Digidexo.com

hva er lyrica

Hva er bivirkningene av Going Off av Lyrica?

Hvis du tenker på å gå av Lyrica, må du informere deg selv om hva de potensielle bivirkningene vil være. Lyrica er en oral medisin som er foreskrevet til pasienter for å hjelpe dem med å håndtere smerte. Diabetespasienter er foreskrevet Lyrica for behandling av smerter på grunn av nerveskader. Det er også brukt til å behandle smerte som følge av en helvetesild (aka, herpes zoster) infeksjon eller fibromyalgi. En annen gruppe pasienter som kan ha nytte av å ta Lyrica er de plaget med anfall. Lyrica, når kombinert med andre medisiner kan hjelpe i forebygging av utbruddet av beslag.

Hvordan Lyrica Works

Lyrica er mest effektiv når et bestemt nivå opprettholdes i kroppen over en tidsperiode. Derfor er det viktig å ta denne medisinen regelmessig som anbefalt av legen din for å opprettholde den optimale fordeler. Når du begynner å ta Lyrica, kan du oppleve bivirkninger, den vanligste av disse er svimmelhet eller tretthet.

Hvorfor pasientene slutter Lyrica

Ifølge pre-marketing kontrollforsøk, den vanligste årsaken til å gå av Lyrica var ubehag forårsaket av stoffets bivirkninger. Dette skjer hos ca 15 prosent av pasientene. Going av Lyrica, er ikke en beslutning som skal tas lett på, og pasienter bør ikke prøve å gjøre dette selv. Når pasienter ønsker å gå av Lyrica, uansett grunn, bør de ta kontakt med sin lege for å lage et program for å forebygge bivirkninger.

Bivirkninger av Going Off Lyrica for Anfall Pasienter

Lyrica brukes til å hjelpe med anfall forebygging hos pasienter med epilepsi. Når beslag pasienter plutselig slutte å ta dette stoffet, kan deres anfall forekomme med økt frekvens. Leger anbefaler generelt en nedtrapping stoffet for en uke eller mer.

Lyrica Dependency

Noen pasienter kan bli avhengig av Lyrica. Hvis du er en av disse menneskene, som går av Lyrica for raskt kan føre til ubehagelige bivirkninger som følge av tilbaketrekning. De vanligste symptomene er følelsen kvalm, hodepine, søvnvansker og diaré. Rådfør deg med legen din dersom du tror du har avhengighet problemer.

Going Off Lyrica og suicidal atferd

Anti-anfall medisiner, som Lyrica, er kjent for å øke frekvensen av selvmordsatferd blant sine brukere. Pasienter, som er vant til deres anbefalte dosering og gå av Lyrica plutselig, risikerer bivirkninger som fører til selvmord eller selvmordstanker. Når du foretar beslutningen om å gå av Lyrica, er det viktig å konsultere legen din for å hjelpe deg å unngå disse risikoene.

Hva er bivirkningene av å ta Lyrica?

Lyrica er merkenavnet for stoffet pregabalin produsert av Pfizer. Det er oftest foreskrevet for å behandle smerter forbundet med perifer diabetisk nevropati og fibromyalgi og å forebygge anfall. Som med alle medisiner, kan Lyrica har noen felles og mindre vanlige bivirkninger.

Identifikasjon

Lyrica kommer i form av kapsler som tas oralt. Disse inneholder alt fra 25 til 300 mg av pregabalin kombinert med inaktive ingredienser talkum, maisstivelse og laktosemonohydrat. The Food and Drug Administration godkjent legemiddel i 2004.

Vanlige bivirkninger

Disse bivirkningene er vanlig for folk å ta Lyrica og regnes ikke som farlig: døsighet, svimmelhet eller tåkesyn, tørr munn, ødem, minne eller konsentrasjonsvansker, vektøkning fra økt appetitt, angst, hudutslett, forstoppelse og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Sjeldnere og mer alvorlige bivirkninger som krever øyeblikkelig legehjelp kan være: Uforklarlig muskelsmerter eller ømhet, spesielt hvis du også har sykdomsfølelse eller feber; allergiske reaksjoner som elveblest, pustevansker eller hevelse i ansikt, lepper, tannkjøtt, tunge, svelg eller strupen; lett blåmerker eller blødning; eller rask vektøkning.

Andre Bekymringer

Antiepileptisk medisin har vist seg å øke risikoen for selvmordsatferd. Kontakt lege umiddelbart dersom en person tar Lyrica viser endringer i humør eller atferd, virker deprimert eller engstelig, sint, rastløs eller hyperaktiv. Alle som allerede søker hjelp fra en mental helse profesjonell bør overvåkes nøye for humørsvingninger.

Advarsler / Uttak

Ingen tar Lyrica bør slutte å ta medisinen eller endre dosen uten å konsultere sin lege, spesielt hvis du tar det for å motvirke anfall. Stoppe medisinen kunne gjøre beslag verre. Bruk alltid en medisinsk varsle armbånd eller bære et ID-kort som viser at du tar Lyrica.

Lyrica abstinenssymptomer kan omfatte sove vansker, kvalme, hodepine og diaré.

Hva er bivirkningene av Mixing Alkohol og Lyrica?

Lyrica er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av fibromyalgi, nervesmerter, helvetesild, og kan kombineres med andre medisiner for å behandle anfall. Det er noen bivirkninger forbundet med bruk av Lyrica, spesielt når det brukes sammen med alkohol.

Identifikasjon

Lyrica er et smertestillende medikamenter og en anti-convulsant. Det binder de områder av hjernen som bidrar til å redusere kramper, angst og smerte.

Effekter

Lyrica skal ikke blandes med alkohol. Alkohol kan øke effekten av Lyrica, som svimmelhet eller tretthet. Lyrica og alkohol kan trykke ned på sentralnervesystemet, og kan bremse puste når de kombineres.

