Digidexo.com

beste diett for en mann

Den beste dietten for en mann å miste vekt

Den beste dietten for en mann å gå ned i vekt består av komplekse karbohydrater, magre proteiner, frukt og grønnsaker. Når det gjelder å miste vekt, må du være bevisst på kaloriinntaket. Spise færre kalorier på en daglig basis settes generelt gradvis vekttap. Selvfølgelig er regelmessig mosjon også viktig. Aerobic trening som jogging, sykling eller svømming kan hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Ifølge Mayo Clinic, mosjon og sunt kosthold er nøkkelen til å kontrollere vekten din.

Frukt og grønnsaker

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Disse matvarene er rike på vitaminer, mineraler og antioksidanter. De er også lav i fett og kalorier. Stoppe sultfølelse ved snacking på frukt eller grønnsaker i stedet for chips eller donuts. Konsumere appelsiner, epler, gulrot og druer som snacks. Forbered salater eller annen mat med grønnsaker til måltidene også. Ifølge Mayo Clinic, de sunneste dietter inneholder rikelig mengder frukt og grønnsaker.

Lean Protein

Inkluder kilder til magre proteiner i kosten. Ifølge Mayo Clinic, inneholder lean protein aminosyrer, essensielle for bygging og reparasjon av muskelvev. Lean muskler forbrenner kalorier mer effektivt enn vanlig vev eller fett, noe protein en viktig del av noe vekttap diett, spesielt når kombinert med trening. Spis fisk, egg, fjørfe og nøtter. Unngå fete kjøttpålegg som hamburger og de fleste rødt kjøtt. Du kan også prøve å drikke protein shakes som en snacks eller måltid erstatter.

Komplekse karbohydrater

Konsumere begrensede mengder komplekse karbohydrater for energi. Ifølge Mayo Clinic, hele korn er en sunn kilde til komplekse karbohydrater. Spis brun ris, hele korn brød og pasta, havre og belgfrukter. En generell regel er å unngå hvite karbohydrater som hvitt brød og hvit ris. Disse matvarer vil holde deg følelsen fyldigere for lengre perioder av gangen, leverer den energien du trenger for å komme gjennom arbeidsdagen samt treningsøkter.

Drikkevarer

Eliminer sukker-laden drikker fra kostholdet ditt. Unngå brus, juice, kaffe og milkshake. Drikk minst av 64 dl vann hver dag for å holde deg hydrert og legge til rette vekttap. Du kan også drikke grønn te, en utmerket kilde til antioksidanter og en naturlig stoffskiftestimulerende. Hold deg unna øl, vin og brennevin. Alkohol inneholder tomme kalorier og kan føre til bakrus som holder deg fra å trene på anledningen.

De beste dietter for inaktive livsstil

De beste dietter for inaktive livsstil er lavere i kalorier enn folk med mer aktivere livsstil. Hvis du har en inaktiv livsstil, start ved å beregne ditt daglige kalori behov ved hjelp av Harris-Benedict ligningen og "stillesittende" multiplier. Når du vet du daglige kalori behov, sørg for at du har en solid forståelse av hva slags mat å spise for å maksimere vekttap

Kalorier

Mat å spise

De beste dietter for inaktive livsstil er ikke Hollywood-dietter, Atkins, South Beach eller noen av de populære kjepphest dietter der ute. Hold deg til disse grunnleggende ernæringsmessige prinsipper for å hjelpe deg å maksimere vekttap og utvikle en langsiktig sunn livsstil: redusere mengden mettet og trans fett du spiser og spiser mer enumettet og flerumettet fett fra nøtter og sunne oljer, som olivenolje og raps ; spise karbohydrater som er hele korn eller hele hvete; velge magre proteinkilder som kylling og fisk; redusere inntak av natrium; og drikke mer vann.

Litt trening A Long Way

Selv om du er inaktiv, bør du prøve og få litt mosjon hver dag. Dette kan være så enkelt som å gå for en 15-minutters spasertur. The Centers for Disease Control and Prevention og American College of Sports Medicine anbefaler å få 30 minutter trening per dag så jo nærmere du kan få til dette nummeret, jo sunnere du vil bli.

