Digidexo.com

Slik pakker du ut Banaba

Slik pakker du ut Banaba


Noen forskere rapport banaba ekstrakt hjelper behandle høyt blodsukker og diabetes når det forbrukes. Tilhengere av urtemedisin tror Banaba behandlinger er tryggere og mer effektiv enn insulin. I en fabrikkinnstilling, forskere manipulere nivået av karbondioksid å isolere corosolic syre fra banaba blader. Ekstraktet brukes til å lage banaba ekstrakt tabletter. Å trekke ut de medisinske egenskaper fra banaba blad hjemme, bruker bladene til å lage te. Tørke te å snu banaba i pulverisert form.

Bruksanvisning

•  For å lage én kopp banaba te for medisinske formål, ta en 1/2 kopper vann til en rullende koke. Reduser varmen og sette en te-pose i kjelen. La det småkoke i ca 15 minutter. Denne metoden gjør en cup. Hell over i en kopp og drikke så snart det er kaldt nok.

Hvis du vil pulverisert banaba blad, gjør sterk te. Hell væsken i et grunt fat eller panne. La det tørke ut. Nå har du din medisin i pulverform. Pulveret kan anvendes som det er. Fordelene over te form er enkel lagring, ikke å måtte lage en ny gruppe hver dag, og noen kontroll av dosering.

Oppbevar pulver ved romtemperatur på et tørt sted vekk fra direkte sollys. Den har en holdbarhet på to år.

Tips og advarsler

  • Noen studier tyder på at urtemedisin er nyttig for diabetikere. Men resultatene var mangelfulle. Banaba pakke ofte brukes en folke behandling for tilstanden på Filippinene.
  • Som med alle medisiner og naturmidler, sjekk med en lege før du starter en ny behandling. Unngå å bruke denne behandlingen hvis du er gravid eller forventer å bli gravid.