Digidexo.com

svelgeproblemer psykisk

Slik Care for en psykisk utviklingshemmet barn

Slik Care for en psykisk utviklingshemmet barn


Psykisk utviklingshemning er en begrensning av en persons intellektuelle og fysiske evner og varierer fra alvorlig til mild. Konseptuelle ferdigheter som språk, sosiale ferdigheter som samhandling med andre og praktiske ferdigheter som egenomsorg mangler i folk som er klassifisert som mentalt tilbakestående. Barn som er merket som sådan trenger spesiell omsorg for å overvinne sosiale, intellektuelle og fysiske funksjonshemninger.

Slik Care for en psykisk utviklingshemmet barn

•  Vurdere i hvilken grad barnet er psykisk utviklingshemmet. Spør barnelege å henvise deg til en profesjonell som kan teste ditt barns IQ og alder forventninger til å se om han er mildt eller sterkt tilbakestående.

Utstyr deg med kunnskap om psykisk utviklingshemning. Finne ut årsakene til grader av utviklingshemning og hvordan takle og håndtere diagnosen.

Kontakt Tidlig Intervensjon i din kommune. Denne gruppen tilbyr ulike tjenester som er spesialisert for individuelle behov.

Arbeid tett med skoleverket. En mentalt tilbakestående barn trenger en læreplan tilpasset hans behov.

Oppsøke støtte grupper i samfunnet eller på nettet. Dele historier og tips med andre omsorgspersoner som en måte å håndtere og lære nye strategier.

Hint

 • Hvis psykisk utviklingshemmede barn har en språkutvikling funksjonshemming, prøv å bruke tegnspråk for å kommunisere.
 • Involver mentalt utfordret barn i fritidsaktiviteter for å styrke sosialt samspill med jevnaldrende.

Hvordan beskytte et barn fra psykisk mishandling

Hvordan beskytte et barn fra psykisk mishandling


Beskytte et barn fra psykisk mishandling kan ikke alltid være like enkelt som å ta dem bort fra overgriperen. Noen ganger overgriperen kan fortsatt komme til barnet og effekten deres sinn og tanker. Det er en god idé å hjelpe barnet ved å følge noen av disse forslagene for å beskytte et barn fra psykisk mishandling og smertefulle situasjoner.

Hvordan beskytte et barn fra psykisk mishandling

•  Ta barnet bort fra overgriperen. Hvis overgriperen påvirker barnet ved å sette negative tanker i hodet hennes eller å sette barnet ned, så ta barnet bort. Hindre barnet fra å se overgriperen som det vil bare skade henne for fremtiden.

Be barnet om overgriperen har sagt noe skadelig for ham eller om han har såret følelsene hans i noen form eller form. Noen ganger barna ikke vet at de blir mentalt misbrukt. Hvis de blir gjort narr av, sette ned eller stadig fortalt at de er verdiløse, så de lider psykisk mishandling.

Be om litt hjelp. Du må kanskje forsterke den positive tankeprosess tilbake til et barn. Negative kommentarer kan enkelt ta over et barns sinn når de er unge og lettpåvirkelige. Noen tillit øker grupper i samfunnet vil hjelpe barnet komme seg fra denne type misbruk.

Forsterk den negative tankeprosess ved stadig å si positive kommentarer til barnet. Fortell henne at hun er verdig, elskelig og vakker. Hvis hun kommer tilbake med en negativ kommentar, og deretter endre den rundt.

Snakk med overgriperen. Overgriperen er ikke hjelpe barnet ved å formidle negative tanker og slemme kommentarer. Forklar hvorfor det er skadelig, og hvordan det kan påvirke barnets utvikling til en voksen.

Psykiske problemer hos barn

Voksne er ikke de eneste som lider av psykiske problemer. Faktisk, mange psykiske problemer starter i løpet av barndommen. Ved å identifisere psykiske problemer tidlig, kan de beste former for behandling anvendes for å hindre eller redusere symptomer som forstyrrer hverdagen. Lærevansker, humørforstyrrelser og ADHD er noen psykiske problemer hos barn.

Lærevansker

Barn kan vise lærevansker i ung alder. En lærevansker er en mental svekkelse som begrenser et barns kognitive evne til å lære eller behandle informasjon. For eksempel kan dysleksi føre til et barn å misforstå ord fordi bokstavene er innarbeidet i hans sinn. Lytteprosess forstyrrelser kan gjøre det vanskelig for barn å forstå instruksjoner og visuelle signaler, til tross for at sunn hørsel eller syn. Dysgraphia er vansker forming tall, bokstaver eller figurer gjennom skriving. Nonverbal funksjonshemminger som mangel på romlige relasjoner eller organisere tanker kan også betraktes psykiske problemer. Nevrologer og utdanning spesialister kan bidra til å avgjøre hvorvidt et barn har lærevansker.

Mood Disorders

Barn, som voksne, kan også lider av stemningslidelser. Selv om det ikke er entall årsak for stemningslidelser, noen kan resultere fra triggere som en flytter til et nytt nabolag, tap av familiemedlem, eller konstant sykdom eller sykehusinnleggelse. Depresjon hos barn kan manifestere seg gjennom symptomer som underslo skyld og konstant negative selvfølelsen. Deprimerte barn kan også vise disinterest i samspill med andre barn som de vil jevnlig leke med. Major depresjon kan vare i to uker, mens mindre depresjon er en mildere form for depresjon som kan vare et år. Barn kan også lider av bipolar lidelse, som består av vekslende ekstremt høye og ekstremt lave stemninger med en periode med balanse i mellom. Ta kontakt med en mental helse profesjonell til å utvikle noen behandling planer som familieterapi eller medisiner.

Oppmerksomhet underskudd lidelser

En fremtredende diagnostisert psykiske problem hos barn er ADHD med hyperaktivitet eller ADHD. ADHD regnes som en nevrologisk lidelse som påvirker et barns evne til å opprettholde oppmerksomhet eller energinivå. Den er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen. Noen av de fysiske symptomene inkluderer økt rastløshet, manglende evne til å sitte stille, problemer svingete ned for å sove eller klatring på objekter som ikke er designet for klatring på for eksempel møbler eller tepper. Psykiske symptomer inkluderer problemer med å fokusere på arbeid og fullføre den, uoppmerksomhet, konstant glemsel, og lett distraksjon. Ifølge Family Doctor hjemmeside, er 4 til 12 prosent av barn berørt av ADHD.

Psykisk mishandling hos barn

Psykisk mishandling er også kjent som psykisk mishandling. Når dette er gjort til et barn, kan det føre til irreversibel skade som de vokser til voksne. Noen foreldre ikke skjønner hva mental eller følelsesmessige overgrep er, eller at de er enda på feil for slike overgrep. Emosjonelle og psykiske overgrep hos barn later et barn åpen for å bli overgripere selv, fordi barn er så lett påvirkelig i ung alder.