Beste dietter for kvinner

De beste dietter for kvinner vil følge ganske tett til de overordnede retningslinjene i My Food Pyramid fra US Department of Agriculture. Kvinner i ulike aldre har ulike caloric krav, så vil kvinner som ammer et barn eller de som er i overgangsalderen.
Vanligvis spiser en hel-mat diett som består av hele korn, grønnsaker, frukt, magre proteiner, lite fett meieri og flerumettet fett fra olivenolje, linfrø, hamp frø og safflower olje vil tjene de fleste kvinner.

Å miste ett pund per uke

Consulting en hederlig ressurs som My Food Pyramid, designe en diett som gir mening for deg. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, tenker på trimming 3500 kalorier for å miste ett pund per uke. For de fleste som betyr å redusere daglige kalorier med 500 kalorier.
For å gjøre det, spise en høy-fiber, lav-fett, høy-protein diett som inneholder et bredt utvalg av matvarer. Lean protein som fisk, fjærfe, magert kjøtt, magre meieriprodukter og belgfrukter er viktige. Å spise for lite protein kan sette av karbohydrat binges som legger uønsket vekt.

Idrettsutøvere trenger mer kalorier

Hvis du er fysisk aktiv for ditt arbeid eller trening, vil du forbrenne mer kalorier --- og kan kreve flere kalorier per dag for å holde deg drevet. For å øke din calorie-brenning, inneholde minst 20 til 30 minutter med trening hver dag og minst fire ganger i uken.
De fleste friske mennesker trenger minst halvparten av sin kroppsvekt i gram i protein. Idrettsutøvere kan trenge opp til 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt. Ideen er ikke å bygge klumpete muskler, men for å bevare muskelmasse, som har større behov for energi, og vil øke stoffskiftet.

Flerumettet fett

Kvinner trenger også fett for å produsere hormoner. Velg flerumettet fett som fiskeoljer, lin, hamp frø, oliven eller safflower oljer. Disse oljene er lav i mettet fett og hjerte-sunn.
Daglige kosten fettinntak bør ikke være mer enn 30 prosent, ifølge USDA. Av dette beløpet, bør ikke mer enn 10 prosent komme fra mettet fett, de som er fast ved romtemperatur som smør. Mettet fett øker risikoen for hjertesykdom og fedme.
USDA anbefaler å spise din 30 prosent av daglige fett fra flerumettet, hjerte-sunt fett: olivenolje, linfrø, hamp frø og fiskeoljer.

De beste dietter for vegetarianere

De beste dietter for vegetarianere


En økning i vegetarisk kosthold har dukket opp i dagligvarebutikkene. På en gang, bare en vegetarisk bakt bønne alternativet var tilgjengelig i butikkhyllene. Fra og med denne publiseringen, flere selskaper gjør vegetariske bakte bønner. Vegetariske burgere er allment tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele landet. Ifølge en nasjonal Harris Interactive undersøkelsen, om lag 2,8 prosent av den amerikanske befolkningen, eller om lag 5,7 millioner voksne, anser seg selv vegetarianer. De beste dietter for vegetarianere er rimelige og lett å finne.

Diet-to-Go

Diet-to-Go tilbyr en daglig, tilpasset forberedt vegetarisk måltid plan for ca $ 6 per måltid. Her tilbys en "ovo-lakto" vegetarisk måltid plan, som noen av måltidene ikke inneholder egg og meieriprodukter. Hvis du bor i Baltimore, San Francisco, Philadelphia eller Washington, DC metroområde, er det mer enn 200 lokale, fersk mat pick-up steder. Hvis du ikke bor i ett av disse områdene, leverer selskapet en ukes verdt av tilberedte måltider av FedEx levering i det kontinentale USA

12 trinn til Raw Foods

Basert på Victoria Boutenko bok, "12 trinn til Raw Foods: Hvordan avslutte Avhengighet av tilberedt mat," denne vegetarisk kosthold inneholder plantebasert mat som ikke er kokt eller behandlet. Boken koster $ 16,95 fra og med denne publiseringsdato og tilbyr informasjon for å hjelpe folk justere til en rå mat diett lett, og lære å spise på denne måten for livet. Dietten inneholder i utgangspunktet grønnsaker, frukt og små mengder av nøtter og frø. Dietten tilbyr hjelp til å overvinne tvangsmessig spising samtidig understreker viktigheten av tilstrekkelig søvn, mosjon og håndtere stress. Boken inneholder praktiske tips og oppskrifter.