Effekter

Kombinere Lyrica med andre medisiner som muskel relaxers eller alkohol kan øke sine sederende effekt. Dette kan føre til ekstrem trøtthet, og du kan være ute av stand til å utføre oppgaver som krever at du skal være helt våken.

Effekter

Lyrica kan påvirke din evne til å utføre visse oppgaver som krever årvåkenhet for eksempel kjører bil eller bruker maskiner. Alkohol vil øke denne effekten, så det er viktig å avstå fra alkohol mens du tar denne medisinen. Ikke utføre oppgaver som krever årvåkenhet, før du vet hvordan Lyrica vil påvirke deg.

Advarsel

Lyrica kan forårsake allergiske reaksjoner. Hvis du opplever elveblest, kløe, pustevansker, hvesende pust og hevelse i lepper, tunge eller svelg, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon og kan kreve øyeblikkelig legehjelp.

Hva er bivirkningene av stoffet som kalles Lyrica?

Hva er bivirkningene av stoffet som kalles Lyrica?


Lyrica er merkenavnet pregabalin, et stoff som brukes til å behandle fibromyalgi, epilepsi og nerve smerte. Som alle legemidler, har Lyrica potensial til å forårsake bivirkninger hos pasienter som bruker produktet til sitt formål. Mens under halvparten av befolkningen som bruker narkotika noen gang opplever uønskede symptomer, er muligheten fortsatt til stede. Disse bivirkningene varierer fra mindre ubehag til store helsemessige problemer som må tas opp av en lege.

Betraktninger

For å fastslå bivirkninger av stoffet heter Lyrica, blir brukt en rekke kliniske forsøk for å finne den generelle nivået av effektene andelen av befolkningen rammet.

Vanlige Effects

Ifølge apotek lege Kristi Monson, nesten 45 prosent av folk som tar Lyrica lider av svimmelhet. Over en fjerdedel av alle de som bruker stoffet også lider av tretthet. Andre vanlige bivirkninger inkluderer vektøkning, hodepine og skjelvinger.

Andre effekter

Under 10 prosent av de som bruker stoffet lider av sjeldne bivirkninger. Disse effektene inkluderer forstoppelse, svakhet, eufori, oppkast, ryggsmerter, blære-kontroll problemer og svimmelhet.

Advarsel

Av og til vil Lyrica føre til svært farlige effekter som må tas opp av leger. Bivirkninger av dette nivået inkluderer hjertesvikt, arytmi, visjon endring eller angst.

Betydning

Ifølge US Food and Drug Administration Lyrica kan produsere en lignende effekt i den menneskelige hjerne som Valium. Dette kan føre til misbruk av narkotika samt generelle avhengighet.

Hva er bivirkningene av Lyrica medisin?

Hva er bivirkningene av Lyrica medisin?


Lyrica er et medikament foreskrevet for smerte på grunn av diabetisk nevropati, nervesmerter relatert til helvetesild, fibromyalgi og epileptiske anfall. Det generiske navnet for Lyrica er pregabalin og det hører hjemme i en medisinering klasse som kalles antiepileptika. Lyrica reduserer mengden av smerte signaler som er gitt ut av nerveskader. Lyrica kan ikke kurere tilstanden din, men kan bidra til å kontrollere dine symptomer.

Administrasjon

Lyrica skal tas gjennom munnen som foreskrevet av legen din. Du kan ta denne medisinen med eller uten mat, men det må tas på samme tid hver dag. Legen din kan forskrive en lav dose i begynnelsen av behandlingen og langsomt øke det til et terapeutisk nivå. Du kan ikke føle deg fullt utbytte av Lyrica i flere uker eller mer, men du må fortsette å ta medisinen selv om du begynner å føle deg vel. Lyrica kan være vanedannende, så du må ta denne medisinen som anvist. Du bør ikke bruke alkohol i forbindelse med Lyrica på grunn av en økt risiko for tretthet.

Side Effects

Lyrica bivirkninger kan være svimmelhet, tretthet, tørr munn, hodepine, kvalme, oppkast, gass, forstoppelse, oppblåsthet, talevansker, forvirring, problemer med å betale oppmerksomhet, glemsomhet, angst, ustøhet, manglende koordinering, ufrivillig risting av en del av din kropp, svakhet, muskelrykninger, økt appetitt, vektøkning, ryggsmerter og hevelse i nedre ben, ankler, føtter, hender og armer. Hvis disse symptomene blir alvorlige, informere din lege.

Alvorlige bivirkninger

Lyrica kan også føre til alvorlige bivirkninger som elveblest, utslett, kløe, blemmer, tåkesyn eller dobbeltsyn, kortpustethet, piping i brystet, brystsmerter og hevelse i nakken, hodet, tunge, tannkjøtt, lepper, munn, hals og ansikt. Alvorlige bivirkninger relatert til dine muskler som kan følge feber smerte, ømhet, sårhet eller svakhet. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene bør du umiddelbart søke legehjelp. Hvis du har diabetes, bør du inspisere huden din for sårdannelse og rapportere eventuelle hud unormalt med legen din.

Abstinenssymptomer

Hvis du plutselig slutte å ta Lyrica, kan du oppleve abstinenssymptomer som søvnløshet, hodepine, kvalme, diaré eller anfall. Hvis du trenger å slutte å ta Lyrica, vil legen finne ut hvordan du sakte redusere dosen.

