Digidexo.com

cookware stekespade

Er det trygt å bruke aluminium Cookware?

Bekymringer fortsette å vokse om kokekar aluminium og de farer som det utgjør for vår helse og sikkerhet. Aluminium er naturlig finnes over hele jorden, og i ekstrem overflod. Siden det kan finnes i vann, luft og jord, er det også i mange ting som vi spiser. Forskere oppdager at for mye aluminium inntak kan føre til sykdom og at bruk av aluminium kokekar kan bare gjøre vondt verre.

Utvasking

Når sure matvarer er kokt inni aluminium kokekar det er potensial for utlekking (aluminium partikler lekker inn i mat). Faktisk, helse, miljø og sikkerhet Online rapporterer at en slik lekkasje kan utgjøre så mye som 3-6 milligram aluminium for hver 100 gram servert.

Alzheimers sykdom

In The Nutrition Desk Reference, kjent forfatter Robert H. Garrison at Alzheimer-pasienter har unormalt høye nivåer av aluminium i vev av hjernen. Denne økningen ble blitt lagt merke til etter aluminium kokekar kom på markedet.

Behavior

Analytiske Ressurs Labs rapporterte at aluminium som er utvasket av aluminium kokekar, og senere inntatt, kan påvirke atferd. Hukommelsestap, forvirring, desorientering og nyredialyse relatert demens har alle vært knyttet til aluminium.

Noe å tenke på

Hvis du bare ikke kan synes å del med dine aluminium kokekar, Hillel J. Gitelman forfatter av boken "Aluminum and Health: A Critical Review," uttalte at tilstrekkelige mengder av fluor, kalsium og jern i kroppen kan faktisk bidra til å redusere aluminium absorpsjon. På den annen side, kan for mye vitamin D i kroppen hjelpe absorpsjon.

Brann og Burns

Den amerikanske Product Safety Commission har annonsert at bruk av aluminium kokekar på stovetop over høy varme kan føre til at aluminium til å smelte. Når kokekaret er plukket opp, kan det smeltede aluminiummetall dryppe ned på brukeren, forårsaker forbrenninger. Aluminium som blir for varmt er også utsatt for brann.

Fare for Non-Stick Cookware

Non-stick kokekar - pannene som gjør matlaging og opprydding lettere kan gjøre ditt valg av kjøkken kokekar - litt mer komplisert. En non-stick overflate vil sikkert være den enkleste å bruke, men den enkle er kanskje ikke verdt risikoen for kjemikalier som slippes ut i luften som kjelen varmes opp.

Advarsel

På 1990-tallet begynte forskere å heve bekymringer om kjemikalier som brukes i belegget av non-stick kokekar. Som Teflon-behandlede panner varme opp, kjemikalier brukt til å lage non-stick belegg - perfluoroktansulfonat (PFO) og perfluoroktansyre (PFOA) - begynner å bryte opp. Røyken slippes ut i atmosfæren og kan bryte ned i miljøet eller trenge inn i kroppen. PFOA kan være kreftfremkallende - eller kreftfremkallende middel. Etter flere år med testing, ikke EPA foreløpig ikke vurdere bruken av non-stick kokekar en bekymring, men det finnes retningslinjer for å sikre at det er trygt å bruke.

Betraktninger

Ifølge tester på oppdrag fra Washington, DC-baserte Environmental Working Group, kjemikalier som brukes til å behandle en teflonpanne kan bryte ned etter bare 2-5 minutter på en varm ovn. Når pannen varmes opp til 500 grader F, er kjemikaliene slippes ut i luften.

"På ulike temperaturer disse beleggene kan slippe minst seks giftige gasser, inkludert to kreftfremkallende," i henhold til Washington, DC-baserte Environmental Working Group.

En vurdering er å unngå å bruke non-stick kokekar, men ingen miljømessige testing har vist at kokekar er den eneste kilden til disse kjemikaliene. Kjemikaliene kommer av en varm teflonbelagt gryte kan også bli funnet i andre forbruksvarer, for eksempel hårpleieprodukter, papir og emballasje til mat, klær, husholdningsvaskemidler, smøremidler og tepper. Faktisk er disse kjemikaliene er så vanlig at uansett hvor i Amerika luft, vann og mat er testet, har disse kjemikaliene blitt funnet.

Identifikasjon

Teflonbelegg, fremstilt av DuPont i Wilmington, Delaware, ikke er laget av PFOA, skjønt PFOA brukes i prosessen. Imidlertid er PFOA også brukes til å gjøre andre industrielle og kommersielle produkter under slike merkenavn som Stainmaster, Scotchgard og Silvers - som alle har en overflatemotstand komponent.

