Digidexo.com

oxalsyre kost

Hvor mye koster en hjertetransplantasjon koste?

Hjertetransplantasjoner er kostbare prosedyrene som krever en god del av spesialisert behandling, så vel som tiden på sykehuset. Kostnaden for en hjertetransplantasjon, kan variere i henhold til sykehuset gir transplantatet, det område av landet operasjonen finner sted i, og status for pasientens helse.

Betydning

Ifølge Transplant Living, den gjennomsnittlige totale kostnaden for et enkelt hjertetransplantasjon i 2007 var $ 658,800. Dette tallet inkluderer kostnadene ved å innhente en donor hjerte, på et gjennomsnitt på nesten $ 90 000, ca $ 23 000 i evaluerings avgifter, $ 40.000 for legens honorar, $ 383 000 i sykehuskostnader, $ 93 000 i postoperativ behandling, og over $ 29 000 for immunsuppressive reseptbelagte medisiner. Transplantasjoner som involverte både et hjerte og en lunge koster et gjennomsnitt på $ 874,800, mens hjerte og nyre kombinasjon transplantasjoner koste et gjennomsnitt på $ 758,700.

Typer

En hjertetransplantasjon innebærer vanligvis et antall separate kostnader, hvor hver av disse kan variere i henhold til den medisinske leverandøren. I tillegg til kirurgens kostnad, kan det være avgifter fra anestesilegen, bruk av operasjonsstuen og utstyr, de pre-og post-brukstester, post-transplantasjon terapi, så vel som medisiner. Den transplantasjon avgifter også generelt inkluderer kostnadene av å finne, forberede og transport av donor hjerte. En av de største kostnadene kan være sykehusoppholdet før og etter transplantasjon, særlig for tidsbruk i ICU, som krever spesialutstyr og pleiepersonell.

Time Frame

Selv om mange pasienter kan bare vurdere den første prisen for en hjertetransplantasjon, må pasientene få oppfølging og fortsette å ta immundempende medisiner i årene etter transplantasjon for å holde det nye hjertet fungerer. Dette oppfølging omsorg koster ca $ 21 000 hvert år, men kan være høyere eller lavere avhengig av kostnadene for spesielle medisiner, kardiolog honorar, antall tester som kreves, kostnaden for behandling av eventuelle komplikasjoner som oppstår, og pasientens generelle helse .

Effekter

I tillegg til medisinske kostnader, til hjertetransplanterte pasienter som må reise nå en transplantasjon anlegget kan også pådra reisekostnader for seg selv og sine familier. Siden transplantasjoner er ikke tilgjengelig på alle sykehus, i noen tilfeller kan en familie må flytte for en lengre periode og betale for bokostnader samt transport. Hjertetransplanterte pasienter kan også medføre tapte inntekter hvis de ikke klarer å fortsette å arbeide under klargjøring og utvinning.

Betraktninger

Mange private helse forsikringsselskaper dekker mange av kostnadene forbundet med hjertetransplantasjoner, inkludert avgifter for operasjonen, donor hjerte, medisiner og sykehusopphold. Medicare kan også betale for hjertetransplantasjoner utført ved godkjente anlegg. Selv med forsikring, kan pasienten fortsatt være ansvarlig for co-betalinger, egenandeler og ikke-medisinske kostnader som reiseutgifter. Mange ideelle organisasjoner yte økonomisk bistand for hjertetransplanterte pasienter som ikke har forsikring, eller som ikke har nok penger til å dekke sine medisinske eller reisekostnader. Transplant Living, link under, og tilbyr en liste over disse ressursene.

Kost Aide Nutrition

Ernæring er ekstremt viktig. Får riktig ernæring spiller en viktig rolle i den samlede helse. Hvis du ikke mottar de næringsstoffene kroppen din trenger, vil det ikke være på sitt høydepunkt og alvorlige konsekvenser kan oppstå. En karriere er fokusert sikre ernæringsmessige behov blir møtt for en rekke forskjellige personer. At karrieren er et kosttilskudd aide. Okkupasjonen av kosttilskudd aide kombinerer jobbene til food service med medisinsk service. Et kosttilskudd aide må være interessert i matlaging og i å hjelpe folk til å nyte denne raskt voksende karriere.

Kost Aide Job Description

"Dietary aide" er tittelen på en jobb i helsebransjen. En kosttilskudd aide er arbeidsoppgaver kan variere, men hovedformålet med et kosttilskudd aide er å bistå dietitians. Kosttilskudd hjelpere, sammen med dietitians, er ansvarlig for å opprettholde høy ernæringsmessig omsorgsverdier for folket de tjener, for eksempel klienter eller pasienter i sykehus eller gruppe boliger. En kosttilskudd aide oppgaver omfatter rådgivning med diverse andre helsearbeidere om riktig dietetiske behovene til sine pasienter, matlaging mat, levere og sette opp matbrett, oppvask, rengjøring, intervjue pasienter å snakke om deres ideelle mat valg og også bidrar til å planlegge spesialiserte menyer for pasientene. Noen kosttilskudd medhjelpere også er ansvarlig for overvåking og rapportering av maten forbruk av noen av sine klienter. De deretter kan beskrive og rapportere resultatene av matforbruket til en registrert kostholdsekspert

Krav

For å være et kosttilskudd assistent, må du ha minst en high school diplom. Det er også foretrukket at du har før kosttilskudd service erfaring, men det er ikke nødvendig. Det er imidlertid nødvendig at du vet hvordan du skal følge ordre, kunne følge oppskrifter, gjøre matte, har god motorisk koordinasjon og vet hvordan å lese. Jobben innebærer også repeterende oppgaver og fleksibel arbeidstid. Det er viktig at de er fysisk i stand til å gå, bøye, nå, bøye seg og løfte minst 50 til 75 pounds.
Det er mange steder der et kosttilskudd aide arbeidstaker kan velge å jobbe. Steder som lett leier kosttilskudd medhjelpere er barnehager, sykehus mat tjenester, sykehus, mange helsetjenester, sykehjem, rehabiliteringssentre, kontorene til leger og annet helsepersonell og omsorgs innstillinger.

Hvor mye bør Proteser koste?

$ 500 til $ 2500

En typisk sett av proteser koster mellom $ 500 til $ 2500 per bue, men dette kan endre seg avhengig av hvilken type tannlege du går til, ifølge About Cosmetic Dentistry. En prosthodontist, som spesialiserer seg i å erstatte tenner, lader et gjennomsnitt på $ 3448 for begge buer, mens en vanlig tannlege belaster et gjennomsnitt på $ 2845 for et komplett sett.

Varierer for mye å si

Kostnaden for proteser varierer så mye fra sted til sted og fra tannlegen at du ikke kan si hvor mye proteser skal koste, ifølge TheWealthyDentist.com. En erfaren, svært spioner prosthodontist kan kommandere opp til 10.000 for å gjøre et sett med proteser.

