Digidexo.com

klyster rent vann

Klyster hos barn

Klyster brukes til å bidra til å avlaste påvirket avføring. Barn kan være foreskrevet klyster hos lege etter kirurgi eller hvis de har vært forstoppet, og har ikke hatt regelmessig avføring. I tillegg kan de anvendes for å rense tarmen før operasjonen, røntgenstråler, endoskopi eller andre tarm prosedyrer.

Typer

Klyster kommer i flytende form og er satt inn i anus for barn for å hjelpe løsne sikkerhetskopiert avføring. Enemas kommer i flere typer, inkludert mineralolje, hjemmelaget saltløsning og fosfat-løsning.

Funksjoner

Mineralolje kommer i 4,5 oz. og kan kjøpes på apoteket. Den hjemmelagde saltvann er laget av 2 nivå ts. av bordsalt og Quart lunkent vann, som en settes inn ved hjelp av et klyster tube og bag. Den fosfatoppløsning klyster kommer lett fremstilles i et apotek.

Advarsel

Ingenting bør legges til klyster, spesielt med hjemmelagde klyster. Ikke bruk såpe, hydrogen peroxide eller rent vann med klyster. Disse elementene kan være svært farlig.

Dosering

Mineralolje dosering er 2,0 oz. i 2 til 6 år gammel og 4,5 oz. for eldre enn 6. Hjemmelaget løsning dosering er 6 oz. for 2 til 6, 12 oz. for 6 til 12 og 16 oz. for personer eldre enn 12. fosfatoppløsning doser går etter vekt:

£ 20 er 1 oz., Er £ 40 2 oz., Er £ 60 3 oz., Er £ 80 4 oz., Er 90 + kg 4,5 oz.

Betraktninger

Noen ganger kan en andre klyster må gis for å lindre den påvirket avføring. Klyster kan gis til barn igjen etter 24 timer etter den første klyster er gitt og med legen konsultasjon.

DIY Klyster

DIY Klyster


Klyster har blitt brukt i århundrer for å avlaste forstoppelse, for å avgifte kroppen og å administrere medisiner. Og mange mennesker selv nyte opplevelsen av å rense sine tarmer. Imidlertid kan utsiktene til å administrere din første klyster være en skremmende en hvis du er usikker på hvordan du går frem. Men en DIY klyster er en relativt ukomplisert prosedyre. Det kan være utgangspunktet ubehagelig og sakte kommer først, men teknikken din og toleranse vil forbedre med praksis.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Kjøp en gjenbrukbar, 2-liter klyster bag fra et apotek. Finn en som kommer med en klemme, slange og anal innsetting dyse.

Fyll klyster bag. Fest slangen, klemme og munnstykke til klyster bag i henhold til produsentens instruksjoner. Deretter fyller klyster pose med væske av valget. Men for din første klyster, anbefaler jeg stikker med vann.

Slå på varmt vann fra springen til vannet er så varmt som mulig, og deretter fylle klyster bag. Deretter måler temperaturen av vannet i posen med termometer. Du vil vanntemperaturen til å være mellom 98 og 104 grader Fahrenheit. Hvis det er noe kaldere eller varmere, kan det føre til overdreven kramper i tykktarm. Hvis springen ikke produserer vann ved riktig temperatur, kan det hende du trenger å koke vannet først.

Smør anal innsetting munnstykke med en generøs mengde vaselin for å lette innsetting.

Hang klyster bag fra dusjforheng bar. Du må kanskje feste en snor til dusjforheng bar og deretter henge klyster bag derfra. Ideelt sett ønsker klyster bag å være en fot over anus når du er i klyster posisjon.

Neste, skyv klemmen ned langs røret før det er lav nok til å nås fra klyster posisjon. Deretter åpner klemmen å tillate all luft å unnslippe slangen. Deretter lå et håndkle i badekaret.

Smør anus. Dette vil tillate munnstykket som skal settes inn med den største mengden av komfort. Coat pekefingeren med en liberal mengde vaselin, opp til andre knoke. Deretter trykker du på tuppen av pekefingeren mot anus med moderat trykk. Din sphincter kan motstå åpning i starten, men å bruke vedvarende press i noen sekunder vil oppmuntre den til å slappe av og åpne. Når den gjør det, flytter du fingeren inn og ut av anus flere ganger for å smøre det godt.

Klatre i badekaret på din håndkle og anta en behagelig posisjon som gir deg enkel tilgang til anus. På hender og knær med baken i luften er en populær posisjon. Andre foretrekker å ligge på den ene siden med et ben strekkes rett, og den andre trukket til sitt bryst og bøyd i kneet.

Administrere Enema

Med din dominerende hånd, setter smurt dyse 03:57 inches inn i anus. Som med fingeren, er den beste metoden for å trykke på tuppen av munnstykket mot anus med konsistent, moderat trykk inntil anal sfinkter slapper av. Som du trykker på munnstykket inne, ta noen dype, beroligende åndedrag for å oppmuntre ditt ringmuskelen til å slappe av. Munnstykket skal gli rett i, men hvis du opplever motstand, vri forsiktig på munnstykket frem og tilbake mens lettelser det inni anus.

Slå på strømmen av klyster ved å åpne klemmen langsomt. Holde hånden nær klemmen i tilfelle du trenger å stoppe flyten. I løpet av de første få klyster, er du sannsynligvis vil oppleve en viss grad av kramper som tarmer utvide. Når dette skjer, rett og slett stoppe flyten og la tarmer noen få øyeblikk å slappe av. Tilsvarende, hvis du føler behov for å evakuere tarmer (en annen vanlig forekomst), rett og slett stoppe flyten og la tarmene til å slappe av for en liten stund, og deretter starte flyten igjen.

Evakuer tarmer. Sakte fjerne munnstykket fra anus når klyster posen er tom, eller du føler at du kan ta mer væske. Hold væsken i 5 minutter (eller opp til 15 hvis du forsøker å avlaste forstoppelse).

Flytt til toalettet og slipper væsken. Husk at et klyster vil komme ut i mer enn én bevegelse. Sørg for å bo i nærheten av toalettet for den neste timen.

Rengjør Enema Bag

Bland en ratio på en spiseskje av blekemiddel per liter vann løsning. Skyll alle deler av klyster bag grundig med løsningen.

Skyll alle deler av klyster bag med rent vann til det ikke er mer blekemiddel rester.

Hang posen og dens tilhørende deler til tørk. Din klyster bag vil trolig ta noen dager å tørke grundig og det er viktig at det er lov til å tørke godt eller det vil skaffe mold.