Anne Collins Diet

Anne Collins 'bok "Vegetarian Diet for Life" omfatter mer enn 120 sunne vegetariske viktigste måltid oppskrifter designet for en enkel servering eller hele familien. Collins opprettet dette balansert vegetarisk kosthold plan for de som ønsker å opprettholde et vegetarisk kosthold for livet. De fleste oppskriftene i hennes bok, "Vegetarian Diet for Life," gi rundt 1250 kalorier per dag. Måltider og kaloriinntaket er endret ved å legge ekstra vegetariske snacks. Denne dietten også normaliserer vekt ved å tilby en langsom og jevn vektreduksjon. Tilgang til alle dietter, oppdateringer, råd mosjon og tilgang til Collin private vekttap forum for ca $ 20.

Nutrisystem

Som alle Nutrisystem måltid planer, fungerer vegetarisk kosthold på en 28-dagers helt strukturert plan, noe som eliminerer behovet for å telle eller holde styr på kalorier. Mer enn 90 pre-porsjon vegetariske matvarer er tilgjengelig i denne planen. Planen kommer med en 28-dagers planleggeren, dagbok og elektronisk tilgang til trackere for å hjelpe deg å holde på vegetarisk måltid plan. Disse måltidene tilberedes med lav glykemisk karbohydrater, løselig fiber og protein for å hjelpe deg å føle deg fornøyd lenger. Du kan legge inn frukt og meieriprodukter til måltidet plan. Gratis frakt setter måltider rett utenfor døren. Som i dette publiseringsdato 90 vegetarmat kjøre ca $ 240 per måned.

Best Diet for Tummy Fat

Å miste buk fett er en av de viktigste årsakene til at folk diett. Selv om noen gjør det for selvbilde, andre gjør det av helsemessige årsaker. Overflødig fett rundt magen kan føre til en rekke helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk og diabetes. En kvinnes midje-linjen skal måler ikke mer enn 35 inches, og en manns bør ikke være lenger enn 40 inches å bidra til å forhindre slike sykdommer.

Foods å inkludere

Den beste strategien for å forvise magen fett er ved fatt på en rutine for hjerte-øvelser, styrketrening, og et balansert kosthold. Det er ingen magisk diett eller pille for å bli kvitt magen fett permanent. For langsiktig suksess, er den mest effektive måten å balansere sunn mat og spise usunn mat med måte.

Visse matvarer er best å konsumere for å miste buk fett og holde den av. Først erstatte raffinerte karbohydrater med hele korn. Når raffinerte karbohydrater som hvitt brød er fortært, kroppens blodsukkernivået øker som resulterer i fett. Dette fettet som vanligvis ender opp i magen regionen. Å spise hele korn forhindrer denne prosessen. Også, helkornprodukter er mer tilfredsstillende, siden de er rike på fiber. Ifølge næringspyramiden satt for av United States Department of Agriculture (USDA), bør den gjennomsnittlige voksne forbruker minimum seks korn porsjoner.

Grønne bladgrønnsaker inneholder også store mengder fiber som bidrar til å holde en full. Slike grønnsaker bidrar til energi til kroppen uten å produsere en høy mengde kalorier. Bruke disse som en del av den daglige frukt og grønnsaker kravet om fem porsjoner.

Magre meieriprodukter, som melk, ost og yoghurt, bør begrenses til tre porsjoner per dag. Konsumere to porsjoner med magre proteiner om dagen, som kylling og fisk. Rødt kjøtt har en tendens til å være høyere i fett, og bør spises med måte, som sådan overflødig fett ender opp på magen.