Ignorerer et barn

Ignorerer et barn er en form for psykisk mishandling. Et barn må ha kommunikasjon med omsorgsperson eller forelder. Hvis barnet ditt er å snakke med deg, må du lytte og få øyekontakt slik at hun vet at hun blir hørt. Å gjøre barnet føler seg som om de ikke er viktig nok til å lytte til eller varsel er psykisk mishandling. Det kan føre til psykiske problemer som barnet vokser. Barnet kan vokse til en voksen som viser samme type overgrep, eller de kan bli trukket tilbake fra sine jevnaldrende fordi de føler at de ikke er verdt tiden.

Isolering av et barn

Holde barnet fra andre barn eller voksne kan føre til en følelse av isolasjon. Barn trenger å være rundt andre barn og voksne. Tar bort friheten til å bevege seg rundt og delta i livet kan isolere et barn og føre til en frykt som kan holde med at barnet for livet. Å holde barnet fra en annen av foreldrene er en form for mental misbruk, så vel. Et barn som er isolert ikke oppleve vennskap og vil ha problemer med å danne seg egne relasjoner og vennskap som de vokser inn i voksenlivet.

Avvisning av et barn

Opptrer som om barnet ikke er god nok til å være rundt eller touch er en form for psykisk mishandling. Et barn kan bare vokse og nærer med menneskelig kontakt, som omfatter hensiktsmessig rørende og samspill med foreldre og søsken. Å gjøre et barn føler seg uønsket bare oppmuntrer barnet å vokse opp med følelsen verdiløs av noens kjærlighet eller respekt.

Verbal Abuse

Den verste typen psykisk mishandling at foreldre rettere er verbal mishandling. Noen foreldre tror at fordi de ikke er å treffe et barn de ikke misbruker barnet. Ringe barnet navn eller beskylder barnet for å være verdiløs eller ubrukelig er en form for verbal mishandling, som er psykisk mishandling. Fortelle et barn han er ubrukelig eller ikke bra for noe kan føre til et barn å ha liten eller ingen selvrespekt eller selvtillit verdt. Som et barn vokser, kunne hun behandle andre på samme måte, blir trukket tilbake fra livet eller bli en einstøing.

Terrorisert og forsømmes et barn

Å gjøre et barn redd for noe er misbruk. Forteller barnet at han vil bli slått hvis han ikke spiser maten hans, eller at han må slutte å tisse i sengen eller han blir nødt til å gå til legen kan terrorisere til et barn.
Likeledes, neglisjere et barn ved å la henne å klare seg selv er psykisk mishandling. Barn trenger veiledning for å utvikle mentalt og fysisk.

Unngå psykisk mishandling

Hvis du har et barn, behandle barnet med kjærlighet og forståelse. Atferdsproblemer bør tas opp på en rolig måte. Roping og kritisere er ikke måten å disiplinere et barn eller få dem til å lytte. Kompliment et barn når de gjør noe bra, eller for ingen grunn i det hele tatt. Hvis du føler at du kommer til å si eller gjøre noe som ikke er bra eller kunne sadden et barn, gå bort og ikke konfrontere situasjonen før du vet hvordan du skal håndtere det rasjonelt.

Laser-terapi behandling for psykiske avhengigheten av nikotin

Nikotinavhengighet er en avhengighet av bruken av tobakksprodukter som inneholder nikotin. Nikotin er avledet fra piper, sigarer og sigaretter og andre tobakksvarer. Du kan utvikle en fysisk og psykologisk avhengighet til stoffet. Bruken av nikotin endrer humøret. Du forbinder glede med røyking fordi røyking øker signalstoffene i hjernen som regulerer humør og atferd, inkludert dopamin, som forbinder det lov å røyke med glede. Laser terapi kan hjelpe deg å håndtere din psykiske avhengigheten av nikotin hvis og når du er klar til å slutte å røyke.

Tegn på avhengighet

Psykologiske indikasjoner på nikotinavhengighet omfatter tilstedeværelse av atferd som utløser ønske om å røyke. For eksempel, du våkner opp om morgenen og ønsker en sigarett i det øyeblikket du våkner, eller du føler behov for å tenne en sigarett hver gang du kjører. Du kan røyke mens sosialt samvær, drikke eller chatter på telefonen, og stress kan utløse ditt ønske om å røyke. Å beseire din nikotinavhengighet, må du erobre din fysiske avhengighet til produktet samt din psykologisk ønske om å røyke.

Laser-terapi behandling

Laserterapi behandling bruker lavnivå laser for å hjelpe deg å håndtere din nikotinavhengighet. Bruken av lasere er kombinert med begreper utledet fra akupunktur og akupunktur; behandlingen er stoff-fri og ikke-invasiv og er en helhetlig tilnærming til røykeslutt. I stedet for å bruke nåler som profesjonell akupunktør ville eller stedet for å bruke hendene som en acupressurist ville, bruker en laser terapeut lasere til å manipulere og stimulere bestemte punkter på kroppen din. Et lavt nivå laser stimulerer cellulær funksjon, penetrerer vev og initierer foto-bio-stimulering. Laserlys bidrar til å stimulere kroppen til å produsere endorfiner: en naturlig opiat, humør heis og smertestillende.

Laser -Therapy behandlingsprosessen

Laser terapi vil bruke en laser til å stimulere bestemte punkter på ører, ansikt og hender. De valgte punktene er de samme punktene som ville bli stimulert hvis du mottok akupunktur terapi. Lasere bruke kaldt lys energi generert fra light-emitting diodes å stimulere cellene uten å hindre cellefunksjon. Ikke-termisk lys bilder som stråler mellom 600 og 900 nanometer (nm) blir brukt til å aktivere cellulære aktivitet. Deres cellemembraner absorberer lyset som de er utsatt for. Cellene blir stimulert, og kroppen begynner å produsere endorfiner.

Økte endorfin nivåer kan redusere fysisk og psykisk avhengighet av nikotin, redusere abstinenssymptomer og redusere cravings for produktet. Den stimulert frigjøring av endorfiner bidrar til å redusere søvnforstyrrelser og forsterker din følelse av velvære. Punkter på kroppen blir utløst med laser for å stabilisere metabolske prosesser og redusere sjansene for vektøkning etter røykeslutt.

Behandlingsvarighet

Du bør ha lav laser lys-terapi behandlinger umiddelbart etter at du har sluttet å røyke; abstinenssymptomer er deres mest alvorlige i løpet av de første 72 timene som du slutte å røyke. Laserterapi er gitt over en to-dagers periode. Hver økt tar omtrent 30 minutter, og prosessen er smertefri. Din første behandling innebærer en konsultasjon og den første terapi behandling. Du vil motta en mer behandling på neste dag.

Kontroversen og debatter

I 2006 ble den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) begjært av Public Citizen, en non-profit forbrukeradvokatvirksomhet og helse-forskningsgruppe basert i Washington, District of Columbia. Public Citizen present FDA med en anmodning om å nekte å fremme lav laserlys terapi for røykeslutt, å hevde at det ikke er vitenskapelig grunnlag eller bevis for at slik terapi fungerer og at den lave laserlys behandling ennå ikke er blitt godkjent av FDA for bruk av røykeslutt terapi. Foreløpig har FDA ennå ikke implementert noen endringer for å møte begjært forespørsler presenteres av Public Citizen. Den laserterapi har blitt godkjent som en metode for å tilveiebringe smertelindring gjennom bio-stimulering.

