Digidexo.com

hoftesmerter knebøy

Hvordan du kan redusere rygg og hoftesmerter

Hvordan du kan redusere rygg og hoftesmerter


Ryggsmerter er en av de vanligste skader og årsaker til fravær fra arbeid i USA. Det er et vesentlig mål for å bedre folkehelsen i "Healthy People 2020." Minor rygg og hoftesmerter kan skyldes muskelsvakhet, stamme eller manglende fleksibilitet i hofteleddet. Mer enn én eller to dager med hvile med aktiv ryggsmerter kan faktisk virke mot sin hensikt til healing, melder SpineHealth.com. De anbefaler langsom, kontrollert, gradvis og progressiv trening for å helbrede tilbake og hoftesmerter. Trening kan redusere risikoen for ytterligere skade og bevare livskvalitet i årene som kommer.

Bruksanvisning

Gang

Utfør regelmessig kardiovaskulær trening for å forbedre muskulær utholdenhet i rygg, hofte og ben mens forbedrer sirkulasjonen og gi tilstrekkelig generell funksjon for daglige aktiviteter og redusere smerte og stivhet. The American College of Sports Medicine (ACSM) anbefaler 30 minutter med moderat kardiovaskulær aktivitet fem dager per uke. Turgåing er en lav-effekt aktivitet som du kan gjøre hvor som helst. Begynn med et par sko designet spesielt for din type fot og gangart.

Stå høyt med ørene justert i løpet av skuldre, skuldre holdt tilbake og ned, og ryggen rett, begynner langsomt og gradvis øke hjertefrekvensen i løpet av en fem minutters periode. Unngå iført ankel eller håndledd vekter da dette setter press på leddene.

Plukk opp tempoet, bør du være i stand til å puste lett og bære på en samtale. Bruk frekvensen av oppfattet anstrengelse som en guide: på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er stillesittende og 10 er maksimal anstrengelse, opphold mellom 5 til 7. For å øke din innsats, svinge armene på en kontrollert måte. Omvendt, for å redusere din innsats, holde armene ved din side med minimal bevegelse eller hvile hendene på hoftene.

avkjøles i ca 5 minutter kjøle ned for å sikre en tilstrekkelig avkastning av sirkulasjon til hjertet. Gradvis øke varigheten av spasertur over en periode for å unngå foten skade eller smerte.

Styrke

Styrke musklene i ryggen, til mage og ben gi støtte og bedre holdning. The American College of Sports Medicine anbefaler styrketrening minst to ganger i uken for å inkludere 10 øvelser av 8 til 12 repetisjoner hver. Ideelt sett bør disse øvelsene inkluderer hver store muskelgruppe.

Øvelse lår og hofter med enkle knebøy med en solid stol. Unngå å holde pusten mens styrketrening da dette kan pigge blodtrykk.

Start i sittende stilling, sitter høyt med magemusklene stramt. Uten å bruke hendene til å løfte deg selv, kontrakt kjernen og sakte stige til stående.

Bruk armene for balanse hvis nødvendig - men ikke for support-- og sakte lavere til stol. Gjenta 10 ganger i ett til to sett.

Stretching

Strekk daglig. Regelmessig fleksibilitet trening vil sikre et bredt spekter av bevegelse for hofte og hjelpe til med å forebygge skader eller belastninger. For å strekke ryggen, sitte i en stol med hendene hvilende på knærne, sitter høyt og holde ryggen rett.

Walk hendene sakte nedover bena dine mot anklene bare til det punktet av komfort, avrunding ryggen sakte og slappe av fremover. Hold i 30 sekunder, og holde en jevn fulle åndedrag.

Pust og sakte stige "walking" hendene tilbake til knærne. Gjenta daglig så ofte som nødvendig.

Strekk hoftene ved å stå i en oppreist holdning og steg høyre ben tilbake ca 2 til 3 meter holde overkroppen oppreist og skuldrene tilbake. Hold venstre ben litt bøyd.

Tuck hoftene etter, som en hund tucking halen, og holde overkroppen rett og løftet, bør du føle strekningen på forsiden av hoften. Hold i 30 sekunder og gjenta med det andre beinet. Bruk disse strekningene daglig og etter hver øvelse rutine.

Tips og advarsler

 • Nøkkelen til å forbedre rygg og hofte styrke og fleksibilitet er å delta i disse aktivitetene regelmessig og da gradvis. For motivasjon og ansvarlighet, verve deltakelse av en venn eller elsket én. En sunn, velbalansert kosthold vil støtte funksjon av kroppen med næringsstoffer og mineraler den trenger. Drikk rikelig med vann før under og etter trening for å holde seg hydrert og for å opprettholde en riktig energinivå.
 • Enhver rygg eller hoftesmerter som vedvarer, utstråle eller inkludere skarpe skyting smerter, bør du kontakte lege. Dette kan være tegn på en mer alvorlig tilstand. Ikke begynn å trene uten å konsultere lege først.

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy


Single-leg squat øvelser bygge ben styrke, tone musklene i rumpe og lår, og kan bidra til å forbedre balansen. Balansere på ett ben setter en betydelig mengde stress på foten. Stress, belastning og overarbeid kan føre foten kramper i noen mennesker under huk øvelser. Hensiktsmessig holdning, kan et moderat antall reps og masse hydrering hjelpe deg å unngå foten kramper under single-leg squats.

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy

•  Varm opp før du begynner styrke-øvelser som single-leg squats. En fem til ti minutters gange, et sett med hopping knekt eller range-of-motion øvelser varme musklene, noe som reduserer risikoen for skader. Knebøyninger, skulder ruller og ankel rotasjoner er eksempler på range-of-motion øvelser.

Strekk fascia før du begynner single-leg squats. Denne bløtvevet på undersiden av foten strammer opp med inaktivitet, noe som øker risikoen for kramper. Legg et håndkle rundt den eneste av foten din og dra opp i begge ender som du peker tærne mot himmelen. Hold i minst 15 sekunder. Du kan også løsne fascia ved å stå på et trinn og slippe hælen ned til du føler en strekk i leggen.

Drikk vann før, under og etter treningen. Dehydrering øker risikoen for muskelkramper under trening. The American Council on Exercise foreslår å drikke minst 17 gram vann i flere timer før du trener, en annen 8 gram 20 minutter før treningen, etterfulgt av en annen kopp etter du er ferdig med å trene.

Bruk god holdning for din single-leg squat. Løft foten bare noen få inches av gulvet, holde kneet bøyd og beinet så stille som mulig. Når armene ut foran deg for å opprettholde balansen mens du squat. Flytte beinet legger mer stress på foten som du sliter med å holde balansen. Tensing opp din balansering foten kan gjøre en fot krampe mer sannsynlig.