Å drikke mye vann i løpet av dagen bidrar til å skylle ut giftstoffer i kroppen, noen som kan ende opp som overflødig fett på magen. Sats på minst åtte glass dagen. Friske grønne teer telle som en del av kravene vann, og fungerer også for å skylle ut systemet og for å øke metabolismen.

Matvarer for å unngå

De største synderne av magen fett er sukker, raffinerte karbohydrater og bearbeidet mat. Slike matvarer produserer insulin i kroppen, som blir til fett som ender opp på magen. Desserter og søtsaker er en stor kilde hvis sukker, samt fruktjuicer. Opt for selve frukten i stedet, slik som et oransje, i stedet for sukkerholdig appelsinjuice. Raffinerte karbohydrater, som for eksempel hvit ris, pasta og brød mangel på fiber, og blir til sukker når forbrukes. Bearbeidet mat er dårlig for alle som prøver å gå ned i vekt, men spesielt for de som prøver å miste magen fett. Frozen, eske og hermetisert mat inneholder tilsetningsstoffer høy på sukker og natrium. Sukker blir til fett, mens natrium gjør kroppen beholde vann vekt, primært i magen.

Andre tips

Å spise balanserte måltider med protein, korn og grønnsaker er nøkkelen til å være full lenger. Også, spise seks mindre måltider gjennom dagen er best for dem som er i ferd med å miste buk fett, i motsetning til å spise tre store måltider. Mat fordøyer bedre når konsumert noen få timer; når kroppen ikke får næring i flere timer, det går inn i sult-modus. Når den mottar mat etter en lang periode hvis tid, er fett mer vanskelig å bryte ned i kroppen på det tidspunktet.

De beste dietter for høyt kolesterol

Høyt kolesterol i blodet bidrar til plakk i arteriene, noe som forstyrrer blod strømmer til hjernen, hjertet, nyrer og kjønnsorganer. Personer med høyt kolesterolnivå erfaring metall verdifall, gallestein og impotens. Spise mat med høyt kolesterol og mettet fett videre oppmuntre plakk. Det er svært viktig å velge den beste dietten for å senke kolesterolet og redusere sjansene for et hjerteinfarkt.

Kolesterolsenkende Mat

Funksjonell mat er et begrep som brukes på matvarer som har sunne fordeler og gi næringsinnhold. Kolesterolsenkende matvarer er en del av denne gruppen av matvarer. Disse matvarer inneholder tørkede bønner, jordbær, valnøtter, olivenolje, mandler, epler, kaldt vann fisk, hvitløk, bananer og gulrøtter. Plantesteroler har også vist kolesterolsenkende fordeler ved å blokkere LDL absorpsjon. Du kan finne matvarer som har blitt beriket med plantesteroler. Vanligvis, yoghurt, brød, appelsinjuice og noen korn har en etikett som sier at maten har blitt befestet.

Fiber

Velg vannløselig fiber til å redusere kolesterolet serum. Du kan finne denne fiber i bygg, brun ris, frukt, havrekli, bygg og guargummi. Hele korn korn har også vist seg å være i stand til å senke kolesterol.

Fett

For å redusere høyt kolesterol, må du begrense mengden mettet fett du forbruker. Dette inkluderer alle dyrefett, palmekjerne oljer og kokosolje. Hydrogenert fett må også reduseres slik som smør, margarin og smult. Avstå fra å bruke ikke-meieri creamers, fordi mange har kokos olje i dem. Et bedre alternativ er soya eller mandelmelk. Prøv å lage mat med matlaging spray eller extra virgin olivenolje. Bruke tilberedningsmetoder som grilling, krypskyting, dampende og bakervarer som ikke krever fett.

Dietter

Den beste dietten plan er å spise et utvalg av frukt og grønnsaker. Velg magert kjøtt, fisk og soya produkter for protein. Unngå høy fett meieriprodukter og hold deg til feta og geitost. Innlemme mye fiber i kostholdet ditt sammen med funksjonell mat. Holde blodsukkeret fra varierende ved å spise fem små måltider om dagen. Rådfør deg med legen din om din idealvekt og daglig kalori kvote. Ta kontroll over kostholdet ditt, og du gir deg selv en gave av et sunt kolesterolnivå å unngå helse komplikasjoner i fremtiden.

