Digidexo.com

schizoaffektiv lidelse symptomer

Angst og schizoaffektiv lidelse

Schizoaffektiv lidelse ser ut til å være en kombinasjon av tre forskjellige sykdommer: tenkte, humør og angstforstyrrelser. Imidlertid er angst ikke så mye en del av schizoaffektiv lidelse, men en egen tilstand ofte funnet å være samtidig led av schizoaffektive pasienter.

Schizoaffektiv lidelse

Schizoaffektiv lidelse er en diagnose av psykiske lidelser basert på gjentatte opplevelser av både psykose (paranoia, hallusinasjoner) og stemningslidelser (mani, depresjon).

Angst Disorder

Angstlidelser omfatter flere former for patologiske, irrasjonelle, og / eller unormal angst og frykt som ofte ledsages av fysiologiske symptomer (for eksempel kvalme, hodepine, hjertebank).

Funksjoner

Ansett som en komorbid tilstand av schizoaffektiv lidelse, når nåværende angstlidelser subjektivt påvirke opplevelser av schizoaffektiv pasient og forme sine vrang tanker.

Behandling

Angst karakteristikker av schizoaffektiv lidelse er vanligvis behandlet med anti-angst narkotika terapi (benzodiazepiner som Lorazepam og Clonazepam).

Betraktninger

Schizoaffektiv lidelse er ofte komplisert av pasientens opplevelser av fattigdom, arbeidsledighet og hjemløshet (som kan bli forverret av virkningene av komorbide angstlidelser) som nødvendigyrkes og sosial rehabilitering som en del av en pasients behandling.

Hvordan identifisere schizoaffektiv lidelse

Det finnes mange forskjellige typer psykiske lidelser som faller inn i kategorien av psykotiske lidelser. En spesielt involverer både emosjonelle vansker samt en form for psykose. Den følgende artikkelen beskriver de spesifikke tegn og symptomer på schizoaffektiv lidelse.

Bruksanvisning

•  Vurdere om symptomer på emosjonelle vansker er til stede. Spesifikt må symptomene tilstede oppfyller kriteriene for diagnosen alvorlig depresjon eller en manisk episode.

evaluere hvorvidt det har vært vrangforestillinger eller hallusinasjoner i minst to uker. I tillegg til humør vanskeligheter, vil det være til stede vrangforestillinger eller hallusinasjoner. En vrangforestilling kan være, for eksempel, er ideen om at man kommer til å spille i et profesjonelt orkester snart uten undervisning eller erfaring. Hallusinasjoner kan være i enhver form; auditiv (hører stemmer), visuelle (se visjoner egentlig ikke tilstede), eller lukte (luktende dufter som ikke er til stede).

Tenk på alvorlighetsgraden av symptomene. Symptomene vil vesentlig påvirke den enkeltes daglige fungering. En mental helse profesjonell kan skille spesifikt hva slags schizoaffektiv lidelse (Bipolar eller Depressiv) er til stede og hvilken type behandling er hensiktsmessig. Det finnes mange former for behandling som kan være effektive i å håndtere de ovennevnte symptomene. Noen mennesker med denne lidelsen erfaring liten eller ingen symptomer etter behandling.

Remain en støtte til den enkelte sliter med symptomene. Ofte er det vanskelig for den enkelte å kjenne deres symptomer. Med tålmodighet og ved hjelp av en mental helse profesjonell, kan den enkelte lærer å identifisere sine egne tegn og symptomer og ta en aktiv rolle i deres behandling beslutninger. Det er også støtte grupper som en profesjonell kan foreslå å hjelpe familie og venner av den sliter enkelte.

Tips og advarsler

  • Major depresjon er preget av en selvrapport om en deprimert stemning mesteparten av dagen, og nesten hver dag, tap av interesse eller glede i aktiviteter en gang hatt, betydelig vekttap når ikke slanking eller vektøkning, vanskeligheter med søvn, tretthet eller tap av energi nesten hver dag, følelser av verdiløshet eller upassende skyld, redusert evne til å konsentrere seg eller ubesluttsomhet, og muligens tanker om døden som kan eller ikke kan omfatte en plan for selvmord.
  • En manisk episode er beskrevet som en distinkt periode med unormalt eller vedvarende forhøyet stemning som kan innebære grandiose tanker eller planer. Den enkelte vil vise en uvanlig oppblåst selvfølelse, redusert behov for søvn, mer pratsom enn vanlig, racing tanker, og overdreven involvering i aktiviteter som kan ha negative konsekvenser som hemningsløs kjøpe sprees eller seksuelle utskeielser.
  • Det er nødvendig å konsultere en mental helse profesjonell for en diagnostisk bekreftelse og for å diskutere mulige behandlingstilbud for schizoaffektiv lidelse.

Hvordan forstå Bipolar lidelse symptomer

Hvordan forstå Bipolar lidelse symptomer


Bipolar lidelse symptomer kan noen ganger forveksles med vanlig depresjon, og er ikke helt forstått mange mennesker. Bipolar lidelse er en stemning lidelse og er vanligvis diagnostisert av en psykiater. Bipolar lidelse symptomer kan variere, men nesten alltid er svært ekstreme. Her er noen måter som vil hjelpe deg å forstå bipolar lidelse symptomer.

Bruksanvisning

En Bipolar lidelse symptomer kan inkludere uvanlig høye og deprimert stater. Stater som disse kan vare i en kort tidsperiode, eller den kan forekomme i flere dager eller uker. Bipolar lidelse symptomer kan hindre en person fra å fungere på jobb eller i hverdagen generelt.

Hvis noen med bipolar lidelse er hele tiden å ha følelser av tristhet, nervøsitet, håpløshet, sinne eller skyldfølelse, da de opplever en alvorlig depressiv episode. I løpet av denne periode, kan disse bipolar lidelse symptomer på alvorlig depresjon episode føre dem til å slutte å nyte de tingene de pleide å elske. De kan føle seg ensomme og har konsentrasjonsvansker. Noen ganger prøver å snakke en person ut av denne tilstanden er svært vanskelig.

En manisk episode er også en av flere dipolare lidelse symptomer. Noen i denne tilstanden kan ha mer energi enn normalt, noe som kan føre til mangel på søvn fordi de føler det er ikke nødvendig. Tanker kan rase og deres oppmerksomhet span kan være lav. Svekket dømmekraft forårsaker utslett beslutninger som et forbruk binge kan forekomme. Bipolar lidelse symptomer kan føre til at enkelte til å være sint og aggressiv også. Psykose, eller en delt fra virkeligheten, kan følge.

