Digidexo.com

Hvordan forbedre hjernens funksjoner med kosttilskudd

Hvis du opplever sporadisk glemsomhet, hjernetåke eller reduserte kognitive ferdigheter på grunn av aldring, sykdom eller traume du kan være i stand til å forbedre hjernens funksjon gjennom bruk av kosttilskudd. Hvis du har en lærevansker eller andre forhold som påvirker hjernens funksjon kan du også dra nytte av kosttilskudd. Du kan rett og slett ønsker å forbedre hjernens funksjon for å forbedre kvaliteten på livet ditt. Alltid konsultere med legen din før du legger noen tilskudd til ditt daglige inntak.

Hvordan forbedre hjernens funksjoner med kosttilskudd

•  Ta folsyre og vitamin B12. I en studie av Wageningen University i Nederland, deltakere som tok folsyre daglig viste betydelige økninger i hjernens funksjon. Folsyre er mest effektive når de tas med B12.

Legg ved ginkgo biloba i ditt daglige inntak. Ginkgo biloba er avledet fra ginkgo treet. I en supplerende form, ginkgo biloba arbeider for å tynne blodet som i sin tur forbedrer blodsirkulasjonen. Forbedret sirkulasjon bringer mer oksygen til hjernen, og dermed forbedre hukommelse og kognitiv hjernefunksjon.

Ta fiskeolje kosttilskudd eller DHA kosttilskudd for omega-3 fettsyrer. Fisk er rik på omega-3 fettsyrer, men hvis du ikke spiser fisk minst tre ganger i uken, kan du ikke få nok av denne "hjernen mat." Omega-3 olje er rettet mot hjerneceller, hjelpe til vekst og utvikling, samt synaptiske helse.

Legg til en multivitamin til ditt daglige kosthold. Hvis du er i god helse, men din dag-til-dag diett ikke alltid inkludere den daglige anbefalte inntaket av vitaminer og mineraler, kan det hende du lider av en nedgang i hjernens funksjon. Fordi kroppen din ikke får alle de næringsstoffene den trenger, kan hjernen din ikke får nok fettsyrer, mineraler eller B-vitaminer, alt nødvendig for optimal kognitiv funksjon.

Bruk vitamin B kosttilskudd for bedre hjernens funksjon. Mens B-vitaminer er tilstede i multivitaminer, så er en rekke mineraler slik som sink, kalsium og jern; Kroppen din kan ikke tolerere daglige doser av disse mineralene. I så fall prøve å ta vitamin B-komplekset som et eget supplement. Vitamin B og B-kompleks gir beskyttende skjold for hjernens nerveceller som filtrerer giftstoffer og oppmuntre inntaket av oksygen og fettsyrer.

Inkluder ginseng i ditt daglige inntak. Sibirsk ginseng inneholder komplekse polysakkarider, som øker effektiviteten av oksygen bruk i kroppen. Denne økning av oksygen til hjernen øker mental aktivitet, og dermed forbedre hjernefunksjonen.

Hint

  • Sjekk etiketten på kosttilskudd for å sikre riktig bruk.
  • Konsultere med en lege om eventuelle interaksjoner med medisiner du allerede tar.