Digidexo.com

kan mycoplasma gå i nervene

Hva er behandlingen for menneskelig Mycoplasma infeksjon?

Menneskelig mykoplasma infeksjon er det vitenskapelige navnet for en sykdom noen ganger kalt walking lungebetennelse. Symptomene på infeksjonen er vanligvis svært mild, ifølge Mayo Clinic.

Betydning

Fordi symptomene på mycoplasma infeksjoner er så små, mange mennesker ikke gå til en lege, i den tro at de har en kald eller luftveisinfeksjon. Vanligvis vil mycoplasma tilstand klare seg på egen hånd, melder New York State Department of Health.

Time Frame

Selv med behandling, kan mycoplasma-infeksjoner forbli i halsen i opp til 13 uker.

Typer behandling

Behandling for menneske mycoplasma infeksjoner som regel innebære antibiotika medisiner som erytromycin, klaritromycin eller azitromycin.

Funksjon

Legemidler som brukes til å behandle menneskelige mycoplasma infeksjoner forstyrre prosessen med proteinsyntese i bakterieceller som forårsaker walking lungebetennelse. Siden proteinsyntese er avgjørende for de bakterielle cellene for å produsere energi, Mycoplasma bakteriene dør på grunn av virkningene av medikamenter.

Advarsel

Selv mens du tar antibiotika for en mykoplasma infeksjon, kan du likevel være smittsom til andre for opp til 14 dager. Dette gjelder selv om symptomene forsvinner i løpet av den tiden, ifølge Maryland Community Health Administration.

Mycoplasma genitalium Symptomer

Mycoplasma genitalium er en seksuelt overførbar sykdom som er utbredt i både menn og kvinner i dag. Som alle seksuelt overførbare sykdommer, kan de mycoplasma genitalium symptomene være smertefullt og flaut, men likevel lar seg behandle hvis fanget i tid. Som med enhver medisinsk tilstand, hvis du opplever mycoplasma genitalium symptomene, bør du kontakte lege umiddelbart.

Smertefull vannlating

I likhet med andre seksuelt overførbare sykdommer (SOS), mycoplasma genitalium forårsaker smertefull brennende ved vannlating oppstår. Noen rapporterer smerte i stedet for å brenne, men generelt både menn og kvinner opplever dette symptomet. Dette skyldes det faktum at bakterier har en tendens til å infisere urinrøret til pasienten, forårsaker betennelser og følsomhet i det omgivende vev.

Smerter under sex

Kvinner er langt mer sannsynlig å oppleve smerte i stedet for nytelse under sex hvis de er smittet av mycoplasma genitalium. Dette er fordi vevet rundt urinrøret er i nær kontakt med den vaginale vegg og således er tilbøyelige til å bli irritert under samleie eller annen genital stimulering. Sjelden menn opplever en slik følelse.

Discharge

Menn og kvinner kan oppleve merkelige utslipp forårsaket av mycoplasma genitalium infeksjon. Utslippet kan være stygg luktende og av en uvanlig tekstur; fordi denne typen utslipp er vanlig i andre kjønnssykdommer, kan mycoplasma genitalium feildiagnostisert som klamydia eller gonoré.

Utvikling

De første Mycoplasma genitalia symptomer kan utvikle seg så tidlig som en uke etter samleie med en smittet person, eller så sent som tre uker. Anal, oral og vaginal sex er alle mulige steder for smitte av mycoplasma genitalium.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging er å unngå samleie med en smittet person før de har fullført et behandlingsregime. Som en forholdsregel, dersom personens status med sykdommen er ukjent, kondomer bør brukes. Behandlingen består av en bredspektret antibiotika foreskrevet av lege. Det er viktig å fullføre behandlingsregime; du kan føle deg bedre etter bare noen få dager, men bakterier er fortsatt til stede i systemet og kan bli resistent hvis du ikke klarer å fullføre behandlingen.

Mycoplasma hominis Symptomer

Mycoplasma hominis er en levende organisme vanlig i nesten alle mennesker, bosatt i urin og kjønnsveiene. Men av og til kan det føre til infeksjon, og vite noen av symptomene kan hjelpe deg å overvinne tilstanden raskt. Som med enhver medisinsk tilstand, bør du rådføre deg med legen din dersom du opplever noen av symptomene nevnt nedenfor.

Smertefull vannlating

Infeksjon i urinveiene ved Mycoplasma hominis ofte resulterer i smertefull vannlating for menn og kvinner. Denne infeksjonen symptomer er vanlig i de fleste seksuelt overførbare sykdommer, og kan forveksles med andre kjønnssykdommer som gonoré eller klamydia.

Uvanlig utflod

Menn og kvinner opplever merkelige utslipp et par uker etter kontrahering Mycoplasma hominis infeksjoner. Dette er fordi de ekstra slim og infiserte væsker blir skilt ut av kroppen, noe som resulterer i disse uvanlige - og ofte illeluktende - utslipp.

Smerter under sex

Kvinner med Mycoplasma hominis infeksjon vil ofte oppleve smerter under samleie. Dette er på grunn av betennelse av ureter presser på skjedeveggen. Når skjeden er Oppsvulmet med blod fra opphisselse, de to vev trykk mot hverandre. Penetrering eller noen ganger bare ekstrem spenning kan føre til smertefulle opplevelser for kvinner. Menn vanligvis ikke føler smerte under sex når infisert med Mycoplasma hominis.

Expert Insight

Mycoplasma hominis er en felles organisme, og er i motsetning til andre seksuelt overførbare sykdommer. Det er ikke uvanlig for monogame par å plutselig oppleve en Mycoplasma hominis infeksjon selv etter mange års eksklusivitet. I disse tilfellene, det er andre faktorer i arbeid som gjør infeksjon av denne felles mikrobe mer sannsynlig, for eksempel undertrykt immunsystem.

Advarsel

Personer med undertrykt immunsystem, for eksempel de med HIV / AIDS eller som nylig har gjennomgått en organtransplantasjon, er mer sannsynlig at kontrakten denne uvanlige kjønnssykdom. I noen tilfeller kan Mycoplasma hominis påvirke organer utenfor urin eller slim traktater. For eksempel pasienter som har opplevd nyresvikt etter en nyretransplantasjon kan ha blitt påvirket av en Mycoplasma hominis infeksjon i nyrene.