Til slutt kan bipolar lidelse symptomer inkluderer en hypoman episode. Den hypomanisk episode er antatt å være mindre ekstreme forhold til resten av de bipolare lidelse symptomer. Hypomane episoder kan føre til et individ har reaksjoner som er ute av normen. De kan le av noe som egentlig ikke er morsomt i det hele tatt eller selv bli sint på noe de egentlig ikke burde være sint på.

Å vite bipolar lidelse symptomer vil hjelpe deg å forstå lidelsen i seg selv og hvor mye din venn eller elsker en er virkelig lidelse. Hvis de vet at du forstår, så vil de være i stand til å håndtere på mye enklere enn hvis du ikke forstår.

Bipolar lidelse symptomer i voksne og barn

Gjenkjenne symptomene på bipolar lidelse hos både voksne og barn kan tillate personen som lider av denne sykdommen for å få den hjelpen han eller hun trenger. Bipolar lidelse er mulig å behandle, og jo raskere det er anerkjent, kan jo raskere hjelp begynne og et normalt liv kan gjenopptas.

Definere Bipolar lidelse

Bipolar lidelse, også kjent som manisk depresjon, er når en person opplever alvorlige og omfattende humørsvingninger. En person diagnostisert med bipolar lidelse kan gå fra følelsen deprimert og overveldet med fortvilelse, selv selvmordstanker, til følelser av oppstemthet og urealistiske illusjoner om storhet. Disse humørsvingninger kan utløses uten forvarsel og er ofte ekstreme og svært forstyrrende for en persons liv.

Symptomer hos barn

Bipolare lidelse symptomer hos barn kan ofte forveksles med andre lidelser som oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD) eller oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet (ADHD.) Barn med diagnosen ADD eller ADHD kan faktisk være å vise symptomer på tidlig debut bipolar lidelse. Disse symptomene inkluderer men er ikke begrenset til hyppige og alvorlige humørsvingninger, perioder med hyperaktivitet, redusert behov for søvn eller sove for mye, og depresjon. Vanligvis barn som viser tegn og symptomer på bipolar lidelse er mye mer irritabel, noen ganger stiller opp til 04:56 humørsvingninger per dag.

Symptomer hos voksne

Bipolare lidelse symptomer hos voksne er lik de i barn. De omfatter sykluser av humørsvingninger inkludert ødeleggende depresjon der personen trekker seg fra familie og venner, blir ekstremt humørsyk og irritabel og kan ha selvmordstanker og tendenser. Symptomene på manisk fase av denne lidelsen inkludere følelser av ecstasy og begeistring, hvor personen kan oppleve illusjoner av urealistiske forventninger. Perioder med hyperseksualitet kan også forekomme i løpet av en manisk tilstand og kan begynne plutselig og uten forvarsel. En voksen liv kan bli alvorlig forstyrret av maniske episoder. I denne fasen av sykdommen, har mange voksne vært kjent for å engasjere seg i uvøren aktiviteter, impulsivt slutte i jobben eller forlate sine familier.

Typer

I hovedsak er det tre typer av bipolar lidelse. Med hver type, kan symptomene øke på en gradvis skala, alt fra milde symptomer til full blåst alvorlig manisk depresjon. De tre typer av bipolar lidelse er som følger:

• Cyklotymi (hypomani og mild depresjon) Dette er den mildeste formen for bipolar lidelse. Humørsvingninger forbli syklisk, men symptomene er mindre alvorlige. Personer diagnostisert med cyclothymia er med stor risiko for å utvikle en tilstand av full-blåst bipolar lidelse.
• bipolar lidelse (mani eller blandet episode) Denne type av forstyrrelse er klassifisert ved hjelp av minst en manisk eller blandet episode. Det kan også inkludere minst én episode av depresjon.
• Bipolar II Disorder (hypomani og depresjon) med Bipolar II, opplever personen primært sykliske humørsvingninger av hypomani og alvorlig depresjon.

Behandling

Bipolar lidelse er mulig å behandle, men hver enkelt er forskjellig og dette må tas i betraktning. Bipolar lidelse er en livslang tilstand og kan aldri bli virkelig kurert, men det kan styres med effektiv behandling. Behandling kan inkludere en kombinasjon av medisiner, kognitiv terapi, kosthold og trening, siden medisiner alene ikke vil være effektive nok til å kontrollere tilstanden. Å effektivt behandle bipolar lidelse, må en person være sikker på at han har fått en nøyaktig diagnose. Som nevnt tidligere, kan barn vise symptomer på bipolar lidelse, når faktisk disse kan være tegn på en annen type sykdom. Det samme gjelder for voksne. En person som lider av bipolar lidelse, eller som har et familiemedlem eller barn som lider av det, må utdanne seg om tilstanden. Jo mer informasjon du har om sykdommen, jo bedre vil du være i stand til å hjelpe legen din forstår det beste løpet av behandlingen.

Hva er schizoaffektiv lidelse - Bipolar type?

Hva er schizoaffektiv lidelse - Bipolar type?


Schizoaffektiv bipolar lidelse er en ødeleggende og skremmende form for bipolar lidelse som utgjør bare 5 prosent av personer diagnostisert med en alvorlig psykisk lidelse. På grunn av sin kompliserte natur, schizoaffektiv bipolar lidelse ofte feil diagnose som schizofreni eller bipolar lidelse, når det faktisk er det en kombinasjon av begge sykdommer og, samtidig, en sykdom i seg selv.

Symptomer

Hvis du lider av schizoaffektiv bipolar lidelse, vil du samtidig oppleve psykose av schizofreni (vrangforestillinger og hørselshallusinasjoner) og ekstreme humørsvingninger av bipolar lidelse.

Årsaker

Ifølge Center for reintegrering, viser forskning at schizoaffektiv bipolar lidelse er forårsaket av en kombinasjon av genetiske, nevrologiske og miljømessige faktorer.

Diagnose

Hvis det er mistanke psychoaffective bipolar lidelse, vil legen din først utføre diagnostiske tester for å utelukke noen fysisk grunn for din oppførsel. Diagnosen pyschoaffective bipolar lidelse vil bli bekreftet gjennom analyse av dine kliniske symptomer av en psykiater.

Behandling

Behandling for denne komplekse sykdommen har hatt siste utvikling. Sammen med psykoterapi, behandling inkluderer vanligvis et stoff cocktail av antidepressiva, antipsykotika og stemningsstabiliserende.

Prognose

Schizoaffektiv bipolar lidelse er en tilstand som krever livslang ledelse. Men med den rette kombinasjonen av medisiner og et godt støtteapparat, kan folk med schizoaffektiv bipolar lidelse føre produktive, sunt liv.

