvis den har faktisk blitt forstørret.

Hvordan krympe milten

Hvordan krympe milten

Før du tar noen skritt for å krympe en forstørret milt, bør du rådføre deg først med en medisinsk faglig. Etter en rekke tester og prosedyrer, vil en medisinsk faglig da kunne mer nøyaktig fastslå årsaken til forstørret milt og bedre forstå hvordan det kan løses. Legen vil mest sannsynlig bestille en serie av tester, inkludert blodprøver, en MR, et CAT scan og eventuelt en serie biopsier.

får rikelig med hvile og unngå anstrengende aktiviteter kan bidra til å redusere miltstørrelse og eliminere ytterligere skade. Tillater kroppen å hvile gjør underverker for immunforsvaret, samt indre organer. Tilstrekkelig hvile gjør at kroppen tid til å helbrede og reparere seg selv, som kan være akkurat hva milten trenger å gå tilbake til normal størrelse. I løpet av denne periode med hvile, sørg for å unngå eventuelle sport eller andre strenge aktiviteter som kan føre til ytterligere skade på milten, som forårsaker milten til brudd, noe som kan være livstruende.

Tar en melk tistel supplement hver dag, kan forbedre den generelle helsen til milt og lever, og kan også brukes til å ta med milten tilbake i riktig balanse. Milk Thistle er viktig for kroppen fordi det arbeider for å beskytte og avgifte leverceller som kan ha blitt skadet. Dette er viktig for milt, fordi en forstørret milt er ofte et resultat av en overarbeidet leveren. Tar melk tistel kan bidra til å rette opp dette underliggende problemet, og bringer milten tilbake i likevekt. Prøv å ta 250 mg av Milk Thistle gang til to ganger om dagen for maksimale resultater.

Strålebehandling er en mer avansert behandlingsalternativ for en forstørret milt som du kan prøve hvis kroppen din ikke klarer å svare på andre behandlinger. Strålebehandling bruker høy drevet radioaktive røntgen for å kraftfullt drepe kreftceller, hindrer celler fra å vokse og dele seg. Denne behandlingsmetoden kan brukes med hell for å behandle en forstørret milt ved å injisere svært drevne røntgen i milten og omkringliggende områder, som igjen vil arbeide for å drepe betent miltceller. Denne behandlingen har mange bivirkninger, inkludert tunge oppkast. Denne behandlingen bør bli sett som siste utvei for å behandle en forstørret milt.

Ved å behandle de underliggende årsakene til en forstørret milt, kan du være i stand til å behandle en allerede eksisterende forstørret milt, eller hindre en forstørret milt helt. Fordi en forstørret milt er ofte et symptom på en allerede eksisterende helseproblem i kroppen, ved å oppdage og behandle denne eksisterende problem, kan du ta med milten tilbake til forsvarlig helse. Noen ganger kan dette være tar antibiotika, eller kan være strålebehandling om problemet er forårsaket av en kreftvirus, slik som leukemi og Hodgkins sykdom.

Yoga har faktisk vært et velkjent alternativ behandling for en forstørret milt i tusenvis av år. Visse yoga øvelser kan faktisk bidra til å massere og støtte milten, hvis det gjøres riktig. Yoga standpunkter som Bound Angle, og Warrior positur, har vært kjent for å være bra for milten og støtte bedre milt helse. Pass på at hvis du allerede har en forstørret milt, å konsultere tettere med en yoga instruktør, for å finne ut de beste yoga øvelser du kan gjøre som ikke vil allerede videre true helsen.

Hint

 • Det første du bør gjøre, hvis du tror du kan ha en forstørret milt, er å gå umiddelbart se en lege. Derfra kan han gi deg de beste råd om hvordan å gå videre.

Hvordan å miste vekt uten å trene

Etter å ha en bilulykke og finne meg selv begrenset fra trening, jeg lurte på om det var en måte for meg å gå ned i vekt uten å trene. Jeg fant en måte, og så langt har jeg mistet 10 lbs (gradvis over en måned) og jeg føler at jeg har en bedre ide om hva som gjør meg opp i vekt.

Hvordan å miste vekt uten å trene

Vise Scale som et verktøy, ikke som din Enemy:
Vi kommer til skrekk omfanget og hva det har å si om vårt kosthold tilnærming er mislykket, eller om vi har vært klar over hva vi har vært å sette i vår munn i flere dager. Men ved å bruke denne tilnærmingen, vil vekten bli vårt verktøy i jakten på den "banen" for å gå ned i vekt, og vil begynne å tilby positiv forsterkning.

