Digidexo.com

Granateple næringsstoffer

Hva Næringsstoffer Må Granatepler inneholder?

Hva Næringsstoffer Må Granatepler inneholder?


Granatepler er en uvanlig frukt. Kjøttet av granateple er en lys, rubinrød og omgir hver enkelt frø, noe som gjør det indre av frukt ser mer ut som en buffer for gems enn noe vi ville spise. Granatepler er smakfullt, morsomt å spise og fullpakket med næringsstoffer.

Vitaminer

Granatepler gi flere vitaminer er nødvendig for et sunt kosthold. Blant disse er B-vitaminer, riboflavin, tiamin og niacin. Granatepler inneholder også vitamin K. De inneholder moderate mengder av disse vitaminene, og er ansett som en god kosten kilde av hver vitamin. Granatepler er en utmerket kilde til vitamin C, med en gjennomsnittlig størrelse del av granateple gir mer enn 25 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C.

Mineraler

Granatepler også gi en rekke mineraler som er nødvendige for å opprettholde god generell helse. Den mest konsentrerte mineral i granatepler er kalium. Granat også inneholde kalsium og spormengder av kobber, fosfor og jern.

Fytokjemikalier

Fytokjemikalier er næringsstoffer avgjørende for menneskers helse som kan finnes bare i planter eller juice og kosttilskudd som er plantebasert. De mest konsentrerte fytokjemikalier som finnes i granatepler er fytosteroler og beta-karoten. Begge disse fytokjemikalier anses gunstig for hjertet fordi de bidra til å redusere kolesterolnivået i kroppen.

Antioksidanter

Granatepler, og spesielt granateple juice, er ofte spioneringen som fremragende kilder til antioksidanter. Antioksidanter antas å styrke stabiliteten og funksjon av individuelle celler og har vært knyttet til reduksjoner i kreftrisiko (se referanser avsnitt). Granatepler inneholder de antioksidantene som kalles tanniner, anthocyaniner og ellaginsyre. Vitamin C, også funnet i granatepler, anses også å ha mange antioxidant fordeler.

Andre næringsstoffer

I likhet med andre frukter, granatepler inneholder karbohydrater, som gir energi for kroppen vår. De er også svært lav i fett og høy i fiber, noe som gjør dem et sunt tillegg til enhver persons kosthold.

Granateple-Body-rens tips

For tusenvis av år har granatepler vært kjent for sine helsebringende egenskaper. Granatepler er høyere i alders bekjempelse av antioksidanter, mineraler og vitaminer enn noen annen enkelt stoff. I tillegg inneholder de polyfenoler som styrker hjertet og vitamin C, som styrker immunforsvaret. De er også sies å for deres rensende virkning på kroppen, noe som hjelper til å fjerne giftstoffer i blod og fordøyelsessystemet.

Pre-Cleanse

For å forberede kroppen for en granateple rens, bør man unngå all bearbeidet mat, kjøtt og meieriprodukter. Det er best å konsumere bare rå frukt og grønnsaker i en uke før du starter rens. I løpet av denne tiden, vil drikke en blanding av varmt vann og en spiseskje med sitronsaft hver morgen også rense blodet, hjelper granateplejuice å være mer effektive når rens er initiert.

Under Cleanse

Selv granateple kapsler selges som er ment å hjelpe spyle kroppen under en rens, drikke fersk granateplejuice er den mest sunn måte å utføre et granateple rens. Mange av de naturlige antimikrobielle egenskaper og antioksidanter går tapt når frukten er transformert til pille-eller kapselform. Naturligvis har granateple juice ikke å være den eneste typen juice tatt under et granateple kropp rens. Drikker juice laget av andre frukter og grønnsaker vil gi flere næringsstoffer som ikke finnes i granateplejuice. To av de beste saft å drikke under en rens er eplejuice og gulrot juice, som begge er høy i antioksidanter. Juice, som bør kjøpes uten konserveringsmidler og tilsatt sukker, kan finnes i din dagligvarebutikk er kjøleskap delen. Blir du lei av å drikke granateplejuice kan frøene inni frukten bli spist vanlig eller drysset på toppen av salater for en ekstra, sunn knase.

Post-rens

Når en rens er fullført ---- en vanlig rens varer i syv til 14 dager --- bør man fortsette å ta granateplejuice å nyte effekten av frukten. Studier har vist at 1,5 gram av granateple juice er nok til å ha en positiv effekt på kroppen uten å produsere noen uønskede bivirkninger. Også, mens granatepler har lenge vært kjent for sine interne fordeler, de blir nå spioneringen for sin fordel når den brukes lokalt. Hud produkter som inneholder granateple tout frukten evne til å bekjempe frie radikaler i huden, og dermed hjelpe huden til å motstå aldring. Ved hjelp av disse produktene etter en rens vil hjelpe deg å opprettholde mer positive resultater for en lengre periode.

Granateple Eddik Helse Fordeler

Granateple juice er å lage et navn for seg selv i USA, og eddik har lenge vært spioneringen som en husholdning kur-all. Hva helsemessige fordeler eksisterer når de to er sammen?

Granateple

Mens det har lenge vært en stift over hele Midtøsten og India, er frø av granateple busk eller tre bare nylig økende i popularitet i USA som en antioksidant drivkraft. Gir vitamin C og B5 og kalium, har granateple juice vist seg å forhindre dårlige kolesterolet (LDL) fra oksiderende, som bidrar til å holde hjertesykdom i sjakk. Granateple kan bidra til å forhindre blodpropp, og det viser også lovende for å hindre prostatakreft.

Eddik

Eddik er av mange ansett som en husholdning elixir. Som det fremgår på Eddik Instituttets hjemmeside, kan eddik berolige en bie eller manet brodd, gi lindring fra solbrenthet og tørr, kløende hud, bekjempe flass, lette sår hals og tett bryst, rydde opp tånegl sopp, gi lindring fra leddgikt og morgenkvalme, og fjerne vorter --- en sann kur-all.

Granateple Eddik

Når kombinert, er granateple eddik faktisk en drivkraft. Det gir deg en rekke næringsstoffer til et kraftig slag av smaken, så bruk med måte. Prøv å sprute granateple eddik på salater eller fiskeretter. Legg det til fjørfe oppskrifter for ekstra skarphet av smak. Legg Zing til marinader eller desserter, eller porsjon det med olivenolje for en forfriskende dukkert for ferskt brød.