Hvordan behandle Mycoplasma

Mycoplasma, ofte referert til som å vandre lungebetennelse, er en luftveissykdom forårsaket av Mycoplasma pneumoniae-bakterier. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, det er den primære årsaken til lungebetennelse hos barn i skolealder og unge voksne. Mycoplasma er også en medvirkende faktor til sår hals og andre luftveissykdommer som bronkitt. Denne typen bakterier er smittsom og kan spres gjennom mellommenneskelig kontakt og gjennom luften ved hoste eller nysing. Symptomene er lik de av en kald.

Bruksanvisning

•  Identifiser dine symptomer. Hvis du har opplevd trøtthet, hoste spasmer, ubehag i brystet, hodepine, sår hals eller feber, kan det hende at kaldt faktisk være en mykoplasma infeksjon.

Forstå at milde mycoplasma infeksjoner kan helbrede uten en bestemt kurs i behandling innen sju til ti dager. Få nok hvile for å hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen. Det er også viktig å øke væskeinntaket å holde seg hydrert og næring til kroppen din ved å spise mat med høyt protein. Lindre symptomer med over disk hoste suppressants, antipyretika og smertestillende.

Forhindre overføring til dem nær deg for å unngå sekundære infeksjoner når du er frisk igjen. I tillegg til å være spres gjennom luften og mellommenneskelig kontakt, kan mycoplasma også inngås ved å berøre vev eller andre elementer som inneholder slim og andre sekreter fra smittet person. Dekke munnen når du hoster eller nyser. Kast brukes vev. Vask hendene ofte.

Rådfør deg med legen din hvis du utvikler en hoste, feber, pustebesvær, utslett, eller hvis symptomene vedvarer i mer enn en uke, slik at antibiotika kan være foreskrevet. Også ta kontakt med legen din hvis du har blitt diagnostisert og symptomene ikke bedres etter begynner en antibiotikakur.

Ta foreskrevet medisiner som anvist. Mens antibiotika vil hjelpe deg til å føle deg bedre veldig raskt, betyr ikke dette at bakteriene er borte. Mycoplasma er en hardfør bakterier og kan forbli i systemet ditt i opptil 13 uker.

Tips og advarsler

  • Hvis du er seksuelt aktiv, vil partneren din trenger å bli skjermet når du er diagnostisert, og kan også trenge antibiotika for å forebygge eller behandle infeksjonen.

Typer av nevropati

Neuropati, også kjent som perifer nevropati eller perifer nerveskade, er en nervesystem-lidelse som påvirker de perifere nerver. Denne nervesykdom hindrer de perifere nerver fra å sende meldinger fra hjernen og ryggmargen til andre kroppsdeler og organer som muskler og kjertler. Årsaker til nevropati kan være alt fra sykdommer som diabetes, leddgikt, bakterielle infeksjoner og autoimmune sykdommer til toksin eksponering og kreft medisiner. Ifølge medisinsk forfatter Mims Cushing, omtrent 40 prosent til 70 prosent av diabetikere lider av nevropati med om lag 70 prosent av problemet involverer smerter i føttene.

Typer

Nevropatier er klassifisert etter deres patologiske funksjoner og kliniske syndromer. De fire hovedtyper av nerveskader inkluderer polynevropati, mononeuropahty, autonom nevropati og mononeurtis multiplex. Nevropati kan påvirke forskjellige deler av kroppen, eller lokaliseres, kun berører en bestemt kroppsdel ​​eller nerve.

Polynevropati

Polynevropati, også kalt distal symmetrisk polynevropati, er den vanligste typen av nevropati. Vanligvis forårsaket av dårlig kontroll av blodsukkeret, påvirker polynevropati ben og føtter, med symptomer som prikking, svie og nummenhet. Foruten diabetes, kan polynevropati være forårsaket av overdreven bruk av alkohol, ernæringsmangel, anemi, lever eller nyresvikt, visse kreftformer eller forbruker for mye vitamin B6.

Mononevropati

Mononevropati påvirker en enkelt nerve eller nerve gruppen. Oftest er det på grunn av skade, selv om lidelser som mononeuritis multipleks kan føre til isolerte nerveskade og kan omfatte hvilket som helst område av kroppen. Symptomer inkluderer tap av blære eller tarm kontroll, prikking, brennende smerte, tap av følelse, svakhet, nummenhet eller lammelser.

Mononeuritis Multiplex

Monoeuritis multiplex er et nervesystemet eller forstyrrelse i hjernen som involverer skade på i det minste to separate nerve områder. Imidlertid kan flere nerver i tilfeldige områder på kroppen også bli påvirket. Som det utvikler seg og forverres, vokser det mer symmetrisk og mindre multifokal. Syndromer for dette nevropati kan spres bilateralt, samt distalt og proksimalt i hele kroppen.

Autonom nevropati

Autonom nevropati er en vanlig type av neuropati som påvirker det autonome nerve kontrollerende tarmkanalen og andre organer som blæren og kjønnsorganene. Denne nevropati kan interferere med fordøyelse og urinering. Det påvirker om en fjerdedel av diabetikere, ifølge Foot Neuropathy.com hjemmeside. Vanlige symptomer er tap av koordinasjon og balanse, som vanligvis er verre om natten. Skadede nerver forårsake svake muskler og tap av reflekser med foten vanligvis vokser bredere og kortere.

Kranie nevropati

Kranial nevropati generelt påvirker nerver knyttet til hjernen som kontrollerer øyebevegelser. Men det kan også innebære nervene som forbinder hjernen til å høre og smak. Det begynner vanligvis med smerter på den ene siden av ansiktet nær øyet som er berørt med øyet muskel senere bli lammet. Symptomene bedres eller forsvinne i løpet av to til tre måneder.

Behandling

Det er ingen kjent medisinsk kur for arvelig perifer neuropati, selv om den beste behandling er å normalisere blodglukosenivåer. Dessuten kan flere medisiner og terapi hjelpe lindre symptomene. Noen ganger antidepressiva er effektive, i tillegg til noen anti-anfall medisiner. Noen av nevropatier som er helbredelig inkluderer diabetisk nevropati, skjoldbrusk sykdom som er relatert til nevropati og inflammatorisk nevropati.