Gjør deg kjent med hva du spiser i en uke:
Studer din del størrelse, hvordan du pleier å forberede mat, og hvor mange måltider du pleier å spise. Dette vil være viktig i de siste trinn. Hvis du trenger å skrive ned alt du spiser og i hvor mange runder i en uke. Ikke veie deg i løpet av denne uken. Bare studere hva og hvordan du spiser.

Begynnelsen på andre uken, veie deg når:

Du våkner opp etter hvert måltid rett før du går til sengs
Hold styr på hva du veier i disse tider og spore hva du spiser. Gjør dette i forbindelse med trinn 4.

Fra og med den andre uken, begynner å begrense din diett i ett eller flere av følgende måter uten å endre mengden av mat. (Hvordan du begrense din diett er opp til deg og vil avhenge av din motivasjon nivå Hvis du tror det kan være vanskelig, starter med en av de under metoder, men det beste resultatet vil komme med ved hjelp av metodene nedenfor samtidig..):

Ikke stek i olje eller fett.
Hvis du pleier å spise stekt mat, spiser samme mat, men kokt, bakt eller stekt uten bruk av olje, smør, fett, smult, etc.
Eksempel: I stedet for stekte egg, spise kokt. Eller du kan gå for en peanut butter sandwich på hvete brød hvis du vil ha noe mer å fylle. Kutt ned på ekstra sukker eller eliminere sukker.
Hvis du drikker kaffe, te eller spise kornblanding og tilsett sukker til det, reduseres med 1/2 mengden sukker du bruker, eller hvis du er virkelig motivert, eliminere at drikke helt, og bytte til et alternativ.
Eksempel: Erstatt kaffe eller te, med vann eller de fruktsmak farvann, eller fortynne litt appelsinjuice med vann. Og definitivt kutte ned på forbruket av brus til det halve, eller erstatte brus helt, med en av de substitutter ovenfor.

Unngå Fast Food og prøve å redusere Snacking (med mål om å eliminere hvis du kan):
Hvis du må spise en matbit, pop fersk popcorn, kjøpe riskaker, eller chunky peanøttsmør, eller spise frukt eller en håndfull nøtter (usaltet pistasjenøtter, peanøtter, valnøtter, cashewnøtter, etc) som er mer mettende.
Merk: Det er viktig å unngå salt snacks som salt vil gjøre deg mer lyst på.

Forbedre metoden ovenfor ved å omfavne Lean Kjøtt eller fisk som er tilberedt uten Oljer og som er i skiver eller terninger.
Skive eller terninger kjøtt. Serve selv en del visuelt ligner på kjøtt som en blokk (før det ble oppskåret / terninger). Du skal spise mindre kjøtt, men visuelt vil det se omtrent det samme.

redusere porsjonsstørrelser Gradvis:
Hvis du kan redusere størrelsen på porsjonene dine i forbindelse med ovennevnte, vil du til slutt føler mindre behov for å spise større måltider.

Ta det opp et hakk:

Arbeid i friske grønnsaker som en del av måltidene blir mer og mer, og spesielt som snacks. Utforsk helsekost delen av dagligvarebutikk. Morningstar gjør stor frokost alternativer. Husk å prøve å spise mindre porsjoner. Selv om det er en 1/4 eller en 1/3 mindre. Du kan arbeide i små steg hvis du må.

viktigst, Merk hvor mye du gevinst etter hvert måltid og hva du miste mens du sover:
-Du Kan få 1/2 lb for et lite måltid og oppad til en lb og en halv time eller mer, for en større måltid.
-Bli Kjent med kroppens rytme med hensyn til fordøyelsen.
-By Justere inntaket, vil du se resultater.

Hint

 • Kroppen din kan ikke vise et vekttap for et par dager hvis du spiser mye sukker og stekt mat (lastet med oljer). Når du dempe inntaket av sukker og oljer, vil kroppen din begynne å jobbe med det du har lagret opp.
 • Hvis du er usikker på hvor mye du vil få ved å se på noe, ta det på skalaen med deg. Hvis du er eyeing en £ 2 stykke ytrefilet til middag, tror ikke du vil bare få 1/2 lb Prøv å holde seg borte fra noe som ser tett og tung. Tetthet i, tetthet oppnådd.
 • Sjekk med legen din før du endrer kostholdet ditt, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand.
 • Ikke ment for folk som absolutt gruer vekter eller som ønsker en rask løsning.

