Digidexo.com

revet muskel hoste

Symptomene på en revet muskel i skulderen

De fleste muskel tårer i skulderen som regel innebære Rotator cuff, en gruppe av muskler og sener som holder armen i sokkelen. Det er ett ledd i kroppen som har størst utvalg av bevegelse, noe som gjør den til en av de mest utsatt for skader. Hvis noen skulle lide en revet muskel i skulderen, betyr det at en andel av fibrene i muskelen er separert, forårsaker en avdeling som kan spørre en rekke symptomer.

Smerte

For folk flest, en avrevet muskel i skulderen betyr smerte. Intensiteten av denne smerten er påvirket av graden av slitasje. Det kan være et lite rip i fibrene, forårsaker en mer moderat mengde verke og ømhet, eller en fullstendig splittet av muskelen, spørre en intens og ødeleggende smerte. For andre kan en muskel tåre bare forårsake smerte når visse bevegelser er engasjert, for eksempel heve en arm over hodet, og nådde ut til fronten eller plassere vekten på den berørte skulderen.

Hevelse

En avrevet muskel i skulderen kan også føre til en person til å lide hevelse. Denne svelling er alltid isolert til området for skader, da det er et resultat av kroppens reaksjon på rive. Når noen holder ut en revet muskel, vil blodet umiddelbart rush til skulderen, slik at den blir betent. Denne inflammasjon kan noen ganger bli sett på som en hevelse over punktet av muskel separasjon.

Blåmerker

Ettersom blodet styrter til muskel tåre, vil noe av det slippe gjennom noen av blodårene som har blitt skadet på grunn av skade. Å ha noe sted å gå, begynner blodet til basseng og sakte danne det som er kjent som et blåmerke. Mye som symptom på hevelse, vil blåmerke danne direkte over poenget med muskel separasjon.

Svakhet

Det er heller ikke uvanlig for en avrevet muskel i skulderen for å be noen grad av svakhet. Avhengig av alvorligheten av riften, kan denne svakheten variere fra svake til merket. Hvis det er en ganske liten separasjon, kan en person ikke engang merke til noen impingement i styrke. Men med en mer betydelig slitasje, vil det typisk ta med på en merkbar svakhet, spesielt når sammenlignet med den andre skulder og arm.

Immobilitet

Når noen lider av en avrevet muskel i skulderen, kan han står overfor en endring i mobilitet, noe som betyr at omfanget av bevegelse kan minske eller bruken av armen kan bli begrenset. I stor grad, vil dette symptom også påvirkes av alvorligheten av skaden, som strekker seg fra begrenset bevegelse helt til total svikt muskel.

Hvordan is en muskel belastning

Hvordan is en muskel belastning


Det er viktig å vite den riktige fremgangsmåten for riktig å bruke is til en muskel belastning eller rive for å effektivt redusere hevelsen. Brukes sammen med kompresjonspakker, hvile og heving av den skadde området, bruke is til en muskel belastning er en av de beste måter å lindre ubehag forbundet med en skadet eller revet muskel.

Hvordan is en muskel belastning

Is en muskel belastning

•  Påfør en ispose direkte på muskel belastning (etter dekker området med et rent håndkle). Hold isen på i 15 til 20 minutter per time i løpet av de første timene. Hvis du ikke har en skikkelig ispose tilgjengelig, kan du bruke en liten pose med frosne grønnsaker eller en plastpose fylt med isbiter.

redusere hyppigheten av isen pakker til 15 til 20 minutter hver 3 eller 4 timer under den andre dagen etter skaden.

Kontroller at den skadde området er rent og tørket av etter at ispose er fjernet, spesielt hvis du skal søke på en kompresjonspakke eller elastisk bandasje umiddelbart etterpå.

Fortsett å bruke isen pack for en tredje dag om nødvendig, holde samme frekvens som dagen før. Hvis smertene og hevelsen ikke har betydelig redusert etter den tredje dagen, bør du oppsøke lege umiddelbart, siden tåre er trolig mer alvorlig enn du opprinnelig trodde.

Bruk en varmepakke eller varmepute først etter at hevelsen har gått helt ned. Varmeterapi, når den skal anvendes, er også effektiv i helingsprosessen. Ved hjelp av en varmepakning før hevelsen har gått ned kan forverre skaden, imidlertid.

Sjekk elektroniske ressurser, som for eksempel eMedicineHealth.com og MedicineNet.com, for flere tips om hvordan du skal bruke isen til muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Bruke is til en muskel belastning er mer effektiv når du bruker prisformelen som behandling. PRIS innebærer "Beskytte" skaden fra ytterligere forverring, "Hvile" skaden slik at det kan gro skikkelig, "Icing" skaden for å redusere hevelse, "Komprimering" skaden ved å pakke den i et støttende elastisk bandasje og "heve" the skade for ytterligere å redusere svelling.
 • Ice bør aldri brukes på bar hud. Dekk alltid den skadde området med et rent håndkle først.

Rask gjenoppretting av muskel tårer

Muskel tårer kan være en smertefull prøvelse og hindre daglige aktiviteter. Når en muskel er revet, er det vanskelig å tenke på noe annet enn healing så fort som mulig. Flere metoder kan anvendes alene eller i kombinasjon for å helbrede en revet muskel raskt.

RICE

RICE-metoden er den raskeste form for gjenvinning for første én til to dager etter at en muskel har blitt skadet. Denne forkortelsen står for hvile, is, kompresjon, og høyde. Først slapp revet muskel ved å ikke gjøre noe anstrengende å forverre skaden. Bruk is til det berørte området for å lindre hevelse og betennelse. Vikle en elastisk bandasje for å sikre is på sin plass. La virke i 15 minutter, løsne bandasjen og fjerne isen. Isen kan påføres på nytt etter ca 20 minutter. Gjør dette tre til fire ganger om dagen. Hold skaden hevet mens is og kompresjon brukes. Pass på at den skadde området er hevet over hjertenivå til stanch flyten av blod til skade.

Heat Therapy

Varme terapi er enkelt, billig, lindrer avrevne muskler, og hjelper dem leges raskt. Det er nok av metoder du kan bruke: et varmt bad, varmepute, et varmt håndkle, eller varmeflasker. Uansett hvilken metode du velger, sørg for varmen er på et middels nivå. Hvis den er for mild, kan det ikke gjøre mye godt for helbredende formål. Hvis det er for varmt, kan det brenne huden din. Plasser varmekilden på revet muskler i minst 20 til 30 minutter. Gjenta denne syklusen minst tre ganger om dagen til du føler lettelse.