Nervesystemet lidelse Symptomer

Nervesystemet er en integrert del av legemet som gjør det mulig å svare på stimulus. Nervesystemet styrer tanken, bevegelse og organfunksjon. Nevrologiske lidelser er omtalt som nevrologiske lidelser. De kan være genetisk, forårsaket av sykdom eller bruk av narkotika, eller skade på nervevev. Nevrologiske lidelser er ofte degenerative, noe som betyr at de forårsaker treg skade over tid, ødelegger livskvaliteten til pasienten.

Vaskulær

Nevrologiske lidelser kan være forårsaket av vaskulære forhold. For eksempel, er et slag blokkering av blod i hjernen gjennom en emboli eller blodkarskade. Når hjernen mister blod til sine celler, lammelser og noen ganger død oppstå. Et hematom er en annen form for vaskulær skade på hjernen. En hematom er en blodpropp som danner fra traumer. Blod samles opp i området for skaden, og skyver mot hjerneskallen. Dette fører til hodepine, synstap, svimmelhet og noen ganger død.

Infeksjoner

Hjernen har en barriere som kalles blod-hjerne-barrieren. Denne hindring beskytter den mot infeksjon fra mikrober, slik som virus, bakterier eller sopp. Av og sekundær infeksjon i hjernehinnene fra sykdommer som strep hals eller lungebetennelse oppstå. Hjernehinnene danner en membran som dekker ryggmargen og hjernen. En infeksjon av vevet kalles meningitt. Symptomer på hjernehinnebetennelse er hodepine, oppkast, svimmelhet og synstap. Bakteriell hjernehinnebetennelse er en alvorlig tilstand som krever medisinsk behandling.

Strukturell

Genetikk kan også spille en rolle i noen nevrologiske sykdommer. Genetiske mutasjoner som forårsaker misdannelse i visse deler av hjernen som forårsaker sykdom som er vanligvis permanent. Når type strukturelle tilstand er Bells parese. Det viktigste symptomet på Bells parese er den plutselige utbruddet av ansikts lammelse på én gang siden av ansiktet. En annen type sykdom er perifer neuropati. Perifer neuropati er degenerasjon av perifere nerver. Det vanligste symptomet er tap av muskelkontroll.

Funksjonell

Funksjonelle sykdommer i nervesystemet er tilstander som epilepsi, kronisk hodepine og svimmelhet. Disse sykdommer er funksjonen ved at tilstanden er forårsaket av funksjonsfeil i hjernen. For eksempel er en form for epilepsi kroniske anfall. Pasienter har "stormer" av elektrisk aktivitet som forårsaker muskel sammentrekning, tap av kontroll og rykninger.

Degenerasjon

Degenerasjon av nervesystemet er den mest traumatiske og alvorlige. Degenerasjon fører vanligvis til død hos de fleste pasientene. Degenerative sykdommer inkluderer Alzheimers, Parkinsons, multippel sklerose (MS) og amyotrofisk lateral sklerose (ALS), som også er kjent som Lou Gehrigs sykdom. Disse sykdommene føre til celledød og tap av funksjoner, inkludert hukommelse, atferd, hallusinasjoner og demens. Disse sykdommene også føre til at pasienten til å miste muskelkontroll.

Leveren lidelse symptomer i svangerskapet

Leveren lidelse symptomer i svangerskapet


Graviditet kan skatt leveren din, spesielt hvis kostholdet ikke er tilstrekkelig, eller hvis du er utsatt for leversykdommer enten gjennom arv eller livsstil. Å være klar over symptomene på en leversykdom er viktig, fordi du ikke kan behandles før du er diagnostisert. Behandling av leveren forhold under svangerskapet vil beskytte kroppen din og babyen fra langsiktige skader forårsaket av giftstoffer i blodet eller ernæringsmessige mangler.

Symptomer på Intrahepatisk Kolestase av svangerskapet (ICP)

ICP er karakterisert ved abnormiteter i strømmen av galle, et giftig lever sekresjon. Bile kan ende opp i blodet og forårsake alvorlig kløe over en kvinnes kropp. Begynner i andre eller tredje trimester, er ICP kløe mer uttalt på håndflatene og på sidene av føttene. Et annet symptom på ICP er gulsott, en gulfarging av huden på grunn av opphoping av bilirubin i blodet. I motsetning til en vanlig nyfødt gulsott, er ICP-relaterte gulsott en dårlig ting. ICP avsluttes i løpet av få dager av svangerskapet, og er ikke videre til barnet. Men hvis den forblir ubehandlet, kan det føre til organskade for både mor og baby, så vel som for tidlig fødsel. Behandling av ICP innebærer Vitamin K kosttilskudd, medisiner for å redusere / nøytralisere galle og observasjon, og ofte fortsatt resulterer i for tidlig fødsel.

Symptomer på hepatitt i graviditet

Hepatitt er en av flere virale sykdommer som resulterer i en forstørret lever. Hepatitt symptomer inkluderer gulsott, kvalme og oppkast, tretthet, øvre abdominal ubehag og en lavgradig feber. Hepatitt A er ikke bestått til babyen, er hepatitt B noen ganger gått inn på barnet og Hepatitt C er sjelden gitt videre til barnet. De antivirale medisiner som vanligvis brukes til å behandle hepatitt er ikke anbefalt under graviditet. Legen din vil hjelpe deg med å administrere dine symptomer og overvåke barnets helse.

Symptomer på HELLP syndrom

HELLP står for hemolyse, forhøyede leverenzymer og lave blodplater. Hemolyse betyr en nedbryting av røde blodceller. Symptomene på HELLP er vage, og ofte oversett. Kvalme og oppkast er generelt ikke ting en gravid kvinne kaller legen for, overdreven tretthet, hodepine og smerter i magen eller øvre høyre del av magen kan være mer merkbar. I avanserte stadier, kan HELLP føre til hevelse i føtter og hender. HELLP utgjør ekstrem fare for baby og mor, og legene skjermen generelt urin, og ser etter fysiske symptomer ved hvert besøk. Toksiner kan også bli funnet i blodet.

Symptomer på akutt Fatty Liver på graviditet

Om en i 12.500 kvinner utvikler denne lidelsen, som kan føre til koma, organsvikt og død av både mor og baby. Symptomer er, igjen, ganske vage og inkluderer vedvarende kvalme og oppkast, generell sykdomsfølelse eller trøtthet, smerter i magen eller øvre høyre del av magen, gulsott og hodepine. Forskere ved March of Dimes lærer om denne sykdommen. Det er så sjelden at de ikke er sikker på hvorfor det skjer, og den nåværende flertallet av forskere mener det å være genetisk.