De-seeding en Pomegranate

Det er en grisete jobb, men noen må gjøre det. Det er to måter å de-seed et granateple. I den første metoden, bruke en stor kokkekniv til å kutte halvveis i frukt, som starter på kronen. Lirke granateple åpne resten av veien, helst over en bolle fylt med vann (for å fange bortkommen frø). Skjær hver halvdel av granateple halvveis igjen, starter på kronen, og lirke delene fra hverandre, igjen over bollen. Deretter lirke frøene vekk fra skallet i bollen. Membranene vil flyte og frøene vil synke. Når alle frø er adskilt fra skallet, øse bort de flytende membraner og deretter press frøene fra vannet.

I den andre metoden, kutte granateple i to med en stor kokkekniv. Holder den ene halvdelen over en bolle (cut siden ned), bruk en tresleiv til å knerte baksiden av granateple; frø skulle falle ut av granateple og i bollen. Gjenta ronket prosessen til alle frø er skilt fra granateple. Klem overflødig saften ut av frukten inn i skålen.

Granateple Eddik Oppskrift

1 kopp granateplefrø
2 kopper hvitvinseddik

Plasser granateplefrø i en ren, tørr jar. Tilsett hvitvinseddik. Forsegle glasset med en tettsittende lokk. Sett glasset i fullt sollys for åtte til ti dager.

Linje et dørslag eller sil med cheesecloth og sted over en bolle. Tapp av eddik. Hell over i en tørr, ren flaske. Seal og lagre eddik på et kjølig, mørkt sted for inntil seks måneder.

Hva næringsstoffer er nødvendig i et sunt kosthold for barn?

Hva næringsstoffer er nødvendig i et sunt kosthold for barn?

God ernæring er spesielt viktig for barn fordi de fortsatt vokser og utvikler seg, og kroppene deres trenger næringsstoffer for å støtte denne utviklingen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, fører et godt kosthold til friske bein, hud og energinivå. Sunne matvaner kan redusere barnets risiko for tannproblemer, spiseforstyrrelser, forstoppelse, underernæring, anemi, fedme og diabetes. Barn trenger seks grupper av næringsstoffer for optimal helse.

Protein

Ifølge kidshealth.org, barn trenger protein for å bygge, vedlikeholde og erstatte kroppens vev og for å støtte immunforsvaret. Protein bidrar også kroppen for å gjøre hemoglobin, som er den delen av røde blodceller som leverer oksygen til alle vev og organer. Protein finnes i kjøtt, fjærfe, fisk, egg, meieriprodukter, nøtter og belgfrukter. Barn bør spise ca 1 gram protein for hver 2 pounds av kroppsvekt.

Kalsium

I tillegg til å bygge sterke bein, hjelper kalsium også med muskel sammentrekning, riktig funksjon av nervesystemet, frigjøring av hormoner, og sunn celle funksjon. De beste kildene til kalsium er meieriprodukter, som melk, ost, yoghurt og iskrem. Ifølge kidshealth.org, bør barn mellom 1 og 3 blir i det minste 500 milligram av kalsium per dag. Fra alderen 4 til 8, barna trenger 800 milligram daglig; 9-18, barna trenger 1300 milligram per dag.

Fiber

Kidshealth.org rapporterer at fiber er et essensielt næringsstoff for barna fordi det hjelper fordøyelsen, hindrer forstoppelse, senker det dårlige kolesterolet, og kan forhindre at enkelte gut kreft. Fiber fraråder også overspising fordi det er mer mettende enn enkle karbohydrater. Gode ​​kilder til fiber er hele korn, epler, erter, belgfrukter og bær. For å finne ut hvor mange gram fiber barnet ditt bør spise hver dag, legger 5 til hans alder (for eksempel en 10-åring bør spise 15 gram fiber om dagen).

Iron

Ifølge kidshealth.org, jern er avgjørende for kroppen fordi det gjør også hemoglobin. Jern kan finnes i kjøtt, fjærfe, fisk, egg, og mange forsterkede frokostblandinger. Babyer fra 7 til 12 måneder skal konsumere 11 milligram jern per dag, barn fra 1 til 12 trenger rundt 10 milligram per dag, ungdoms gutter trenger 11 milligram per dag, og ungdoms jenter trenger 15 milligram per dag. Barn som er involvert i friidrett trenger ofte ekstra jern.

Vitaminer

Ifølge kidshealth.org, er det flere vitaminer som bør inkluderes i alle barns kosthold. Vitamin A er nødvendig for godt syn og sunn hud, og det kan bli funnet i gulrøtter, squash, og bladgrønnsaker. Vitamin C bidrar til å bygge og vedlikeholde bindevev, helbrede sår og bekjempe infeksjoner. Sitrusfrukter har mer vitamin C enn noen annen mat. B-vitaminer (inkludert B1, B2, B6, B12, niacin og folinsyre) støtte i dannelsen av røde blodceller og hjelper kroppen forbrenne maten å frigjøre energi når barna trenger det. Kilder til B-vitaminer inneholder hele korn, kjøtt, egg og grønne grønnsaker. Vitamin D bygger sterke bein og tenner og hjelper kroppen absorbere kalsium, og det kan bli funnet i befestede melk, fisk, og eggeplommer. For å opprettholde vev i øynene, lever og hud og beskytte lungene, inkluderer vitamin E i familiens kosthold. Kilder inkluderer hele korn, bladgrønnsaker, og eggeplommer. Til slutt, er vitamin K er nødvendig for blodpropp når barn opprettholde skader, og det kan bli funnet i grønne grønnsaker, meieriprodukter, og brokkoli.

Andre Minerals

Kidshealth.org rapporterer at det er flere mineraler som er viktige for din lille ens kosthold. Magnesium hjelper muskler og nerver fungerer som de skal, motvirker i hjerterytmen, og holder skjelettet sterkt. Kilder til magnesium inkluderer hele korn, poteter og sjokolade (ja, sjokolade!). Fosfor, noe som er viktig for friske bein og tenner og er nødvendig av hver eneste celle i kroppen til å fungere normalt, er funnet i meieriprodukter, kjøtt og fisk. Kalium bidrar muskler og nerver funksjon på riktig måte og opprettholder den riktige balanse av vann i blod og vev. Bananer, brokkoli og potet skins er rikelig i kalium. Endelig kan sink hjelpemidler i normal vekst og utvikling, immunitet, og sårtilheling, og du finner den i rødt kjøtt, fjærkre, sjømat, og hele korn.