Massasjeterapi

Denne formen for behandling fungerer så bra fordi det stimulerer blodtilførselen til skadestedet. Du kan velge å utføre din egen massasjeterapi rett og slett ved å gni revet muskel. Men, hvis du kan gå til en profesjonell massasjeterapeut, kan det fremskynde helbredelse tid. Hun kan utføre slag som cross-fiber friksjon som fokuserer på en bestemt skadde muskelen. Masserer dem vil bidra til å eliminere voksninger som har dannet seg i muskel og nedgang arrvev.

Se en lege

Dersom de nevnte behandlinger ikke akselerere healing tid for en muskel tåre eller du har en alvorlig skade, søke råd fra en lege. Han vil være i stand til å finne den skadde muskelen og gi råd om behandling. Dette vil bidra til at din metode for behandling vil være nyttig i stedet for skjerpende en skadet muskel. Legen kan også foreskrive smertestillende eller muskelavslappende å bruke i kombinasjon med andre former for terapi.

Hvordan behandle en muskel rive i Back

En revet tilbake muskel kan være et resultat av en ulykke eller slag. Du kan også rive en ryggmuskelen ved å ikke strekke ordentlig og over-anstrenge deg. Muskelen tårer kan variere fra 5 prosent av muskelen blir revet i en rift som strekker seg over hele bredden av en muskel. Mens en lege kan være i stand til å fortelle deg omfanget av skaden, vil gjenopprettingsprosessen være opp til deg. Ved å hvile og arbeide for å gjenoppbygge ryggmuskelen, kan du hjelpe fremskynde sin helbredelse.

Hvordan behandle en muskel rive i Back

•  Ta en anti-inflammatorisk medikament, slik som et NSAID (ibuprofen eller naproksen), som anvist av etiketten. Dette vil bidra til å få ned en hevelse som omgir revet muskel. For alvorlige tårer, kan legen forskrive reseptbelagte muskel relaxers, men ikke alle muskel tårer vil nødvendiggjøre slike legemidler.

Når han ikke jobber for å bygge din muskelen opp igjen --- og spesielt hvis skaden er fersk --- hvile ryggen din så mye som mulig, og unngå aktiviteter som sårer eller forverre revet muskel.

Øvelse ryggen. Ved å trene, styrke deg muskler og hjelpe det til å gro. Besøk en fysioterapeut eller en personlig trener for flere sesjoner, etter behov. Hun vil kunne hjelpe deg i å velge øvelser som hjelper i stedet for skade den berørte muskelen. Når du tar deg tid til å gjenoppbygge muskler, er du mindre sannsynlig å rive den samme muskelen igjen.

Vent en passende mengde tid før du går tilbake til en normal treningsøkt rutine og løfte tunge gjenstander. Det er normalt for en avrevet muskel til å ta en måned å lege.

Den beste måten å behandle en trakk muskel i magen

Den beste måten å behandle en trakk muskel i magen


Under hard trening eller andre kraftfulle aktiviteter som tunge løft eller en hard nys, er det mulig å skade deg selv ved å strekke eller rive magemusklene. Denne type skade er ofte referert til som en anstrengt eller trukket muskel. Denne tilstanden forårsaker betydelig muskelsmerter i mageregionen. Behandling av tilstanden på riktig måte vil redusere nivået og varigheten av smertene.

Hvile og Ice

Kjøp en gjenbrukbar ispose eller gjøre en ispose ved å plassere is i en plastpose og innpakning posen i en vaskeklut eller håndkle. Plasser ispose på det skadde området for en halv time umiddelbart etter skaden. Gjenta påføringen hver tredje til fjerde time for noen dager inntil smerten avtar, ifølge University of Michigan Health System.

Etter 48 timer er gått, slik at den veksler is terapi ved bruk av en varmepute lindre smerte, ifølge MDGuidelines.com.

Ikke bruk musklene noe mer enn absolutt nødvendig for å unngå ytterligere skade og økt smerte. Hvile så mye som mulig og pakk magen med en elastisk bandasje for å begrense bevegelsen.

Anti-inflammatoriske medisiner

Spør din lege om anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse og smerter i trakk muskel. Leger ofte foreskrive Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for trakk muskler.

Ta bare foreskrevet dose av NSAIDs. Denne klassen av narkotika inkluderer ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre tilgjengelig i over-the-counter skjemaet. Daypro, Naprosyn og andre mer potente ikke-steroide anti-inflammatoriske stoffer er tilgjengelig på resept bare.

Ikke ta NSAIDs for mer enn sju sammenhengende dager hvis du er over 65 år, ifølge University of Michigan Health System.

Return To aktivitet

Hvis skaden ser ut til å være helbredende uten behov for større medisinsk oppmerksomhet, bør du gå tilbake til normale aktiviteter etter hvert som smertene avtar. Unngå tunge løft, vridning eller strekking av magen eller kan det bremse helbredelsesprosessen og føre til mer smerte.

Abdominal brokk

Hvis det smertefulle området i magen buler ut, kan du ha en abdominal brokk. Brokk oppstår når muskelen tårer og en del av mageinnhold, som tarmene, presser gjennom revet muskel, i henhold til Society of American Gastrointestinale endoskopisk kirurgi (SAGES).

Tenk deg at et dekk er revet og rør inne presser seg på utsiden. Dette er i utgangspunktet hva som skjer under en abdominal brokk. Denne typen skader kan kreve kirurgi for å reparere.

Se en lege umiddelbart dersom du merker en bule nær smertefulle området i magen. Hvis du trenger operasjon, vil kirurgen reparere revet muskel og "patch" bukveggen for å gi deg en raskere utvinning.

Hvordan kan jeg vite om jeg har Torn en muskel?

Idrettsutøvere ofte lider revet muskler. Men altfor ofte, har de ikke gjenkjenne symptomer på en anstrengt muskel. I stedet for å hvile sine muskler - riktig behandling for de fleste av muskel stammer - idrettsutøvere prøver å løpe, løfte eller jogge gjennom deres smerte. Dette bare forsinkelser utvinning tid. Ved å gjenkjenne symptomene på en revet muskel, idrettsutøvere er mer sannsynlig å skikkelig hvile kroppen sin, slik at deres anstrengte muskler til å helbrede naturlig.

De fleste muskel stammer er i bena

Idrettsutøvere legger mye belastning på beina. Dette forklarer hvorfor majoriteten av revet muskler foregå i benet området. Vanlige muskel tårer i denne delen av kroppen inkluderer kalv, hamstring, quadriceps og plantaris stammer. Kalv stammer er spesielt vanlig hos idrettsutøvere som ofte har å plante føttene før du kaster en ball, svingende en tennisracket eller sparke en fotball. Denne muskelen tåre skjer når foten bøyer seg utover sin typiske spekter av bevegelse. De som lider av dette tåre kan høre en høy lyd, eller føler en skarp slepebåt, som kalv muskel tårer fra akillessenen.

