Digidexo.com

Kreft ingen dødsdom

Symptomer på galleblæren kreft

Galleblæren kreft er en sjelden type kreft som treffer galleveier. Galleblæren blir brukt til å inneholde galle, et fluid tatt opp av leveren som brukes i fordøyelsen. Vanligvis har galleblæren kreft ingen symptomer i de tidligste stadiene, så det er ofte diagnostisert når sykdommen er i senere stadier. I de fleste situasjoner er galleblæren fjernes, men det kan være for sent å hindre spredning av kreftceller i mer avanserte tilfeller.

Vanlige symptomer

Personer med galleblæren kreft er vanligvis asymptomatisk før sykdommen har kommet inn i en mer avansert stadium. Det vanligste symptomet i denne situasjonen er smerter i magen. Denne smerten er plassert i øvre høyre side av magen i de fleste tilfeller. Hvis svulsten blokkerer galle duct, kvalme og oppkast er også vanlig. Siden svulsten kan også komme i form av mat i fordøyelseskanalen eller blokkere sin absorpsjon, pasienter også gå ned i vekt og appetitt.

Gulsott

Galleblærekreft kan også forårsake gulsott, en gul misfarging av pigmentering av hud og øyne. Gulsott oppstår når nivåene av bilirubin, å bryte ned av røde celler, er for høye i blodet. En blokkert gallegang kan hindre bilirubin blir behandlet av leveren som normalt. Det er også mulig gulsott vil endre fargen på urin og avføring også.

Symptomer på gallegang kreft

Mens gulsott er et vanlig symptom på gallegang kreft, en forstørret galleblære og kløende hud er også vanlig. Når galle er blokkert av en svulst, kan gallesalter bli slapp på huden og forårsake kløe kalt kløe. En galleblæren kan bli forstørret når for mye galle samler innenfor. Vanligvis er et forstørret blæren plukket opp av en ultralyd eksamen.

Risikofaktorer

Gallestein, avleiringer av kalsium eller kolesterol, er den vanligste risikofaktoren. De fleste mennesker med galleblæren kreft har gallestein, som sakte ned utgivelsen av galle og kan føre til giftstoffer i galleblæren. De fleste som utvikler galleblæren kreft er eldre, hovedsakelig i deres 70-tallet. Kvinner er mer utsatt for å utvikle denne typen kreft enn menn. Dietter som mangler fiber, men er høy i karbohydrater kan også føre til galleblæren kreft.

Komplikasjoner

To store komplikasjoner av galleblæren kreft er malabsorpsjon og metastasering. Hvis svulsten presser mot tynntarmen, kan det holde mat og enzymer fra skikkelig inn i tolvfingertarmen. Siden de næringsstoffene ikke blir skikkelig absorbert, kan det føre til feilernæring. Dessuten er galleblæren i nærheten av mange andre viktige organer. Hvis kreften sprer seg, er det sannsynlig å påvirke nærliggende, vitale organer og kan føre til døden. Dette er en alvorlig risiko siden galleblæren deteksjon vanligvis ikke kommer før senere stadier.

Nutrition & Manic Depression

Nutrition & Manic Depression


Manisk depresjon er en psykisk lidelse preget av dramatiske humørsvingninger som går langt utover en vanlig dag med oppturer og nedturer. I den ene enden av spekteret, opplever personen ekstreme høyden eller irritabilitet, da kan falle i klassiske symptomer på depresjon.

Betraktninger

I sin bok "Resept for Nutritional Healing," DRS. James og Phyllis Balch lage spesielle diettforslag for manisk depressive - unngå sukker, meieriprodukter, alkohol, brus og koffein. De anbefaler også sik og kalkun minst to ganger i uken.

Medisiner

Manisk depresjon medisiner tendens til å føre til vektøkning. Dette usunn tilstand understreker behovet for en fokusert kosttilskudd tilnærming i håndteringen av sykdommen.

Ernæring

Å redusere episoder av manisk depresjon, "Resept for Nutritional Healing" kaller for høye doser av vitamin B-komplekset, aminosyrer som taurin og tyrosin, samt sink, kalsium og vitamin C.

Tryptofan

Aminosyren tryptofan har en lignende effekt på stoffet serotonin som medikamenter som Zoloft og Prozac. Bare tilgjengelig på resept i USA, tryptofan var populær på 1980-tallet for behandling av depresjon og søvnløshet.

Fakta

Manisk depresjon er ingen dødsdom. Gjennom historien, dusinvis av kjente personer ledet produktive liv til tross for sykdommen. Noen inkluderer Winston Churchill og Mark Twain.

Rektal Carcinoma Treatment

Rektal karsinom er en type kreft eksemplifisert ved utvikling av malign (cancer) celler i vev som kler tarmen (siste del av tykktarmen). Endetarmskreft i de fleste tilfeller utvikler sammen med tykktarmskreft, og dermed gi den et navn tykktarmskreft eller tykktarmskreft. Per statistikken registrert av National Cancer Institute, er nesten 40.000 nye tilfeller av endetarmskreft diagnostisert årlig i USA og nesten 5000 pasienter bukke under for sykdommen.

Typer behandlingsmetoder

Som med de fleste andre former for kreft, ingen behandling er ennå ikke blitt utviklet som kan fullstendig kurere tilstanden av endetarmskreft. Ikke desto mindre, leger benytte behandlinger som kjemoterapi, kirurgi og radioterapi for å kontrollere vekst og metastase av kreftceller i hele kroppen. Kirurgisk fjerning av de skadede celler og vev i endetarmen er en av de brukte behandlingsmetoden, som oftest utført under påvirkning av generell anestesi. Det innebærer minimal skjæring og pasienten vanligvis ut på tre til fire dager tidspunkt etter operasjonen.

Pasienter som har en stor risiko for endetarmskreft tilbakefall er ofte rådet til å gjennomgå behandlinger som medikamentell behandling (kjemoterapi) og strålebehandling. Medikamentell behandling innebærer injeksjon av anti kreft narkotika som interleukin-2 (IL-2), pacitaxel som hjelper i å drepe ondartede kreftceller og dermed begrense deres sprer seg. Mens i radioterapi, blir den skadede delen av rektum utsettes for høye strøm stråler (vanligvis røntgen), slik som å ødelegge og ødelegge kreftceller.

Time Frame

Tidsrammen for administrasjonen av de behandlingsmetoder generelt variere fra pasient til pasient, avhengig av stadium av kreft og metastasering av de ondartede cellene. Ikke desto mindre, i de fleste tilfeller blir pasientene utsettes for stråleterapi daglig i nesten en måned, mens kjemoterapi administrert en gang i hver 15 dager for nesten 5 til 6 måneder.

