Digidexo.com

Hvordan å lage sunn Kombucha Tea

Kombucha Tea har eksistert i svært lang tid, men har fått sterk popularitet i USA nylig. Kombucha te helse, noen ganger referert til som Kombucha sjampinjong te, er en folke medisinsk middel som har vært brukt siden minst 200 f.Kr. i Kina og fortsetter å vokse i popularitet. Kombucha grønn te sies å ha noen gode potensielle helbredende egenskaper, så les videre for å lære mer om Kombucha te og hvordan du gjør det ved hjelp av denne felles Kombucha te oppskrift.

Hvordan å lage sunn Kombucha Tea

•  Rengjør alle redskaper og utstyr som du skal bruke til å forberede din kombucha svart te eller kombucha grønn te. Siden du har å gjøre med en levende bakteriekultur, må du sørge for at, og ingenting annet, ender opp med å få inn i kombucha te blanding.

Neste er å begynne å koke de tre liter vann. Selv om du kan gjøre mer eller mindre kombucha te på en gang, er denne oppskriften for tre liter verdt, som er en ganske standard størrelse for en batch.

•  Som vannet koker, legg til teposer som om du skulle brygge en pott av vanlig te. De vanligste typer å bruke er enten grønn te eller svart te. For tre liter standard er fem teposer, men hvis du liker te sterkere, kan du legge til mer for å bringe den til å smake.

Når te er ferdig brygging, slå av varmen for å stoppe koke. Dette er scenen der du blander i kopp sukker. Rør sukker i, noe som gjør at vannet ikke koker ikke fordi du ikke vil sukkeret til caramelize.

Sett lokk på gryten og vent på at kombucha te å kjøle seg ned. Dette er den lengste skritt siden det kan ta en stund før te kjøler ned i lav til midten av 70 graders temperaturområde.

Ta en mer tid til å skylle ut glasskrukke med veldig varmt vann for å sikre at det er ingen forurensning. Når det-te er avkjølt til værelsestemperatur, helles den i glasskrukke. Svært viktig: aldri bruke metall eller porselen beholdere som de kan reagere med blandingen og tilsett skadelige forurensninger til kombucha te concoction.

Legg væsken som følger med kombucha "sopp", til te fra ovnen. Legg i aktiv kombucha sopp kultur ned i glasset med te blanding etter det.

Plasser kluten over toppen og fest med en gummistrikk. Finn et mørkere område av lyset som holder seg på omtrent romtemperatur på 70-84 grader i 7-13 dager og det bør være klar til å gå!

Når nok tid har gått, har du en gruppe med sunn kombucha te alle satt og klar til å drikke!

Hint

  • Hvis du gjør en gruppe med kombucha helse te for første gang, kan det ikke være en dårlig idé å ha noen erfarne der for å hjelpe deg gjennom den første tiden.
  • ALLTID sørge for at alle redskaper er skinnende rent. Hvis ikke forberedt på riktig måte, kan kombucha te også ha andre skadelige bakterier vokse i te.
  • Hvis du føler morsomt i det hele tatt etter å ha drukket kombucha te, stoppe umiddelbart, og hvis problemene vedvarer, få sjekket ut. Mens det er mange mennesker som rapporterer de helsemessige fordelene av kombucha grønn te, har det vært noen negative effekter på noen mennesker, også.
  • Hold temperaturen over 68 grader. Hvis det-te blandingen faller under dette, kan det tillate andre skadelige bakterier i blandingen.