Unngå muskeltretthet som bidrar til foten kramper. Begynn med et lite antall repetisjoner og jobbe deg opp til et høyere antall reps som du bygger styrke. Core ytelse antyder seks representanter av single-leg squats på hver fot. Øk gradvis til 15 reps og legge hånd vekter hvis du kan i løpet av flere uker.

Gjør styrke-øvelser - som inkluderer knebøy - to ganger ukentlig på ikke-sammenhengende dager, ifølge Brian Mac Sport Coach. Pausen gir musklene tid til å komme mellom treningsøktene. Sliten, overarbeidede muskler er mer sannsynlig å krampe.

Hint

 • Snakk med legen din om det har vært en lang tid siden du har utøvd eller hvis du har noen helsemessige forhold som kan gjøre øvelsen vanskeligere. Dette kan omfatte astma eller andre lungelidelser, astma, artritt eller hjertesykdommer.

Hvordan gjøre knebøy med en elastisk Exercise Band

Hvordan gjøre knebøy med en elastisk Exercise Band


Elastiske trening band er en flott måte å pakke en hel gym er verdt av frivekter øvelser til en plass om fire kvadrat inches i en veske eller koffert. Du kan trene nesten hver muskel med en elastisk øvelse band, og øvelsene er enkle og lett å lære. Videre, hvis du trenger mer motstand, bare forkorte bandet, og du vil føle at du upped vektene i løpet av sekunder. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å gjøre knebøy med en elastisk øvelse band.

Hvordan gjøre knebøy med en elastisk Exercise Band

Hvordan gjøre knebøy med en elastisk Exercise Band

•  Stå på toppen av bandet. Føttene skal være litt mindre enn skulder bredde hverandre, og du bør ha like lengder av bandet på hver side.

Ta tak i bandet i begge hender. Hvis du ikke kan stå oppreist mens du holder bandet håndterer i hendene på dine sider, trenger du et band med mindre motstand.

Trekk bandet over skuldrene. Dette vil føre armene til å krølle opp slik at du holder håndtakene nærheten toppen av skuldrene.

Bøy knærne til de er over tærne. Ryggen skal være rett.

Gå tilbake til en stående posisjon. Du kan gjenta denne øvelsen så mange ganger du vil. De fleste trenere anbefaler tre sett med 10 til 20 repetisjoner. Men for økt muskeltonus må du øke antall repetisjoner og for økt bulk bør du øke motstanden av elastisk øvelse band.

Hint

 • Hvis du trenger å øke motstanden på trening band, sløyfe hver ende en gang rundt hendene. Du kan gjenta dette til det er så vanskelig å gjøre øvelsen som du trenger.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner en ny trening diett.

Hvordan du skal få øye på for parallell knebøy

Hvordan du skal få øye på for parallell knebøy


Den parallelle knebøy er en av de beste øvelsene du kan bruke til å utvikle muskulær styrke i underkroppen. Imidlertid, fordi dere støtter motstanden tvers over baksiden av skuldrene, det kan også være en av de mest farlige øvelser. Spotting denne øvelsen er kritisk viktig fordi spotter ikke bare bistår lifter og sikrer han er i stand til å fullføre repetisjoner og sett, men er der for å ivareta sikkerheten for løfteren gjennom hele øvelsen.

Hvordan du skal få øye på for parallell knebøy

•  Stå bak løfteren som hun står foran baren. Gjør rask flekk inspeksjon for å ivareta sikkerheten for løfteren ved å sørge for at hun har samme vekt på begge sider av baren og sikkerhetslåser er på plass på linjen. Kontroller at stativet sikkerhet barer er på et passende høyde for løfteren og baren er jevnt fordelt på stativet.

•  Som løfteren tar sin posisjon under baren, er din første jobb å sørge for at han er riktig plassert. Pass på at baren er over baksiden av skuldrene og ikke på nakken hans. Sørg for at kroppen hans posisjon er korrekt, med føttene skulder bredde hverandre og tilbake fullt buet.

Hvis løfteren skal hjelpe løfter vektstangen av stativet, ta tak i baren innsiden av hendene hennes og gi bar en liten boost oppover for å hjelpe fjerne stativet. Hvis hun ikke trenger hjelp, skritt tilbake og tillate henne å tømme baren alene.

Som løfteren faller hoftene å komme parallelt med gulvet, sakte senke kroppen i samklang med ham for å holde kroppen selv med løfterens kropp. Hold hendene i en posisjon like utenfor av hans ribben, hvis du ønsker å sikkerhets spot, eller like under baren innsiden av hendene hvis du er spotting i baren.

La løfteren for å fullføre antall repetisjoner han kommer til å utføre. Når løfteren har behov for bistand får tilbake i en stående posisjon, hvis du bruker ryggen flekk teknikk, vikle armene rundt brystet hans og forsiktig lede ham tilbake til startposisjon ved å gi en liten skyvekraft opp med bena. Hvis spotting i baren, ta tak i baren med en underhanded grep og bistå ved å løfte baren, med løfteren, til han er i startposisjon.

Når baren er på riktig høyde, veilede bar tilbake på stativet. Sørg for at hendene er den siste til å ta på bar.

Hint

 • Pass på at du ikke tillater din oppmerksomhet å drive mens småblødninger. Holde fokus på løfteren til enhver tid for å sikre deres sikkerhet.
 • Hvis løfteren bruker ekstremt tung vekt, godt utover dine evner, må du ha ytterligere to spotters på begge sider av vektstang for ekstra sikkerhet.
 • Sørg for at du kommuniserer med løfteren slik at du vet hvor mange repetisjoner de planlegger å utføre.
 • For å unngå unødvendig belastning på korsryggen, sørg for å holde ryggen din rett og du løfter med bena når hjelpe å løfte baren.

Knebøy og Crunches å hjelpe Inkontinens

Blære eller tarm inkontinens kan være forårsaket av svekket bekkenmusklene --- ofte som følge av graviditet, aldring, prostata kirurgi eller skade i bekkenregionen. Øvelser som knebøy og crunches styrke bekkenmuskulaturen og hjelpe gjenvinne kontroll, hvis det gjøres daglig og konsekvent. Disse squats og crunches fokusere på musklene i bekkenbunnen, og er lik "Kegel" øvelser som er anbefalt av Direktoratet for Health Care Policy and Forskning som behandling for inkontinens.

"Sitte i en stol" Knebøy

Knebøy bruke musklene i hofter og nedre bekken området. Til å begynne, senke bakenden ned til "sitt" i en stol. Stopp omtrent en tomme over stolen. Hold deg selv ved å klemme musklene rundt anus som om du skulle stoppe deg fra å flytte tarmer. Fra denne posisjonen, løfter deg tilbake opp til stående. Hvis balansen er vanskelig, lett plassere hendene på armene av stolen, men holde fokus på bekkenmuskulaturen og ikke bruke armer eller ben. Hold brystet og hodet løftet.