Ta vare på din Liver under graviditeten

Å være skånsom mot leveren din mens du er gravid kan bidra til å forhindre skade fra leveren lidelser. Noen matvarer er vanskeligere for kroppen å fordøye og bearbeide. Unngå mat som du kan være allergisk mot, spise mineral-rike matvarer, for eksempel mørke grønne blader og kutte ned på sentralstimulerende midler som kaffe og te. Drikk rikelig med vann og spise mat rik på antioksidanter, og unngå antacida (selv tums) fordi de bryter ned syrer kroppen din trenger for fordøyelsen. Unngå overskytende salter og sukker, og få rikelig med mosjon.

Dissosiative lidelse symptomer

Ifølge Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (fjerde utgave, tekst revisjon) dissosiative lidelser er en klynge av psykiske lidelser preget av forstyrrelser i de bevissthet, hukommelse, identitet eller oppfatning. Det er ingen sann "dissosiativ lidelse", men heller enkelte klynger av symptomer sammen karakteriserer tydelig atskilte lidelser. Dissosiative lidelser oppført i DSM IV TR inkluderer dissosiativ amnesi, dissosiativ fugue, dissosiativ identitetsforstyrrelse, depersonalisering lidelse og dissosiativ lidelse ikke annet er spesifisert.

Dissosiativ Amnesia

Det viktigste symptomet på dissosiativ amnesi er en manglende evne til å huske informasjon om ens liv som ikke kan gjøres rede for ved normal glemsomhet, hjerne traumer, andre dissosiative lidelser, posttraumatisk stresslidelse eller somatiseringslidelse. Informasjonen er vanligvis av en stressende eller traumatisk natur. Ovenfor nevnte symptomene må være betydelig nok til å forstyrre ens liv hjemme, på jobb, med venner eller i andre viktige funksjonsområder.

Dissosiativ Fuge

Det viktigste symptomet på dissosiativ fugue er en uventet og uforklarlig migrasjon fra ens hjem preget av en manglende evne til å huske noen av ens fortid. Når avgjort inn i det nye området, den personen enten blir forvirret om sin personlige identitet, eller oppretter en ny. Det er viktig å merke seg at disse symptomene ikke forekomme i løpet av dissosiativ identitetsforstyrrelse, under bruk av narkotika, og er ikke forårsaket av en generell medisinsk tilstand. Å være riktig klassifisert som dissosiativ fugue, er det viktig at symptomene forårsake nok nød i personens liv å forstyrre sosiale interaksjoner, arbeid eller andre områder som personen anser for å være viktig for deres liv.

Dissosiativ Identity Disorder

Det viktigste symptomet på dissosiativ identitetsforstyrrelse er oppsprekking av selvet i to eller flere distinkte personligheter. To eller flere av disse identitetene må jevnlig ta kontroll over personen. Også karakteristisk er en manglende evne til å huske viktige deler om seg selv som ikke kan forklares med vanlig glemsel. Forstyrrelsen må ikke være forårsaket av noen medikamenter eller en generell medisinsk tilstand.

Depersonalisering Disorder

Den mest fremtredende symptom på depersonalisering lidelse er et tilbakevendende følelse av at man er løsrevet fra en selv eller ens kropp. Disse følelsene kan beskrives som å føle at man ser på livet som om det var en film, følelsen som en maskin, eller følelsen av at man er utenfor deres egen kropp. Til tross for en slik dissosiasjon, kan en person med depersonalisering lidelse skille virkelighet fra fiksjon. Depersonalisering må ikke skje utelukkende i løpet av en annen psykisk lidelse, er ikke på grunn av bruk av et medikament, og er ikke på grunn av en annen medisinsk tilstand.

Dissosiativ lidelse ikke ellers spesifisert

Dette er en fange alle kategori av diagnose for de som har forstyrrelser i ens bevissthet, hukommelse, identitet eller oppfatning, men har ikke nok symptomer til diagnostisk kvalifiserer for noen av de ovennevnte lidelser. Ofte diagnosen dissosiativ lidelse som ikke er spesifisert kan utvikle seg til en annen dissosiativ lidelse hvis venstre ubehandlet.

Bipolar lidelse Symptomer

Bipolar lidelse, også kjent som manisk depresjon, er en langvarig psykisk lidelse som vanligvis er diagnostisert i tidlig voksen alder. Det finnes ingen kur for bipolar lidelse, selv om det kan styres med narkotika og terapi.

Symptomer

De med bipolar lidelse er utsatt for uforutsigbare og brå skift av humør. Fiendtlig og irritabel oppførsel er felles for bipolar sykdom.

Episoder

Symptomer på bipolar lidelse manifesterer seg som episoder. Episoder er distinkte, unormale følelsesmessige tilstander som skifter mellom overexcitability og depresjon.

Manisk

Maniske episoder bære altfor glade stemninger og glade, noen ganger uberegnelig, atferd. Rask snakking, racing tanker, impulsiv atferd og uro er vanlig under maniske episoder.

Depressiv

Alternerer med maniske episoder er depressive episoder preget av tilbaketrekning fra aktiviteter og sosiale bånd, bekymring, håpløshet og noen ganger en opptatthet med døden og selvmord. Mønstre av å sove og spise kan bli endret i løpet av en manisk episode.

Blandet State

En blandet tilstand er en episode som har egenskaper både maniske og depressive episoder. En blandet tilstand kan også ha hurtig vekslende maniske og depressive episoder av kortere varighet.

Bipolar lidelse symptomer hos kvinner

Bipolare lidelser har kroniske humørsvingninger som viktigste symptom. Forskerne vet ikke nøyaktig hva som forårsaker bipolare lidelser, men ulike faktorer kan bidra til denne psykiske lidelser, inkludert hormonelle endringer og hjernens kjemi endringer. Symptomene er forskjellige med hver kvinne, om en ungdom eller voksen, på grunn av disse varierende biokjemikalier.

Mani

Høyder av bipolar er utstilt ved høye nivåer av energi, følelser av optimisme og eufori. Under den maniske fasen, har en kvinnelig selvtillit og er ofte svært produktiv.

Depresjon

Det er lows i bipolar lidelse. Med depresjon, kvinner føler seg trist, kan gråte uten grunn og sove for mye, men likevel føler deg sliten.

Hypomani

En bipolar lidelse er kjent som bipolar type 2. I denne lidelse, har personen hypomanisk istedenfor maniske episoder. Med hypomani, det er mindre ekstreme høyder.