Fysiske og psykiske symptomer på alkoholisme

Fysiske og psykiske symptomer på alkoholisme


Alkoholisme er preget av overdreven og hyppig bruk av alkohol som til slutt fører til uheldige psykiske og fysiske helsetilstand. Ifølge Medline Plus, mellom fem og ti prosent av mannlige drinkers og tre til fem prosent av kvinnelige drinkers i USA er alkoholavhengige. Alkoholikere opplever symptomer på å være beruset (rus), samt fysiske og psykiske symptomer som er spesifikke for alkohol avhengighet.

CNS-dempende effekter

Alkohol er et sentralnervesystemet (CNS) dempende, og en person som er beruset kan oppleve en nedgang i aktivitet, angst, hemninger og spenning, ifølge Medline Plus. Forbruk av alkohol fører til endringer i atferd, reduksjon i hastigheten på motoriske ferdigheter og forstyrrer tenkning, konsentrasjon og dømmekraft, ifølge Medline Plus.

Rituelt Drinking

Folk som er avhengige av alkohol ofte utvikler ritualer rundt forbruket av alkohol. Rituelle atferd kan omfatte drikke alene eller skjule drikking, stashing alkohol, vanligvis drikker rundt middagstid, å være engstelig eller irritabel når et sett drikking tid nærmer seg, å være bekymret for ikke å ha alkohol, så vel som å være irritert hvis drikke ritualet blir avbrutt, ifølge Mayo Clinic.

Avhengighet Symptomer

Alkoholikere vise symptomer på avhengighet av alkohol. Disse inkluderer, ifølge Mayo Clinic og Medline Plus, føler seg tvunget til å drikke, ikke å kunne begrense mengden av alkohol konsumert, forbruker store mengder på kort tid (gulping atferd eller bestilling dobler), drikker for å gjenvinne en "normal" følelsen, å lage unnskyldninger for å drikke og å ha en økende toleranse for alkohol som fører til å drikke mer.

Anger

Folk som er avhengige av alkohol kan utvise symptomer på sinne. Disse inkluderer vold under drikking, samt å være fiendtlig når en annen person konfronterer alkoholiker om hennes drikking, ifølge Medline Plus.

Forholdet Problemer

Alkoholikere kan ha en rekke problemer vedlikeholde relasjoner i deres personlige og profesjonelle liv, og kan også ha juridiske og økonomiske problemer. "Mørkla", eller ikke er i stand til å huske hendelser, samtaler og forpliktelser er et problem symptom for alkoholikere, ifølge Mayo Clinic.

Mangel på interesse

Når en person er avhengig av alkohol, kan han miste interessen for aktiviteter han brukte til å nyte, ifølge Mayo Clinic. Medline Plus rapporterer også at alkoholikere ikke kan bry seg om hvordan de ser ut og kan forsømme å spise.

Andre fysiske symptomer

Alkoholisme manifesterer seg i fysiske symptomer. I tillegg til kvalme og brekninger, alkoholikere kan oppleve nummenhet og kribling, samt rysting om morgenen, i henhold til Medline Plus.

Abstinenssymptomer

Når en person som er avhengig av et stoff ikke kan eller ikke bruke det stoffet, kan hun gå gjennom abstinenssymptomer. Disse inkluderer angst, forvirring, psykose, hallusinasjoner, økt blodtrykk, redusert appetitt, kvalme, oppkast, økt temperatur og puls, rastløshet eller nervøs, svetting, skjelving eller risting, kramper og noen ganger død, ifølge Mayo klinikk og Medline Plus.

Aktiviteter for blinde og psykisk utviklingshemmede

Hvis du vet om noen som er blind og eller psykisk utviklingshemmede, kan du være interessert i å lære av ulike typer aktiviteter som er trygg, hyggelig og selv terapeutisk for personer med deres unike behov. Mens disse spesielle folk ikke kan være i stand til å delta i din kjøre av møllen idrettslag eller musikkensembler, er det en rekke aktiviteter som kan tilpasses for å gi blinde og psykisk utviklingshemmede et bredt spekter av opplevelser som vil gagne dem på en antall forskjellige nivåer.

Sensorisk Art

Kunst er en svært passende aktivitet for å fremme utforskning, kreativitet, følelsen av forskjellige teksturer og moro. Sett opp aktiviteter som vil gi blinde og psykisk utviklingshemmede en mulighet til å bruke ulike teksturerte elementer for å skape mesterverk eller kunst. Sett opp en tabell med store biter av hvitt papir. Neste fylle små isopor skåler med ulike elementer som skal brukes i en collage. Elementer du vil ønske å inkludere er finger maling, glitter, lim, små puff baller og små skum stykker. Har deltakeren sitte ved bordet og gi dem muligheten til å utforske de ulike teksturer i boller og bruke dem til sine papir. Veilede dem til å dyppe puff baller og skum stykker i bollen med lim hvis de velger å bruke disse elementene. Denne aktiviteten vil tillate dem frihet til å være kreativ, for å utforske ulike teksturer og gi dem en følelse av prestasjon som kommer med å skape sin egen kunstverk.

Motion Mats

Mens fysisk aktivitet er svært viktig for alle personer, kan det være utfordrende for personer med nedsatt funksjonsevne til å delta i mange typiske sportslige aktiviteter. Utvikling av en modifisert hinderløype er en hensiktsmessig måte å gi funksjonshemmede personer muligheten til å utøve mens du arbeider med en rekke ferdigheter. Hjelp spesielle behov enkeltpersoner føler trygt å flytte ved å ha dem gjøre en rekke øvelser over en sammenfiltret gulv som ender i en haug av saccosekker. Sammenfiltret gulvet vil hjelpe dem å føle seg trygge og kunnskap om en myk bean bag slutt vil gi dem trygghet til å bevege seg uten å bekymre deg for å kjøre inn noe. Du kan ha dem gjøre forskjellige handlinger over mattene som krypende, rullende, krabbe turgåing, presser en ball, hopper og hopper.

Musikk

Aktiviteter som involverer musikk er veldig passende for visuelt og mentalt svekket. Musikkinstrument kan brukes til å lære årsak og virkning. Ved å tillate enkeltpersoner å manipulere ulike musikkinstrumenter, vil de begynne å forstå effektene sine handlinger kan ha på objekter i omgivelsene. Gi enkeltpersoner med shakers fulle av ris. La dem ta svinger risting Shakers, slik at de kan lytte til lydene som er gjort. Du kan også innlemme en leksjon om hastighet som du har dem flytte shakers raske og langsomme og lytte til de forskjellige lydene som er laget av sine handlinger.

Tilskudd til psykisk funksjonshemmede barn

Tilskudd til psykisk funksjonshemmede barn


Store tilskudd er tilgjengelig for foreldre til barn med psykisk utviklingshemming på både føderalt og delstatsnivå. Medisinsk dokumentasjon av en anerkjent kognitiv svikt er nødvendig for å kunne søke om disse tilskudd.

