Digidexo.com

gurkemeie fordeler

Gurkemeie fordeler

En hjørnestein i den tradisjonelle indiske urtemedisin system ayurveda, gurkemeie tenkt å gi flere helse og kulinariske fordeler. Forskning antyder sterkt at gurkemeie fungerer som en anti-inflammatorisk, selv om dens forkjempere tout utallige helsemessige fordeler som følge av forbruk av krydder i mat eller i supplement form. I matlaging, fungerer gurkemeie en både en kraftig smak og fargestoffet.

I Kitchen

Gurkemeie har mange fordeler på kjøkkenet, spesielt når matlaging indisk mat. Det faktum at gurkemeie gir sennep sin gule farge er bevis på sin makt som en farge agent i kjøkkenet. Mange indiske retter, spesielt de med blomkål, ring for gurkemeie rett og slett å gi grønnsakene et gyllent skjær. I form av smak, gurkemeie gir en noe bitter, men ikke overveldende, spark til grønnsaker og mange indiske retter, blant annet et bredt utvalg av karriretter. Selvfølgelig ligger gurkemeie kulinariske beryktet i det faktum at det er den viktigste krydder i indisk karripulver.

Sykdom Fighter

Gurkemeie er tenkt å ha flere egenskaper som fremmer helse og avverge eller bekjempe sykdom. Som antioksidant, og gurkemeie vist lovende for å hindre flere typer kreft, inkludert tykktarmen og prostatakreft. Det er tenkt å dempe blodårer som drivstoff kreftsvulster. I tillegg kan gurkemeie hjelpe diabetikere ved å hjelpe i arbeidet med å senke blodsukkernivået. Talsmenn er også håp om at videre forskning vil stadfeste krav at gurkemeie kan drepe virus og bakterieinfeksjoner og behandle en hel rekke sykdommer og plager som spenner fra osteoarthritis til menstruasjonssmerter.

Forskere fra slike myndigheter som Mayo Clinic, Harvard og University of Maryland Medical Center advarer tilhengere av gurkemeie for å ikke hoppe på pistolen. De bemerker at forskning på gras er i sin spede begynnelse. Den mest langvarige og pålitelig stykke bevis dukket opp i 1970 i India om effekten av gurkemeie som en anti-inflammatorisk. Mange ledere i vestlig medisin har omfavnet gurkemeie på grunn av sin anti-inflammatorisk effekt.

Fordøyelse

Et område hvor gurkemeie har mottatt en betydelig mengde oppmerksomhet er fordøyelsen. Gitt det faktum at de fleste mennesker har, på ett eller annet tidspunkt, led av ubehag i magen, de tidlige indikasjoner på at gurkemeie kan avlaste gass og oppblåsthet og hjelpe pasienter med ulcerøs kolitt samt de med magesår er lovende.

Tilgjengelighet og skjema

En annen fordel med gurkemeie er at den er lett tilgjengelig og lett å arbeide i din diett og / eller livsstil. Sprer sennep på en sandwich er en enkel måte å få litt av urten. Det er også brukt til å farge noen Butters. Men som ingefær, gurkemeie er tilgjengelig som en rot eller mer vanlig i pulverform i de fleste dagligvarebutikker. Du kan rett og slett strø det på grønnsaker i stedet for salt til å realisere sine potensielle helsemessige fordeler, eller du kan ta det noen skritt videre og prøve å mestre kunsten av indisk curry. Hvis mat er ikke din greie, er gurkemeie allment tilgjengelig i supplement form i dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Hvordan bruke gurkemeie som en Herbal Medicine

Hvordan bruke gurkemeie som en Herbal Medicine


Du kan bruke gurkemeie som en urtemedisin. Gurkemeie fordeler en sunnere levende stil. Du er sikkert kjent med å bruke denne indisk krydder å lage mat måltider med. Men beskytter gurkemeie dine organer immunsystem, og kan brukes som en healer. De kinesiske og indiske kulturer har brukt gurkemeie som medisin. Urtemedisin kan være en naturlig måte å helbrede kroppen din, og også beskytte den. Gurkemeie er en naturlig urtemedisin som har ganske mange effekter som du kan dra nytte av. Sjekk med legen din før du tar gurkemeie, spesielt hvis du tar noen medisiner.

Bruksanvisning

Bruk gurkemeie til å behandle sår, kutt, cyster og andre hudsykdommer. Gurkemeie er vellykket ved behandling av sår, kutt, cyster, eksem og andre hudsykdommer. Det er en naturlig antibiotika, som ble brukt på soldater under 2. verdenskrig for å behandle pistol skutt sår. Gjør et tempo og bruke til å dekke med gasbind. Gurkemeie vil farge klær permanent.

Bruk gurkemeie for leddgikt og for å lette smerter. Gurkemeie kan redusere betennelse, spesielt i beina. Det er best å bruke gurkemeie ekstrakt, som et supplement i helse-butikker. Siden det er anti-inflammatorisk, kan du bruke den som en naturlig måte å redusere smerte. Narkotika er ekstremt farlig å ta anyways, så bruk gurkemeie hvis du er i smerte.

Bruk gurkemeie for å forebygge kreft. Gurkemeie har blitt sagt å drepe kreftceller i kroppen. Ifølge studier, en teskje gurkemeie en dag kan være i stand til å bidra til å forhindre kreft. Gurkemeie vil bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Den gule fargen kjent som curmumin griper inn med voksende kreftceller i kroppen.

Bruk gurkemeie til å behandle diabetes. Det anbefales å ta to teskjeer om dagen, med de som har diabetes. Gurkemeie kan forebygge diabetes 2 og kan hjelpe dem som sliter med å gå ned i vekt. Gurkemeie kan også være nyttig i behandling av Alzheimers sykdom. Du kan finne gurkemeie som faktiske kapsler på en helsebutikk.