Hvordan virker Slanking fungerer?

Hvordan virker Slanking fungerer?

Hva er en diett?

Slanking kan defineres som prosessen med å spise et redusert antall kalorier per dag for å gå ned i vekt. En diett kan oppnås på flere måter. Noen ganger er det en forpliktelse til å bare spise mindre gjennom forbruk av lavere-kalori mat eller ved å redusere porsjonsstørrelser.

En diett kan også ta form av et program med måltider, spise planer og støttegrupper kjøpt. Noen dietter kan kategoriseres som kjepphest dietter. Disse typer krever ofte fjerning av en bestemt mat-gruppe eller forbruk av kosttilskudd. Det er vanligvis et løfte om raske eller store mengder vekttap.

Kalorier forbrukes vs forbrenning

Kroppen trenger en bestemt mengde kalorier for å opprettholde vekten. Når kalorier forbrukes gjennom mat lik de som er brent hver dag gjennom funksjon og aktivitet, er kroppsvekt vedlikeholdt og holder seg konstant.

Den aktiviteten som forbrenner kalorier er ikke bare trening. Bare å holde kroppen i live og funksjon bruker kalorier. Dette inkluderer ting som Basal Metabolic Rate (BMR), som er normal kroppsfunksjon som respirasjon, resting metabolic rate (RMR) eller mengden kalorier du forbrenner ved hvile for eksempel når du ligger i sengen, og Thermic Effect of Food (TEF), som innebærer bruk av kalorier til å utnytte eller fordøye mat. Alle disse kombineres med trening bestemme mengden av kalorier kroppen trenger på en daglig basis.

Når du kosthold, spiser du færre kalorier enn kroppen din trenger for å støtte din nåværende vekt. Når færre kalorier blir gitt gjennom mat, karbohydrater, fett og noen ganger protein lagres i kroppen brytes ned til energi. Dette resulterer i vekttap over tid.

Farene ved ekstrem slanking

Selv om å spise mindre og kalorireduksjon er viktige komponenter i vellykket vekttap, er det lurt å ikke begrense kalorier altfor drastisk. Når kroppen har for få kalorier for å opprettholde normal funksjon, kan den begynne å reagere som om den er i sult modus. Det vil begynne å spare kalorier, og mindre vekttap vil resultere. I tillegg, lav-kalori diett føre til tap av muskelmasse. Det må være et sunt forhold av kalorier spist versus kalorier brent gjennom aktivitet for å produsere generell sunn vekttap.

Når kosten, er det best ikke å spise færre enn 1200 kalorier hver dag. Også styre klar av å eliminere hele matvaregrupper. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker, hele korn og magert protein og kalsium kilder for å sikre at kroppen får riktig mengde av nødvendige næringsstoffer som det kaster overflødig vekt.

Vekttap og brystene

Mens mange mennesker ned i vekt for å trimme hele kroppen, noen mennesker ønsker å målrette bestemte problemområder. Mange kvinner ser sine store bryster som en av disse problemområdene, og håper å bruke vekttap som en permanent måte å krympe sin byste størrelse. Vekttap er faktisk en måte for store brystet kvinner til å redusere deres bryststørrelse, men det er flere tips å huske på før du starter din vekttap programmet. Bygge din pectoral muskler er nøkkelen når du ønsker å krympe din bust linje og gi deg selv en naturlig heis.

Spot trening

En vanlig misforståelse om vekttap og kroppsbygging er at du kan målrette ett bestemt område for å bygge muskler ved å kontinuerlig jobbe som muskel. Sannheten er, kroppsfett er brent over hele kroppen, ikke bare en bestemt region. Hvis du er ute etter å forbrenne fett og bygge muskler i et bestemt område, for eksempel brystene, må du innlemme en total body fitness plan og forbrenne fett over hele kroppen. Over tid vil du merke en nedgang i bryststørrelse samt din midje, mage og hofter.

Brystmuskulaturen

Bortsett fra total kroppsvekt tap det viktigste å huske om vekttap og brystene er å bygge brystmuskulaturen. Å gjøre dette er veldig viktig fordi brystmusklene løfte og stramme brystene, en nødvendighet i kvinnelig vekttap selv om du ikke prøver å redusere bryststørrelse. En kvinne med store bryster som ønsker å gå ned i vekt kan oppleve noen sagging og mykhet i hennes bryster som hennes vekten reduseres hvis hun ikke tone hennes brystmuskulaturen.