Rapid Cycling

Hos kvinner med rask sykling, symptomer på mani og depresjon raskt alternere. Hver fase kan vare noen timer eller dager.

Blandet State

En blandet episode har manisk og depressive symptomer på samme tid. Kvinner som opplever dette kan føle seg trist, men også har mye energi.

Barndom Bipolar lidelse symptomer

Barndom bipolar lidelse kan være vanskelig å diagnostisere, gitt karakteristikker av symptomene. Barn sykle mye raskere enn voksne, noe som gjør det vanskelig å "match" symptomene til Diagnostic Statistical Manual IV-R beskrivelse. I tillegg kan pediatrisk bipolar lidelse ligne andre medisinske tilstander. Barn i sine baby år kan utvikle bipolar lidelse, men fordi de er ikke-verbal, de kan ikke fortelle andre hva de føler.

Symptomer

Symptomene kan være irritabel stemning, ekstrem tristhet, raske humørsvingninger som kan vare i noen timer eller så lenge noen dager; ekstreme sinne utbrudd (eksplosive, destruktive og pågående); separasjonsangst, trosse myndighet, overdreven involvering i mange aktiviteter eller prosjekter; svekket dømmekraft, impulsivitet, racing tanker, presset tale; tør-devil atferd; upassende / bråmoden seksuelle handlinger (se Ressurser).

Betydning

Familier trenger også å se på en mulig genetisk komponent til deres barns sykdom - ikke et familiemedlem også lider av bipolar lidelse? Miljømessige påvirkninger kan også spille en rolle i utviklingen av bipolar lidelse (se Ressurser).

Funksjoner

Pediatric Bipolar lidelse er vanskelig å diagnostisere, fordi så mange av sine symptomer kan tilskrives andre helsemessige problemer, for eksempel Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Andre psykiske sykdommer kan eksistere sammen med bipolar lidelse i tillegg. Se Bipolar lidelse lenke i Resources.

Identifikasjon

Barn med udiagnostisert bipolar lidelse er i faresonen for å utvikle andre psykiske og følelsesmessige lidelser. Hvis de ser for å gjøre seg selv føler seg bedre, kan de begynne å "selvmedisinering" med alkohol og / eller illegale rusmidler. Dermed er det svært viktig å søke medisinsk / psykiatrisk intervensjon dersom du har noen bekymringer.

Betraktninger

En pediatrisk diagnosen bipolar lidelse trenger ikke å bety at barnet ikke kan eller vil ikke leve et normalt liv. Konsultere med riktig psykiater og utvikle en god behandling plan er kritisk for å hjelpe barnet ditt å oppnå normalitet.

Bipolar lidelse symptomer hos barn

Bipolar lidelse er en psykisk lidelse der folks stemninger blir ustabile, svingende fra høy til lav. Det er også kalt manisk depresjon. Selv om bipolar lidelse først og fremst påvirker voksne, er tilfeller også ofte diagnostisert hos barn og ungdom. Det er en kronisk tilstand med ingen kur. Behandling sentre vanligvis på medisiner for å hjelpe kontroll og stabilisere humør og terapi. Fordi bipolar lidelse er ikke like utbredt hos barn, er det noen ganger feildiagnostisert som en tilstand som ADHD.

Grandiose Behavior

Mange ganger barn med bipolar lidelse vil ha en adferd karakteriseres som grandiose. De kan tro at de er i stand til å overmenneskelige bragder som flyr, eller de kan opptre som om de er en autoritet figur, forteller deres faktiske autoriteter som foreldre, lærere og omsorgspersoner, hva de bør gjøre.

Racing Thoughts

Barn med bipolar lidelse ofte hoppe fra tema til tema både i sine samtaler og deres aktiviteter. Mange barn utvise denne type oppførsel fra tid til annen, spesielt hvis de er spesielt begeistret for noe, men når det er en hyppig forekomst eller når det skjer uten grunn, kan det være et tegn på bipolar lidelse.

Søvn

Barn med bipolar lidelse trenger ofte svært lite søvn i forhold til sine jevnaldrende. Disse barna kan bare få 4-6 timers søvn hver natt, men de vil ikke vise noen tegn på å være utslitt eller trett neste dag.

Hyperseksualitet

I noen tilfeller vil barn med bipolar lidelse vise egenskapene til hyperseksualitet. Disse egenskapene inkluderer engasjerende i flørtende oppførsel før de er følelsesmessig moden nok eller prøver å ta på genitalia av mennesker de kommer i kontakt med, slik som lærere.

Andre symptomer

Andre symptomer som ofte utstilt ved barn og ungdom som er bipolar inkluderer enkel irritabilitet eller fiendtlighet når deres krav og forventninger ikke er oppfylt; en forhøyet stemning eller euforisk følelse; ekstrem pratsomhet og distractability; dårlig dømmekraft; og hallusinasjoner.

Alvorlig Bipolar lidelse symptomer

Bipolar lidelse, tidligere kjent som manisk depresjon, er klassifisert som en stemningslidelse i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV). Generelt, en stemningslidelse innebærer forstyrrelser i ens følelser som er alvorlige nok til å hindre daglig fungering. Bipolar lidelse er preget av vekslinger mellom perioder med ekstrem eufori og perioder med ekstrem depresjon. Den typiske debut for bipolar lidelse er på eller rundt alderen 20. Det er likt fordelt mellom menn og kvinner, og er ofte behandlet med litium. Personer med denne lidelsen er mer sannsynlig å begå selvmord enn de som lider av depresjon alene.

Maniske episoder

Under maniske faser, personer med bipolar lidelse erfaring ekstrem oppstemthet. De er ofte veldig pratsom og produktiv. De sover ikke mye og kan være impulsiv og uvøren til tider. Det er ikke uvanlig for dem å bruke store mengder penger og ta hasardiøse og spontane avgjørelser. De kan være veldig kreativ og fantasifull på denne tiden.

Depresjon Episodes

Personer med bipolar lidelse opplever også faser av depresjon. Disse fasene har en tendens til å være hyppigere og vare lenger enn de maniske episoder. I løpet av disse fasene, folk opplever ekstrem tristhet og elendighet. De føler ofte at de er verdiløse og ustelte for. De opplever et tap av glede i nesten alle aktiviteter. De ikke forlate huset eller sosialisere mye. Gråt overdrevent er også svært vanlig. De vanligvis utviser vekttap på grunn av tap av matlyst og har lite energi. Mange mennesker tilbringer mesteparten av tiden sover eller i sengen under depresjon faser. Selvmordstanker eller handlinger kan også forekomme. De føler ofte håpløse og oppleve følelser av selvforakt og likegyldighet. En ekstrem reduksjon av libido er ganske vanlig i tillegg.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at bipolar lidelse og alvorlig depresjon er de samme. Bipolar lidelse er forskjellig fra store depresjoner. For å bli diagnostisert med bipolar lidelse, må en person oppleve minst én manisk episode. Folk kan også oppleve mild bipolar lidelse kjent som cyklotymi.