Tips og advarsler

  • Høyden av klyster posen bestemmer hastigheten av væsken. Vær imidlertid oppmerksom på at plassering av klyster under anus vil resultere i rotete tilbakestrømning. Ta deg tid til å administrere din klyster. Ta så mange pauser som du trenger, og gjerne stoppe hvis du ikke kan ta all væsken.

Hvordan Rens med Cayenne Pepper, vann, sitron og lønnesirup

Hvordan Rens med Cayenne Pepper, vann, sitron og lønnesirup


Med cayenne pepper, vann, sitron og lønnesirup kan du rense systemet helt. Også kalt «master rens," dette programmet vil hjelpe deg å miste betydelig vekt umiddelbart, men det vil ikke hjelpe deg å holde den av. Det er heller ikke sunt (eller hyggelig) for en langsiktig løsning. På grunn av dette, er det best å bruke dette programmet som et system rens uten målet om vekttap.

Når den brukes forsiktig som en master rens, men det fungerer underverker for kropp og sinn.

Bruksanvisning

•  Lær å lage mix.

Bland disse ingrediensene sammen:
2 ss friskpresset sitron (dette er ca 1/2 sitron)
2 ss organisk lønnesirup, Grade B (jo mørkere jo bedre, ikke får den falske ting.)
1/10 ts kajennepepper, gradvis øke gjennom rens.
Ti til fjorten gram rent vann

DRINK KUN DENNE MIX OG VANN UNDER Master Cleanse.

Du kan legge til kosttilskudd, men ikke legge noen annen mat eller drikke. Den shake inneholder de essensielle næringsstoffer for å holde det gående i 10-14 dager. (Se tips og advarsler nedenfor.) Dette vil sakte rense og rense systemet spesielt kolon.

Drikk en SALT VANN klyster i morgen og NATURavføringsmiddel te om natten.

Dette vil bidra til å skylle systemet og forbedre din følelse. Du vil sannsynligvis slite tidlig i fort som kroppen justerer seg til sin raske tilstand. Når du føler deg verre, prøve en ikke-iodized havsalt vann klyster. Legg til to strøkne ts havsalt til 8 oz. med varmt vann. Drikk den helt. Du trenger å avlaste deg to eller flere ganger etter klyster.

KOM PÅ AV FAST sakte og forsiktig.

Når du er ferdig cayenne pepper, lønnesirup, sitron og vann fort du har å lette systemet tilbake til å spise normal mat. Start med utvannet appelsinjuice i små mengder den første dagen. Neste trekk til mer appelsinjuice litt mindre utvannet og grønnsaksbuljong i kveld. Legg i grønnsakene neste dag. Legg økologisk frukt og grønnsaker bare til lunsj neste. Deretter kan du bruke sunn fornuft lettelser kroppen tilbake i spising. Hvis noe går dårlig holde den ut av din diett for en stund.

Tips og advarsler

  • Forfølge system rens i tett kommunikasjon med en ernæringsfysiolog for å være sikker på at du ikke skade kroppen din.
  • Bruk master rens med en venn eller partner å ha felles støtte.
  • Diabetikere bør bare forfølge denne rens med spesielle modifikasjoner og bare hvis den blir godkjent av en lisensiert lege kjent med din sak.
  • Master rens er ikke en langsiktig diett eller en langsiktig vekttap løsning.

Ved hjelp av en hjemmelaget klyster Bag

Ved hjelp av en hjemmelaget klyster Bag


Enemas kan anvendes for å løse avførings og stimulere bevegelse av tarmer. De kan bidra til å avlaste forstoppelse, overvinne behovet for press og midlertidig lindre tilhørende smerter.

Husk at hver enkelt av oss er forskjellig, og vi vil ha varierende avføringsmønster avhengig av kosthold, trening og andre faktorer. Legge fiber i kostholdet kan hjelpe tarmene til å bevege seg mer regelmessig.

Det er viktig at utstyret er reservert bare for bruk av en person for å hindre overføring av sykdom.

Klyster Vesker

Klyster poser generelt holder 2-6 liter, har et hull for å henge posen og en slutt som festes til en gjenget fitting for slanger eller liten diameter slange.

Det finnes flere typer klyster poser. Den varmeflaske stil lukket gummiposen er trolig den mest kjente. Dette er et gunstig valg fordi de har en tendens til å vare lenger. En hjemmelaget versjon kan gjøres fra en faktisk varmeflaske. Posene som benyttes for skylling kan tjene samme formål.

Disponibel poser er gjennomsiktig; en klar pose gjør at du kan se løsningen nivået under klyster. Disponibel poser er praktisk fordi de er laget for å bli kastet ut etter bruk, selv om de kan gjenbrukes.

Posen stil eller fontene stil er laget av plast og kan foldes sammen til å reise, men den åpne formen kan renne lettere. Endelig Stål kan typer tilby enkel opprydding.

Enema Process

Enemas kan bli gitt to ganger per dag i tre dager, om nødvendig. Hvis du hjelpe noen som trenger et klyster, er den foretrukne posisjon til å ha den personen ligge på hans eller hennes magen med knærne trukket opp mot brystet.

Drikk 8 til 16 oz. vann før du starter klyster. Samle materialer og bland løsningen hvis du gjør det hjemme.

Smør (bruk mineralolje, vaselin eller andre smørende produkt) dysen enden av røret. Skyv forsiktig dyse 1-1 / 2-2 inches i endetarmen.

Klem posen forsiktig eller la tyngdekraften flyt å flytte posens innhold. Hold posen maksimalt to meter høy og senk posen høyden hvis kramper blir et problem. Den fulle klyster bør ta omtrent fem til ti minutter.

Følg trang til å evakuere tarmer. Dette bør vises i løpet av 10 minutter, men prøv å vente i fem minutter, hvis mulig, å la klyster mer tid til å jobbe.

Etterpå

Skyll klyster pose med vann hvis du har tenkt å bruke den. Rengjør røret med antibakteriell såpe og vann, og følger det med en 10-minutters sterilisering i kokende vann.

Klyster Solutions

Det er flere stilarter av klyster løsninger, inkludert mineralolje, fosfat og saltvann varianter. Disse løsningene kan kjøpes i et stoff butikken eller du kan lage en versjon hjemme.

Lag en salt klyster løsning ved hjelp av 2 ss. salt lagt til en liter varmt destillert vann. For tenåringer og voksne, lage en batch av 16 oz. eller mindre; bruke 6 til 8 oz. per klyster.

En av de mest effektive kombinasjoner innebærer helmelk og melasse blandet 1 til 1. Bruk aldri rent vann eller såpe som et klyster.