Survival priser

Ifølge opptak av National Cancer Institute, er den gjennomsnittlige 5-års overlevelse for pasienter som lider av endetarmskreft om lag 66 prosent.

Effekter

Opplever bivirkninger er svært vanlig for pasienter som gjennomgår behandling for kreft i endetarmen. Blødning, infeksjoner og smerter i mageregionen er bivirkninger knyttet til den kirurgiske prosedyren. Mens tap av matlyst, ekstrem tretthet, håravfall og kvalme er bivirkningene relatert med medikamentell behandling og strålebehandling.

Forebygging / løsning

Vanlige forebyggende tiltak som kan iverksettes mot endetarmskreft er: gjennomgår screening for tykktarmskreft årlig, sysselsetter visse livsstilsendringer som å slutte å røyke og forbruk av alkohol, å opprettholde et sunt kosthold og vekt, og trene regelmessig.

Virkningene av neglelakk Ingredienser

Virkningene av neglelakk Ingredienser


Det er ingenting som et par velstelte hender. Glødende, glatte negler, chip-fri farge og pent trimmet neglebåndene kan betegne klassen, glamour og kanskje en liten bit av rikdom. Dessverre, neglelakk fører til mer enn beundrende blikk. Vanlig kommersiell polsk er full av farlige kjemikalier som utgjør alvorlige helsemessige trusler mot mennesker.

Toluen

Toluen blir brukt som et oppløsningsmiddel i neglelakk, noe som betyr at det oppløses andre kjemikalier for å lage en løsning. Det er en farlig kjemisk som forårsaker fødselsdefekter hos dyr, påvirker sentralnervesystemet og er dødelig ved svelging.

Formaldehyd

Formaldehyd er et annet oppløsningsmiddel med en heftig helserisiko festet: Det er et kjent kreftfremkallende, noe som betyr at det fører til kreft, ingen tvil. Røyk av formaldehyd er irriterende for slimhinner i øyne, nese og svelg.

Ethyl Acetate

Etylacetat fordamper fra neglen, noe som fører til den polske tørke og herde. Dette betyr at du puster inn røyk fra den kjemiske som dine manikyr sett. Dette løsemiddel kan passere gjennom huden, og langvarig eksponering for røyk kan føre til lunge, hjerte, nyre og leverskader.

Butyl Acetate

Butylacetat er også et løsningsmiddel som brukes i neglelakk; det er giftig, og forårsaker irritasjon i øyne, hud og lunger.

Dibutyl-

Ftalater er lett absorberes kjemikalier som holder neglelakk chip-free. EU har forbudt dem, men de er lovlig i USA. De er knyttet til tidlig pubertet hos jenter, lav sædkvalitet hos menn, seksuelle misdannelser og problemer med fosterutvikling.

Fthalsyreanhydrid

Dibutylftalat blir ofte erstattet med ftalsyreanhydrid, som er ikke mye bedre. Dette kjemikaliet er også en stor helse bekymring. Det kan være giftig for menneskelige immun og respiratoriske systemer, og kan forårsake kreft, organskade, og membran irritasjon.

Hva skjer med folk som har kreft og ingen helseforsikring?

Hva skjer med folk som har kreft og ingen helseforsikring?


Kreft er en sykdom som rammer tusenvis av mennesker hvert år. Dessverre har noen av disse menneskene ikke har helseforsikring. Dette faktum presenterer en dim framtidsutsikter for folk i denne stillingen. Men det er gode nyheter. Det er ulike veier en person med kreft og ingen helseforsikring kan ta for å få legehjelp. Disse veier ikke krever penger, bare en sterk vilje og en liten bit av innsats.

Forebygging / løsning

The American Cancer Society tilbyr tjenester til personer som har helseforsikring, så vel som de som ikke gjør det, og lider av kreft. Organisasjonen arbeider med offentlige og private givere for å skaffe penger til å hjelpe noen syke av sykdommen. Alle som ønsker å kontakte organisasjonen direkte kan gjøre det ved å ringe gratisnummer notert på American Cancer Society.

Forebygging / løsning

Kirker er en levedyktig kilde til hjelp for folk som lider av kreft, men ikke har forsikring. Ifølge februar 2008-utgaven av Prevention Magazine, 51% av kirkene tilbudt økonomisk støtte til medisinske regninger, 65% forutsatt helseopplysning, 70% rettet helsetjenester og 87% transportert skrantende folk til og fra legetimer. Med andre ord, er kirken en alternativ kilde til hjelp for alle som arbeider med kreft eller noen annen sykdom.

Forebygging / løsning

Oprahs Angel Network er kjent for å gjøre folks drøm. Og som regel er det noen med en sykdom eller stort hjerte. Derfor er en person som sliter med kreft er en god kandidat for organisasjonen. De kan kontaktes gjennom Angel Network nettside ligger på Oprah hjemmeside.

Forebygging / løsning

Familie og venner er en annen kilde til hjelp for alle med en kreftdiagnose. Det kan være vanskelig for familien økonomisk, men større emosjonelle lidelser vil følge hvis vedkommende passerer unødvendig. Det er derfor det er så viktig for alle som har kreft å nærme seg sin familie; forklarer at han er uten helseforsikring og krever økonomisk bistand.

Betraktninger

I sammendraget, det finnes måter for en person å få medisinsk behandling, selv om han ikke har noen helseforsikring. Den første og viktigste er å be om hjelp. Faktisk er dette den viktigste tingen en person i en slik situasjon må vurdere. Han må tenke på alle de tilgjengelige for å hjelpe ham betale for sin medisinske behandling alternativer. Fra private organisasjoner til kirker, må han åpne sitt hjerte og be om hjelp er nødvendig for hans behandling mot kreft.

Øvelser som forebygger kreft

The American Cancer Society anbefaler å trene fem dager i uken i 30 minutter om dagen. Trening kan være en faktor i å forebygge kreft. Kreft er forårsaket av et bredt spekter av fra miljømessige og genetiske problemer. Hver type kreft varierer i sine røtter. Det er ingen definitive midler for å forebygge kreft.

Virkeligheter av kreft og forebygging

Trening kan være en faktor i å forebygge visse krefttyper, som brystkreft og tykktarmskreft. Dekan ved Purdue School of forbruker-og familie vitenskaper sa at "dårlig kosthold og mangel på mosjon er ansvarlig for like mange tilfeller av kreft som sigarettrøyking." Han sa, "omtrent en tredjedel av krefttilfellene er relatert til røyking, er en tredjedel relatert til dårlig kosthold og mangel på mosjon, og en tredel er knyttet til genetiske eller andre forhold."