Quadriceps belastningen er også vanlig. Dette tåre skjer vanligvis når noe - en ball eller en hjelm, for eksempel - slår fremre lår hardt nok direkte. Avhengig av alvorlighetsgraden av slag, kan være intens smerte.

Vanlige symptomer på en revet muskel

Det er visse tegn å se etter når du prøver å finne ut når en muskel har vært anstrengt eller revet. Den mest åpenbare tegn er smerte. Denne smerten kan være akutt, et plutselig utbrudd av smerte som oftest skjer umiddelbart etter en åpenbar skade. Smerten kan også komme på mer gradvis. Dette skjer vanligvis etter repeterende bevegelser, for eksempel når noen løfter frivekter eller svingende en kickboxing racketen for en lengre periode.

Hevelse er en annen vanlig tegn på en revet muskel. De som lider en revet muskel kan også føle knop i sine kalv muskler, biceps, skuldre eller quadriceps. Disse knutene resultatet når omliggende muskler krampe i et forsøk på å beskytte den anstrengte muskler.

Mennesker som befinner seg favorisere det ene beinet over det andre, eller en arm over den andre, kan lide av en revet muskel. Folk ofte ubevisst favoriserer sunn benet eller armen over en som er plaget av en anstrengt muskel.

Resten er vanligvis den beste behandling

I de fleste tilfeller kan man best kan behandle sine avrevne muskler med hvile. Når en muskel tåre skjer, bør ofre umiddelbart heve sin berørte området. Dette fører blod til å strømme bort fra det skadde området, reduserer smerte. Langtidsbehandling meste innebærer hviler den anstrengte muskler. Det er viktig å avstå fra anstrengende aktivitet som kan føre til enda større skade.

Dersom smerte vedvarer i flere uker, eller hvis smertene fra muskel tåre er spesielt intens, ofrene bør søke utenfor medisinsk behandling.

Hvordan behandle en muskel Pull

Hvordan behandle en muskel Pull


En muskel pull oppstår når en muskel er strukket utover sin evne og noen muskelfibre tåre. Muskel trekker variere fra mild til alvorlig, avhengig av hvor mye muskler revet. Riktig behandling av en muskel pull vil ikke bare hjelpe deg å helbrede, men vil også bidra til å forhindre fremtidig skade.

Bruksanvisning

Behandle en Minor Muscle Pull

•  Hvile og unngå belastning på trakk muskel. Du vil sannsynligvis oppleve et begrenset utvalg av bevegelse.

Ice revet muskel for ikke mer enn 15 minutter hver time. Ice vil bidra til å redusere hevelse og smerte.

Ta anti-inflammatoriske medisiner for å lindre hevelse og smerte.

Utfør strekninger på trakk muskler hvis du er i stand. Hold strekninger lys og mild. Da bare å strekke muskel hvis det ikke er noen smerte involvert.

Behandle en alvorlig muskel Pull

Stopp all trening umiddelbart. Sett så lite belastning som mulig på den skadde muskelen. Du ønsker ikke å risikere å rive muskel videre.

6. Påfør isen til den skadde muskelen til å bidra til å redusere hevelse og smerte. Bruk isen ofte i løpet av de første dagene etter skade.

Pakk den skadde området med en bandasje for å bidra til å kontrollere hevelse og hindre uønsket bevegelse.

Unngå å bruke varme til den skadde muskelen. Varme vil øke blodstrømmen og hevelse til den skadde området.

Se en lisensiert medisinsk faglig til å behandle muskelkraft. Ta noen medisiner foreskrevet av legen din.

Rest så mye som mulig. Følg et godt kosthold, og gir musklene dine med nødvendige næringsstoffer og ressurser til å reparere seg selv, for eksempel karbohydrater, protein og fiber.

Innføre stretching og range-of-motion bevegelser etter flere dager med hvile. Ikke strekk eller gå utover din muskel grenser. Over tid bør du se økt fleksibilitet og bevegelsesutslag.

Hint

 • Hvile gir muskel tid til å reparere seg selv.
 • Ikke utøve muskel til et punkt der du føler smerte. Men ta vare å unngå mista ubehag og stivhet for smerte.
 • Alvorlige muskel trekker bør behandles av en lisensiert medisinsk faglig. Hvis smertene vedvarer eller forverres i løpet av en dag eller to, kan du se en medisinsk faglig umiddelbart.

Bivirkninger av Nysing

Bivirkninger av Nysing


Nysing er en måte for kroppen å kvitte seg med uønskede objekter som for eksempel partikler av skitt eller andre miljø irritanter. En trigger for nysing er når noe i nesen kiler. Nysing er et symptom på allergi, forkjølelse, influensa og andre sykdommer. Noen mennesker nyser når de blir utsatt for sterkt lys og personer med dette muligens arvelig tilstand kalles \ "photic sneezers. \"?
.

Hva som forårsaker et nys?

Nysing er en kompleks fysiologisk prosess som starter når nesen møter stimuli som støv eller røyk. Dette informerer den delen av hjernen som styrer nysing at noe må bli utvist fra nesen. Hjernen sender meldinger til andre muskelgrupper, forårsaker mange av musklene i kroppen til å bli aktive i nysing prosessen. Alt av denne aktiviteten går inn i en enkelt nys, og fordi så mange deler av kroppen er involvert, kan det være forskjellige bivirkninger.

Muskler involvert i å skape et nys

I en iVillage / Your Health artikkelen, professor og allergolog Dr. Norman Klein forklarer at musklene skal trekke seg sammen i en bestemt rekkefølge for et nys oppstår.
\ "Musklene og deres rekkefølge av kontraksjon er:?

Magemusklene? Brystmusklene? Membran (store muskler under lungene)? Stemmebånd muskler? Musklene på baksiden av halsen? Musklene i øyelokkene (øynene ufrivillig nære under et nys). \ "

Tilbake relaterte skader

En anstrengende hoste eller nysing angrep kan forlate deg med tilbake spasmer og øvre eller nedre ryggsmerter og kan forårsake skade. Sprek nysing ikke bare wracks hele kroppen, men presset kan bli så intens at det kan faktisk føre til en svekket spinal plate til herniate. Nysing forverrer allerede eksisterende muskel- og skjelett belastning og kan øke ryggsmerter som resulterte fra en tidligere skade. ??

Nysing kan føre til at noen forstuer et leddbånd i korsryggen. Isjias kan gjøres verre av nysing, og selv om dette ikke er en vanlig foreteelse, en svært kraftig nys kan resultere i en revet muskel eller til og med en brukket \ "flyter \" rib.