Pectoralis major

Pectoralis major er en av de to musklene som danner brystet. Det er den synlige muskler av brystet som er tykk og formet som en vifte. Den raskeste måten å bygge denne muskelen er å målrette brystet fra forskjellige vinkler.

Pectoralis minor

Den pectoralis mindre er den mindre muskel av brystet som ligger under pectoralis store, noe som trekker armene og skuldrene på tvers av forsiden av kroppen, og blir brukt i å skyve bevegelser. Øvelser som push-ups og trener på en Pec Deck maskin bidrar til å styrke denne muskelen.

Bryst øvelser

Utvikle en trygg ennå effektiv bryst trening er viktig i å miste vekt og samtidig opprettholde en vakker brystet. Vanlige treningsøkter som pushups bidra til å utvikle både pectoral store og små mens øvelser som flat benk flyes hjelp til å utvikle de ytre brystmusklene.

Flat benk flyes er gjort ved å ligge på ryggen på en flat benk eller en annen flat overflate. Ha en spotter hånden du en manual for hver hånd uansett hvilken vekt du føler deg komfortabel med, men er det anbefalt å starte lavt. Fra og med armene strukket ut foran deg og hendene mot hverandre, bøy armene på albuene og senk dem til albuene dine er parallelle med skuldrene. Deretter løfter armene tilbake opp i startposisjon. Gjenta dette for 2 sett med 15 til 20 repetisjoner.

Sennep og vekttap

Sennep og vekttap


Ingen mat har makt til å påvirke din vekt. Når det er sagt, sennep kan lett øke kaloriforbrenningen, ifølge en rapport publisert i "Annals of New York Academy of Sciences" i 2010 syvende og sist, du mister vekt ved å forbruke færre kalorier fra mat og drikke enn kroppen din brenner for energi. Men i stedet for å telle på en enkelt element for å hjelpe deg å nå dine mål, fokus på å redusere porsjonsstørrelser, velge sunne matvarer og trene mer.

En smart Condiment valg

I gjennomsnitt inneholder gul sennep kun 3 kalorier per teskje, mens krydret brun sennep kan inneholde fem kalorier i samme servering. Det gjør sennep langt lettere enn mange andre dressinger. Majones, for eksempel inneholder 31 kalorier per teskje, eller 94 kalorier i en typisk spiseskje størrelse servering. For å hjelpe til med vekttap, spre sennep på smørbrød eller legge den til potetsalat i stedet for mayo. Også prøve pretzels og sennep i stedet for chips og dip. Bare se opp for honning mustards, som inneholder mer kalorier enn usøtet varianter.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt i beina mine?

For å oppnå vekttap i bena, må du gå ned i vekt på hele kroppen. Trening og kosthold spiller store roller i å miste uønskede pounds. Men sammen med kosthold, spesifikke øvelser målrette bena ved å fokusere på kalver, hamstrings, lår og quadriceps. Kombinere disse øvelsene i din livsstil sammen med et balansert kosthold vil hjelpe deg å miste vekt og styrke musklene.

Hjerte-øvelser

Høy intensitet kardiovaskulære øvelser som spesifikt retter bena vil hjelpe tone muskler, øke stoffskiftet, og i sin tur fremme vekttap i bena. Sykling, dans, svømming, trapp-klatring, rask gange, og idretter som fotball fokus på bena og brenne fett. The American College of Sports Medicine antyder minst 20 minutter av hjerte-øvelser minst tre ganger per uke. Rådfør deg med legen din om hvilke øvelser ville være mest gunstig for deg.

Styrketrening

Sammen med høy intensitet aerobic øvelser, styrketrening som spesifikt retter seg mot beina dine vil hjelpe til med vekttap. Ifølge Georgia State University Department of Kinesiology og helse, en kombinasjon av flere lavere kroppen styrke øvelser bør innarbeides i din trening regime. Knebøy, utfall, leg extensions, leg curls, hip bortføring, og kalv hever alle bidra til å styrke bena og øke stoffskiftet. Sjekk med din lege før du begynner styrketrening.