Mikronæringsstoffer for Weight Loss

Mikronæringsstoffer er en viktig del av ernæring, og mens de ikke er direkte relatert til vekttap, de spiller en viktig rolle i å holde kroppen frisk.
Forstå mikronæringsstoffer kan være svært nyttig i å avgjøre hvilke vitaminer og kosttilskudd kan være riktig for deg og dine vekttap mål.

Hva er en Micronutrient?

Mikro næringsstoffer er ofte referert til som vitaminer og mineraler med totalt 28 mikro næringsstoffer som trengs for å opprettholde en god helse. Som en helhet, mikronæringsstoffer fungere som enzymer, eller spille andre funksjonelle og strukturelle roller i kroppen.
Generelt, spise mye frukt, grønnsaker og hele korn sikrer at du får den nødvendige mikronæringsstoffer for optimal helse.
Multi-vitamintilskudd inneholder vanligvis alle 28 mikronæringsstoffer. Fordi mikronæringsstoffer ikke alltid absorberes av kroppen, og i noen tilfeller, ikke i det hele tatt når det tas som en multi-vitamintilskudd, leger anbefaler mikronæringsstoffer fås fra en diett rik på vitaminer og mineraler, og ikke fra kosttilskudd.

Hvordan mikronæringsstoffer Effect Vekttap

Når gitt de riktige verktøyene, er det lettere å opprettholde forsvarlig helse, inkludert vektkontroll. Når du er frisk og kroppen din har alle nødvendige verktøy for å fungere skikkelig, vil dine treningsøkter være mer effektive.
Noen mikronæringsstoffer er tett involvert i bestemte kroppsfunksjoner knyttet til vektkontroll. For eksempel vitamin B1, B5, og B6 hjelpemiddel i stoffskiftet, mens krom hjelpemiddel i insulin action, og selen og jod bidrar til skjoldbruskkjertelen hormon funksjon. Stoffskifte, insulin og thyreoideahormoner kan alle ha en effekt på kroppsvekt og appetitt.

Micronutrient Mangler

En alvorlig mangel på ett mikronæringsstoffet kan føre til dårlig helse, inkludert uønsket vekttap. For eksempel kan en mangel på jern resultere i anemi; anemi er den mest vanlige mikronæringsmangel i verden med andre vanlige mangler inkludert vitamin C, B12, D og kalsium.
Kalsium kan være den mest vanskelig å mestre fordi ernæringseksperter er uenige om riktig inntak av vitamin. En mangel kan føre til osteoporose, en sykdom som fører til svake, benskjørhet, mens for mye antas å forårsake prostatakreft og nyrestein. For å legge til denne forvirringen, er avhengig av en annen mikronæringsstoffet for absorpsjon, vitamin D. kalsium

Vitaminer

Av de 28 mikronæringsstoffer er 13 vitaminer: vitamin A, B, D, E, K og C, B1 (Tiamin), B2 (Riboflavin), B3 (niacin), B5 (Pantotensyre), B6 ​​(pyridoksin), B12 , og folsyre.
Vitaminer er karbonholdige eller organiske forbindelser, som virker som enzymer som kan benyttes til kroppsfunksjon. Dette betyr at de hjelper til i forskjellige kjemiske reaksjoner i cellene i kroppen.
Forbruker for mye av ett vitamin, særlig vitamin A og D, kan være giftig.

Mineraler

Mineraler er funnet i jord hvor de deretter absorberes av planter, og senere inntas av mennesker.
Kalsium, magnesium, fosfor, kalium, natrium, klor, jern, sink, kobber, krom, selen, jod, mangan og molybden er mikro næringsstoffer mineraler.
Noen mineraler, slik som kalsium, tjene både strukturelle og funksjonelle roller i kroppen.

Hva næringsstoffer er i Rice Pudding?

Hva næringsstoffer er i Rice Pudding?


Rice pudding er en stift komfort mat for mange mennesker. Det finnes flere ulike varianter av ris pudding; Men de grunnleggende kjernestoffene i risgrøt generelt forbli den samme fra oppskrift til oppskrift. De inkluderer melk, hvit ris, egg, brunt sukker, kanel og vanilje ekstrakt. Typen av melken vil bestemme fettinnholdet og hvit ris kan variere i størrelse og type. Mens risgrøt er ofte spises som en dessert, det inneholder en rekke vitaminer og næringsstoffer.

Kolin

Kolin er et næringsstoff som finnes i egg, som er en grunnleggende ingrediens i ris pudding. Et interessant faktum om kolin er at kroppen vår kan produsere den, men kan ikke gjøre nok for å tilfredsstille det som trengs for å fungere skikkelig. Også, hvis du er mangelfull i kolin, kan det føre til en folsyremangel også. Kolin er integrert for hjernens helse. Det er en viktig del av acetylcholin, som er en nevrotransmitter som sender meldinger til våre nerver og muskler.

Vitamin B2

Vitamin B2, også kjent som riboflavin, er en vesentlig del av det daglige kostholdet. Vitamin B2 er ansvarlig for å opprettholde vev og bryte ned mat for kroppen å bruke. I tillegg fremmer dette vitamin produksjonen av røde blodceller og hormoner, og hjelper til med å opprettholde øyet, hjerte og hudens utseende. Både egg og melk - to av de viktigste ingrediensene i rispudding - er gode kilder til vitamin B2.

Vitamin D

Vitamin D finnes i svært få matvarer; Men egg er en utmerket kilde til vitamin D. Melk er ofte beriket med vitamin D, i tillegg. Dette er et essensielt næringsstoff som er vanskelig å få tak i, og en mangel på vitamin D kan føre til alvorlige helseproblemer. En av de viktigste problemene som kan oppstå med vitamin D-mangel er svekket av muskler og bein, noe som kan føre til osteoporose senere i livet.

Kalsium

Kalsium er et annet næringsstoff som er nødvendig for sterke ben, samt tenner. Melk, som alltid finnes i risgrøt, er en viktig kilde til kalsium. I tillegg til benhelse, kalsium er også viktig for å regulere blodtrykket.

Mangan

Mangan er en verdifull nærings funnet i kanel, som er en vanlig ingrediens i risengrynsgrøt. Mangan aktiverer enzymer som tillater legemet å utnytte essensielle næringsstoffer. Det hjelper også med reproduktiv helse og kjønnshormoner. Mangan er også nyttig for alle som lider med blodsukker problemer, for eksempel folk som er hypoglycemic eller insulinresistente, som det regulerer blodsukkeret.