Hvordan å regenerere Nerver Fra Bells parese

Hvordan å regenerere Nerver Fra Bells parese


Ansiktslammelse er karakterisert ved ansikts svakhet og paralyse på den ene siden av ansiktet, og er vanligvis forårsaket av et virus. I de fleste tilfeller er dette nerveskader midlertidig, og du vil komme seg helt, men noen mennesker lider permanent skade. Du kan gjøre flere ting for å helbrede de nervene som inkluderer medisinsk behandling og egenomsorg. The Mayo Clinic og American Academy of Øre tilbyr flere forslag.

Hvordan å regenerere Nerver Fra Bells parese

•  Snakk med legen din om tilgjengelige medisiner. Antivirale medisiner eller antibiotika kan stoppe utviklingen av virale eller bakterielle infeksjoner mens kortikosteroider redusere hevelse og betennelse. Steroid behandling vil hjelpe nerve passe bedre inn i bein i ansiktet og redusere kompresjon.

Arbeid med en fysioterapeut. Hun kan vise deg måter å utøve ansiktsmusklene og hvordan å massere ansiktet; begge vil bidra til å helbrede de skadede nerver.

•  Bruk fuktig varme for å redusere nerve hevelse og inflammasjon.

Vurder å bruke naturlige behandlinger som akupunktur og kosttilskudd som fremmer nerve helse som sink, vitamin B12 og vitamin B6. Snakk med legen din om passende doser og ikke bruke naturlige behandlinger uten å konsultere lege først.

Snakk med legen din om kirurgiske alternativer; enkelte prosedyrer kan avlaste trykket på nerven, slik at det å gro skikkelig. Dette er en sjelden og kontroversiell prosedyre og er ikke vanligvis anbefalt.

Hva er årsakene til kolikk?

Hva er årsakene til kolikk?

Ifølge Mayo Clinic, er kolikk når et spedbarn gråter i mer enn tre timer om dagen, opp til tre ganger i uken, og gråt varer i mer enn tre uker (se referanser). Selv om en gråtende baby kan skape kaos på nervene, i mange tilfeller, symptomene på kolikk begynner å forsvinne etter tre til fire måneder. Det er mange grunner som kan føre til din lille å ha kolikk. Men hvis du finner ut at barnet ditt ikke lenger har en interesse i å spise, eller det er en endring i søvne mønster og atferd, er det viktig at du ser ditt barns barnelege.

Avføring

Når spedbarn blir født, de mangler nødvendigheten av å fordøye mat som voksne gjør. Deres tarmsystem har ennå ikke funnet ut hvordan å bryte ned maten, og musklene i tarmsystem vet ikke hvordan å presse maten gjennom ennå. Som et resultat, når barnet forsøker å ha avføring, er prosessen langsom, som da kan føre til luft for å bli fanget i tarmen. Ifølge Dr. Stuart Crisp, kan dette resultere i barnets tarm ekspanderende og forårsaker smerte (se referanser).

Spise og gråt

Noen ganger hvordan babyen spiser kan føre til problemer. Hvis barnet spiser overdrevent rask, kan hun svelge i luft. Selv spiser for mye eller ikke raping din baby (for å slippe luft buildup) kan føre til at barnet ubehag. Noen ganger for mye gråt kan føre barnet til å svelge i luften, som kan legge til gass økning og oppblåsthet.

Stimulering

Overstimulering kan bidra til kolikk. Nyfødte er ikke vant til høye lyder eller for mange severdigheter. Spedbarn kan lett få overstimulert, noe som kan øke sjansene for å bli grinete. Spedbarn som er utsatt for for mye i sin daglige rutine, enten det er TV, familie besøk eller kjører ærend, kan ha mer problemer med å bosette seg (se referanser).

Foods

Hvis du ammer barnet ditt, kan maten du spiser irritere babyens mage. Kjemikalier eller allergener som finnes i maten vi spiser kan forårsake fordøyelses opprørt (se referanser). Hvis du spiser grønnsaker, krydret mat eller sure matvarer, for eksempel appelsiner, kan dette skape gass og oppblåsthet i barnets mage. Du kan bidra til å lindre årsaken til barnets kolikk ved å holde en dagbok for å notere hva som forårsaker barnet ditt til å bli spesielt irritabel.

Gastroøsofageal refluks

Ifølge Dr. William Sears, oppstår gastroøsofageal refluks (GER) fordi næringsinnholdet blir gulpet opp tilbake i babyens spiserør (se Ressurser). Spiserøret er koblet til magen av en ventil. Refleksen som gjør ventilen lukker slik den er ment å er umoden på dette stadiet i et barns liv. Babyer som har en tendens til å lide fra GER er mer sannsynlig å spytte opp maten, bue ryggen, velger å ønske å sitte oppreist, og være våken mer i løpet av natten.

Andre årsaker

Andre muligheter for kolikk kan være allergi. Noen formler kan rokke et barns magen, og hvis du velger å flaske mate babyen din, snakke med en barnelege om hvilken formel kan være best egnet for den lille. Dessuten, hvordan du ammer barnet ditt gjør en forskjell. Riktig å la barnet ditt å klinke, uten mellomrom mellom bryst og babyens munn, kan bidra til å redusere luft som blir slukt inn.

Mestring

Du kan bidra til å lindre ditt barns symptomer ved raping henne oftere for å få ut overflødig luft, spesielt etter feedings. Etter at du mate spedbarn, holde ham i oppreist stilling i minst en halv time. Prøv å redusere stimulering, for eksempel TV, og overdreven lyd eller lys, spesielt før sengetid. Fotball tak kan også bidra til å stoppe kramper i babyens mage. Hold barnet med ansiktet i skurken av albuen (ansiktet peker ut). Ha bena skreve hånden din, og sørg for at magen trykker mot håndleddet. Ved hjelp av disse teknikkene kan bidra til å roe babyen.