Advarsler

I et lite antall mennesker, ca 1 i 500, ble selvmordstanker og oppførsel opplevd. Disse tanker og atferd kan oppleves så tidlig som en uke etter begynner Lyrica. Ta kontakt med lege umiddelbart hvis du opplever panikkanfall, forverring irritabilitet, angst, uro, impulsivitet, søvnløshet, aggressivitet, voldelig atferd, vanvittig stemning, tilbaketrekning fra familie og venner, gir bort verdifulle eiendeler, eller hvis du begynner å tenke på å drepe eller skade deg selv eller hvis du forsøker selvmord.

I dyrestudier, Lyrica reduserer fruktbarheten av hanndyr og fødselsskader ble observert hos barn av mannlige dyr som ble gitt Lyrica. Det er ukjent om Lyrica kan ha samme effekt på mennesker.

Hva er farene ved å ta Lyrica & Aril?

I vår nåværende medisinske miljøet, er det ikke uvanlig for en person å bli seende to eller flere leger samtidig, og til å ta medisiner foreskrevet av hver. Faktisk, selv om å se bare én lege, medisiner som ikke bør tas i sammenheng med hverandre kan være foreskrevet. Pasienter må informeres forbrukerne om legemidler som har negative interaksjoner. Lyrica (pregabalin) og Aril (hydroxyzine) er to slike medisiner.

Lyrica

Lyrica (pregabalin) har vært på det amerikanske markedet siden 2004 da FDA godkjente det som et sekundært rusmiddel for beslag forhold, som en behandling for diabetisk nevropati og som et smertestillende for helvetesild (herpes zoster) lider. I 2007 Lyrica var det første stoffet godkjent for behandling av fibromyalgi --- generalisert, uspesifikke muskelsmerter. Ifølge Mayo Clinic, lider fire prosent av den amerikanske befolkningen fra fibromyalgi, så det står til grunn at Lyrica ble snart et allment foreskrevet medisiner.

Aril

Aril (hydroxyzine) ble introdusert i 1956, og kort tid etterpå fikk FDA-godkjenning. Aril, eller tilsvarende, Atarax, er en mye foreskrevet medikament brukt som et antihistamin, som et beroligende middel, eller for behandling av angst, søvnproblemer og kvalme. Et flertall av folket gjennAril på Web MD nettstedet rapporten bruker det for angst.

Hvorfor ikke sammen?

Både Lyrica og Aril påvirke sentralnervesystemet (CNS) og kan gi lignende symptomer som søvnighet og svimmelhet. Begge stoffene advarer om at de ikke bør tas sammen med andre medisiner som har lignende symptomer eller med alkohol eller narkotika, spesielt såkalte "downers", siden alle disse stoffene trykke ned CNS. Depresjon i CNS kan føre til nedsatt bevegelighet, svekket dømmekraft og resonnement, og i alvorlige tilfeller, med tap av bevissthet og død.

Pågående forskning

Den sentrale nervesystemet er et ekstremt komplekst nettverk, med forskjellige områder av hjernen og ryggmargen styre forskjellige funksjoner. Mens mange medisiner er kjent for å påvirke sentralnervesystemet, er den nøyaktige mekanisme for virkningen ofte uklart. Fortsatt forskning på de farmakologiske detaljer vil, er det å håpe, forbedre vår generelle forståelse av legemiddelinteraksjoner og vil forbedre sikkerheten av reseptbelagte medisiner.

Kryss-sjekking

Mange leger og apotek nå lagre elektroniske registreringer av hver enkelt pasients legemiddel historie, noe som gjør det mindre sannsynlig at interaksjons problemer vil oppstå. Pasienten, men er tryggest ved å ta det på seg / seg å dobbeltsjekke for eventuelle komplikasjoner, spesielt når nye medisiner er foreskrevet.

Hva er sensorisk nevropati?

Hva er sensorisk nevropati?


Sensorisk nevropati er en type perifer neuropati som involverer skade på sensoriske nerver. Dette er de nervene som videresende informasjon om sanseopplevelser som en lett berøring eller smerte av en mindre skade.

Fakta

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, har mer enn 100 typer av perifer neuropati blitt identifisert. Sensorisk nevropati kan føre til en lang rekke symptomer fordi sensoriske nerver har høyt spesialiserte funksjoner.

Symptomer

Symptomer på sensorisk nevropati omfatter nummenhet, prikking og smerter, spesielt i hender og føtter. Skade på sensoriske nervene resulterer ofte i en manglende evne til å føle smerte eller endringer i temperaturen.

Komplikasjoner

Nerveskade kan føre til en manglende evne til å koordinere kompliserte bevegelser, for eksempel å feste en knapp. Amputasjoner er ofte et resultat av infiserte sår som ikke ble behandlet på grunn av tap av smerte sensasjon.

Behandling

Behandling av sensorisk neuropati er rettet mot en reduksjon av symptomer. Medisiner foreskrevet bistå i å blokkere spontane nerve utslipp. Eksempler på denne typen medisiner inkluderer Lyrica og Neurontin.

Betraktninger

Vedta sunne vaner, som å spise sunn mat og bli mer fysisk aktiv. Velg komfortable sko for å bidra til å redusere smerte fra å gå. Inspisere føttene daglig for kutt eller sår.

Hva er mini Beslag?

Hva er mini Beslag?


Mini anfall --- kalt petit mal eller absenser --- er en form for epilepsi som kan behandles med medisiner. De fleste vil ikke merke noen har et fravær anfall fordi det ikke er noen uberegnelige bevegelser, bare stirre og kanskje noen øvre øyelokk rykninger. Stigmatisering av epilepsi har plaget mange lider gjennom årene, men her er folk som ikke la det holde dem tilbake, inkludert Charles Dickens, Vincent Van Gogh, Michelangelo og Agatha Christie.

Tegn og symptomer

Absensanfall innebære et tap av bevissthet om øynene er åpne, og lokkene kan flagre. Disse typer beslag lett kan ignoreres fordi de ikke forårsaker noen virkelige problemer. De kan vare 10 til 30 sekunder, og kan forekomme flere ganger på en dag. De vises vanligvis når personen sitter stille.