Historie

I 1950, foreldre til barn med psykisk utviklingshemming lobbyvirksomhet regjeringen om tilskudd. Disse tilskuddene ble godkjent, fordi psykisk utviklingshemmede barn har spesielle behov som ofte krever ekstraordinær økonomisk satsing på den delen av foreldre. Tidlige tilskudd ble hovedsakelig utstedt for barn med Downs syndrom.

Screening

Foreldre er pålagt å sende inn dokumentasjon til en anmeldelse panel for å få tilskudd for en psykisk funksjonshemmet barn. I tilfelle av minst ett offentlig tilskudd, er søknaden vurdert og gradert etter sosio-vitenskapelig kvalitet.

Fordeler

Grants er ofte gitt ut basert på finansielle behov av foreldrene. Teoretisk sett gir dette en mentalt funksjonshemmet barn som kommer fra en lav inntekt familien å ha muligheter lik som et funksjonshemmet barn født inn i en velstående familie.

Betydning

Tilskudd har hjulpet barn med psykisk utviklingshemming får de sosiale tjenestene de trenger. På grunn av dette, mange personer med psykisk utviklingshemming er i stand til å integrere seg i samfunnet.

Problemer

Foreldre får ikke midler til visse funksjonshemninger etter at barnet når en viss alder. For eksempel er tilleggsutdanning for autistiske barn finansiert frem til fylte 7. Som omsorg for et funksjonshemmet barn er ofte en livslang forpliktelse, kan dette legge utilbørlig økonomisk belastning på en familie. Foreldre til barn som ikke lenger er dekket for tilskudd av regjeringen kan søke om tilskudd fra private institusjoner.

Aktiviteter for mennesker med psykisk utviklings Voksne

Aktiviteter for mennesker med psykisk utviklings Voksne


Mentalt utfordret er et vidt begrep for voksne som lider av utviklingshemmede som svekker deres kognitiv funksjon og adferd, slik som autisme, demens eller cerebral parese, for å nevne noen eksempler. Livet for mentalt utfordret voksne kan ofte være vanskelig, og det er derfor det er viktig å innlemme engasjerende aktiviteter inn i timeplanen deres. Du vil finne at slike aktiviteter er sannsynlig å gi fordeler utover underholdning.

Musikalske aktiviteter

Musikalsk terapi har vist seg å ha en positiv effekt på mentalt utfordret, men du trenger ikke å bli opplært i musikalsk terapi for å innlemme det i en mentalt utfordret voksen liv. Avhengig av nivået på evne, er det en rekke aktiviteter som passer for mentalt utfordret voksne som strekker seg fra å ta leksjoner for å lære deres favoritt instrument for å delta på en konsert eller en musikal. Selv hjemme-bundet voksne kan ha nytte av musikk ved å ta seg tid til å lytte til musikk i løpet av dagen eller ser en musikalsk film. Fordeler inkluderer forbedret atferd og lavere stressnivå, for å nevne noen.

Kunst Aktiviteter

Kunst har også blitt funnet å ha terapeutiske fordeler mye på samme måte musikk har. Sett av tid og finne et arbeidsområde der du kan sette opp maling, leire og andre kunst forsyninger for en mentalt utfordret voksen å bruke. Blir gitt muligheten til å bruke kunst forsyninger til å skape i en frigjør atmosfæren kan ikke bare hjelpe med selvfølelse og humør, men det kan også tillate mentalt utfordret voksne til å uttrykke seg på måter de ellers kanskje ikke ville være i stand til.

Trening og sport Aktiviteter

Mosjon og sportsaktiviteter er også avhengig av den enkeltes evne nivå. Enten du kaste rundt en badeball, skyting hoops eller svømming, vil du finne det finnes fysiske aktiviteter som kan tilpasses for en rekke evner. Du kan arrangere disse aktivitetene på egen hånd, eller du kan kontakte din lokale YMCA, som kan ha spesielle programmer og aktiviteter for mennesker med psykisk utviklings voksne. Deltagelse i fysisk aktivitet kan øke selvfølelse og kan bedre koordineringen i andre aspekter av livet.

Sosiale lag og organisasjoner

En av de mest betydelige aspektene av aktiviteter for mennesker med psykisk utviklings voksne er muligheten til å sosialisere med andre. Det finnes en rekke organisasjoner som støtter og fokuserer på de med psykiske og fysiske funksjonshemninger. Komme involvert med lokale avdelinger eller klubber i ditt område vil gi ytterligere muligheter for mentalt utfordret voksne til å delta i aktiviteter som vil gi dem med underholdning, sosialisering og måter å forbedre flere områder av livet, så vel som ferdigheter i livet.

Hvordan identifisere en svelgeproblemer

Hvordan identifisere en svelgeproblemer


Vanskeligheter med å svelge eller dysfagi refererer til en tilstand der en person har en hard tid inges noen typer mat og væske. Denne tilstanden oppstår ofte med smerte og kan også være forbundet med følelsen av at noe stikker i halsen eller brystet. Det er mange årsaker til svelgevansker inkludert mangel på svelg muskel koordinering, svekket underkjevens bevegelser og tungen kontroll, øsofagitt (betennelse i spiserøret), manglende evne til esophageal muskler til skikkelig kontrakt, en brokk eller svulst stede rundt området av halsen , presset på den ytre delen av spiserøret skyldes struma, og nevrologiske sykdommer slik som slag og cerebral parese.

Hvordan identifisere en svelgeproblemer

Hvordan identifisere svelgevansker

Observer din evne til å tygge maten. Noen tilfeller av svelgevansker begynne i den muntlige fase av svelge - en fase når maten blir forvandlet til en bolus, definert som en myk masse av tygde maten klar til å bli slukt. Hvis du lider av en svekkelse i tungen og kjevebenet, kan du finne det vanskelig å tygge og svelge maten. Du kan ha problemer med knusing og mose maten riktig på grunn av en redusert styrke i tunge muskler og manglende evne til å justere dine tenner skikkelig på grunn av dårlig kjevebevegelse.

Legg merke til effektiviteten av svelge. Hvis du lider av dysfagi, du ofte spiser sakte fordi det kan ta en stund å få i seg maten. Smerte kan være til stede når du prøver å skyve mat fra munnen i halsen (odynophagia), som kan være grunnen til at du ikke kan svelge. Det kan være behov for deg å vaske ned fast føde med vann for å lette en enkel passasje av maten - men selv dette kan være vanskelig å gjøre. Du må kanskje sette i gang noen svelge forsøk bare for å innta en bolus av mat. Og når du gjør svelges det, skjer bare gradvis svelge, forsinke passasjen av mat fra spiserøret til magen.

Legg merke til hvor ofte du kvele når du tar i mat eller væske. Det er normalt for deg å kvele når du spiser maten for fort. Men hvis det skjer ofte, selv om du spiser i et normalt tempo, så det kan være et problem. Med dysfagi, du vanligvis hoste under og etter du svelger maten. Dette skjer selv når du drikker væske. Du kan finne det vanskelig å opprettholde væske i munnhulen, som fører til uventet passering av vann inn i svelget. Med din svelg være uforberedt med oppføring av væsken, kan det hende du føler at du blir kneblet eller kvalt. Du kan også oppleve tilfeller når du hoster eller tømme svelg kan ikke hjelpe i å få mat eller vann ut - du må kontakte øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis det skjer.