Bottom Line

Du bør prisen på proteser i ditt område for å finne ut hvor mye du skal betale, fordi prisene svinger rundt om i landet. Tannleger i vestlige stater belaste et gjennomsnitt på $ 2667 for gebiss, mens de i Nordøst lade mest på et gjennomsnitt på $ 3066. Men generelt, bør du ikke betale mer enn $ 4000 til $ 5000 for proteser. Også huske på at dental forsikring bør plukke opp det meste av kostnadene forbundet med proteser.

Hvor mye koster Tissue Negl i tannkjøttet koste?

Tissue pode i tannkjøttet innebærer transplantere sunt tannkjøtt vev til områder av tannkjøttet som er syke eller avtagende på grunn av en rekke årsaker. Denne prosessen kan spare tennene og tannkjøttet, men det vil ikke spare lommeboken i prosessen. Sørg for at du er godt klar over alle potensielle kostnadene ved inngrepet før du går videre til å sørge for at den totale prosessen er så smertefri som mulig for budsjettet og munnen.

Funksjon

Tissue pode av tannkjøttet er ment for å reparere og forsterke tennene og tannkjøttet mot sykdom og smitte. Ved å plassere sunt vev i områder som tidligere enten utsatt eller produkter omfattet av sykt vev, er tannlegen i utgangspunktet øke omfanget av forsvaret ditt mot dental problemer som hulrom og tannråte. Dette kan gjøres for en enkelt tann eller flere tenner samtidig.

Betydning

Fordi munnen er et følsomt område, kan denne prosessen være svært smertefullt. Du vil trenge noen form for smertestillende medikamenter etter operasjonen, selv om du ikke vanligvis bruker slike elementer. Også, mens du kan være i stand til å vende tilbake til arbeid i bare en dag eller to. Men hvis jobben ikke vil tillate deg å ta milde reseptbelagte smertestillende midler, vil du trenger for å planlegge å ta flere dager fri bare i tilfelle du ikke kan fungere normalt uten smertestillende.

Typer

Når du har vev pode i tannkjøttet, kan du ha en eller flere tenner behandlet. Du kan også få tannkjøttet "profilerte" mens vev pode som skjer. Dette er en kosmetisk fremgangsmåte som innebærer å forbedre smil ved å endre formen på tannkjøttet, men det kan enkelt bli koblet med vev poding og kan til og med være nødvendig, avhengig av plasseringen av transplantater. Hvis du ikke har den kontur gjort, så prosessen kan koste alt fra $ 600 til $ 1000 per tann. Hvis du tar med kroppen, i operasjonen, så prisen per tann vil variere fra $ 1200 til $ 3000.

Effekter

Hvis du har alvorlige tannkjøtt problemer, og ikke reparere dem, risikerer du å miste noen eller alle tennene dine, samt kroniske hulrom og decay problemer. Over tid vil vevet pode sannsynligvis spare deg for penger, noe som gjør det verdt investeringen. Men hvis du ikke har råd til ettervern involvert i operasjonen, kan du ende opp med å skade deg selv så mye som å hjelpe.

Forebygging / løsning

Hvis tannlegen har foreslått vev pode som en løsning, men tror ikke at det haster, og deretter vurdere noen andre alternativer til å styrke tannkjøttet. Går inn for en ekstra rengjøring hvert år eller oppgradere dine i hjemmet tann rensing enheter kan være nok til å stoppe eller hindre nødvendigheten av vev pode for tannkjøttet. I det lange løp, jo mer forebyggende behandling du kan ta av tennene dine, jo mer penger - og fysisk smerte - du vil spare deg selv.

Misforståelse

Mens mange leger tilstede vev pode som kosmetisk alternativ, dette er en smertefull og alvorlig operasjon. Med mindre tannkjøttet føre til at du stor forlegenhet eller tannlegen mener at denne operasjonen vil seriøst forbedre din tannhelse, tenke veldig nøye før de bestemmer seg for å ha vev pode på tannkjøttet. Utvinning tid kan ikke være verdt det kosmetiske forbedring hvis du bare er ute etter mindre endringer i ditt smil.

Hvor mye koster det å gå til tannlegen?

Hvor mye koster det å gå til tannlegen?


Mange havn en frykt for å gå til tannlegen fordi dental restorative og korrigerende arbeid kan være smertefullt. Det er også en økonomisk frykt fordi visse prosedyrer kan være dyrt. For det meste, men kostnadene for vanlige prosedyrer er rimelig, selv uten forsikring.

Muntlig eksamen

En vanlig muntlig eksamen er den minst kostbare prosedyre, med 2008 landsgjennomsnittet hovering på $ 30. Muntlig eksamen er forebyggende, så det kan fange opp problemer før de blir smertefullt og dyrt.

Tannpuss

Profylakse, som innebærer å fjerne plakk og rense tennene, kan variere fra $ 44 til $ 64, avhengig av om pasienten er et barn eller en voksen. Oother renholdsrelaterte prosedyrer inkluderer fluor program (omtrent $ 24, hovedsakelig for barn) og tetningsmasse program (omtrent $ 36 per tann).

Hulrom Fylling

2008 landsgjennomsnittet for fyllinger varierte fra $ 72-126 avhengig av hva stoffet brukes og hvor mange overflater må fylles.

Crowns

Kronene koster mellom $ 328 og $ 830 avhengig av type materiale du velger. Laboratory resin er den billigste; edle metaller er den dyreste.

Hvor mye Aborter koste?

Hvor mye Aborter koste?


Aborter er lavkost prosedyrer. Den tidligere at abort er utført i svangerskapet, jo billigere er det. De fleste kvinner får aborter betale ca $ 350, selv om mengden kan være betydelig lavere - og i noen tilfeller gratis - i lavkost klinikker som spesialiserer seg på å tilby abort til kvinner med begrensede tilgjengelige midler.

Betydning

En RU-486 behandling - en kjemisk abort som fungerer innen de første sju ukene av en graviditet - er omtrent like dyrt som en kirurgisk abort for samme periode, men det har en lavere risiko for komplikasjoner som infeksjon og gjør ikke krever noen anestesi. Flertallet av kostnaden for et kirurgisk abort kommer fra administrering av bedøvelsesmiddel, og ikke selve kirurgiske prosedyren. De fleste abort pasientene betale for inngrepet i kontanter, men i de fleste stater, kan prosedyren være betalt for gjennom medisinsk forsikring eller Medicaid.

Funksjon

Kostnader bør ikke hindre noen fra å få en abort som de ønsker. Nonprofit familie organisasjoner som Planned Parenthood tilby subsidierte og gratis abort til kvinner som mangler midler til å betale for sin egen abort. Noen av de vanligste pasientene at disse klinikkene tar i er unge kvinner under 18 år som ikke har tilgang til inntekter av sine egne, og er redd for å snakke med sine foreldre om å ha prosedyren.

Funksjoner

En metode for å redusere kostnadene for en kirurgisk abort er å be om lokalbedøvelse i stedet for generell anestesi. Selv om dette betyr at pasienten vil være våken under fremgangsmåten, det reduserer både det totale kostnader og risikoen for operasjonen. De fleste kvinner går gjennom en abort med lokalbedøvelse rapport smerter ligner alvorlig menstrual kramper under prosedyren. Etter operasjonen, de fleste pasienter er i stand til å håndtere smerten ved hjelp av over-the-counter medisiner som ibuprofen eller paracetamol.