Næringsstoffer og vitaminer i økologisk Tørket Papaya

Næringsstoffer og vitaminer i økologisk Tørket Papaya


Organisk, tørket papaya er fri for sulfitt og andre kjemikalier. Dette er en av forskjellene mellom organiske og konvensjonelle tørkede frukter. Kjøpe økologisk vil bidra til å unngå sprøytemiddelrester i frukt. Papaya frukt er lastet med vitaminer og mineraler. Den inneholder enzymet papain, anvendelige ved behandling av sykdommer, inkludert forstoppelse og fordøyelses problems.You skal spise tørket frukt i små mengder, da dens sukker og kaloriinnholdet blir konsentrert en gang tørket. Siden det er naturlig søt, er papaya en utmerket snack mat og sunn, næringsrik alternativ til sukkerholdige desserter.

Papain Enzyme

Dette enzymet er spesielt funnet i papayafrukt. Det er på sitt høyeste konsentrasjon i det grønne, unripened papaya frukt. Siden det er et enzym, blir den ødelagt, eller i denaturert (gjøres inaktiv), hvis de utsettes for høye temperaturer. Av denne grunn kommersielt tørket papaya inneholder ikke aktiv papain. Tradisjonelt ble frukten tørket i solen, en mye langsommere prosess som ikke utsettes for høy varme, slik at enzymet var fortsatt bevart og aktiv. Asiatiske matbutikker ofte bære grønn papaya, som du kan legge til salater. Et annet mindre kjent enzym som finnes i papaya er chymopapain. Disse enzymene i frukten bidrar til å fordøye fett, stivelse og proteiner.

Næringsstoffer

Papaya Frukten inneholder høye nivåer av næringsstoffer som vitamin C og andre antioksidanter. Den er rik på karotenoider og bioflavonoider, som er viktige næringsstoffer for generelle helse vedlikehold og for å bekjempe sykdommen ved å bidra til bygge opp immunforsvaret, og i B-vitaminer som pantotensyre, folat og niacin. Den inneholder vitamin A, E og K, og er et alkalisk frukt, derfor effektiv for en urolig mage.

Mineraler og proteiner

Mineraler som finnes i papaya inkluderer jern, kalsium, fosfor, kalium og magnesium. Frukten inneholder fiber og senker høye kolesterolverdier. Den inneholder protein og aminosyren L-Arginine, som bistår i helbredelse av sår, opprettholde sunne nivåer av sædceller hos menn og aktivere veksthormoner som hjelpemiddel i celle foryngelse, bidrar til å gjenoppbygge cellene i leveren, bein og muskler.

Tørket Papaya

Tørket papaya er en utmerket, rot-fri snack, praktisk å bære og spise noe. Det er solgt i tynne skiver eller skive former og har en subtil, unik smak. Ernæringsmessig har det mindre næringsstoffer mengder enn frisk frukt, siden noen næringsnivåer er utarmet i fuktighet ekstraksjon og i prosessen med kunstig varme, men det er fortsatt rik på mange mineraler og vitaminer.

Granateple piller og menopause

Granateple piller og menopause


Overgangsalderen kan være en vanskelig, deprimerende tid oppgjørets time for noen kvinner, men dette stadiet i livet ditt trenger ikke å være knallhard, ubehagelig eller nedslående. Nye funn blir gjort hver dag i behandling av symptomer for denne naturlige aldringsprosessen. Statistikkverdiens viser at amerikanere, spesielt kvinner, lever lenger enn noensinne. Ifølge studien av HCFA Medicaid levealder tabeller, en kvinne som er 50 år i år 2009 har en forventet levealder på 80 år. Derfor menopause er ikke å anse slutten av livet ditt; det bør være tenkt som frihet fra menstruasjonsperioder for de neste tiårene. Leger kan hjelpe deg med forslag, og et sunt kosthold spiller en fremtredende rolle i lindring av visse ubehag. Granateple piller eller kapsler er blitt funnet å være nyttig i avtagende mange av de symptomer på menopause.

Historie

De fleste av oss har hørt TV-reklamen fremhever fordelene ved "fem om dagen", fremme de helsemessige fordelene ved å spise minst frukt frukt og grønnsaker per dag. Selv om de er alle gunstig for helsen, noen har blitt isolert som super mat. Granateple, også kjent som den kinesiske eple, er en slik frukt.

Betydning

Granatepler er kjent for å inneholde antioksidanter polyfenoler; naturlige fytoøstrogener; ascorbinsyre, sitronsyre, fumarsyre og eplesyre syrer; aminosyrer; og vitamin B og C. A 2009 UCLA studie kalt granateplejuice den sunneste juice. Denne kraftpakke av en frukt inneholder mest av alle typer kjente antioksidanter og har vist seg å være effektiv på å redusere risikoen for kontrahering hjertesykdom, brystkreft eller prostatakreft.

Funksjon

Hvordan kunne en enkel frukt hjelpe med overgangsplager? Studier viser at granateple frukt, juice og pillen eller kapsel kosttilskudd bidra til å holde kvinners hormonelle helse i balanse fordi den inneholder sjelden sett østrogen forbindelser som regulerer hormoner. Ikke bare gjør disse studiene viser en nedgang i hetetokter, de også krav på å hjelpe libido, lavere forekomst av humørsvingninger og å opprettholde bentetthet.

Misforståelse

Helse kosttilskudd er i dag ikke regulert av Food and Drug Administration. Av denne grunn bør du ikke innlate seg på å ta et granateple pille uten å konsultere lege. De fleste produsenter av granateple pille eller kapsel råd å ta 03:58 piller daglig. Husk at granateple frukten har mye av de samme egenskapene som grapefrukt, og det er medisiner som ikke kan tas i kombinasjon med grapefrukt, så det er lurt å spørre på apoteket eller legen på forhånd.

Potensiell

Fordi ulike studier har brakt granateple frukt til toppen av de fleste super mat lister, blir mange flere studier som gjennomføres på å finne ut mer om dette tangy, saftig frukt. Hittil har soya blitt ofte spioneringen som et tveegget sverd fordi selv nyttig med menopausale symptomer hos noen kvinner, det kan også øke risikoen for å utvikle brystkreft. Granateple piller kan bare være svaret menopausale kvinner har blitt bedt for.

Hvorfor er et granateple sunt for deg?

Hvorfor er et granateple sunt for deg?