Overvåk antall ganger når du opplever mat eller væske backing opp i halsen. Oppgulp av inntatt mat og væske er typisk hvis du lider av dysfagi. Mat eller væske kan renne ut av munnen din som du prøver å svelge. Og hvis du gjorde med hell svelge mat eller vann, kan det regurgitate når du sover eller bare ligge ned. Noen ganger regurgitated væske kan passere gjennom nesen, som kan være smertefullt. Når maten ryggen opp i halsen, går magesyre sammen med det. Så som et resultat av disse regurgitations, kan du oppleve andre dysfagi symptomer som hyppig gastroøsofageal refluks og halsbrann på grunn av irritasjon av lavere esophageal sphincter.

Kontroller for andre symptomer på dysfagi. Vekttap og dehydrering kan oppstå som et resultat av dine svelgevansker. Du kan også oppleve discomforting opplevelser som tyngde på det området av halsen og brystet, følelse ekstremt sliten og andpusten under eller etter å ha spist, den konstante følelsen av å ha en klump på halsen din, og å ha en smertefull og overbelastet brystet. Tilbakevendende sår hals er mulig som et resultat av din hals å måtte jobbe hardt når du spiser eller drikker. Og ofte etter at du spiser, kan stemmen din høres tøffe eller din kan høres ut som du er gurglet noe når du snakker.

Hint

 • Hvis du lider av noen av symptomene nevnt ovenfor, ta kontakt med en lege som er spesialist i hals, for eksempel en otolaryngologist eller øre-nese-hals lege med en gang. Du kan også referere til logopeder som er opplært i å håndtere dysfagi tilfeller.
 • Hvis du noen gang opplever pustevansker som følge av en hindring i halsen din, ringe 911 umiddelbart.
 • Ikke noen gang ta noen tilbakevendende svelgeproblemer for gitt fordi de kan være et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand som aortaaneurisme eller esophageal kreft.

Psykiske bivirkninger av cøliaki

Psykiske bivirkninger av cøliaki


Cøliaki er en tarmsykdom som gjør det vanskelig for tynntarmen til å absorbere visse næringsstoffer. Lidelsen utløses når en person spiser gluten, som finnes i hvete, rug eller bygg. Et bredt utvalg av symptomer assosiert med sykdommen, inkludert depresjon og angst.

Symptomer

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, symptomer på cøliaki varierer mye fra person til person. Digestive symptomer inkluderer magesmerter og oppkast. Trøtthet, kan diaré og muskelkramper forekomme.

Psykiske symptomer

Mentale bivirkninger av cøliaki omfatter irritabilitet, depresjon og angst. Ifølge Academy of Psykosomatisk Medisin, psykiatriske lidelser er vanlig hos personer med ubehandlet cøliaki. En studie fant at en tredjedel av pasienter med sykdommen led av depresjon (http://psy.psychiatryonline.org/cgi/content/full/43/4/331, 3. ledd).

Årsaker

Depresjon og angst kan utløses ved virkningen cøliaki har på nervesystemet, i henhold til celiac.com. Knapphet på tryptofan, som skaper en følelse av velvære, kan også spille en rolle.

Sykdom ledelse

Stresset med å håndtere livet med en sykdom kan bidra til depresjon blant lider.

Behandling

I noen tilfeller vil behandling av cøliaki lette symptomer på depresjon og angst. Psykiske bivirkninger bør ikke ignoreres. Snakk med legen din for å finne det beste løpet av handlingen.

Emosjonelle og psykiske problemer for eldre i Retirement

Emosjonelle og psykiske problemer for eldre i Retirement


Pensjonister nærmer seg pensjonsalderen vanligvis begynne å manifestere fysiske, psykiske eller følelsesmessige problemer. Noen ganger, viser en person alle tre. Dette er en naturlig, forventet forekomst som pensjonister er eldre, som er når noen fysiske og psykiske lidelser manifestere seg. Identifisere og behandle disse lidelsene så raskt som mulig øker livskvalitet seniorer erfaring. Mens fysiske svekkelser er vanligvis lett å diagnostisere, mentale og emosjonelle problemer kan være vanskeligere å få øye på.

Depresjon

Depresjon er en vanlig foreteelse i pensjonister og vanligvis resultater fra seniorer ikke følelsen trengs lenger. Folk som holder ned arbeidsplasser føler de bidrar til samfunnet og er en nødvendig del av systemet, men når disse menneskene alder og til slutt trekke seg, depresjon ofte setter i. Graden av depresjon varierer fra person til person og en rekke løsninger kan være foreslått å lindre depresjon, inkludert å finne hobbyer, frivillig eller snakke med en terapeut.

Angst

Noen seniorer opplever angst som de begynner sin pensjonisttilværelse fase. Frykt om hva som vil skje med dem, hvordan de vil betale for sin pensjonisttilværelse og hvor de vil leve pest dem, ofte utløser angst. Mens noen angst er naturlig når noen begynner en ny fase av livet, for mye angst føre til forverrede mentale eller fysiske helse. Familiemedlemmer av en senior opplever angst kan bidra til å lindre denne angsten ved å sette en plan til handling og forklarer planen til senior.

Demens

Demens er et vidt begrep som dekker en gruppe av symptomer vanligvis oppleves av eldre. Det påvirker måten seniorenes hjerner fungerer og kan føre folk til å bli altfor følelsesmessig eller opphisset. Noen mennesker lider med demens er ikke i stand til å utføre normale daglige aktiviteter, som å kle på, mens andre fungere nesten normalt med bare perioder med demens. Flere sykdommer forårsake demens, inkludert Alzheimers og slag. For alvorlig demens, er det beste løpet av omsorg plassere senior i et minne omsorg anlegget hvor de medisinske fagfolk er forberedt på å håndtere problemene knyttet til demens.

Memory Loss

Mens eldre som lider av demens ofte opplever hukommelsestap, trenger de to forholdene ikke alltid opptrer sammen. Hukommelsestap kan resultere fra senilitet eller hjerneslag og seniorer som lider av hukommelsestap kan ha helt normal hjernefunksjon ellers. Alvorlighetsgraden av hukommelsestap dikterer det beste løpet av handlingen. For seniorer påvirkes i mindre grad, kan tett oppfølging være løsningen, mens for alvorlige tilfeller kan det være best å sette personen i en minne omsorg anlegget.

Tjenester for barn og unge med psykiske problemer

Tjenester for barn og unge med psykiske problemer


Barn og unge med uadressert psykiske problemer er i faresonen for utviklingsproblemer og dårlige livsstilsvalg som fortsetter å negativt påvirke deres liv inn i voksenlivet. Hvis barnet ditt eller ung voksen har psykiske problemer, er det viktig å ha en idé om hva slags faglige ressurser og tjenester du kan få tilgang til å motta hjelp. Adressering psykiske problemer kan hjelpe barnet eller tenår lage sunnere livsvalg, og kan også redde hans eller hennes liv.