Hvor mye vann trenger du Daily å miste vekt?

Vann spiller en svært viktig rolle i å holde kroppen fungerer på en sunn måte. Når du er på en diett, er det spesielt viktig å sørge for at du får nok vann, ikke bare for å hjelpe deg å miste vekt, men å holde deg hydrert og energisk. Du kan se om du får nok vann for vekttap ved å bestemme dine behov for vann og måle vanninntaket, eller ved å lytte til og ser til kroppen din etter ledetråder.

Funksjon

Over halvparten av den menneskelige kropp består av vann, slik at vann en viktig del til hver kroppsfunksjoner. Ifølge Dietnation.com, hjelper vannet bære giftstoffer fra kroppen din, bidrar til å øke stoffskiftet, bidrar til å regulere sult, bidrar til å regulere kroppens temperatur og holder øyne, ører, nese, hår og huden fuktig.

Vanninntaket

Mange ting påvirker hvor mye vann du trenger å drikke på en daglig basis. CaloriePerHour.com sier ting som aktivitetsnivået ditt, klimaet du bor i, din vekt og ditt kosthold påvirke dine daglige vannbehov. I tillegg sier CaloriesPerHour.com hvis du spiser matvarer som har et høyt vanninnhold, kan du trenger mindre vann enn noen som ikke spiser en diett av vann-rike matvarer. Som blir sagt, det er generelt en god tommelfingerregel å ta sikte på å drikke åtte, 8 oz. glass vann om dagen.

Vann og kosthold

Ifølge CaloriesPerHour.com, når du er på en diett, og prøver å gå ned i vekt, må du drikke ekstra vann for et par grunner. Ekstra vann i kosten vil hjelpe hjelpe fettforbrenningen prosessen, hjelpe fiber reise gjennom fordøyelsessystemet og hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. I tillegg, når du starter en diett, du vanligvis mister en viss vekt med en gang. Dette er hovedsakelig vann tap. Å hindre deg fra å bli dehydrert i løpet av denne tiden, må du sørge for at du drikker nok vann. For å finne dine eksakte behov for vann mens slanking, sjekk ut vannet kalkulator på Dietnation.com.

Vann Bytter

Hvis du blir lei av å drikke rent vann, kan du gran opp vann med en fersk presset sitron eller en grønn te-pose. Du kan også erstatte vann med juice og noncaffeinated drikker som vørterøl. Bare vær forsiktig når du er dieting at du ikke drikker ekstra kalorier ved å prøve å finne en vann erstatning.

Flere tips

Aldri la deg selv føler deg tørst. Hvis du føler deg tørst, så kroppen din forteller deg at du allerede er litt dehydrert og du ikke har drukket nok vann. Kroppen din forteller deg også når du får nok vann når urinen er en blek gul farge. Hvis urinen er mørk gul, begynne å drikke.

For å hjelpe deg å huske å drikke vann, bære den med deg overalt. I bilen, på kontoret, ved sengen - disse er alle gode steder å holde en flaske med vann. CaloriePerHour.com sier også det er en god idé å starte dagen rett ved å drikke et par glass vann først i morgen i stedet for kaffe.

Vann for å miste vekt

Vann for å miste vekt


The Water Diet ble utviklet av en professor og vitenskapsmann. Mange vekttap dietter begrenser hva du kan og ikke kan spise, men vannet Diet legger bare en liten forespørsel på din daglige mat og drikke inntak - drikke mer vann. Hvis du liker å drikke vann og ønsker å føle deg sunnere, mer energisk og gå ned i vekt, kan vannet Diet fungerer for din livsstil.

Hvordan bruke Water Diet

The Water Diet, utviklet av Douglas Silver Porter, dreier seg om forbruket av kaldt vann, noe som gjør at kroppen energiforbruk å varme seg opp. Ifølge Water Diet, bør du drikke 64 gram vann hver dag. Dette er tilsvarende åtte 8-unse glass vann per dag. Vannet bør være minst 50 grader Fahrenheit, men kan også være kaldere. Vannet bør optimalt inneholde elektrolytter, men det kan også være fjær vann eller rent vann fra springen som er blitt filtrert. Vannet bør ikke være kullsyreholdig eller smaksstoffer på noen måte.

Hva du spiser på vannet Diet

Hvis du spiser som du regelmessig gjøre, uten å endre noen andre enn å drikke 64 gram kaldt vann kosttilskudd eller treningsvaner, er ideen om at du vil tape mellom ett og tre pounds ved årets slutt. Selv om dette kanskje ikke høres mye ut, hvis du innlemme mosjon og sunn mat i kostholdet, kan du miste mer. Flertallet av maten du spiser hver dag bør være frisk frukt og grønnsaker. Unngå hermetikk og melde deg frisk i stedet. Avrunder dine måltider med magre proteiner, som kylling bryst, magert svinekjøtt, svarte bønner og magert kalkun.

Undertrykke appetitt med vann

Ifølge ernæringsfysiolog Tanya Zuckerbrot, "Vann bidrar til å rense kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kan bremse ned det samlede stoffskifte." Zuckerbrot antyder drikke åtte glass vann per dag for å rense kroppen for giftstoffer og for å undertrykke appetitt. Dehydrering etterligner ofte sult, så Zuckerbrot mener at det å drikke vann som en første respons på sultfølelse kan eliminere ønske alle sammen. Ifølge kostholdsekspert Rachel Brandeis i Fitness Magazine, hastigheter vann også stoffskiftet. Selv om hun sier at det ikke kan føre til rask eller ekstrem vekttap, drikke et glass vann når du føler deg sulten kan få fart på stoffskiftet for en kort periode etter å ha drukket.

Hvordan bli kvitt vann vekt forårsaket av steroider

Få ting er så irriterende som når du tilbringe uker på treningsstudio, følger en sunn, lav-kalori diett og deretter finner ut at du har mistet knapt en halvkilo. Hvis du tar medisiner som inneholder steroider, er du kanskje beholde vann. Tegn inkluderer hender, fingre, ankler, håndledd og tær som ser oppsvulmet, og ansiktet også kan se puffy eller hovne.

Hvordan bli kvitt vann vekt forårsaket av steroider

Handlingsplan

•  Pass på at du drikker nok vann. Hvis du ikke hydrat kroppen din tilstrekkelig, vil det, ironisk nok, begynner beholde vann som en forsvarsmekanisme. Drikk minst åtte glass vann per dag, og mer hvis du trener. Spis frukt og grønnsaker høy i vann, for eksempel vannmelon, agurk og tomater.

Reduser inntak av natrium. Salt gjør kroppen beholde mer vann.