De beste dietter for kvinner med PCOS

De beste dietter for kvinner med PCOS


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en hormonforstyrrelse som påvirker mellom 5 og 8 prosent av kvinnene i USA, ifølge Dr. Geoffrey Redmond, MD, ved Hormon Kontakt oss. De utallige symptomer på PCOS inkluderer akne, fet hud, økt vekst av ansikts-og kroppshår, tap av hodehår, uregelmessig menstruasjon, infertilitet, insulinresistens, vektøkning og depresjon. Kvinner med PCOS bør følge gjeldende kostholdsanbefalinger, sier registrert kostholdsekspert Martha McKittrick, RD, CDE, på OBGYN hjemmeside. Ubehandlede PCOS kan føre til økt risiko for livmorkreft, hjertesykdommer og diabetes.

Lav glykemisk karbohydrater

Ved å spise mat bukspyttkjertelen frigjør insulin, som gjør det mulig konvertering av sukker til energi eller for fettlagring. Mange kvinner med PCOS erfaring insulinresistens, sier McKittrick, og dette kan utløse ubehagelige symptomer, som for eksempel sukker cravings og vektøkning. Siden høyt inntak av karbohydrater kan føre til forhøyede insulinnivåer, McKittrick antyder "starter med en diett som er 40 prosent karbohydrater og arbeide [ing] vei nedover hvis behovet være." Reduserte cravings, økt energinivå og regelmessige perioder er noen indikatorer på vellykket forvaltning av insulinnivået. McKittrick anbefaler å spise lav glykemisk karbohydrater, som hele hvete brød, fullkorn pasta, bønner, frukt og grønnsaker.

Plante-baserte matvarer

Angela Grassi på PCOS Nutrition Center forklarer at kvinner med PCOS har "en høyere frekvens av kardiovaskulære risikofaktorer", slik som forhøyede nivåer av LDL kolesterol og lave nivåer av HDL kolesterol. Grassi tyder på at en diett for PCOS bør bestå hovedsakelig av plantebasert mat siden de inneholder vitaminer, mineraler og fiber som bidrar til å redusere blod lipid nivåer, blodtrykk og insulin. Plantebasert mat inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter og nøtter. De inneholder færre kalorier enn dyr produsere og krever lengthier mengder tygging, som legger fylde til måltider og hindrer vektøkning, sier Grassi.

Hjerte-sunt fett

Grassi anbefaler at kvinner med PCOS følge en diett som er "begrenset i animalske produkter, mange av dem inneholder mettet fett og kolesterol som er kjent for å tette arterier (smør, margarin, fløte, rødt kjøtt og majones)." En diett for PCOS bør bestå av hjerte-sunt fett som bidrar til å senke kolesterolnivået .Disse inkluderer enumettet fett, fra matvarer som olivenolje, rapsolje og nøtter, og omega-3 fettsyrer fra mandler, valnøtter, egg, linfrø og fet fisk, så som laks og makrell.

Kosttilskudd

På The Natural Health nettstedet for kvinner, anbefaler Dr. Marilyn Glenville at kvinner med PCOS ta et multivitamin-og mineraltilskudd for å sikre tilstrekkelig inntak av alle essensielle næringsstoffer. Hun anbefaler spesielt krom som et supplement for å hjelpe dannelsen av glukose toleranse faktor, som reduserer følelsen av sult og bidrar til å kontrollere mat cravings. Hun anbefaler også vitamin B for effektiv thyroid funksjon, noe som er nødvendig for vektkontroll. Sink er et viktig supplement som hun foreslår for kvinner med PCOS fordi sink mangel kan føre til tap av smak og lukt, og skaper et behov for sterkere smaker mat, slik som høy-kalori fet, sukkerholdige og salt mat. I tillegg anbefaler Glen magnesium tilskudd for insulin effektivitet og tilskudd av koenzym 10 for å kontrollere blodsukkernivået.