Løsninger

Under de riktige forholdene, er det trygt å bruke non-stick kokekar. Først gjennom din matlaging vaner. Hvis du vanligvis ikke steke mat og tilberede mat ved høye temperaturer (500 grader C eller høyere), deretter non-stick kokekar skal være et trygt alternativ for deg. Hvis du har en tendens til å lage mat ved høye temperaturer, og deretter vurdere å bytte til ubehandlet, rustfritt stål. Rustfritt stål kan være dyrere enn non-stick kokekar, men du kan være sikker på at det er trygt og vil ikke slippe eventuelle giftstoffer i luften.

Hvis du er en stor fan av stekt mat, så nå tilbake til bestemors dager, og bryte ut støpejern stekepanne. Støpejern panner varme jevnt, legger ingen giftige kjemikalier i luften og gi en ekstra kilde til jern i maten.

Sikkerhetshensyn

Hvis du velger å bruke non-stick kokekar, ikke varme pannen varmere enn 500 grader F. Siden de fleste kokker ikke holde et termometer i pannen, rett og slett ikke slå på bryteren for høy. På den måten vil du være sikker på å holde temperaturen på et trygt nivå. Du kan også være lurt å åpne et vindu eller slå på avtrekksvifte for å unngå å puste inn eventuelle gasser. Og, som med noen kokekar, aldri forlate en varm panne uten tilsyn.

Er det sunt å lage mat med Cast Iron Cookware?

Støpejern kokekar er sunt kokekar. De har ingen fôr for å flasse og panner selv lekke små mengder jern i maten - flott for de som ikke får nok i sine dietter.

Betraktninger

Støpejern kokekar har en naturlig non-stick overflate når den skal vedlikeholdes og brukes. De kan trygt brukes ved høyere temperaturer enn andre panner.

Funksjon

Støpejern holder på varmen og kokker jevnt. Krydder behandling av kokeflaten forhindrer rust og utvikler et belegg som motstår etterlevelse av mat - fordi det er dannet fra matoljer, er det trygt for forbruk.

Fordeler

Støpejern øker over tid og med bruk fordi krydder prosessen gjentas, og belegget tillates å eldes. Lite vedlikehold, allerede erfarne panner er også tilgjengelig.

Misforståelse

Syrlig mat kan tilberedes i støpejern, men ikke før kjelen er fullt erfarne.

Advarsel

Sterke såper bør ikke brukes til å rengjøre støpejern - de fjerner oljer som brukes i krydder.

Slik fjerner Magisk Shave

Mange menn, særlig de av afrikansk-amerikansk bakgrunn, lider av den negative bivirkning av å utvikle barberhøvel humper ved barbering med et barberblad. Denne betennelse i huden er både lite tiltrekkende og irriterende for personen. Magisk Shave fjerner hår fra ansiktet uten å forårsake barberhøvel humper fordi den har en hårfjerningskrem handling på huden. Siden magi Shave stivner i ansiktet, fjerne det er ikke så enkelt som bare å vaske ansiktet og krever en spesiell prosedyre.

Bruksanvisning

•  Plasser vask håndkle rundt halsen for å beskytte klærne dine og lener ansiktet over vasken på badet.

Ta stekespade, og trykk den mot Magic Shave på ansiktet ditt. Skyv stekespade mot Magic Shave å løsne og fjerne Magic Shave fra ansiktet.

Fortsett å bruke slikkepott til å fjerne Magic Shave før det er alle borte fra ansiktet.

Vask ansiktet med lunkent vann fra kranen bad. Klapp ansiktet tørt med et ansikt håndkle. Fjern vaske håndkle fra rundt halsen.

Hvordan lage Egg med en rustfritt stål Pan

Hvordan lage Egg med en rustfritt stål Pan


En stift mat som kan finnes i hundrevis av oppskrifter eller gjort på egen hånd, kan egget bli utarbeidet i et mylder av måter. En måte å koke egg er å steke dem i en rustfritt stål skillet. Å vite hvordan du koker egg i en rustfri skillet er ikke vanskelig og tar ikke veldig lang tid i det hele tatt, takket være rask matlaging natur egg.

Bruksanvisning

Over Easy

•  Legg ca 1/8 av en kopp vegetabilsk matolje til rustfritt stål skillet. Slå den på en middels innstilling, eller 350 grader Fahrenheit på en digital komfyr. Gi det fem minutter å varme opp tilstrekkelig.