Andre bruker for gurkemeie som en urtemedisin. Gurkemeie kan behandle gallestein, fordøyelsesbesvær, dårlig sirkulasjon, hjertesykdom, anemi, matforgiftning og parasitter.

Tips og advarsler

  • Det kan føre til en urolig mage. Ikke overforbruk gurkemeie. Vanligvis én til to kapsler daglig.
  • Sjekk med legen din før du tar gurkemeie. Hvis du tar visse medisiner, kan det ikke være for deg.

Fordeler med Gurkemeie Hair

Fordeler med Gurkemeie Hair


Gurkemeie, også kalt indisk safran, er en sørasiatisk tuber plante som er nært knyttet til ingefær. Som sin fetter, er gurkemeie mye brukt som mat krydder, men det er også en viktig ingrediens i en seremoniell hud-nedtoningen løsning ansatt av indiske bruder. Som det gjelder hår, er gurkemeie mest effektive som en naturlig hår remover.

Forebygging av uønsket hår

Selv om det ikke er mye vitenskapelig dokumentasjon, indikerer indisk kultur at anlegget har blitt brukt for å forhindre uønsket hår på kvinner og barn i århundrer. I dag er en tykk pasta laget og gnis inn i huden daglig i flere måneder for å holde skjemmende håret av øvre lepper, chins og armhulene.

Fjerne uønsket hår

Sørasiatiske kvinner har også brukt gurkemeie pulver for å fjerne kroppshår. Prosessen er identisk med den som forhindrer uønsket hår, selv om det kan ta måneder å se resultater. Som en ekstra fordel, er huden igjen glatt der gurkemeie lim har blitt påført.

Økende eller kjøpe Gurkemeie

Gurkemeie er lett tilgjengelig i pulverform på indisk dagligvarebutikker, urte forsyne butikker, nettbutikker og selv supermarkeder. Hvis du ønsker å behandle din egen fersk gurkemeie, kan du dyrke den som en potteplante. Bare kjøpe noen gurkemeie røtter (de selges som mat i indisk, etniske eller spesialitet dagligvarebutikker) og plante dem i fuktig, varm jord. For mer informasjon om voksende gurkemeie, se Resources.

Opprette en Hair Remover Paste

For å fjerne eller forhindre vekst av uønskede hår, blande pulverisert gurkemeie med varmt ricinusolje (oppvarmet i en mikrobølgeovn i noen minutter) til å lage en pasta. Påfør en liten mengde lim til områder hvor uønsket hår er å oppleve fordelene. Variasjoner inkluderer noen ganger å blande mel eller salt i lim for å skape mer av en kroppsskrubb.

Andre kosmetiske bruksområder

Gurkemeie har lenge vært brukt som en all-purpose kosmetisk ingrediens i sørasiatiske land som India. Det er påstått å fjerne kviser, glatt grov hud og visne hyperpigmented patcher.

Helbredende fordeler av gurkemeie

Gurkemeie, best kjent som en ingrediens i karri, har vært brukt i de siste 2500 år som en naturlig healer. Kinesiske og indiske kulturer dratt nytte av gurkemeie aktive element, curcumin, for å avlaste plager fra kreft til sår. Personer som har gallestein eller galleveisobstruksjon bør ikke bruke gurkemeie. Det kan også være en livmor stimulerende, så gravide kvinner bør snakke med sin lege før bruk.

Anti-Inflammatory

Gurkemeie inneholder curcumin, som er en naturlig anti-inflammatorisk gi så mye relieff som de fleste antiinflammatoriske midler, men uten bivirkninger. Det kan hjelpe til å lindre artritt, reumatoid artritt og inflammatorisk tarmsykdom (IBD).

Kreft & sykdom

Gurkemeie er en antioksidant som kan naturligvis hjelpe til å forhindre eller redusere risikoen for krefttyper og sykdommer, slik som prostata cancer, lungecancer, brystcancer, leukemi, kreft i tykktarmen, cystisk fibrose og Alzheimers sykdom.

Painkiller

Gurkemeie kan brukes som smertestillende.

Antiseptisk

En av de helsemessige fordelene av gurkemeie er dens antibakteriell makeup. For forbrenninger og sår, kan den brukes som et desinfeksjonsmiddel.

Andre helsefordeler

De som bruker gurkemeie erfaring helsemessige fordeler som forbedret lever og kardiovaskulær funksjon og lavere kolesterol.

Hvordan å kjøpe og bruke

Gurkemeie kan kjøpes som en tørket krydder på et lokalt supermarked. Fargen kan variere, slik at denne ikke bør brukes for å bestemme kvaliteten. Gurkemeie pulver bør holdes på et mørkt og kjølig sted, og fersk gurkemeie bør oppbevares i kjøleskap. Bruke gurkemeie når du forbereder grønnsaker, ris retter, kylling retter, fall og salatdressinger. Vær forsiktig, kan gurkemeie flekker.

Helsemessige fordeler av gurkemeie

Gurkemeie er et krydder som har vært brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk og indisk medisin. Det kommer fra roten av Curcuma longa anlegget og er også brukt i matlaging. Det har den avslørende smak av karri og gir sennep sin gule farge. Gurkemeie tilbyr en rekke helsemessige fordeler og bør inkluderes i kosten hvis mulig.

Anti-Inflammatory

Gurkemeie har vært brukt mest i medisin som en anti-inflammatorisk. Dette er på grunn av både mengden av flyktige oljer som finnes i den, så vel som curcumin, noe som bidrar til å minske betennelse i arteriene og ledd.