Det er farer som kan oppstå under et anfall, avhengig av hva personen gjør på den tiden. Svømming eller sykling kan presentere problemer hvis en person har et anfall mens du deltar i enten aktivitet.

Anfall kan bringes videre av hyperventilering og fotosyntese, selv om den største årsaken er sviktende å ta foreskrevne medisiner.

Tilstanden starter normalt i barndommen og kan forbli gjennom livet eller forsvinne i voksen alder.

Diagnose

Tar en historie av pasienten og familien er en av de første trinnene i å diagnostisere anfall fordi de kan være arvelig. De kan også være forårsaket av en hjerneskade eller visse sykdommer som AIDS, malaria og hjernehinnebetennelse.

Nevrologen bruker diagnostisk utstyr som forhåpentligvis gir ham et endelig svar. En electroencephalograph (EEG) blir brukt til å overvåke elektriske impulser laget i hjernen. Andre tester som kan være nyttig er computertomografi, (CT) skanning av hodet, og en magnetisk resonans imaging (MRI). Noen blodprøver kan også være gunstig.

Årsaker

Under en anfall den elektriske aktiviteten i hjernen blir ujevn og unormal. Det er mange ting som kan forårsake anfall. Hos spedbarn, kan de være et resultat av en fødsel defekt som påvirket hjernen eller en fødselsskade. Autoimmune sykdommer, infeksjoner, svulster, metabolske forstyrrelser som hyperglykemi og medisiner kan forårsake anfall. Noen årsaker er fortsatt ukjent.

Behandling

Absensanfall behandles med medisiner. Anti-anfall medisiner kan forårsake allergi symptomer som utslett. Justeringer av dosering kan gjøres i henhold til alvorlighetsgraden av allergi, og den virkning at medisinen har på beslagene.

Prognose

Medisiner er den eneste behandlingen på dette tidspunktet for absenser og har vært vellykket i å eliminere symptomer. Det er ingen kur, men behandlingen gjør det mulig for pasienten med denne lidelse å leve et normalt liv og delta i normale aktiviteter.

Forskning er med å finne årsaker ved å se inn gener. I noen studier har barn blitt funnet å ha færre anfall spise en fettrik diett som er lav på karbohydrater.

Hva er en RDW nivå?

Hva er en RDW nivå?


RDW står for den røde celle distribusjon bredde. Denne testen er et mål på hvor mye hver av røde blodceller varierer i størrelse. RDW er en del av en blodprøve, komplett blodprosent eller CBC, som måler mange andre komponenter i blod og blodprodukter.

Hva RDW Means

RDW forteller variasjon av størrelsen på de røde blodcellene. En lav telling betyr at de røde cellene ikke varierer mye i størrelse, mens en høy telleanordning cellene varierer mye med meget små og meget store røde blodceller. Et funn som er enten lav eller høy ville indikere behovet for ytterligere prøving for å identifisere årsaken til resultatene.

Hva er Normal

Det er vanligvis en viss variasjon i størrelsen av røde blodlegemer, og en normal RDW vil falle mellom 10,2 prosent til 14,5 prosent. Dette tallet vil være litt annerledes mellom laboratorier, men normalområdet vil bli gitt med testrapport.

En lav RDW

En lav RDW betyr at alle de røde celler er omtrent den samme størrelse. Dette kan være forårsaket av macrocytic anemi hvor det er svært få røde blodceller, men de er alle svært store. Det kan også være forårsaket i microcytic anemi der det er få røde blodceller, men de er alle svært liten.

Høy RDW

En høy RDW angir en bred variasjon i størrelsen av cellene, fra meget små til meget store. Dette kan skyldes tilstander slik som mangel på vitamin B12 og folsyre. I tillegg kan det peke på jern mangelfull anemi eller talassemi intermedia.

Hva er årsaken til Uro om natten?

Hva er årsaken til Uro om natten?


Få en god natts søvn er viktig for din velvære og generell helse. Hvis du får nok søvn, kan du utmerke seg i din ytelse under waking timer; du er mentalt skarp, mer produktiv og stress motstandsdyktig. Ulike faktorer, som for eksempel medisinske tilstander, og kostholdet ditt og livsstil, påvirker kvaliteten på søvnen din. Du kan ha en vanskelig tid å sovne, forbli sovende eller gå tilbake til å sove. Å vite hva som forårsaker uro kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på søvnen din.

Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er preget av en ubehagelig følelse i bena som har en tendens til å bli verre om natten. Dette nevrologisk lidelse som forårsaker kløe, verkende og prikking av bena. Når du legger deg til å gå i dvale ubehag tendens til å starte så snart du begynner å føle deg avslappet. Det kan tvinge deg til å kaste og slå, og selv komme ut av sengen. Ifølge Help Guide nettsiden, tilstanden, som er mer vanlig hos kvinner, er forårsaket av en kjemisk ubalanse.

Trening

Trene tidlig på dagen hjelper deg å sove bedre om natten. Trene sent på dagen kan la deg urolig om natten; du kan ha en vanskelig tid å sovne. Trening øker kroppstemperaturen, og ifølge National Sleep Foundation, kan det ta seks timer før temperaturen kjøles ned til det punktet hvor utbruddet av søvn oppstår. De anbefaler å trene tidlig på kvelden, minst tre timer før sengetid.

Stress

Ifølge The Better Sleep Council, 65 prosent av amerikanerne mangler søvn på grunn av stress. Høyt stressnivå kan bringe på rastløshet om natten. Å bekymre seg forpliktelser og ansvar knyttet til hverdagen, enten det er privat eller profesjonelle liv, påvirker din nattesøvn. Fordi stress øker kortisol og adrenalin nivåer, kaste deg og slå og ikke klarer å sovne. Reduser stress før sengetid; ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok.