Effekter

Noen forsikringsselskaper og individuelle planer ikke dekke kostnadene for en abort. Hvis det er noen usikkerhet om hvorvidt selskapet vil dekke kostnadene for prosedyren, kan du kontakte en forsikring agent for å finne ut om det er dekket. Jo før en abort blir utført, jo mindre koster det. Kostnaden for en abort øker med ca $ 100 for hver ekstra uke av svangerskapet. Noen andre trimester aborter kan være så dyrt som $ 3000.

Potensial

Det finnes alltid alternativer for å hjelpe finansiere abort. Selv om noen mangler forsikring, abortklinikker tilbyr ofte svært lavpris prosedyrer for kvinner som kan bevise sine begrensede midler. Hvis en klinikk tilbyr priser som er for høy, vil de ofte være i stand til å henvise pasienter som ikke har råd til det til andre klinikker som vil tilby subsidierte prosedyrer. Andre trimester aborter økning i både kompleksitet, ubehag, følelsesmessig smerte og kostnader. Det er langt å foretrekke å ha prosedyren i de første tre månedene av svangerskapet.

Hvor mye koster en benmargstransplantasjon Cost?

En benmargstransplantasjon er en svært kostbar prosedyre som ikke alltid er fullt ut dekket av forsikringsselskapene, men generelt har prisen gått ned som prosedyren er blitt mer vanlig. Kostnaden for en benmargstransplantasjon kan variere med flere tusen dollar, avhengig av hvor det foregår og nøyaktig type transplantasjon du mottar.

Autolog Transplant

Kostnaden for en autolog transplantasjon kan variere fra $ 50,000 til $ 100.000. En transplantasjon er definert som autologt når pasienten tidligere donerer sine individuelle stamceller som er bevart på en transplantasjon på et senere tidspunkt.

Allogenic Transplant

En allogenic transplantasjon er generelt dyrere enn autolog metoden, koster alt fra $ 150.000 til $ 200.000. Når personen donerende stamcellene er en genetisk tilpasset familiemedlem, er transplantasjon referert til som allogen-relatert. Når donoren ikke er relatert til pasienten er den kalt en allogen transplantasjon-ubeslektet.

Syngenisk Transplant

I tilfeller når personen donere stamceller er en enegget tvilling til pasienten er det som kalles en syngenisk transplantasjon. Det er sammenlignbart i pris til en allogen relaterte transplantasjon.

National Marrow Donor Program

Selv pasienter som har helseforsikring kan forvente å betale minst noen utgifter av egen lomme. Det kan være lurt å ta kontakt med National Marrow Donor Program for økonomisk rådgivning. Organisasjonen bistår pasienter som har spesifikke spørsmål om kostnadene forbundet med en benmargstransplantasjon, og kan være i stand til å foreslå økonomisk-støtte alternativer.

Heve penger til å finansiere din Transplant

Fundraisers kan være en lukrativ og morsom måte å samle inn penger for benmargstransplantasjon. Få hjelp av familie og venner til å planlegge en slik hendelse.

Vær-The-Match-registeret

Spør din helse-omsorg leverandøren eller spesialist innen transplantasjon hvis du kvalitet for midler fra Be-The-Match Foundation Pasient Assistant Program. Programmet tilbyr økonomisk støtte til pasienter som har liten eller ingen forsikring til å betale for et bein-barrow transplantasjon.

Innlegg Transplant Utgifter

Det vil være ekstra utgifter for å vurdere når du gjenopprette fra en benmargstransplantasjon. Det kan ta seks måneder eller lenger for fullt krefter. Noen eller alle testene, medisiner og etter behandling besøk til legen din kan være dekket av forsikringen din.

Hvor mye koster en Kjemisk Peel Kostnad?

Hvor mye koster en Kjemisk Peel Kostnad?


En kjemisk peeling er en behandling som brukes til å redusere synligheten av fine linjer, rynker, akne arr, og solen skade eller alder flekker. Prosedyren bruker forskjellige kjemikalier for å løfte av det øverste laget av huden eller epidermis, avslører den frisk, uskadet hud nedenfor, kalt dermis. Prosedyrer kan ta mellom 15 minutter og flere timer, avhengig av alvorlighetsgraden av skallet og den kjemiske anvendes. Prisene svinger og starte på rundt $ 50 og koste opp til $ 6000. I 2003 (det siste året statistikk var tilgjengelig), den gjennomsnittlige kostnaden for en kjemisk peeling var $ 800.

Typer

Det finnes mange forskjellige typer skreller og en hudlege eller estetiker kan anbefale peeling som er riktig for din hudtype. Milde eller overfladiske kjemisk peeling, for eksempel glykol, salisylsyre, karbon eller melkesyre skrelle, gi en mer overflate peel. Disse skreller kan bli satt på en pasientens hud i 1 minutt opp til 10 minutter og kan koste mellom $ 50 og $ 150. Man bør huske på at overfladiske skreller må gjentas. Leger anbefaler at en pasient returnerer hver 4 til 6 uker for en annen behandling så $ 150 for hver behandling kan legge opp raskt.

Betraktninger

En middels kjemisk peeling er en å vurdere, da det er bare utført en gang hvert femte år. En middels skall, slik som en trikloreddiksyre behandling, kan koste mellom $ 1000 til $ 1200. Dette mediet peeling reduserer større linjer og rynker. Etter dette skallet er utført, vil huden ser solbrent og vil skrelle i ca en uke. Det anbefales å holde seg ute av solen for 6 til 8 uker.

Effekter

En dypere peel er en fenol peeling, som kan ta opptil to timer og kunne ta opptil to måneder for huden å helbrede. Dette er et alvorlig inngrep som kan bleke behandlede områdene eller forårsake blemmer og kan koste mellom $ 1000 og $ 6000. Denne dyp peeling er ansett som en form for plastisk kirurgi. Resultatene er ekvivalent til en ansikts løft.

Fordeler

Fordeler kan ses etter forskjellige behandlinger eller etter 3 til 6 måneder. Hvis du velger å gå med en overfladisk eller mild peeling, er det også hjemme kits som kan brukes i mellom behandlinger for å holde huden ser frisk og regenerere nye hudceller.

Advarsel

Alltid oppsøke lege eller en sertifisert estetiker før under noen form for kjemisk peeling. Hvis du søker en dypere peeling, for eksempel en fenol peeling, anbefales det at du konsultere en hudlege. Også, være ærlig med legen din angående kremer eller hudbehandlinger du har gjennomgått i det siste. Disse kan påvirke resultatene av skallet.

Hvor mye koster et komplett sett med proteser koste?

Hvor mye koster et komplett sett med proteser koste?


Det er noen grunner til at du kan miste tennene og krever proteser; høvding blant dem er tannråte, periodontal sykdom og skade. Erstatte de manglende tenner vil ikke bare hjelpe deg å spise bedre, men proteser vil holde ansiktsmusklene fra sagging.