Diet

Trening går hånd i hånd med en lav-fett diett for vekttap. For å gå ned i vekt, må du forbruker en diett blottet for høy fett, raffinert sukker og tomme kalorier. Å spise den rette kombinasjonen av matvarer vil fremme vekttap over, inkludert bena. The Mayo Clinic antyder forbruker daglige porsjoner med frukt, meieriprodukter, magert kjøtt, grønnsaker og helkorn, og samtidig redusere inntaket av mettet fett, søtsaker, og kolesterol. Drikk rikelig med vann for å kontrollere appetitten, som i sin tur hjelper deg å redusere porsjonsstørrelser.

Hvordan å miste vekt fra brystene

Overdreven bryst vekt kan være ubehagelig, spesielt hvis du lider av selvbevissthet. I alle fall er det aldri en god idé for kvinner å bære rundt overflødig bryst vekt. Nedenfor følger er tre viktige skritt for å miste vekt fra brystene uten lidelse uønskede bivirkninger.

Hvordan å miste vekt fra brystene

•  Begynne å spise sunnere ved å implementere en ernæringsmessig kosthold. Endre mentalitet og tenkemåte, spise ernæringsmessig og fornuftig og får regelmessig mosjon er tre viktige komponenter mot å utvikle en sunn livsstil. Spise høy fiber mat, frukt, grønnsaker og helkorn er anbefalt for sunn vekttap. Redusere fett er nøkkelen problem fordi brystene er sammensatt av millioner av fettceller. Redusere kaloriinntaket ditt er den tryggeste måten å krympe bryst fett og vekt.

Utvikle og holde seg til en daglig øvelse diett. Den ideelle øvelsen rutinen fungerer hver muskelgruppe i kroppen. Aerob og anaerob øvelser anbefales fordi de vil hjelpe deg å arbeide alle disse muskelgrupper mens du taper vekt og krympende kropp fettinnhold. Riktig trening vil gagne deg mest ved å brenne av disse uønskede kalorier, noe som vil hjelpe deg å miste vekt i brystene.

Fokus på å trene dine brystmuskulaturen ved toning området under brystene dine. Målrettet trening som vil hjelpe deg å redusere bryststørrelse. Benkpress og push-ups er de to mest anbefalte spot øvelser som du kan utføre for å gå ned i vekt fra brystene.

Hint

 • Pass på å ikke gå ned i vekt for fort. Det tok deg litt tid å få vekten og kroppen din hatt tid til å foreta nødvendige justeringer i løpet av denne prosessen. Å miste vekt fra brystene dine for fort er ikke sunt, fordi kroppen ikke har den "justerings time" som det gjorde da du var økende vekt. Tapte bare 2-3 pounds per uke er anbefalt, slik at du ser resultatene gradvis og holde vekten av lenger.
 • Se en lege før du starter noen vekt-tap programmet.

Magen Fat Fjerning

De fleste ønsker å ha en flat mage, slik at de kan se bedre ut i klær eller bare føler seg mer trygg. Magen din er kjernen i kroppen din, som støtter dine organer og hjelpe deg å opprettholde balanse og stabilitet. En stram mage med lite fett er en fysisk attraktiv egenskap, men å bli kvitt overflødig rundt midsection din kan være en utmattende oppgave, spesielt hvis du har mye fett i det området. Men det er visse skritt du kan ta i ditt kosthold og tilnærming til fysisk aktivitet for å målrette magefett.

Redusere kaloriinntaket

En måte å miste magen fett er å redusere kaloriinntaket. Begrense kalorier og velge sunne matvarer vil hjelpe kroppen å forbrenne fett. Når du bruker mindre enn du trenger kroppen din er mindre sannsynlig til å lagre fett, og når du trenger fett til energi kroppen din tar dette fettet fra reserver i magen, lårene og andre områder av kroppen din.
Spis et bredt utvalg av sunne matvarer, for eksempel mørkegrønne bladsalat, gulrøtter, erter, avokado, bønner, magert kjøtt som kylling og fisk, og snacks som epler og solsikkefrø. Sunt fett og oljer er bra for deg fordi de reduserer betennelse i kroppen.