Effekter av Mental Health Problems

Psykiske problemer kan ha en ødeleggende effekt på barns liv. Noen av de negative utfallene knyttet til ubehandlede saker omfatter unnlatelse av å fullføre videregående skole eller høyskole, uplanlagte graviditeter, misbruk av narkotika og alkohol og kronisk arbeidsledighet. Barn og unge voksne kan lide av manglende evne til å utvikle relasjoner og selv ha høyere risiko for kriminell atferd.

Risiko for selvmord

Den mest alvorlige bekymring for barn og unge med psykiske problemer er risikoen for selvmord. Ifølge Mental Health America, selvmord er en ledende årsak til død hos ungdom, med omtrent 5000 unge voksne mellom 15 og 25 begår selvmord hvert år. Tegn på at et barn med psykiske helseproblemer kan vurdere selvmord inkluderer dramatiske endringer i sove, spise, grooming eller skolevaner, en besettende interesse for døden, overdreven skyldfølelse eller skam og trusler om selvmord.

Støttegrupper

Støttegrupper kan tilby verdifulle tjenester til barn med psykiske lidelser. Noen støttegrupper har psykiske helsearbeidere som psykiatere og psykologer tilgjengelig for å skrive resepter og moderat gruppe terapi. Støttegrupper kan også hjelpe ungdom takle følelser av depresjon og isolasjon ved å tillate dem å dele følelser og frykt med alderstilpasset peer grupper.

Medisinsk intervensjon

Barn og unge med psykiske problemer kan ha behov for tilgang til tjenester som tilbyr mer intensiv pleie enn en støttegruppe. Lisensierte psykologer kan være behov for rådgivning, og avhengig av naturen av psykiske lidelser, kan en psykiater være nødvendig for å løse psykiske problemer med foreskrevet medisiner. For familier uten helse-dekning, community-baserte ungdomstjenester er gode alternativer for å få kvalifisert hjelp for psykiske problemer. Lavinntektsfamilier kan også søke om Medicaid og statlig finansiert, lave kostnader helseforsikring programmer for å få tilgang til trygdeytelser for psykisk helsevern.

Betale for Psykiatriske medisiner

Det er tjenester som er tilgjengelige for personer med mangelfull helseforsikring dekning for å hjelpe dem til å betale for psykiatriske medisiner for sine barn. Psykiatriske medisiner kan være dyrt, og de vanligvis må tas minst en gang per dag over måneder eller år. Tjenester som hjelper individer finner reseptbelagte assistanse inkluderer Mental Health America, staten Medicaid kontoret, Medicare Rights Center og Partnerskap for Prescription Assistance.

Hvordan å gjenkjenne tegn på psykiske lidelser hos barn

Ifølge National Metal Health Information Center, studier viser at så mange som én av fem barn lider av psykiske lidelser. Disse lidelser kan omfatte depresjon, oppmerksomhet mangel hyperaktivitet, spiseforstyrrelser og angst problemer. Selv om årsakene til disse problemene er fortsatt under utredning, barn som opplever disse problemene trenger øyeblikkelig hjelp. Å ha en kjapp guide til tegn på psykiske lidelser hos barn kan hjelpe deg å gjenkjenne disse problemene.

Bruksanvisning

Se for uforklarlig tristhet. Barn som lider av psykisk sykdom vil ofte vises trist, men kan ikke gi en konkret begrunnelse for sine følelser. Til tider, vil følelsen av verdiløshet eller skyld føre til tristhet.

Se etter uforklarlige frykt. Barn som lider av mental eller følelsesmessig sykdom kan også ha uforklarlig angst, og føler meg utrolig engstelig. Sporadisk frykt er normalt hos barn; men når frykten blir hyppige og overveldende, griper den med et barns hverdag og kan være et tegn på psykisk sykdom.

Ta hensyn til en fiksering på fysisk utseende. Barn med psykiske lidelser er ofte fiksert på utseende eller deres helse. For eksempel kan de alltid frykter at en helsetilstand er truende, ledsaget av ekstrem angst, eller de kan endre sine matvaner (ikke spiser nok eller binging og purging).

Snakk med barnets lærer. Barnets lærer kan gi ytterligere innsikt i barnets utfordringer. For eksempel kan mange barn som lider av metall sykdom har en nedgang i karakterer og synes å være "dagdrømmer" mer i klassen.

Spor barnets søvn. Barn som lider av depresjon og angst problemer ofte viser endringer i søvnmønster. De kan synes å trenge mindre søvn eller synes å ønske å sove hele tiden.

Tips og advarsler

 • Snakk med barnet om sine symptomer. Nærmer barnet ditt til å få mer informasjon om hva som skjer kan hjelpe legen sin. For eksempel, spør om han føler at livet er for vanskelig å håndtere alene, og hvis det er vanskelig å komme gjennom hver dag. Gjøre ham føle seg komfortabel med å snakke med deg om symptomer som ikke er synlige, for eksempel uforklarlige stemmer i hodet eller selvmordstanker.
 • Hvis barnet ditt vises ekstremt deprimert, få medisinsk hjelp umiddelbart. Kontakt en lokal barnepsykolog i ditt område og søke hjelp med en gang.

Psykiske symptomer på Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en forstyrrelse i hjernen forårsaket av en mangel på dopamin som oppstår over en lang tidsperiode. Symptomene på Parkinsons sykdom inkluderer både fysiske endringer og mentale endringer som kan øke i alvorlighetsgrad som sykdommen utvikler seg. Psykiske symptomer på Parkinsons sykdom inkluderer kommunikasjonsproblemer, mangel på følelser og psykiske lidelser.

Depresjon

Ifølge Mayo Clinic, hos personer med Parkinsons sykdom, depresjon er ofte det første symptomet opplevd.

Hukommelsestap

Personer med Parkinsons sykdom kan utvikle hukommelsestap som gradvis blir verre som sykdommen utvikler seg.

Forvirring

Parkinsons sykdom kan føre folk til å forvirre tidligere og nåværende hendelser og misidentify venner eller familie.

Stirrer

Stirrer eller fiksering av øynene på objekter i stedet for mennesker er en ubevisst handling for mennesker med Parkinsons sykdom.

Talevansker

Talevansker, for eksempel problemer med å velge passende ord, er en mental symptom på Parkinsons sykdom.

Mangel på følelser

Personer med Parkinsons sykdom kan synes å mangle følelser eller interesse under samtaler, som er en mental symptom på sykdommen.

Tap av libido

Parkinsons sykdom kan føre til tap av ønske om seksuell aktivitet, noe som kan føre til psykiske symptomer eller fysiske endringer i hjernen.

Svelgeproblemer hos eldre

Problemer med å svelge, også kjent som dysfagi, kan være ganske vanlig i den eldre befolkningen på grunn av normal slitasje på spiserøret. Men det kan være andre, mer forvirrende årsaker som kan være mye mer alvorlig. Hvis du er regelmessig opplever hoste mens spise eller drikke, kan du være et uhell inhaling mat eller væske inn i luftveiene. Dette potensielt farlig hendelse kan være et tegn på at du lider av en tilstand eller sykdom som trenger umiddelbar oppmerksomhet av din lege.