Granatepler er blitt svært populære med folk som ønsker å forbedre sin helse. Juvelen-tonet frukt er en viktig komponent av den greske mytologiske historien om Hades og Persefone. Det er også nevnt flere ganger gjennom hele Det gamle testamente. Noen teologer mener granateple, snarere enn Apple, var frukten av "treet til kunnskap om godt og ondt" som Eva spiste. Foruten skilte med en slik fargerik bakgrunn, tilbyr dette rubinrød frukt en rekke helsemessige fordeler.

Typer

Mens de fleste amerikanere er kjent med den dype røde varianten av granatepler kalt "Wonderful", det er faktisk dusinvis av forskjellige typer. Granatepler varierer i farge fra en høstlig gul-oransje til en dyp rødlilla. Helsetjenester eksperter og fagfolk har lenge spioner røde, blå og lilla matvarer for sitt rike antioksidant innhold, og granatepler er ikke annerledes. Deres høye nivåer av disse vitaminene gjør dem en deilig verktøy i kampen mot mange typer kreft.

Fordeler

En studie ble utført av Loma Linda University på mus som ble disponert for en gnager versjon av Alzheimers-lignende symptomer. Over en periode på seks måneder, halvparten av musene drakk vann mens den andre halvparten drakk granateplejuice. Det halv som forbrukes granateple juice hadde femti prosent mindre plakk i området av hjernen som er assosiert med Alzheimers sykdom. De har også svømte raskere og lærte å navigere labyrinter raskere enn sine vann-drikking kolleger gjorde.

Effekter

I likhet med reduksjonen av usunn plakk bygge seg opp på hjernen, granat hindre dental plakk fra øker. På et beslektet notat, er frukten kjent for å avverge og selv redusere plakk bygge opp i arteriene. Dette bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, noe som gjør det til et effektivt våpen i kampen mot hjerteinfarkt, hjertesykdom og slag.

Betraktninger

Mens du i dag kan kjøpe flaske granateple juice på de fleste dagligvarebutikker, mange mennesker liker å spise det glitrende kjerner rett fra frukten. Hvis du aldri har spist en, ikke bli skremt. Start med å skjære av blomsterlignende krone. Score det tykk hud i flere segmenter. Suge frukten i en bolle med vann i ca ti minutter, og deretter bryte opp frukten i bollen med vann. Huden vil flyte og frøene vil synke. Forkaste rinds og tømme bollen i et dørslag.

Advarsel

Snakk med fastlegen din før innføring av granatepler i kostholdet ditt på en jevnlig basis. Den svært konsentrerte nivåer av antioksidanter i granatepler kan faktisk forstyrre visse medisiner. For eksempel kan de hindre funksjon av mange kolesterolsenkende medikamenter. Å spise for mange granatepler kan hemme effekten av blodtrykket medisiner, forårsaker en farlig fall i blodtrykket.

Næringsstoffer og hårtap

Hår og hud er laget av et pigment kalles melanin. Som mennesker alder, til antall melanin pigmenter i håret avtar, forårsaker håret slå grå eller hvit. Hårsekkene produsere tynnere hår, og noen ganger slutter de å produsere hår helt. Vitaminer, mineraler og hormoner påvirke hvordan håret vokser, og næringsstoffene du tar i kan avgjøre om du lider av hårtap.

Sink

Hårsekkene trenger riktig mengde næring for å vokse sunt hår. Som du alder, har kroppen din en vanskeligere tid å behandle næringsstoffer fra maten. Sink er det viktigste næringsstoffet for hårvekst, og det også holder håret fra å slå grå. Du kan få sink fra hvetespirer, gresskarkjerner, eggeplommer, østers, reker, blåskjell og ølgjær.

Vitamin E

Vitamin E forsinker aldringsprosessen. Ifølge studier sitert i boken "Forebygging er Healing med vitaminer", tar en 800 iu kapsel av vitamin E daglig kan hindre hårtap. Matvarer som inneholder mye vitamin E inneholder spinat, brokkoli, egg, rosenkål, soyabønner og hvete bakterie.

Vitamin B

Forskjellige former av vitamin B kan forbedre hårets styrke, kvalitet og vekst. Det kan gjenopprette farge og redusere stress for å hindre hårtap. Vitamin B matvarer gunstig for håret ditt er lever, eggeplommer, melk, hele korn, gjær, hvetespirer og kidneybønner.

Vitamin A

Vitamin A kan hjelpe håret produsere nok olje til å holde hårstrå fuktig samtidig som oljen fra blokkerer porene. En antioksidant som kan være bra for hodebunnen, er Vitamin A finnes i gulrøtter, grønne blader, melk, fisk, olje, kjøtt, squash og gresskar.

Protein

Håret er gjort nesten utelukkende av protein. Legge protein som belgfrukter, egg, melk og rødt kjøtt i kostholdet kan øke tykkelsen på hvert hårstrå. Men ikke spise for mye protein --- hår kan bli sprø og tørr, og for mye fett kan føre til at hodebunnen til å produsere så mye olje at den blokkerer hårsekkene og gjør dem svake. Riktig mengde protein gjør hårstrå sterkere.

Granateple Helse og Hudpleie fordeler

Granateple Helse og Hudpleie fordeler


Granateple og juice avledet fra frukten har vunnet popularitet for deres helse og hudpleie fordeler. I likhet med mange frukter, granateple ha komponenter som har vist seg fordelaktig for en rekke grunner.

Wound Healing

Granateple oljer kan fremskynde heling av kutt og skrubbsår i huden ved å stimulere veksten av kollagen.

Hudkreft Aid

Granateple frø ekstrakt kan bidra til å redusere hudkreft med sine antioksidanter.

Anti-Aging

Granateple ansiktsmasker kan gi huden elastisitet og bekjempe tegn på aldring.

Breast Cancer Aid

Pomegranate juice kan ødelegge brystkreft celler, ifølge studier utført i Israel.

Kolesterol

Pomegranate juice bidrar lavere kolesterolnivå.

Hjertesykdom

Antioksidanter i granatepler forhindre hjertesykdom.

Hva næringsstoffer er nødvendig av alkohol misbrukere?

Hva næringsstoffer er nødvendig av alkohol misbrukere?


Den enkle sannheten er at det er ingen måte å kontrollere effekten av alkohol på kroppen bortsett fra å kontrollere forbruket sitt. Selv periodiske studier indikerer mindre koronar fordelene med en sporadisk glass vin eller øl, de skadelige effektene av over forbruk, inkludert skrumplever og andre forhold forårsaket av mangel på næringsstoffer, langt oppveier eventuelle fordeler. Ekstra mengder næringsstoffer vil ikke "kurere" mangler forårsaket av alkoholmisbruk, men nærings terapi kan jobbe med tillegg terapi for å vesentlig forbedre helsen til alkoholmisbrukere.