Den forebyggende treningsprogram

Grunnleggende turgåing, jogging, sykling har et mangfold av sunne bivirkninger. Gjør det morsomt ved å bringe sammen hodetelefonene og lytte til fengende musikk. Gå i minst 30 minutter om dagen. Bruk hver unnskyldning til å gå mens du gjør grunnleggende ærend. Ta trappen i stedet for rulletrappen. Velg en parkeringsplass et godt stykke fra destinasjonen for å skape en ekstra øvelse potensial. Det er alle gode hjerte-hjelp, så vel. Gå med venner og gjøre det morsomt. Prøv dans lærdom å få pulsen blomstrende. Registrer deg for planlagte gruppetrening på treningsstudio. Svømming klasser har stor fortjeneste, så vel. Det er lurt å bruke et hjerte monitor gjennom treningsøktene.

The Bottom Line of Forebygge kreft

Exercise øker kroppens stoffskifte som i sin tur bidrar i akselererende en persons metabolisme. Det hjelpemidler i en rask passasje av inntatt mat gjennom systemet. Dette vil bidra til å redusere den tid som potensielle karsinogener kan komme i kontakt med kolon slimhinnene.

Har Fibroids Slå kreft?

Har Fibroids Slå kreft?


Fibromer er tumorer som vokser fra cellene i veggen av uterus. Den medisinske termen for fibroids er leiomyoma (Leye-oh-Meye-OH-muh). De er en stor gynekologisk problem, sto for nesten 200.000 hysterectomies per år.

Flertallet av fibroids er godartet. I sjeldne tilfeller, kreft fibroids vises, selv om legene ikke tror de resultere fra en eksisterende fibroid.

Fibroids

Fibromer er vekster av muskelceller og bindevev, som begge er typer av celler funnet i livmorveggen. Den er vanligvis godartet, og kan variere i størrelse fra knapt synlig for ekstremt stor. Fibroider kan vokse inn i veggen av uterus, under slimhinnen i livmoren, eller på utsiden av livmoren. De kan også henge fra en stilk inn i livmorhulen.

Noen kvinner med fibroids har ingen symptomer. Andre har symptomer som spenner fra mildt ubehag til alvorlig blødning mellom perioder. Kramper og oppblåsthet under og mellom perioder, samt smerter under samleie, er flere symptomer.

Kreft Fibroids

På mindre enn 1 av 1000 kvinner, en ondartet svulst skjemaer fra de samme cellene som danner en fibroid. Dette kreft er kjent som leiomyosarkom (Leye-oh-Meye-oh-sar-KOH-muh).

Enhver kvinne med en raskt voksende fibroid bør få det sjekket for kreft. Enhver postmenopausal kvinne som har vaginal blødning bør også umiddelbart sjekket for kreft. Risikoen for livmorkreft av enhver type øker etter menopause.

Fibroids og kreft

Mens ondartet (kreft) fibroids vises, betyr å ha godartede muskelknuter ikke øke en kvinnes risiko for å få ondartede seg. Å ha godartede muskelknuter også ikke øker en kvinnes risiko for å få andre typer livmorkreft.

Kreft forekomster i Radiologer

Kreft forekomster i Radiologer


Radiologi har vært et vanlig medisinsk praksis siden tidlig på 1900-tallet. Menneskeskapt stråling brukes i mange ulike medisinske områder, inkludert onkologi, odontologi og nukleærmedisin. Forskning har blitt gjort for å finne ut hva, om noen, krefttilfeller er tilstede blant disse arbeiderne.

The Early Years

I begynnelsen av 1900-tallet, ble arbeidere i radiologi eksponert for høye doser av ioniserende stråling. Forskningen ble gjort på åtte kohorter i feltet, og forskere oppdaget at radiologer før år 1950 var i fare for å få kreft på grunn av deres eksponering for stråling.

Leukemi

Leukemi er en ondartet kreft som dannes i blodet. Studier utført på radiologer før 1950 viste en økt dødelighet av arbeidstakere med leukemi.

Andre typer kreft

Mens leukemi var den vanligste formen for kreft funnet i radiologer før 1950 Forskerne fant også at enkelte former for kreft, som brystkreft og hudkreft, ble også rapportert.

Dagens Risiko

Mens det er ingen know protokoll for kreftrelatert risiko i yrket i dag, trenger radiologer ta forholdsregler for å unngå å utsette seg for høye doser av stråling.

Forholdsregler

Risikoen for farlig eksponering for stråling har kraftig forbedret siden 1950-tallet på grunn av frykt for kreft. Lavere doser av stråling blir nå brukt og radiologer ta forholdsregler som iført vester og gjennomføre skanner mens de er i en egen lukket-off område.

Hvordan grillen uten å forårsake kreft

De siste årene har folk blitt avstår fra grilling av kjøtt fordi prosessen kan forårsake kreft. Faktisk, NIH i 2005 lagt heterosykliske aminer, eller HCA, forårsaket av grilling av kjøtt på enten et kull eller propan grill, til sin liste over kreftfremkallende faktorer. & # XD; & # xD; Tidligere fortalte NIH oss å begrense ut inntaket av rødt kjøtt, råd gitt i årevis av våre leger. Men det betyr ikke at vi må opp å bruke grillen helt.

Hvordan grillen uten å forårsake kreft

•  Mariner kjøtt på forhånd for å betydelig redusere HCA nivåer. Dessuten vil marinader legge smak til kjøtt, og noen enda vil mørt dem.

Ikke kok kjøtt på grillen, fordi det vil inneholde flere HCAs. Høyere konsentrasjoner av HCAs har vist seg å betydelig øke tykktarm-og brystkreft, så vel som kreft i bukspyttkjertel, prostata og magen.

Når matlaging hamburgere, snu dem ofte og koker dem på en lavere temperatur. Du vil bli akselerer sin tid på grillen, og dermed minske HCAs, mens effektivt redusere bakterier.

4. Vurder ikke serverer kjøtt, men grilling grønnsaker i stedet. De forårsaker ikke kreft, fordi de inneholder ingen kreftfremkallende. Det er enkelt å marinere grønnsaker og plassere dem på grillspyd, pakk dem inn i aluminiumsfolie eller plassere dem direkte på risten grating etter å behandle det med litt matolje. Du kan gjøre tofu eller veggisburgere på grillen, og du kan til og med "gå meksikanske" med quesadillas eller tortillas. Det er en verden av muligheter foruten rødt kjøtt som alle vil nyte, og de vil ikke bli utsatt for kreftfremkallende stoffer.