Antioxidant

Gurkemeie har også antioksidantegenskaper. Dette betyr at det bidrar til å hindre skader forårsaket av frie radikaler i kroppen, noe som kan skade både celler og DNA.

Kreft

På grunn av dens antioksidantegenskaper, gurkemeie bidrar til å forebygge mange typer kreft. Dette er fordi kreft oppstår ofte når DNA er skadet. Gurkemeie forhindrer at dette skjer, og dermed redusere en persons sjanse for å utvikle kreft.

Leverfunksjon

Den curcumin i gurkemeie bidrar også til å forbedre leverfunksjonen ved å hjelpe kroppen i å filtrere ut avfallsstoffer mer effektivt.

Kolesterol

En av måtene Curcumin kan brukes sammen med leveren for å øke produksjonen av messenger-proteiner som fokuserer på LDL (dårlig) kolesterol. Jo flere messenger proteiner det er, jo mer LDL bli behandlet og eliminert fra kroppen, og dermed senke kolesterolet.

I Diet

Hvis du er ute etter å få mer gurkemeie i kostholdet ditt, kan du prøve å spise en karri parabolen en gang per uke. Du kan også legge sennep til dine smørbrød oftere eller bare kjøpe gurkemeie ekstrakt og fordøye det på den måten.

Gurkemeie hud fordeler

Gurkemeie gjør mye mer enn smaken karriretter og gi sennep sin gule fargetone.

Historie

Gurkemeie, avledet fra ingefær familien, har vært brukt i medisin i India og Kina for mer enn 2000 år. På grunn av sin lyse gul farge, er krydderet forbundet med fruktbarhet og velstand.

Morsomme fakta

Gurkemeie ble først høstet i India rundt 2500 år siden. Det er en vanlig ingrediens i mange solkremer i dag.

Hudbehandling

Når påføres huden, den naturlige krydder helbreder kviser, jevner ut rynker, og grenser strekkmerker. Det lindrer også sprukne lepper og gir huden en sunn glød.

Slik fungerer det

Curcumin, pigment som gir gurkemeie sin gule farge, har vist anti-inflammatorisk egenskaper som ligner på hydrokortison og Motrin.

Andre medisinske fordeler

Nylige studier indikerer at gurkemeie kan hjelpe i behandlingen av Alzheimers sykdom og visse typer kreft. Krydderet er også brukt til å behandle fordøyelsesproblemer, leverforhold og irritabel tarm syndrom.

Hvordan bruke den

Gurkemeie kan svelges som et supplement eller gjennom matlaging. Pure gurkemeie pulver kan bli kombinert med andre ingredienser så som kokosnøttolje for å danne en lotion som hydrater, og forbedrer hudens tone.

Medisinske fordeler av gurkemeie Root

Medisinske fordeler av gurkemeie Root


Gurkemeie root ligner på ingefær og tilhører samme familie av krydder. Du kan vite det som en gul-oransje pulver som brukes som en av krydder i karri. Selv om dagens forskning på gurkemeie og helse innebærer meste lab dyr, ikke mennesker, en av gurkemeie komponenter, curcumin, er populært kreditert med å gi individer flere helsemessige fordeler, fra å redusere mindre betennelse å hemme veksten av kreftceller.

Anti-kreftfremkallende

Å vite at gurkemeie har vært brukt i århundrer som en anti-inflammatorisk i visse samfunn, og at betennelse spiller en rolle i kreftutvikling, besluttet forskere ved Institutt for Eksperimentell Therapeutics, MD Anderson Cancer Center ved University of Texas for å studere effekter det ville har på kreftceller. Deres undersøkelser avslørte at curcumin, en komponent av gurkemeie, trykkes spredning av brystkreftceller til lungene hos mus.

Anti-inflammatorisk

I boken, "Gurkemeie: The Genus Curcuma," forfatterne refererer til forskning som indikerer gurkemeie er en kraftig anti-inflammatorisk. De hevder at gurkemeie olje og curcumin utviser potente anti-inflammatorisk effekt. Oral administrasjon av curcumin i tilfeller av akutt betennelse ble funnet å være like effektivt som cortizone.

Diabetes Forebyggende

I en studie publisert av National Institutes of Health, fant forskere ved Columbia University Medical Center Diabetes og endokrinologi Research Center at curcumin behandling av overvektige mus redusert betennelse og diabetes.

Deepak Chopra, i "The Chopra senter Herbal Handbook," anbefaler at alle med voksen-utbruddet diabetes inkluderer gurkemeie i sitt daglige kosthold.

Hjerte Support

Ifølge Journal of Clinical Investigation, forskere studert effekten av gurkemeie er curcumin på hjertene til rotter. Forskere ga laboratorierotter curcumin og deretter operert på deres hjerter til å gjøre dem utsatt for hjertesvikt. De sendte inn en annen gruppe rotter som ikke får curcumin til samme prosedyre.

Den curcumin ikke bare hindret hjertesvikt, det også reversert hjerteforstørrelse i den første gruppen av rotter.

Cold Remedy

I "Chopra Senter Herbal Handbook", Deepak Chopra anbefaler å blande gurkemeie i koriander eller kanel te å behandle forkjølelse, influensa og feber. Du kan også strø krydderet på en teskje honning og ta det til å slutte å hoste.

De helsemessige fordeler av gurkemeie pulver

De helsemessige fordeler av gurkemeie pulver


De helsemessige fordelene av gurkemeie pulver har vært kjent i århundrer. Nylig har forskere avdekket hvordan gurkemeie pulver fordeler helse. Den spennende nyheten om at curcumin, det viktigste bestanddel av gurkemeie, har ekte sykdomsbekjempelse evner bør føre til utvikling av mer potente curcumin forbindelser som kan bidra til å bekjempe en rekke sykdommer. Nylig oppdaget forskere hvordan curcumin i gurkemeie oppfører seg på cellenivå for å gi helsemessige fordeler - informasjon som ikke tidligere er kjent.