Sprekk en hel egg på kanten av rustfritt stål skillet eller kanten av ovnen din. Gjøre dette ved å treffe midten av egget mot en hard overflate leppene. Ikke slå for hardt eller egget vil knuse i hånden. Streike akkurat hardt nok til å knekke eggene. Hold sprakk egg over skillet og bruke begge hendene til å trekke skallet hverandre forsiktig, frigjøre egg innenfra. Gjør dette ca 4 inches over skillet så egget ikke bust når den lander.

La egget syder på den ene siden i tre minutter. Knock noen av varm matolje over toppen eggeplommen ved å skyve med slikkepott. Dette hjelpere i matlaging egg slik at du ikke trenger å snu det. Alternativt kan du snu det og koker det i tre til fire minutter på hver side. Skyv stekespade under egg og ta den ut av pannen når den er på ønsket konsistens.

Egge

Crack 05:58 egg i en bolle, og pass på å ikke få noen skjell i bollen.

Legg bare en skvett melk. For eksempel, hvis du har lagt til seks rå egg i bollen, bruker bare 1/8 av en kopp med melk. Hvis du bruker to egg, bruker ca 1/24 av en kopp. Meget små mengder av melk er tilstrekkelig i å tilsette til smak og tekstur av eggerøre.

Strø litt salt og pepper etter smak. For eksempel mindre enn en teskje av hvert krydder er mer enn nok for seks egg.

Beat blandingen grundig med en wire visp for opptil fire minutter, før det resulterer i en skummende blanding.

Slå på komfyren til en middels-lav innstilling. Legg bare en teskje matolje til rustfritt stål pan.This smører det så eggerøre vil ikke holde. Hell røren i pannen og la det koke i tre minutter, dekket. Ta av lokket og hogge gjennom solidifying eggedosisen med slikkepott, snu egget biter over. Dekk lokket og la det koke i ytterligere fem minutter før du slår av komfyren. Enjoy!

Sikkerhet av anodisert aluminium

Sikkerhet av anodisert aluminium


Anodisert aluminium kokekar gir brukerne lett og jevn varmefordeling av aluminium med styrke og ikke-reaktivitet av andre metall cookwares.

Definisjon

I henhold til Aluminum Anodizer rådet, "Et belegg av aluminiumoksid er vokst fra aluminium ved å føre en elektrisk strøm gjennom en syreelektrolytt-bad hvori aluminium er neddykket i."

Prosess

Den AAC forklarer at prosessen innebærer, "Anodisering er en prosess som omdanner aluminium til dets oksyd. Oksydet er tykkere enn det aluminium som forbrukes, det vil si dimensjonen av anodisert dele endres."

Kjemi

Ifølge AAC, er sluttresultatet kjemisk, "2/3 i 1/3 ut, for eksempel, vil et belegg som er 0,6 mil tykt ha konsumert 0,4 mil av aluminium."

Medisinske Bekymringer

Det er en sammenheng mellom aluminium og Alzheimers sykdom. Dessuten kan inntak av aluminium skade nyrene.

Fun Fact

Aluminium finnes i mange produkter som brukes daglig inkludert kakemikser, bakepulver, tannkrem, solkrem og kosmetikk.

Sure matvarer som absorberer Metal Coating

Sure matvarer som absorberer Metal Coating


Når du koker i en metall potten, kan noe av metall komme inn i maten du spiser. Mens våre forfedre kan ha verdsatt ekstra jern fra sine støpejernspanner, er dette opptaket av metall alltid ikke bra.

Matvarer

Matvarene som absorberer mest metall er sure, for eksempel tomater, sitrus eller retter som er krydret med sitronsaft eller med eddik.

Forslag til Cookware

Ikke alle typer metall igle inn maten i samme takt. Health Canada anbefaler matlaging med anodisert aluminium, rustfritt stål, jern, emalje, keramikk eller silikon kokekar.

Metall for å unngå

Kobber og rustfritt stål er metaller er mest berørt av sure matvarer. Kobber er behandlet med et beskyttende belegg, men over tid dette belegget slites av, utlekking noen kobber i formen.

Smak

Mens du kan være i stand til å smake en metallisk skjær til noen retter som har absorbert metallbelegg, vil du ikke alltid smake en smak.

Tips

Ikke oppbevar syreholdig mat i en metallbeholder og unngå å bruke aluminium kokekar å lage sure produkter. Hvis dine gryter og panner er ripete og bulker, handel dem for nye gryter og panner uten riper i belegget.

Risiko

Forbruker for mye nikkel, jern eller aluminium kan føre til helserisiko på lang sikt. Den gjennomsnittlige daglige diett gir kun lave doser av disse metaller, men koking med dårlig kvalitet kokekar over en periode kunne opp mengden konsumert.