Best diett for å miste eller holde vekten

Hvis du ønsker å gå ned eller holde vekten, telle kalorier. Men først må du forstå hvordan kroppen din forbrenner kalorier. Fordi hver kropp er annerledes, det er ingen universell "beste dietten" for å miste eller opprettholde vekten. Du må opprette en bestemt diett for deg. Den beste dietten for å gå ned i vekt er en som korrelerer med kroppen din og oppfyller dine spesifikke behov.

Forstå kroppen din

For å opprette en diett for å miste eller opprettholde vekten du først forstå den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier. Du gjør dette ved å finne ut basal metabolic rate. Din BMR er den hastigheten som du forbrenner kalorier mens kroppen er i ro. Dette er den største faktoren i å forstå hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde eller gå ned i vekt på en sunn måte. Den er basert på faktorer som alder, kjønn, vekt og høyde. Nettstedet bmi-calculator.net har en nøyaktig formel som er mye brukt.
For menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kg) + (5 x høyde i cm) - (6,8 x alder i år).
For kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kg) + (1,8 x høyde i cm) - (4,7 x alder i år).
Når du finner din BMR, ta din daglige fysiske aktivitet i betraktning for å få en mer nøyaktig lesing. Bruk denne formelen:
Lite eller ingen trening = BMR x 1.2.
Trening 1-3 dager / uke = BMR x 1.375.
Trening 3-5 dager / uke = BMR x 1.55.
Trening 6-7 dager / uke = BMR x 1.725.
Øvelse 2 ganger om dagen = BMR x 1.9.

Telle kalorier

Nå er enkel matematikk. For å gå ned i vekt, må du innta færre kalorier om dagen enn din BMR. Ca 3500 kalorier tilsvarer en kilo kroppsvekt. Så hvis du ønsker å miste ett pund i uken, bør du spise 500 færre kalorier hver dag. For å opprettholde vekten din, ta i samme mengde kalorier som din BMR. En person som har en BMR på 2000 bør spise ca 1500 kalorier om dagen hvis hun ønsker å gå ned i vekt, og ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde den vekten. Du bør ikke spise mindre enn 1200 kalorier om dagen uten å konsultere lege.

De beste dietter for Obese

Akkurat som det er ingen magisk pille for vekttap, det er ingen enkel diett som er rettet mot overvektige mennesker likt for å hjelpe dem ned i vekt. Det er mange trygge og tilfredsstillende dietter som hvis de følges tett og kombinert med trening kan hjelpe med Shedding pounds. De beste dietter har mange lignende funksjoner. For eksempel, de alle kaller for mye frukt og grønnsaker og helkorn. De oppfordrer en minimal mengde mettet fett, trans fett og kolesterol. Når du vet hva kosthold valgene du har, kan du velge den som fungerer best for din livsstil.

Mediterranean Diet

Middelhavet kosthold er den beste måten for folk å gå ned i vekt dersom de også lider av type 2-diabetes, ifølge Medline Plus. Middelhavsdietten er en måte å spise som understreker hele korn, nøtter og frø, rikelig med frukt og grønnsaker, og mer fisk i stedet for kjøtt, samt et minimalt forbruk av meieriprodukter. Dessuten hjelper deg å miste vekt, senker denne dietten din risiko for hjerte-relaterte helseproblemer. Resultatene av en 2009 fireårig italiensk studie viste at av de to gruppene med type 2 diabetes, de følgende Middelhavet diett mistet mer vekt, senket sin kolesterol og om lag en fjerdedel av dem ikke lenger nødvendig diabetes medisiner.

DASH Diet

DASH kosthold er den beste måten å gå ned i vekt og samtidig senke blodtrykket, ifølge National Heart, Lung, og Blood Institute. DASH står for Dietary Approaches to Stop Hypertension. Det er en plan som opprinnelig ble tatt til orde for å senke blodtrykket og risikoen for slag, men fordi det er forskjellig fra den typiske amerikanske dietten av stekt og behandlet mat, vil deltakerne som adopterer en sunnere livsstil miste vekt. Dietten understreker hele korn, ferske råvarer, belgfrukter, fisk og fjærfe. På denne planen kan du spise rødt kjøtt og søtsaker, men i minimale mengder. På grunn av redusert inntak av natrium, på denne dietten kan du forvente å senke blodtrykket i to ukers tid. Denne dietten er basert på 2000 kalorier, men for vekttap, kan du redusere det til ca 1600 kalorier.