Historie

Gurkemeie er mye brukt som krydder i sørasiatiske oppskrifter. Gurkemeie helsemessige fordeler inkluderer bruk som en styrkende for en rekke forskjellige sykdommer som inkluderer sårheling, hjelpe fordøyelsen lidelser, som et anti-inflammatorisk og som en anti-bakteriell.

Fordeler

Funn av de helsemessige fordelene av gurkemeie er ikke annet enn gode nyheter. Utvikling av sykdomsbekjempende forbindelser fra naturen kan eliminere skadelige bivirkninger som kommer fra syntetiske farmakologiske stoffer. Naturlig helse entusiaster har allerede oppdaget hvordan gurkemeie kan føre til bedre helse.

Potensial

Forskere har studert de helsemessige fordelene av gurkemeie pulver i årevis, oppdager at curcumin som finnes i gurkemeie øker immunitet og reduserer cytokin (en markør for betennelse) nivåer i kroppen. Resultatene av forskningen gjør gurkemeie pulver attraktivt til bruk i en lang rekke sykdommer, blant annet hjertesykdommer forebygging, Alzheimers sykdom, diabetes og kreft. En nyere studie viser at curcumin i gurkemeie går inn i cellene i kroppen og "induserer segmentell bestilling i membranen," opptrer som et farmasøytisk legemiddel.

Funksjoner

Gurkemeie kremer, omslag, te og melk fylt med gurkemeie pulver kan brukes til healing. Gurkemeie kapsler kan også kjøpes for å benytte seg av de helsemessige fordelene av curcumin i gurkemeie pulver.

Advarsel

Det er trygt å bruke gurkemeie pulver til sine potensielle helsemessige fordeler. Høyt inntak av gurkemeie kan forårsake mage opprørt. Ingen andre negative effekter har blitt funnet ved bruk av gurkemeie pulver til fordel for helse. Fortell legen din hvis du bruker gurkemeie pulver kosttilskudd.

Fordeler med Gurkemeie for Colon Kramper

Gurkemeie, en stikkende krydder som vanligvis brukes i indisk mat, er et sentralt fokus i både ayurvedisk og moderne urtemedisin. Fordi den inneholder curcumin, et kraftfullt medisinsk forbindelse, kan gurkemeie ha potensiale for behandling av en rekke vanlige plager og sykdommer. Symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS) eller spastisk colon kan lindres med gurkemeie kosttilskudd.

Virkningsmekanisme

Curcumin har merkbare anti-inflammatorisk effekt, som kan lindre mild betennelse og gass som oppstår med kolon spasmer.

Effektivitet

Placebokontrollerte studier har konkludert med at gurkemeie er anti-inflammatoriske egenskaper kan muliggjøre effektiv behandling for symptomene på kolon spasmer.

Relaterte Fordeler

Curcumin i gurkemeie kan bidra til å eliminere "dårlige" bakterier og gjær fra tykktarmen, noe som gjør det til et viktig skritt i å erobre de underliggende årsakene til kolon spasmer.

Begrensninger

Mens gurkemeie sin medisinske egenskaper har blitt studert for folk som lider av kolon spasmer, er store menneskelige forsøk fortsatt begrenset og det har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration.

Sikkerhet

Gurkemeie er assosiert med svært få bivirkninger. Men fordi dens potensielle interaksjoner er ennå ikke kjent, folk vurderer gurkemeie kosttilskudd bør diskutere saken med en kvalifisert lege.

Fordeler med Gurkemeie kosttilskudd

Gurkemeie er et krydder som kommer fra India, og er ofte brukt i karriretter. Gurkemeie har antioksidant, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som gjør det gunstig for flere helseproblemer.

Funksjon

Curcumin er den bestanddel i gurkemeie som gir krydderet sin gule farge. Når isolert fra gurkemeie, curcumin er en kraftig antioksidant på egen hånd.

Fordeler

Gurkemeie er gunstig for å redusere tumorvekst, leddgikt smerte og senke LDL, det "dårlige" kolesterolet. Gurkemeie kan også beskytte leveren og redusere høyt blodtrykk.

Cardiovascular

Gurkemeie ofte er anbefalt for alle med hjerte-problemer. De platehemmende egenskaper reduserer blodets evne til å koagulere og bedrer blodsirkulasjonen for å redusere sannsynligheten for slag og hjerteinfarkt.

Historie

Gurkemeie har vært brukt i indisk og kinesisk medisin i tusenvis av år for å behandle fordøyelsessykdommer, kreft og leversykdom.

Advarsel

Gurkemeie kan forårsake magesyke i enkelte brukere. Folk som er gravide, har idiopatisk hjertesvikt, gallestein og de med clotting lidelser eller som bruker anti-clotting medisiner bør sjekke med sin lege før du bruker gurkemeie.

Fordeler av mineraler i gurkemeie

Gurkemeie er ofte en del av indiske retter, og er en av de viktigste krydder i karri. Forskere har konstatert at frekvensen av tre store former for kreft - nedbrutt, bryst og lungekreft - var 10 ganger lavere i India. Den curcumin i gurkemeie gir denne beskyttelsen (og ofte får overskriftene), men gurkemeie også inneholder mineraler som jern, mangan og kalium som gir ytterligere fordeler.

Vekttap

Uten nok mangan, folk har en tendens til å ha problemer med å holde riktig vekt, og kan også bli glukose intolerant.

Osteoporose

Mangan, sammen med andre mineraler og kosttilskudd, er ofte en del av den medisinske behandlingen for osteoporose og PMS. Det hjelper også med humørsvingninger.