Sørg for at grillen er ofte rengjort, fordi det du la på grillen er høy i HCAs hvis du har kokt kjøtt i det siste. Pass på at du skraper grillen ofte med en stålbørste til å fjerne den brente rester.

Ikke la saft fra kjøttet å dryppe inn i din varmekilde, fordi de inneholder en annen kreftfremkallende kalles polysykliske aromatiske hydrokarboner, eller PAH, når de tar kontakt. Denne kjemiske vil infiltrere mat under en blusse opp. For å unngå dette, må du alltid bruke en spatel eller tang for å slå din kjøtt i stedet for piercing den med en gaffel. Du kan også legge et stykke aluminium med hull på rist for å holde kjøtt fra forårsaker dette problemet. Eller du kan velge en billigere kutt av kjøtt, eller koker ved lavere temperatur, og som vil skape mindre drypp.

Makrobiotiske diett og kreft

Ifølge National Cancer Institute, er en tredjedel av alle kreftdødsfall knyttet til matvarer som vi spiser. Hva du spiser kan hjelpe eller skade deg, og spise et bredt utvalg av matvarer er generelt anbefalt for god helse. Det er krav og kontroverser rundt makrobiotiske diett og dens potensial for å forebygge kreft og fremme god helse.

Historie

Makrobiotiske diett ble utviklet av japanske filosofen George Aohsawa. Hans lære var basert på hvordan du kan helbrede gjennom riktig kosthold og og naturmedisin. Ordet "makrobiotiske" kommer fra greske røtter og betyr "lang levetid." Han forsøkte også å integrere Zen buddhisme og holde dietten enkelt og gratis toxins.The opprinnelige diett inkludert ti etapper, og hvert trinn ble mer restriktive. Den siste etappen inkluderte bare brun ris og vann.

Diet

Makrobiotiske diett er hovedsakelig vegetarianer én. Det består av 50 til 60 prosent organisk hele korn og 20 til 30 prosent grønnsaker. I tillegg er små mengder av supper, bønner, sjø grønnsaker, er hvitt kjøtt og fisk tillates. Frukt og nøtter kan inkluderes på tilfeldig basis. Grønnsaker og korn er alltid i tilberedes skjema. Ifølge American Cancer Society, er det noen aspekter av makrobiotiske diett som er sunt for kreftpasienter.

Matvarer for å unngå

Spesifikke matvarer er eliminert fra makrobiotiske diett, som poteter, paprika, aubergine, asparges, spinat og avokado. Majones, te, kaffe og rødt kjøtt er også på do-ikke-spise-listen. Den gjeldende versjonen av dietten har en viss fleksibilitet, men fraråder meieriprodukter, kjøtt og raffinert sukker.

Krav

De fastlåst i denne dietten og livsstilen tror at etter en makrobiotisk diett kan forhindre mange sykdommer samt kurere dem. Noen føler dietten kan kurere kreft og skape god helse og harmoni rundt om i verden. Dr. Anthony Sattilar, en anestesilege ved Methodist Hospital, hevder hans makrobiotiske diett er det som kurert hans prostatakreft.

Oppsummering

The American Cancer Society har funnet er det ingen bevis for at makrobiotiske diett kan kurere kreft hos mennesker. De sterkeste oppfordre folk til å ikke bruke denne dietten som en eksklusiv hjelp av kreftbehandling. Det er mangel på enkelte vitaminer og mineraler som støtter kroppens helse.

Alternativ behandling for kreft i bukspyttkjertelen

Bukspyttkjertelen er et stort organ som ligger like bak bunnen av magen. Det er ansvarlig for å produsere enzymer som hjelper bryte ned sukker i kroppen. Kreft i bukspyttkjertelen er en av de mest aggressive kreftformer og som vanligvis resulterer i død hos pasienten. På grunn av sin virulente natur, er alternative behandlinger og medisiner ofte forfulgt av de med kreft.

Tradisjonelle behandlinger

Selvfølgelig bør det første løpet av behandlingen involverer konvensjonelle fremgangsmåter. Fjerning av kreftceller fra bukspyttkjertel, ifølge Mayo Clinic, har blitt funnet mangler i dens suksess, fordi mesteparten av tiden all kreften ikke kan reseksjon. Fjerne enten øverst eller nederste del av bukspyttkjertelen er to av de vanligste måtene å gjøre dette på. Strålingsterapi kan også bli brukt til å målrette de cancerøse celler og dreper dem før de kan spre seg til andre deler av kroppen. Baring konvensjonell behandling, kan du også forfølge andre, alternative behandlingsformer, men disse bør brukes som utfyller til tradisjonelle tiltak.

Kelly-Gonzalez Regimen

The Kelly-Gonzalez diett er for tiden i kliniske studier for behandling av kreft i bukspyttkjertelen. Behandlingen innebærer en blanding av ernæringsmessig støtte i form av en regimented kosthold, vitamintilskudd, pancreatic enzymer og, tro det eller ei, kaffe Klyster. Testingen utføres ved Columbia-Presbyterian Hospital i New York.

Burzinski Regime

Den Burzinski diett er også i klinisk studie på Burzinski Research Institute i Houston, Texas. Behandlingen er avhengig av å ta av antineoplastons gjennom oral administrasjon. Antineoplastons er kjemiske forbindelser som finnes i urin og blod. Det er ingen kliniske bevis på at behandlingen fungerer og ingen klinikk studier på effekten av antineoplastons. Det er imidlertid noen ganske alvorlige bivirkninger i sentralnervesystemet som anfall og hevelse i hjernen.

Sunt kosthold for å forebygge og kurere kreft

Det er ingen hemmelighet at et sunt kosthold vil gi mange fordeler. Forskning er stadig gjort på sammenhengen mellom et sunt kosthold og forebygging og mulige medhjelpere i kurer for kreft. Mens så langt er det ingen konkrete bevis mellom et sunt kosthold og en kur for kreft, er det sunt kosthold fordeler til alle som ønsker å forebygge kreft.

Frukt og grønnsaker

Det kan ikke være nok lagt vekt på å spise frukt og grønnsaker. Du må inkludere minst fem eller flere porsjoner med fargerike, naturlige, ikke-bearbeidet frukt og grønnsaker daglig. Frukt og grønnsaker er høy i vitaminer, mineraler og antioksidanter som kan redusere virkningene av kreftfremkallende og frie radikaler i kroppen. De kan hjelpe deg å holde lean, gi deg fiber og hjelpe deg å bygge et sunt immunsystem som alle kan redusere risikoen utvikle kreft.