Følg en godt balansert diett av ubehandlet mat. Bearbeidede matvarer inneholder ofte mye natrium og høye nivåer av sukker, noe som også gjør deg beholde vann. Unngå junk food, som chips og brus. Ta med mat som inneholder kalium, magnesium, aminosyrer, kalsium og fiber i kosten. De hjelper deg å bli kvitt overflødig vann.

Tren regelmessig. Dette er kanskje den viktigste anbefalingen å redusere væskeansamlinger. Når du svetter, du blir kvitt overflødig vann og også salt, som spesielt beholder vann i bena. Legg svømming til utøvelse repertoar; vanntrykket som omgir kroppen din presser vann ut av huden din og blære.

Reducs All bruk av steroider. Hvis du tar medisiner som inneholder steroider, spør legen din om det er et steroid-fri erstatning.

Hint

  • Hvis du hater å drikke rent vann, bland det med frisk frukt for et bær smoothie, og legger viktige næringsstoffer. Minn deg selv hvor heldig du å ha bare vann vekt å tape. Vekt fra fett er mye vanskeligere å slippe.
  • Ikke bruker for mye vann på en gang. Hvis magen blir oppblåst eller du får vondt i magen eller hodepine, stoppe umiddelbart. Folk har dødd av å drikke for mye vann på en gang. Tre liter i løpet av dagen er nok.

Hvordan frigjøre mer vann vekt

Hvordan frigjøre mer vann vekt


Hvis du finner ut at din beste sittende jeans er plutselig tett på kroppen din, så kan du bli lider av væskeansamlinger, en tilstand der væske samle seg i muskel og kroppens vev. Kroppen din har en tendens til å holde på væske når kroppen din ikke er å få regelmessig hydrert, eller du kan være forbruker for mye salt eller natrium, noe som bidrar til dehydrering. Det finnes flere metoder for å Shedding uønsket vann vekt.

Hvordan frigjøre mer vann vekt

•  Drikk mer vann. Ta en vannflaske med deg overalt og fylle den når det trengs. Bland vann med tranebærjuice eller sitron hvis du ikke liker smaken av rent vann. Drikke grønn te kan også dempe vannretensjon.

Bruker mindre salt. Kutt ned på inntaket av bearbeidet mat og erstatte dem med frukt og grønnsaker. Grønnsaker som selleri har organiske salter og andre mineraler som er bra for kroppen din. Matvarer med mye kalium og fiber, for eksempel bananer og yoghurt, også bidra til å balansere kroppsvæsker.

Vær fysisk aktiv, som aktive muskler kan lettere drenere overflødig væske. Du trenger ikke å forandre deg hele livsstilen, men gjør små ting for å holde seg aktiv. Ta en tur rundt i nabolaget, eller hjelpe en nabo eller kollega løfte noen tunge esker. Ta trappen i stedet for heisen.

Spør legen din om eventuelle medisiner du tar fremme vannretensjon. Sjekk om det er noen alternativer som kan hindre vannretensjon.

Swim mer. Vanntrykk fremmer frigjøring av vann fra muskelvev, inkludert blæren. Tren i bassenget.

Hvorfor Drikk vann når du er på en diett?

Hvorfor Drikk vann når du er på en diett?


Drikkevann kan hjelpe til med vekttap på mange nivåer. Kroppsfunksjoner drive mer effektivt i et godt hydrert person. Også, hastigheter vann opp stoffskiftet, ifølge Web MD.

Metabolisme

Ifølge Vekttap for All nettside, kan drikkevann øke stoffskiftet. De hevder at etter å ha drukket vann, vil kroppen forbrenne kalorier tre prosent raskere.

Appetitt

Drikkevann er kjent for å redusere appetitten. Ifølge Science Daily, kroppen ofte ikke kan skille mellom å være sulten og tørst. Å drikke vann når du føler deg sulten forhindrer unødvendige cravings.

Kalorier

Bytt ut brus og kaffe med rent vann for å kutte ned på kaloriinntaket. Det er den enkle forskjellen mellom å drikke en høy-kalori drikke og en nei-kalori drikke.

Toksiner

Vann er et essensielt næringsstoff. Det bærer andre næringsstoffer, regulerer kroppstemperaturen og spyler giftstoffer fra kroppen. Drikkevann bidrar til å redusere vekten ved å regulere tarmfunksjonen og hindre vannretensjon.

Hvordan bli kvitt av urinsyre med vann

Urinsyre er et stoff som produseres av kroppen fra purine, et stoff som finnes i mat. Urinsyre er nødvendig for cellefunksjon og er en antioksidant. Overflødig urinsyre er vanligvis spyles ut gjennom nyrene og skilles ut i urinen. Men nivåer høyere enn de som kan elimineres noen ganger danne skarpe små krystaller rundt leddene. Disse krystallene irritere omkringliggende vev, som blir hoven og smertefull. Dette kalles gikt. I tillegg til en diett lav på purine og medisinering, skylle ut overflødig urinsyre er den beste måten å forebygge gikt. Du kan bruke vann for å hjelpe gjøre dette.

Hvordan bli kvitt av urinsyre med vann

•  Forbedre effektiviteten av urinsyre hemmere ved å drikke vann for å skylle bort biprodukter av disse stoffene.

unngå dehydrering, som utløser urinsyre øker og gikt angrep, ved å drikke rikelig med vann. Drikker masse vann fortynner mengden av urinsyre i kroppen.

Drikk 12 åtte unse glass vann om dagen for bruk som et middel for høye urinsyrenivåer.
Du må kanskje øke den i varmt vær eller hvis du trener tungt.

Treat vannet som en medisin. Ta en dose (et glass) på angitte perioder som du ville en pille hvis det hjelper deg å huske.

Nipper hele dagen kan også være nyttig for å møte dine behov. Hvis du har problemer med å drikke rent vann, legge en svært liten mengde fruktjuice eller en klemme av sitron eller lime gir vannet smak uten å ta bort fra fordelene med rent vann.

Hvis du absolutt ikke kan drikke så mye vann, drikk så mye du kan mens erstatte andre ikke-vanndrivende drikker for et par glass med det. Vanndrivende drikker inkluderer kaffe, koffeinholdige te, koffeinholdige brus og alkoholholdige drikkevarer.

Hint

  • Drikker masse vann og spise en lav purin diett har blitt vist å være effektive for å forebygge nyrestein også.

Hva er farene ved Vann ionizers?

