Digidexo.com

Hva er sikkerhetsrisikoen og fordeler av infrarød sauna?

Infrarød sauna brukt elektromagnetisk energi til direkte varme menneskekroppen, uten å bruke damp og uten strøm og vedlikehold av tradisjonelle badstuer. Mens de infrarøde versjoner gjør produsere de samme grunnleggende effekter som tradisjonelle badstuer, de er også sies å gi mer effektiv kroppen rensing, vekttap og healing. Mens infrarød sauna er ikke iboende farlige, bør de brukes med omhu av de eldre, de som er gravide og de med implantater.

Definisjon

En infrarød sauna er en tilpasset badstue, installert i både alpinanlegg og boliger, som bruker infrarøde bølger til å varme opp kroppen direkte i stedet for damp. Den mest populære typen infrarød sauna er versjoner tilgjengelige for installasjon i boliger, siden de krever mindre oppsett og vedlikehold enn tradisjonelle badstuer. Luften i en infrarød sauna er ikke oppvarmet; de elektromagnetiske stråler påvirker bare kroppen, slik at den luft uendret. Disse badstuer ble opprettet i Japan i 1960, men nylig har opplevd en økning i popularitet på grunn av påstander om omfattende helsemessige fordeler.

Process

Infrarøde stråler er lysstråler som reiser på svært lange bølgelengder, forskjellige nok fra normal lys som vi ikke kan se dem med mindre hjulpet av noen type spektrum analyse enhet. Denne elektromagnetiske energien kan brukes til å eksitere molekyler i en avstand, oppvarme gjenstanden energien er rettet mot en prosess kjent som langbølget infrarød stråling. Dette er den prosessen som brukes i infrarøde badstuer, som styrer disse stråler på gjenstander inne i badstuen på svært lave nivåer, nok til å varme uten å forårsake skade.

Hevdet Fordeler

Det er mange hevdet fordeler fra å bruke infrarøde badstuer, den mest beryktede av dem er lengre levetid og tilpasset avrusning. Skaperne av badstuene teoretisere at de infrarøde stråler kan varme og expunge giftstoffer i hele kroppen, mens damp bare når huden og ytre blodårer. Noen mener den infrarøde tilnærming er sunnere, bedre på å redusere vekten, og kan behandle tilstander som brannsår, kutt, leddsmerter og bronkitt. Forskere rider disse påstandene, og en konklusjon ikke er nådd.

Tradisjonelle Fordeler

Infrarød sauna kan gi oss de samme grunnleggende fordelene av badstuen, og ved lavere temperaturer enn dampbadstu, som kan være for varmt for noen mennesker. Disse tradisjonelle fordelene er gitt uten den fuktige lufta, krav elektrisitet og mugg problemer av eldre systemer. Infrarøde badstuer er vanligvis bygget med samme utforming som tradisjonelle versjoner, herunder de tre lag og rammen, selv om strukturene har en tendens til å vare lenger, siden de ikke blir utsatt for det samme harde miljøet.

Komplikasjoner

Hvis infrarøde badstuer brukes riktig, har de ikke utgjør fare for menneskekroppen. De ikke forårsake hudkreft eller tanning. Imidlertid kan komplikasjoner oppstå. De eldre kan lide dehydrering i oppvarmet miljø, og de som er gravide rådes til å unngå infrarøde badstuer. De tar medisiner som gjør kroppen utsatt for varme eller de med feber eller en hemofili tilstand bør også unngå infrarød sauna. Siden de stråler varme opp hele kroppen, bør personer med noen form for implantater få en legens tillatelse før du bruker badstuen.