Vanlige årsaker til Dysfagi

Som en eldre person, kan du utvikle en hindrende problem på grunn av osteofytter, som er benete fremspring som kan vokse fra ryggsøylen og trykk på spiserøret, noe som gjør svelge vanskelig. Nedsatt spyttproduksjon, eller tørr munn, kan forårsake svelgeproblemer på grunn av bivirkninger av medisiner du kan ta, oral strålebehandling eller kanskje en betennelsestilstand, som gastroøsofageal reflukssykdom. Du kan også finne deg selv opplever dysfagi hvis du underoing ansikts-muskel svekkelse på grunn av normal aldring.

Kreft og andre sykdommer

En svulst i brystet, spiserør eller svelg kan ofte føre til en hindring som kan gi dysfagi. En svelge problemet kan også oppstå hvis du har hatt slag, rygg eller hjerneskade. Komplikasjoner av sykdommer som Alzheimers, ALS, kan Parkinsons og multippel sklerose føre til alvorlige problemer med å svelge. Andre forhold, for eksempel cerebral parese, muskeldystrofi, Zenker divertikkel og øsofagitt, kan også føre til dysfagi.

Farene ved Dysfagi

En svelge lidelse kan gjøre det vanskelig for en eldre person til å ta i nok mat og væske til riktig næring til kroppen, noe som kan føre til feilernæring og dehydrering. Hvis små partikler av mat eller væske blir fanget i luftrøret, kan skadelige bakterier spres inn i lungene og forårsake luftveisinfeksjon eller lungebetennelse å skje. Hver av disse forholdene kan være svært alvorlige, noe som gjør det viktig at du oppsøke lege for testing og behandling.

Testing

Din fastlege kan kalle i øre, nese og hals spesialist, eller en logoped for å teste for svelgvansker. Hun kan utføre en laryngoskopi ved å sette inn en fiberoptisk slange ned i halsen din. En video svelge studie kan utføres, observere din svelgeprosessen ved hjelp av en video fluoroscope. Den logoped kan også observere at du spiser og drikker for å finne årsaken til din svelger problem. Han vil da være mer i stand til å bestemme den beste løpet av behandlingen for deg.

Behandling

Noen ganger medisiner kan være nyttig i behandling av svelgevansker, for eksempel antacida, protonpumpehemmere eller narkotika for å slappe av spiserøret. Legen din kan anbefale at du tygger maten saktere og helt, og kan også foreslå at fortykningsmidler legges til eventuelle væsker du forbruker. Hun kan lære deg å plassere hodet på en annen måte enn du vanligvis gjør mens de spiser. Hun kan anbefale kirurgi for å reparere skader på spiserøret. I tilfelle av et alvorlig svelge problem som ikke kan behandles med medisiner, omskolering eller korrigerende kirurgi, kan hun anbefale en fôring rør for å omgå svelge prosessen helt.

Alternativ medisin og psykisk helsevern

Psykisk helse er ikke en eksakt vitenskap, og de ulike teknikker og medisiner som brukes er kontroversielle i beste fall. De fleste psykiske lidelser som krever bruk av psykotrope medikamenter, som bringer med seg en rekke usmakelige bivirkninger som kan, i enkelte tilfeller begrenser brukernes hverdag enda mer. Det er ikke uvanlig å se pasienter sikling, tremoring og vises bedøvet. Dette er vanlige bivirkninger av psykofarmaka brukes for å lindre psykose, depresjon og angst. Behovet for alternativ medisin er viktig; og nå, mer enn noensinne, alternativ medisin blir brukt i psykisk helse.

The Controversy

Mange alternative behandlinger som tilbys fokus på sammenhengen av sinn, kropp og ånd; noen er basert på gamle tro. Denne endringen i idealisme er ikke akseptert av leger og er roten til uenigheten. Leger føler at psykotrope medikamenter må brukes for å behandle lidelser effektivt (mentalhealth.samhsa.gov).

Forståelse Alternativ medisin

Som bruken av psykotrope medikamenter fortsetter å bli gransket, flere og flere mennesker vurderer alternative metoder for å unngå bivirkninger fra dem. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin ved National Institutes of Health ble dannet og opprettet i 1992 (mentalhelp.net). Denne organisasjonen er et utmerket verktøy for å lære om alternative behandlinger og medisiner. Sin nettside tilbyr legemiddelprofiler, doseringer og effekt samt steg-for-steg evalueringer av de alternative behandlinger tilgjengelig.

Vanligste alternativet Legemidler brukt

Som mange mennesker tar solhatt eller sink for en kald, det er mange som tar johanne vorte, en urte supplement stammer fra en plante med samme navn. Det tas for mild depresjon og er vitenskapelig bevist å hjelpe disse personene. Urte medisiner er klassifisert som alternativ og krever ingen resept i USA. Omega 3 blir brukt i forbindelse med andre medisiner i deprimerte og bipolare pasienter, og har vist seg å være effektive (Agency for Healthcare Research). Flere urte elementer blir testet i et forsøk på å finne andre behandlinger med mindre alvorlige bivirkninger enn psykotrope.

Vanligste alternative behandlinger

Ergoterapi er å gjøre en stor innvirkning på behandling av bipolare og deprimerte pasienter over hele landet. Ergoterapeut tilbringer tid med pasienten fullføre hverdagslivets oppgaver og deretter evaluerer ham. Terapeuten oppretter deretter en handlingsplan i et forsøk på å "re-train" den enkeltes tankeprosess slik at han kan leve dagliglivet symptomfrie. Medisiner kan lindre noen symptomer, men til syvende og sist, det gjør ingenting for å hjelpe pasienten å endre sin måte å tenke på. Ergoterapi tilnærming blir nå testet på en rekke psykiske problemer.

The Future of Alternative Medicine i Mental Helse

Mental helse er vanskelig å behandle, og ingen medisinsk behandling anvendes i dag er uten bivirkninger. Alternativ medisin har en mindre giftig tilnærming i et forsøk på å lindre bivirkningene som er opprettet av psykotrope medikamenter. Tilnærmingen har gjort hopper og reglene som nå enda noen leger er forskrivning alternative metoder til sine pasienter. I nær fremtid, arbeider sammen med det medisinske miljøet, alternativ medisin vil sikkert ha en fast plass innen psykisk helse.

Hvordan takle psykiske symptomer på PMS

Premenstruelt syndrom, PMS, kan føre til en overflod av psykiske symptomer og tegn. Disse kan inkludere humørsvingninger, depresjon, angst og søvnløshet. De psykiske symptomene på PMS kan være spesielt vanskelig som de pleier å påvirke ditt humør og støt relasjoner og arbeid. Håndteringen av dem kan hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over livet ditt.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din. Gi beskjed til legen din så snart som mulig dersom du merker noen psykiske symptomer på PMS, som depresjon eller angst. Han kan anbefale medisiner som kan hjelpe deg til å takle bedre.

Ta medisiner som anvist av legen din. Typiske medisinske behandlinger for de psykiske symptomene på PMS er rettet mot å behandle årsaken til symptomene. Antidepressiva kan bidra til å forbedre humøret, mens p-piller hindrer hormonelle svingninger som forårsaker psykiske svingninger, ifølge Mayo Clinic. Sleep medisiner kan være foreskrevet hvis du har problemer med å sove.