"Smart" vann, smakstilsatt vann, kildevann, filtrert vann, destillert vann og til og med ionisert vann. Det synes folk blir lei av å drikke det samme rent vann for millioner av år, så de må endre den eller gjøre den "spesielle". Husholdningenes vann ionizers har eksistert siden 1970-tallet og 80-tallet, og hevder mange helsemessige fordeler, men folk bør være forsiktige med disse påstandene.

Hva er ionisert vann?

En pH-skalaen måler surhetsgrad av løsninger fra null til 14. Alt under 7 regnes syrlig, over 7 regnes som alkalisk, og 7 er nøytralt. Rent vann er nøytral med en pH-verdi på 7, men naturlig kildevann kan være mer alkalisk med tilstedeværelse av mineraler, slik som kalsium. Vann ionizers søke å gjøre vannet mer basisk ved en prosess som kalles elektrolyse.

Begrunnelsen Ionization

De fleste mennesker ikke gjøre undersøkelser før de prøver noe som lover bedre helse. Den grunnleggende resonnement som brukes til å argumentere ionizers er at alkalisk vann hjelper motvirke usunn livsstil for mange mennesker på grunn av deres sure dietter og miljøer. Faktum er at vitenskapen bak ionisert vann er litt ustø og upålitelig.

"fordelene"

Noen av de påståtte fordelene med ionisert vann spenner fra å hjelpe eller helbrede diabetes, beinskjørhet, dårlig blodsirkulasjon, forstoppelse, diaré eller til og med migrene og leddgikt. Det er mange antatte fordelene med ionisert vann, men ingen lyd vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere det - bare folks attester til den helbredende kraften i vannet. På den annen side er det vitenskapelige bevis sikkerhetskopiering av de mulige negative bivirkninger av ionisert vann, som er blitt dokumentert i mange studier, ifølge Andrew Weil, MD, ved University of Arizona.

Mulige bivirkninger

I en studie utført av College of Bioresource Science, Nihon University, Kanagawa, Japan, ble alkalisk vann vist seg å øke sjansen for hjerteinfarkt ved å være en viktig faktor som fører til utvikling av hyperkalemi (for mye kalium i blodet, noe som kan forårsake hjerteinfarkt). Ionisert vann kan også negativt påvirke magen av mavebesvær, fordi magesyre ikke blir for alkalisk fra ionisert vann, og dermed går inn i overdrive, som produserer syren for å balansere ut seg selv

Grunner til å drikke mer vann

Grunner til å drikke mer vann


Eksperter anbefaler å drikke minst åtte glass vann om dagen for å holde kroppen balansert og din helse i sjakk. Men det er mange flere grunner til å drikke vann enn bare "legen min fortalte meg det." Faktisk kan drikkevann ha en stor innvirkning ikke bare på spesifikke helseproblemer, men også på den måten du ser og føler.

Vekttap

En av de første tingene du bør gjøre mens du prøver å gå ned i vekt er å erstatte høy-kalori drikker som brus og saft for rent vann. Siden en enkelt 8 oz. glass appelsinjuice har ca 150 kalorier og 33 gram sukker, vil du spare betydelige kalorier bare ved å bytte til vann. Dessuten er vann en stor filler og en appetitt suppressant, slik at de som drikker mer vil føle seg mindre sulten samlet, spesielt i mellom måltidene. Endelig er tørst noen ganger forveksles med sult ved kroppen vår, ber deg om å spise når du er i virkeligheten alt du trenger er vann. Enkelte prosesser i kroppen, som proteinsyntese (som bygger muskel), også kreve vann. Når du er dehydrert eller bare ikke drikker nok, vil kroppen bruke noe vann du forbruker for flere viktige prosesser, som for eksempel fordøyelsen, og overse muskel produksjon.

Energi

En av de viktigste årsakene til tretthet og generell svakhet er dehydrering. Mangel på vann kan føre til svakhet, svimmelhet, irritabilitet og fuzzy korttidsminne. Riktig fuktighet bidrar også opprettholde riktig mengde oksygen i blodet, noe som igjen fører til klar tenkning og bedre konsentrasjon.

Sunn hud

Fordi vann er avgjørende for så mange prosesser i kroppen, dehydrering resulterer ofte i organismen ved hjelp av en hvilken som helst væske som forbrukes for disse prosesser, igjen ta bort fuktighet fra huden og håret. Forbruker nok vann vil ikke bare føre til sunn glødende hud, men også bidra til å redusere synligheten av rynker (ved plumping hud), gjør huden mer smidig og forhindrer slapp hud. Drikker mer vann hjelper også å skylle ut giftstoffer, som ofte har en effekt på hvordan huden din ser ut (Ashy hud) og føles (grov eller peeling).

Rensing

Med flere og flere mennesker prøver renser og faster, har vannet tatt en helt ny mening når det gjelder å holde kroppen ren. Vann hjelper skylle ut metabolsk avfall, detoxifies og hindrer forstoppelse. De på en høy-protein diett vil særlig ha nytte av å drikke mer vann, så mye protein resultere i produksjon av ketoner og urea, som er giftig for kroppen. Vann kan også hjelpe deg med å samle krefter raskere etter en sykdom eller et tilfelle av matforgiftning, som det vil øke hastigheten som giftstoffer skilles ut fra kroppen.

Hjertesykdom

Dehydrering fører til høyere blodtrykk, siden kroppen trenger å hente vann fra blodet for å holde fungerer. Som vann og oksygen i blodet er redusert, blodtrykk øker og blodstrømmen avtar. Dette tvinger hjertet til å jobbe hardere for å pumpe nok blod til organer. For de med en tidligere historie med hjertesykdom, kan dette bety ekstra stress og en økt risiko for hjerteinfarkt. Men studier ved Loma Linda University har vist at selv friske mennesker er mindre sannsynlighet for å dø av hjerteinfarkt hvis de konsumert fem glass eller mer med vann hver dag.

Sport Drinks Vs. Vann

Enten du trener for personlig egnethet eller som del av en condition program for en konkurranseidrett, vet du at påfyll av væske er viktig for din ytelse og din utholdenhet. Bestemmer seg for å etterfylle med vann eller en sportsdrikk avhenger i stor grad på sport eller trening, varighet, intensitet og hvor raskt du dehydrerer.

Behov for Fluids

Uavhengig av aktivitetsnivå, må alle etterfylle væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering og sikre kroppen fungerer som den skal. For de mer aktive barn eller voksen som mister mer væske gjennom svetting, erstatte væske er avgjørende.

For vann for å være effektiv, må den ofte forbrukes, men uten fortynning kroppens natriuminnhold. Kommersielt produserte sportsdrikker inneholder natrium for å bidra til å erstatte det som er tapt under trening, men bare 0,5 til 1 gram natrium er nødvendig hver dag. Tenk at den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet leverer mellom 8 og 20 gram, og du kan se hvorfor natrium erstatning er ikke en prioritet for tredemølle rullator.