Helkorn

I tillegg til å spise mye frukt og grønnsaker, er det anbefalt å spise de fleste av dine matvarer fra plantekilder som betyr hele korn. Hele korn, med sitt høye fiberinnhold og sunne fordøyelses kvaliteter er tenkt å bidra til å forebygge kreft i fordøyelses og luftveier. Fiber finnes i hele korn er også nyttig i å bevege skadelige karsinogener ut av kroppen. Den daglige anbefalte inntaket er tre porsjoner om dagen.

Limit Fat

I et sunt kosthold for å forebygge kreft, er det også anbefalt å begrense fettinntaket fra rødt kjøtt. Nøtter og fisk er en utmerket måte å supplere protein du trenger, og også gi gode porsjoner av sunt fett. Kylling og kalkun er også bedre alternativer til rødt kjøtt.

Du bør også komme inn i vanen med å lese etiketter. Du ønsker å unngå matvarer som inneholder mye fett og sukker. Behandlet mat er best å unngå så har de en tendens til å inneholde høye mengder av både fett og sukker.

Drikkevarer

Alkohol bør fjernes eller begrenses til mindre enn én drink om dagen for kvinner og mindre enn to drinker per dag for menn. Et sunt kosthold bør inneholde rikelig med rent vann. Noen grønn og svart te er også sett på som sunne valg på grunn av sin høye nivåer av antioksidanter.

Porsjoner

En av de enkleste måtene å måle dine porsjoner med riktig mat er å bruke det American Institute of Cancer Research kaller "New American Plate" metoden. Prøv å fylle tallerkenen din 2/3 av veien full med frukt, grønnsaker og fullkorn, og 1/3 av veien full av kjøtt eller protein.

Topp fem mat som forhindrer kreft

Topp fem mat som forhindrer kreft


Det bør ikke være noen overraskelse at stoffene vi benyttet i våre organer kan påvirke vår helse. Således, mens visse typer matvarer kan øke en risiko for en rekke sykdommer, mat kan også bidra til å forhindre sykdommer, slik som kreft. Når spises rå, inneholder hver av de følgende matvarer næringsstoffer som kan være effektive mot forskjellige typer kreft. Dermed er disse fem matvarer som forebygge kreft oppført i ingen spesiell rekkefølge.

Mørk grønn-bladgrønnsaker

Fiber, folat og karotenoider, som finnes i bladgrønne grønnsaker, er næringsstoffer som kan forebygge mot visse kreftformer. Fiber kan beskytte mot tykktarmskreft. Folat og spesielt karotenoider bidra til å forhindre kreft i munn og strupehodet. Fordi noen karotenoider er også antioksidanter, de kan hemme veksten av andre typer kreftceller i tillegg, spesielt brystkreft, hudkreft, lungecancer og magekreft. Flere mørkegrønne-grønne grønnsaker inneholder disse næringsstoffene, særlig spinat, grønnkål, grønne grønnsaker og bladbete.

Bær

Flere næringsstoffer i bær forhindre kreft hos en rekke forskjellige måter. Vitamin C, rikelig i de fleste bær, beskytter mot kreft i spiserøret. Jordbær, blåbær og bringebær, særlig inneholde potente fytokjemikalier som arbeider for å forebygge kreft. I bringebær, er det ellaginsyre som hindrer huden, blære, lunge og andre kreftformer ved å arbeide både som en antioksidant og et nøytraliseringsmiddel for noen kreftfremkallende stoffer. Blåbær inneholder anthocyanocides, som er blant de mest potente antioksidanter kjent. Ekstrakter fra acai berry, en brasiliansk frukt rik på antioksidanter, faktisk ødela leukemiceller i en studie fra 2006.

Cruciferous Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker er brokkoli, blomkål, kål, rosenkål, bok choy og grønnkål. Disse matvarer forhindre kreft i fordøyelses spor, fra munnen til magen og tarmen. Cruciferous grønnsaker inneholder glukosinolater, crambene, indol-3-carbinol og isothiocyanater. Disse næringsstoffene er viktige regulatorer av det naturlige enzym-system som beskytter kroppen mot disse typer kreft.

Hvitløk

Hvitløk er en av de mest potente anti-kreft-matvarer, og studier indikerer at mer hvitløk forbrukes jo større anti-cancer effekt. Når hakket og spises rå, gir hvitløk en rekke kreft-bekjempelse næringsstoffer, inkludert allicin, allixin, allyl sulfider, quercetin og organosvovelforbindelser. Studier viser at disse næringsstoffene fått fra å spise hvitløk kan redusere eller stoppe veksten av prostata, blære og tykktarmskreft. En annen komponent hvitløk, diallyl disulfid, antas å hindre huden, kolon og lungekreft og har drept leukemiceller i laboratorieforsøk.

Belgfrukter

Bønner og andre belgfrukter har godt etablerte anti-kreft benefits.They inneholder saponiner, proteasehemmere og fytinsyre, som beskytter celler fra svakhet som kan føre til kreft og hemmer veksten og delingen av kreftceller. Raw, er bakken linfrø den beste kilden til lignans, østrogener en gruppe av plante kalt fytoøstrogener. Noen studier tyder på lignans kan ha anti-kreft fordeler. Flax er også rik på en bestemt omega-3 fettsyre som kalles alfa-linolensyre eller ALA. Lab studier viser ALA kan hemme dannelsen av tykktarm, bryst, hud og lungesvulster.

Kan Diet Årsak eller hindre kreft?

Når du forsøker å beskytte mot sykdom, spesielt en sykdom som truende som kreft, hjelper det å bruke alle verktøyene til din disposisjon. En av de beste måtene å beskytte mot kreft er å manipulere variablene under din kontroll for å være i samsvar med den nyeste forskningen i warding av utviklingen av kreft. Den største verktøy du kan bruke til å utføre denne oppgaven er din diett. Når det gjelder å unngå kreft, kan kostholdet være din beste venn eller din verste fiende - behandle den med omhu.

Kreft

Kreft oppstår der ukorrigerte unormalt i cellene begynner å utvikle seg uten eliminering eller korrigering av kroppen. Over tid vil disse defekte celler akkumuleres til kritisk masse, sprer seg i kroppen og forstyrrer din normale biologiske prosesser. Selv om ingen kan si med sikkerhet hvorfor kreft i utgangspunktet oppstår, har visse elementer er funnet å øke eller redusere risikoen for visse kreftformer, med kosthold å være en av de mest kontrollerbar av disse elementene.

Kreft og kosthold

Akkurat som det ikke er noen matvarer som vil kjapt kurere kreft, det er ingen matvarer som vil umiddelbart føre til kreft - kosthold og kreft er ikke en binær konsept. Når man diskuterer forholdet mellom kosthold og kreft, bør du for seg begrepet som en gradvis kontinuum der visse matvarer kan øke eller redusere sannsynligheten for å utvikle kreft.

