Digidexo.com

Brille Temple Repair tips

Brille Temple Repair tips


Brille tempel reparasjon kan bli dyrt for vanlige briller, spesielt når de ikke er under garanti. Også, kan brille templer bli ødelagt på ugunstige tider, som kan gjøre det vanskelig å få til et øye reparere anlegget. Det finnes en rekke måter som brille templer kan bli brukket, bøyes til å løsne, slik at en skrue går mangler. For de gangene det er enten upraktisk eller kostbart å besøke en brille reparasjon butikk, er det en rekke alternativer for å vurdere å enkelt og effektivt fikse brille templer.

Løs og tapte Screw Repair

En løs skrue er en av de enkleste ting å reparere på et par briller. Det kan strammes med en hvilken som helst liten skrutrekker fra en brillereparasjonssett eller annen form for verktøysett. Dessuten kan en liten smør kniv fungerer godt nok før du er i stand til å få en mindre skrutrekker for å stramme den. Mistet skruer til briller kan best funnet i brillereparasjonssett, som vanligvis også kommer med en liten skrutrekker. Som et midlertidig tiltak, kan du også bruke en liten sikkerhetsnål til å feste skruehullet for å lukke det.

Strukket Hinge Repair

Hengsler som er strukket ut på briller kan justeres med et par av liten tang. Plassere noen maskering eller duct tape over tang for å unngå riper i rammen. Forsiktig, men bestemt presse tang mens bøye hengslene på plass. En annen metode er å plassere en liten gummistrikk (tilgjengelig i en brillereparasjonssett eller stasjonær butikken) over hengslene for å holde den på plass.

Broken Hinge Repair

En ødelagt hengsel kan repareres ved å bruke super eller bonding lim. Bruk først en slipesvamp å skrape av alle overflater materiale. Bruk en liten mengde lim for å holde pause i minst 60 sekunder til limet obligasjoner og tørker.

Mistet Hinge Wing Replacement

En billig par brille rammer fra et sted som for eksempel en dollar butikk, apotek eller rabatt alle formål butikken kan brukes til å erstatte en tapt eller dårlig ødelagt hengsel ving. Velg et par briller som lettest kamper eller vil passe de brutt seg. Skru hengslene vinge og erstatte ødelagte eller tapte ett med den. Hold den nylig kjøpte ramme i tilfelle du trenger det for andre fremtidige reparasjoner.

Besøk en lokal Brille Repair

Noen ganger, ut av høflighet og med en sjanse til å sikre seg nye kunder, vil steder som Lens Crafters gjøre raske reparasjoner og reparasjoner på briller som ikke ble kjøpt på butikken deres. Det kan være verdt å sjekke nærmere på dette alternativet på en lokal brillebutikk i ditt område.