Ribber, Nerver og trakk muskler

Et nys kan trekke Intercostalmuskler, som er en liten muskel mellom ribbeina, og dette kan være svært smertefullt. Også svært smertefullt er når kraften i et nys fører posisjonen til felles der ribben møter ryggraden blir forskjøvet. Nysing kan utløse muskelspasmer og forverre klem nerver, som begge kan føre til smerter og ubehag.

Bones

Personer som lider av osteoporose - en sykdom som fører til tap av beintetthet, noe som resulterer i tynning av benvev og økt mottakelighet for brukket bein - kan opprettholde skader fra fall, fra å løfte tunge gjenstander, og fra kraft nysing. Kraftig nysing er spesielt farlig for eldre og har vært kjent for å føre til smertefulle vertebrale kompresjonsbrudd, som er når bein i ryggraden blir ødelagt på grunn av traumer.

Aortadisseksjon

Det er mulig for et nys å bidra til å forårsake en rift i aorta. Denne tilstanden er kjent som \ "aortadisseksjon. \" I en sak rapport med tittelen, "Akutt aortic Disseksjon Provosert av nys," forskere diskutere forholdet mellom nysing og aortadisseksjon og fokus på "en pasient som utviklingen av aortadisseksjon var sekundært til nysing, selv om hypertensjon var til stede som en risikofaktor. \ "Resultatene av denne studien var ikke avgjørende, og forskerne var i stand til å si sikkert hvorvidt nys alene forårsaket aortic tåre.

Heart Attack Myte

Det er ikke mulig for en voldelig nys å forårsake et hjerteinfarkt. Et nys kan forårsake symptomer som ligner på det du kan oppleve i løpet av et hjerteinfarkt, slik som føler ør eller svimmel eller opplever en følelse av tetthet i brystet. Membranen muskelen trekker seg sammen kan føre til denne følelsen av tetthet ved å øve press på øvre del av brystet, men det er ikke et hjerteinfarkt.

Symptomene på Torn muskelvev

Symptomene på Torn muskelvev


En muskel kan bli revet når det er anstrengt eller over-utøvde, handlinger som forårsaker muskel fibrene til å trekke fra hverandre. Selv om avrevne muskler kan oppstå hvor som helst i kroppen, de er mest vanlig i beinmuskulaturen. Heldigvis er det mange måter å diagnose en revet muskel. Etter diagnose, behandling kan redusere eventuelle smerter eller ubehag mens akselererende helbredelsesprosessen.

Symptomer: Torn muskelvev

Selv om avrevne muskler kan oppstå hvor som helst, de ofte forekommer i beinmuskulaturen. Flere vanlige revet muskel forholdene er hamstring belastning, plantaris belastning, quadriceps belastning, og gastrocnemius belastning, ellers kjent som en kalv muskel pull.

Gastrocnemius stammer vanligvis oppstår når foten er bøyd oppover utover sitt normale utvalget av bevegelse; dette tvinger leggmuskelen utover sine grenser. Vanligvis pasienter rapporterer høre eller føle en popping, som oppstår når muskelen tårer bort fra akillessenen. Disse stammer er utbredt blant idrettsutøvere, inkludert tennisspillere og joggere.

En plantaris belastningen rammer den plantaris muskel, en tynn muskelen som ligger ved den nedre enden av femur (det største ben i den øvre benet) og kneleddet. Fordi denne muskelen ikke tjener en funksjon i å bøye kneet, vil en rift ikke resultere i meget store smerter. Denne belastningen kan forekomme alene eller i forbindelse med gastrocnemius belastning. En rift i hamstring muskel - den muskelen som strekker seg ned på baksiden av låret - kan oppstå fra å kjøre, sparke eller hoppe.

Vanligvis pasienter beskriver å høre eller føle en popping, vanligvis på baksiden av låret. En quadriceps belastning påvirker den store gruppen av musklene i forsiden av låret, som medvirker til å rette ut kne. Denne skade er vanlig i løpere, og smerte er vanligvis plassert i forsiden av låret.

Umiddelbar Behandling av Torn muskelvev

Umiddelbart etter å gjenkjenne disse symptomene, er det viktig for pasienten å stoppe enhver anstrengende aktivitet, og i stedet heve beinet. Dette fører til at blod kan strømme bort fra såret, lettelser ubehag i muskelen. Bruk is for å redusere hevelse, men det er viktig å ikke sette isen direkte på huden. I stedet brytes isen i en vaskeklut eller håndkle. Dersom revet muskelen er plassert på baksiden av benet, plasserer isen under benet. Hvis det er på leggen eller låret, anvende is til forsiden av leggen, ved hjelp av elastiske for å holde isen i stedet. Is skaden i 15 til 20 minutter hver noen timer for de første 48 til 72 timer.

Langtidsbehandling: Torn muskelvev

Ved å redusere ubehag i muskelen, er det nødvendig å avstå fra anstrengende aktivitet som kan sette belastningen på revet muskel. I stedet bør pasienter hvile inntil smerten avtar; det bør ikke forverres. Hvis den gjør det, er det viktig å hvile mer og kontakte lege. I tillegg bør pasienten avstå fra å forsøke å gå i trapper eller gå. Som quadriceps i front lår bistå i å komme ned trappen, hamstrings på baksiden av låret bistå i å gå opp trappene, og leggen bistå i å skyve tærne opp fra bakken. Pasienter kan også bruke anti-inflammatoriske medisiner - inkludert ibuprofen eller naproxen natrium - for å redusere hevelse og smerte. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner. Sørg for å følge alle doseringsanvisning.

Symptomer på Alvorlig revet muskler

Hvis du opplever varig smerte eller smerte forverres, er det viktig å kontakte lege umiddelbart. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig skade, som kan ha behov for fysioterapi, eller kirurgisk reparasjon. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner. Sørg for å følge alle doseringsanvisning. Pasienter med mer alvorlige revet muskler opplever ofte symptomer som ødeleggende smerte, hevelse, blåmerker og langvarig healing.

Forebygging av Torn Abdominal Tissue

For å hindre tårer i musklene, varme opp musklene med strekninger og moderat trening. I tillegg pasienter som føler smerte i sine muskler når du skal fylle en aktivitet bør ikke arbeide mot smerte; i stedet, avstå fra aktiviteten til smertene avtar. Fortsetter handlingen kan føre til en revet muskel eller en mer alvorlig tilstand. Ta kontakt med en personlig trener eller fysioterapeut for å utvikle en personlig strekker rutine for å hindre deg fra skade. Alle muskler og deler av kroppen skal bli varmet opp og strukket før trening.