Næringsverdi

Sportsdrikker inneholder så mye som 14 gram karbohydrater som kommer fra sukrose sirup og glukose-fruktose sirup. De kan også inneholde så mye som 110 mg av natrium-og pakke 50 kalorier. For den intense idrettsutøver, disse kaloriene er nominelle, ettersom de vil bli brent enkelt. For den alminnelige rullator eller stillesittende person, kan 50 kalorier per drink legge opp. Vann, på den annen side, har null kalorier, null natrium og null karbohydrater.

Barn og dehydrering

Aktive barn ofte øke væskeinntaket når væsken er frukt-flavored. Barn som er yngre enn 12, men vanligvis ikke mister nok væske under trening til å rettferdigelektrolytt og karbohydrat erstatning. Barn kan frivillig forbruker 91 prosent mer væske når det er en sportsdrikk enn når det er rent vann. For barn med risiko for dehydrering, enten fra trening, aktivitet eller en mild sykdom, er den økte væskeinntaket svært gunstig.
Konkurransedyktige, aktive idrettsutøvere - selv de i begynnelsen av tenårene - kan ha nytte av sportsdrikker fordi natrium innhold tillater kroppen å holde væsken lettere. Når temperaturen stiger i løpet av våren og sommeren, kan sportsdrikke gjøre enda mer fornuftig, som svette øker.

Bekymringer om Karbohydrater

Hvis du ser på din karbohydratinntak, kan etiketten på flaske din favoritt sportsdrikk være alarmerende. Men det avhenger av aktivitetsnivå. Hvis du arbeider musklene på en høy intensitet i en time eller lenger, må du erstatte karbohydrater tapt i blodsukkeret brukes til energi. En god tommelfingerregel er 30 til 60 gram karbohydrater for hver time forbi den første timen av trening.

Bekymringer om Natrium

Elektrolytt erstatning er en av de mest utbredte omtalte fordeler med sportsdrikker. Blant disse elektrolyttene er natrium. Mens natrium kanskje ikke nødvendigvis trenger å bli erstattet under trening, kan det bidra til å øke tørst, noe som kan føre til mer væskeinntak. Og det fører til bedre hydrering. For seriøse idrettsutøvere som trener mer enn fire timer, forskyver natrium erstatning natrium tapt mens svette.

Hvordan å drikke vann for å behandle Ødem

Hvordan å drikke vann for å behandle Ødem


Ødem er en tilstand hvor legemet er tilbakeholdelse av fluid - vanligvis vann. Væskeansamlinger kan dukke opp noe sted i kroppen, men på grunn av tyngdekraften, vises det som regel opp i føttene og leggene. Det synes counterintuitive at behandlingen for vannretensjon er å drikke mer vann, men dette er ofte akkurat den saken, og det er definitivt det første ting å prøve. Ødem er ofte et resultat av kroppens forsøk på å holde på vann. Når vi viser kroppen at det er rikelig med vann som kommer inn, til innsatsen holde på vann opphøre og ødem avtar.

Hvordan å drikke vann for å behandle Ødem

•  Start sakte øke vanninntaket. Ødem tok en stund å utvikle, og det vil ta en stund å kurere. Hvis du helle en stor mengde vann i et system som brukes til behandling av en liten mengde vann, vil vannet ikke bli absorbert. En ekstra kopp om dagen i begynnelsen er anbefalt, og etter noen dager, langsomt øke mengden til du drikker til åtte til ti glass om dagen.

Lag små permanente endringer. Hvis du vanligvis drikker kaffe eller brus med måltider, kan du prøve å bytte til vann i stedet. Hvis du ikke kan gjøre endringen, drikk et glass vann sammen med din favoritt drikke. Det er viktig at du finner en modifikasjon som du er komfortabel som du er ute etter en permanent kosttilskudd endring. Ødem er et svar på feil kosten atferd, og å permanent kvitte seg med ødem, må du permanent endre kosten oppførsel - gjøre endringer som du er forberedt på å leve.

Hold vann hendig. Kjøpe vann i flasker som du finner praktisk og behagelig og sette dem overalt at du bruker tid - på jobb, etter din favoritt lesing eller TV-stolen, ved datamaskinen, på kjøkkenet eller spisebordet, ved sengen, og i bad. Hvis vannet er hendig, vil du være mer sannsynlig å drikke den. Når du kommer i vane med å nå for den alltid praktisk vann, vil du drikke mer vann - og du vil bli imbibing på best mulig måte: små mengder gjennom hele dagen.

Regnes flavored farvann. Hvis du har en hard tid å bytte til rent vann, kan det hjelpe å se på noen av de mange smakstilsatt vann på markedet. Dette er spesielt nyttig i å gjøre overgangen fra brus til vann. Å kurere ødem du ikke trenger å helt gi opp brus, kaffe og te, du må bare drikke mer vann og smakstilsatt vann kan hjelpe deg å gjøre denne overgangen.

Vitamin Vann analyse

Vitamin Vann analyse


Vitaminwater er en ikke-kullsyreholdig drikke produsert av Glaceau, som eies av Coca Cola. Coke har siden blitt saksøkt over selskapets helsepåstander som synes å være misvisende.

Vitamin Water

Vitamin kommer i en rekke varianter. Noen av disse smaker inkludere Dragon, Kiwi-jordbær og grønn te. De Formula 50 smaken smaker som drue og ble oppkalt etter og godkjent av rapperen 50 Cent (Curtis Jackson.)

Sukker

Vitamin sier at de er et alternativ til "sukkerholdige leskedrikker", men drikken inneholder opptil 32.5g av krystallinsk fruktose, som er sukker laget av maismel. Marion Nestle, professor i ernæring ved New York University, sier disse ekstra sukker er ikke nødvendig hvis du drikker drikke av helsemessige årsaker.

Ernæring

Forskere har funnet ut at drinker med "intens sødme" er vanedannende for noen drinkers. Ifølge Margo G. Wootan, Director of Nutrition politikk ved Center for Science i Public Interest, markedsfører Coke Vitamin å vises sunnere enn andre drikker som inneholder sukker.

Vitaminer

Mange folk drikker Vitamin fordi de tror det er sunt for dem. Wootan sier, i en artikkel publisert av Scienceline, som "legger til vitaminer og mineraler til junk food gjør ikke det sunt."