Årsaker og behandling av bipolar lidelse

Det antas at denne lidelse er et resultat av en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer. Bipolar lidelse virkninger ca 3 prosent av den amerikanske befolkningen. Denne lidelse er ikke herdbare, men det kan kontrolleres med medisinske behandlinger slik som litium.

Interessant Fakta

Gitt at ett av symptomene på mani er ekstrem kreativitet og produktivitet, er det ikke overraskende at noen av de største forfattere og kunstnere led av bipolar lidelse, inkludert Jim Carrey, Ben Stiller, Vincent Van Gogh, Edgar Allen Poe, Ludwig van Beethoven, Tim Burton, Francis Ford Coppola, Jimi Hendrix og Virginia Woolf.

Hvordan Spot generell angst lidelse symptomer

Hvordan Spot generell angst lidelse symptomer


Hvis du har opplevd overdreven bekymre i seks måneder eller mer, kan du bli lider av generalisert angstlidelse. Generalisert angstlidelse kan påvirke noen, men rammer kvinner mer enn menn. Voksne mellom 20 og 30 har den høyeste forekomsten av sykdommen, men det kan dukke opp når som helst alder. Sjekk med legen din hvis du merker noen av følgende symptomer eller tegn.

Bruksanvisning

•  Vurder om du bekymrer deg mye, og om du kan styre den bekymringsfulle. Bekymre overdrevent eller å ha angst oftere enn ikke for en periode på seks måneder kan indikere et problem.

Finn ut om du har en blanding av angst og bekymring kombinert med tre eller flere av følgende symptomer: søvnvansker, rastløshet og oppskrudd, konsentrasjonsvansker eller huske, trøtthet og dårlig utholdenhet, irritabilitet og spente muskler.

Sjekk for å se om du viser generalisert angstlidelse i andre fysiske måter som kortpustethet, diaré eller andre gastrointestinale problemer, magesmerter eller "følelsen en klump i halsen."

Se etter omveltning i din personlige, profesjonelle eller sosialt liv. Hvis alvorlig, kan sykdommen påvirke dag-til-dag funksjon.

Hvis du er ofte engstelig, spør deg selv om bekymringen du mener er i forhold til den situasjonen du er i. Hvis det ikke er noen reell fare, men du konsekvent oppfatter deg selv til å være i fare, er dette en indikasjon på at du kan være lider av generalisert angstlidelse.

6. Søk hjelp. Du trenger ikke å leve med konstant angst. Generalisert angstlidelse kan behandles med psykologisk rådgivning, anti-angst medisinering eller en kombinasjon av de to behandlingene.

Tips og advarsler

  • Du kan føle at du "loop" om hendelser. Det vil si at du kan spille tilsynelatende ubetydelige hendelser om og om igjen i hodet ditt og plage om dem for en tid etter at de oppstår.

Bipolar Symptomer: Bad Temper

Alle får sint en gang i blant - og på saklig grunnlag. Det er visse egenskaper som definerer en normal sint utbrudd, inkludert en hevet uttrykt et sterkt ønske om å få en mening over, og prøver å avgjøre score raskt. De sinte utbrudd av mennesker som lider av bipolar lidelse er ikke forbigående; de har ekstremt volatile temperamentet, og den minste ting som ikke går deres vei vil føre til en voldsom demonstrasjon, ødelagte retter og møbler, sorte øyne og truende oppførsel.

Funksjon

Personer som lider av bipolar lidelse kan ha uforutsigbart voldelige humørsvingninger og viser av temperament. Utbrudd som kan virke helt sinnsyk til normal tilskuer kan være helt normal oppførsel til den personen som lider av denne ødeleggende psykisk lidelse. Fanget opp i dette volatile tenkemåte, tro at de er berettiget i sine handlinger når de stamper fintfolk rundt, kaster ting, truende andre med vold, ødela eiendom og roping deres lungene ut - bipolare lider fortsetter dette mønsteret av humørsvingninger og vold, ukontrollert.

Typer

Tenåringer er vanskelig å diagnostisere med bipolar lidelse, som de er fulle av rasende hormoner, deres hjerner er fortsatt utvikling og kroppene deres er i endring. Tenåringer er naturlig sint og er vanskelig å finne når de viser sinne og spenning, enten de er bare naturlig å være en tenåring eller å ha en manisk episode.

Identifikasjon

Lett provosert og apt å bryte ut til enhver tid hvis venstre udiagnostisert og unmedicated, den bipolare lidende viser irritabilitet samt manglende evne til å håndtere negative situasjoner i livet hans. I stedet for å håndtere negativitet normalt reagerer bipolar lidende i en voldelig måte.

Misforståelse

Når sinne og vold er rettet mot folk som elsker dem, er det lett å tro at når den lidende er å ha en episode, de kjære er å klandre. I stedet innse at psykiske lidelser er den skyldige, og det er ikke et personlig angrep, selv om det kan virke slik på den tiden.

Funksjoner

Symptomer på bipolar lidelse ligne flere andre psykiatriske lidelser, inkludert schizoaffektiv lidelse, borderline personlighetsforstyrrelse, cyclothymic lidelse og andre. Bare en kvalifisert helsepersonell er i stand til å diagnostisere lider av bipolar lidelse og gi dem den hjelpen de trenger for å føle seg bedre.

DSM-IV-TR Kriterier for bipolar lidelse

Bipolar lidelse betyr mer enn vill humørsvingninger. Det betyr ikke nødvendigvis beskrive noen som er "hot" en dag og "kald" den neste. Psykiatere og andre psykiske helsearbeidere har det klassifisert som en faktisk lidelse i Diagnostic and Statistical Manual for Mental Disorders IV, eller DSM-IV TR. Ved å forstå de tekniske aspektene ved bipolar lidelse, kan man være i stand til å gjenkjenne tegn og symptomer på noe annet enn en ustadig humør.

Definisjon

DSM-IV TR karakteriserer Bipolar lidelse som en tilstand der pasienten har betydelig humør endringer som varer fra uker til måneder om gangen. Pasientene vil oppleve minst en manisk episode hvor stemningen er en forhøyet ett; etterfulgt av en periode på normalitet eller balanse i minst to måneder før et angrep av en alvorlig depressiv episode. Disse humørsvingninger kan ikke være på grunn av schizofreni, schizoaffektiv lidelse, psykotisk lidelse eller vrangforestilling lidelse. De humørsvingninger kan heller ikke være et direkte resultat av stoffer som er tatt, for eksempel sovetabletter eller foreskrevet amfetamin.