Hvordan bli kvitt en Twitch

Hvordan bli kvitt en Twitch


Ufrivillig muskelrykninger er en vanlig plage, men det er vanligvis ikke en grunn til alarm. Mesteparten av tiden, vil et rykk avta på egen hånd. Hvis du ofte opplever vedvarende rykninger, enten rundt øyelokkene eller i andre muskler, bør du oppsøke lege for å utelukke en mer alvorlig tilstand. Ellers forvise din rykk ved å forbedre kostholdet, kutte ned på koffein og få litt hvile og avslapning.

Hvordan bli kvitt en Twitch

Muskelrykninger

Se legen din dersom du opplever vedvarende, plagsom muskelrykninger, for eksempel et rykk som varer i tre eller flere dager. Hvis du opplever ledsagende symptomer, som for eksempel muskelsvakhet eller et tap av følelse, vil han trolig kjøre tester for å utelukke en mer alvorlig, underliggende tilstand. Dette kan omfatte skade på nervene, Lou Gehrig sykdom eller muskeldystrofi.

Snakk med legen din om alle medisiner og kosttilskudd du tar, som enkelte medikamenter kan føre til muskelrykninger. Disse kan omfatte kortikosteroider, østrogen eller diuretika.

Diskuter vanlig kosthold med legen din eller en kostholdsekspert; han kan kjøre tester for å sjekke for vitamin eller mineral mangler. En utilstrekkelig mengde av visse næringsstoffer, som magnesium, kalsium eller vitamin D kan resultere i muskelrykninger.

Reduser inntak av koffein eller unngå det helt. For mye koffein kan også føre til muskelrykninger.

Kutt ned på treningsøktene dine hvis du vanligvis trener iherdig. Gi kroppen en pause for en dag eller to og lette selv tilbake i ditt treningsprogram sakte.

Øv stresskontroll med dyp pusting, meditasjon eller enkel avslapping. Stress og angst kan også utløse godartet muskelrykninger.

Øyelokk rykninger

Reduser stress og koffein inntak hvis du oppleve mindre øyelokk rykninger. Disse typer øyelokk rykninger vanligvis gå bort raskt, og du vil sannsynligvis ikke trenger å behandle dem.

Se legen din dersom du opplever en type øyelokk twitch kalles essensielle blefarospasme, en tilstand der øynene ufrivillig nært. Noen ganger munnen eller halsen kan krampe i tillegg. Legen din vil trolig foreskrive botulinum injeksjoner rundt øynene for å slappe av musklene; mindre vanlig, kan hun også foreskrive en medisin.

Se legen din hvis bare den ene siden av ansiktet ditt lider av et øyelokk twitch der munnen også spasmer. Dette kalles en hemifacial krampe. Få lindring fra denne rykk med botulinum injeksjoner. Noen pasienter kan også trenge kirurgi for å korrigere trykket på en nerve som utøves av en arterie, som forårsaker tilstanden.

Hvordan diagnostisere kronisk bihulebetennelse

Hvordan diagnostisere kronisk bihulebetennelse


Det er ikke alltid lett å diagnostisere kronisk bihulebetennelse. Symptomene ligner ofte de som er forbundet med en forkjølelse eller andre øvre luftveisinfeksjon. Ditt primære omsorg lege kan avgjøre om du trenger tjenester av en spesialist for å diagnostisere og behandle symptomene dine.

Hvordan diagnostisere kronisk bihulebetennelse

Definer Diagnostic Criteria

Forvent en fullstendig medisinsk historie for å være en del av kriteriene som brukes for å diagnostisere kronisk bihulebetennelse. Dette vil omfatte avgjøre om det er en familiehistorie med sinus eller allergi-relatert sykdom.

Plan på å ha en x-ray av bihulene. Innestengt luft og væske i bihulene vil dukke opp på x-ray.

•  Realisere helsepersonell vil trolig trykke på ansiktet langs sinus veien å diagnostisere bihulebetennelse. Dette perkusjon er gjort for å avdekke ømhet ofte assosiert med kronisk bihulebetennelse.

Godta at det kan være nødvendig å gjennomgå en CT eller MR av skallen til å se mer i dybden på sinus spor. Denne diagnostisk test blir også brukt til å evaluere tykkelsen av sinus vev.

Forstå legen din kan skinne et lys på bihulene. Hvis bihulebetennelse er til stede, vil bihulene ikke glød som de gjør i normale, friske bihulene.

Forbered deg til en undersøkelse ved hjelp av en nasal endoskop. Dette instrumentet er et tynt fleksibelt rør legen din vil sette inn gjennom neseborene for å se innsiden av bihulene. En fiberoptisk lys definerer klart tegn på bihulebetennelse.

Forvent å vente noen dager for å få resultater fra nese og bihuler kulturer å identifisere spesifikke bakterier som kan være årsaken til bihulebetennelse.

Observere symptomer på bihulebetennelse

Erkjenne sammenhengen mellom smerter i øvre tenner og bihuler lunger. Bihulebetennelse kan legge press på nervene langs kjeven og tennene. Dette presset ofte føles som en tannpine.

Tenk trøtthet en mulig symptom på kronisk bihulebetennelse. Kun legen kan avgjøre om du har en infeksjon som er ansvarlig for uvanlig tretthet.

Finn en vanlig klage blant kronisk bihulebetennelse lider er en redusert følsomhet for smak og lukt. I noen tilfeller er det totale tapet av disse sansene.

Innse at man kan ha kronisk bihulebetennelse uten merkbare symptomer. Hvis infeksjonen er i de dype bihulene, kan det være i eksistens for måneder før symptomene oppstår.

Hint

  • Hvis venstre ubehandlet, kan kronisk bihulebetennelse føre til forringelse av slimhinnene lining sinus hulrom.
  • En akutt oppblussing av astma kan være et resultat av kronisk bihulebetennelse. Oppsøke lege umiddelbart hvis pustevansker oppstår.

Hva er årsaken til Glaukom?

Definisjon

Glaukom er karakterisert som en øyesykdom hvor den normale væsketrykk inne i øyet begynner langsomt å stige, noe som kan skade den optiske nerven. Den optiske nerven overfører visuell informasjon til hjernen. Hvis glaukom står ubehandlet, pasienter begynner å miste sidesynet. Mange pasienter blind skyldes glaukom, fordi det ofte forblir ubehandlet, og skrider frem til den optiske nerven er varig skadet. Glaukom er ofte ubehandlet fordi det fører ingen smerter og det er ingen vedvarende symptomer. Progressive glaukom symptomer inkluderer: intense smerter i øyet, kvalme, oppkast, uskarpt syn og glorier rundt lys.