Vanlig vann

Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD en ernæringsfysiolog ved Mayo Clinic, enkeltpersoner som regelmessig spiser balanserte måltider og / eller ta multivitaminer har ingen grunn til å drikke Vitamin. Zeratsky bemerker også at hvis noen er ute etter en drikk med lite kalorier som er sunt, er det best å drikke rent vann.

Vann & øresmerter

Vann & øresmerter


Ear smerter forårsaket av hyppig eksponering for vann er ofte kjent som svømmer øre, ifølge Mayo Clinic. En infeksjon vanligvis forårsaket av bakterier utvikler seg i huden som linjer øregangen. Leger henviser til svømmer øre som akutt ekstern otitt. Kløe, rødhet, begrenset drenering og mild smerte er ofte oppleves med svømmer øre. Rask behandling holder lenger og mer alvorlige symptomer oppstår.

Årsaker

Svømmer øre er forårsaket av fuktighet i øregangen fra fanget vann, hyppig svømming eller bading, eller til og med fuktige forhold. Langvarig kontakt med vann tynner den beskyttende voks inne i øregangen og infeksjon tar tak. De fleste bakterieinfeksjoner er, selv om noen kan være forårsaket av virus eller sopp. Svømmere har høyere risiko for å utvikle svømmer øre, som er de med overflødig ørevoks, irritasjon, og riper eller slitasje i øregangen. Iført et høreapparat, badehette eller noe annet som kan felle vann i øret øker også risikoen.

Risiko

Svømmer øre er vanligvis ikke en alvorlig tilstand hvis behandles raskt, men ytterligere komplikasjoner kan oppstå i enkelte tilfeller. Midlertidig hørselstap er vanlig før infeksjonen begynner å rydde. Infeksjon noen ganger sprer seg til andre områder eller blir resistente mot behandling, noe som resulterer i en langvarig infeksjon. I noen tilfeller, sprer smitte til bein, brusk og bindevev dypt i huden.

Diagnose

Legen diagnostiserer vanligvis svømmer øre ved å ta din medisinske historie og undersøke øret med et otoskop. Ørekanalen viser generelt rødhet, hevelse og flassing, avslørende tegn på svømmer øre. Sammen med dine rapporterte symptomer, er dette nok til å bekrefte diagnosen. I avanserte tilfeller av infeksjon, trommehinne noen ganger brister og gir infeksjon til å flytte inn. Disse mer alvorlige infeksjoner må tas opp ved øre, nese og hals spesialist.

Behandling

Behandling stopper infeksjonen og fremmer helbredelse. Legen din må kanskje rengjøre overflødig hud og rusk fra kanalen, slik medisinert øredråper å nå stedet for infeksjon. Litt sure øredråper vil returnere øret til normal tilstand, som hemmer bakterievekst. Antibiotika virker mot bakterieinfeksjoner; anti-fungals vil bli foreskrevet for sjeldnere soppinfeksjon. Steroider kan anvendes for å redusere inflammasjon. Under behandlingen, unngå bading eller å sette hodet under vann mens bading. Ikke legg noe i øret, slik som bomullspinner, ørepropper eller høreapparater, som stopper øret opp og presse bakterier dypere inn i kanalen.

Forebygging

Hindre fremtidige infeksjoner ved å holde øret tørt til enhver tid. Etter svømming eller bading, tørk den ytre delen av øret med et håndkle; aldri putte noe inn i ørekanalen. Svøm bare i rent vann, og beskytte ørene fra hårspray eller andre stoffer som kan lande i kanalen og fremme infeksjon. Hvis du svømmer ofte, bør du vurdere å kjøpe en over-the-counter øret slipp for å bruke før og etter bading for å hindre smitte.

The Truth About Drinking ionisert vann

The Truth About Drinking ionisert vann


Ta mineraler fra vann, og resultatet er rent vann. Deionisert vann er imidlertid i en unaturlig tilstand, og den menneskelige kroppen gjenkjenner dette. Vannet bruker kroppens ressurser til å ionisere, og denne prosessen ikke utgjør noen risiko.

Funksjoner

Deionisert vann er karakterisert ved liten eller ingen oppløst mineralinnhold. Denne formen for vannet er rent, men kjemisk aggressiv og lett livnære metaller og andre komponenter fra materialene den kommuniserer med.

Behandling

Ionisert vann er gått gjennom utvekslings materialer som fjerner alle de positive metallioner og erstatte dem med hydrogenioner. Den delvis avionisert vann, som er surt fra hydrogen, passerer gjennom et annet trinn av utvekslingsmaterialer som trekker anioner fra vannet, og erstatter dem med hydroxylioner. De hydroksyl-og hydrogenioner reagere og nøytralisere hverandre for å danne deionisert vann.

Risiko

Ifølge Verdens helseorganisasjon, kan avionisert vann ikke være hensiktsmessig for konsum. Forbruk av deionisert vann kan resultere i et lavt inntak av viktige mineraler og mikro-elementer, giftig metall-forgiftning og sykdom som skyldes bakterier. Drikking avionisert vann kan også svekke kroppens Homeostase mekanismer som regulerer funksjon av vitale organer.

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett


Vann er så viktig at du skulle dø i så lite som et par dager hvis du ble fratatt denne væsken. Tillegg til å holde deg i live, vannet beveger avfall ut av kroppen din, og ved å gjøre så det hjelpemidler i forebygging av uregelmessigheter, eller forstoppelse. Når du er på et høyt fiber diett, trenger du mer vann enn vanlig for å holde fiber beveger seg gjennom tarmen. Heldigvis, inkludert vann med en høy fiber diett forekommer naturlig som en del av å opprettholde en velbalansert diett.

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett

•  Drikk vann med måltider og i løpet av en dag. Den enkleste måte å inkludere vann med høyt fiber diett er å drikke det fra et glass, flaske, krus, eller annen type drikk holderen. Betty Greer, PhD., RD, professor ved University of Tennessee Extension sier menn krever 12 kopper vann om dagen og kvinner krever ni. Kjøpe smakstilsatt vann hvis du finner rent vann usmakelig, eller klem litt sitron eller lime juice i vannet for spiselig smaken.

Spis mye frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker har et høyt vanninnhold. Noen er laget av mer enn 80 prosent vann. Utmerket valg inkluderer salat, vannmelon, brokkoli, grapefrukt, appelsin juice, gulrøtter og epler. Spis supper som inneholder grønnsaker for mer vann i kosten. Supper som inneholder grønnsaker forsyne deg med vann fra suppen, pluss vann fra grønnsakene. Grønnsaker er også en god kilde til fiber.