Diet

Å spise et stort måltid før sengetid kan bringe på sure oppstøt og halsbrann når du prøver å sove. Dette kan føre til problemer med å sovne. Forbruker koffein fra kaffe, te, visse brus og sjokolade kan også la deg rastløs. Mange mennesker spiser en kopp kaffe i ettermiddag som en pick-me-up, uten å vite at når leggetid kommer rundt, kan det føre til søvnproblemer. Alkohol kan bringe på søvn, men så snart det slites av, du våkner. Det reduserer også kvaliteten på søvn du får, og ved å våkne opp, kan du fremdeles føler deg sliten.

Søvnløshet og depresjon

Søvnløshet og depresjon er begge knyttet til rastløshet. Ifølge WebMD, folk som lider av depresjon ofte lider av søvnløshet og vice versa. De uttaler at kombinasjonen av depresjon og søvnløshet er mest sannsynlig forårsaket av hjernen kjemiske serotonin. Du kan ha problemer med å sovne og forbli sovende. Under dine våkne timer, kan du føle deg trøtt og sliten på grunn av mangel på søvn.

Hormoner

Hvis en kvinne er gravid, går gjennom overgangsalder eller mensen, det påvirker hennes hormoner og kan føre til urolige netter. Smerter fra menstruasjonssmerter kan holde deg våken om natten. Menopause og pre-menopause symptomer som svetting og hetetokter kan også føre til ubehag om natten, holde deg fra en god natts søvn. Regelmessig mosjon, et sunt kosthold og iført vide klær om natten kan bidra til å redusere symptomene.

Hva er noen kjennetegn av DNA?

Hva er noen kjennetegn av DNA?


DNA, eller deoksyribonukleinsyre, er allment kjent som den grunnleggende byggesten av livet. Disse molekylene inneholder en genetisk kode som tilsier cellulær aktivitet og biologisk utvikling i nesten alle levende organismer. DNA er gått ned fra foreldre og arvet av avkommet. Det tilsier spesifikke trekk, inkludert hva en person vil se ut til hvor lenge det er sannsynlig å leve. Den komplette humane genom består av omtrent tre milliarder DNA-molekyler.

DNA fra foreldre

Mennesker får ett komplett sett av gener fra sin mor og en annen fra sin far. Gener er sekvenser av nukleotider som holder informasjon for å bygge og vedlikeholde cellene. Gener kan diktere en persons hudfarge, kroppstype, personlighet og selv IQ. Totalt mennesker har ca 30 000 forskjellige gener spres mellom 46 kromosomer. Hvert kromosom inneholder litt færre enn 1000 gener.

Kromosomer

DNA er kveilet opp i kromosomer i cellekjernen av en celle. Bortsett fra kjønnsceller, inneholder hver celle 46 lineære kromosomer. Av de 23 parene av kromosomer (46 totalt), 22 er like i størrelse, form og genetiske innhold. Disse kromosomene kalles autosomer. Den 23. paret er kjent som et sex-kromosom. Det består av enten to X-kromosomer eller en XY-kromosom kombinasjon og bestemmer kjønnet til et individ. Celler med to X-kromosomer gi kvinner og celler med ett X og ett Y-kromosom avkastning hanner.

DNA-baser

Fire kjemiske baser utgjør DNA-koding: adenin (A), guanin (G), cytosin (C) og tymin (T). Basepar opprettes når basene A og T par opp og baser C og G par opp. Disse basepar kobling til en fosfatmolekyl og et sukkermolekyl, og skaper en større struktur kjent som et nukleotid. Nukleotider er ordnet i spiralformasjoner kalt dobbel helixes. Dobbeltspiralen er bygget på samme måte som en stige - sprosser er laget av basepar (enten A & T kombinasjoner eller C & G kombinasjoner) og sidestykkene er laget av sukker og fosfatmolekyler.

Replikering

DNA replikasjon er kritisk for nye celler. Alle nye celler må ha en nøyaktig kopi av DNA som var til stede i opprinnelsesceller. En kopi av arvelig "blåkopi" er viktig fordi den retter cellulær aktivitet og generell biologisk utvikling. Heldigvis kan hver tråd av dobbeltspiralen tjene som et mønster for duplisering.

Unikhet

DNA-sekvensering er unik i mennesker. Bortsett fra sjeldne tilfeller av eneggede tvillinger, vil ikke to mennesker har samme eksakte DNA. Imidlertid, av de omtrent tre milliarder basepar som kompletterer det humane genom, er over 99 prosent er den samme i alle mennesker. Den nærmeste levende slektning til mennesker, sjimpansen, deler 96 prosent av vårt DNA. Til tross for en tilsynelatende høy sammenligning rate, mennesker og sjimpanser har fortsatt 40 millioner forskjellige DNA-molekyler.

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?


Våkner opp etter besvimelse eller mørkla kan være en skremmende opplevelse for de som har lidd av slike hendelser. Mange ganger, kan du miste oversikten over tid og våkne opp med å ha noe minne om de siste få sekunder eller timer. Mens besvimelse og mørkla er begreper som brukes om hverandre for å beskrive miste bevisstheten eller minne for en tidsperiode, hendelsene er svært forskjellige.

Besvimelser

Den medisinske termen for besvimelse er "synkope" og er preget av et midlertidig tap av bevissthet etterfulgt av fullt våkenhet. Besvimelse kan også føre til tap av muskelmasse som fører til fallende eller slumping over i løpet av en besvimelse spell. Besvimelse skyldes en midlertidig tap av blodtilførsel til hjernen. Besvimelser kan være godartet, men kan også være en indikasjon på en større lidelse. Hjerteforstyrrelser som påvirker strømningen av blod gjennom hjerte inkluderer ofte besvimelsesanfall.