Redusere porsjonsstørrelser og spise mer Vanlige

I tillegg til å begrense kalorier må du også redusere hvor mye du forbruker ved hvert måltid. En del av kjøtt bør være på størrelse med en kortstokk, mens en del av grønnsaker eller poteter bør være omtrent på størrelse med håndflaten din hånd. Spis mat oftere: Snarere enn å spise tre store måltider per dag, spise fem små måltider og spise snacks når du blir sulten. Dette vil øke hastigheten på din metabolic rate, noe som gjør det lettere å forbrenne fett og kalorier. Sørg for å unngå å spise etter 19:00, fordi når du spiser sent kroppen din er mer sannsynlig til å lagre kalorier forbrukes som fett. Hvis du har mat cravings, snack på noe sunt eller spise et scoop av protein pulver i vann for å hjelpe kroppen din til å føle full.

Unngå visse matvarer og drikke

For å bli kvitt magefett må du også unngå visse matvarer som forårsaker fett å hope seg opp i midsection. Unngå å spise behandlet mat, rask mat, de som er sukker-laden og for mange brødprodukter. Ikke drikk øl, som det er høy i kalorier og drikker for mye kan føre til mer magefett. Unngå brus og andre sukkerholdige drikker som forårsaker kroppen til å holde på fett. I stedet drikke rent vann og spise hele matvarer, som frukt og grønnsaker.
I tillegg til å spise riktig mat og begrense kalorier kan du også målrette midsection med treningsøkter designet for å trimme dette området. Yoga og pilates fokus på å styrke kjernemuskulaturen og redusere fett i dette området. Hjerte-aktiviteter som løping på tredemølle eller ved hjelp av en ellipitical maskinen er også stor for å brenne buk fett. Du kan også gjøre sit-ups hjemme, men sørg for å ta med rikelig med cardio i rutinen, så vel.
Sett deg små mål for deg selv og oppnå dem. For eksempel, gjør det et mål å miste 10 pounds per måned av den samlede kroppsfett og fokusere på magen. Når du når målet ditt fortsette å opprettholde den vekten. Psykologi er viktig, da det er vanskelig å tenke på hvordan du trenger å miste 50 pounds. I stedet fokusere på én måned av gangen og si til deg selv: "Denne måneden jeg trenger å miste 10 pounds." For noen mennesker buk fett er den siste til å gå, så pass på å ikke gi opp.

Menns Vekttap tips

Menns vekttap kan være litt av en utfordring. Menn har en tendens til å spise større porsjoner og bruke mat og drikke som en måte å male bonding. Disse kombinerte faktorer kan føre til økt magen størrelser, som deretter fører til økt risiko for hjerteinfarkt. På grunn av dette, menn trenger å vedta spesielle strategier i vekttap, fra hvordan å treffe gym å dempe helgen kosthold.

Porsjonskontroll

En av de tøffere utfordringene for menn å miste vekt er å dempe appetitten og porsjonskontroll. Noen menn er vant til å spise store biffer og dobbelt Patty burgere og downing større drinker i forhold til sine kvinnelige kolleger. Selv om menn krever mer kalorier for å opprettholde kroppsfunksjoner, må de være klar over at større deler kan føre til økt fett og sukker kalorier. Menn bør ta sikte på å sakte redusere porsjonsstørrelser og erstatte eventuelle "tomme" mage følelser med mer grønnsaker eller frisk, fylling snacks. For eksempel, i stedet for å spise 16 gram Porter House, trimme fettet, så hogg den til 12 gram, og topp det hele med et eple. Vurdere å drikke et glass vann i begynnelsen av hvert måltid for å hjelpe dempe appetitten, så vel.

Gym Strategi

Noen menn har en tendens til å gå all-out når de treffer gym, skyting å se hvor mye de kan benkpress eller krøller. Men doing det i gym kan føre til ødelagte muskler og i hovedsak tregere vekttap på grunn av skader. Hvis løfte vekter er utøvelse av valget, bør menn fokusere på å komme videre fra lean muskel bygningen, via flere reps og mindre vekt, til bulk muskel bygningen. Dette vil bidra til å balansere vekt fått fra muskel bygging versus vekt tapt fra fettforbrenning.

En hel dags muskel hvile mellom løfte økter tillater kroppen å reparere og gjenoppbygge muskler; Imidlertid kan kardiovaskulær trening fortsatt gjøres på disse dagene. Hvis sultestreiker hardt etter økter, tilfredsstille dem med proteinrik snacks som nøtter eller protein shakes. Dette vil roe de sultfølelse og raskere muskelvekst.

