Digidexo.com

hvem kan være stamcelledonor

Hvem kan donere plasma?

Plasma er den flytende delen av blodet som bærer viktige næringsstoffer gjennom kroppen, og inneholder viktige clotting evner. Donerte plasma brukes til å behandle pasienter med blødningsforstyrrelser, brannsår og i løpet av organtransplantasjoner. Den også brukes til behandling av for tidlig fødte spedbarn. Ikke alle kan donere plasma. De som kan må følge visse kriterier.

Bakgrunn

Avhengig av sykdom eller skade, ulike pasienter krever ulike typer blodkomponenter. Komponentene er blodplater, røde blodlegemer og plasma. Blodplater er mange små cellefragmenter som bidrar til koaguleringsprosessen. Røde blodceller, de mest vanlige blodceller, bære oksygen i hele kroppen. Plasma transporterer blodceller sammen med vann, natrium, kalsium, andre næringsstoffer og antistoffer.

De fleste voksne kan donere

Minstealder for å donere plasma er 17 (dette kan variere avhengig av beliggenhet, i noen tilfeller kan en person som er yngre enn 18 år må ha foreldrenes / forvarings samtykke). Givere må være i god helse, veie minst 110 pounds og kan ikke ha tatt aspirin eller medisiner som inneholder acetylsalisylsyre innen 48 timer etter donasjon. Blodtype AB er den universelle plasma type.

Screening Process

Pre-screening er nødvendig for å oppnå et medisinsk historie som holdes hemmelige. Byrået samle blod eller plasma må lære om donor har hatt anfall, behandling for rusmisbruk, siste kirurgi eller noen medisinsk tilstand som krever medisinering eller lege omsorg. Donor må også finne ut om hun har en tatovering, har hatt en tatovering fjernet eller hadde noen form for piercing.

Hvem kan ikke donere

Kvinner som har vært gravide eller noen som har fått en blodoverføring kan ikke donere plasma (røde celler og fullblod kan doneres). Den bekymring er å redusere risikoen for en transfusjonsreaksjon (Trali - ransfusion TRALI) i pasienten. Trali er den ledende årsaken til transfusjonsrelaterte dødsfall. Årsaken antas å være forbundet med visse antistoffer som en person får under graviditet eller siste transfusjoner.

Prosessen

Donerer plasma ligner donere fullblod. En nål er plassert i venen av en arm og blod blir oppsamlet i sterilt utstyr. De røde blodceller separert fra plasma og returneres til giveren.

Donasjon Frequency

Liket av en frisk donor kan raskt erstatte plasma, slik at for korte intervaller mellom donasjoner. Gjeldende FDA forskrifter sier at den høyeste frekvensen av donasjon er en gang annenhver dag og ikke mer enn to ganger i løpet av en syv-dagers periode.

Hvem kan få HPV-vaksiner?

Hvem kan få HPV-vaksiner?


Humant papillomavirus, eller HPV, er ofte spres gjennom genital / seksuell kontakt. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er det mest utbredt hos personer i slutten av tenårene til tidlig 20-årene. For dem som er kvalifisert, kan vaksinasjon redusere risikoen for HPV-relaterte livmorhalskreft eller kjønnsvorter.

Fakta

Det er to vaksiner tilgjengelig: Gardasil og Cervarix. Vaksinen gis som en serie av tre skudd i løpet av en seks måneders periode.

Hvem får det

Både CDC og American Cancer Society anbefaler HPV-vaksine for jenter i alderen 11 til 26. Det kan gis til jenter så unge som ni.

Pågående forskning

Ifølge American Cancer Society, er vaksinen ikke anbefales for kvinner over en alder av 26 fordi det ikke er nok forskning for å finne ut om det er effektivt hos eldre kvinner. Videre studier er nødvendig før utvide vaksine retningslinjer.

Menn og HPV-vaksine

I 2009 vaksineprodusenter fortsette å utrede muligheten for vaksinen som en effektiv HPV forebyggende hos gutter og menn. Mer forskning er nødvendig.

HPV og gravide

Vaksinen skal ikke gis til en gravid kvinne, siden det ikke har vært tilstrekkelig forskning for å fastslå sikkerheten i denne situasjonen.

Hvem kan utføre Botox injeksjoner?

Botox er et populært reseptbelagte medisiner som midlertidig sletter fin ansikts linjer og rynker. Mange mennesker har fått disse injeksjonene på "Botox parter" i private hjem eller legekontorer. Selv om disse hendelsene kan være en morsom måte å eliminere tegn på aldring kjapt, er det viktig å huske at Botox-injeksjoner er medisinske behandlinger som skal gis av helsepersonell.

Helsearbeidere

Allergan Inc., selskapet som produserer Botox, sier at det bør bare gis av eller under ledelse av "en lisensiert og autorisert helsearbeider som er opplært og kvalifisert" for å bruke Botox Cosmetic.

Mange kurs er tilgjengelig, spesielt for helsepersonell. Mange er to-dagers hendelser som dekker effekten av aldring, avgjøre om Botox er riktig behandling og hands-on injeksjon trening. Treningen er beregnet for hudleger, plastiske kirurger, ansikts plastiske kirurger, oculoplastic kirurger, øyeleger og maxillofacial kirurger.

Statlige helsemyndigheter regulere hvem som kan administrere Botox og andre medisiner. Krav varierer fra staten. I noen stater, kan legens assistenter og sykepleiere setter injeksjonene, arbeider under veiledning av en lege. I andre kan gjøre det ulovlig, og ansatte kan true deres profesjonelle lisenser, uvitende eller ikke. De kan også bli belastet med ulovlig praktisering av medisin.

Note

I en uttalelse, bemerket Allergan at mens noen leger "kan beslutte å ansette overvåket og godkjente ikke-lege medisinsk personell å administrere Botox Cosmetic, oppfordrer Allergan leger for å tilfredsstille forbrukernes ønsker ved personlig å vurdere og behandle sitt ansikts estetiske pasienter."

Advarsel

Botox, som alle andre reseptbelagte medisiner, bør gis med sterilt medisinsk utstyr. Den personen som gir injeksjon bør vaske hendene, bruke hansker, kast nålen og eventuelle tiloversblevne serum riktig, og følg alle andre standard helsevesenet forholdsregler. Dette er spesielt viktig for Botox partier i private hjem, der forholdene ikke kan være så hygienisk som i en medisinsk kontor.

Oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever problemer med å snakke, svelge eller puste, selv flere uker etter en Botox-injeksjon. Dette kan være tegn på at botulinum toxin har spredd seg utover injeksjonsstedet.

Kostnader

Botox Kosmetiske injeksjoner vanligvis koster mellom $ 300 og $ 500, avhengig av geografisk område. De fleste helseforsikring dekker ikke Botox Kosmetiske injeksjoner for rynkefjerning, men kan dekke Botox brukes for andre forhold.

Er det inntektsgrenser på Hvem kan delta i en HSA?

USA har ikke en føderal statlig støttet helsevesenet. Enkeltpersoner kan investere i et skatte gunstig helse sparekonto (HSA) for å få helse dekning.

Ingen inntekt grenser

Å åpne en HSA-konto, må det være knyttet til en høy egenandel (minst $ 1200 for enkeltpersoner eller $ 2400 for familier) helseforsikring politikk godkjent av Internal Revenue Service. I motsetning til de fleste skattefradrag, er det ikke noen inntekt begrensninger pålagt av skattemyndighetene, slik at hvem som helst kan åpne en konto.

Skattefordeler

Midler avsatt til en HSA kvalifiserer automatisk som et skattefradrag mot opptjent bruttoinntekt, ved å redusere inntekten for statlige og føderale skatteformål. Lavere inntekt enkeltpersoner og familier kan ha nytte av ytterligere skattelettelser og kreditter. Hvem som helst kan huse opp til $ 5450 fra å bli klassifisert som skattepliktig inntekt av skattemyndighetene.

Lav inntekt inntekter

Forbrukergrupper er bekymret for at hsas uforholdsmessig favorisere folk i høye skatt parentes. De effektivt hevder 35 cent for hver dollar satt inn på en HSA, i motsetning til 10 cent for folk i den laveste inntektsskatten braketten. Og svært lav inntekt inntekter, som ikke betaler skatt, ikke har råd til dem og får ingen skatt tilskudd.

Hvem kan diagnostisere Adult ADD?

Hvem kan diagnostisere Adult ADD?


Attention Deficit Disorder rammer mange voksne, men det går ofte udiagnostisert. Attention Deficit Disorder er oftere assosiert med barn og unge og er oversett i den voksne befolkningen. En voksen som lider med ADD har sannsynligvis kjempet hele sitt liv med symptomer på ADD, men hadde ikke hatt en skikkelig diagnose. Gjenkjenne symptomene på Attention Deficit Disorder er det første skrittet for å få en diagnose. Finne en pålitelig kliniker å gjøre en nøyaktig diagnose er avgjørende. Å vite hvem som kan diagnostisere voksen ADD og hvor du finner en god kliniker kan utgjøre forskjellen i effektiv behandling.

Symptomer

Attention Deficit Disorder kan presentere seg selv på ulike måter, men de grunnleggende faktorene er de samme. Konsentrasjonsvansker og holde fokus på en oppgave på veldig lenge er en av de hyppigst rapporterte symptomer. Slurvefeil, glemsomhet og vanskeligheter med å organisere seg på en effektiv måte er alle symptomer på ADD. Vises uoppmerksom, miste ting og unngå ting som krever intens konsentrasjon så vel som blir lett distrahert er også kriterier som mange lider med når du arbeider med ADD. Symptomene på ADD vil ha vært til stede som et barn, men kanskje ikke har blitt diagnostisert.

Hvor du finner hjelp

Hvis symptomer på ADD eksisterer er det nødvendig å finne en kliniker som kan hjelpe. Forske profesjonelle organisasjoner som American Association for ekteskap og familie terapeut eller American Counseling Association vil gi deg en liste over kvalifiserte leger i ditt område. Snakk med venner og familie og be om deres anbefalinger av klinikere de kan ha sett. Sjekk med ditt forsikringsselskap for å sikre den leverandøren du velger vil bli dekket av forsikringen som det kan bli dyrt hvis selskapet ikke dekker dine tjenester.

Diagnose av allmennlege

En voksen som lider med disse symptomene kan bli frustrert med seg selv og ikke forstår årsaken til sine kamper. Mange ganger voksne utvikler lav selvfølelse eller føler at de har mislyktes fordi de skylde seg selv for ikke å være i stand til å følge med og nå sine mål. Motta en passende diagnose kan hjelpe kaste lys over symptomene og kan bidra til å gjøre følelse av de kampene de har jobbet med i mange år. En lege kan stille diagnosen ADD. En allmennlege er kvalifisert til å gjøre en mental helse diagnose i løpet av sin eksamen. Hvis legen er klar over betydelig svekkelse i oppmerksomhet, kan de be generelle screening spørsmål for ADD.

Diagnose av en psykiater

Selv om en generell lege kan stille en diagnose, vil en mental helse spesialist være bedre i stand til å diagnostisere og behandle ADD. En psykiater er en lege opplært til å behandle mentale helse og atferdsforstyrrelser. De kan utføre en medisinsk vurdering og vurdere om ADD er til stede. Psykiatere er kvalifisert til å foreskrive medisiner for behandling av ADD om nødvendig

Diagnose av en Mental Health Practitioner

Det finnes flere andre typer helsepersonell er kvalifisert til å diagnostisere voksen ADD. Psykologer, ekteskap og familieterapeuter, profesjonelle rådgivere og kliniske sosionomer er alle opplært til å gjenkjenne ADD symptomer og behandle dem gjennom bruk av terapi. Skriftlige psykologiske eksamener og kliniske intervjuer kan brukes til å foreta en grundig diagnose.

Hvem kan søke om en gratis Medical Card?

Hvem kan søke om en gratis Medical Card?


Den medisinske kortet kan lav inntekt eller null-inntekt familier til å motta helsehjelp de trenger gjennom offentlige programmer. Hver region har ulike inntekts kvalifikasjoner, men kortet gjør aktivere mottakere for å få helsevesenet er nødvendig for dag-til-dag liv.

Fordeler

En medisinsk kortet kan ha mange fordeler for en lav inntekt familien. En medisinsk kortet gir helsevesenet og resepter uten kostnad eller ved lave co-betalinger. Kortet kan også bidra til å betale for de fleste akuttmottaket besøk, selv om det kan være co-betalinger som kreves, basert på den type program som du har registrert i. For familier som ikke har noen helseforsikring, er uten jobb, eller spesielt unge enslige mødre, medisinsk kortet gjør dem i stand til å ha råd til medisinsk behandling som de kanskje ikke har vært i stand til å betale for seg selv. Den medisinske kortet er også tilgjengelig for innvandrere som kommer til USA for å jobbe, men de må presentere sitt grønne kort eller et arbeidsvisum for å vise sin rettslige status i statene.