Vegetarisk kosthold

April 2006 utgaven av Nutrition omtale bekreftet at et vegetarisk kosthold er en av de beste måtene å miste vekt. Artikkelen anmeldt mer enn 80 studier for å bekrefte at vegetarianere veie 3 til 20 prosent mindre enn sine kjøttetende kolleger. De har også lavere blodtrykk, kolesterol og risiko for visse kroniske sykdommer. Hovedforfatter av studien sa at å spise rikelig med hele korn, frukt og grønnsaker er en fin måte å oppnå optimal vekt. En ekte vegetarisk kosthold skyr kjøtt og sjømat. En vegetarianer som også forbruker meieriprodukter er en lakto-ovo vegetarianer. Hvis du bruker meieriprodukter, men ikke egg, du er en lakto-vegetarianer.

Lav GI Diet

Australske forskere ved Sydneys Westmead Hospital argumentere for en lav-GI diett for overvektige mennesker som ønsker å kaste pounds raskt. Forskerne sier at tilhengere av denne dietten vil miste vekt raskere enn på andre dietter. Å følge en lav-GI diett, må man se på rangeringen av mat på en glykemisk indeks og spise mat i det lave området, for eksempel bønner, lettmelk og melkeprodukter, og hele korn. Den ledende forsker sier at lav GI-dietter er effektive for overvektige. Han mener dette er fordi kostholdet ikke er fokusert på porsjoner eller del størrelsen, men heller på kvaliteten på maten som det er rangert på glykemisk indeks.

Høy Fiber Diet

Ifølge studere resultatene publisert i Journal of the National Medical Association, mennesker som fulgte en høy-fiber diett for 1-8 måneder viste en betydelig nedgang i kroppsvekten sin. I tillegg til vekttap, fordelene med en høy fiber diett inkluderer redusert forstoppelse, blodkolesterol og blod sukker, så vel som en redusert risiko for fordøyelsesbetingelser. På en høy-fiber diett, ville du spise rikelig med hele korn, frukt og grønnsaker og redusere inntaket av bearbeidet korn. Noen high-fiber matvarer er slow-kokt havregryn, brokkoli, pærer, bringebær og havrekli muffins.

De beste dietter for Thyroid Problemer

De beste dietter for Thyroid Problemer


Skjoldbrusk problemer, både hyperaktive og nedsatt, påvirke helsen til mange mennesker. En 2006 artikkel om The Diet Channel sier at over 10 prosent av mennene og 20 prosent av kvinnene lider av noen form for thyroid problem. Siden skjoldbruskkjertelen styrer kroppens hormonnivåer og metabolisme, kan folk med underactive thyroids har en vanskelig tid metabolizing maten, mens folk med overaktiv thyroids må forholde seg til mat metabolizing for fort. Retten måltid plan kan hjelpe mennesker med skjoldbrusk problemer opprettholde et balansert kosthold.

Low-Jod dietter

Hypertyreose kan ikke reverseres av matvarer eller næringsstoffer; kan imidlertid spise en diett som er lav på jod ha en positiv innvirkning på helsen din. Ifølge Dr. Mario Skugar, en endokrinolog ved Cleveland Clinic, jo mer jod en person med hypertyreose har i sitt system, jo ​​mer deres skjoldbruskkjertelen produserer hormoner, og dermed forverre deres symptomer. Løsningen, da, er å fjerne matvarer fra kostholdet som er høy i jod. Salter, sjømat, egg, meieriprodukter og noen råvarer er typiske høyt jod gjerningsmannen, slik at disse matvarene bør elimineres.