Mørkla

Mens mørkla er ofte et begrep som brukes for å beskrive besvimelse, det er også preget av et tap av hukommelse forårsaket av overdreven drikking. Alkohol svekker din evne til å utvikle langsiktige minner og beholde nylig oppnådd informasjon for korte perioder av gangen. Under en blackout, kan du være i stand til å delta på arrangementer med noe minne om dem etterpå.

Besvimelse: Ting å gjøre

Hvis du er til stede når noen besvimer, er det viktig å plassere personen på ryggen og sjekk for å sørge for at personen puster. Gjenopprette blodstrømmen til personens hjernen ved å heve personens bein over hjertenivå, vanligvis 12 inches fra bakken. Løsne restriktiv klær for å hjelpe skikkelig blodstrøm. Hvis personen ikke gjenvinne bevissthet innen ett minutt, ring 911.

Mørkla: Ting å gjøre

Hvis du svart ut under en natt med drikking, er det viktig å snakke med venner og gå tilbake samme vei. Kvinner er mer utsatt for svart ut enn menn, først og fremst på grunn av måten kvinner forbrenne alkohol. Det er viktig å lære hva som skjedde under svart ut siden du kan ha engasjert i ubeskyttet sex, begått en forbrytelse eller forårsaket andre skader på livet ditt med noe minne om slike hendelser.

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?


Vaksinasjon mot sykdommer som kan unngås ikke ender når et barn vokser opp. Nye vaksiner blir stadig introdusert for å beskytte voksne mot slike farlige sykdommer som hjernehinnebetennelse. Voksne må være ansvarlig for å holde sine vaksiner oppdatert. Oppsøke helsevesenet leverandør hvis det er et spørsmål om vaksiner. The Centers for Disease Control and Prevention tilbyr en interaktiv spørreskjema for å finne ut hva vaksiner er nødvendig, og WebMD gir en oversikt over anbefalte vaksinasjoner for voksne.

Influensa

Vaksinasjoner er tilgjengelig mot sesong stammer av influensa samt H1N1-viruset, kjent som "svineinfluensa". Fordi influensa virus forandrer seg, vaksiner er endret for å bekjempe hver ny stamme. En vaksine varer i et år. Alle voksne, spesielt de med et hjerte eller lungesykdom og andre kroniske tilstander, samt gravide og pensjonister, bør få årlige influensa skudd.

Pneumokokkpolysakkaridvaksine

Denne vaksinen forhindrer ikke lungebetennelse, men det kan avverge alvorlige komplikasjoner som kan oppstå. Folk 65 år og eldre bør få denne immunisering, og de i alderen 2-64 bør vaksinert om de har astma eller kroniske sykdommer, inkludert hjerte-eller lungelidelser. Lungebetennelse vaksiner kan gis bare en gang, ofte med en influensa skutt - "influensa og pneu" - og kan trenge å bli gitt på nytt i fem år.

Meningokokk (MCV4)

Hjernehinnebetennelse er en spesielt farlig sykdom blant unge voksne. Inoculation beskytter mot bakteriell hjernehinnebetennelse. Tenåringer og college-bundet unge bør få MCV4 skudd hvis de aldri har mottatt en eller hvis det har vært fem år eller mer. Voksne med nedsatt immunforsvar kan trenge to skudd pluss en booster i fem år, mens andre voksne kan få en enkelt dose. Forskjellige former av vaksinen gis til mennesker i henhold til deres alder.

Hepatitt A og Hepatitt B

Voksne som bor i eller reiser til Sentral-eller Sør-Amerika eller andre fremmede land bør få to Hepatitt A skudd seks måneders mellomrom. Voksne som ikke har fått hepatitt B shots bør få tre skudd over en fire måneders periode hvis de kommer til å være på reise, eller hvis de ellers er i faresonen. En kombinasjon hep A og hep B vaksine er tilgjengelig for voksne 18 år eller over.

HPV

Andre vaksiner kan anbefales for reisende til områder der visse sykdommer er utbredt, for de som ikke fikk skuddene da de var yngre, eller om en ny vaksine blir tilgjengelig.

Nye vaksiner inkluderer humant papillomavirus vaksine som beskytter unge kvinner mot to typer virus som forårsaker livmorhalskreft. Kvinner mellom 13 og 26 bør få tre doser av Cerarix eller Gardasil over en seks måneders periode.

Polio

Polio vaksiner blir rutinemessig gitt til barn, men voksne som kan reise til et område der sykdommen ikke har blitt utryddet, eller de som ikke fikk den komplette serien av vaksinen som barnet kan trenge tre doser av vaksinen.

MMR og Tdap

MMR vaksine mot barnesykdommer meslinger, kusma og røde hunder (tysk meslinger) er anbefalt for personer 19-49 med ingen bevis for immunitet; en dose er nok for mennesker 50 og over. Stivkrampe, difteri og pertussus (Tdap) skudd er gitt til barn, men voksne bør få Td booster skudd hvert 10. år. Mellom 19 og 64, bør voksne få en Tdap skudd i stedet for Td for å beskytte mot kikhoste.

Chicken Pox

Vannkopper er en relativt godartet sykdom i barndommen, men det kan være farlig i eldre mennesker. Voksne som ikke er immune bør få to doser av varicella vaksine fire ukers mellomrom. CDC rapporterer at vannkopper dødsfall har falt drastisk på grunn av vaksinen, først og fremst i antall barnedødsfall, men voksne dødsfall er også redusert fordi det er færre smittsomme barn smitte andre.