Funksjon

Familier som har liten eller ingen inntekt, bør kontakte sitt område menneskelig service eller fellesskapstiltak etater for å finne ut hvordan du kan søke om medisinsk kort i deres fylke. Alle områder har ulike krav som gjør at enkeltpersoner og familier til å bli kvalifisert for den medisinske kortet. De fleste av programmene er basert på mengden av inntekt som en familie eller individ har. De som ønsker å søke, bør kontakte sine omsorgsminister eller fellesskapstiltak etater og bringe bevis for sine månedlige inntekter, og til og med medisinske regninger innenfor minst de siste seks månedene (hvis aktuelt). Alle familiemedlemmer og enkeltpersoner vil trenge kopier av sine trygdekort, også. De som søker bør også være klar til å presentere noen kontoutskrifter, for eksempel sparing eller sjekke, for å vise bevis på noen eiendeler som de måtte ha.

Geografi

Hver stat har sine egne krav til å registrere seg for en medisinsk kort. De inntektsgruppene vil variere fra region til region basert på levekostnadene. Du må søke en lokal helseinstitusjon eller menneskelige tjenester etaten for å finne ut om du kunne kvalifisere for en medisinsk kort. The United States Department of Health tilbyr informasjon om helsekort og Medicaid-programmet. (Se Ressurser).

Forebygging / løsning

Den medisinske kortet er en løsning for familier med lav inntekt for å hjelpe sine barn får helsesjekk, skole physicals eller vaksinasjoner. Det hjelper også unge, enslige gravide mødre får svangerskapskontroll er nødvendig for å gi fødsel til sunne babyer. De som er funksjonshemmet eller mottar trygdeytelser kan få en rabatt på nødvendige resepter. Uten disse fordelene, mange vil ikke være i stand til å motta nødvendig helsehjelp.

Time Frame

De fleste medisinske kort kan brukes i inntil ett år. Familier og enkeltpersoner må på nytt hvert år for å se om de fortsatt er berettiget til å motta ytelser. De som holder medisinsk kort bør beholde kopier av alle inntekter gjennom hele året, og eventuelle merknader om at de har fått fra sine leger i posten. Skulle det være noen endring i inntektsnivåer, skal den enkelte varsle tjenesteleverandør av deres medisinske kort.

Hvem kan få nyresvikt?

Funksjonen av nyrene er å filtrere blod for å fjerne overskytende væske og avfall. Akutt nedsatt (nyre) svikt er når nyrene mister evnen til å spare elektrolytter, konsentrere urin og fjerne avfall. Ettersom tilstanden langsomt forverres, oppstår kronisk nyresvikt og kan etter hvert føre til end-stage renal sykdom.

Selv om nyresvikt er klassifisert som en sykdom av en viss rase eller gruppe mennesker, visse mennesker har en økt risiko for å utvikle nyresvikt. Afro-amerikanere, Hispanic amerikanere, Stillehavsøyene, indianere og eldre er blant dem på et høyere risiko for å utvikle nyresvikt, ifølge National Kidney Foundation.

Afroamerikanere

Ifølge National Kidney Disease Education Program, selv om afro-amerikanere utgjør 12 prosent av befolkningen, 32 prosent har nyresvikt. Blant nye pasienter med nyresvikt forårsaket av høyt blodtrykk, 51,2 prosent er afroamerikanere og nye pasienter med nyresvikt forårsaket av diabetes, 31,3 prosent er afroamerikanere.

Hispanic amerikanere

Ifølge National Kidney Foundation, spanske amerikanere har en høy andel av diagnostisert diabetes tilfeller. Diabetes er den vanligste årsak til renal svikt. Kronisk nyresvikt er ansett som en alvorlig helseproblem for Hispanic amerikanerne. Av alle nydiagnostiserte tilfeller av nyresvikt, 11 prosent av pasientene er Hispanic amerikanerne.

En annen viktig årsak til kronisk nyresvikt hos spanske amerikanere er AIDS. Hispanic amerikanere utgjør om lag 13 prosent av den amerikanske befolkningen; av alle diagnostiserte AIDS-tilfeller, de står for 20 prosent av tilfellene, ifølge DaVita dialysebehandling Center.

Asiatiske amerikanere og Stillehavsøyene

Ifølge American Kidney Fund, 21.000 asiatiske amerikanere og Stillehavsøyene har nyresvikt som følge av diabetes og høyt blodtrykk (hypertensjon). Diabetes er en alvorlig problem for enkelte grupper av asiatiske amerikanere og Stillehavsøyene i visse deler av landet. I California og Hawaii, Stillehavsøyene, innfødte Hawaiians og asiater utvikle diabetes oftere enn kaukasiske amerikanere.

Også bekreftet av den amerikanske Nyre Fondet er høyt blodtrykk den nest største årsaken til nyresvikt. Høyt blodtrykk er også en vanlig tilstand for asiatiske amerikanere og Stillehavsøyene. Av fem asiatiske amerikanske og Pacific Islander voksne, har minst ett høyt blodtrykk.

Indianere

The American Kidney Fund bekrefter indianere som å ha en økt risiko for nyresvikt, på grunn av høyt blodtrykk og diabetes. Ut av hver åtte indianere 18 år eller eldre, har minst én person diabetes. Forårsake alvorlige problemer for indianere, er diabetes den ledende årsak til nyresvikt i USA.

Indianere også lider av høyt blodtrykk, den nest vanligste årsaken til nyresvikt. Av alle indianere, 30 prosent har høyt blodtrykk, også bekreftet av den amerikanske Nyre fondet.

Seniorer

Blant eldre, de vanligste årsakene til nyresvikt er diabetes, høyt blodtrykk, urinveisobstruksjon eller kreft. Langvarig bruk av visse legemidler eller medisiner har også vært kjent for å forårsake nyresvikt blant eldre. I gjennomsnitt er alderen på en nylig diagnostisert nyresvikt pasient 63, ifølge American Kidney Fund.

Hvem kan søke om funksjonshemming?

The Social Security Administration har et program for å gi fordeler til arbeidstakere som ikke klarer - midlertidig av permanent - for å arbeide på grunn av en funksjonshemming. Uføre Programmet er utviklet for å gi grunnleggende nødvendigheter til de som er kvalifisert til å bli vurdert deaktivert.