Stress Reducer

Både kalium og mangan hjelpe mot stress og redusere alvorlighetsgraden og antall humørsvingninger.

Økt Stamina

Den ekstra jern levert av gurkemeie bærer mer oksygen til kroppen og øker utholdenhet og styrke. Kaliummangel gjør også at du mister muskelstyrke. Kalium bidrar også i frakter oksygen til hjernen.

Forebygging av anemi

Ekstra jern kan forebygge og også avlaste anemi. Små mengder av gurkemeie lagt til som et krydder kan oppnå dette.

Lavere blodtrykk

Kalium bidrar til å senke blodtrykket, og arbeider med natrium for å regulere balansen av vann i kroppen.

Fordeler med Gurkemeie tinktur

Fordeler med Gurkemeie tinktur


Gurkemeie er et krydder relatert til ingefær som brukes i karri retter. Den inneholder en ingrediens kalt curcumin, som er ansvarlig for å gi mat en gyllen nyanse. Et skjær av gurkemeie kombinerer krydderet med en alkohol base, slik som etanol, for topiske applikasjoner, eller eddik, for oral forbruk. Kinesisk og ayurvedisk medisin har lenge brukt gurkemeie tinkturer for sitt brede spekter av helsemessige fordeler.

Hjerte

Gurkemeie har kvaliteter som øker kardiovaskulær helse. The National Institute of Health bemerker at tidlige studier viser at gurkemeie kan senke nivåene av low-density lipoprotein, bedre kjent som dårlig kolesterol, samt total kolesterol, i blodet. Høyt kolesterol er ofte en medvirkende faktor i hjertesykdommer. Gurkemeie er også funnet til lavere nivåer av fibrinogen, et protein som har vært knyttet til en høyere risiko for hjerteinfarkt og slag.

Bones

En studie utført ved University of Arizona i 2006 av Janet L. Funk, MD, og ​​Barbara N. Timmermann antyder at en gurkemeie tinktur kan også være effektiv i behandling av osteoporose. I studien ble gurkemeie vist seg å blokkere bein reabsorpsjon, som er den viktigste årsaken til osteoporose.

Betennelse

Gurkemeie har lenge vært brukt til å behandle betennelse, og University of Arizona studie beviser spiceâ € ™ s effektivitet i forebygging og behandling av revmatoid artritt, en betennelsessykdom. I de dyr som ble testet, bruk av gurkemeie fullstendig inhiberte utbruddet av reumatoid artritt. Krydderet arbeidet ved å hemme produksjonen av proteiner som er ansvarlige for betennelse. Studien antyder også mulige anvendelser av gurkemeie til å behandle andre inflammatoriske lidelser.

Anti-Cancer Agent

Tester utført ved University of Texas fant at gurkemeie kan hindre og blokkere veksten av noen typer kreftceller, inkludert melanom, brystkreft og tykktarmskreft. I tillegg bemerker NIH at flere tidligere studier har vist at gurkemeie kan blokkere veksten av visse svulster. Tilhengerne av gurkemeie som et middel mot kreft også oppmerksom på at land der høyere mengder gurkemeie forbrukes rapport redusert forekomst av tykktarmskreft.

Antioxidant

Turmericâ € ™ s antioksidant krefter er så sterke at krydderet bevarer holdbarheten på matvarer som ita € ™ s lagt til. Antioksidanter øke immunfunksjonen ved å forhindre celle vevsskade, og har vist seg å spille en viktig rolle i å beskytte hjerne, nyrer og lever fra skade.

Antiseptisk

Krydderet har lenge vært brukt topically å behandle huden skader som kutt og brannsår. De flyktige oljer i gurkemeie har anti-bakterielle egenskaper.

Fordeler, effekter av gurkemeie urt

Fordeler, effekter av gurkemeie urt


Gurkemeie er en urt som har vært brukt i tusenvis av år i østlige land, spesielt India, for å fremme god helse og behandle et bredt spekter av plager. På 1970-tallet, gurkemeie fått i popularitet i USA takket være indisk forskning viser sin effekt som en anti-inflammatorisk. Det er flere påståtte fordelene nyter gurkemeie i sin krydder skjema, både i mat og som et kosttilskudd.

Digestive Issues

Gurkemeie er tenkt å bidra forbedre symptomer på en rekke fordøyelsesproblemer. Curcumin er den aktive komponent av gras og inneholder gurkemeie kraft. Curcumin hjelper galleblæren produsere galle, som er antatt å være en fordøyelsesapparatet. Ifølge University of Maryland hjemmeside, har studier vist gurkemeie å være effektive i å lindre gass og oppblåsthet, holde pasienter med ulcerøs kolitt i remisjon og behandling av magesår.

Cancer Fighter

Rapporter fra Harvard University, University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic tyder på at gurkemeie kan forebygge og til og med drepe visse typer kreft. Forskere ved hver skole gir sterke ansvarsfraskrivelser, men bemerker at kampene koblingen gurkemeie-kreft er svak og at forskning på sammenhengen er i sin spede begynnelse.

Gurkemeie viser løfte i å forebygge, dempe eller utrydde visse typer kreft, inkludert prostata, bryst, hud og tykktarmskreft. Gurkemeie er antioksidantegenskaper er tenkt å hjelpe den til å fungere som et forebyggende tiltak mot kreft, mens dens evne til å stoppe blodårer som drivstoff kreftceller fra å vokse er antatt å ha potensial i warding av kreft.

Infeksjon og betennelse Fighter

Tilhengerne av gurkemeie tror det fungerer like bra, om ikke bedre, mot betennelse enn ibuprofen. De hevder at gurkemeie ikke skade magen på den måten som ibuprofen gjør for mange. Gurkemeie viser løfte i å drepe både bakterielle og virale infeksjoner.