Start med 10 til 15 repetisjoner av disse knebøy, hvile, og deretter gjøre et annet sett med 10 til 15 knebøy. Som du blir sterkere, kan du gjøre dem uten stolen og tillate deg selv å "sitte" dypere.

Bekken Crunches

"Crunches" for inkontinens gjentas sammentrekninger av musklene i bekkenbunnen. For kvinner, vil det føles som å klemme på vagina. For menn kan testiklene løftes litt. For begge, bør det føles som å stoppe en strøm av urin.

For å komme i gang, stå med føttene skulder avstand fra hverandre. Slapp av knærne. Hvis du trenger hjelp med balanse, lett plasserer hånden på en stol eller et bord. Klem bekkenbunnen. Fokusere på området rundt der du tisser, ikke magen eller lårene. Presse så hardt du kan, og slipp. Gjenta 10 til 15 ganger for ett sett. Hvile i fem minutter. Deretter må du gjøre et annet sett med 10 til 15 repetisjoner. Jobbe deg opp til et sett av 50 til 80 repetisjoner.

Broer

Broer kombinere begge disse bekken klemmer inn en øvelse. Ligg på ryggen med føttene skulder bredde hverandre og knærne opp. Slapp av hodet og skuldrene. Klem musklene rundt anus og blære åpninger så hardt du kan. Bakenden skal løfte opp fra gulvet og lage en "bro". Hold i ett sekund og slapp ned til bakken --- som er en repetisjon. Du trenger ikke å løfte bakenden høyt, bare sørg for at presse er fokusert på bekken områder. Ikke bruk bena eller armene for å løfte. Har 12 til 15 repetisjoner, hvile, og deretter gjøre et annet sett med repetisjoner.

Slik behandler hoftesmerter

Sciatic smerte oppstår når isjiasnerven i korsryggen blir komprimert eller irritert. Isjiasnerven grener av korsryggen å kjøre lengden på begge beina. Siden isjiasnerven er både lang og tykk, smerten det fører til kan være alvorlige, men den gode nyheten er at for de fleste pasienter er det ikke langvarig, og med praksis kan du eliminere isjias.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Sciatic smerte resultater fra en rekke helsemessige forhold, inkludert, men ikke begrenset til, herniated plate, degenerative plate sykdom eller spinal stenose. Ta kontakt med en lege for en diagnose av den spesifikke helseproblem lage din sciatic smerte.

Velg et behandlingsforløp. Når du har en diagnose, kan du velge hvilken som helst kombinasjon av følgende: smertestillende medikamenter som forskrevet av legen din, urtemedisiner, bruk av varme eller is til de rammet områder, akupunktur, massasje terapi, og / eller hydroterapi for å lindre smerte. Den mest effektive måten å permanent fjerne sciatic smerte er gjennom bevegelse og trening, for eksempel følgende.

Strekk ryggen. Fra sittende eller stående stilling, kaste overkroppen så langt frem som er behagelig. Hvis du står, la knærne være avslappet i stedet for låst. Hold i 5 sekunder, og komme opp med unrolling ryggraden, slik at halsen og hodet vender nedover til skuldrene er stasjonert over hoftene.

Langstrakte forsiden av kroppen. Fra en utsatt posisjon på gulvet eller stående eller sittende oppreist, inhalerer og heve øvre brystbenet (sternum), slik at magemusklene trekke stram. Ikke dra i halebenet tilbake; i stedet, tenker på å trykke hip bein fremover. Hold 1-5 sekunder, deretter slappe av og senk sternum til opprinnelig posisjon.

Strekk på baksiden av bena. Begynn enten ved å hvile på ryggen på gulvet eller sitter opp på stolen. Ett ben forblir bøyd med foten på gulvet. Rett det andre benet og bøy foten (hvis den er på gulvet, legg peker mot taket, hvis du sitter, er hælen på rett ben på gulvet, tærne peker til tak). Loop en elastisk bånd over foten (eller bare bruke armene). Hvis på gulvet, trekke benet nærmere kroppen, uten å bøye kneet. Hvis på en stol, puster og brett sakte fremover, holde benet rett. Hold i 5 til 10 sekunder. Gjenta på den andre siden.

Tips og advarsler

 • Abdominal styrking vil øke effektiviteten av strekkøvelser. Kjernen kroppsstyrke gir stabilitet for å beskytte korsryggen, noe som kan bety mindre press på isjiasnerven. Hvis du ikke allerede har en kjerne kroppen styrke rutine, finne minst en grunnleggende øvelse rettet mot denne regionen og praktisere det regelmessig. Husk, dyp pusting, ikke bare under trening, men i løpet av dagen vil bidra til å eliminere stress som kan forverre noen form for smerte.
 • Hvis du er gravid eller har høyt blodtrykk eller hvilken som helst annen helsetilstand, finne en profesjonell for å få hjelp i å utvikle en bevegelse rutine som passer til kroppen din. Kiropraktorer, fysioterapeuter og yoga lærere som spesialiserer seg på yoga terapi kan alle hjelpe deg tilpasse øvelsene ovenfor til kroppen din uten belastning på leddene eller andre områder laget sårbare av din nåværende helseprofilen.

Om Sciatic Low Back Pain

Smerter i korsryggen kan ha mange årsaker, inkludert en muskel anstrengt av overanstrengelse eller stivhet fra sittende for lenge. Nedre ryggsmerter kan også være forårsaket av problemer med isjiasnerven.

Fakta

Isjiasnerven er en stor nerve som starter i nedre del av ryggen og går ned på baksiden av hvert av bena. Det er den nerven som gir følelse til baksiden av lårene, leggene og fotsålene. Problemer med isjiasnerven føre til en medisinsk tilstand som kalles isjias. Ett av symptomene på isjias er lavere ryggsmerter.

Årsaker

Isjias kan være forårsaket av slitasje av aldring og hverdagen på ryggen. Dette kan føre til en herniated disk i ryggen som kan legge press på isjiasnerven, noe som fører til ryggsmerter. Degenerativ leddgikt kan føre til at spinalkanalen for å begrense, noe som vil legge press på isjiasnerven som kommer ut av kanalen, og kan også føre til ryggsmerter. Andre årsaker inkluderer skade som en bekken brudd eller svulster på og innenfor ryggmargen.

Symptomer

Isjias nedre ryggsmerter er forskjellig fra smerte i samme område forårsaket av en trukket muskel. Istedenfor å være lokalisert på ett sted, sciatic smerter i korsryggen begynner vanligvis i lav rygg og deretter stråler ned i baken, deretter fortsetter å reise ned på baksiden av låret. De fleste bare føle smerte nedover det ene beinet. Denne smerten kan variere fra mild til ødeleggende. Det kan være ledsaget av muskelsvakhet ned lengden på beinet.