Kvalifisering for Disability

For å kvalifisere for Social Security uføretrygd, må du oppfylle visse kriterier. Først må du ha jobbet og betalt Social Security skatter for en periode på minimum tid. For det andre må du være deaktivert av etatens definisjon. The Social Security Administration har en spesifikk test for uførhet, noe som krever at din medisinske tilstand gjør deg i stand til å arbeide i minst ett år, og / eller at din medisinske tilstand vil trolig føre til dødsfall. Du må være i stand til å gjøre jobben du tidligere gjorde og ute av stand til å tilpasse seg annet arbeid.

Inntektskrav

Det er en fem-del test for å finne ut om du kvalifiserer for trygd uføreytelser. Det første trinnet blir du bedt om å bekrefte inntektsnivå. Bare personer som har inntekter fra arbeid gjennomsnitt mindre enn $ 980 i måneden er kvalifisert til å søke om Social Security funksjonshemming.

Alvorlighetsgrad av tilstand

Den andre og tredje trinn av Social Security valgbarhet test er å finne ut om din tilstand er alvorlig nok til å kvalifisere seg. The Social Security Administration definerer en funksjonshemming som "alvorlig" når det bryter med et flertall av grunnleggende aktiviteter relatert til arbeid. SSA har en liste over betingelser den anser å være "alvorlig". De med forholdene på listen er automatisk kvalifisert. De med en tilstand som ikke er på listen må gå gjennom en evalueringsprosess for å avgjøre om tilstanden er tilstrekkelig alvorlige.

Evne til å jobbe

Det fjerde trinnet i prosessen avgjør om du er i stand til å jobbe. Først bekrefter byrået at du ikke klarer å gjøre jobben du gjorde før du ble deaktivert. Hvis du ikke klarer å gjøre dette arbeidet, da du fortsatt må bevise at du ikke er stand til å gjøre noe annet arbeid. Dette fastslås på en sak-til-sak grunnlag, tar hensyn til den enkelte søkerens evne, utdanning, erfaring og uførhet. Pasienter som ikke klarer å jobbe når som helst jobb som ville betale mer enn $ 980 i måneden er kvalifisert, forutsatt deres tilstand er tilstrekkelig alvorlig, og de jobbet en tilstrekkelig mengde av tid i en overbygd posisjon.

Spesielle situasjoner

Under visse omstendigheter, mennesker som ikke oppfyller disse kvalifikasjonene er kvalifisert for Social Security funksjonshemming. Folk som er lovlig blind med visjon som ikke kan rettes opp, får lov til å gjøre opp til $ 1570 i måneden, fra og med 2009, og gjelder fortsatt for uførhet.

Et annet unntak gjelder for funksjonshemmede enker eller enkemenn som ikke har fungert på en kvalifisert posisjon for det minimum av tid. Dersom ektefellen av funksjonshemmede enke eller enkemann jobbet i en overbygd posisjon når han var i live, så funksjonshemmede enke eller enkemann kan søke om Social Security uføretrygd hvis han blir skadet, så lenge han er mellom 50 og 60 år gammel og funksjonshemming begynte før arbeids ektefelle døde, eller innen 7 år etter dødsfallet av arbeids ektefelle.

Hvem kan du ringe Midt om natten med Helse Spørsmål?

Hvem kan du ringe Midt om natten med Helse Spørsmål?


Night medisinsk nødhjelp krever umiddelbar oppmerksomhet og omsorg som pasienter som bruker hjelpelinjer og lege samtaletjenester søker en profesjonell respons. Nedleggelse av klinikker og daglige medisinsk senter tjenester hindrer normal bruk av et sykehus eller legesenter. I tillegg har mange pasienter bare søke trygghet som konsultasjoner varierer fra komplekse medisinske problemstillinger til de mer dagligdagse medisinske situasjoner.

Major Medical Centers

Mange store medisinske sentre tilbyr et gratis 24-timers live-hjelpetelefon for i hjemmet medisinsk konsultasjon. Linje funksjoner gjennom bruk av lisensiert sykepleie fagfolk som svarer på helserelaterte spørsmål og gi råd om behandling av vanlige plager. Pasienter kan finne disse linjene gjennom sidene i et lokale telefonboken eller ved å besøke pasienten tjenester delen av det lokale sykehuset hjemmeside.

Leger

Pasienter i små eller bygdesamfunn ofte kontakt med lokale familie utøvere for å få hjelp med plager og pågående helsemessige forhold. Disse medisinske fagfolk ofte bor i umiddelbar samfunn med de fleste av sine pasienter og gi en mer intim form for medisinsk behandling og konsultasjon. Selv i urbane områder, vil familien omsorg praksis ofte ha en lege på vakt for å svare på spørsmål når som helst på dagen eller natten. Sjekk med legen din kontor om hva sine etter arbeidstid politikk er.

Internett

Bekymrede pasienter finne lege og helsevesenet informasjon via et vell av Internett-baserte medisinsk informasjonstjenester. Mange av disse tjenestene gir sider med informasjon relatert til symptomer, tegn og behandling av mange helsemessige forhold. For eksempel nettsteder som WebMD og My healthEVet fungere som medisinsk ressurs nettsteder for hjemme konsultasjon.

Pleiere

Pasienter med en tildelt eller bakvakt omsorgsperson nyte fordelene av 24-timers medisinsk behandling og respons. Disse utøverne eksistere som både pasient ledsagere og helsepersonell i primærhelsetjenesten. Aktiviteter som utlevering av medisiner og sårbehandling avrunder fordelene med i hjemmet omsorgsgivere.

Hvem kan hjelpe meg med en urin problem?

Urininkontinens og andre typer urinveisproblemer kan være flaut å snakke om for noen mennesker. Men disse problemene er svært vanlig og er ingen grunn til å skamme seg. Faktisk 200 millioner mennesker verden over lider av urininkontinens, ifølge National Association for Continence.

Helseforsikring

Før du bestemmer hva slags lege for å se om din urin problem, er det viktig å forstå hva slags helseforsikring du har. Noen typer, som HMOs, krever at du besøker din primære omsorg lege eller fastlegen før du besøker noen form for spesialist.

Identifikasjon

Med mindre din forsikring krever noe annet, har du valget mellom om å besøke en allmennlege eller noen form for spesialist om urin problem.