Elements Redusere Cancer Risk

Det finnes mange typer mat som kan redusere sannsynligheten for å utvikle kreft. Primær blant disse er følgende grupper: bær, mørk leafy grønne grønnsaker, bønner, cruciferous grønnsaker (f.eks brokkoli og blomkål), grønn te, tomater, druer, lin og hvitløk. Forbindelsene som ligger i disse matvarene har blitt klinisk bevist å redusere risikoen for en rekke krefttyper.

Elements Økende Cancer Risk

På den andre enden av spekteret er matvarer og matvaretyper som øker risikoen for kreft. Noen eksempler på dette inkluderer alkohol, bearbeidet kjøtt (muligens på grunn av den ekstra nitratinnhold), og kreftfremkallende dannet fra brent eller forkullet mat. Når vi snakker generelt, desto mer unaturlig tilstand av mat ved forbruk, desto større er faren for at den bidrar til utvikling av kreft.

Flere linker mellom kosthold og kreft

En siste koblingen mellom kosthold og kreft innebærer totaliteten av dine valg - din vekt. Ifølge American Cancer Society, øker fedme risikoen for en rekke kreftformer. I dette, kan nettoeffekten av alle dine kosttilskudd valg legge opp til den største hjelp eller et hinder i søken for å unngå kreft. Dermed stikker til en diett bestående av naturlige, ubehandlet mat akkompagnert med et stort inntak av frukt og grønnsaker er sannsynligvis det beste alternativet for å unngå kreft.

Hvorfor ingen fersk frukt og grønnsaker før en koloskopi?

Hvorfor ingen fersk frukt og grønnsaker før en koloskopi?


En koloskopi er en kreftscreeningverktøy anbefales rutinemessig for de som er over 50 år gammel og tidligere hvis familiens historie indikerer. Forberedelse til prosedyren innebærer tømming av tykktarmen. Harvard Medical School sier, "tømme innholdet i tykktarmen er det første kravet for en vellykket koloskopi." Det betyr at du må slutte å spise all mat dagen før, inkludert frukt og grønnsaker, og ikke spise igjen før etter inngrepet.

Flytende Diet

Dagen før prosedyren pasienten går på en klar væske diett. Det finnes ingen unntak. Du kan også bli bedt om å unngå nøtter, frø, skrog, skinn eller andre uløselig fiber for en dag eller mer før du begynner klare væsker, ifølge Harvard Medical School. "Klar væske diett" bokstavelig talt betyr bare væsker du kan se gjennom: vann; fettfri kjøttkraft; filtrert fruktjuice uten masse; te eller kaffe uten tilsatt fløte.

Bekymringer

Snakk med legen din om alle medisiner og kosttilskudd du tar. Diskutere eventuelle og alle bekymringer du har om forberedelsene til koloskopi.

Koloskopi Prep

Tømming av kolon trenger å ta kolonoskopi prep, en løsning som er utformet for å tvinge innholdet i tykktarmen ut. Tømme kalenderen din, følg instruksjonene og bo nær hjemmet.

Hensynet

Den klare væsken kosthold og koloskopi prep er designet for å rense ut tykktarmen slik at omfanget kan vise vev. Hvis omfanget støter noen avfall i tykktarmen, vil du bli sendt hjem og bedt om å komme tilbake en annen dag.

Forebygging

Regelmessige koloskopier identifisere og fjerne polypper som kan bli eller allerede er kreft. Ifølge University of Cincinnati, "Mens koloskopi krever forberedelse, det er for øyeblikket den mest nøyaktige måten å få svaret du trenger om din kolon helse." Koloskopier kan hindre behovet for kreft behandlinger i fremtiden.

Typer av kreft relatert til sukker erstatter

Folk bruker ofte kunstige søtningsmidler eller sukker erstatter til å redusere sine samlede kaloriinntak og å hjelpe til med vekttap. Diabetikere kan bruke en sukker alternativ fordi det gir en søt smak til maten uten å øke blodsukkernivået. Muligheten for at sukkererstatninger kan føre til kreft har vært gjenstand for en rekke studier i løpet av de siste tre tiårene. Men, sier National Cancer Institute er det ingen konkrete bevis for at noen av sukker erstatter forårsake kreft.

Hva er sukker Substiutes?

Kjemikaliene eller naturlige ingredienser som finnes i kunstige søtstoffer gir sødme av sukker med en brøkdel av kaloriene. Siden smaken i sukkererstatninger som er mer konsentrert ekte sukker, er en mye mindre mengde som kreves for å imitere en smak tilsvarende sukker.

FDA-godkjente Søtstoffer

The Food and Drug Administration har godkjent sakkarin, aspartam, acesulfam kalium, sukralose, og neotam i bruk av lav-kalori søtstoffer. FDA har også satt på plass en "akseptert daglig inntak" (ADI) for hver sukker erstatning. ADI er maksimal daglig inntak regnes for å være sikker uten å medføre noen potensiell helserisiko.

Sakkarin og kreft

Ifølge National Cancer Institute, studier av laboratorierotter som fant sted i 1970-årene positivt knyttet sakkarin med utvikling av blærekreft. På grunn av resultatene av forskningen, Kongressen beordret videre studier av sakkarin og mandat at all mat som inneholder sakkarin inneholde en advarsel om at uttalt bruk av produktet kan være farlig for helsen din.

NCI sier oppfølgingsstudier på rotter har vist når det tas i høye doser sakkarin kan øke sjansen for kreft i urinblæren, særlig blant mannlige rotter.

Men, sier NCI videre forskning som spesifikt sett på hvordan et stoff virker på kroppen indikerer at sakkarin-blære forbindelse gjelder bare for rotter, ikke mennesker.

Aspartam og kreft

FDA godkjente aspartam som sukker erstatning i 1981 etter at flere tester viste at det ikke føre til kreft eller andre helseproblemer hos forsøksdyr.

Men i henhold til NCI, spørsmål angående sikkerheten til aspartam dukket 15 år senere da en rapport antydet at det kan være en sammenheng mellom en økning i antall humane hjernesvulster i USA siden aspartam treffe markedet.

Videre analyser av statistikk levert av NCI funnet ut at hjernen og sentralnervesystemet kreft var på oppsving åtte år før aspartam ble godkjent av FDA.

NCI sier et annet laboratorium studie utført i 2005 konkluderte med at rotter som fikk svært høye doser av aspartam (lik drikker opptil 2000 bokser med diett pop per dag) var mer tilbøyelige til å lide av lymfekreft og leukemi.