Helvetesild (Herpes zoster)

Helvetesild er en smertefull virusinfeksjon som oppstår på hver side av kroppen. Det skyldes viruset som forårsaker vannkopper. En vaksine mot helvetesild er anbefalt for de over 60. Vaksinasjonen kan bidra til å forhindre helvetesild eller gjøre et angrep mindre smertefull.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva er en BOC Optiker?

Hva er en BOC Optiker?


Optikerne inkluderer optikere, øyeleger, optikere og optiske teknikere. Optikere hjelpe sine kunder ved å skape den mest flatterende utseende mulig mens korrigere sin visjon.

Hva optiker Betyr

En utlevering optiker er et øye profesjonell som hjelper folk velger rammer, linsematerialer og linsebelegg for å matche personens behov og interesser. Ved hjelp av en visjon resept levert av en øyelege eller optiker, gjør optiker briller eller kontaktlinser for hennes klienter. Optikere måler flere aspekter av sin klient øyne for å passe de rammer og linser riktig til hver enkelt persons behov.

Sertifisering

Mange stater i USA krever at optikere å være lisensiert eller sertifisert. Å være sertifisert indikerer at optikeren har visse krav utdanning og har bestått en test av ferdigheter i feltet. Ved å kreve sertifisering, kan statene være trygg på at optikere som opererer i deres jurisdiksjon er kvalifisert til å dispensere briller og linser kompetent. Selv om optikere ikke er pålagt å være lisensiert i alle stater, bedrifter ofte foretrekker å ansette bare sertifiserte optikere. Klienter kan være mer sannsynlig å stole på en optiker som er sertifisert.

BOC og ABOC Optikere

Optiker sertifiseringsorganer kan være regionale, statlige eller nasjonale. En BOC optiker er en som er "Board of Opticianry sertifisert." Den primære sertifiseringsorganisasjon for optikere er den amerikanske Board of Opticianry eller ABO. ABO tilbyr nasjonal sertifisering for optikere. De optikere som er sertifisert gjennom denne organisasjonen anses ABO-sertifisert eller ABOC.

Fordeler med ABOC

Å være sertifisert gjennom ABO viser en arbeidsgiver at du oppfyller nasjonale standarder innen opticianry. Ifølge ABO, 75 prosent av arbeidsgiverne betale høyere lønn til disse optikere som er sertifisert, 75 prosent av arbeidsgivere foretrekker å ansette optikere som er sertifisert, og 40 prosent viser preferanse til sertifiserte optikere når anbefale for kampanjer. Videre 90 prosent av stater baserer sine konsesjons retningslinjer på ABO eksamener. Derfor kan ABO sertifisering kvalifisere en optiker for å arbeide i ulike stater, slik at personen til å kunne bevege seg mellom stater uten å måtte passere flere tester for sertifisering.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like


Hvis du ikke vet førstehånds hva en trakk abdominal muskel føles, anser deg selv heldig. Inntil du skade musklene kjernen, trenger du egentlig ikke klar over hvor mye du faktisk bruker dem. I daglige aktiviteter som å puste, stående eller sittende overkroppen er alltid involvert. Arealet av torso og til i dagligtale kalles "mage" er mer korrekt kalt mageregionen. Se en lege hvis smertene er ledsaget av feber, hevelse eller rødhet; årsaken kan være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Ta et dypt åndedrag. Fyll lungene helt og hold luften i noen sekunder. Hvis du føler en sterk, verkende følelse i magen, kan det være en skadet eller trukket mage - eller, mer korrekt, ab - muskel.

Slipp luften ut av lungene. Hvis du arbeider med en trakk mage muskler, når du slutter å bruke eller flytte området, bør du føle deg bedre i løpet av noen få øyeblikk.

Sitt på en stol og slå overkroppen fra side til side. Turning er en av de vanskeligste oppgavene med en trakk abdominal muskel. Du kan føle en bankende smerte, ikke en stikkende smerte.

Vent noen dager og prøve trinnene ovenfor på nytt. Trakk magemusklene ikke ta lang tid å helbrede. Hvis du fortsatt har den bankende følelse etter flere dager, ringe legen din og sette opp en avtale. Det er andre skader, som for eksempel en forstuet ribbein, som kan være den skyldige.

Hint

  • Se en lege umiddelbart for mystisk magesmerter, spesielt hvis det er uutholdelig eller ledsaget av rødhet, hevelse eller feber. Mulige årsaker kan omfatte blindtarmbetennelse eller andre forhold som trenger akutt behandling.
  • Aldri sette varme på en skade mindre spesifikt bedt om å gjøre det av legen din. Selv om varmen kan føle seg bra, noen ganger kan det gjøre mer skade enn godt.

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?


En lyske belastning er når det er en rift eller trekk i de tre musklene i indre lår, også kalt adductor musklene. Denne kombinasjonen av musklene går fra lysken hele veien nedover innersiden av låret og kobles til kneet. En trakk lysken kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel en direkte slag mot lysken, belaste muskelen utover hva det er i stand til, overdrive eller legge for mye stress på musklene når de ikke er korrekt strukket.

Symptomer på Kvinne Lyske trekker

Symptomer kan være mild til svært alvorlig i en lyske pull. Symptomer kan inkludere tetthet i lysken, smerte og ømhet, svakhet i adductor musklene, blåmerker, feber på stedet av belastningen, og en smellende eller kneppende lyd når musklene er anstrengt. Du vil oppleve smerte når du flytter, og du kan oppleve lyskesmerter når du går på do.

Hvordan det er diagnostisert

Din lege vil fysisk eksamen området til å finne noen hevelse eller klumper som vises på lysken. Den fysiske undersøkelsen vil avdekke hvorvidt smerte er et resultat av andre medisinske tilstander som nyrestein, forstørrede lymfeknuter eller andre bekken problemer som cyster på eggstokkene. Cyster på eggstokkene kan forårsake intense smerter som kan synes å kjøre nedover beinet og kan ligne en muskel pull. Røntgen, CT skanner og andre tester kan utføres for å utelukke eventuelle andre problemer før en full diagnose er gitt.