Typer spesialister

For kvinner er noen urinveisproblemer forårsaket av fødsel og andre kvinners helse, gjør din gynekolog et godt utgangspunkt for å få hjelp med din tilstand. Andre mulige spesialister til å se for urinveisproblemer er urologer, som spesialiserer seg på problemer i urinveiene, og urogynecologists, som behandler både urin og reproduktive problemer hos kvinner.

Funksjoner

Uansett hvilken lege du velger å se, er det viktig å være i stand til fullt ut å diskutere dine symptomer. Ta med informasjon om når problemene startet, tider når det er mest alvorlig, hvor mange ganger hver dag du tisser og en liste over hvilke medisiner du regelmessig ta og til hvilken dosering.

Fordeler

Familien din lege eller gynekolog er mest sannsynlig å være i stand til å se deg raskere enn en spesialist, men spesialister kan ha mer erfaring behandling din spesielle tilstand.

Betraktninger

Uansett hva slags lege du velger å se, er det viktigste at du søker hjelp for din urin tilstand. Ofte forhold som inkontinens er mulig å behandle, men det første trinnet er å søke hjelp.

Hvem kan bruke Eurax?

Eurax behandler en skabb infeksjon i menneskekroppen. Skabb er en infisert av midd som graver seg under huden forårsaker et kløende utslett. Eurax er en aktuell medisin som dreper midd og stopper kløe forbundet med deres tilstedeværelse. Kløende hud ikke forbundet med skabb kan også dra nytte av Eurax på grunn av sin beroligende effekt på irritert hud.

Tilgjengelighet

Eurax kommer i rør av fløte og flasker med lotion. Medisinen er tilgjengelig på resept bare.

Administrasjon

For behandling av kløende hud, bruke som anvist av legen til utslett.

For behandling av skabb, påfør før sengetid. Begynne med å ta en dusj for å rense huden, og klapp kroppen tørr med et håndkle. Påfør et tynt lag med Eurax til hele kroppen. Inkluder området under fingerneglene i programmet, og vier spesiell oppmerksomhet til hudfolder. Trim negler før påføring av Eurax, hvis det er nødvendig. Kle deg i løse, komfortable klær til å sove. I morgen, vaske alle håndklær, klær og sengetøy i varmt vann. Følg den samme rutinen for den andre natten og morgenen, med unntak for dusjing. Ikke vask medisin av kroppen før etter 48 timer fra første dose. Etter to programmer og 48 timer, helt vaske av Eurax. For å hindre re-angrep, behandle alle familiemedlemmer, selv om ingen symptomer.

Side Effects

De vanligste bivirkningene er hudreaksjoner som kløe og utslett. Enkelte personer kan oppleve en allergi mot medisinen. Hvis elveblest, hevelse i ansikt eller luftveier eller kortpustethet utvikle, vaske av medisiner og søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Rapportere eventuelle brenning, rødhet eller på annen måte irritert hud med legen din.

Forholdsregler

Før du bruker Eurax, rapportere eventuelle andre medisinske tilstander eller allergi til legen din. Bruk denne medisinen bare når det er nødvendig hvis gravid eller ammer. Eurax er til utvortes bruk bare; Ikke drikk medisinering. Unngå å bruke Eurax i ansiktet, hodet eller slimhinner. Ved utilsiktet kontakt oppstår, skyll grundig med vann. Vask alt sengetøy og klær for å hindre re-angrep.

Legemiddelinteraksjoner

Det er ingen kjente interaksjoner forbundet med Eurax. Informer legen og apoteket for alle andre medisiner, inkludert over-the-counter og urteprodukter.

Hvem kan få diabetes?

Diabetes er en sykdom hvor kroppen ikke produserer eller bruke insulin, et hormon som er nødvendig i absorpsjon av sukker. Ifølge American Diabetes Association, mer enn 23 millioner mennesker har diabetes, mens bare ca 18 millioner har faktisk blitt diagnostisert.

Typer

Det er tre hovedtyper av diabetes - type 1, type 2 og svangerskaps. Type 1 er en autoimmun sykdom, og er vanligvis diagnostisert hos barn. Type 2 kan påvirke noen med visse risikofaktorer, og svangerskaps påvirker bare gravide kvinner.

Risikofaktorer

Type 1 diabetes har en tendens til å stole tungt på familiens historie. Type 2-diabetes rammer oftest folk som er overvektige eller fysisk inaktive. Svangerskapsdiabetes risikofaktorer inkluderer alder og familiens historie.

Time Frame

Type 1, den sjeldneste av de tre, er vanligvis diagnostisert hos yngre barn. Type 2, den vanligste formen, kan utvikle seg til enhver alder. Svangerskapsdiabetes oppstår vanligvis i løpet av de senere stadier av svangerskapet.

Diagnose

Til å diagnostisere diabetes av enhver type, blir en blodprøve trukket og mengden av sukker tilstede blir målt. Dette kan gjøres etter en rask eller normal spising planen.

Behandlinger

Type 1 diabetes kan bare behandles effektivt med daglig insulin skudd. Type 2 og svangerskapsdiabetes kan være godt forvaltet med diett og mosjon, selv om medisinering kan være nødvendig for mer alvorlige tilfeller av type 2.

Forebygging / løsning

Selv om type 1 diabetes ikke kan forebygges, kan type 2 og svangerskaps bli forsinket eller forhindret ved å bo fysisk aktive og opprettholde et godt balansert kosthold.

Hvem kan administrere Flu Shots?

Hvem kan administrere Flu Shots?


Influensa skudd er viktig for mange mennesker som er på en økt helserisiko. Influensa hos eldre, gravide kvinner, kan små barn eller personer med astma eller andre pusteproblemer føre til alvorlige komplikasjoner og noen ganger til og med døden. Heldigvis influensa skudd er veldig lett å få tak. Influensa skudd kan gis av ulike leger og helse service byråer.

Primær Physician

Mange ser familien leger eller primære leger for grunnleggende sykdom. Disse legene kan også gi influensa skudd til sine pasienter. Faktisk er primære leger ofte brukes til å administrere influensa skudd til flertallet av det offentlige. Mange primære lege kontorer prøver å holde oversikt over pasienter som trenger influensa skutt på grunn av sine helseproblemer eller alder. Disse pasientene er vanligvis varslet når influensa skutt er først tilgjengelig.

Barnelege

Barnelege kontorer også holde styr på sine pasienter som er i behov av en influensavaksine. Mange ganger legekontorer vil sende ut påminnelser til foreldrene til sine pasienter ber dem om å ringe og gjøre en avtale for å få sine barns influensavaksine. Mange barneleger begynte å gi influensa skudd i begynnelsen av september. Dette er i motsetning til tidligere år da de ble gitt i slutten av september og begynnelsen av oktober.