Andre helsefordeler

Gurkemeie Det er vist at litt lavere blodsukkernivået, som kan gjøre det til et nyttig middel for diabetikere. Andre sykdommer og plager gurkemeie er tenkt å enten forebygge eller lindre inkluderer aterosklerose (en tilstand som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag), slitasjegikt, leverskader, multippel sklerose og uveitt, som er en betennelse i øyet.

Som tilfellet er med kreft og gurkemeie, et stort flertall av leger, inkludert de fra Harvard, University of Maryland og Mayo, stress at videre forskning er nødvendig for å ta slike påstander på alvor fra et medisinsk ståsted. De ser lovende, selv om det i gurkemeie potensial innvirkning på det brede spekter av helsemessige plager som er nevnt her og andre steder.

Fordeler med Gurkemeie Milk

Kommer ned med en kald? I stedet for å nå for en bolle med kyllingsuppe, prøv en kopp gurkemeie melk, en tid-testet ayurvedisk behandling og indiske folk rette for forkjølelse, hoste, rennende nese av allergi, irritasjon i halsen, og til og med astma.

Making Gurkemeie Milk

I sin mest grunnleggende form, er gurkemeie melk rett og slett en kopp melk varmes opp med omtrent en halv teskje av pulverisert gurkemeie. Mange oppskrifter også ringe for en snev av svart pepper, salt, safran, kardemomme, karve, kanel eller ingefær pulver. Litt sukker, honning eller lønnesirup oppveier astringency av gurkemeie.

Tar Gurkemeie Milk

For å lindre symptomer, drikke en kopp varm gurkemeie melk to eller tre ganger per dag. Indian naturlege Dr. HK bakhru anbefaler å ta det på tom mage for best resultat.

Ayurvedisk tradisjon

Ayurvedisk medisin klasser gurkemeie som en Kaphahara narkotika --- det er, er det effektivt mot tilstander som involverer en ubalanse av kapha (slim). Ayurvedisk tradisjon gjenkjenner gurkemeie som en anti-inflammatorisk, antibakteriell, antiviral, antimikrobiell, og antiseptisk.

Western Medical Evidence

Ifølge Medline Plus, laboratorie- og dyrestudier tyder på at gurkemeie og curcumin (forbindelsen som gir gurkemeie sin karakteristiske gul farge) har anti-inflammatorisk egenskaper. Gurkemeie kan også hjelpe i behandlingen av virusinfeksjoner, selv bekreftende menneskelig forskning er under behandling.

Forholdsregler

Mens gurkemeie er trygt i vanlige kosttilskudd mengder, kan det føre til magesyke ved høye doser. Spør legen din før du bruker gurkemeie hvis du er gravid eller lider av gallestein eller galle duct hindringer. Ikke ta gurkemeie melk hvis du er allergisk mot melkeprodukter.

Fordeler med Gurkemeie Gel Caps

Gurkemeie, også kalt curcumin, er et krydder mye brukt i India og Sørøst-Asia for å legge smak til retter. Mange mener at den utstrakte bruken av gurkemeie i India er grunnen til at landet har en så lav forekomst av Alzheimers sykdom. Gurkemeie er lett å ta i gel caps å motta mange av de samme fordelene.

Alzheimers

Gurkemeie i gel caps kan bidra til å forhindre Alzheimers, fordi det reduserer hevelse i nevrologiske vev.

Kreft

Noen mener urten er gunstig for kreftforebygging, på grunn av gurkemeie sin antioksidantegenskaper.

Immunitet

Gurkemeie hjelper bygge opp immunforsvaret, som kan hjelpe kroppen avverge infeksjoner.

Gikt

Gurkemeie gel caps tatt tre ganger om dagen gir en kraftig anti-inflammatorisk urt som er nyttig i behandling av symptomer på leddgikt.

Vekttap

Urten kan hjelpe til med vekttap, fordi det bidrar i metabolismen av fett.

Cuts

Åpne gel cap og bruke gurkemeie topically å behandle brannsår, kutt og infeksjoner. Urt antiseptiske egenskaper kan fremskynde healing.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Dr. Andrew Weil sier, "gurkemeie synes å ha betydelige anti-inflammatorisk og kreft-beskyttende effekt." Ifølge UC Berkeley, kan betennelse være årsaken til de fleste kroniske sykdommer, alt fra hjertesykdom, diabetes, Alzheimers, leddgikt og kreft. Mens definitive forskning er ikke tilgjengelig ennå, eksperter som Dr. Weil sterkt at vi øker vår gurkemeie inntaket. Det finnes flere alternativer for forbruker gurkemeie, men han anbefaler vi dra nytte av naturens synergi ved å forbruke hele gurkemeie ekstrakter.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Kontroller gurkemeie te. Brad Lemley av DrWeil.com News anbefaler koking 4 kopper vann, legge til 1 ts. bakken gurkemeie, deretter ulmende det sammen i 10 minutter. Sil ut krydderet, og tilsett honning og sitron etter smak. Konsumere så mye av denne teen som du vil.

Lag dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt. Tomme gelatinkapsler kan kjøpes på helsekostbutikker. Bare øse litt gurkemeie i den store enden av kapselen og passe de to endene sammen.

Kjøp pulverisert, innkapslet curcumin kosttilskudd fra en vitamin butikk. Supplement produsenter kan isolere den aktive bestanddel i gurkemeie, curcuminoids, for å gi store doser i en enkelt kapsel.

Legg gurkemeie til maten. Curry er den vanligste gurkemeie-holdige oppskrift. Gul sennep også får sin farge fra gurkemeie. Gurkemeie kan legges til sjømat eller kylling retter, og er spesielt god i paella.