Behandling

Lyskesmerter hos kvinner varierer avhengig av diagnose under evalueringen. Den vanligste formen for behandling for en lyske pull er kvinner er hvile og medisiner. Ibuprofen og Naproxen er både anti-inflammatoriske medisiner som hjelper med hevelse og betennelse. Varme brukes til det generelle området eller et varmt bad kan gi midlertidig lindring. Behandlingen er basert på den eksakte årsaken til smertene. Enhver smerte som har oppstått i flere dager bør sees på av en lege.

Hva er forholdet mellom Tasting & Smelling?

Hva er forholdet mellom Tasting & Smelling?


Sannsynlig at du har lagt merke til at når nesen er blokkert på grunn av et hode kaldt eller annen sykdom, kan du knapt smaker noe. Kokker må ha en sterk luktesans for å forstå ingrediensene og kombinere dem for et måltid. Dette er fordi 90 prosent av det vi oppfatter som smaken er faktisk grunn av lukt. De to sanser av smak og lukt er svært nært beslektet og uten begge, ville en person ikke være i stand til å oppleve smaken og nyte mat.

Luktesans

Noe med en lukt utgivelser molekyler som fordamper i luften. Disse molekylene bindes til chemoreceptors i nesen, utløser en olfactory reseptoren. Tusenvis av disse reseptorene hver oppdager en annen lukt. En elektrisk impuls sendes deretter til hjernen hvor lukt er organisert. Et bestemt gen koder hver reseptor, slik at en person mangler et gen vil også være mangler reseptoren som trengs for å binde det unike lukt og ville ikke være i stand til å oppdage lukten.

Sense of Taste

Mat oppløses i molekyler og ioner som det spises som er kalt tastants. Smaksløkene på tungen hver har smaksceller som registrerer de fem primære smak av salt, søtt, surt, bittert og umami, et svar på glutimac syrer. Reseptorer på hver smak celle innrømme ioner inn i cellen for søte og salte smaker eller binde molekyler for andre smaker. Et sensorisk nevron er knyttet til hver smak reseptoren. Disse kommuniserer til hjernen, slik at følelsen av smak.

Forholdet mellom smak og lukt

Det vi refererer til som smaken er faktisk en kombinasjon av smak, lukt, berøring og andre faktorer, som temperatur. Alle sammen disse følelsene skaper smaken. Som vi spiser, vår smak knopper 'mottakelser også reagere på en matens lukt og både smak og lukt kombinert tillate oss å identifisere hva vi spiser. Mangler en luktesans, ville vi være i stand til å fortelle søtt fra bitter, men vi ville ikke være i stand til å gjenkjenne smaker. Vi har derfor ikke ville være i stand til å fortelle forskjellen mellom matvarer.

Disorders

Hypogeusia, den mest vanlige smaksforstyrrelser, er en redusert følelse av smak, mens ageusi er en lidelse hvor personen har en total mangel på smak mottak. Hyposmi er en redusert luktesans og anosmia innebærer en fullstendig mangel på lukt. Tap av smak er sjeldne og det som oppfattes av et tap av smak er ofte faktisk et tap av lukt. Lukt og smak lidelser kan gjøre en person mer utsatt for sykdommer som fedme, diabetes, høyt blodtrykk, Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom på grunn av funksjonsfeil chemosensory funksjoner.

Hva skal jeg gjøre med en Torn Bicep

Hva skal jeg gjøre med en Torn Bicep


Bicepsen din er muskelen i overarmen at når kontrakt, resulterer i albuen bøyd. En rift i bicep muskel oppstår oftest når du løfter vekter bruker feil form, men working muskelen på noen måte kan føre til en tåre. En revet bicep muskel er en smertefull og alvorlig skade som tar tid og tålmodighet til å helbrede.

For en Minor Tear

I tilfelle av en mindre rift i biceps muskelen, vil du oppleve sårhet, ømhet og noe hevelse. Det første skrittet for å helbrede en liten rift i muskelen er å la biceps å hvile. Unngå å løfte ting med skadet arm. Hvis armen er hoven, bruke glasur terapi for å bidra til å redusere hevelse. Pakk en ispose i et håndkle og bruke den til det skadde området inntil området er nummen. Hvis pakket isen ikke gjøre triks, prøv å bruke isen direkte til skaden ved hjelp av en stor isbit. Du må holde isbit i en vaskeklut, ellers fingrene vil bli svært ubehagelig. Gni isbit over området av skaden til den blir numne. Når nummenhet setter inn, stoppe ising. Du kan isen skaden igjen en gang når huden har varmet opp til romtemperatur. Icing vil bidra til å redusere hevelse og lindre smerte.

Når smerte og hevelse avtar, begynner å gjøre noen milde biceps strekninger. Løft armene rett ut til sidene og slå håndflatene, slik at de står overfor bak deg. Skyv armene tilbake til du kjenner et godt strekk i biceps. Hold strekken i minst åtte sekunder. Neste, sitte i en stol og når armene bak deg, gripe tak i stolen toppen med hendene. Len deg forover til du føler en strekk, og hold den i åtte sekunder.

For en alvorlig Tear

Hvis du pådra seg en biceps muskel tåre som utløser omfattende blåmerker og hevelse, eller som er ledsaget av en skarp smerte på skadetidspunktet, se en lege så snart som mulig. Stopp hva du gjør og holde muskelen som immobile som mulig. Alvorlige tårer kan trenge kirurgi og fysioterapi i orden for deg å gjøre en fullstendig gjenoppretting.