Digidexo.com

Ulike push ups

Ulike push ups


Utføre push-ups som en øvelse mål brystet muskelgruppe, triceps muskelgruppe og skuldre muskelgruppe. I tillegg er magemusklene effektivt trent. Fordelen med denne øvelsen er det kan bli endret for å skifte vekt på forskjellige muskelgrupper. De modifiserte øvelser er lett utføres med en liten know-how, og kan innlemmes i det eksisterende treningen veldig enkelt. Nøkkelen er å vite hvordan du skal utføre dem.

Tradisjonell push-ups

Start ved å plassere hendene bredere enn skulderbredde, i tråd med brystet. Tærne skal være vinkelrett på gulvet, stabilisere kroppen din opp fra bakken. Albuene skal være helt ute og kroppen helt rett. Når du bøyer på albuene, vil brystet lavere til gulvet, fullt strekke brystet muskler. Når du er en tomme av bakken, kjøre kroppen tilbake i utgangsposisjonen ved å utvide albuene. Nøkkelen til vellykket utfører denne øvelsen gjør at kroppen din forblir stiv gjennom hele øvelsen. Ikke på noe tidspunkt bør hoftene sag under skuldre mot gulvet, og ingen del av kroppen din, unntatt hendene og tærne, bør berøre gulvet.

Modifisert push-ups

Den modifiserte push-up er svært lik standard push-up. Den primære forskjellen mellom de to er at i løpet av den modifiserte push-up, knærne er på bakken, fungerer som dreiepunkt, ligner ansvar tærne under en tradisjonell push-up. Fordelen med den modifiserte push-up er at det er enklere å utføre og er en god start trening for de som ikke klarer å utføre tradisjonelle push-ups. Bevegelsen sekvens av øvelsen er den samme som med den tradisjonelle push-up, og nøklene til suksess er de samme.

Fire-Count Push-Ups

Utgangspunktet for fire-count push-ups er den samme som den tradisjonelle push-up. Etter å anta startposisjonen, slippe høyre underarm til gulvet, etterfulgt av venstre underarm. Returnere din høyre underarm til oppreist stilling etterfulgt av venstre underarm. På dette punktet, vil du være tilbake i startposisjon og vil ha gjennomført en repetisjon. Ikke på noe tidspunkt bør hofter sag og ingen kroppsdeler, unntatt hender, tær og underarmer, bør berøre gulvet. Når slippe underarmene til gulvet, tar seg ikke å slippe dem for hardt, risikerer skade på albuene og underarmene ved å treffe gulvet.