Digidexo.com

Hva er tegn og symptomer på kjæledyr allergi hos spedbarn?

Allergi er ikke noe gøy, spesielt når den lidende er bare en baby. Dessverre, kan menneskets beste venn være årsaken til disse kløende øyne og rennende nese. Pet allergi kan gjøre et barn elendig, så det er viktig å finne ut om han har symptomer på allergi, og hvorvidt han virkelig er allergisk mot kjæledyret ditt.

Pet allergi

Hvis et spedbarn har et kjæledyr allergi, hun har en immunreaksjon på kjæledyret dander, spytt, avføring eller urin. Det kan skje hvis barnet puster i dander eller hvis dyret slikker henne.

Tegn og symptomer

Noen av de vanligste symptomene på et kjæledyr allergi omfatter en rennende nese, nysing, tett nese, kløende eller rennende øyne, tungpustethet, eller gjentagende forkjølelse eller ørebetennelse.

Andre muligheter

Mange av de ovennevnte symptomene er også tegn på forkjølelse, eller barnet kan være allergisk mot noe annet enn kjæledyr. Det kan være nødvendig å ta barnet til en lege for å se om han er syk eller om det er allergi. Hvis det blir fastslått å være en allergi problemet, kan barnet trenger å se en allergolog for å finne ut hva han er allergisk mot.

Forebygging

Dessverre er det ikke påvist måter å hindre et kjæledyr allergi. Noen barn med kjæledyr allergi gjøre det bedre med allergi når de er eldre, så det kan være mulig å få et kjæledyr når barnet er 6 år eller eldre.

Alternativer

Det er noen behandlingstilbud, for eksempel allergi skudd, som kan ha nytte barnet. Dersom de er alvorlige allergier, kan det være nødvendig å finne en ny hjemme pet. Holde huset rent, ved hjelp av et HEPA luftfiltreringssystem, støvsuging ofte, og holde kjæledyret ut av møbler kan også holde allergener til et minimum.