Diagnose

Diagnostisering av sciatic smerter i korsryggen begynner med å fortelle legen din hva smertene lav i ryggen føles. Å diagnostisere årsaken til hoftesmerter, kan legen din be deg om å utføre fysiske bevegelser som leg heiser eller knebøy slik at hun kan vurdere omfanget av bevegelse. Hun kan bestille en MR for å undersøke diskene i ryggen. En CT-skanning gjør henne til å lete etter svulster på ryggmargen. X-stråler kan være nødvendig for å diagnostisere en ødelagt bekken som årsak til smertene dine.

Behandling

Behandling for sciatic smerter i korsryggen avhenger av årsaken. Smerten i seg selv kan styres med medisiner, enten over-the-counter smertestillende midler eller noe sterkere foreskrevet av legen din. Fysioterapi øvelser for å strekke og styrke musklene i ryggen kan lindre smerte. I mer alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig. Legen din kan fjerne den delen av en herniated disk som legger press på isjiasnerven.

Delvis kneoperasjon Vann terapi øvelser

Hydroterapi er en annen betegnelse for vann terapi. Ifølge National Institute of Health, vann terapi øvelser føre til bedre muskelstyrke, bedre bevegelse og koordinasjon samtidig øke din delvis kneoperasjon stabilisering. Delvis kneoperasjon vann terapi øvelser kan øke utvinningsgraden etter operasjonen. De fleste øvelser som kan utføres på land blir lettere gjort i vann, i henhold til leddgikt fundament.

Stående Øvelser

Gjør milde rocking. Ifølge Artritt Foundation, mens du står i vannet, holder på siden av bassenget. Veldig forsiktig og sakte senke overkroppen til dine knebøyninger. Hold. Tilbake til oppreist stilling. Gjenta.

Gjør ben heiser. Stå med ryggen mot bassengets sider. Har vannet være minst midje dypt. Utvid armene slik at de hviler mot bassenget side og støtte overkroppen. Løft forsiktig dine svake beinet så langt du kan. Hold. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Walk the pool. Ifølge healthyme.com, mens i midje-dypt vann, gå bassenget omkrets. Vær sikker på å holde føttene på bassengbunnen. Hold på siden for stabilitet. Gå i ditt eget tempo. Som du føler deg komfortabel, øke hastigheten.

Utsatt Øvelser

Svømme-aktig manøver. For å øke kneet fleksibilitet, må du styrke hamstrings. Få i bassenget og stå vendt mot bassenget side. Hvil ansiktet på armene. Løft underkroppen til den er i flytestilling. Du vil være i liggende stilling. Forsiktig og sakte begynne å sparke bena som om du svømmer. Gjøre for bare noen få sekunder. Slapp av og gå tilbake til stående stilling. Gjenta. Denne øvelsen kan gjøres med det ene beinet berøre bassenget bunn og kirurgisk beinet rettet.

Hamstring curl. Mens i liggende stilling (med ansiktet ned, bena utvidet), forsiktig bøye kneet til foten din er ute av vannet.

Sittende Øvelser

Sitt på trappen. Få i bassenget til begge beina er i vannet. Vannet bør komme til minst mid-kalv området. Sakte og forsiktig sparke beinet som om å rette det. For større intensitet, fordype deg i vannet før det er midje dypt.

Bruk band. Mens du sitter på trappen, vikle en motstand band rundt dine svake beinet. Hold på bandet med begge hender. Trekk forsiktig tilbake på bandet til dine knebøyninger. Hold. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Aquatic Fysioterapi for en tramatic Brain Injury

Aquatic Fysioterapi for en tramatic Brain Injury

Som med de fleste fysioterapi behandling programmer, vil pasienter utvinne fra en traumatisk hjerneskade typisk fokusere på å øke kroppens bevegelsesutslag (ROM) og muskelstyrke. Med hensyn til det spesifikke felles svakhet komplikasjoner assosiert med hjerne skade, vil mange pasienter ha nytte av bruken av vann fysioterapi i stedet for mer tradisjonelle terapeutiske teknikker.

Initial Therapy

Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan hjernen traumer terapi øvelser variere sterkt fra en pasient til neste mens fortsatt fokus på lignende behandlingsmålene. Ifølge University of Illinois College of Applied Health Sciences, akvatiske terapi teknikker har mange fordeler for pasienten i forhold til tradisjonelle terapi teknikker. Disse fordelene inkluderer bruk av egenskapene til vannet for å lette funksjonelt utvalg av bevegelse, styrke og progressive weightbearing; ved hjelp av egenskapene til vannet for å bistå i hjerte-, hjerte-og muskel-skjelett utholdenhet; gjør det mulig for pasienten å delta i aktiviteter som kan være umulig på land på grunn av den økte støtte at vannet gir; og effekten av vann kan redusere innvirkning på leddene, redusere muskelspasmer og bistå med balanse. Pasientene vil vanligvis først fokusere på å styrke ben og arm muskler med hjelp av en lisensiert fysioterapeut.

Midt Therapy

Som pasienter fortsette å forbedre både ROM og styrke, kan mer avanserte terapi øvelser bli introdusert. Ifølge Melissa Lewis, en lisensiert fysioterapeut ut av University of West Virginia, bør grunnleggende øvelser bli introdusert for å vurdere pasientens grunntreningstoleranse, og deretter progresjoner kan utvikles for hver påfølgende økt. Den beste indikator på pasientens toleranse og når det er hensiktsmessig å fremdrift vil være nivået for sårhet kvelden, og 1 til 2 dager etter den første sesjonen. Avanserte øvelser kan omfatte ben knebøy og ganglag øvelser mens i bassenget for å tilrettelegge for en bedre utnyttelse av lemmer som kan ha blitt svekket av nerveskader som følge av traumatisk hjerneskade. Igjen avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan behandlingen gis i enten en innleggelse eller poliklinisk.

Utslipp og Home Therapy

Mens de fleste hjerneskade pasienter må kontinuerlig trene for å opprettholde nivået på ROM og styrke opptjent mens i terapi, kan mange øvelser være ferdig hjemme og uten hjelp av et svømmebasseng. Oppfølgings avtaler med en allmennlege eller nevrolog kan også være nødvendig med jevne mellomrom for pasienten.

Parkinsons og Vekt trening

Parkinsons og Vekt trening


Trening er gunstig for mennesker med Parkinsons sykdom. Det øker oksygenstrømmen og reduserer stivhet og forbedrer balansen. Mens vekttrening bør ikke være den eneste øvelsen noen med Parkinsons gjør det, kan det være verdifullt, i henhold til Parkinsons sykdom Clinic and Research Center ved University of California, San Francisco.