Faktorer

Kostnaden for proteser, avhenger av noen faktorer som materialene som brukes, om du fortsatt har noen tenner som krever utvinning og eventuelle tidligere komplikasjoner adressert av tannlege.

Range

Et komplett sett, som betyr å ha både en øvre og nedre plate installert, av premium proteser varierer alt fra $ 2000 til $ 8000 som i 2010. Mid-range proteser kan variere danne $ 1000 til $ 2000 og grunnleggende proteser kan koste mellom $ 600 og $ 1000.

Forsikring

Dental forsikring klassifiserer proteser som store tannhelsetjenester og vanligvis dekker 50 prosent av kostnadene, så lenge du har passert din planens ventetid, som kan variere fra seks til 18 måneder, avhengig av operatør.

Rabatter

Hvis du kan finne en tannlege skolen der studentene utføre arbeidet, kan du være i stand til å få protesene installert på en rabatt.

Hvor mye koster det å få tennene hvitnet?

Hvor mye koster det å få tennene hvitnet?


Et vakkert smil er en av de første tingene folk legger merke til. Whitening, også kalt bleking, fjerner flekker på tennene og forbedrer utseendet. Nice utseende tenner er pen og er også et tegn på god helse og selvtillit. Hvitere, lysere tenner er også store penger for tannleger og selskaper som selger tann whiteners. Å vite hvordan du skal velge den som passer best for dine behov kan være den minst kostbare og mest effektive alternativet.

Årsak til misfarging i tennene

Tennene blir misfarget på grunn av alder, genetikk, medisiner, røyking, skader og selv bare fra basen fargen på tennene. Noen tenner har en grå undertone og andre en mer gul. Forskjellige toner vil svare på enkelte produkter bedre enn andre.
Dark-fargede matvarer som kaffe, te og vin kan sette flekker på tennene over tid. Med mindre disse matvarene er fjernet fra kostholdet ditt, vil du trenger for å bleke ofte.

Bleking versus Whitening

FDA har strenge standarder for hvordan begrepene Bleking og Whitening kan brukes til å selge produkter for tennene. Bleking brukes når produktet er for tennene som er gjort hvitere enn sin naturlige farge.
Bleking er begrepet brukt til å fjerne flekker, smuss og rusk. Teknisk sett kan hvilken som helst tannkrem betraktes som en whitener fordi det renser ting av tenner.
De fleste selskaper bruker begrepet bleking når det refereres til produkter som blekemiddel (hydrogenperoksid eller karbamidperoksid) fordi bleking har en bedre lyd appell. Hvis målet ditt er å ha hvitere tenner, og du kjøper en tannkrem som er merket som bleking, sjekk etiketten for å sikre at det er blekemidler i ingrediensene.

Professional

Professional bleking kan gjøres på et tannlegekontor eller gitt som et kit for å ta med hjem og bruke. Tannleger bruker høyere konsentrasjoner av peroxide (blekekjemkalier) og kan gi mer betydelig fargeendring raskere enn å bruke over-the-counter produkter. Men kostnadene kan bli betydelig høyere også. Å ha tennene dine hvitnet i tannlegekontor koster ca $ 650 per besøk i 2009. Kits fra tannlegen din som du bruker hjemme kan ta lengre tid, men fungerer bedre og raskere enn de du kan kjøpe i butikkene. Noen typer du søke om en halvtime eller en time om gangen, og noen du la på natten; de kan koste alt fra $ 100 til $ 400.

Over the Counter

Kjøpe bleking kits i butikken uten resept er den minst kostbare måten å få hvitere tenner. Ifølge American Dental Association, er denne typen tannbleking trygg og effektiv, men fungerer ikke så godt eller vare så lenge som den type behandlinger tilgjengelig i et tannlegekontor. Hjem bleking kits kommer i strimler, skuffer, maling eller børste-on-programmer; mange ikke dekke alle tennene, bare foran de som er mest synlige. Avhengig av hvilken type du velger, prisene hos de største butikkene varierer fra $ 20 til $ 80 i gjennomsnitt.

Ulike nyanser av hvitt

Standarden guide som brukes av tannleger kalles Vitapan Classic Shade Guide, som har 16 nyanser av hvitt arrangert fra mørkeste til lyseste og delt inn i fire fargegrupper. De fleste tannbleking kan endre tann farge 2-7 nyanser annerledes

Betraktninger

Noen bleking kan føre til følsomhet og tannkjøtt irritasjon, men dette er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Gravide eller ammende kvinner anbefales å unngå tannbleking.

Hvor mye koster tannregulering Cost?

Mange barn har en metallisk smil i de senere elementær år, så slites holderne under midten skoleårene. For de fleste barn, bukseseler er en kritisk tannhelse verktøy, men de er ikke billig. Bukseseler koste alt fra $ 1500 til $ 4000, selv om god dental forsikring kan hjelpe dempe slag.

Funksjon

Bukseseler brukes til å bidra til å styrke roten av tannen og plasser kjeve og tenner for å skape et sunt, fungerende bite samt et vakkert smil og profil. Den ortodontiske feltet tidligere er flyttet til intervensjon for å minimere behovet for bukseseler senere i livet, når tennene er vanskeligere å skifte og kjeven utvikling er nærmere å fullføre.
Evaluering er anbefalt for yngre barn, i en alder av 7, 8 eller 9. Vanligvis disse barna ha tannregulering som en forebyggende enhet. Tanken er at ved å intervenere tidlig i utviklingen av kjeven og tannstruktur, behov for tannregulering senere skal minimeres eller unngås, og det vil være lettere for kjeveortopedisk enheter for å sette tennene, kjeven og profilere riktig. Slitt i ca 10 eller så månedene, er tidlige bukseseler deretter fjernet og erstattet med en retainer. I ungdomsskolen år, gjennomgår kjeveortoped barnets utvikling og vurderer behovet for et ekstra sett med bukseseler.

Typer

Den første fasen av å få tannregulering vanligvis koster ca $ 1500 og inkluderer en full munn x-ray, kjeveortopedisk evaluering, muggsopp, enheter og kontor besøk. Hvis din tannlege forsikring dekker kjeveortopedi, kan du vanligvis få opp til 50 prosent av den prisen dekket. De fleste dental forsikring leverandører vil ikke dekke den første evalueringen, men. De fleste retningslinjer krever at du betaler orthodontist og deretter motta refusjon.
Den andre fasen koster omtrent det samme og opererer på samme måte, selv om du ikke trenger å betale for den første evalueringen.

Time Frame

De fleste kjeveortopedisk praksis vil tillate deg å betale på månedlig basis. Du signerer en kontrakt for den totale mengden og godtar en månedlig betaling plan. Det er uvanlig for en kjeveortoped for å kreve renter; i stedet, kan du forvente å betale en flat avgift uten interesse belastes. Vær oppmerksom på at de fleste kjeveortopedisk kontor ikke vil forfølge betaling fra en forsikringsgiver; du fylle ut papirene og be om refusjon direkte.