Hvordan fikse en Torn Muscle

Hvordan fikse en Torn Muscle


En revet eller trukket muskler, også kjent som en muskel belastning, forekommer oftest i leggen under fysisk trening. Vanligvis, vil muskelen rive mens du akselererer eller skiftende retninger. Du kan identifisere en revet muskel ved en popping støy med umiddelbar smerte etter pop. Hvis du lider av en muskel tåre i leggen, vil muskelen seg sammen og tærne vil umiddelbart peke ned. Du kan se blåmerker rundt revet muskel på grunn av indre blødninger i muskelen. Det er noen skritt du kan ta for å helbrede din revet muskel, blant annet besøke legen så snart som mulig.

Hvordan fikse en Torn Muscle

•  Se legen å bestemme bein er ikke brutt, og du ikke har revet noen sener. Hvis du har fått en bekreftelse på en revet muskel av legen din, vil han eller hun la du kommer hjem for å hvile den.

Følg RICE behandling. RICE behandling er nyttig for enhver forstuing --- det står for Rest, Ice, Compression og Elevation. Vikle din revet muskel med et ess bandasje og heve det så blod ikke samle seg i foten. Plasser is på foten og la den hvile for de første dagene.

Delta i passiv stretching. Når du ikke føler noen smerte i revet muskel, som kan ta opp til et par uker, kan du begynne forsiktig strekke det. Hvis du har revet leggmuskelen, mens du sitter ned med beinet utvidet, bøy tærne og nå sakte mot foten med hendene. Gjenta ca 10 ganger. Hvis du føler noen smerte, gjør en mer skånsom strekning som rullende ankelen opp og ned og fra side til side.

Delta i aktiv strekker seg så snart du kan gå på foten. Stå og nå ned til ta på tærne. Hvis du lider av en leggskade, veldig forsiktig utfall ikke-skadet benet foran det skadde beinet til å strekke ut muskelen.

Practice motstand øvelser. Ta en øvelse band og plassere sentrum av den under tærne. Hold hver ende av båndet med hendene og trykk forsiktig ned foten mens du løfter på bandene. Forsiktig strekke beinet mens du bruker motstand band, betaler spesiell oppmerksomhet til stive og ømme områder.

Se legen din når du føler du er smertefri. Han eller hun kan bestemme om du vil være i stand til å gjøre kraftig mosjon igjen.

Hint

 • Drikk rikelig med vann mens du gjenoppretter fra en revet muskel.
 • Hvis du går tilbake til vanlig fysisk trening for tidlig, risikerer du å utvikle en kronisk skade.

Slik reparerer en Torn Muscle

Når en muskel er revet, kroppen reparerer rive med arrvev. Dette skjer vanligvis i løpet av de første 48 timer eller så etter skade oppstår. Arrvev ikke er fleksibel som det omliggende muskler og mykt vev, og det kan føre til et svakt område. Dette kan gjøre det lettere å re-skade det samme området flere ganger. Den arrvev er svakere og mer sprø enn vevet som den har erstattet. Å fremme helbredelse og for å minimalisere eventuelle permanente svakhet i området, bør du ta skritt for å oppmuntre tilstrekkelig blodtilførsel til området.

Slik reparerer en Torn Muscle

Minimer aktivitet med revet muskel i 72 timer.

Start litt lett aktivitet etter 72 timer. Det er viktig ikke å re-skade revet eller anstrengt området, men hvis du holder det for lenge, kan det bli enda svakere og mer skjør. Lett aktivitet kan være en god del av rehabilitering av muskelen, og det oppfordrer blodtilførselen til området, aktivere lymfesystemet. Dette bidrar til å rense giftstoffer og annet avfall ut av kroppen, noe som kan ha samlet seg etter en skade.

Ta hensyn til noen skarp smerte man føler seg. Hvis noen aktivitet du gjør gjør området vondt, slutte å gjøre det umiddelbart.

Bruk ultralyd, varmeterapi og massasje for å øke blodtilførselen til det skadde området. Øker blodstrømmen til herjede området bidrar til å sikre at muskelen har rikelig med oksygen og andre næringsstoffer, som vil hjelpe den til å gro. Ellers kan det bli stiv og danne en masse av arrvev, noe som gjør den svakere og mister fleksibilitet i området. Økt blodtilførsel hjelper muskelen til å leges raskere og helbrede bedre, uten for mye stiv og sprø arrvev.

Drikk rikelig med væske. Holde riktig hydrert også bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hint

 • Du kan oppleve noen sårhet og ubehag. Dette er normalt etter en skade, men sterke smerter bør unngås som et tegn på at du er overdoing det og bør ta av litt.
 • Det kan være lurt å bruke muskler for å få fortgang i rehabiliteringsprosessen og å gjenvinne styrke, men du bør være forsiktig på den og stoppe når du føler sterke smerter. Dette er kroppens måte å fortelle deg at du kan gi mer skade.
 • Hvis du har en alvorlig skade, bør du alltid oppsøke lege. Alvorlige muskel tårer kan kreve kirurgi, avhengig av hvor tåre er og hvor dårlig det er revet. Noen tårer kan være effektivt helbredet uten medisinsk intervensjon, men det er alltid best å ta vare på rive og kontakte legen din hvis du er bekymret for helbredelsesprosessen.

Forskjellen mellom en Trakk & Torn Muscle Tendon

Forskjellen mellom en Trakk & Torn Muscle Tendon


En trakk muskel og en revet muskel er den samme. Trakk eller revet muskler er ofte på grunn av overarbeide eller overbelastning muskelen. De er smertefullt og kan kreve en lege omsorg, avhengig av alvorlighetsgraden.

Forebygging

For å hindre en trakk eller revet muskel, stretch og styrke musklene på en jevnlig basis, anbefaler SportsDoctor.com.

First Degree

En første grad trukket eller revet muskel er mildt smertefullt og fortsatt gjør det mulig for nesten 100 prosent av bevegelse og bevegelsesutslag. Mindre enn 5 prosent av muskelen er skadet.

Second Degree

En annen grad trukket eller revet muskelen er smertefulle, som de berørte muskelen er sprukket, men ikke helt revet. De forårsaker vanskeligheter entreprenør muskelen. Når i bena, de forårsake smerte mens du går og står.

Third Degree

En tredje grad trekkes eller revet muskel har en rive over hele bredden av muskelen. De er svært smertefullt og kan vanligvis bare repareres med kirurgi.