Spis kornprodukter. Få vann med fiber fra ris. Kokt ris inneholder begge, og ½ kopp dette kornet er 69 prosent vann. Også spiser kokt pasta. En halv kopp av dette korn mat består av 66 prosent vann. Du kan få vann fra hele hvete brød og bagels, også. En skive grovbrød er 38 prosent vann. En halv bagel er 29 prosent vann.

Konsumere cottage cheese og yoghurt. Ostemasse og yoghurt er høy i vanninnhold. For å inkludere vann med høyt fiber, har frisk frukt med disse melkeprodukter. Bland bær inn cottage cheese eller yoghurt, eller har et eple med det ene av disse to matvarer. En halv kopp cottage cheese er 79 prosent vann og en kopp yoghurt er 75 prosent vann. En medium eple er 84 prosent vann.

Inkluder tunfisk, fjærkre og kjøtt i kosten. Tunfisk er 70 prosent vann per 3 oz servering, stekt kylling er 65 prosent vann per 3 oz servering og stekt fettfri biff er 64 prosent vann per 3 oz servering. Spis en bakt potet med disse proteinrik mat for fiber og vann. En medium bakt potet er 71 prosent vann.

Ingredienser i Aquafina Renset vann

Ingredienser i Aquafina Renset vann


Aquafina er blant de mest solgte flaske vann i Amerika. Aquafina bruker en syv-trinns omvendt osmose rensesystem som oppfyller eller overgår kravene i Food and Drug Administration (FDA). FDA skjermer Flaskevann selskaper basert på dagens Good Manufacturing Practices som inkluderer sanitærforhold, beskyttede vannkilder, kvalitetskontroll og testing.

Renset vann fra springen

Aquafina bruker vann fra offentlige kilder regulert av Environmental Protection Agency (EPA). Offentlige vannkilder gi det som oftest referert til som vann fra springen som det kommer ut av kranene i boliger, bedrifter og restauranter. Aquafina er i stand til å kalle seg rent vann fordi de andre bestanddeler i vannet er under 10 deler per million (ppm). FDA krever at rent vann har ikke mer enn 10 ppm av totalt oppløste faste stoffer.

Trace Minerals

Selv om vannrenseprosessen Aquafina bruker fjerner mesteparten av spormineraler som er tilstede i vann fra springen i bruk, kan den ikke fjerne dem alle. Ifølge Aquafina, omtrent 4 ppm av totalt oppløste faststoffer være igjen etter renseprosessen. Den type mineraler og sporstoffer som finnes i Aquafina vann avhenger av hva som er i vann fra springen brukes på Aquafina vannrensing anlegg hvor flasken var fylt. Spormineraler inneholder kalsium, kalium og lignende stoffer som er fordelaktig for menneskekroppen.

Tungmetaller

Tungmetaller, som bly, kvikksølv og kopper kan også være tilstede i Aquafina vann i små mengder i henhold til 4 ppm. De typene som finnes, avhenger av det som allerede er i springvannet brukes ved renseanlegget. Noen av disse tungmetaller er giftige i større mengder. På mindre enn 4 ppm, er imidlertid mengden anses ubetydelig av FDA og vannet lovlig kan bli merket som "ren".

Farmasi

Farmasi omfatter narkotika, både reseptbelagte og over-the-counter, samt legemidler som brukes på veterinærområdet. Dufter og kosmetikk er også inkludert i denne kategorien. EPA har funnet at legemidler er tilstede i vann fra springen. Fordi Aquafina er renset vann fra springen, kan små mengder legemidler være til stede i vannet i tillegg. Mengden vil være mindre enn 4 ppm som angitt av føderale kvalitetsstandarder.

Hvordan å rense med varmt vann og sitron

Hvordan å rense med varmt vann og sitron


Vann med sitron i det er en viktig ingrediens i mange programmer og dietter designet for å rense og avgifte kroppen, inkludert Master Cleanse. Sitron vann sies å øke alkaliteten nivået i kroppen, lindre problemer med fordøyelsen og bidra til å styrke immunforsvaret. Det hjelper også lindre forkjølelse og influensa symptomer. Det gjør alle disse tingene mens du smaker forfriskende og sunn.

Hvordan å rense med varmt vann og sitron

Varmt vann med sitron

•  Varm et glass vann til den er lunken. Bruk destillert eller ionisert vann hvis du ønsker å få full alkaliske effekten av vannet. Du kan også legge til pH-dråper til vannet sammen med sitron.

Rull en frisk sitron rundt på disken et par ganger for å myke opp det og øke flyten av juice. Skjær sitronen i to og klem den i vannet. Ikke mist sitron i vannet og la den være der, fordi plantevernmidler fra sitronskall kan oppløses i vannet.

Legg cayenne pepper til varme sitronvann hvis du ønsker å gi smaken litt av et kick. Prøv å lage kalk vann for et taktskifte nå og da.

Drikk sitron vann med sugerør hvis du har spørsmål om effekten av sitroner 'surhet på tennene. Puss tennene etter å ha drukket den varme sitronvann.

Begynn hver dag med et glass varmt sitronvann i stedet for koffein, jo bedre å fukte og rense kroppen din etter en natt med søvn.

The Master Cleanse og Lemonade Diet

Klargjør for Master Cleanse ved å spise noe annet enn frukt og grønnsaker på den første dagen, annet enn frukt og grønnsaksjuice for den andre dagen, og ingenting annet enn appelsinjuice for tredje dag.

Ta et avføringsmiddel eller utføre en salt vann skylle natten før du starter Lemonade Diet del av Master Cleanse, og hver kveld du er på Master Cleanse.

Juice dine sitroner, enten for hånd eller ved hjelp av en elektrisk juicer.

Kombiner i et glass 2 ss. sitronsaft, 2 ss. av lønnesirup, en klype cayennepepper, og 8 oz. med varmt vann. Bland sammen og drikke umiddelbart.

Gjenta lemonade drink hver time eller to. Bruk alltid frisk sitronsaft for hver drink. Drikk rikelig med rent vann i mellom sitron juice drinker.

Hold deg på Master Cleanse kosthold for ikke mer enn 10 dager. Legg maten sakte som du lette av Master Cleanse og Lemonade Diet, og starter med appelsinjuice, og deretter legge til hjemmelaget grønnsakssuppe, deretter frukt og grønnsaker, over en periode på fem dager før kroppen er forberedt på å spise vanlig mat igjen.

Hint

  • Lyse gule sitroner er den mest modne og inneholder mest juice. Ikke mikrobølgeovn sitroner for å prøve å øke juicestrømmen eller varme av drikken, som mikrobølgebehandling vil endre den cellulære strukturen av sitronsaft. Må ikke oppbevares i kjøleskap dine sitroner.