Digidexo.com

Fysioterapi behandling for revmatoid artritt

I tillegg til den immunsystemet, er hele legemet påvirkes av reumatoid artritt. Fysioterapi behandling er svært viktig for pasienter med revmatoid artritt til å opprettholde felles styrke og lette smerter. Pasientene er vanligvis gitt trening regimer fra fysioterapi at de kan fortsette hjemme.

Evaluering

En fysioterapeut vil evaluere revmatoid artritt pasienten før behandlingen begynner. Fysioterapi planen vil omfatte den beste kombinasjonen av øvelser og enheter for den aktuelle tilstanden til pasienten på den tiden.

Bukseseler / Splinting

Fysioterapi for revmatoid artritt kan omfatte bukseseler eller splinter å hvile leddene. Kompresjonshansker brukes også til tider for å redusere hevelse.

Massasjeterapi

Massasje er en vanlig behandling for fysioterapi ved revmatoid artritt. Det kan bidra til å redusere hevelse i leddene og forbedre smerter.

Øvelser

Øvelser under behandling og for å gjøres hjemme er demonstrert av fysioterapeut. Disse øvelsene er å forbedre muskel svakhet uten å sette press på leddene.

Elements

Bruk av varme, is eller vann før fysioterapi hjelper revmatoid artritt pasienten øvelsen med mindre belastning på ledd og muskler.