Men ved nærmere undersøkelse av sine data, NCI fastslått at et høyt forbruk av drikkevarer som inneholder aspartam ikke var assosiert med utvikling av kreft i hjernen lymfom eller leukemi.

Acesulfamkalium, Sukralose og Neotame

FDA anmeldt mer enn 100 sikkerhetsstudier på hver av disse sukkererstatninger, inkludert mulige kreftrisiko, før godkjenne deres bruk til menneskeføde. Funnene i fjellene i forskning konkluderte med at det ikke er noe bevis for at disse søtstoffer forårsake kreft eller andre forhold, og derfor er sikker for bruk av den generelle befolkningen.

Sopp og kreft

Mens soppinfeksjoner kan være alvorlige, folk med kreft og de som er under behandling for kreft er ved en forhøyet risiko, ifølge American Cancer Society (ACS). Siden kreftbehandling allerede kompromitterer immunsystemet, soppinfeksjoner bli enda mer vanskelig å behandle.

Betraktninger

Ifølge ACS, ikke alle med kreft er ved en forhøyet risiko for en soppinfeksjon. Risiko avhenger av plassering, størrelse og alvorlighetsgraden av malignitet. En gruppe som er på et høyt risikonivå er de som trenger en benmargstransplantasjon.

Identifikasjon

Kreft som lymfom kompromiss immunsystemet mer enn andre. Men behandlinger som immunosuppresion la folk mer utsatt for soppinfeksjon enn kreften selv.

Typer

Vanlige soppinfeksjoner hos mennesker med kreft inkluderer Aspergillus, Cryptococcus, Histoplasma og Coccidioides. Mange av disse soppene utgjør ingen helserisiko for en frisk person, men kan påvirke de med kreft.

Forebygging / løsning

Ifølge ACS, er tidlig diagnose viktig når kampene soppinfeksjoner, kutte ned på tiden det har til å reprodusere i kroppen.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, soppinfeksjoner kan føre til et bredt spekter av problemer hos personer med kreft som meningitt, infeksjoner i organer og sykdom.

Kreft i Den dominikanske republikk

Kreft i Den dominikanske republikk


Medisinsk turisme, praktisering av å reise til et land for behandling av sykdom eller for kirurgi, har blitt både vanlig og svært populære. I mange tilfeller, kostnaden for turen, hoteller, mat og behandling på steder som Thailand, India, Mexico og Den dominikanske republikk er mindre enn pasientens del av den medisinske behandlingen i USA. I de fleste tilfeller er kvaliteten av leger og kvaliteten av behandlingen sammenlignbare og noen ganger bedre enn i USA.

Leger

Den dominikanske republikk har en meget god medisinsk skole, Unibe Universidad Iberoamericana School of Medicine. Mange leger i Den dominikanske republikk har enten deltatt medisinsk skole eller har trent på amerikanske sykehus og skoler. På grunn av utbredelsen av medisinsk turisme, er mange dominikanske leger vant til å arbeide med pasienter fra USA som reiser til øya enten for elektive prosedyrer eller fordi de ikke er dekket av forsikring i USA.

Standard behandlinger

Alle standard kreft behandlinger, inkludert kjemoterapi, strålebehandling, og kirurgiske inngrep, er tilgjengelig i den Dominikanske republikk. Kjemoterapi narkotika er tilgjengelig og mye billigere enn de som selges i USA. I noen tilfeller er dominikanske apotek lov til å levere medisiner til pasienter i USA, hvis pasienten begynte behandlingen i Den dominikanske republikk. I noen tilfeller kan sykehus har en tilknyttet utvei for å gjøre kreftbehandling mer behagelig enn en enkel sykehusopphold.

Eksperimentelle behandlinger

Noen eksperimentelle behandlinger ennå ikke er godkjent for bruk i USA kan være tilgjengelige i den Dominikanske republikk. For eksempel høyintensiv fokusert ultralyd, eller HIFU, er en eksperimentell behandling for prostatakreft som ikke har blitt godkjent i USA. Hifu brukes i stedet for strålebehandling og har ingen av de bivirkninger av strålebehandling. I en sak sitert av Kreft Cure Coalition, en pasient reiste til Den dominikanske republikk for en ukes HIFU behandling som koster vesentlig mindre enn $ 10.000 ut av lommen kostnader for ikke-godkjent prosedyre i et amerikansk sykehus.

Ayurvedisk behandling for hjernesvulst og kreft

Hjernesvulster er masser av unormale celler i hjernen. De kan være godartet eller kreft. Hjernesvulster kan begynne i hjernen eller andre deler av kroppen før spredning til hjernen. Hjernesvulst symptomer inkluderer hyppig hodepine, endringer i tale, kvalme, plutselige endringer i synet, forvirring, personlighetsforandringer, hørselsproblemer og hormonelle lidelser.

Tradisjonelle behandlinger for Hjernesvulster

Tradisjonelle behandlinger for hjernesvulster varierer i henhold til størrelsen av tumoren. I noen tilfeller, tumorer er små og lett kan fjernes fra hjernevev. Andre svulster kan være større eller innebygd i hjernevevet, noe som gjør det umulig å fjerne hele svulsten.

Radiosurgery er en annen vanlig behandling for hjernesvulst. Det involverer bruk av stråler av stråling for å drepe tumorceller i et lite område.

Kjemoterapi er behandling i løpet av hvilken en legemidler er gitt for å drepe tumorceller. Cytostatika kan tas oralt eller injiseres inn i pasienten. I tillegg kan chemo disker kirurgisk plassert inne i pasienten som sakte slipper kjemikalier for å drepe svulster.

Andre tradisjonelle behandlinger for hjernesvulster inkluderer målrettet medisinsk behandling, kliniske studier, og tale eller rehabilitering behandling for andre effekter.

Ayurvedic behandlinger for Hjernesvulster

Ayurveda er en type åndelig helbredelse som oppsto i India har vært i praksis i tusenvis av år. Den er basert på ideen om at hvert menneske er en del av en kollektiv bevissthet; ethvert menneske inneholder elementer som kan bli funnet i universet. Helsen til en person vil være bra hvis sinnet og kroppen er i harmoni og ens interaksjon med universet er naturlig og sunn. Ayurveda lærer at sykdom oppstår når en person er ute av harmoni med universet. Forstyrrelser kan være fysiske, følelsesmessige, åndelige eller en kombinasjon av disse. Derfor er fysisk, åndelig og mental helse sammenvevd, og alle må være i balanse for å oppnå helbredelse og generelle velvære.

