Digidexo.com

Håravfall behandlinger og produkter Informasjon

Håravfall behandlinger og produkter Informasjon


Håret vokser med en hastighet på ca 1 cm - mindre enn en halv tomme - hver måned. Til enhver tid er om lag 90 prosent av håret ditt vokser mens den andre 10 prosent hviler. Den hviler håret faller ut etter ca to eller tre måneder, og nytt hår begynner å vokse. Selv om det er normalt å ha litt hår tap hver dag, noen mennesker mister håret på en overdreven hastighet. Årsaken til denne overdreven tap kan være fra kirurgi, hormonelle problemer, medisiner, infeksjoner og, i noen tilfeller, av en medisinsk tilstand.

Medisiner

Stoffet minoxidil, også kjent som merkenavnet Rogaine, kan kjøpes uten resept og kan brukes av både menn og kvinner. Godkjent av Food and Drug Administration, er minoxidil påføres direkte på hodebunnen din. Det har vært vellykket i å bremse tapet av hår og for å oppmuntre til ny vekst, men effekten er bare midlertidig. Finasteride, kjent under merkenavnet Propecia ble godkjent av Food and Drug Administration i 1997 for å behandle mannlig mønster baldness, eller androgen alopeci. Bruken har vært effektiv, men det kan kun brukes av menn.

Hair Restoration

En hudlege kan korrigere hårtap med et hår restaurering kirurgi. Hårtransplantasjon innebærer å ta strimler av hodebunnen der håret vokser og transplantere dem inn i skallet områder. Skalp reduksjon gjøres ved å fjerne noen av de områdene av skallet hud og lukke gapet med sting. Hodebunnen forlengere er enheter som er plassert under huden til å strekke de områdene der håret vokser. Noen av disse prosedyrene er gjort i kombinasjon for best resultat. De er vanligvis utført under lokalbedøvelse i en hudlege kontor eller en poliklinisk kirurgisk senter.

Foods / Vitaminer

Ifølge Håravfall Haven, er visse matvarer foreslått å stimulere hårvekst og hindre hårtap fordi de inneholder vitaminer som er viktig for sunt hår og hodebunn. De omfatter kikerter og roastbiff (vitamin B-6 og sink), soyabønner og mandler (jern og vitamin E), sammalt hvete (silika og jern), kumelk (absorberbare jod), havre (absorberbare jern, kalium, fosfor og magnesium ), appelsiner (vitamin C) og fiske (vitamin A, vitamin B-6, protein og essensielle fettsyrer). Effektiviteten av å spise disse matvarene i behandling av hårtap er ikke undersøkt.

Hjem Rettsmidler

Følgende hjemme rettsmidler er anbefalt som hår tonics, som skal brukes på hodebunnen for å forhindre håravfall: amla (eller indisk stikkelsbær) kokt i kokosolje for å gjøre amla olje; like mengder amla juice og lime juice; kokos olje blandet med limesaft; kokosmelk; lakserolje; et lim av varm olivenolje, honning og 1 ts. av kanel (venstre på i 15 minutter); en pasta av lime eller sitron frø og svart pepper og mandelolje.

Betraktninger

Legen din kan finne årsaken til hårtap. Hvis det er et resultat av en underliggende tilstand, kan behandling av tilstanden eliminere hårtap. Hvis håret ditt tap er forårsaket av et medikament, endre eller stoppe medisinering sannsynlig vil løse problemet. Aldri slutte å ta et medikament uten råd fra legen din. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, fortsetter forskning for å finne effektive behandlinger for hårtap.