Digidexo.com

Er det trygt å ta hoste medisiner hvis jeg tror jeg er gravid?

I løpet av første trimester, tar en stor utvikling sted, slik at du må ta forsiktighet før du tar noen form for medisiner, inkludert hoste medisiner, fordi mange bivirkninger er ukjent. Det er noen lavrisiko hoste medisiner du kan ta, men hvis du har en hoste, det finnes alternativer som kan fungere like bra.

Identifikasjon

Før du tar noen hoste medisiner, sjekk med legen din. Det er best hvis du kan unngå å ta noen medisiner i det hele tatt i løpet av første trimester, da dette er en kritisk periode med utvikling for barnet.

Betraktninger

Flere over-the-counter medisiner anses lav risiko og kan tas under graviditet, så lenge du følger den anbefalte doseringen.

Forebygging / løsning

For å bidra til å fjerne overflødig slim, kan du ta Hytuss, Mucinex, Naldecon Senior EX eller Robitussin. Trygge hostedempende midler inkluderer Benylin Voksen, Robitussin Maximum Strength Hoste, Scot-Tussin DM og Vicks 44 Hoste Relief. Tre medisiner som har en slimløsende i tillegg til en hoste suppressant er Benylin Slimløsende, Robitussin DM og Vicks 44E.

Forebygging / løsning

Vicks VapoRub og hoste drops er ekstra midler som kan bidra til å berolige hosten.

Advarsel

Unngå å ta hostesaft som har alkohol. I tillegg holde seg borte fra hoste medisiner som inneholder decongestants pseudoefedrin og fenylefrin, som kan påvirke blodgjennomstrømningen til morkaken.

Forebygging / løsning

Som et alternativ til medisinering, prøve å drikke varmt vann med sitron eller honning for å hjelpe lindre en hoste eller sår hals. Urtete er et annet alternativ. Informer legen din dersom symptomene blir alvorlige eller varer lenger enn en uke.