Betydning

Bukseseler bidrar til en sunn smil og bite for barnet ditt når hun vokser opp. Tidlig intervensjon synes å skape sunnere, sterkere rotsystem, som fører til sterkere tenner. Du kan også håpe på at hvis du følger alle prosesser nøye under den første fasen og barnet bærer hans holderen, vil en ny fase ikke være nødvendig.

Advarsel

Sjekk din tannlege forsikring nøye. Noen dental forsikringsselskaper legger strenge restriksjoner på kjeveortopedisk arbeid og cap eventuelle utbetalinger utover en viss grense. Finn ut om denne lua er for familien eller den enkelte hvis du har flere barn som vil trenge å besøke kjeveortoped. Og sørg for at du maksimere dine fordeler ved å gå til en leverandør innen selskapets nettverk.

Hvor mye koster det for Lumineers?

Dental skallfasetter er en kosmetisk løsning for å forbedre utseendet på tenner som er misfarget, farget, chipped eller forskjøvet. Plasseres over eksisterende tenner, Lumineers finer har fordelen av å være så tynn som en kontaktlinse. Mens Lumineers har både fordeler og ulemper, er kostnadene ofte den primære faktor folk vurdere.

Gjennomsnittlig pris

Kostnaden for Lumineers kan være mindre enn for andre tann finer. Den gjennomsnittlige kostnaden for Lumineers de siste årene har vært $ 700 til $ 1100 per finér. Forskjellen mellom Lumineers og tradisjonelle dental skallfasetter er at Lumineers er tynnere og limt til tennene ved hjelp av en no-boreteknikk.

Dekker Cost

Må en tannlege først undersøke en pasient og vurdere tilstanden til tennene før sitere en eksakt pris. Hvis du vurderer dental veneers, ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut om det vil dekke kostnadene for skallfasetter delvis eller i sin helhet. Men ikke bli overrasket om selskapet ikke vil betale noe mot kostnadene for dental veneers. En måte å holde kostnadene nede er å ha tenner gjøres individuelt, men det kan faktisk koste deg mer i slutten. Noen tannleger betalt mindre for hver finer hvis du får flere Lumineers.

Faktorer

Kostnaden for Lumineers kan variere avhengig av hvor du bor. Tannleger innenfor samme region kan lade forskjellige priser også. Ta deg tid til å shoppe rundt og sammenligne priser som de fleste områder har mer enn én tannlege erfaring med å gjøre inngrepet (se Ressurser nedenfor).

Ulemper

Lumineers er ultra-tynn i forhold til andre dental veneers, som ofte ser mer naturlig på tennene. Selv om deres tynne natur gjør dem enklere å bruke, kan Lumineers knekke eller falle av mens tykkere finer er mindre utsatt for sprekkdannelser. Et annet problem er at siden mindre tannemaljen er fjernet for å søke Lumineers, skallfasetter ikke alltid passer tennene godt og over tid kan legge igjen et gap mellom tann og finér. Bakterier kan deretter bygge opp og føre til tannråte

Tradisjonelle Veneers

Lumineers noen ganger koster mindre enn tradisjonelle dental skallfasetter, vanligvis fordi tannlegen ikke trenger å gjøre så mye forberedelse. Kun en minimal mengde av boringen er nødvendig, selv om dette skaper en svakere binding. Mer boring er nødvendig for prosessen med å søke tradisjonelle veneers. En tannlege forbereder tannen ved å slipe ned noen av emaljen, slik at finéren passer tannen. Fordi mer arbeid er involvert, kan tradisjonelle dental skallfasetter koste så mye som $ 1500 per finér.

Advarsel

I noen tilfeller kan Lumineers koste så mye som om ikke mer enn andre tann finer. Et annet problem er at en uerfaren tannlegen ikke kan binde finéren til tannen på riktig måte, slik at finer å skifte. Mens noen problemer kan løses ganske enkelt, kan andre problemer være kostbart å rette opp, spesielt når du har å gjøre gjentatte turer til tannlege.

Hvor mye koster håret vokse i en uke?

Hvor mye koster håret vokse i en uke?

Hva påvirker hvor mye håret vokser i en uke?

Det er mange faktorer som potensielt påvirker hvor mye håret vokser i løpet av en uke. Den mest avgjørende faktoren i å bestemme hastigheten som håret ditt vil vokse er din genetiske makeup. Noen mennesker har rett og slett en genetisk profil som gjør håret vokse raskere enn andre. Kosthold og ernæring spiller også en stor rolle. Uten riktig ernæring, er kroppen ikke er i stand til å lage alle de proteinene som trengs for å vokse hår. Så ernæringsmangler kan bremse hårvekst, stoppe den helt, eller til og med føre til hårtap. Den siste viktig faktor som påvirker frekvensen av hårvekst er din alder. Som vi blir eldre kroppene våre begynner å fungere mindre effektivt. En måte at dette kan manifestere seg gjennom en svekket hastighet på hårvekst. Dette er spesielt tydelig i alderdommen, med de eldre ofte har en mye redusert hastighet på hårvekst.

Hvor mye koster en gjennomsnittsperson håret vokse i en uke?

Den gjennomsnittlige persons hår vokser ca 1/2 av en tomme per måned. Hvis du bryter dette ned betyr det at den gjennomsnittlige persons hår vil vokse omtrent 3/26 av en tomme hver uke, eller omtrent 0,115 inches per uke. De fleste mennesker, selvfølgelig variere fra dette gjennomsnittet til en eller annen grad. Det store flertallet av befolkningen, men har hår som vokser innen 1/10 av en tomme av gjennomsnittet per uke. Med andre ord, det er svært sannsynlig at håret ditt vil vokse mellom omtrent 0,015 inches og 0,215 inches i løpet av neste uke.

Hvordan kan jeg beregne Min personlige Valuta hårvekst?

Heldigvis er det relativt enkelt å beregne din egen omtrentlig hastighet på hårvekst. Etter din neste klippe håret, nappe 10 hår fra toppen av hodet ditt, og pass på å huske hvor du plukket. Prøv å få håret uten å bryte den, plukker rett ned fro roten. Måle hvert hårstrå til innenfor 1/100 av en tomme. Gjennomsnittlig de 10 målingene sammen for å få start gjennomsnittlige hårlengde. Deretter venter en uke (168 timer for en mer nøyaktig måling) og gjenta prosessen, og pass på å nappe 10 nye hår fra samme område av hodet ditt. Mål hårene som før, og deretter gjennomsnitt målingene for å få din slutter gjennomsnittlige hårlengde. Deretter kan du enkelt trekker du slutter gjennomsnittlige hårlengde fra start gjennomsnittlige hårlengde. Uansett hvor mange du sitter igjen med er en god ballpark estimat på hvor mye håret vokser hver uke.

Hvor mye tann implantater koste?

Å ha en tann erstattes er ikke noe folk flest ser frem til. Prosedyren fra utvinning til implantat kan ta flere måneder. Mens ofte nødvendig, er et implantat ikke billig, og er ofte anses kosmetisk kirurgi og ikke dekket av de fleste dental forsikring planer.

