Digidexo.com

Raske slanking tips for å miste vekt

Raske slanking tips for å miste vekt


Infomercials for kjepphest dietter ville ha oss til å tro at å miste vekt raskt er den eneste veien å gå. Disse diettene kan fungere i utgangspunktet, men folk ofte synes det er vanskelig å holde vekten av når de gjenoppta typiske matvaner. Opprette et sunt kosthold plan og holde seg til det kan hjelpe deg å miste vekt i ditt eget tempo, og kombinere det med effektiv trening vil gjøre pounds frafalt jevnt og trutt.

Kutte kalorier

Den mest grunnleggende regelen for vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Eksperter anbefaler å opprette en daglig underskudd på 500 kalorier gjennom kosthold og mosjon. Dette kan hjelpe deg å miste en eller to pounds per uke. For raskere vekttap, vurdere å kutte natrium og stivelse fra kosten, og dermed legge en ekstra 100 eller 200 kalorier til underskudd. Bare sørg for ikke å gå under 1200 kalorier per dag. Og alltid sjekke med en lege før du begynner noen vekt-tap programmet.

Spis Vanlige

De fleste mennesker spiser de tradisjonelle tre måltider om dagen. Men dette kan faktisk hindre vekttap mål, fordi kroppen går inn i sult-modus mellom måltidene, holde på fett til energi. Å spise fem eller seks mindre måltider bidrar til å balansere ditt daglige kaloriinntak og også holder stoffskiftet går i et jevnt tempo. Å spise oftere hjelper også å holde blodsukkeret balansert.

Reduser Deler

Mange overspise uten å vite det rett og slett fordi deres deler er for stor. Ved hjelp av en stor tallerken til middag faktisk gjør at du spiser mer, selv om du er full. Prøv å bytte til en salat plate. Å spise fra en mindre tallerken gjør det virke som om du får mye mat fordi platen ser så full, når faktisk du spiser mindre.

Spis sunn mat

Du vet øvelsen: Spis minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker per dag. De er naturlig høy i fiber og lite fett. Slå ditt brød, ris, korn og pasta til hele korn, som inneholder mer fiber og næringsstoffer enn hvitt brød eller pasta. Hold deg unna bearbeidet mat, og bruker ferske ingredienser der det er mulig. Når innkjøp av mat, holde seg til omkretsen av butikken, fordi det er der du vil finne naturlige, friske matvarer.

Hold en food journal

Å skrive ned hva du spiser vil hjelpe deg å se nøyaktig hva du spiser hver dag, og det vil også hjelpe deg å finne ut hvor du skal kutte kalorier. Ofte er vi ikke klar over hvor mye vi spiser til vi skrive det ned. Holde en matdagbok kan også hjelpe deg med å holde deg på sporet med vekt-tap mål. Verve et familiemedlem eller en venn til å gå over maten din journal med deg hvis du trenger ekstra viljestyrke.