Maniske og Deprimerte Episodes

I løpet av manisk episode, kan pasientene føle en mer-enn-normal forhøyet stemning. De kunne ha høy energi, problemer med å fokusere på ett prosjekt, og krever mye fysisk eller seksuell aktivitet. Noen maniske episoder kan kreve sykehusinnleggelse for å beskytte pasienten fra skade seg selv eller andre. Når nedstemthet setter inn, vil pasientene har liten eller ingen energi til å fullføre selv de mest grunnleggende av daglige oppgaver. Pasienter kan bli fylt med skyldfølelse, selvtillit tvil og til og med tanker om døden. DSM-IV rapporterer at 10 til 15 prosent av bipolare pasienter komplett selvmord. Mens de maniske og depressive faser vanligvis vare i minst tre uker, innebærer en blandet episode disse episodene som varer en uke eller mindre i en tid før overgangen. Blandede episoder er ofte tilskrives Rapid Sykling Bipolar lidelse.

Subtyper

Det er subtyper til Bipolar lidelse. Bipolar 2 lidelse har en tendens til å ha pasienter som aldri nå en full-on manisk fase. I stedet har de en hypoman episode hvor stemningen er forhøyet og energi er høyere enn normalt, men lettere kontrollert. Bipolar 2 pasienter opplever også lengre og mer kronisk deprimert episoder. Rapid Sykling Bipolar lidelse pasienter vil oppleve minst fire episodiske endringer innen et år. Humørsvingninger som skjer innenfor en dag blir referert til som ultra-ultra raske sykkel episoder.

Assosiert Disorders

Andre lidelser blir ofte forbundet med Bipolar lidelse pasienter. Det er ikke uvanlig å finne folk med panikklidelse eller sosiale fobier å også ha bipolar lidelse. Fysiske plager som anoreksi, bulimi og nervosa er også forbundet. Selv om stoffer som ikke kan bidra direkte til en manisk episode, kan rusmisbruk som helhet bidra til Bipolar lidelse.

Vesentlige Statistikk

Omtrent 90 prosent av diagnostiserte pasienter som har maniske episoder vil ha en tilbakevendende episode, mens 10 til 15 prosent av tenåringer som opplever en depressiv episode vil utvikle Bipolar en lidelse. Menn og kvinner er like diagnostisert med bipolar 1 lidelse. Menn har en tendens til å ha maniske episoder før de deprimerte episoder. Under fødselen, vil kvinner mer sannsynlig utvikle psykotiske relaterte episoder. Premenstruelle perioder kan forverre alle episodene.

Tegn og symptomer på Undifferentiated Schizofreni

Tegn og symptomer på Undifferentiated Schizofreni


Ifølge National Alliance of Mental Illness, mer enn to millioner amerikanske voksne lider av schizofreni. Schizofreni er en psykisk lidelse preget av tilstedeværelsen av visse bisarre atferd og tenkning som forårsaker betydelig svekkelse i flere funksjonsområder, inkludert sosiale interaksjoner, sysselsetting og skole.

Karakteristiske symptomer

Udifferensiert schizofreni krever tilstedeværelse av vrangforestillinger og / eller hallusinasjoner, usammenhengende tale eller oppførsel og visse negative symptomer. Disse negative symptomer inkluderer affektive utflating (mangel på visning av følelser), alogia (mangel på tale) og AVOLITION (mangel på motivasjon eller ønske).

Mood Disorders

En diagnose av udifferensiert schizofreni krever at en diagnose av en stemning lidelse - for eksempel bipolar lidelse, alvorlig depresjon eller schizoaffektiv lidelse - er ikke til stede.

Varighet

Symptomer på udifferensiert schizofreni må vare i minst en periode på en måned. Tegn på forstyrrelse forårsaket av symptomene må vare i minst en seks måneders periode.

Dysfunksjon

Symptomene må føre til svekkelse i minst ett større område funksjonsnivå. Disse områdene omfatter arbeid, mellommenneskelige relasjoner, egenomsorg og skole.

Rusmisbruk eller generelle medisinske tilstander

For å bli diagnostisert med udifferensiert schizofreni, kan symptomene ikke være forårsaket av rusmisbruk eller en generell medisinsk tilstand, for eksempel demens.

Schizoeffective Disorder Vs. Bipolar lidelse

Schizoaffektiv lidelse og bipolar lidelse er svært like, men det er noen tydelige forskjeller. Schizoaffektiv lidelse er noen ganger betraktes som en kombinasjon av schizofreni og bipolar lidelse. Schizoaffektiv lidelse kan være vanskeligere å diagnostisere og leger vanligvis observere og vurdere pasienten før du foretar en offisiell diagnose.

Schizoaffektiv lidelse

Diagnostisering schizoaffektiv lidelse er basert på identifisering av forskjellige episoder av humørsymptomer og psykose. Psykotiske symptomer kan omfatte vrangforestillinger, hallusinasjoner, uorganisert tale og tanker eller kataton atferd med betydelige forstyrrelser i funksjon.

Bipolar lidelse

Diagnostisering av bipolar lidelse inkluderer erkjenner ekstreme humørsvingninger i form av mani eller depresjon. Mania inneholder lite behov for søvn, økt kreativitet og aktivitet som kan føre til risikofylt atferd. Depresjon inkluderer lav energi, trist stemning, tap av glede og appetitt eller vekt endringer. En historie av minst en manisk episode må være tilstede for diagnostisering av bipolar lidelse.

Likheter

Schizoaffektiv lidelse er klassifisert som enten en depressiv eller bipolar type. Bipolare typer av disse lidelser opplever maniske symptomer i tillegg til de psykotiske symptomer. Depressive typer opplever alvorlig depresjon.

Forskjeller

Disse lidelser varierer i hvordan løpet av sykdom og symptomer. Schizoaffektiv lidelse er ansett som en dysfunksjon av tankeprosesser og humør. Bipolar lidelse er en dysfunksjon av humør bare.

Forebygging / løsning

Behandling av disse lidelsene med medisiner som er indisert for bipolar er vanligvis effektiv med schizoaffektiv lidelse i høyere doser eller forskjellige kombinasjoner som inkluderer stemningsstabiliserende og antipsykotika. Sykehusinnleggelse er ikke uvanlig for begge typer pasienter, avhengig av alvorligheten av symptomene.