Om Implantater

Et tannimplantat er en prosedyre for å erstatte manglende tenner. Ifølge American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons, er mer enn 500.000 implantater plasseres hvert år. Prosedyren innebærer tre separate stykker. Dette inkluderer en titan innlegg i kjevebenet som fungerer som en base for de to andre komponenter: distanse og protese, eller krone.

Husk at dine out-of-pocket utgifter vil avhenge av din kirurg, dental forsikring, helseforsikring, og din fleksibel utgifter plan.

Initial konsultasjon

Det er en god idé å ha en konsultasjon med en kjevekirurg før du begynner implantasjonen.

Den kjevekirurg skal gi deg informasjon om hva du kan forvente og hvilke alternativer som eventuelt er tilgjengelige. Du bør også få et anslag på tannimplantat kostnader og hva som kan forventes å bli dekket av forsikringen.

Under konsultasjonen, bør du velge å ha munnen undersøkt og har panoramarøntgen tatt detaljering omrisset av kjeven og mengden av bentap i munnen. Konsultasjon og X-ray er egne kostnader, og du kan nøyaktig å betale ca $ 100 for begge.

Utvinning

Før implantatet kan plasseres, vil den berørte tannen trenger å bli ekstrahert. En enkel ekstraksjon, når en tann ikke har dype røtter, vil koste alt fra $ 75 til $ 150. Oftere, vil tannen bli brutt av rundt tannkjøttet, og at type utvinning vil kjøre ca $ 150 til $ 300. Blir satt til å sove eller bedøvet vil kjøre $ 200 til $ 400. Hvis det er mulig, spare penger og holde seg våken under inngrepet.

Implant

For et tannimplantat, forvente å betale $ 1000 til $ 3000 for hver tann. Men hvis du har alvorlig bentap og sinus høyde, kan et implantat koste minst $ 15.000. De fleste tannleger gi finansieringsplaner for opp til 100 prosent av operasjonen koster. Finansieringsplanen er lik et kredittkort.

Tilleggskostnader

Etter at implantatet er satt inn, må du vente noen måneder før du har den prosessen er ferdig med en krone. Kronen kan ikke plasseres før implantatet og kjevebenet har smeltet. Tannkroner kan kjøre $ 500 til $ 3000 per tann.

Hvor mye koster Gingival Negl Cost?

Gingival poding er en prosess hvor huden fra friske områder av munnen er bokstavelig talt sydd på deler av tannkjøttet som har trukket seg tilbake, eller råtnet bort som et resultat av gingivitt. Denne prosessen er ganske smertefullt, og for å være ærlig, rett og slett ekkelt. Men det kan være en effektiv måte å håndtere en alvorlig peridontal problem så lenge du er tilstrekkelig forberedt på effektene og kostnadene av prosedyren.

Funksjon

Gingivale transplantater er utformet for å reparere tannkjøttet. Hvis tannkjøttet trekker vekk fra tennene, så tennene har mindre støtte og vil være mer sannsynlig å bli løs i munnen. De blir også liggende eksponert for skadelige elementer som forårsaker tannråte og andre tannproblemer. Gingivale grafts reparere skade tannkjøttet på samme måte som hudtransplantater kan bli brukt til å reparere skade som følge av forbrenninger.

Betydning

Fordi gingival pode er en noe usikker prosedyre, kostnadene er svært vanskelig å anslå. Mens munnen din er en av de raskest helbredende områder av kroppen din, slicing huden av den ene delen, og sy det på en annen kan være ganske usikker. Selve inngrepet koster mellom $ 600 og $ 1000 per tann i de fleste tilfeller, men det kan variere sterkt avhengig av hva slags ettervern er nødvendig. I noen tilfeller er flere operasjoner som trengs for å få den til å grafts "ta".

Time Frame

Helbredelsen på gingival pode kan ta en god del tid. Etter operasjonen er over, kan du oppleve noen ganske sterke smerter i opptil en uke etterpå. Avhengig av hva slags jobb du har, kan smertestillende medikamenter hindre deg i å arbeide. Pass på å dette i når du vurderer kirurgi. Etter en uke eller to, vil tannlegen kunne avgjøre om grafts skal jobbe eller om du kommer til å trenge ytterligere kirurgi. I noen tilfeller kan du komme i et par uker, mens det i andre kan det ta to til tre måneder.

Betraktninger

Når du vurderer gingival pode, sørg for å konsultere tannlegen din om alternativer. Noen ganger hvis situasjonen ikke er akutt, kan du forsinke behandlingen på ubestemt tid ved å ta andre tiltak for å styrke og beskytte tannkjøttet. Men dette betyr også at forsikringsselskapet ikke kan vurdere kirurgi for å være nødvendig, i så fall kan det hende du må betale av egen lomme og foreta utbetaling av høyere premie på grunn av operasjonen.

Effekter

Gingival pode kan dramatisk forbedre helsen til munnen. Når det endelig er over, vil du ha sterkere tenner, som kan senke dine tannlege regninger betydelig over tid. Du må imidlertid være svært ivrig i å følge alle instruksjonene fra oral kirurg følge prosedyren for at ting skal fungere skikkelig. Hvis du ikke ta vare på tennene under healing prosessen, så du kan ende opp verre enn du var før.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå å betale den høye prisen på gingival pode er å ta veldig godt vare på tennene dine før det er et problem. Gingival pode vil koste deg tid og penger på en rekke måter, så hvis tannkjøttet er ennå ikke i dårlig stand eller tannlegen din har rådet deg til å bruke tanntråd mer aggressivt eller gjøre andre ting å "stramme" tannkjøttet, følg instruksjonene. De ekstra 3-5 minutter brukt hver kveld vil være vel verdt å unngå de store smerter i munnen og lommebok som gingival pode vil gi deg.

Hva Koste partielle proteser gjøre?

Hva Koste partielle proteser gjøre?


Partielle proteser kan være svaret på å gjenopprette sunt smil.
Partielle proteser, eller som tannleger kjærlig beskrive dem, "svømmeføtter", er rimeligere enn tannimplantater og en effektiv måte å løse tannproblemer forårsaket av tap av tenner. Pasienter som ikke er kandidater for bridge ofte velger partielle proteser.
Generelt kostnader avhenge av din dental forsikring plan og den type partielle proteser du kjøper.

Betydning

Partielle proteser kommer i tre hovedtyper; konvensjonell, halvt presisjon og nøyaktighet. Minst kostbare er konvensjonelle partielle proteser. Disse holdes på plass av klips, som grep over på naturlige tenner. Krokene holde delvis protese på plass for å tygge, svelge og andre normale munnen handlinger. Den neste dyreste er semi-presisjon partielle proteser. Disse bruker interlocking komponenter, som gir en tettere passform enn konvensjonelle partials. De gjør dette med en utvidelse som passer sammen med en sammenfallende del på en eksisterende tann, eller krone. Dyreste er presisjonspartielle proteser. Disse har interlocking komponenter konstruert til svært høye toleranser, som gir den best passer for alle.