Historie

Alkohol har vært brukt gjennom menneskets historie for å produsere en drikke som er fri for smittestoffer og en hyggelig akkompagnement til mat. Sin over forbruket har vært ansett morsomt, forkastelig, en åndelig aktivitet eller et symptom på sykdom av ulike kulturer. Fra og med den protestantiske reformasjonen i det 16. århundre, ble alkohol fokus for en moralsk debatt som fortsetter den dag i dag. Studiet av ernæring og funn av stoffer som kalles vitaminer tidlig i det 20. århundre gjort mulig det vitenskapelige studiet av virkningene av alkohol på menneskekroppen.

Funksjoner

Alkoholholdige drikker er gjæret eller destillert produkter av korn, frukt, urter eller sukker. Alle av dem inneholder etanol, et flyktig hydrokarbon som også brukes som drivstoff, oppløsningsmiddel og antiseptisk. Mengden av etanol i en drikk er dømt etter dens "proof" --- andelen av etanol er tilstede i væsken, tatt ved en standard temperatur og deretter multiplisert med to.

Typer

Vin og øl blir gjæret drikke og har tradisjonelt lave prosenter av alkohol. Brennevin som er gjæret og deretter oppvarmet, fordampet og kondensert (whisky, vodka og andre) har mye høyere prosenter av alkohol og er klassifisert som "brennevin".

Effekter

Alkohol er en gift: for mye av det ødelegger proteiner som danner cellene som bygger og reparasjon organismer. I motsetning til matvarer, som forbrenner, beveger alkohol direkte inn i blodstrømmen, hvor den blir fordelt til alle de organer. Det forstyrrer kroppens evne til å absorbere næringsstoffer og dens karbohydrater heve blodsukker, noe som gir en "buzz" som faktisk er et resultat av mangel på oksygen i hjernen. Dens depressiv effekt på metabolismen klassifiserer det som et medikament.

Betydning

Over forbruket av alkohol blokker absorpsjon av næringsstoffer og ødelegger proteiner i leveren og hjernen. Selv om vitaminer kan erstattes, skaden gjort til proteiner kan ikke. Skade til leveren, i særdeleshet, kan påvirke forbrenningen ved å begrense behandlingen av stivelse, avgiftning og fremstilling av kjemikalier som benyttes i fordøyelsesprosessen. Når leveren er tilkalt for å "detox" store mengder alkohol, erstatter arrvev friske celler, kalt en tilstand skrumplever som kan føre til tap av orgelet og død.

Terapi

Skader forårsaket av alkohol kan ikke være helt ugjort av et skudd av B12, men et program for ernæring terapi med vekt på et inntak av folater (B-vitaminer som finnes i folsyre), vitaminer B12 og A og kalsium, sammen med alkohol rådgivning kan hjelpe. Misbrukere er ofte alkoholikere og tilleggsbehandling kan være et livreddende alternativ. Siden alkohol misbrukere ofte gå ned i vekt og har problemer med blodsukkerkontroll, kosthold kontroll og diabetisk behandling kan være nødvendig.

Advarsel

Ifølge Harvard School of Public Health, mer enn 18 millioner amerikanere kvalifisere som alkoholikere eller alkoholmisbrukere. Alkoholmisbruk er kostbart i form av arbeidsdager tapt, bilulykker, voldelig kriminalitet, familier knust og liv tapt. Ingen mengde vitamin terapi kan reparere denne skaden.

Basic Food Group Næringsstoffer

The Food Pyramid er en guide til ernæring publisert av US Department of Agriculture. De viktigste komponentene i næringspyramiden er korn, grønnsaker, frukt, melk, kjøtt og bønner, og oljer med hver gruppe gi sine egne næringsstoffer.

Korn

De viktigste næringsstoffene i korn er karbohydrater, som KidsHealth.org forklarer brukes som drivstoff for kroppen. Andre næringsstoffer i korn er jern, fiber og B-vitaminkomplekser, som niacin, riboflavin, tiamin og folat.

Frukt og grønnsaker

Næringsstoffene som finnes i frukt og grønnsaker inneholder kalium, fiber, folat og vitamin A, C og E.

Melk

Melk og meieriprodukter er en av de beste kildene til kalsium. I tillegg inneholder den melk gruppen kalium og vitamin D.

Kjøtt og bønner

Kjøtt, fjærkre, fisk, bønner, egg og nøtter faller under kategorien kjøtt på næringspyramiden. Næringsstoffer som finnes i denne gruppe inkluderer vitamin E, protein, magnesium, protein, vitamin B, jern og sink.

Oljer

Når konsumert i moderate mengder, oljer som raps, mais, oliven, safflower og soyabønner er en viktig kilde til vitamin E, samt flerumettet og enumettet fett.

Granateple Ernæring Fakta

Granatepler er stadig i popularitet på grunn av sin helsemessige fordeler. Mens folk forstår at granatepler er sunt, klarer de ikke å forstå de ernæringsmessige fordelene ved frukt.

Serverer

Granateple er en frukt med flere frø. Dette er den spiselige og mest brukte del av frukten. En porsjon er én granateple som veier 282g.

Kalorier

En granateple har 234 kalorier. De fleste av disse kalorier kommer fra karbohydrater i frukten.

Fat

Granatepler inneholder lite fett. Det er kun 3g fett per servering. Fettet som er i et granateple er sunt, kommer fra umettet fett og omega fettsyrer.

Karbohydrater

Granatepler er lastet med kostfiber og naturlig sukker. Det er 11g kostfiber i granatepler, slik at for 45 prosent av det daglige verdi. Det er også 39 g sukker i hvert granat.

Vitamin C

Granateple er også en god kilde til vitamin C. Pomegranates har 48 prosent av det daglige verdien av vitamin C i en servering.

Næringsstoffer i grønnsaker og frukt

Frukt og grønnsaker har en utrolig mengde av næringsstoffer som gjør dem en viktig del av kostholdet ditt. Å spise den rette blandingen av frukt og grønnsaker vil sikre at du får det daglige anbefalte vitaminer og næringsstoffer.

Vitamin C

Vitamin C er viktig for et sunt immunsystem og for tilheling av sår. Frukt og grønnsaker som inneholder minst 20 prosent av det daglige anbefalte mengden inkluderer brokkoli, bjørnebær, poteter, jordbær, tomater, løk, appelsiner, sitroner, lime og søtpotet.