Psykose og bipolar lidelse

Bipolar lidelse er noen ganger ledsaget av psykose. Hvis psykose er en del av bipolar, kan det presentere i hver ende av den bipolare spekteret, enten i depresjon eller mani.

Bipolar type II og Psykose

En av de karakteristiske trekk ved type II bipolar lidelse inkluderer full blåst mani med psykose, som kan omfatte hallusinasjoner eller vrangforestillinger om storhet. Andre typer psykotiske symptomer kan presentere som følelsen som om noen ser på, høre stemmer eller se folk eller bilder som egentlig ikke er der. Hvis noen du kjenner opplever psykose, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart og behandling.

Diagnose

Noen ganger kan det ta seks måneder eller lenger for å diagnostisere bipolar lidelse på grunn av variabel hastighet på sykling som følger med sykdommen. Om lag 75 prosent av alle maniske episoder stede med noen form for illusjon av storheten, noe som gjør det vanskelig å skilles fra schizofreni. På høyden av en manisk episode, kan en person presenterer på en slik måte at det er umulig å skille fra paranoid schizofreni.

Schizoaffektiv lidelse

Schizoaffektiv lidelse er en kombinasjon av både schizofreni og en stemningsforstyrrelser, så som bipolar. En måte å skille schizoaffektiv lidelse er hvis psykotiske symptomene vedvarer i to uker eller mer, men uten noen humør symptomer som mani eller depresjon.

Involvering Mental Helse Professionals

Psykoterapi kan bidra til å gi behandling for en person som lider av bipolar og psykose samt medikamenthåndtering. Det er viktig å forstå at det kan ta opp til flere år for å finne den riktige medikament diett, som omfatter både den riktige kombinasjon av medikamenter, så vel som de korrekte doser for hvert medikament. Terapeuter kan også hjelpe pasienter til å identifisere når psykotisk tanke eller atferdsmønstre begynner å dukke opp, slik at pasienten kan gjennomføre effektive mestringsevne.

Support Systems

Etter å ha andre støttesystemer i tillegg medisiner alene er den beste måten å takle bipolar. I tillegg til å bruke bestemte mestring for både depresjon og maniske episoder, støttegrupper, fellesskapets ressurser, og andre aktiviteter kan hjelpe når du arbeider med bipolar. Holde en journal kan hjelpe spore stemninger og selv bidra til å forutsi kommende humørsvingninger i hver ende av den bipolare spekteret.

Binyrene Symptomer

Binyrene produserer en rekke hormoner som hjelper kroppen arbeide effektivt. Hvis kjertlene ikke fungerer riktig, vil visse symptomer oppstår som vil peke til en lidelse i kroppen. Les videre for informasjon om binyrene lidelser, symptom og behandlinger.

Betydning

Binyrene produserer ulike hormoner i kroppen, og er plassert nær toppen av hver nyre. Det er to binyrene, en for hver nyre, med hver er bare ca 3 inches bred. Noen av de hormoner som produseres av binyrene anses steroider. Aldosteron er et hormon som bevarer natriumion og vann i den menneskelige kroppen. Et annet hormon er kortisol, som øker blodsukkernivået. En tredje gruppe er de kjønnshormoner - androgen for menn og østrogen for kvinner. Disse hormonene produseres av binyrebarken. Hormoner fra binyremargen produserer to hormoner i reaksjon på stressende situasjoner som oppstår i hverdagen.

Adrenal Fatigue

Adrenal tretthet og utmattelse produsere en rekke symptomer. Det betyr at kjertlene ikke fungerer som de skal på grunn av perioder med sykdom eller stress på kroppen. Noen symptomer er overdreven tretthet eller utmattelse, angst, cravings for salt og / eller søt mat, konsentrasjonsvansker, lavt blodtrykk og følsomhet for forkjølelse. Hormonene som styrer blodsukkeret bidra til å opprettholde energien i kroppen og bekjempe stress, ofte kalt "fight or flight" respons. I binyretretthet, ikke nok kortisol, "stress hormon," er produsert av binyrene. Det som flere tester som kan administreres av medisinske fagfolk til å måler nivået av dette hormonet.

Typer

Det er flere sykdommer som er forårsaket av binyrene ikke fungerer som de skal. En er Addisons sykdom, forårsaket av ikke nok kortisol blir produsert. Personer med denne sykdommen ofte føler deg svak eller trett etter å sitte eller ligge i lange perioder av gangen. Noen ganger utvikler de mørke flekker på huden sin. Svarte fregner kan utvikle seg på ansiktet og skuldrene. Noen utvikler muskelsmerter, gå ned i vekt, lider av kvalme, diaré og oppkast. Det er behandlet av en lege med kortikosteroider og intravenøs væske.
Hyperaldosteronisme skjer når binyrene produserer for mye adlosterone, noe som fører til væskeretensjon, høyt blodtrykk, og svakhet og prikking i armer og ben. Det er noen ganger forårsaket av en svulst på binyrene. Symptomer også alltid å være tørst og urinering ofte. Behandlingen innebærer ofte den kirurgiske fjerning av en tumor eller en foreskrevet medisiner.

Funksjoner

Binyrene er lokalisert i bindevevet nær nyrene, og er gravlagt i fett. Kjertler har en indre region kalt binyremargen, og et ytre område som kalles binyrebarken at hemmeligheter forskjellige hormoner. Hormonene adrenalin og noradrenalin bidra til å øke hastigheten og kraften av hjertets kontraksjoner, innsnevre blodårene og strekke pupiller, funksjoner som er viktige i stressende situasjoner. Det hjelper blodstrømmen til musklene og hjernen. Hormonene utskilles av binyrene begrense tap av natrium i blodet, og ofte påvirker spytt og svettekjertler, samt kolon. Disse hormoner har en innflytelse på immunsystemet og på utviklingen av fosteret under svangerskapet (spesielt utviklingen av lungene). Binyrene jobbe med hypothalamus og hypofysen til å holde ting knirkefritt.

Behandlinger

Det er mange tradisjonelle behandlinger for binyrene symptomer, slik som foreskrevet muntlig medisiner, kirurgi eller stråling behandlinger. Noen lidelser krever en kombinasjon av mer enn én behandling. Noen leger tilby alternative behandlinger for binyrene lidelser som trøtthet og utmattelse. De omfatter et sunt kosthold og vitamin B kosttilskudd, unngå sentralstimulerende midler som koffein, og bruke urter som kamille og sitronmelisse te.
Alltid konsultere en lege med kompetanse i binyrene før du fortsetter med noen behandlinger.