Hint

  • Hvis du gjør dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt, vil magen føles effektene av å spise krydder. Kjenne kroppen din og ikke forbruke mer enn fordøyelsessystemet kan godt håndtere.
  • Pre-laget curcumin kosttilskudd er mildere til magen. Men, de koster litt mer, og du kan miste ut på synergistiske ingredienser som naturen gir naturlig i det store og hele bakken ekstrakt.
  • Å spise gurkemeie i mat ikke gir deg den synergistiske blanding av ingredienser som finnes naturlig i gurkemeie, men på lavere nivåer.
  • Beste fordelene trolig komme fra te eller malt gurkemeie kapsler. Imidlertid vil ta gurkemeie i mer enn én form (f.eks, te og kapsler, eller te og mat) øke din generelle fordel.
  • Gurkemeie er en naturlig blod-tynnere. Forbrukes bare i mat, form, bør det ha liten effekt --- selv om du tar det for lang tid --- med mindre du allerede tar reseptbelagte blodfortynnende. Vær forsiktig hvis du har tenkt å ta gurkemeie på et høyt nivå over en lang periode, men da dette maksimerer sin blodfortynnende potensial.
  • Vær forsiktig i å ta gurkemeie hvis du er utsatt for nyre stein formasjonen.

Bivirkninger av Gurkemeie Root

Gurkemeie (Curcuma longa) er et krydder dyrkes i India og andre tropiske og subtropiske land over hele verden. Gurkemeie "root" (egentlig en rhizome, en horisontal, underjordisk stengel som sender ut skudd og røtter) er noen ganger brukt rå, men er oftere tørket og pulverisert. Den vestlige verden har lenge vært kjent med gurkemeie som mat krydder og mat fargestoff, men har først nylig blitt interessert i sin helsemessige fordeler. Sin lange historie som en matvare kan føre noen forbrukere til å konkludere med at gurkemeie er helt trygt å bruke som en helsebistand. Men som nesten alle andre medisinske stoffet, menneskeskapte eller naturlige, er gurkemeie ikke fri for bivirkninger, spesielt når det tas i høye doser.

Fordøyelses Effects

Utøvere av Ayurvedic og tradisjonell kinesisk urtemedisin bruk gurkemeie å behandle fordøyelsessykdommer. Men ifølge MedlinePlus, gurkemeie ved høye doser eller etter lengre tids bruk kan i seg selv skape fordøyelsesproblemer, inkludert mage irritasjon eller opprørt, halsbrann, kvalme, diaré og selv magesår.

Galleblæren Effects

I dyreforsøk i 1990-årene, fant forskerne MS Hussain og N. Chandrasekhara at curcumin (gurkemeie mest biologisk aktive komponenten) hemmet dannelsen av gallestein (Ravindran et al., Red., 2007, pp. 326 til -327). Ifølge MedlinePlus, induserer gurkemeie galleblæren sammentrekninger. Disse funnene tyder på at gurkemeie kan være gunstig for personer med sunne gallbladders. Imidlertid kan det skape problemer for de med eksisterende gallestein eller gallegang hindringer.

Livmor Effects

Gurkemeie er en mild livmor stimulerende som hjelpemidler menstruasjonsblødningen. Av denne grunn bør kvinner unngå å bruke gurkemeie for medisinske formål i løpet av svangerskapet. Gurkemeie i normale kosten mengder bør ikke utgjøre et problem. (MedlinePlus rapporterer at den indiske befolkningen er gjennomsnittlig kosttilskudd gurkemeie forbruksområde fra 2 til 2,5 gram per dag.)

Skin Farging

Gurkemeie ble en gang brukt som et stoff fargestoff og er fortsatt mye brukt som en mat fargestoff. Håndtering gurkemeie pulver eller gurkemeie rhizome etter å kutte den åpen vil flekker på hendene. Spising og drikking preparater laget av fersk eller tørket gurkemeie kan flekke hjørnene av munnen. For flekker på huden, bruke et lim av sitronsaft og natron og skyll den av etter noen minutter. Flekken kan ta noen dager å forsvinne. Gurkemeie pigment forringer når de utsettes for sollys, kan så moderat soleksponering hjelpe flekken falme raskere.

Betraktninger

For å unngå forverring en eksisterende tilstand eller risikere en negativ reaksjon med narkotika eller kosttilskudd du allerede tar, snakk med legen din før du starter et kurs i behandling med gurkemeie eller kosttilskudd laget av gurkemeie sammensatte curcumin. Hvis legen din ikke er kjent med gurkemeie, ta kontakt med en kvalifisert naturlege eller en spesialist i ayurvedisk eller tradisjonell kinesisk urtemedisin. Ikke ta doser større enn det som er anbefalt av helsepersonell eller (i tilfelle av kosttilskudd) produsenten.

Avklaring

Anlegget goldenseal (Hydrastis canadensis) kalles gurkemeie rot, vill kurkuma eller indisk gurkemeie. Som ekte gurkemeie, har det en rhizome som brukes for en rekke medisinske formål. Imidlertid er goldenseal medlem av soleiefamilien og er tydelig forskjellig fra Curcuma longa. I motsetning til gurkemeie, er goldenseal kjent for å ha alvorlige, potensielt dødelig negativ effekt ved høye doser.

Hva er fordelene med gurkemeie for Strokes?

Forskere ved Medical College of Georgia testet gurkemeie som en behandling for slag. Gurkemeie er en plante relatert til ingefær familien og er mye brukt i tradisjonell urte medicines.Turmeric viser lovende i behandling av hemoragisk slag ved å redusere størrelsen for blodpropp, og dermed hindre noen operasjoner.