Vitamin A

Vitamin A er viktig for sunn hud og øyne. Frukt og grønnsaker som inneholder over 20 prosent av det daglige anbefalte mengden inkluderer gulrøtter, grapefrukt, salat, spinat, tomater og vannmelon.

Kalium

De som ønsker å opprettholde sunne blodtrykk nivåer bør sørge for at de får nok kalium. Bananer, brokkoli, poteter, kiwi og tomater alle har minst 10 prosent av det daglige anbefalte mengden av kalium.

Iron

Jern er viktig for kroppen som det gjør at blodet til å oppføre seg som det skal. Aprikoser, pinto bønner, lima bønner og spinat alle har minst 10 prosent av det daglige anbefalte mengden.

Kostfiber

Kostfiber er nødvendig for en sunn og fungerende fordøyelsessystem. Epler, bjørnebær, pærer, lima bønner, spinat og bønner alle har minst 20 prosent av det daglige anbefalte mengden.

Hva Næringsstoffer bør du ta for leggkramper?

Leggkramper er ufrivillige sammentrekninger i leggmusklene. Uansett årsak, kan en person få lindring ved å få nok næringsstoffer i kostholdet.

Vitamin E

Vitamin E kan bidra til å hjelpe dårlig sirkulasjon som kan være en annen årsak til leggkramper. Du kan få vitamin E ved å ta et supplement eller spise mat rik på dette næringsstoffet. Det anbefales å ta 30-600 internasjonale enheter om dagen.

Magnesium

Magnesium er normalt lagret i muskler og bein. Du kan spise mat rik på magnesium eller ta det i supplement form. Avhengig av testresultater og en persons leggkramper symptomer, er det vanligvis anbefalt å ta 400 mg opp til tre ganger om dagen.

Kalsium

Kalsium fungerer ved å hjelpe musklene til kontrakt. Det anbefales å ta 800 til 1200 mg i supplement form, men du kan også få kalsium ved å spise mat med kalsium eller drikker melk. Prøv å ta magnesium og kalsium sammen for best resultat.

Sink

Sinkmangel kan også være en årsak til leggkramper. Start med å ta 20 mg om dagen eller mer hvis legen din anbefaler det.

Vitamin D

Vitamin D kan hjelpe kroppen din ta på kalsium og magnesium. Begynn med å ta 1000 til 2000 internasjonale enheter om dagen eller mer hvis legen din anbefaler det.

Næringsstoffer i Tørkede soyabønner

Næringsstoffer i Tørkede soyabønner


Soyabønner er belgfrukter som danner sunt grunnlag for en rekke protein erstatter som tofu, soyamelk, tempeh og veggisburgere. Som tørkede bønner, kan de kokes i vann, drenert og serveres som den er eller lagt til suppe, kjøttpudding og andre retter. Selv om de kan spises når som helst måltid i løpet av dagen, 2-3 porsjoner per uke gir nok av de sjeldnere næringsstoffer som finnes i soyabønner for å forbedre helsen.

Protein

En enkel servering av soyabønner er 100 g, eller litt mer enn en halv kopp. Det gir 20 g protein, eller en tredjedel av en dag med totalt behov. Det gir også 6 g av jern, eller omtrent 30 prosent av det daglige behovet, samtidig som den tilbyr nesten 1 g omega-3 fettsyrer.

Vitaminer

Soyabønner inneholder ingen vitamin B12 eller folsyre og kun spormengder av vitaminene A, C og E, men er lastet med andre vitaminer. En porsjon gir nesten 20 prosent av det daglige behovet for vitamin B2 (riboflavin) og 25 prosent av vitamin K.

Enzymer og Amino Acids

Soyabønner inneholder to svært viktige næringsstoffer --- molybden og tryptofan. Molybden er et enzym som eliminerer giftige stoffer fra leveren og hindrer tannråte, og soyabønner inneholder en hel dags denne substans. Et lite tryptofan også går en lang vei. Det er en aminosyre som hjelper kroppen syntetisere protein. Soyabønner gi 70 prosent av en dag anbefalte mengden.

Bor Slim

Soyabønner hjelpe folk holde tynn på flere måter. Først, de inneholder 8 g kostfiber, som hjelper rense tarmen. For det andre, soyabønner har bare 1 g mettet fett, omtrent halvparten av mengden som finnes i et glass melk. Til slutt, de inneholder en isoflavone kalt genistein som undertrykker appetitten og senker matinntak, i hvert fall blant kvinner i overgangsalderen.

Helse Fordeler

Isoflavoner har en ekstra helsegevinst --- de er anticarcinogens, antatt å være spesielt effektivt i bekjempelse av brystkreft og prostatakreft. Den høye mengden omega-3 fettsyrer i soyabønner bidrar til å redusere blodtrykk og kolesterol, noe som reduserer risikoen for hjertesykdom og slag. Soyabønner også lindre gastrointestinale plager og symptomer på overgangsalder.

Granateple Juice vs Pomegranate Extract

Granateple Juice vs Pomegranate Extract


Granateple er en frukt med helsebringende fordeler og gamle røtter. Dens antioksidant effekt er høyere enn for rødvin, blåbær og grønn te. Ikke bare granatepler har en høyere konsentrasjon av antioksidanter, bu deres er også av en høyere kvalitet. De antioksidanter i granat nøytralisere 77 prosent av frie radikaler de kommer i kontakt med, sammenlignet med rødvin (46 prosent), blåbær (33 prosent) og grønn te (10 prosent). Du trenger ikke å spise frukten for å høste fordelene av granateple; du også kan drikke juice eller ta granateple-ekstrakt kosttilskudd.

Identifikasjon

En granateple er et eple-sized frukt med en rød, læraktig utvendig. Inne er en svampete materiale som har flere røde, på størrelse med erter frø. Disse frøene er bare spiselige del av frukten.

Granatepler har vært dyrket siden oldtiden i hele Midt-Østen, Nord-Afrika og deler av Europa. Den granateple er en av de matvarene som er nevnt i Bibelen, og også ble rost i gamle egyptiske skrifter og kunst.

Antioksidanter

Granatepler inneholder høye nivåer av antioksidanter, som er molekyler som nøytraliserer skadelige molekyler som kalles frie radikaler. Det antas at frie radikaler er den ledende årsak til sykdom og aldring, fordi de kan skade DNA og drepe friske celler. De er funnet i luftforurensning, tobakksrøyk og solens UV-stråler, men å spise mat med høyt antioksidantinnhold, for eksempel granatepler, kan bidra til å bekjempe sine effekter.