Fordeler med Vekt trening

Økt muskelmasse som følge av vekt trening hjelper en person med Parkinsons sykdom for å opprettholde balansen bedre, står med en mer oppreist stilling, og forbedrer ganghastighet, i henhold til Parkinsons sykdom Clinic. Sterkere muskler gjør det også lettere å gå i trapper, ifølge nettstedet Everyday Health.

Upper Body Weight Training

Ifølge National Center for fysisk aktivitet og nedsatt funksjonsevne, bør en person med Parkinsons sykdom bruke lette vekter på ca 2 til 2,5 pounds, og bør løfte dem sakte med en jevn bevegelse. Gode ​​overkroppen øvelser inkluderer triceps extensions eller gå med håndleddet vekter. Wall push-ups er også gunstig.

Lavere kroppsvekt trening

Gode ​​lavere kroppsvekt øvelser for personen med Parkinsons inkluderer tå og leg extensions, så vel som å gå med ankelvekter. Også gunstig er knebøy, presser opp fra tærne og stigende gjentatte ganger fra en stol.

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter


Når du opplever smerter rundt hoften området, er det ofte vanskelig å si hvor det kommer fra. Det kan være muskelsmerter eller smerter i hofteleddet eller bekkenområdet. Vær oppmerksom på symptomer for å avgjøre om legehjelp eller fysioterapi er nødvendig.

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter

•  Lytt til visse lyder når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Hvis smertene kommer fra ledd (hofte eller bekken område), kan du høre en "spraking" i leddene når du går. Popping lyder er ofte hørt med kronglete bevegelser.

Flytt rundt. Legg merke hvis smertene er mer uttalt med bevegelse. Vanligvis, når hofte eller bekken ledd er involvert, er smertene mye skarpere enn vanlig muskelsmerter du kan oppleve med fysisk anstrengelse.

Merknad om den fysiske smerten er konstant eller om det kommer og går når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Muskelsmerter er vanligvis konstant. Det føles som en kjedelig verke som ikke vil gå bort. Muskelsmerter er ofte ledsaget av kramper.

Slapp av og gi smerter litt tid når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Hvis du mistenker at det kommer fra muskel etter å ha gjennom trinnene ovenfor, ta trøst i det faktum at en belastning (trukket eller strukket muskel) er mindre alvorlig enn leddproblemer.

Oppsøk lege tidlig hvis du mistenker at din hoftesmerter kommer fra leddet. Leddsmerter er mer alvorlig fordi det kan bety en sprekk, brudd eller at hoftene er ute av stilling. Denne tilstanden kan kreve noen form for fysioterapi eller annen medisinsk intervensjon for å korrigere.

Hvordan Rehababilitate en trakk Quad Muscle

Hvordan Rehababilitate en trakk Quad Muscle


Firemannsrom eller quadriceps femoris muskler, er de fire musklene som utgjør forsiden av lårene. Quadriceps består av rectus femoris, som dekker de tre andre muskler som utgjør quadriceps; vastus medialis, på den indre del av låret; vastus intermedius, på forsiden av låret; og vastus laterus, på utsiden av låret. Uansett hvilken quad muskelen du skader, kan du oppleve en ekstrem mengde smerte. Det kan ta uker eller måneder å fullstendig gjenopprette fra en quad skade, men fullstendig rehabilitering er mulig, spesielt etter en mindre belastning eller forstuing.

Hvordan Rehababilitate en trakk Quad Muscle

Alternate en ispose med en varme pakke hvert 15. minutt for å redusere hevelse. Hvis mulig, holde beinet rett og forhøyet til alle tider.

Bruk krykker hvis du ikke kan gå på beinet. Hvis du ikke klarer å legge press på beinet, pakk den godt, men ikke for hardt i et ess bandasje. Hvis mulig, fjerne ess bandasje hele dagen og fortsette å bruke is og varme til dine ømme muskler.

Hvis du har problemer med å sove, gni en varme lotion som Tiger Balm på din trakk muskel og ta en aspirin å lindre smerte.

Ikke rush å gå på skadede benet umiddelbart. Selv som smerter i trakk muskel avtar, gjør milde øvelser som frem lunges å komme i form din trakk muskel. Ikke prøv denne øvelsen hvis du fortsatt har problemer med å gå. Stå med skadet benet bak deg og trykk hælen mot gulvet som du tar med andre beinet rett foran deg, lener seg forover. Bo i denne posisjonen så lenge du føler deg komfortabel stretch, men stopp hvis du opplever smerte. Gjenta 10 ganger.

Øk strekker seg så musklene blir sterkere. Stå med bena dine skulderbredde fra hverandre. Forsiktig bøye knærne og gjøre en grunne knebøy, noe som gjør at knærne ikke strekke seg over tærne. Gjenta til musklene dine føles smidig.

Hint

 • Smerter fra en trakk muskel kan vare ca fem på syv days-- Ikke rush tung trening til du føler deg komfortabel vandre på skadede benet.
 • Hvis smertene i quads varer mer enn 10 dager, se en lege fordi smertene kan være tegn på en mer alvorlig tilstand.

Fordelene av Huk

Fordelene av Huk


Huk er en naturlig posisjon at mennesker er sakte eliminere fra sine daglige rutiner i favør av å sitte oftere. Det er flere fordeler forbundet med huk, skjønt, som er avgjørende for helsen din. Huk kan gjøre deg sterkere og mer komfortabel, og selv redusere sjansen for sykdommer som kreft.

Sunn Childbirth

Mens de fleste kvinner ligge på ryggen med bena spredt under fødselsprosessen, er husokkupasjon faktisk en mer effektiv posisjon. Huk kutter ned på arbeidet til mor ved å ha tyngdekraften bistå i leveransen og la fødselskanalen utvide ytterligere. Det setter også mindre press på barnet som han passerer gjennom fødselskanalen, noe som fører til en mer naturlig hode form. Stillingen klyper også færre blodkar, som fører til en sunnere levering for moren.

Mindre sjanse for sykdom

Huk linjer opp alle dine interne tarm traktater ordentlig fordi huk er den naturlige posisjon for avføring. For eksempel når du sitter i stedet for knebøy når du evakuere tarmer, din ileocecal ventil (en ventil utformet for å holde avfall fra strømme i revers gjennom fordøyelseskanalen) gjør ikke en solid forbindelse mellom tykktarmen og tynntarmen. Avfalls lekker ut mot tynntarmen, hvor det kan føre til helseproblemer som de som oppstår fra E. coli-bakterier.

Lettelser tarmfunksjon

Sittende i stedet for husokkupasjon legger press på alle de gale stedene når du evakuere tarmene. Det klyper traktene fører fra kolon ned til endetarmen, noe som gjør det vanskeligere å gjøre sitt fornødne. For å kompensere, trenger kroppen din å stamme mer å fullføre avføring. Dette kan føre til brokk og hemorroider samt andre ubehagelig-stammer. I tilfeller av forstoppelse, huk for å avlaste deg klarner passasjer i tarmer og letter bevegelsen av avfall.