Healing

Trakk eller revet muskler reparere seg selv med kollagen, også kjent som arrvev.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp


Running innebærer konstant repeterende bevegelser, så det er ikke rart at opptil 70 prosent av løpere utvikle skader hvert år. En av de muskelgrupper som er utsatt for smerte er kalven. Ofte løpere klager over at de opplever kalv smerte mens du kjører. Du kan forhindre at noe av denne smerten ved å holde kalv muskler fleksibel.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

•  Stå med hendene mot veggen. Skritt tilbake slik at du lener deg fremover og det ene beinet er foran den andre. Hold begge føttene fullt på bakken og lene videre fremover til du føler en strekk i midten av leggen din. Hold strekken i 15 sekunder og gjenta på det andre benet.

To Remain i posisjon med hendene mot veggen, men denne gangen bringe begge føttene sammen. Lean hoftene fremover og bøy knærne litt til du føler en strekk i leggene. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder.

Stå på kanten av et trinn eller dempe med hælen hengende på ryggen. Hold på et rekkverk eller vegg for støtte og sakte senke hælen mot bakken. Hold knærne rett. Pause når du føler en mild strekk og hold denne posisjonen i 30 sekunder. Bøy knærne litt å strekke lavere kalv. Hold denne posisjonen i 30 sekunder.

Hint

 • Hopp prerun strekninger. En 2011 rapport fra forskere ved Feltet Association George Washington University og USA Track og konkluderte med at stretching før et løp ikke ut til å redusere skader i det hele tatt. Fokuser i stedet på å varme opp med en lett joggetur før løpeturen og på stretching etter løpeturen når musklene er varme og ettergivende. Gjenta alle de ovennevnte strekker seg minst to ganger. Puste normalt under stretching. Riktig pust vil slappe kroppen din og øke blodstrømmen til musklene dine.
 • Unngå hopping ved dine strekninger som dette kan føre til tårer i musklene som kan føre til skader. Strekke til det punktet av ubehag, men ikke strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler noen plutselige smerter under strekningen, stoppe umiddelbart. Strekk alle andre beinet muskler etter din går så godt for å unngå muskel ubalanser. Hvis kalv smertene vedvarer selv etter vanlig stretching, snakk med din lege eller terapeut, som du kan ha en revet muskel.

Kosttilskudd for å bygge lean muskler

Kosttilskudd for å bygge lean muskler


Helseeksperter ved UCLA rapporterer at den beste måten å bygge muskelmasse er å holde seg til et balansert kosthold og en øvelse regime som inkorporerer heavy-styrketrening. Mange muskel-building kosttilskudd hevder å akselerere muskelvekst, men UCLA sier ekspertene å unngå dem. I stedet, spise en balansert diett som inneholder sunne proteinkilder og alle de næringsstoffene kroppen din trenger. The US Food Guide Pyramid er et godt eksempel på et sunt og balansert kosthold.

Muskelvekst

Ifølge University of New Mexico, oppstår muskelvekst når musklene reparere seg selv etter hard trening. Satellitt celler som omgir revet muskel fiber sverm til området av skaden. De smelter sammen for å danne en sterkere og større muskel. Prosessen krever protein og visse aminosyrer, som er byggesteinene i celle reparasjon.

Typer kosttilskudd

Idrettsutøvere og muskel utbyggere ta mange forskjellige typer kosttilskudd for å øke muskelvekst. To vanlige typer er proteintilskudd og prestasjonsfremmende kosttilskudd. Proteintilskudd hevder å stimulere muskelvekst ved å overbelaste kroppen med protein og aminosyrer som er nødvendige for muskelvekst. Prestasjonsfremmende kosttilskudd, slik som kreatin, tillate muskel utbyggere å intensivere treningsøktene, noe som fører til større muskel gevinster.

Anbefalt inntak av protein

Helserådgivende komité ved UCLA anbefaler at folk unngå dyre proteintilskudd. Alt proteinet som potensielle muskel utbyggere trenger er tilgjengelig i et sunt og balansert kosthold. UCLA panelet advarer om at muskel utbyggere trenger bare 0,8 gram protein per dag for hver kilo kroppsvekt. Tar mer enn dette kan føre til nyreskader, dehydrering og bein kalsium tap.

Sunn Protein Kilder

Siden de fleste planteproteiner mangler visse essensielle aminosyrer, kan en proteintilskudd brukes til å utgjøre forskjellen. Men i henhold til UCLA studien, er den beste metode for å følge en balansert, helsediett. Lær hvilke planteproteiner har som essensielle aminosyrer, og balansere kostholdet deretter. UCLA foreslår også å legge nonfat, pulverisert melk eller whey protein til supper og drikker for ekstra protein. Andre sunne proteinkilder omfatter eggehvite, soya-baserte produkter, nonfat meieriprodukter, bønner, nøtter, frø og magert kjøtt.

Kreatin

Selv om kreatin har blitt svartelistet av enkelte idrettsorganisasjoner (som NCAA), mange idrettsutøvere og muskel utbyggere fortsatt bruke den. Eksperter ved Rice University advarer om at det er ingen langsiktige sikkerhetsdata tilgjengelig for kreatin og tyder på at folk unngår å bruke det. Hvis du skal ta kreatin til tross for manglende data, sørg for å følge de anbefalte doser. Også drikke mye vann. Dehydrering er en vanlig bivirkning av kreatin bruk.

Hvordan er Sener og leddbånd annerledes?

Hvordan er Sener og leddbånd annerledes?


Sener og leddbånd er både fiber bindevev. De har ingen blodårer, så de er veldig treg til å helbrede hvis de blir skadet. Deres forskjeller fokusere på hvor de er festet.

Sener

Sener koble musklene til knoklene. De kan også legge muskler til strukturer, som øyeeplet.

Ligaments

Leddbånd koble bein til bein. De hjelper til å stabilisere ledd og holde bein på plass.

Forstuinger

En forstuing er en strukket eller revet ligament. Vanlige steder er ankelen og kneet.

Stammer

En stamme er et strukket eller revet muskel eller sene, ofte kalt en "trakk muskel." En vanlig anstrengt senen er hamstring.

Fun Fact

Hvis den fremre korsbånd (ACL) som kjører nær kneet er revet, er det ofte podet med en sene, hamstring, som er på baksiden av leggen.

Hip felles skader

Hofteleddet er trolig den mest jobbet skjelett del i kroppen. I løpet av et helt liv, hofteleddet bærer vekt, uansett om vedkommende er stående, sittende, huk eller liggende. Det tar også en høy forekomst av overgrep fra skade, sykdom og aldring. I respons, hofte føles noen ganger ulike grader av smerte.

Hip Joint Location

Ikke mange mennesker er i stand til å finne en hofteleddet riktig. Det er ikke den store benmasse ved den ytterste område av den nedre del av magen. Det er på toppen av leggbenet (femur). Den kuleformede ben passer inn i en koppformet beinstruktur som åpner for en rekke bevegelser.
En frisk hofteleddet tillater et utvalg av bøying og utretting stillinger. På grunn av sin konfigurasjon og veldig mekanisk natur, er denne felles kalt "ball og socket" tilkobling. Hofteleddet er i lysken, der beinet møter resten av kroppen din.