Effekter

Kostnaden av dine partielle proteser vil trolig variere fra $ 500 til $ 1000. Kostnaden avhenger mye av om tilleggsarbeid er involvert, slik som kroner og ekstraksjon. Plasseringen av din tannlege er også en faktor, samt hvilke typer materialer du og tannlegen din bestemmer seg for å bruke. Polymer proteser er dyrere enn plast tenner, for eksempel, og forskjellige typer metall kan også ha en innvirkning på kostnadene. Flex partials laget av en fleksibel akryl koster fra $ 700 til $ 1300.

Betraktninger

Den primære ulempen med konvensjonelle proteser er at metallspenner er synlige, om bare litt. Dette reduserer deres estetiske verdi. Fordelen med presisjon og semi-presisjon partielle proteser er at de ikke viser noe metall, og er utformet for å blande med dine øvrige tenner. Også, de trykker mer jevnt på nabo tenner enn konvensjonelle partials, noe som gjør dem mer komfortable.

Funksjoner

Partielle proteser er fullstendig flyttbar. Avhengig av type, de er laget av metall og rosa plast eller akryl, og har tilsvarende manglende falske tenner festet. Enhetene med underliggende metall ramme skjemaet nøyaktig til dine gjenværende naturlige tenner. Noen partielle proteser er laget utelukkende av plast eller en fleksibel akryl.

Advarsel

Selv om partielle proteser er laget av holdbare materialer, har de fortsatt er utsatt for slitasje og kan brekke eller slites ut.
Over tid kan partielle proteser må byttes ut. Den gode nyheten er at splittbinders, og i noen tilfeller plast, kan repareres, avhengig pause. Partielle proteser kan vare opp til fem år, med normal slitasje. Kostnader til reparasjon er minimal i forhold til den opprinnelige prisen på enheten.

Partielle proteser bør kontrolleres hvert halvår eller så, så selv små problemer med tennene kan utvikle seg til store problemer hvis de går på for lenge.

Partielle proteser må også være tidvis relined. Kostnadene ved disse tjenestene kan bli inkludert i den opprinnelige avtalen eller lagt til etterpå. Sørg for å spørre om kostnadene ved justeringer, reparasjoner og oppfølgingsrutiner før du registrerer noe.

Potensial

Virkningen av manglende tenner bør ikke undervurderes. Venstre alene, kan tap av tenner føre til at gjenværende tennene til å endre posisjon og til slutt skade munnen vev. Det kan også føre til ansikt og lepper å synke og forstyrre tale. Å ha en delvis protese vil forbedre utseendet ditt, gjør det mulig å tygge normalt og spise et større utvalg av matvarer, beskytter mot tap av dine naturlige tenner og forebygge eller hjelpe TMJ problemer (kjeveproblemer).

Dental Plates: Hvor mye koster de?

Dental Plates: Hvor mye koster de?


Tann plater, også referert til som proteser, tjener det formål å erstatte alle tennene i et bestemt område av munnen. Hvis en person har en kombinasjon av sunne tenner og tenner som må erstatte, kan en delvis tann plate settes inn for å erstatte de usunne seg. Tann platene er typisk fremstilt av en tannlege eller en prosthodontist. Prisene varierer, men prosthodonists en tendens til å kreve høyere gebyrer enn tannleger.

Billigste alternativet

Den billigste modellen av tann plater vanligvis varierer fra $ 300 til $ 500 for en enkel plate og fra $ 600 til $ 1000 for et komplett sett med tenner. Disse dental platene er vanligvis ikke laget av materialer av høy kvalitet og kan dukke opp falske.

Midt på treet Option

Gjennomsnittlig priset tann plater vanligvis koster $ 500 til $ 1000 hver. Dette antallet øker fra $ 1000 til $ 2000 for et komplett sett med proteser. Disse dental platene er vanligvis laget av gode materialer og vanligvis synes å være realistisk.

Høyest priset alternativ

De dyreste tann platene er vanligvis $ 1000 til $ 4000 for hver plate. Et komplett sett kan koste mellom $ 2000 til $ 8000. Disse dental platene er laget av materialer av beste kvalitet og er laget for å se ut akkurat som ekte tenner.

Delvis Dental Plates

Et sett av partielle tann plater faller vanligvis inn i en av tre prisklasser: Low-end tann plater koster mellom $ 300 til $ 500; mid-range dental platene koster mellom $ 700 til $ 1800; de høyest priset tann plater koster mellom $ 2000 til $ 4000.

Hvor mye koster en Dental Retainer koste?

Hvor mye koster en Dental Retainer koste?


Den siste fasen i kjeveortopedisk behandling er å fjerne tannregulering og bære en dental retainer. En holder er en perfekt passform, avtagbart apparat som er utviklet for å holde tennene på plass etter at tannregulering er fjernet. Dental stopperne bør brukes hele dagen og natten for 3-9 måneder som anbefalt av kjeveortoped.

Kostnad

I de fleste tilfeller, har kostnadene for holderen blitt inkludert i den oppgitte prisen for hele kjeveortopedisk behandling. Mange kjeveortopeder vil gi deg en spesifisert liste som viser hvordan kostnadene fordeler seg. Holde prisene kan variere fra $ 500 til $ 1000 per november 2010, avhengig av lengden og kompleksiteten av behandlingen, viser tall fra CostHelper.com.

Erstatning

I det tilfelle at en dental retainer blir borte eller ødelagt, må pasienten betale en ekstra avgift for å erstatte elementet. Avhengig av kjeveortopedisk praksis kan erstatningen varierer fra $ 75 til $ 250, sier CostHelper.com. Det er viktig at apparatet skal skiftes ut så snart som mulig, fordi pasientens tenner kan skifte hvis holderen ikke er slitt.

Tilfeller

Noen kjeveortopeder at pasientene skal separat kjøpe en sak for holderen. Holde tilfeller vanligvis koster $ 5 til $ 10.

Hvor mye koster en Lung Transplant Cost?

Kostnaden for en lungetransplantasjon varierer avhengig av om ita € ™ s single-lunge eller dobbeltlungetransplantasjon, hvor mye sykehus pasienten krever, og hvor mye den enkelte sykehus og legene betalt for omsorg. Mange typer private forsikringsselskaper og statlige helseplaner gi dekning for minst noen lungetransplanterte medisinske utgifter, men kan ikke dekke alle relaterte kostnader.

Typer

I 2007 var den gjennomsnittlige kostnaden for en enkelt-lunge transplantasjon var nesten $ 400 000, i henhold til online ressurs Transplant Living. Den gjennomsnittlige kostnaden for en dobbel-lungetransplantasjon, der både av patientâ € ™ s originale lungene er erstattet med giver lungene, var omtrent $ 550,000. For en hjerte-lungetransplantasjon, som innebærer transplantasjon av både en donor hjerte og en enkel lunge, den gjennomsnittlige prisen var omtrent $ 875,000.