Fitness

Huk i den hensikt å utøve kan bygge etappe muskler, tone magen og øke lavere kroppens fleksibilitet. Med husokkupasjon, arbeider du ut nesten hver muskel fra skuldrene ned for å opprettholde balanse og posisjon. Veilede deg ned sakte og holde ryggen rett når du utfører dine knebøy. Feil teknikk når huk kan føre til ryggsmerter og andre skader, så ta det sakte for å sikre de beste resultatene. Hold vekter når du utfører knebøy for ekstra fordel.

Piriformis syndrom Rehabilitering

Piriformis syndrom Rehabilitering


Piriformis stretch syndrom er en tilstand forårsaket av kompresjon av en nerve som går langs piriformis muskelen, en muskel som går langs baken og låret. Selv om denne tilstanden fører til smerte og ubehag, kan rehabiliterings teknikker bidra til å redusere dette ubehaget og helbrede pasienten.

Funksjoner

Piriformis stretch syndrom, eller piriformis syndrom for kort, er en nevromuskulær sykdom. Den piriformis muskelen er setedelen av benet, langs baksiden av låret og sete. Dersom piriformis muskel irriterer, komprimerer eller stammer nerve som går langs piriformis muskelen, kalt isjiasnerven, pasienten opplever vanligvis ubehag, smerte, nummenhet og en sterk kriblende følelse. Selv om det ikke er noen definitiv måte for å diagnostisere en pasient som lider av piriformis syndrom, leger mener syndromet kan være forårsaket av anatomiske variasjoner i muskel-nerve, eller ved å overdrive eller stamme av muskelen.

Diagnose

Selv om det ikke er noen definitiv måte å diagnostisere piriformis syndrom, kan symptomer inkluderer isjias (en utstrålende smerte opprinnelse i baksiden av låret og leggen) og ømhet av sciatic hakk ved berøring, som vanligvis er vurdert av en lege. En medisinsk avbildningsteknikk som kalles magnetisk resonans nevrografi brukes også til å vise irritasjon hvor nerven passerer under piriformis muskel. Denne teknikken kan også bestemme om pasienten lider av en split piriformis muskel eller en delt isjiasnerven; denne diagnosen er avgjørende for pasientens behandling og hjemmetjenester. Endelig kan bildestyrt injeksjoner utført i en åpen MR skanner også bistå i å diagnostisere tilstanden, siden de gjør det mulig piriformis muskelen til å slappe av og teste muskel reaksjon.

Massasje Rehabilitering

Mange leger mener massasje terapi er den beste form for rehabilitering for pasienter som lider av piriformis syndrom. En teknikk som kalles nevromuskulær terapi eller triggerpunkt terapi, hjelpemidler i å eliminere myofascielle triggerpunkter i piriformis muskelen. Den massasje terapeut kan også ansette dype vev massasje teknikker eller myofascial utgivelsen teknikker, som begge bistår i å skille piriformis muskel fra omkringliggende vev. Muskel energi teknikker også bidra til å forsiktig forlenge piriformis muskelen.

Isotoniske rehabilitering øvelser

En pasient som lider av en skadet piriformis muskelen kan oppleve lettelse hvis muskelen er raskt styrket og strukket. Dette er ofte utført gjennom isotoniske motstand øvelser, vanligvis utført av en kiropraktor eller fysioterapeut. Isotone motstand øvelser fokusere på å stabilisere musklene rundt hofte og lår. Isotone øvelser som styrker og strekke disse musklene inkluderer forover eller bakover lunges, delvis knebøy, step-ups, og trapp-klatring. Pasienter bør forsøke disse øvelsene ved hjelp av sin egen kroppsvekt i starten, men som muskelen vokser seg sterkere, kan motstanden økes ved å bruke håndvekter eller en vektet bar. En leg-trykk maskin kan også brukes, men disse maskinene ikke anses å være like effektivt som free-vekt øvelser.

Propriosepsjon og koordinering Rehabilitering

Pasienter som lider av en skadet eller anstrengt piriformis muskel bør også forsøke å gjenvinne kontrollen over piriformis muskel og omkringliggende muskler. For å gjøre dette, fysioterapeuter anbefaler ofte at pasientene bruker 10 til 15 minutter om dagen trener på ett ben med øynene lukket for å opprettholde balansen. Disse øvelsene kan gjøres mens du står på en liten trampoline eller med en vuggende bord. Disse fysioterapi øvelser sikre at pasienten gjenvinner leddstabilitet og styring av muskel.

Piriformis Muskelkramper Behandling

Piriformis Muskelkramper Behandling


Piriformis stretch syndrom, eller piriformis syndrom for kort, er en nevromuskulær sykdom som oppstår når isjiasnerven - nerve som går bak piriformis muskel, på baksiden av lårene og langs baken - blir komprimert, anstrengt eller irritert. Denne belastningen fører til smerte, nummenhet, prikking og spasmer i baken og grensen av isjiasnerven. For å lindre muskelkramper forårsaket av piriformis syndrom, bør pasienter strekke seg, hvile og motta fysioterapi eller massasje økter hvis en lege mener de ville være fordelaktig.

Massasjeteknikker for å redusere Piriformis Spasm Ubehag

Mange leger mener massasje terapi er en effektiv og trygg behandling for pasienter som lider av piriformis muskelspasmer. Pasienter bør være sikker på å besøke en lisensiert massasje spesialist og bør ikke forsøke å utføre massasje på egenhånd eller sammen med sine kjære, da dette kan forverre eksisterende tilstand. Massasje spesialister er kjent med lokaliserte massasjebehandlinger som vil bidra til å lindre smerte og ubehag forårsaket av piriformis syndrom og dermed kan utføre et bredt utvalg av massasje teknikker. En teknikk, heter triggerpunkt terapi eller nevromuskulær terapi, arbeider for å eliminere myofascielle triggerpunkter som justerer piriformis muskelen. Spesialisten kan også bruke dype vev massasje teknikker for å skille piriformis muskel fra den omkringliggende vev, redusere muskelspasmer forekomst og smerte.

Fysioterapi teknikker for å redusere Piriformis Spasm Ubehag

Mange pasienter som lider av piriformis muskelspasmer rådes av legen sin til å besøke en fysioterapeut, som kan ansette isotone motstand øvelser for å styrke og strekke musklene raskt. Disse øvelsene, inkludert forover og bakover lunges, delvis knebøy, step-ups og trapp-klatring, fokus på å stabilisere hofte og lår muskler. Fysioterapeuter ofte råder pasienter til å bruke sin egen kroppsvekt eller en vektet bar for å hjelpe musklene vokse sterkere. Som pasientene fortsetter sin behandling, kan tilleggsvekter tilsettes for å styrke muskulaturen og ytterligere redusere hyppigheten av muskelkramper. Leg-trykk maskiner kan også brukes, men mange fysioterapeuter vurdere disse maskinene til å være mindre effektive enn vektet øvelser.

