Digidexo.com

Acid-Reflux Cure Bruke Epler

Når det kommer til plager, selv de mest vanlige helseplager, mange mennesker er skeptikere om hjem og folk rettsmidler. Med de stigende kostnadene for helsetjenester i USA, vanlige helseproblemer, slik som GERD (også referert til som acid-reflux sykdom), er mange mennesker begynner å legge mer aksjer i alternative behandlingsformer.

Hvorfor Prøv Epler

Det er mange over-the-counter og reseptbelagte alternativer tilgjengelig for behandling av acid reflux, men epler er lett å finne, utrolig billig, og for noen individer --- lett å fikse. Acid reflux generelt produserer en brennende følelse i den enkeltes øvre del av magen, brystet og / eller hals områder. På et tidspunkt ble denne tilstanden kalles syre dårlig. Epler arbeide fordi de hjelper nøytralisere magen syrer, som i sin tur bidra til å styrke les ventil.

Slik fungerer det

Herding acid reflux med epler er enkel. Bare spise en-til-to epler om dagen. Prøv å spise eple skiver før du går til sengs og mellom måltider. Som blir sagt, det gammeldags å si, "et eple om dagen holder doktoren borte," begynner å høres mer gyldig for mange enkeltpersoner opplever acid reflux. Du kan også prøve å legge eple skiver eller biter til unflavored yoghurt. Yoghurt også naturlig bekjemper acid reflux. Å spise denne blandingen en eller to ganger om dagen bør gi resultater i løpet av få dager. Mange mennesker opplever at å spise blandingen med middag er spesielt gunstig.

Annen informasjon å huske på

Ifølge Dr. Brian Fennerty, som er en gastroenterolog, stokk med økologiske epler, som de pleier å være mer lettfordøyelig. Apple cider eddik kan også være svært nyttig når det gjelder å bekjempe acid reflux. Det er liksom som å kjempe en bakrus med "hår av hunden." Med andre ord, ved å bruke syre for å bekjempe syre. Enkelte individer finner ut at å drikke to teskjeer av økologisk eple cider eddik tre ganger om dagen er svært nyttig med syre reflux. Andre tips for å huske inkluderer å se på og å opprettholde en sunn vekt og spise mindre måltider. Sørg for at siste måltid er minst tre eller flere timer før sengetid. Unngå liggende nede etter et måltid eller spise. Heve hodet av sengen din kan også være en fordel hvis du opplever acid reflux under søvn. Dette kan oppnås ved å plassere tre eller sementblokker under føttene på hodet av sengen. Du kan også heve hodet av sengen ved å sette inn et skum kile mellom madrassen og boksen våren for å heve kroppen under søvn fra livet og opp.