Hip Joint Pain

Smerter i hofteleddet kan ikke ha noe å gjøre med en hofteskade, som det kunne være forårsaket av en back problem, leddgikt, trochanteric bursitt, infeksjon, revet muskel, isjias, belastning, forstuing, senebetennelse eller osteonekrose.
Hip leddsmerter kan også signalisere bursa betennelsen. Bursa er en sac av væske som gir en pute for større trochanter, som ligger ved siden av lårhalsen. De fleste leger ser dette som slitasje-og-tåre smerte. Plutselige smerter når du deltar i en sport er et vanlig tegn på en revet muskel kalt acetabulær labrum.

Revet Hip Muskler

Den hippe har en svært kraftig sett med muskler, med piriformis er den mest betydningsfulle av dem. Denne muskelen er bak det hippe og hjelper roter benet til en utadrettet stilling.
Isjiasnerven, som er like bak denne muskelen, noen ganger vever seg mellom sener. Når piriformis muskelen trekker det kan knipe denne nerve, noe som resulterer i den intense smerten av isjias.

Hip Joint Injury

Slip-and-fall-hendelser generelt resultere i et hoftebrudd, noe som er svært vanlig hos eldre mennesker. Men dette betyr brudd som ikke alltid følger et dramatisk fall eller støt skade. Tilstedeværelsen av osteoporose kan føre til et brudd under dagligdagse, enkle oppgaver eller aktiviteter.
Et fall eller repetitive stress av kraftig mosjon kan resultere i en stress brudd i lårbenet halsen. Den stress brudd kan føles som en trakk muskel --- først. Det føles som en kjedelig verke, men det trenger ikke svare på resten. Denne smerten blir gradvis verre.

Hip Joint Treatment

Hvis du mistenker et hoftebrudd, får krisehjelp så snart som mulig. Noen ganger, er skaden åpenbar på grunn av en merkelig form for hip, omfattende blåmerker og / eller blødning. Hvis du ikke kan flytte hoften eller legge vekt på benet uten smerte, se en lege umiddelbart.
Hvis du behandler en skadet hofte er det viktig å være svært forsiktig og avstå fra alle aktiviteter som kan forverre den. Du kan utlede noen noen lettelse fra ibuprofen (Motrin) eller paracetamol (Paracet), som er tilgjengelig over-the-counter. Vær sikker på at du sover på den siden som ikke forårsaker smerte og legge en pute mellom bena for å avlaste trykket.

Når du er i tvil

Ta kontakt med din lege hvis smertene vedvarer i mer enn en uke, utvikler du et utslett eller feber, opplever du plutselig hoftesmerter eller føler smerter i begge hoftene eller i andre ledd. X-stråler vil identifisere hvis bein er brukket.
Imidlertid er den beste bestemmelse av skader på nerver og muskler med høy kontrast MRI arthrogram. Etter en gjennomgang av bildene --- og bruke en arthroscope --- en minimal invasiv reparasjon kan gjøres, spesielt på den store muskelen heter piriformis.
Reparasjon, for eksempel erstatte hofte, kan være mer omfattende på grunn av brudd eller degenerasjon. Selv recuperation kan ta seks uker, kan moderne teknologi for å skape en kunstig hofte som vil vare i 15 år.

Hvordan identifisere en Trakk Rib Muscle

Rib bur og musklene rundt ribbeina er utsatt for skader. Når du skader dem, noen ganger er det vanskelig å si om du har brutt et bein eller trukket en muskel. Telling forskjellen, er imidlertid nødvendig for å oppta den riktige behandling. Selv i det samme området, er en beinskade på brystkassen behandles annerledes enn en trakk muskel og en trakk muskel annerledes enn selv en revet muskel. Vite forskjellen kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger å gå til en lege og bidra til å finne riktig behandling for en raskere helbredelse prosess.

Bruksanvisning

•  Tenk på hvordan du fikk skaden. Trakk rib muskler oftest oppstår under en sport hvor kroppen din er vridd med makt. Golf og tennis er to av de idretter som oftest forårsaker denne skaden sammen med fotball, basketball og baseball. Hvis du fikk din skade i en innvirkning situasjon, er det mer sannsynlig å ha en forslått eller brukket ribbein.

Feel mellom ribbeina med fingrene i det generelle området av smerte. Hvis det er en trakk rib muskel ømhet vil være mellom i stedet for på ribbeina.

eliminere noen av de andre, mer alvorlige ribbe skader. Sterke smerter vil indikere en brukket ribbein eller et skilt rib. Hvis du har smerter mens du puster dette også indikerer en atskilt rib i motsetning til en trakk muskel. Disse skadene vil ta lenger tid å helbrede.

Tips og advarsler

 • Hvis du tror du har en eller flere brukne ribbein, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Et annet slag mot brystkassen kan føre til ytterligere skade på ribbeina eller punktere en lunge.

Øvelser for Torn Magen Muscle

Øvelser for Torn Magen Muscle


Når du lider av en revet magen muskel, er det svært viktig at du hvile og ta det med ro. Snakk med legen din om din enkelt tilfelle og diskutere din evne til å starte en øvelse diett. Det er viktig ikke å delta i noen underliv øvelser når du fortsatt kan føle smerte i revet muskel. Når smerten avtar, kan du starte et kurs for milde øvelser.

Finger Press

Legg ned på ryggen flatt på gulvet. Plasser fingrene på magen. Forsiktig inhalerer. Som du puster ut, presse på fingrene med bukmuskulatur. Hold så lenge du er i stand. Gjenta 10 til 15 ganger.

Milde strekker seg oppover

Hold armene over hodet ditt, presser oppover til du føler en strekk i magen. Hold i ca 10 sekunder før du slipper. Gjenta 10 ganger, men ikke strekke lenger enn du er komfortabel. Hvis du på noe tidspunkt føler du smerte, stoppe helt.

Lean fra side til side

Mens i en sittende eller stående stilling, plasserer hånden på hoften. Forsiktig helle mot din hånd på hoften til du føler en strekk. Hold mens du teller til tre og slipp, gjenta 10 til 20 ganger. Plasser hånden på den andre hoften og begynne øvelsen på den andre siden. Hvis du noen gang føler du smerte, stopp stretching.

Lean Bakover

Stående eller sittende rett opp, lene seg bakover til du føler en strekk i magen. Hold på en stol eller bord for å opprettholde balansen. Hold mens du teller til tre og gjenta 10 til 15 ganger. Som alltid stoppe hvis du føler en smerte i magen på stedet av skaden din.