Hjem Health Agency

Hjem helsemyndigheter kan også gi influensa skudd til sine pasienter. Hjem helsemyndigheter vanligvis ser folk i skjøre helse på grunn av sykdom eller skade som er hjemme bundet. Hjem bundet status betyr at hjemme helse pasienter er ikke i stand til å forlate sine hjem på grunn av sykdom at de lider av. Dette kan gjøre det vanskelig for dem å gå til en lege kontor eller en helsestasjon for å få sin influensavaksine. Hjem helse sykepleiere er instrumental i å få denne populasjonen vaksinert.

Health Department

Sjekke med din lokale helsestasjon er også en fin måte å få influensavaksine. Det er en ressurs som vanligvis brukes av allmennheten. Mange statlige helse avdelinger har allerede begynt å tilby influensa skudd i år og ser folk slår ut i posten tall. Faktisk Courier Journal i Louisville KY melder at 270 mennesker stilte opp på den lokale helsestasjon for de første influensa skudd blir tilbudt i den byen.

Walk In Clinic

Walk i klinikker blir stadig mer populært. De har dukket opp i mange apotek som CVS Minute Clinic. Marley Seaman med The Star Tribune melder at noen av disse klinikkene (CVS og Walgreens) begynte å tilby influensa skudd tidlig i september. Klinikkene er bemannet med et enten en lege, legens assistent eller en sykepleier. Folk kan stikke innom for å få sine influensa skudd til redusert pris eller gratis hvis deres forsikringsselskap dekker kostnadene. Gå til en av disse klinikkene har vist seg å være en rask og enkel måte å få en influensa skutt.

Hvem kan søke om VA funksjonshemming krav?

Department of Veterans Affairs, eller VA, er ansvarlig for administrasjonen av fordeler for veteraner og deres pårørende. Uførepensjon er en av fordelene, men du må oppfylle bestemte krav for å kvalifisere seg. Spesielle tilleggsytelser er gitt for funksjonshemmede veteraner som møtes ytterligere kvalifikasjoner. VA krever skriftlig bevis av alle krav.

Standard VA Disability Erstatning

Standard VA uførhet kompensasjon er tilgjengelig for alle tjeneste medlemmer med en dokumentert service tilkoblet uførhet og eventuelle utslipp status annet enn æreløs. Fordelen beløp fastsettes ved prosentandelen av uførhet og antall barn i familien. Pårørende kan inkludere foreldrene dine, hvis de er avhengig av din inntekt, så vel som din ektefelle og barn.

Standard Uføre Beløp

Fordelen beløpet justeres årlig for å kompensere for kostnads-of-levende øker. Per desember 2008 fordeler varierte fra $ 123 per måned for en enslig veteran med en 10 prosent service koblet funksjonshemming til $ 3172 for en 100 prosent deaktivert veteran med en ektefelle, to foreldre og et barn. Andre fordeler er tilgjengelige for de med flere barn eller en funksjonshemmet ektefelle.

Spesielle Månedlig Kompensasjon

Hvis du opplevd en alvorlig funksjonshemming, for eksempel tap av en hånd eller fot, under militærtjeneste, kan du kvalifisere for spesielle månedlig kompensasjon (SMC). Fordelen hastighet avhenger av alvorlighetsgraden av funksjonshemming og antall forsørges i familien. Du kan kvalifisere for ytterligere SMC fordeler hvis du vedvarende flere alvorlige skader, som for eksempel tap av en hånd og en fot, eller hvis du er sengeliggende eller avhengig av en personlig-pleie assistent.

VA Pension

VA pensjon er en spesiell fordel program for lav inntekt krigsveteraner som er 65 år eller eldre, eller har en 100 prosent uførhet ikke koblet til militærtjeneste. Du kan søke om dette programmet hvis du servert minst 90 dager i militæret med minst en dag i krigstid. Utslippet status kan ikke være æreløs, og inntekten kan ikke overstige retningslinjer for familien din størrelse.

VA Pension Beløp

Per desember 2008, inntektsgrenser varierte fra $ 11 830 for en enkelt veteran uten forsørgelsesbyrde til $ 23 396 for en veteran med ett avhengige som krever en personlig pleie assistent. Størrelsen av fordelen er forskjellen mellom tellbar inntekt og inntektsrammen for din situasjon. Den årlige fordelen er delt inn i 12 månedlige avdrag.

Hvem kan ikke ha LASIK øye kirurgi?

LASIK er en meget populær og meget vellykket form for refraktiv kirurgi. Den kirurgiske metode som har utviklet seg over tid, har fremgangsmåten i seg selv er utvidet til å behandle et bredere utvalg av pasienter. Pasientene må være voksne, å ha hatt stabilt syn i ett år og for å ha tilstrekkelig hornhinnetykkelse for å gjennomgå operasjonen. Det er imidlertid noen pasienter som ikke skal ha LASIK av forskjellige grunner. Øyet kirurg vil nøye vurdere pasienten i løpet av LASIK screening eksamener for å være sikker på at ingen av vilkårene er til stede.

Graviditet og sykepleie

Graviditet og sykepleie er absolutte kontraindikasjoner for LASIK kirurgi fordi visjon svinger ofte i disse tider. Det ville være vanskelig å nøyaktig korrigere brytningsfeil under svangerskapet og mens sykepleie. Også medisiner som må tas etter inngrepet - som antibiotika og anti-inflammatoriske dråper - anbefales ikke for gravide eller ammende kvinner på grunn av bekymringer om å skade fosteret. Gravide kvinner har ofte symptomer på tørre øyne som også ville eliminere dem som kandidater. Etter de hormonelle endringene selv ut, kan disse pasientene bli kandidater for LASIK igjen noen måneder etter graviditet eller ammende.

Autoimmune sykdommer

Personer med autoimmune sykdommer ofte har vanskeligheter med healing etter en skade eller operasjon. For disse menneskene, kan et valgfag refraktiv kirurgi ikke være en god idé fordi hornhinnen ikke kan gro skikkelig. Blant øye kirurger det er ulike oppfatninger om ulike sykdommer blir absolutte Disqualifiers for LASIK. Sykdommer som faller inn under denne kategorien omfatter type 1 diabetes, HIV og revmatoid artritt.