Årsaker

Glaukom oppstår fordi det er en opphoping av vandig humor i fronten av øyet. Vandig humor er et fluid som produseres naturlig og kontinuerlig, og normalt kommer ut av øyet i en vinkel hvor cornea og iris møtes, gjennom et dreneringssystem. Hvis dreneringssystemet ikke fungerer som det skal, kan den vandige humor ikke filtrere ut av øyet på en vanlig sats, og trykket begynner å bygge opp i øyet. Primær åpenvinkelglaukom utvikler fordi vinkelen der kammer avløp er blokkert. En annen måte glaukom kan oppstå er når blenderen buler frem og blokkerer avløpssystemet. Dette fører også vandig humor til å bygge opp raskt. Det kalles trangvinkelglaukom. Noen mennesker er født med smale dreneringssystemer, noe som fører elevene å plutselig strekke. Denne type av glaukom kalles lukket vinklet glaukom. Lav-spenning glaukom kan være forårsaket av en unormalt sensitive synsnerven, og pasienter akkumuleres fettavleiringer i deres øyne.

Risikofaktorer

Personer som er over en alder av seksti eller har en familiehistorie med glaukom kan være mer utsatt for å få glaukom. Pasienter som har forhøyede intern trykk i øyet eller medisinske tilstander som høyt blodtrykk, hjertesykdom eller hypotyreose, har høy risiko for glaukom. Afro-amerikanere er mer utsatt enn andre etniske grupper og har høyere forekomst av permanent blindhet på grunn av glaukom.

Årsakene til Nerve skade på øyne

Det er et ubegrenset antall potensielle årsaker til nerveskader på øyne - fra sykdom til skade. Men noen sykdommer, tilstander og ulykker spesielt forbundet med øye nerveskader. På grunn av det brede spekter av årsaker knyttet til nerve skade på øyne og potensialet for alvorlige underliggende forhold, bør faglige råd alltid innhentes for diagnose og behandling.

Glaukom

Glaukom kan forårsake nerve skade på øyet. Både lukket vinkel og åpenvinkelglaukom forårsaker nerveskader. Den optiske nerven skade oppstår fra ekstremt høyt trykk inne i øyet.

Metanolforgiftning

Metanolforgiftning kan føre til nerveskader, synsproblemer, og til og med blindhet. Metanol skjer på mange forskjellige kjemikalier og produkter som brukes i hjemmet. Om kjemikaliet svelget eller dynket i øynene, kan øyet nerveskader oppstår.

Orbital Lymphangioma

En orbital lymphangioma er en svulst som vokser fra øyets lymfeårer. Hvis tumoren ikke er detektert og behandlet tidlig nok, mens den vokser i størrelse, kan det påvirke nerver innenfor øyet. Som svulsten vokser større, sier det økende press på øyet og nerveskader kan oppstå.

Papillødem

En papillødem, eller en optisk plate ødem (hevelse i syns disk), som ikke er behandlet på riktig måte kan føre til komplikasjoner, inkludert øye nerveskader, synsproblemer og til og med tap av syn. Mange ting kan forårsake papillødem, fra svulster til hypertensjon.

Hypofysen Cancer

De fleste tumorer som vokser i hypofysen er ikke kreft; men noen er. De som er kreft og raskere voksende svulster kan legge press på nervene rundt øyet som det vokser. Trykket kan skade øyet nerver og forårsake synsproblemer og eventuelt blindhet.

Old Age Eye Problemer

Old Age Eye Problemer


I likhet med andre deler av kroppen, øynene begynner å gjennomgå endringer etter hvert som de blir eldre. Faktisk, synsproblemer er en av de første tegnene på aldring. Men du kan redusere effekten av aldersrelaterte synsproblemer og øke din generelle helse generelt ved å holde styr på endringer som skjer i ditt syn, noe som gjør at øynene dine er beskyttet mot mulig skade, spise næringsrik mat og se en visjon spesialist regelmessig . Her er noen av de forholdene som oppstår som folk alder.

Macula degenerasjon

En av de store øyeproblemer som oppstår med aldring er macula degenerasjon, som oppstår når netthinnen svekkes og visjon er sterkt svekket. Dessverre er det ingen kur for denne tilstanden ennå. Men hvis problemet er fanget tidlig nok, kan effekten bli betydelig redusert gjennom vitaminer, laserterapi, medisin og synshjelpemidler.

Katarakt

Store forbedringer i helsevesenet har gjort problemet med grå stær mye mer behandles. Når folk får grå stær, blir linsen i deres øyne overskyet og det er vanskelig å se, spesielt om natten med lyse bil lysene. Nå med poliklinisk dagkirurgi, har de fleste kataraktpasienter kraftig forbedret syn.

Glaukom

Grønn stær er en øyesykdom som ofte er arvelig og forverres med alderen. Med denne tilstanden, monterer fluidtrykket inne i øyet. Dette trykk kan skade den optiske nerven som sender meldinger til hjernen. Det kan også føre til blindhet. Glaukom kan også bli verre når knyttet til andre sykdommer som macula degenerasjon.

Dry Eye Syndrome

Når folk blir eldre, noen ganger sine tårekanalene ikke fungerer så bra som da de var yngre. Deres øyne mister fuktighet og kan bli tørr og ubehagelig. De kan klø, brenne og blir røde. I de fleste tilfeller kan problemet løses ved å bruke en luftfukter, etter å ha foreskrevet øyedråper og, i alvorlige situasjoner, kirurgi.

Flytere

Små flekker som beveger seg på tvers av det visuelle vanlig kalles flytere. De er mer merkbar i lyse områder, spesielt utendørs på en klar, solfylt dag, selv om flytere er vanligvis ufarlige, kan de være et tegn på mer alvorlige problemer, for eksempel en frittliggende netthinnen.