I ayurvedisk medisin, har hvert menneske en prakriti. Dette utgjør de fysiske og psykiske egenskapene til en person, og hvordan kroppen fungerer for å opprettholde helse. Hver prakriti består av tre dosha, eller livskrefter. Balansen av doshas påvirker helsen til en person. Vata dosha har å gjøre med grunnleggende livsprosesser og mikrobiologi, har pitta dosha å gjøre med hormoner og fordøyelsen, og kapha dosha opprettholder styrke og immunitet. Doshas er også knyttet til årstider og jordens elementer.

Ayurvedisk medisinsk behandling fokuserer på å eliminere urenheter i personen eller diett, redusere symptomer på sykdom, økt motstand mot sykdom og redusere bekymring og økende harmoni. En kombinasjon av behandlinger administreres for å oppnå disse mål.

Ifølge Divyajyot Ayurveda Research Foundation, bestemte urter for behandling av hjernesvulster er effektive. Urtene administreres for hjernesvulst eller kreft inkluderer Mandukaparni (Bacopa monerea) eller Kasturi Bhairav ​​Rasa og Divya urter. I tillegg til urter, andre helbredende tiltak er kritisk til teorier om Ayurveda healing. Åndelig helbredelse er oppmuntret, der pasienter chant, megle, delta i bhakti yoga og utføre yagnas, eller gi religiøse tilbud. Tanken er at ved å rense sinnet gjennom grundig trening og meditasjon, vil kroppen ha nytte fordi de negative tendensene er redusert. Negative tidligere erfaringer (karma) må nøytraliseres gjennom gode gjerninger, så vel som religiøse og rituelle praksis for å positivt påvirke helsen til pasienten.

Mens det er mange ayurvediske utøvere i India (150 undergraduate høyskoler og 30 hovedfags høgskoler i ayurvedisk medisin eksisterer), er det ingen standarder for opplæring og sertifisering for denne type medisin i USA. Derfor må man være forsiktig når du velger en ayurvedisk lege.

Homeopatiske Kreft rettsmidler

Homeopatiske Kreft rettsmidler


Kreft er en alvorlig sykdom der standard behandling --- kjemoterapi og stråling --- kan forårsake betydelig ubehag. Homøopatiske midler kan hjelpe deg med å håndtere bivirkningene av kreftbehandling og styrke immunforsvaret. Hvorvidt homøopatiske midler kan behandle kreft i seg selv er ukjent.

Forskningsresultater

I 2009 forskere Kassab et al. fra Royal London Homeopathic Hospital rapporterte resultatene av en meta-analyse de gjennomført for å avgjøre om homøopatiske midler var i stand til å bringe nødhjelp til pasienter som lider av bivirkninger av kreftbehandling. De fant at aktuell calendula var vellykket i å forebygge hudproblemer knyttet til stråling, mens Traumeel S, et homøopatisk munn skyll, var vellykket i å forebygge stomatitt (munnsår) hos pasienter som gjennomgår kjemoterapi. Resultater fra andre studier de anmeldt ble blandet, med noen rapporterings fordeler og noen ikke. Ingen av de studiene de anmeldt viste noen alvorlige reaksjoner eller bivirkninger fra bruk av homøopatiske midler.

I 2008 forskere Banerji et al. fra PBH Research Foundation rapporterte resultatene av en studie de hadde utført ved bruk av homøopatisk medisin for å behandle pasienter med maligne svulster. Pasienter med kreft i lunge og spiserør ble behandlet med homeopatiske behandlinger i henhold til protokoller utviklet av studiens forfattere; det var "fullstendig regresjon av svulster." Basert på denne forstudien, er flere studier planlagt. Andre studier (Jonas 2006, Kumar 2007 og Es 2007) har vist at homøopatiske midler bremse veksten av kreftsvulster hos mus studier og laboratorie innstillinger.

Basert på disse studiene, er det bevis for at homøopatiske midler kan bidra til å administrere bivirkningene av kreftbehandling, og kan gi noen fordel i behandling av kreft i tillegg.

Ved hjelp av Homeopati

I tilfelle av alvorlige sykdommer som kreft, er det best å jobbe med en utdannet homeopat. Når du velger homøopatiske midler, velg en som ligner mest alle dine symptomer. Det finnes en rekke midler, for eksempel, som brukes til behandling av kvalme; dine andre symptomer vil hjelpe deg å finne ut hvilken som fungerer best for deg. Ta en dose (tre pellets) av en lavere potens middel (30C for eksempel), og vente 15 til 30 minutter for å se om den rette fungerer. Hvis den ikke gjør det, kan du ta en ny dose. Hvis det ikke er noen bedring etter to doser, bør du prøve et annet middel. Hvis en løsning ikke fungerer for deg, kan du ta det som trengs når symptomene kommer tilbake. Homeopatiske medisiner fungerer best når den plasseres under tungen og lov til å oppløse. Unngå å spise eller drikke noe i 30 minutter før eller etter bruk av homøopatisk middel for best resultat. Snakk med din onkolog om eventuelle komplementære eller alternative behandlingsformer du bruker.

Utbedring Choices

Hvis du har kvalme og oppkast etter cellegiftbehandling som er ødeleggende, velger rette Kadmium Sulphuratum. Andre indikasjoner for dette midlet omfatter frysninger og utmattelse. Et annet middel for alvorlige og ødeleggende kvalme er Sepia. Velg dette midlet hvis du også har en hodepine, føler slitne, og foretrekker å være alene. Dersom etterbehandling kvalme og oppkast ikke bringe lettelse, velger rette Ipecacuanha. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer rikelig spytt, og ikke mottar hjelp fra hvile eller liggende. Hvis du opplever kvalme, men ingen oppkast, er Nux vomica rette valget. Andre indikasjoner for dette midlet er en hodepine; følsomhet for støy, lys eller lukt; irritabilitet og utålmodighet. Hvis følelsen engstelig og nervøs gjør deg syk, og du er svak eller skjelving, velge rette Gelsemium. Hvis du har opplevd en langvarig sykdom eller periode med stress som har forlatt deg følelsen svak og utmattet, velger rette Kali Phosphoricum. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer følsomhet for lyd og lys, frysninger, depresjon og følelse ikke klarer å håndtere. Dette midlet kan også hjelpe med mental sløvhet kjent som "chemo tåke." Hvis du har hatt stråling, bør du vurdere å bruke en calendula krem ​​for å forhindre hudirritasjon, samt homeopatisk middel Kadmium iodatum. En homeopathic utøveren kan være i stand til å bestemme andre virkemidler som vil være nyttig for deg også.