Twist

Begynn i sittende eller stående stilling gjør at skuldrene er rette. Plasser venstre hånd på høyre kne og trekk overkroppen mot venstre hånd til du føler en strekk. Hold mens du teller til 3. Gjenta denne øvelsen på den andre siden, legger høyre hånd på venstre kne og stretching. Gjør dette ca 10 til 15 ganger på hver side, stoppe hvis du føler smerte.

Hvile og avspenning

Hvile er den mest verdifulle del av healing en revet magen muskel. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden din, kan det ta 1-4 uker å helbrede, og noen ganger i mer alvorlige tilfeller, er kirurgi nødvendig for å gjenopprette muskel. Hold kommunikasjonslinjene åpne med legen din mens du er healing fra denne skaden.

Kronisk Muscle & Joint Pain

Kroniske smerter i muskler og / eller ledd kan være blant de mest ubehagelige og ødeleggende forhold til å leve med. Kronisk smerte er kjedelig og generelt som varer lenger enn tre måneder fordi muskler og leddbånd gir kroppen med sin naturlige evne til å bevege seg og funksjon, og må brukes ofte. Riktig diagnose, forståelse og behandling er avgjørende for å bekjempe symptomer som følge av kronisk smerte.

Diagnose

Kronisk smerte er vanligvis diagnostisert av en lege eller lege. Mens hvert enkelt tilfelle og type vil variere, kroniske former for muskel og ligament smerter er vanligvis alvorlig nok til å gjengi gjennomsnittlig, over-the-counter smertestillende ineffektiv. Fysioterapi, kirurgi og reseptbelagte medisiner er konvensjonelle alternativer gitt til dem diagnostisert med kronisk smerte.

Årsaker

De vanligste årsakene til kronisk ledd- og muskelsmerter er betennelser og skader som beinbrudd og brudd. Disse ofte kommer i form sports-relaterte skader som senebetennelse og tendonosis (muskel og ledd belastning forårsaket av forstuinger eller ligament atrofi). Iført sko for liten eller uten skikkelig padding kan lett føre til kronisk foten muskelsmerter over tid. Personer med leddgikt ofte oppleve noen form for kroniske smerter på grunn av alder og den naturlige nedgangen av sine sammenføyninger. I tillegg, komplikasjoner som involverer ben, slik som kompliserte brudd, ofte resultere i avstøpninger og langvarig ubehag.

Behandling

En lege vil sannsynligvis foreskrive fysioterapi og / eller reseptbelagte smertestillende for å hindre muskelatrofi og murrende smerte. Andre former for behandling kan omfatte kirurgi for å justere bein eller erstatte revet muskel. En støpt, kan også brukes til å hindre overflødig aktivitet rundt det berørte området. Følg legens råd, og ikke forsøke å bruke de berørte felles eller muskel mer enn han antyder. Dette vil øke hastigheten utvinning og redusere mengden av smerte forårsaket.

Homeopati

Flere mennesker har slått til homøopatiske behandlinger for å hjelpe til med kroniske smerter. Hvis dette er en metode foreskrevet til deg av din terapeut eller lege, det finnes flere ulike metoder for homeopati å vurdere. Aromaterapi som inneholder lavendel, kamille eller sitrongress har vært kjent for å slappe muskler og fremme avspenning. Akupunktur og friksjon massasje kan utføres av en profesjonell terapeut til murrende smerte.

Når riktig behandling har vært brukt og smerte begynner å kjedelig, er det noen hjemme rettsmidler som kan være selv-administreres. Frysing en flaske tre fjerdedeler full av vann og rulle den sammen det berørte området dulls smerte og hindrer betennelse. I tillegg kan lette massasje være selv administrert til hender, føtter, armer, ben og skuldre ved å bruke krem ​​eller olje og ved hjelp av sirkulære rubbing bevegelser med hendene til å stimulere nerver.

Forebygging / løsning

Forebygging vil alltid være den beste form for behandling for kronisk smerte. Slitasje riktig sittende sko med polstring hvis du er på føttene for lange perioder av gangen. Ikke overse muskel eller leddsmerter hvis det varer mer enn noen få minutter. Forsøk aldri å fysisk utøve en muskel eller ledd dersom det forårsaker ubehag. Bruk riktig padding, utstyr og beskyttelse hvis du er involvert i sport eller aktiviteter som inkluderer høye nivåer av fysisk aktivitet. Mosjon og stretch daglig i 30 til 60 minutter for å styrke muskler, forbedre fleksibiliteten og forebygge skader.

Hvordan fikse en bicepsen Muscle Tear Rundt Elbow

Mens en tåre av bicep muskel ved albuen er en sjelden skade, kan det oppstå når muskelen er overarbeidet eller misbrukt. Når skaden oppstår, er det ikke en rive av muskelen, men faktisk en opprivning av senen som festes muskelen til albuen. Når dette skjer, blir operasjonen som kreves for å gjenvinne full kontroll og styrken av muskel biceps. Ikke forsøk å utføre kirurgiske prosedyrer med mindre du er en lisensiert medisinsk faglig.

Bruksanvisning

Behandling

•  Ta kontakt med legen din. En trenet lege vil diagnostisere skaden og bestemme riktig behandling. I noen tilfeller vil operasjonen ikke gjøres fordi pasienten er eldre. For å gjenvinne full kontroll og styrke av biceps muskelen, er imidlertid nødvendig for kirurgi.

Lag et lite snitt ved albuen. Din kirurg vil også noen ganger gjøre to snitt, avhengig av din spesielle skader og prosedyren. Diskutere disse alternativene med kirurgen på forhånd.

•  Bor små hull i overflaten av benet. Kirurgen vil delikat bore disse hullene der revet sene er normalt festet. Pasienter med osteoporose eller andre bein sykdommer bør diskutere faren for operasjonen med sin lege.

Stitch revet muskel sene i beinet eller fest på plass med metall forankringskroker. Disse sørger for at muskelen er skikkelig forankret og i stand til å utføre så godt som den gjorde før skaden.

Lukk snittet med masker, rene og bandasje. Hvis du vil tillate masker og muskel til riktig helbrede, er armen vanligvis plasseres i en slynge og seler. Denne immobilisering av armen hastigheter helbredelsesprosessen.

6. Begynn rehabilitering. Utfør rehabilitering øvelser gitt av legen når bicepsen er klar. Siden utvinning er ofte langsom, følger nøye tidsplanen skissert av legen din. Full gjenoppretting av styrke og bevegelsesutslag kan oppnås med tålmodighet og utholdenhet.