Hvordan stoppe en Twitchy Eye

Hvordan stoppe en Twitchy Eye


Eye rykk, også kjent som blefarospasme, er en ufrivillig blinking av øyet. Mens de fleste tilfeller er ufarlig og forbigående, kan mer alvorlige tilfeller forstyrre syn og påvirke din evne til å fungere. Ikke få panikk! Hvis du er under en spesielt irriterende anfall av øyet napp, her er noen ting du kan gjøre.

Hvordan stoppe en Twitchy Eye

Rest. Eye trekning er ofte et resultat av mangel på søvn.

Relax. Hvis du har vært engstelig i det siste, kan dette være årsaken til øyet napp. Se inn i meditasjon, mosjon og andre stress management teknikker.

Trinn bort fra datamaskinen. Belastningen på øynene kan føre til øye rykk, så må du gi øynene dine en vanlig pause.

Kontakt lege hvis øyet trekning er alvorlig og hindrer deg i å se. Legen din kan gi deg en Botox-injeksjon for å lamme musklene og deaktivere nervene rundt øyelokkene. i ekstreme tilfeller kan kirurgi for å fjerne nervene være nødvendig.

Vet at øyet rykk kan være tegn på en større nevrologisk lidelse. Hvis du eller legen din mistenker dette, se en nevrolog for en evaluering.

Hint

  • Eye rykk kan være en arvelig tilstand. Mens behandlinger er tilgjengelig, er det ingen kjent kur for øye napp.

Forklar synsundersøkelser

Synsundersøkelser er designet for å gi deg en bedre forståelse av hvor godt øynene dine er i drift. Øye leger også gi behandling for øyeproblemer, som for eksempel briller og øyedråper. I mer alvorlige tilfeller, de henvise deg til øyenlege.

Gathering of Medical History

Før øyet eksamen starter, vil legen sitte med deg og stille spørsmål om din medisinske historie. Disse inkluderer din alder, hva visjon problemer du har, hvis du bruker kontaktlinser, og hvis du tar medisiner.

Visual Test

Legen så tester din visjon i en avstand på 20 meter (16 fot for de som er nærsynt). Han plasserer brevet bord på bakveggen av kontoret og plasserer et verktøy kalt avstengertapp over øyet som ikke blir testet. Legen deretter spør hva bokstavene du ser og hvor godt du ser dem.

Tar Din visjon

Legen registrerer din visjon bruke Snellen fraksjonen. Hvis synet ditt er 20/20, så betyr det at du kan lese de samme størrelse bokstaver i en avstand som en person med perfekt syn. Hvis den nederste tallet er vesentlig større enn den øverste nummeret, kan du ha dårlig syn.

Test for glaukom

Legen deretter undersøker øynene for mulige bevis av glaukom, som er en alvorlig øyesykdom som kan føre til permanent blindhet. Dette er forårsaket av for stort trykk inne i øyet som kan skade den optiske nerven.

Resepter

Nær slutten av eksamen, vil legen foreskrive riktig linse for dine briller basert på resultatene av eksamen. Han vil måle dine øyne med et verktøy kalt autorefraktor. Du bør bruke denne tiden til å spørre om å få objektivet som er behagelig for deg.

Hva er årsakene til horisontal nystagmus?

Hva er årsakene til horisontal nystagmus?


Nystagmus er ufrivillig bevegelse av øyet på en rytmisk bevegelse. Den spesifikke retning av øyebevegelser, enten horisontalt (side til side), vertikal (opp og ned) eller oscillerende (sirkulær), er ingen indikasjon på årsaken. For den personen som lider nystagmus, øynene føles som om de hopper eller vingling. Episoder med nystagmus kan vare alt fra 30 sekunder til flere minutter, og i alvorlige tilfeller nystagmus er konstant. Under nystagmus, kan den lidende ikke opprettholde en jevn blikk.

Medfødt

Nystagmus som begynner i spedbarnsalder, gjennom seks måneders alder, kalles tidlig-utbruddet nystagmus eller medfødt nystagmus. Det er vanligvis en arvelig egenskap som forårsakes av en nevrologisk dysfunksjon eller en optisk tilstand. Medfødt nystagmus er vanligvis mild og ikke forverres etter hvert som barnet blir eldre.

Nevrologiske sykdommer

Frivillige øyebevegelser styres av hjernen. Hjernen sender signaler til den optiske nerven via sentralnervesystemet (CNS). Ufrivillige øyebevegelser kan oppstå når nervene i kroppen er syk. De signaler som langs den optiske nerven blir endret, og som et resultat, kan bevege øynene ufrivillig. Multippel sklerose er en sykdom som rammer sentralnervesystemet. Nystagmus er et svært vanlig symptom på MS. Andre sykdommer i sentralnervesystemet som er merket med nystagmus som et vanlig symptom inkluderer Schindler sykdom og Friedreichs Ataksi. Også, hjernesvulster som omfatter den delen av hjernen som er ansvarlig for å diktere øyebevegelsene kan forårsake nystagmus.

Vestibulære lidelser

Den vestibulære systemet er det som kontrollerer balansen i kroppen. Den Vestibulo-okulær refleks er ansvarlig for de refleksive øyebevegelser som svar på signaler fra de ikke-auditive deler av det indre øret som bevegelse registreres. Når det indre øret blir forstyrret eller skadet, refleksive øyebevegelser er berørt som om kroppen var i bevegelse, selv når det er stille.

Forstyrrelser i det vestibulære system som forårsaker nystagmus generelt har svimmelhet som et viktig symptom og inkluderer labyrinthitis, Ménières sykdom og godartet paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV). Labyrinthitis er betennelse i det indre øret. Det kan være forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon som oppstår etter en forkjølelse, influensa eller mellomøret infeksjon. Ménières sykdom oppstår når væskefylte blærer i det indre øret blir hovne. BPPV er den vanligste vertigo-induserende lidelser. Årsaken er ofte ukjente og episoder er avhengig av stillingen av hodet.

Andre årsaker

Andre tilstander ansvarlig for forårsaker nystagmus inkluderer hodeskader fra bilulykker og slag som forårsaker blodåre blokkering i hjernen.

Glaukom & Driving

Glaukom & Driving


Grønn stær er en gruppe av tilstander som kan skade den optiske nerven, ifølge Mayo Clinic. Som nerve blir stadig skadet, kan det føre til tap av synsskarphet, gjør kjøringen en potensielt forrædersk forsøke.