Juice vs Extract

Når de vurderer å legge granateple juice eller granateple ekstrakt til diett, er saften rimeligere alternativ, fordi det krever mindre prosessor tid og krefter. Imidlertid kan fruktjuice legge mye kalorier og sukker i kostholdet ditt, så mange velger ekstrakt i stedet.

Ekstraktet kommer i kapselen og flytende form. Mens planteekstrakter har en tendens til å bli dyrere enn juice, er de praktisk. Plus, ekstrakter er mer konsentrert, slik at du ikke trenger å forbruke så mye.

Hvilken er best?

Personer med en aktiv livsstil sannsynligvis trenger ikke bekymre deg om granateplejuice å ha en negativ innvirkning på deres kosthold. Den har en behagelig, fruktig smak, og det utgjør ingen helsetrusler når det er konsumert i moderate mengder. Men hvis du prøver å begrense kaloriinntaket eller du har diabetes eller andre blod-glukose problemer, ville ekstrakt være et bedre valg.

Betraktninger

Mens granatepler er en sunn mat, er deres juice og ekstrakter ikke ment å erstatte et sunt kosthold og mosjon. Disse produktene er ment å utfylle en sunn livsstil. Dessuten vil drikke noe høy i kalorier og fruktose i overkant gjøre deg mer skade enn godt i det lange løp.

Helsemessige fordeler av granateple

Helsemessige fordeler av granateple


Granateple er innfødt til Asia, men i dag er dyrket over hele verden. Granateple frukt er omtrent på størrelse med en stor appelsin. Den ytre skall kommer i en rekke røde. Inne er tette klynger av søtlig, lyse-røde frø som har flere helsefordeler.

Snerpende

Den skall av granateple kan bli brukt medisinsk når bakken for anvendelse som en topisk snerpende.

Hindrer Åreforkalkning

Åreforkalkning er en åreforkalkning som kan føre til hjertesykdom eller hjerteinfarkt. Forbruker granateple juice kan bidra til å forhindre denne farlige herding ved å øke nitrogenoksid, som støtter endotelceller lining arterieveggene.

Blood Tynner

Pomegranate juice tynner ut blodet. Dette gjør det til et utmerket supplement til å ta hvis målet ditt er å øke blodgjennomstrømningen.

Antioksidanter

Granateple frukt er lastet med antioksidanter som bekjemper sykdom forårsaket av oksidasjon og gjenopprette helsen til kroppens celler.

Artrose

Granateplejuice kan være effektive i bekjempelsen av slitasjegikt. Saften inneholder et enzym som beskytter brusken i skjelettet.

Næringsstoffer i Pomegranates

Granateple (Punica granatum) er en næringsrik frukt som først ble dyrket i Middelhavet og Midtøsten. Det er ca 2 til 5 inches tvers bestående av en tykk rød pille med ca 600 mørk rød arils (frø dekket i separate deler av papirmasse) inne, holdt på plass av hvit marg. I tillegg til å være næringsrik, de er moderat frost og tørke tolerant.

Granatepler har blitt brukt i forebyggende og kurativ medisin i visse deler av verden siden antikken. Moderne vitenskap er å finne empiriske bevis som støtter bruken sin.

Funksjoner

For hver 3,5 oz. av granateplesaft er 17,17 g karbohydrater, 0,3 g fett, 0,95 g protein, 0,6 g fiber og 16,57 g sukker.

Granatepler inneholder også betydelige mengder av B-vitaminer, vitamin C og essensielle mineraler: 3,5 gram av granateple inneholde 10 prosent av den daglige verdi for vitamin C, 12 prosent B5 (pantotensyre), 8 prosent vitamin B6 (pyridoxalfosfat), samt vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin), vitamin B3 (niacin) og vitamin B9 (folat). Den inneholder også de essensielle mineraler jern, sink, kalium, magnesium og fosfor.

I tillegg til vitaminer og viktige mineraler, granatepler inneholder antioksidanter polyfenoler. Ut av disse polyfenoler den mest rikelig er punicalagins som er hydrolyser tanniner. Granateple oksygen radikal absorbans kapasitet (ORAC) nivå er 2860 enheter for hver 3,5 oz., Noe som betyr at det er høy i antioksidanter.

Fordeler

Granatepler kan bidra til å forbedre helsen på en rekke måter. I volum 131 av Journal of Nutrition, Marielle Kaplan og kolleger sier at granateplejuice holder plakk bygger seg opp på veggene i blodårene. I en annen studie i september 2001 utgaven av aterosklerose, forskere funnet ut at granateplejuice reduserer blodtrykket.

En annen studie i 30 oktober 2007 utgaven av Journal of Chinese Clinical Medicine fant at granateple har antivirale og antibakterielle egenskaper.

Oljen fra granateplefrø kan bidra sende brystkreft i remisjon. I februar 2002 utgaven av brystkreft og behandling, ND Kim og kolleger sier at i en in vitro test, visse polyfenoler i frø olje som holder østrogen fra syntetisere stoppet brystkreft celler fra voksende.

Historie / Time Frame

Gamle folk var de første til å anerkjenne granateple sin næringsverdi. Så langt tilbake som 1500 f.Kr. i det gamle Egypt, ble granatepler brukes som en kur for bendelorm.

Kina var også en av de tidligste kulturer å gjøre bruk av granateple sin næringsverdi evner. Det ble nevnt så langt tilbake som 470 CE i medisinske tekster.

Betraktninger

Granatepler, på grunn av sin næringsverdi, blir brukt i ayurvedisk og tradisjonell kinesisk medisin. I ayurvedisk medisin, er granateple juice brukes til å behandle munnen, halsen og hjerte sykdommer og andre slike saker som utmattelse, hypertensjon, kvalme, leddgikt, anemi, hjerte-og karsykdommer og gulsott.

I tradisjonell kinesisk medisin, er granatepler og deres skall brukes. Saften lammer visse parasitter som rundorm og bendelorm, på grunn av alkaloider navngitte pelletierines som finnes i den. Den skall brukes som gurglevann for hals og munn problemer og brukes topikalt for ringorm.

Misforståelse

Selv om granatepler er næringsrik, fordeler ikke alle fra dem. Det er mulig å være allergisk mot granatepler, med symptomer som kløende rennende øyne, blant andre. Reseptbelagte medisiner kan ikke bli metabolisert som de burde være hvis det tas i kombinasjon med granateple juice.