Forbered deg på Weekend

Når ute på det store spillet eller bar med sine venner, kan menn være mer utsatt for busting dietten. Imidlertid kan strategisk forberedelse avverge fristelsen. Menn bør spise noe sunt og litt fylling før avreise, slik at de kan spise mindre porsjoner når du spiser ute. De bør også gjøre mat børser, som for eksempel kylling anbud versus kyllingvinger, som anbud har mindre fett, og setter noen sauser på siden. Hopp verdi måltider og i stedet gå for downsized versjoner. Hvis indulging i alkoholholdige drikkevarer, kan blandede drinker pakke unødvendige kalorier fra sukker og sirup. Menn bør holde seg til lettere saker i mindre glass i stedet.

Naturlig Mann Testosteron Therapy

Menn som lider av hypogonadisme har lave nivåer av testosteron. Denne tilstanden fører til erektil dysfunksjon og fertilitetsproblemer. Testosteronbehandling øker nivåer av hormonet og kan eliminere symptomene. Naturlige behandlinger er også tilgjengelig som hjelpe kroppen i å produsere mer av sin egen testosteron naturlig. Naturlige metoder ikke erstatte testosteron mangler i kroppen din.

Økende Muscle

Vekt trening er en naturlig måte å produsere mer testosteron i kroppen din. Sammensatte øvelser er de som involverer å bruke mer enn en muskelgruppe i en enkelt øvelse. Disse øvelsene setter kroppen under stress og bidra til å øke mannlige hormonnivåer. Tyngre vekter med færre repetisjoner er den type muskel bygging øvelser som du bør konsentrere seg om i treningen.

Intensiteten på treningen må øke hvis du kommer til å øke produksjonen av testosteron i kroppen naturlig. Tre sett av gjentakelser er foretrukket i løpet av ett eller to sett. Dette hardere trening vil øke størrelsen på musklene dine.
Pass på at du får tilstrekkelig hvile mellom treningsøktene. Vektløfting de samme muskelgruppene hver dag vil ikke øke muskler. Den treningen tårer muskel og en hel dag med hvile er nødvendig for å reparere og øke størrelsen. Ikke gi kroppen din en tilstrekkelig mengde hvile mellom treningsøktene vil faktisk redusere muskelstørrelse og testosteronnivå.

Herbal behandlinger

Noen urte kosttilskudd kan hjelpe kroppen din produsere mer testosteron naturlig. Gingko biloba forbedrer blodsirkulasjonen, noe som kan hjelpe til med transport av testosteron. Saw Palmetto er en annen urt som brukes til å forbedre helsen til prostata. Denne urte behandling blokker kroppen fra å endre testosteron til dihydrotestosteron. Dette bidrar til å holde mer naturlig produsert testosteron i blodet ditt.

Diet

Diet er den beste måten for å støtte legemet i naturlig testosteron produksjon. De matvarer som du spiser hver dag bidrar til funksjonen av kroppen din og hormonene som den produserer. Høye protein dietter at mange kroppsbyggere og vektløfting bruker kan faktisk redusere testosteron produksjonen. Disse kjepphest dietter redusere karbohydratinntaket og erstatte den med protein. Protein er nødvendig for å bygge muskler av kroppen, men overstiger det daglige behovet for protein kan ha motsatt effekt over tid.

Øke forbruket av essensielle fettsyrer for å øke testosteron nivåer naturlig. De beste kildene for denne sunne fettet er i fet fisk som laks og tunfisk. Linfrø og nøtter er andre kilder for fettsyrer for å inkludere i kostholdet ditt.
Kutt ned på soyaprodukter, som kan øke din østrogen nivå. Økte nivåer av østrogen kan føre til en ubalanse mellom testosteron og østrogen resulterer i lavere nivåer av det mannlige hormonet.

Mat som inneholder naturlig progesteron

Mat som inneholder naturlig progesteron


Progesteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner, selv om den er identifisert som en kvinnelig hormon. Det balanserer virkningen av østrogen i kroppen. Kvinner produserer hormonet i eggstokkene, der det virker å regulere slimhinnen i livmoren. Hos kvinner er progesteron terapi brukes som prevensjon, for å stabilisere menstruasjonsblødning uregelmessigheter, for å redusere PMS symptomer og som en del av postmenopausal hormonbehandling (HRT).

Progesteron i menn

Menn produserer hormonet i sine testikler, hvor det til slutt blir omgjort til testosteron. Hos menn er progesteron terapi brukes til å hjelpe prostata helse, redusere prostataforstørrelse og kan forebygge prostatakreft. Progesteron terapi blir typisk utført ved hjelp av en injeksjon, pille, eller krem.