Holistiske behandlinger for å redusere Piriformis Spasm Ubehag

For pasienter som ikke har råd eller ikke ønsker å forsøke fysisk eller massasje terapi, mange holistiske alternativer bidra til å redusere smerte og ubehag forårsaket av piriformis muskelspasmer. Pasienter ofte finner trøst i å plassere isposer på plagede muskler til å redusere muskelsmerter og belastning, eller varmeputer til å slappe av piriformis muskel og redusere muskelspasmer forekomst. I tillegg bør voksne som mål å få syv til åtte timers søvn en natt, og bør avstå fra anstrengende fysisk aktivitet, blant annet løping, sykling, hopping og jogging. Pasientene bør også konsumere mat med høyt kanel og gurkemeie, som disse krydder har naturlige anti-betennelse egenskaper som kan bidra til å redusere smerte og ubehag forårsaket av muskelkramper.

Hvordan overvinne Hamstring skader

Hamstring skader kan være svært smertefullt. Enten du trakk din hamstring eller bare anstrengt den, kan det etterlate deg uten mye funksjon ved at benet til det gror. Det finnes tiltak du kan gjøre for å overvinne en hamstringskade uten noen langvarig problemer.

Hvordan overvinne Hamstring skader

Rest. Du må holde av beinet for å unngå ytterligere skade. Enten gå med krykker eller bo utenfor ditt skadede benet helt.

2 is din skadet hamstring ofte. Isen vil hjelpe det gro og bidra til å unngå ytterligere stress til området.

Strekk beinet når det ikke lenger er smertefullt. Toe-strekninger er de beste øvelsene for å strekke hamstrings. Hvis du holder hamstring for lenge, vil muskler og sener begynner å krympe, og det vil ta lengre tid å fullt styrke dem.

Styrke hamstring med vekt trening øvelser. Gjør leg curls, knebøy og utfall for å bygge muskler tilbake opp i din hamstring området.

Gå tilbake til idrett eller aktivitet der du skadet din hamstring når den returnerer til 100 prosent. Det er viktig å fullt rehabilitere beinet før du går tilbake til full aktivitet, eller du risikere reinjuring det.

Hint

 • Det er viktig at du tillater deg selv nok tid til å hvile. Hvis du stresser inn i rehabiliteringsprosessen, risikerer du ytterligere skade på hamstring.

Ny medisinsk Prosedyrer for knesmerter

Kneet er en av de mest komplekse leddene i kroppen. Det består av leddbånd, brusk, sener, muskler og væskefylte sekker som kalles bursa. Kneet tillater kroppen å bøye, bøye seg, løpe, hoppe, knebøy, gå, og stadig står, blant annet. En kneskade kan sterkt begrense mobiliteten til den er behandlet. Behandlingen krever ofte kirurgi. Det finnes mange forskjellige typer kirurgiske prosedyrer som kan bidra til å behandle og lindre knesmerter.

Årsaker

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting som alvorlige traumer til kneet, leddgikt, en infisert felles, lupus, bensvulster, Osgood-Schlater sykdom, overforbruk av kneleddet, muskelspenninger, bursitt, en cyste, senebetennelse, eller fra en revet ligament eller sene. Ofte ganger, kan du redusere hevelse og redusere knesmerter ved ganske enkelt å hvile kneet, glasur kneet, med en kompress på kneet, og heve kneet. Imidlertid er andre ganger den eneste muligheten til å behandle knesmerter å gjennomgå en medisinsk prosedyre.

Medisinsk behandling

Noen nye medisinske prosedyrer som kan bidra til å behandle knesmerter inkluderer artroskopisk kirurgi, delvis kneet erstatning kirurgi, eller total kneprotesekirurgi. Artroskopisk kirurgi bruker bare et par små kirurgiske snitt til å undersøke og reparere leddskader. Artroskopisk kirurgi kan kvitte kneleddet av løse kropper, fikse ødelagt brusk og leddbånd, og fikse degenerative kne skade. En fordel å artroskopisk kirurgi er den rask utvinning tid i forhold til andre mer invasive åpne operasjoner. Partiell kneprotese er prosessen med å erstatte bare en del av den skadede kneet med en plast eller metallprotese. Healing tid for en delvis kneprotesekirurgi er redusert til hva det ville være for en total kneprotesekirurgi. Faktisk er den nødvendige mengden av tid som folk vanligvis bruker på sykehuset for en delvis kneprotesekirurgi bare én natt. Total kneprotese krever komplett utskifting av kneet. Kneet er fullstendig erstattet med en proteseleddet. Protese felles er vanligvis laget av high end plast og metaller. Total kneprotese er typisk for folk som har leddgikt, slitasjegikt, osteoporose, eller andre degenerative forhold. Total kneoperasjon vare lenger og resultatene er bedre sammenlignet med delvis kneprotesekirurgi. Det er viktig å diskutere alle medisinske alternativer med legen din for å finne ut hvilke kne korreksjon kirurgi er det beste alternativet for din situasjon.

Den beste måten å bygge opp beinmusklene Hvis du har Knee Pain problemer

Kneet er en av de mest vitale ledd i menneskekroppen. Uten kneet, ville det ikke være mulig å sitte, stadig stå, knele, bøye, bøye seg, løpe eller gå. Kneet er et sammensatt ledd som består av ligamenter, brusk, væskefylte blærer, muskel og ben. Når knesmerter streik, kan det være vanskelig å nyte daglige aktiviteter. Knesmerter er en vanlig sykdom som rammer om lag én av tre amerikanere over en alder av 45. En av de beste måtene å komme seg og forebygge smerter i kneet er å styrke de omkringliggende kneet muskler.

Årsaker til knesmerter

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting, for eksempel en revet ligament, falle ned, bilulykke, idrettsskader, overforbruk, raskt voksende bein, over vekt, alderdom, eller tilstander som leddgikt eller Osgood -Schlatter sykdom. Når knesmerter har blitt diagnostisert og behandlet av en lege, er neste skritt gjenopprettingen eller rehabilitering. Rehabilitering fra knesmerter inkluderer styrke andre muskler i beinet slik at kneet ikke trenger å gjennomgå en masse press og slik at det kan gjenvinne sin normale stabilitet.