Kollagen karsykdommer

Pasienter med kollagen vaskulære sykdommer slik som Sjøgrens syndrom, systemisk lupus erytematose og skleroderma er vanligvis utelukket fra LASIK også. Selv om den vitenskapelige årsaken til dårlig resultat for disse pasientene etter LASIK ikke er fullt ut forstått, kan tilstedeværelsen av tørre øyne syndrom hos mange pasienter med kollagen vaskulær sykdom spille en rolle. Dessuten kan disse pasientene være mer utsatt for dårlig hornhinne healing og kan selv utvikle det som kalles hornhinnen smelte. Imidlertid vil noen kirurger utføre kirurgi på pasienter der tilstanden er godt kontrollert.

Hornhinne betingelser

Flere saker som involverer hornhinnen kan eliminere en person fra vederlag for LASIK kirurgi. Tilstanden keratokonus, som er en sykdom hvor hornhinnen tynner og blir unormalt formet, er en kontraindikasjon fordi LASIK også fjerner vev fra hornhinnen og kan forverre sykdommen. Det er noen ganger utfordrende for øye kirurger når en pasient har en tynn hornhinne fordi kirurgen må ta avgjørelsen om hvorvidt LASIK er hensiktsmessig. Pasienter med overdreven arrdannelse på hornhinnen bør ikke gjennomgå LASIK kirurgi; pasienter med tørre øyne ofte er avskåret fra kirurgi fordi tørre øyne har en tendens til å bli verre etter LASIK.

Visse medisiner

Noen medisiner skape vansker med healing eller tørre øyne, og være på en av disse medikamentene ville hindre en pasient fra gjennomgår LASIK. Steroid eller immunsuppressive medisiner kan svekke sårtilheling, noe som kan føre til problemer etter LASIK kirurgi. Roaccutane fører til tørre øyne og kan føre til arrdannelse etter operasjonen; pasienter trenger å være av denne medisinen i seks måneder før å ha LASIK. Andre medisiner, for eksempel anthistamines, betablokkere og diurectics, kan føre til tørre øyne; Men noen av de medisiner kan ikke bare stoppet for et valgfag prosedyre så disse kan være kontraindikasjoner også.

Eye Disease

Flere systemiske sykdommer har blitt registrert som kontraindikasjoner for LASIK. Hornhinne forhold som tørre øyne syndrom har vært nevnt som øye forhold som utelukker LASIK kirurgi; Men det er andre forhold, blant annet grå stær, øyeinfeksjoner (konjunktivitt) og ukontrollert glaukom, som ville utelukke pasienten fra LASIK prosedyren. Å ha hatt okulær herpes i løpet av året før ville eliminere en pasient fra betraktning; hvis tilstanden ikke har vært til stede i over et år, kan pasienten bli vurdert på nytt for prosedyren.

Hvem kan donere organer?

Organdonasjon tar friske organer og vev fra en person å transplantere dem inn i en annen. Selv om det er vanskelig å tenke på din egen død og hva som skjer med kroppen din etter at du dør, velger å være organdonor kan være en livreddende beslutning. Organdonasjon er også støttet av de fleste religioner, inkludert katolisismen, protestantismen, islam og mange sekter av jødedommen. Hvorvidt du velger å bli organdonor, det er en dypt personlig beslutning som bør være tenkt på mye.

Fakta

Ifølge den føderale nettstedet OrganDonor.gov, fra september 2009 var det mer enn 100.000 kandidater til organdonasjon på den nasjonale venteliste. Bare visse organer og vev er kvalifisert for organdonasjon, og de omfatter hjertet, nyrer, bukspyttkjertel, lunger, lever, tarmer, hornhinner, hud, hjerteklaffer, bein, blodårer, bindevev, benmarg, stamceller, navlestreng blod og perifert blod stilk selger.

Krav

Alle individer, uansett alder, er kvalifisert for organdonasjon. Hvis du er under 18 år, må du skaffe en forelder eller foresatte til å være organdonor. Hva du donere avhenger av organdonor helse og fysisk tilstand bestemt organ eller vev, som fastsettes på tidspunktet for dødsfallet. Nyfødte og pensjonister både er kvalifisert for organdonasjon. Selv personer med visse medisinske tilstander kan være organdonorer.

Typer

Du kan velge å være organdonor i tilfelle din død, eller du kan være et levende organ donor. Ifølge OrganDonor.gov, ca 6.000 levende donasjoner oppstår hvert år, og de fleste av dem involverer organdonasjon mellom familiemedlemmer og / eller nære venner. Nyrene er et organ kvalifisert for å leve donasjon og er den vanligste eksempel på levende organdonasjon. Andre organer kvalifisert for å leve organdonasjon er deler av lunge, pankreas, tarmer og lever. Vev kvalifisert for å leve donasjon inkluderer blod, marg, blod stamceller og navlestrengsblod.

På grunn av de ekstra risikoen ved å være et levende organ donor, vil du gjennomgå omfattende medisinsk og psykologisk testing for å avgjøre om du er kvalifisert for å leve organdonasjon.

Identifikasjon

De fleste stater har organdonor registre, så det første trinnet er å registrere deg hos din tilstand hvis du ønsker å være organdonor. Du må også angi ditt ønske om å være organdonor på førerkort, og du kan gjøre dette når du først få din lisens eller når du fornye den. Du kan tyde på førerkortet om du ønsker å donere et organ, eller du kan være konkret om hvilke organer eller vev du er komfortabel med å donere. Få en gratis donor kortet på OrganDonor.gov, signere det og bære den med deg til enhver tid. Viktigst, snakke med familien din om at du ønsker å være organdonor. I tilfelle av din død, vil de være de som skal hjelpe utføre dine ønsker.

Advarsel

Det er et stort behov for organdonorer fordi antallet personer på transplantasjonslister stiger raskere enn antallet tilgjengelige givere. Ifølge US Department of Health and Human Services og Office på kvinners helse, er om lag 3.700 personer lagt til den nasjonale transplantasjon listen hver måned. Hver dag, 77 mennesker får organtransplantasjoner, men 18 mennesker dør venter på en kvalifisert organ donor. Office på kvinners helse sier at organdonorer kan redde eller hjelpe så mange som 50 mennesker.

Hvem kan lovlig Gi Intravenøs terapi?

Hvem kan lovlig Gi Intravenøs terapi?


Man behøver ikke å være en lege å lovlig gi intravenøs terapi, ofte kalt IV-terapi, til en pasient. Imidlertid må du møte noen retningslinjer og bare enkelte helsepersonell kan søke godkjent opplæring som er nødvendig.