Få nok mosjon. Ifølge Melissa Conrad Stoppler, MD, er trening en naturlig stemning booster. Du bør få minst 30 minutter med trening de fleste dagene til å regulere stemninger langsiktig og bedre søvn.

Redusere stress nivå. Prøv yoga eller meditasjon for å bidra til å få kontroll over ditt sinn og kropp. Lære å takle stress kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene dine.

Gjør endringer i kostholdet. Redusere salt, alkohol og koffein inntak kan hjelpe kontroll symptomer på PMS, inkludert psykiske symptomer som depresjon og angst, ifølge Mayo Clinic, som også anbefaler å ta en multivitamin.

Ta opp dine symptomer og progresjon i en notisbok. Gjøre notater hver dag om hvordan du føler og eventuelle problemer du har. Hvis du fortsetter å legge merke til de psykiske symptomene på PMS dukker opp, eller hvis de blir verre, bør du kontakte legen din så snart som mulig.

Hvordan Kjemp Psykiske lidelser mens du arbeider en jobb

Hvis du noen gang har hatt en psykisk lidelse mens du arbeider en jobb, det er visse strategier for å lykkes. Kjemper mental sykdom handler om ikke presser deg selv for hardt og vite når du skal be om hjelp. Du kan kjempe psykiske lidelser mens under ekstremt trykk, og denne artikkelen forteller deg hvordan.

Bruksanvisning

•  Få en nedre enden jobb. Problemet med visse jobber er at de er høyt trykk. Det er som å sette en redd soldat på frontlinjen: hendene skjelver, han kan ikke se venn fra fiende, og derfor er han i trøbbel. Så vær klar med sjefen din. Hvis du må, forklare situasjonen. Vanligvis han eller hun vil være villig til å ta imot deg. Det er ikke en negativ i det hele tatt å jobbe en jobb mens kampen noe sånt som schizofreni eller manisk-depressiv lidelse. Working kan faktisk hjelpe visse deler av psykisk sykdom.

hjelp. Rushing gjennom dagen, noen ganger du glemmer den mentale problemer i første omgang. Det er ingen tid til å tenke på depresjon mens du har tjue kunder som venter i kø. Arbeidet kan ha sunne effekter på hjertet.

3 Utvide tid. Nå som du er opptatt, vil tilstanden kommer og går. Det kan komme tilbake sterkere enn hver når du tar en lengre permisjon, eller bare få mindre timer for visse uker. Verden, en gang klart før, vil være annerledes. Jeg la merke ettervirkningene av å jobbe mange timer. Du vil kanskje legge merke til at administrerende tid er avgjørende så alltid gå tilbake til å være opptatt, eller i det minste sosiale. La ingen timers pass hvor dine tanker kontrollere deg. Det er et gammelt ordtak for avhengighet, "En rusavhengig alene er i dårlig selskap."

Når man skal slutte. Presset med å jobbe lange timer for lav lønn vondt kan skade din mentale tilstand. Noen ganger vil du se tegnene på når det tid for å avslutte. De kan komme i fysiske effekter, som dine hender risting, eller et alvorlig tilfelle av nerver, muligens depresjon. Dette betyr ikke bare slutte jobben. Jeg sier til å vurdere det.

Når å være lykkelig. Bare fordi du jobber en jobb, kjemper en mental sykdom og prøver å bli opptatt i mellom betyr ikke at du vil ha noen problemer. Du trenger andre hobbyer, fordi utbrenthet ofte vil treffe deg raskere enn normale mennesker. Tenk på det slik: mennesker med psykiske lidelser kan faktisk understreke deres sinn ut med racing tanker (en vanlig tilstand med schizofrene og manisk depressive). Så finne måter å være glad for. Noe er nødvendig for å holde tankene lades, for å holde deg i stand til å arbeide, tenke og være lykkelig. Å være mer sosial på noen måte, som for eksempel å delta i samtalen, kan du sone ut på en annen måte.

6. Nå ut. Hvis du har alvorlige problemer, og ønsker å holde seg på sporet, alltid konsultere legen din, dele hva som skjer gjennom hodet ditt. Medisiner kan hjelpe langsom ting ned for mange lider Du er ikke alene i forsøket på å jobbe mens du kjemper mental sykdom så nå ut til dem du stoler på.

Hint

 • Hver morgen rekord hvordan du føler deg og hva du er redd for. Dette kan være nyttig i detaljering dine problemer.
 • Du kan enten være ærlig med din arbeidsgiver om din tilstand, eller du kan skjule det. Det er et viktig valg med ingen klare svar.
 • Ikke fest for mye mens håndtere en jobb og psykiske lidelser. Det kan bare gjøre det verre.

Hvordan finne støtte og beskyttelse mot fysisk og psykisk mishandling

Hvordan finne støtte og beskyttelse mot fysisk og psykisk mishandling


Påvirkningen av misbruk kan vare hele livet. Healthyplace.com sier at mer enn én million mennesker blir misbrukt på noen måte hvert år. Mange overgrepsofre sliter med å holde nede karriere, få sunne relasjoner og selvfølelse. Mens ofrene kan finne problemer med å be om hjelp etter overgrep skjer, mange arenaer tilby støtte i fornærmende situasjoner. Innhenting beskyttelse og støtte for psykisk og fysisk mishandling vil begynne å bryte syklusen at overgrep har etablert i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Fortell noen. Mange mennesker som sliter med psykiske og fysiske overgrep ikke fortelle deres støtteapparat. Mayoclinic.com antyder det første trinnet innebærer å fortelle en fortrolig om misbruk. Dette kan bety et familiemedlem, venn eller lege. Denne personen kan gi deg den støtten du trenger i en fornærmende situasjon og kan hjelpe deg hvis ting begynner å eskalere.

Opprettholde et sosialt liv. Psychology Today tyder på at jo flere mennesker du har rundt deg på en daglig basis, jo mer beskyttelse du har mot overgrep. Dersom misbruket skjer i ditt hjem, fjerne deg fra hjemmet ditt vil holde deg beskyttet fra overgrep i denne perioden. Et sosialt liv vil også tillate deg en positiv støtte system.

Ring hjelpetelefonen. Mange misbruk krisetelefon vil gi deg informasjon om hvordan du fjerner deg fra en fornærmende situasjon. Krisetelefon som National Domestic Violence Hotline vil låne et øre til å lytte til dine problemer og tilby støtte i fornærmende situasjoner.

Samle kontanter. På et tidspunkt, kan det hende du må fjerne deg fra fornærmende situasjon. Begynne å samle inn penger og sette den der overgriperen ikke kan finne den. Hvis du trenger å flykte, vil cash tillate deg å gjøre det uten å forlate et papir sti.

Escape. Kom deg vekk fra fornærmende situasjon. Hvis fornærmende situasjon oppstår på jobben, slutte i jobben din. Hvis situasjonen skjer hjemme, fjern deg. Unngå å gå til en slektning hus så mange misbrukere se på kjære "steder først. Gå få et hotell eller en leilighet i en annen by.

Tips og advarsler

 • Hvis du velger å flykte, forteller svært få mennesker om hvor du befinner deg, slik at ingen vil tipse overgriperen.