Effekter

Gurkemeie fungerer for hemoragisk slag når en blodpropp kutter blodtilførselen til hjernen. Vanligvis har pasienten kirurgi for å fjerne koagulere.

Funksjoner

Curcumin er den viktigste ingrediensen i gurkemeie. I tillegg til strek fordeler, er curcumin en anti-kreftfremkallende, anti-inflammatorisk antioksidant som fungerer som et antibiotisk og antiviral, samt tilsynelatende å redusere risikoen for Alzheimers sykdom. University of Michigan forskere funnet at curcumin infixes i cellemembraner, økende motstand mot infeksjoner og malignitet.

Forskning

Jay McCracken, Georgia medisinsk student, testet gurkemeie i dyr og fant sine blodpropp var betydelig mindre. Dyrene ble gitt injeksjoner av mage gurkemeie med positive forskningsresultater.

Forebygging / løsning

Gurkemeie kan etter hvert bli markedsført for hjerneslag bruk. Intravenøse injeksjoner for slag hos mennesker og forebyggende slag gurkemeie tabletter er muligheter i fremtiden som mer avgjørende forskning er gjort på fordelene med gurkemeie for slag. I dag gurkemeie ikke er godkjent i slag bruk og er fortsatt i forskning.

Behandling

Tidlige studier viser lovende resultater på nøyaktig hvordan gurkemeie kan være nyttig i behandling eller forebygging av slag. Ikke bare vises det til å senke kolesterolnivået, men det synes også å redusere opphoping av blodplater på veggene i blodårene. Grupper av blodplater er hva som forårsaker blodpropper.

Cancer Diet Med Beta Karoten & Gurkemeie

Enten du har blitt diagnostisert med kreft eller ønsker å proaktivt redusere risikoen for det, kan en streng diett plan bidra til å øke oddsen i din favør. Utover det grunnleggende vesentlige av en anti-kreft kosthold, kan tilskudd med påvist kreft-bekjempelse agenter hjelpe din sak. Selv om studier har vist at gurkemeie er effektiv på å hjelpe til å bekjempe kreft, studier på betakaroten tilskudd har vært blandet, slik at du kanskje vil tenke to ganger før du inkluderer det i kosten.

Plante-baserte matvarer

Plant-baserte ernæring, inkludert matvarer som frisk frukt, grønnsaker og helkorn, er effektiv på å hjelpe å forebygge og behandle kreft, ifølge informasjon fra American Cancer Society. Ideelt sett bør rundt 60 prosent av en kreft-bekjempelse diett består av disse matvarene, med helt lik mellom de tre typene. Gode ​​frukter og grønnsaker for å bekjempe kreft inkluderer grønne grønnsaker som spinat, salat og brokkoli, sammen med fargerike frukter som tomater, bær og druer.

Protein og fettkilder

Selv om protein og fettkilder er nødvendig for å sikre god helse, bør de bli konsumert med forsiktighet under en anti-kreft-diett. Hold deg bare til magre proteinkilder som fjørfe og sjømat, som er naturlig lav i usunn mettet fett. Konsumere mest umettet fett fra nøtter, matoljer og frø for å holde dine sjanser for å utvikle kreft lav. Limit mettet fett til ikke mer enn 10 prosent av totale daglige kalorier, og transfett til ikke mer enn to gram per dag.

Gurkemeie

Gurkemeie er et krydder som vanligvis brukes i Øst-matlaging og dobler som en medisinsk ingrediens i tradisjonell Øst medisin. Ifølge opplysninger fra American Cancer Society, har studier på gurkemeie vist at den skal være effektiv på å bremse eller stanse utviklingen av kreftceller. Gurkemeie har vist trygt å konsumere i doser opp til 10 gram per dag (for korte perioder av gangen) og 3,6 gram per dag (for lengre perioder av gangen).

Beta-karoten

Betakaroten er en type næringsstoff som kroppen bruker til å konvertere til vitamin A. Ifølge ACS, selv om noen studier har funnet noen marginal kreft-bekjempelse fordel for forbruket av beta-karoten, andre har involverer lungekreft vist enten ingen effekt eller at ytterligere beta-karoten faktisk fremskynder døden av pasienter.

Hva gjør Gurkemeie Curcumin Gjør for helse?

Hva gjør Gurkemeie Curcumin Gjør for helse?


Et fast innslag i indisk mat, er gurkemeie en gul krydder med en dyp, jordnær smak og noen overraskende helsemessige fordeler. Den aktive phytochemical i gurkemeie er curcumin, som gir krydder med sin karakteristiske farge og mange av dens helbredende egenskaper.

Kreft

Gurkemeie har vist seg å ha gunstige effekter på bryst, tykktarm, prostata, og hudkreft. Det er antatt at gurkemeie har en direkte virkning på kreftceller på grunn av dens antioksidantaktivitet og evne til å hindre blodstrømmen til cellene.

Magen

I hundrevis av år har gurkemeie blitt brukt til å behandle mage plager i indisk kultur. Det kan ha beroligende fordeler for magesår, halsbrann og generell kvalme.

Antiseptisk

Gurkemeie har naturlige antiseptiske egenskaper og kan brukes til å behandle kutt, skrubbsår og brannsår.

Liver

En utprøvd leveren detox, stimulerer gurkemeie galle produksjon og hindrer dannelse av gallestein.

Leddgikt

Gurkemeie er kjent som en kraftig anti-inflammatorisk. Det kan lette symptomene på leddgikt og revmatoid artritt.

Alzheimers sykdom

Gurkemeie bidrar til å fjerne amyloid plakk fra hjernen, som kan hindre eller bremse utviklingen av Alzheimers sykdom.