Registrerte Sykepleiere

En sykepleier kan lovlig administrere intravenøs behandling. Trening å gjøre det oppgis under sykepleierutdanningen pensum. Sykepleieren gir denne behandlingen under tilsyn og per anmodning fra lege.

Praktisk Sykepleiere

Den lisensierte praktisk eller yrkesfaglig sykepleier kan bare administrere intravenøs behandling hvis hun har hatt tilstrekkelig opplæring. Dette kan også kreve sertifisering, men vil variere fra staten. I tillegg til dette, må IV terapi fra LPN være under oppsyn av en sykepleier eller annet kvalifisert helsepersonell og andre begrensninger kan gjelde.

Ambulanse

En akutt medisinsk tekniker, ofte kalt en EMT eller paramedic avhengig av trening og plassering, kan starte og opprettholde IV terapi i enkelte situasjoner. Dette vil også være avhengig av omfanget av praksis innenfor en bestemt tilstand, og spesiell opplæring for å utføre denne intervensjonen er nesten alltid nødvendig.

Helse Yrker Studenter

Studenter kommer inn sykepleie og andre felt kan gi intravenøs behandling under egnet tilsyn i klinisk setting. Mange restriksjoner kan gjelde, og ikke alle fasiliteter vil la elevene delta i dette aspektet av omsorg.

Hvem kan få en Oregon Health Plan?

Hvem kan få en Oregon Health Plan?


Oregon helseplan ble gjennomført i 1993 for å gi lav inntekt Oregonians bedre tilgang til helsetjenester. Det finnes en rekke av kriteriene, og OHP Ytelsene er basert på mengden av behovet. Ulike planer for ulike behov nivåer.

Valgbarhet

Det finnes en rekke måter man kan være kvalifisert for overhead-fordeler. De to viktigste faktorene som påvirker valgbarhet er inntekt og uførhet. Husholdninger som er under fattigdomsgrensen er mest kvalifisert. Hvis du har en funksjonshemming som forbyr din evne til å arbeide, er du kvalifisert for overhead-fordeler. Men du kan fortsatt motta OHP fordeler selv om du er over fattigdomsgrensen og ikke-funksjonshemmede.

Premie og Co-betaler

Selv om du kvalifiserer for overhead-fordeler, kan du fortsatt å betale premier og co-betalinger. Men hvis du er yngre enn 19, en indiansk, mottar trygd forsikring, er gravid, over 65 eller blind, har du kanskje ikke å betale en premie.

Søknad

Søker er gjort på en lokal DHS kontor eller fullført nettet (se Ressurser nedenfor). Dokumentasjon kreves for å verifisere din identitet: et førerkort, bevis på statsborgerskap (fødselsattest) og trygdekort.

Andre typer Low-Cost Planer

En person som har nektet OHP fordeler har andre alternativer for helsetjenester. Medicaid, Family Health Insurance Assistance Program og Oregon Medical Insurance Pool er alle ressurser til medisinsk hjelp.

Tilleggsinfo

Som i 2008, ble OHP distribuert av lotteri, med søkere tildelt fordeler tilfeldig. For en hjemløs person, er en postadresse som kreves for å motta viktig informasjon fordeler.

Hvem kan signere farlig avfall generatorer?

Nøyaktig kontroll og signering farlig avfall manifesterer er svært viktige oppgaver som hver generator må påta seg. Ved å signere et manifest, er du hevde at en avfallsstrømmen har blitt riktig testet, kodet, og merket for frakt. Unnlatelse av å signere riktig kan føre til heftig miljø bøter og en mulig fengselsstraff.

Identifikasjon

Farlig avfall er betegnet "farlig" hvis de oppfyller visse kriterier som er skissert av Environmental Protection Agency (EPA) og Department of Transportation (DOT). Ifølge Healthcare Environmental Resource Center (HERC), er det seks trinn som skal følges for å avgjøre om en avfall er farlig. Disse trinnene er beskrevet i detalj på EPA og Herc nettsteder.

Farlig avfall Manifests

Farlig avfall manifesterer er former som brukes av generatorer når de har farlig avfall som må ved tatt offsite til ulike behandling, lagring og avfallshåndtering (TSD) fasiliteter. Manifesterer er viktige fordi de gir en offisiell kjede av varetekt for en sløsing, sporing det fra sitt synspunkt generasjon, gjennom de ulike transportører og til slutt til TSD anlegget. Du kan finne et eksempel på en Uniform Farlig avfall Manifest på EPA hjemmeside.

Signering av en Manifest

Alle generatorer må ha minst én miljø tekniker eller spesialist som har fullført den aktuelle opplæring som er nødvendig for å signere farlig avfall manifesterer. Denne opplæringen må være i samsvar med 40 CFR 262,34 og inkluderer en detaljert titt inn i lover som regulerer farlig avfall, farlig avfall besluttsomhet, krav til merking og fylle ut manifesterer. Opplæringen må i tilstrekkelig grad tilfredsstiller EPA spesifikasjoner og kan være ferdig i et tradisjonelt klasserom eller på nettet.

Hvem Kan Omkalibrer en bærbar Ultra Sound Machine?

Hvem Kan Omkalibrer en bærbar Ultra Sound Machine?


Observere de interne handlinger av menneskekroppen er en svært nyttig måte for medisinske fagfolk til å diagnostisere en tilstand eller sykdom. Bærbare ultralyd maskiner gir denne interne utsikt inn i menneskekroppen.

Identifikasjon

En bærbar ultralyd maskin ligner en bærbar datamaskin, komplett med en skjerm og kontrollknappene. De ultralydpulser projisert fra maskinen til pasientens kropps resulterer i et bilde som vises på skjermen, for eksempel et bilde av en voksende menneskefoster.

Betjene

Vanligvis vil den forhandleren eller produsenten som solgte maskinen kalibrere enheten. Ohmsk Instruments Company anbefaler en årlig kalibrering prosedyre for å sikre nøyaktige bilder og dataflyt.

Betraktninger

Normalt kan brukeren kontrollere kalibreringen nøyaktigheten av den bærbare ultralydmaskin. Hver produsent leverer en eiers manuell med hver maskin. Følg kalibreringssjekk instruksjonene for å kontrollere riktigheten av en maskin. Hvis kalibreringsverdien er ute av spesifikasjonen, ta kontakt med produsenten eller en autorisert forhandler.