Styrking leggmusklene

Muskler som er styrket for å bidra til å forbedre kneet stabilitet er hamstrings, quadriceps, musklene i anklene, leggene, og hofte. Strekke musklene er også meget viktig å varme musklene og hindre skade. Hamstring strekninger kan gjøres ved å legge på ryggen og løfte opp ett ben og ha en assistent dytt benet tilbake til hamstring er helt strukket, deretter bytter ben.

Å strekke quadriceps, kan du stå opp med ansiktet mot veggen og deretter bøye det ene benet opp slik at hælen er mot setet, og med én hånd, holde på det benet i noen sekunder til du føler at dine quadriceps er strukket, deretter bytt ben. For å strekke leggen, stå overfor en vegg og la den ene foten flat på bakken, og deretter med den andre foten heisen opp tærne slik at de ligger inntil veggen, mens hælen er på gulvet. Bo i denne posisjonen i noen andre deretter bytte føtter.

Noen øvelser som kan gjøres for å forbedre ben styrke er ben knebøy ved hjelp av en stol, stepping opp på et trinn fra både foran og på sidene, utføre butt-ups, ved hjelp av en trimsykkel, går på en tredemølle, eller gjør leg raises .

Ergonomiske stoler for Hip Pain

Ergonomiske stoler for Hip Pain


Ergonomi er et ingeniørvitenskap som er interessert i mennesker og det arbeidet de gjør og hvordan oppgaver, utstyr og miljø kan dra personen og ikke resultere i smerter og skader som ofte oppstår på arbeidsplassen. Hvis kontorstolen, eller en hvilken som helst stol som du sitter i for en lang periode, ikke er laget for å ta imot deg og dine spesifikke behov, kan resultatet bli hoftesmerter.

Setene

På 1970-tallet begynte designere lage stoler, inkludert toalettseter som var formet fordi det skulle være mer behagelig. Før 1970-tallet, stoler, seter, selv bilseter, var flatt og ikke-formet. Det er senere blitt oppdaget at når konturen er fjernet fra et sete, hofte smerte opphører også fordi konturen er stimulans for smerte.

Outcome

Konturen av setene, som er ment å være formtilpasset, er ofte buet langt mer enn den naturlige kurve av menneskekroppen. Resultatet er at trykket av din egen kropp når du sitter årsaker impingement av sener, nerver, bein, brusk og hud. Vinklede seter også resultere i rotasjon av de øvre ben. Når du sitter på en profilert sete for lange perioder av gangen, blir kroppens naturlige justering forvrengt, noe som fører til hoftesmerter.

Expert Insight

The United States Department of Labor anbefaler at stolen gi støtte til baken, armer, rygg og ben samtidig redusere kontakt stress, kraftige anstrengelser og dårlige arbeidsstillinger. Stolen skal ha råd til deg muligheten til å sitte i ulike posisjoner, samtidig som det gir nødvendig støtte for deg mens du er i disse ulike posisjoner.

Ryggstøtte

Når du velger din ergonomisk stol vurdere rygg, armlene, sete og basen. Hvis ryggen ikke er konstruert godt, rygg og hofte smerte samt tretthet kan resultere. Undersøk størrelsen av ryggstøtten, posisjonen og materialet. Du trenger en egnet rygg for å gi støtte til korsryggen og å opprettholde den naturlige krumning av ryggraden. Kjøpe en ergonomisk riktig stol som har en rygg som kan justeres. Den ytre kurve av rygglenet må passe inn i kurven på ryggen. Justeringen bør gjøre deg i stand til å sitte til 15 grader fra vertikal. Se etter en enhet som gjør at ryggstøtten skal flyttes bakover og fremover, noe som er nødvendig for korte folk som ønsker å unngå at forkanten av sittepute å ta kontakt med sine knær.

Seat

Den setet på stolen må ikke være for høy, fordi dette vil la føttene støttes eller be deg om å gå videre i stolen. Som et resultat, er ryggen ikke lenger kommer i kontakt med baksiden av stolen og er ikke støttet. Vanskelig posisjon kan føre til hevelse, nummenhet, smerter, begrenset opplag og tretthet.

Armlener

Armlenene på stolen må plasseres slik at de tillater overarmen for å holde seg nær til overkroppen samtidig som den støtter underarmen. Armlenet bør være bred nok til at du enkelt kan komme seg inn og ut av stolen og lav nok slik at skuldrene kan være avslappet. Armlener bør være laget i mykt materiale og har avrundede kanter.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow


Tennis albue, eller lateral epikondylitt, er et problem som oppstår når albuen brukes gjentagelser. Det rammer oftest idrettsutøvere, spesielt tennisspillere og kroppsbyggere. Det er egentlig en irritasjon av musklene i albuen. Og det fører til ekstrem ømhet og selv svak smerte. Å ha tennisalbue betyr ikke at du må slutte kroppen bygningen. I stedet, du bare nødt til å tone ned dine oppgaver mens du fortsetter dine behandlinger. Ved hjelp av disse trinnene, kan du bygge din armer, albue og resten av kroppen din.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

•  Begynn et behandlingsopplegg for å redusere betennelse i albuen. The American Academy of ortopediske kirurger sier at 80 til 95 prosent av personer som lider av tennis albuene komme med selv små mengder av behandlinger. Behandlinger inkluderer avtagende øvelser, bruke is til albuen, tar nonsterodial anti-inflammatoriske og iført en albue spenne mens du løfter vekter. Fortsett denne program for behandling mens du løfter vekter for å unngå forverring av din tilstand.

strekke musklene dine nøye før du løfter noen vekter. Hold armen foran deg med albuen rett. Trykk ned på din utstrakte hånd med den andre hånden, motstand med utstrakt arm. Hold denne øvelsen i opptil 30 sekunder og gjøre minst fem repetisjoner. Også strekke etter hver trening for å unngå muskelspenninger eller belastning i albuen.

Gjør enkle styrkeøvelser etter at du strekke. Begynne å løfte med £ 1 vekter for å unngå å skade albuen. Hold vekten i hånden og bøy albuen sakte. Ta vekten opp så langt du komfortabelt kan uten å belaste muskelen. Sakte senke den tilbake. Repetere kun så ofte som du føler deg komfortabel. Sakte øke vekten du løfter for å bidra til å bygge styrke tilbake i albuen.

Arbeid resten av armer og ben som bruker andre body building øvelser. Arbeid underarmen og håndleddet ved hjelp av en underarm klemme teknikk. Klem fingrene inn håndflatene så hardt du kan. Slipp og gjenta opp til 20 ganger for hver arm. Arbeid bena ved hjelp av knebøy og trekk. Bøy knærne utover sakte, med hendene på midjen din. Senk deg så langt du kan, hold i fem sekunder og bøye ryggen oppover. Gjenta opptil 20 ganger.

Hint

 • Unngå å bruke albuen mens du arbeider andre deler av kroppen din. Arbeide i ditt eget tempo.