Wild Yams

Wild yams, for ikke å forveksles med dyrket yams eller søte poteter, inneholder en naturlig form for progesteron, men har ikke vist seg å være effektive. Ifølge Dr. Andrew Weil, "Wild yams (dioscorea) har blitt fremmet som en kilde til naturlig progesteron for lindring av menopausale symptomer eller en rekke andre kvinnelige problemer som spenner fra menstruasjonssmerter til månedlige humørsvingninger. Krav om effektiviteten av vill yam krem ​​er basert på det faktum at ville yams inneholder en forløper for steroidhormoner som kalles diosgenin. imidlertid diosgenin i seg selv ikke har noen hormonell aktivitet og kan ikke omdannes i menneskekroppen til noe som gjør. "

Sink og Progesteron

Den beste næringsstoff å konsumere for å øke nivået av progesteron er sink. Sink er et hormon regulator i både menn og kvinner. Sink bidrar til å øke kroppens nivå av progesteron, og samtidig redusere nivået av østrogen. Sink har også en rekke andre helsemessige fordeler, for eksempel: å forsterke immunforsvaret, opprettholde sterke bein, tilheling av sår og bevare energinivået.

Mat kilder til sink

Sink som vanligvis er funnet i proteinkilder. Høye kilder til sink er: magert rødt kjøtt, østers, mørk-kjøtt kalkun, bønner, hvetespirer, tofu, egg, melk, yoghurt, frokostblandinger, hele korn og grønne grønnsaker. Sink er ofte bedre absorbert av kroppen når den forbrukes sammen med en kilde til vitamin C.

Sinktilskudd

Langsiktig kosttilskudd med sink med over 50 milligram per dag bør diskuteres med legen din, da det kan føre til en kobber-mangel. Sørg for å inkludere noen sink du spiser som en del av en daglig multivitamin i dette beløpet. Doser over 150 milligram bør unngås, da de kan forårsake svimmelhet, diaré, tretthet, oppkast, apati og mangel på muskel koordinering.

Hvordan å miste Tummy Fat raskt

Hvordan å miste Tummy Fat raskt


Aldring forårsaker stoffskiftet å bremse ned og mengden av fett i kroppen din til å øke, spesielt i magen. Under fett som du faktisk kan se løgner visceralt fett, som er dypere inne i magen og omgir abdominal organer. For mye fett konsentrert i midtpartiet er usunn og har vært knyttet til hjertesykdom, diabetes, slag, brystkreft, insulinresistens, høyt kolesterol og triglyserider. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er den beste måten å miste magen fett.

Hvordan å miste Tummy Fat raskt

Lose Belly Fat

•  Spis et sunt kosthold. Kutt ut usunn mat. Les alle ernæring etiketter og se etter fettfattig mat med flerumettet fett i stedet for mettet fett. Spis mer frukt og grønnsaker og redusere inntaket av karbohydrater, som pasta og brød. I tillegg redusere porsjonsstørrelser og kaloriinntak for å miste vekt og buk fett.

Tone dype magemusklene. Få ned på alle fire og la magen strekker seg ned. Ta dype åndedrag inn og ut og trekke magen innover mot ryggraden din, klem og hold i 10 sekunder. Gjenta dette 10 ganger daglig.

Tone dine nedre magemuskler. Legg deg ned på ryggen med knærne bøyd. Stram magemusklene og bøy bekkenet litt opp og hold i 10 sekunder. Gjenta dette 20 ganger.

forplikte seg til styrketrening. Gjennomføre vekt øvelser på ditt lokale treningsstudio eller hjemme. Ditt lokale treningsstudio vil ha instruktører som kan identifisere maskiner som er rettet mot magen.

Finn en aerobic aktivitet å gjøre i minst to og en halv time i uken i tillegg til dine ab øvelser og vekttrening. For eksempel innlemme gå eller løpe i ditt treningsprogram.

Få skikkelig hvile. Mengde og type søvn du får er viktig. Sørg for at du får nok dyp søvn, minst åtte timer hver natt. Reduserte mengder av dyp søvn er assosiert med reduserte nivåer av veksthormon, noe som bidrar til å regulere fett og muskel i voksen alder.

Hint

 • Alltid konsultere med din lege før du begynner noen form for trening eller kosthold.