Digidexo.com

Hvordan forbedre synet uten kirurgi

Mange mennesker som er tvunget til å stole på kontaktlinser eller briller for å forbedre sin visjon lengter etter et liv uten hjelp av disse korrigerende linser. Mens LASIK og andre korrigerende kirurgi kan tilby løsninger på øye nedskrivninger, kan kirurgi ikke være et alternativ for alle. Det er visse medisinske tilstander som ikke bidrar til øyekirurgi, og de medisinske eller økonomiske konsekvenser av inngrepet kan bevise for mye for noen mennesker å bære.

Hvordan forbedre synet uten kirurgi

Legg gunstig mat til kosthold

•  Øk mengden av grønne, bladrike grønnsaker i kostholdet ditt. Spinat, brokkoli, grønne grønnsaker, grønnkål og andre grønne bladgrønnsaker er høy i karotenoider, spesielt lutein og zeaxanthin. Disse kraftige næringsstoffer kan bidra til å forhindre øye forverring og utvikling av grå stær.

spise kaldt vann fisk, som laks, tunfisk, hyse, torsk og sardiner å dra nytte av omega-3-oljer de inneholder. Disse oljene kan bidra til å gjøre ditt syn klarere og behandle macula degenerasjon.

Legg et egg til ditt daglige kosthold. Egg, særlig eggeplommer, vil bidra til å øke mengden av lutein og zeaxanthin i kroppen din. Alltid spiser egg fra beite hevet kyllinger, som tilbyr den mest fordel fordi kyllingene spiser en diett høy i næringsstoffer.

Legg til enda mer karoten til kosthold ved å spise flere porsjoner med avokado hver uke. Avokado er lik leafy, grønne grønnsaker ved at de gir kroppen med lutein, som bidrar til å bekjempe øyesykdom. De hjelper til å øke mengden av karotenoider hentet fra andre matvarer, for eksempel grønne, grønne grønnsaker, slik at du kan tjene deg selv en ekstra sunt måltid ved sammenkobling avokado med spinat i en salat.

•  Gi deg selv en spesiell behandling av mørk sjokolade, som den mørke utvalg av sjokolade gir flavonoider, som er viktige for beskyttelse av blodårene i øynene. Rødvin kan også gi disse næringsstoffene. Mørk sjokolade og rødvin bør inntas i moderate mengder.

Ta vitaminer og urte kosttilskudd

Ta vitamin E og C daglig for å forbedre synet. Vitamin E bidrar til å beskytte netthinnen og redusere frekvensen av macula degenerasjon.

Bruk blåbær ekstrakt for å forbedre synet ditt og redusere frekvensen av forverring. Blåbær inneholder anthocyanosides, som kan bidra til å redusere frekvensen av macula degenerasjon og hindre retinal forverring. Blåbær kan også forbedre din evne til å se om natten.

Legg til et tillegg på mahonia vindrueskstrakt til kosthold for å styrke kapillærer som finnes i netthinnen og bremse effekten at aldring kan ha på øynene dine. Dette gunstig ekstrakt kan også bidra til å beskytte øynene mot skadelige UV-strålene i sollys.

Ta ginkgo biloba hvis du ønsker å reversere effektene av retinal forverring. Det kan også øke flyten av blod og næringsstoffer til netthinnen, noe som kan bidra til å forhindre ytterligere nedbrytning.

Bruk pasjons å lette effektene av hyppig belastning på øynene. Pasjons virker ved å slappe av de små blodårene i øynene.

Prøv Ortho-K

Invest i omforming kontaktlinser som kan bidra til å forbedre din visjon. Orto-k (orthokeratology) er effektivt for pasienter som er nærsynt, med en resept opp til minus seks for pasienter med astigmatisme, med en resept opp til -1,75.

Legg kontaktlinser i øynene hver kveld før du går til sengs. Linsene vil omforme dine hornhinner mens du sover.

Prøv kontaktene i minst 2 uker for å la dine hornhinner en sjanse til å svare på omforming objektiver. Kontaktene krever vanligvis to uker med nattlig slitasje før visjon forbedring er merkbar.

Ta ut kontaktene hver morgen. Du bør se en forbedring i din visjon som vil vare alt fra 18 til 20 timer.

reversere effekten av linsene ved å avslutte bruken av omforming objektiver. Øynene dine vil komme tilbake til sin opprinnelige resept uten nattlig slitasje på kontaktene. LASIK er fortsatt et alternativ hvis du bestemmer deg for å gå videre med kirurgi på et senere tidspunkt.

Hint

  • Forskning omforming objektiver grundig for å finne ut om de vil fungere for din situasjon. Linsene er ganske dyrt fordi de krever mer av legens tid enn vanlige linser.
  • Bruk en omforming linse som er FDA godkjent, slik som Bausch & Lomb visjon Shaping Treatment (se Ressurser nedenfor).
  • Hvis du ikke klarer å finne blåbær, se etter Aspalathus, som tilbyr antioksidanter som ligner på blåbær.
  • Alltid se ditt øye utøveren regelmessig for å være sikker på øynene dine er friske, og du ser på et akseptabelt nivå. Ikke gå videre med urtemedisiner uten legens råd.