Typer

Den totale kostnaden for en lungetransplantasjon omfatter flere typer utgifter, for eksempel diagnostiske tester, kostnader ved anskaffelse og transport av donororganer, inntekter fra kirurgen og anestesilegen, pre- og postoperativ sykehus (inkludert tid brukt i den intensive omsorg enhet, eller ICU), og avgifter for reseptbelagte legemidler. For eksempel, den totale kostnaden for en enkelt-lunge transplantasjon omfatter ca $ 20.000 i evaluerings avgifter, $ 41 000 for å få tak i og forberede en donor lunge, $ 33 000 i physicianâ € ™ s avgifter og $ 210 000 for kostnaden av sykehusoppholdet. Det inkluderer også ca $ 65.000 for oppfølging og $ 30.000 for immundempende medisiner. Alle disse kostnader kan variere avhengig av den spesielle medisinske leverandøren, og lengden av sykehusoppholdet.

Time Frame

I tillegg til de innledende kostnadene ved lunge transplantasjon kirurgi, pasienter også medføre årlige kostnader for oppfølging omsorg og reseptbelagte medisiner. De immundempende medisiner, som er nødvendig på en fortløpende for å hindre at transplantasjon recipientâ € ™ s kroppen avstøter donor lunge eller lungene, kan koste opp til $ 30.000 per år. Lungetransplanterte mottakere også pådra kostnadene for oppfølging doctora € ™ s besøk og tester for å forsikre deg om transplantasjon fungerer som den skal, og å fortsette å behandle eventuelle tilknyttede eller underliggende helsemessige forhold.

Effekter

Foruten den betydelige medisinske kostnadene ved å motta en lungetransplantasjon, kan pasienter også bli møtt med tilhørende utgifter som reise. Ikke alle sykehus gi spesialisert omsorg som lungetransplantasjoner krever, så i mange tilfeller pasienter må reise til en som gjør. Avhengig av hvor langt hjemmefra sykehuset ligger, kan resipienter må betale for flybilletter, samt mat og bolig for familiemedlemmer som ønsker å være i nærheten av sykehuset mens pasienten er frisk. Resipienter kan også ha å ta ubetalt medisinsk permisjon fra jobb og betale for ekstra barnepass under kirurgi og utvinning.

Betraktninger

De medisinske kostnadene ved lungetransplantasjoner, inkludert avgifter for legen, eksamener, donor lunge forberedelse, sykehusopphold og reseptbelagte medisiner, kan i det minste delvis dekket av privat eller statlig støttet helseforsikring. De fleste selskaper krever transplantasjoner skje på godkjente sykehus, og inkluderer transplantasjons kostnader knyttet til et forhåndsdefinert helsetilstand. Noen forsikringer har også en maksimal nytte på transplantasjon dekning, mens andre rett og slett at pasientene skal betale kostnadene for co-betalinger og egenandeler. Forsikringsselskaper generelt ikke dekker ikke-medisinske transplantasjon kostnader, som reise, men Transplant Living, link under, og tilbyr en liste av non-profit organisasjoner som kan gi hjelp med disse utgiftene.

Hvor mye koster Plastic Surgery Cost?

Uansett hva kirurgisk teknikk du har gjort, det kommer til å koste deg. En kirurg tid kommer ikke billig, og mellom å diskutere operasjonen, kommer inn for behandling og ha oppfølgingsbesøk, bruker du mye av den tiden. Mer enkle kosmetiske behandlinger som for eksempel hud resurfacing og kjemisk peeling koster ganske mye mindre, men kan likevel være ganske kostbar.

Funksjoner

Plastisk kirurgi er en betegnelse for medisinske prosedyrer er utviklet for å forbedre utseendet eller funksjon av deler av kroppen. Det kan være alt fra enkle hudbehandlinger koster mindre enn $ 100 dollar for å utdype rekonstruktive prosedyrer som koster mange tusen. Kostnaden for en plastisk kirurgi teknikk bestemmes av vanskeligheten av fremgangsmåten, hvor lang tid det tar, antallet og kvaliteten av teknikere som trengs for å gjøre det, og etterspørselen etter operasjonen. En enkel hud behandling som kan utføres av en tekniker i en halv time vil koste en brøkdel av hva en kompleks rekonstruktiv kirurgi som krever et helt team av dyktige leger vil koste. I 2007 i USA, neseplastikk og brystforstørrelse hvert kjørte omtrent $ 3800 i gjennomsnitt, fettsuging rundt $ 3000 og den mindre kompleks Botox prosedyre ca $ 500.

Typer

De to hovedtyper av plastisk kirurgi er kosmetisk og rekonstruktiv. Rekonstruktiv kirurgi korrigerer alvorlige problemer. Brenne ofre, mennesker med medfødte tilstander som ganespalter og ofre for alvorlige ulykker er kandidater for rekonstruktiv kirurgi. Kosmetisk kirurgi er hva folk flest forbinder med begrepet "plastisk kirurgi." Det innebærer rent estetiske behandlinger utviklet for å forbedre noens utseende, endre formen på kroppen eller reversere effekten av aldring. Kosmetisk kirurgi kan være så liten som en kjemisk peeling for å redusere akne arr eller involvere omforming av noens hele ansiktet over mange kirurgiske prosedyrer.

Fordeler

Rekonstruktiv kirurgi lar folk til å leve mer normalt liv. En leppe-eller ganespalte, for eksempel, vil gjøre det vanskelig for en baby å mate eller lære å snakke skikkelig og kan føre til sosial utstøtelse på grunn av utseendet av tilstanden. Ved å behandle det med rekonstruktiv kirurgi, kan legene sikre barn et normalt, sunt liv. Hvis noen har hatt et alvorlig traume som har knust et bein eller skadet på andre måter en kroppsdel ​​så dårlig at det ikke kan leges normalt eller fungere ordentlig, kan en rekonstruktiv kirurg kunne sette det sammen igjen bit for bit og gjenopprette den. Mange rapporterer ytelser fra kosmetisk kirurgi i tillegg. De kan ha mer selvfølelse og selvtillit eller føler seg mer ønskelig. Skuespillere og andre mennesker som har karrierer avhengige av sine opptredener kan ha flere muligheter etter en plastisk kirurgi.

Størrelse

Det var mer enn 11 millioner kosmetisk plastisk kirurgi prosedyrer i Amerika i 2007. Ut av disse, de fleste (nesten 10 millioner kroner) var mindre prosedyrer som Botox og kjemisk peeling. Kvinner i mindretall menn med nesten 10 til 1 i kosmetiske operasjoner. Det var ca 5 millioner rekonstruktiv kirurgi prosedyrer, nesten 4 millioner av dem var for fjerning av svulster. Alle fortalt, kosmetiske kirurger belastet mer enn $ 12 milliarder dollar for prosedyrer. Populariteten av kosmetisk kirurgi vokser i et høyt tempo, med 59% flere operasjoner som utføres i 2007 enn i 2000.

Advarsel

Mange mennesker går inn for kosmetisk kirurgi i utlandet eller cut-rate innenlandske klinikker hvor det er billigere. Dessverre, noen ganger de får substandard behandling fører til arrdannelse og misdannelse. En feilslått operasjon kan også føre til alvorlig infeksjon eller død. Uansett hvor du går for plastisk kirurgi, sørg for å gjøre din forskning!