Funksjon

Glaukom oftest påvirker sidesynet, noen ganger forårsaker delvis eller total blindhet i alvorlige situasjoner. Sikker kjøring bruker mange av dine sanser, spesielt bruk av synsfeltet. Hvis du begynner å miste sidesynet, kan du ikke se andre biler, syklister eller fotgjengere utenfor rundt deg.

Forebygging / løsning

Tidlige stadier av glaukom kan behandles, så hvis du mistenker at du mister din visjon oppsøke lege umiddelbart. Hvis venstre ubehandlet, kan glaukom utarte din visjon til et punkt der du ikke lenger kan kjøre. Ifølge eMedTV.com, kan optikeren henvise deg til en spesialist som vil administrere tester for å se hvor mye din glaukom påvirker kjøringen din og hjelpe deg å lære å kjøre med glaukom.

Potensiell

Glaukom kan begrense kjøringen din, men det er mange transportalternativer tilgjengelig for dem som ikke lenger kan kjøre. Foruten offentlig transport, kan du be om rides fra venner eller finne ut om din lokale religiøse eller samfunnet gruppen tilbyr ritt.

Vanlige øye defekter

Vanlige øye defekter


Få ting har en større innvirkning på en persons livsstil enn hans evne til å se. Dessverre, kan et stort antall forhold påvirke synet. Mange øye defekter er medfødt, mens flere andre oppstå på grunn av skade, aldring eller sykdom. Du bør screenes for øye defekter på en årlig basis.

Astigmatisme

Astigmatisme er en felles visjon tilstand; de som rammes er vanligvis født med tilstanden. Astigmatisme er en uregelmessig buet hornhinne (objektiv). Denne tilstanden fører til tåkesyn, øyeplager og hodepine. Astigmatisme kan korrigeres med briller, kontaktlinser eller korrigerende kirurgi.

Katarakt

En grå stær oppstår når linsen i øyet blir skyet. Katarakt påvirke synet klarhet, men er smertefri. De påvirker omtrent 50 prosent av alle voksne i en alder av 80. Det er også den primære årsaken til synstap hos personer over 55 år En katarakt tilstand som forstyrrer dagliglivet kan rettes opp ved kirurgisk fjerne skyet linsen og erstatte den med en kunstig en.

Fargeblindhet

Fargeblindhet er ikke teknisk sett en form for blindhet, men snarere en mangel på farge persepsjon. Dette vanlig tilstand blant den mannlige kjønn er botemiddel, men personer med denne tilstanden kan lære å tilpasse seg. Denne feilen er vanligvis medfødt, men kan også skyldes en sykdom eller ulykke.

Glaukom

Etter å ha glaukom betyr at fluidtrykket inne i øyet er for høy og forårsake et tap i synet. Høy fluidtrykk inne i øyet kan skade den optiske nerven, som fører til blindhet. Denne sykdommen kommer med ingen advarsel tegn eller symptomer, og skader som allerede har skjedd kan ikke gjenopprettes. En vanlig øye eksamen inkluderer en enkel test for glaukom. Det er viktig å ha øynene testet regelmessig. Synstap kan forebygges med tidlig diagnose og rask behandling.

Presbyopi

Mange mennesker over en alder av førti finner det vanskeligere å lese og fokusere på korte avstander. Som mennesker alder, de gradvis mister elastisiteten i øyet linsen. Objektivet er da ikke lenger tilstrekkelig for å fokusere på objekt som er nærmere enn 40 centimeter unna. Denne tilstanden kalles presbyopi. Det kan korrigeres med briller eller kontaktlinser. I tilfeller der pasienten allerede bærer korrigerende linser for nærsynthet, kan bifokale være foreskrevet.

Diabetisk retinopati

Diabetes kan forårsake alvorlige øye plager, slik som diabetisk retinopati. Mange mennesker med diabetes har dårlig blodsirkulasjon i hele kroppen, inkludert i øynene. Dårlig sirkulasjon i netthinnen i øyet fører til at blodårene i netthinnen til å endre seg over tid. Selv den minste endring kan føre til synstap. Tidlig påvisning gjennom jevnlige synsundersøkelser er avgjørende for å forebygge synstap.

Herbal Detox for Painkiller Tilbaketrekking

Utføre en detox kan være et viktig skritt i å hjelpe de som lider av smertestillende tilbaketrekning. Mens noen foretrekker å sjekke seg inn i en klinikk, ville andre mennesker heller prøve forskjellige urtemedisiner på egen hånd for å hjelpe sine abstinenssymptomer. Husk, smertestillende tilbaketrekking bør diskuteres med en lege før du prøver, som symptomer kan variere sterkt.

Hva kan man forvente

Abstinenssymptomer fra smertestillende kan variere fra person til person, men det er vanlige de som folk flest kan forvente å lide. Disse inkluderer angst, smerter, søvnvansker, gastrointestinale problemer, depresjon, forkjølelse eller influensa-lignende problemer, trøtthet og vektøkning eller tap. Mens visse urter kan lindre disse symptomene, søke hjelp av en lege eller legevakt dersom symptomene forverres eller bli uutholdelig.

Angst og Insomnia

Ved uttak fra smertestillende, to viktigste symptomene er angst og søvnløshet. Det er to urter som kan hjelpe med disse spørsmålene: Valerian rot og Kava Kava. Valerian root fungerer godt som både en smertestillende og beroligende middel, og kan bidra til å roe nervene mens noen trekker seg fra smertestillende. Kava Kava fungerer for angst problemer også, og kan også hjelpe når en person lider av søvnløshet.

Gastrointestinale problemer

Mange abstinenssymptomer inkluderer problemer med magen, som kvalme og diaré. Bruken av ingefær og peppermynte te kan bidra til dempe kvalme symptomer i mange mennesker, og disse urter er lett å finne i de fleste dagligvarebutikker som urtete. De kan også tas i kapselform.

Kinesiske urter

To kinesiske urter har vært kjent for å lindre symptomene på smertestillende tilbaketrekning. Disse er østers skall og Radix / drage ben, og de er anvendelige for mange symptomer. Disse omfatter reduksjon av stress, insomnia, rastløshet og hodepine. Ingrediensene som finnes i disse to urter, Chai hu og Radix, har også vært kjent for å ha en positiv, avgiftende effekt på leveren.

Johannesurt

En stor symptom på smertestillende tilbaketrekking er depresjon. Urten Johannesurt har vært brukt i Europa i århundrer som en depresjon og angst reliever og har vært økende i popularitet i USA og andre steder. Johannesurt kan hjelpe dem som lider av depresjon eller generalisert angst føler seg bedre og vil hjelpe indusere fred i sinnet.

Hvordan kontrollere angst symptomer

Hvordan kontrollere angst symptomer


Panikklidelse kan ta deg av overraskelse. Ett minutt, du føler deg fin, og det neste minuttet, du er fortært av angst. Hvis du finner deg selv å ha angst og panikkanfall på jevnlig basis, se en psykiater eller terapeut for å få hjelp. Selv folk som er behandlet for angst kan fortsatt ha sporadiske panikkanfall, så det er viktig å ta skritt hver dag for å hindre et angrep fra snikende opp på deg.

Hvordan kontrollere angst symptomer

meditere daglig. Meditasjon kan bidra til å holde nervene i sjakk. Ifølge Richard J. Davidson, Ph.D. i psykosomatisk medisin, reduserer meditasjon angst og gir generell sunn velvære. Du trenger ikke å sette mye tid til side for å meditere - 20 eller 30 minutter om dagen er ideelt. Finn en rolig plass og sitte på gulvet eller en stol. Slå av telefonen og andre distraksjoner, og puste dypt, inn og ut gjennom nesen. Teller hvert åndedrag som du puster inn, i grupper på tre og tre. Når du teller din tredje pusten, bør fjerde pusten bli regnet som "en" igjen, din femte åndedrag som "to" og så videre. Prøv å tømme tankene på alt som bekymrer deg hele dagen. Hvis bekymringer komme tilbake inn i ditt sinn, rolig avfeie dem og fortsette meglingen.

Drikk kamille te før sengetid. Mange angst lider har problemer med å sove fordi deres bekymringer distrahere dem ved sengetid. Tar et minutt før sengetid for å vie til å drikke en kopp varm, koffeinfri te kan bidra til å roe ned nervene og reflektere over dagen før sengetid. Sett opp en rutine du se frem til, som klappe katten eller hunden og sitter i godstolen mens du drikker te.

Ta dype åndedrag. Hvis du kan føle deg selv begynner å få panikk, høflig unnskylde deg fra hva du gjør, og finne et sted utenfor eller i et stille rom å øve noen dype pust. Pust inn i fem sekunder, og pust ut for 10. Som du begynner å føle seg mer rolig, puste i 10 sekunder, og pust ut for 20. Lukk øynene og prøve å forestille seg en rolig landskap til du føler deg rolig og uthvilt.

Unngå stressende situasjoner. Hvis du vet at høyt, overfylte butikker gjør deg engstelig, prøv å gå til butikken om kvelden eller tidlig om morgenen når det ikke vil være så overfylt. Hvis du identifisere utløsere av angst, kan du ta skritt for å unngå dem.

Få hjelp fra en lege. Hvis din angst symptomer er ute av kontroll og hindrer deg fra å leve et normalt liv, kan legen forskrive en hurtigvirkende benzodiazepin medisiner som Xanax eller Klonopin for å dempe symptomene. Benzodiazepin medisiner kan tas på etter behov, men kan være vanedannende og anses kontrollerte stoffer av FDA.

Hint

  • Tips en venn du lider av angst slik at han eller hun kan hjelpe deg når du har en angst angrep.
  • Benzodiazepin medisiner er vanedannende - snakke med legen din for å se om de er riktig for deg.

Hvordan å spise rett før en prøve

Enten du studerer, gjør lekser, får klar for en eksamen eller bare trenger den ekstra pick-me-up i klassen - å spise riktig mat kan bidra til å øke din hjerne. Ved å forbruke sunne karbohydrater, er du ikke bare å mate magen, men også hjernen din. Interessant er vår hjerne det eneste organ i kroppen vår som bruker glukose for energi. Karbohydrater gir vår hjerne med glukose som bidrar til å holde oss skarp og våken. Her vil jeg gi noen tips for å spise rett før en test.

Hvordan å spise rett før en prøve

•  Unngå godteri og chips, som inneholder karbohydrater; de bare gi en rask serie av energi, og i det lange løp ikke hjelper hjernen vår. Hjernen trenger en jevn strøm av karbohydrater for å opprettholde den mentale energi som er nødvendig under lengter timer med å studere før en eksamen. Junk food med høyt sukkerinnhold eller lastet med karbohydrater vil gi hjernen og kroppen en midlertidig "quick rush" og vil ikke tillate kroppen eller hjernen til å holde seg mentalt våken.

Konsumere sunne karbohydrater som finnes i hele korn, frukt og grønnsaker. Disse matvarer produsere en lengre energiforsyning. I tillegg hjelper de øke serotonin som roer hjernen. Hvis du er stresset om en eksamen, spise sunne karbohydrater en time eller to før. Dette vil hjelpe med minne i tillegg.

Prøv å drikke noe varmt og beroligende som melk eller kamille te en time før sengetid hvis du er stresset om en eksamen. Dette kan bidra til å roe nervene og gi deg god natts søvn du trenger for neste dag.

Spis komfort matvarer som epler og peanøttsmør hvis du er veldig nervøs og har angst angrep før aa test. Frukten vil gi en serotonin boost som kan roe nervene noe som gjør det lettere å fokusere, mens peanøttsmør er fylt med sunt fett og proteiner.

Spis en godbit som vil bidra til å roe nervene, for eksempel druer. Som epler kan de stimulere serotonin; imidlertid bidrar til den høye fiberinnhold forsinke absorpsjon sukker og fiber bidrar lindre stress

Hint

  • Ikke studere hele natten før en eksamen. Kroppen trenger å hvile og ny energi. Mentale aktiviteter krever mye energi til å utføre på den optimale. Det er derfor du må få minst syv timer søvn før eksamen.
  • Ta regelmessige daglige anbefalte doser av multivitaminer og næringsstoffer.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke medisinsk råd fra din egen lege eller helsepersonell.