Internett-Nutrient dietter

Ifølge The Diet Channel, vitaminer og mineraler har en positiv effekt på skjoldbruskkjertelen. Spesielt kosttilskudd som oppmuntrer riktig thyroid funksjon er vitamin A og D, selen, omega-3 fettsyrer og sink. Innlemme disse næringsstoffene inn i din hverdag måltid plan er enkelt. Grønne bladgrønnsaker, laks, blomkål og bønner er noen mat alternativer for å opprettholde en høy nærings diett for å beskytte skjoldbruskkjertelen.

Kosttilskudd endringer

Personer med hypotyreose synes det er vanskelig å gå ned i vekt, noe som er knyttet til det faktum at deres skjoldbruskkjertelen blir underactive og er ikke lenger i stand til å effektivt regulere stoffskiftet. Derfor matvarer - selv sunn seg - kan føre til vektøkning. En måte å kontrollere vektøkning fra hypotyreose er å være forsiktig med kostholdet ditt. Matvarer som er høy i fett, kalorier eller sukker bør erstattes med lav-fett, lav-sukker alternativer. For eksempel erstatte en scoop av iskrem for en håndfull bær.

De beste dietter for barn

De beste dietter for barn


Når du velger en diett for et barn, er det viktig å holde seg borte fra kjepphest dietter eller de som lover raske vekttap. Barn trenger balansert ernæring for riktig fysisk utvikling. The Zone Diet for Kids er en tilpasning av sonen diett etterfulgt av mange voksne. Dawn Jackson Blatner, en registrert kostholdsekspert, oppfordrer foreldre til å introdusere sine barn til henne flexitarian Diet, som minimerer kjøtt. Ifølge forskere fra Institutt for epidemiologi ved Ulm University i Tyskland, Middelhavsdietten kan beskytte barn mot astma, sammenlignet med en diett av tre eller flere hambugers uken. En Pennsylvania State studie fant en lav-fett diett er egnet for barn.

Flexitarian Diet

Den flexitarian Diet er en hovedsakelig vegetarisk kosthold som er rettet for å hjelpe en dieter leve lenger. Den flexitarian Diet er tilpasningsdyktig for barn fordi det fortsatt tillater en liten mengde magre proteiner, noe som er viktig for utvikling av hjernen og muskelvekst. Foreldre kan lage en plate med 50 prosent grønnsaker og frukt og en mindre mengde magre proteiner, som kylling eller fisk, og en liten porsjon av hele korn, som brun ris eller hel-hvete pasta. En del av flexitarian tilnærming er å gjøre sunne erstatninger. For eksempel tjener vanilje yoghurt med bær i stedet for iskrem og frukt skomaker. Barn lærer porsjonskontroll som en del av dietten.

The Zone Diet for Kids

The Zone Diet for Kids er en versjon av Zone Diet av Dr. Barry Sears som fokuserer på hjernen matvarer og fiber. The Zone Diet for Kids streker frokost som en måte å gi barn et godt forsprang. The Zone Diet er balanserte frokost kan inkludere granola, yoghurt og eple eller eggerøre, toast og appelsinjuice. De Zone Diet følgere påpeke frokost eaters får bedre karakterer, har en lengre oppmerksomhet span og delta mer i klassen i forhold til barn som hopper over frokosten. I tillegg til å spise frokost, er barn oppfordres til å bite eller beite hele dagen på Zone Diet. De vil også unngå bearbeidet mat og raffinert sukker og spiser grønnsaker, frukt, stivelse, yoghurt, belgfrukter og smarte fett som linfrø, raps og fiskeoljer. Proteinkilder inkluderer sjømat, soya, kjøtt, egg og meieriprodukter.

Mediterranean Diet

Barn som bor i Spania, Italia og Hellas allerede følger Middelhavet Diet. En studie ved Ulm University i Tyskland viste en Middelhavet Diet kan redusere barnets risiko for astma. De definerer dietten som ett rikt på grønnsaker, frukt og fisk. Andre stifter ved Middelhavet Diet inneholder olivenolje, belgfrukter, geitost, yoghurt, egg og bare en moderat forbruk av kjøtt. I stedet for raffinert sukker, ville barn spiser hele korn pasta og brød.

Low-Fat Diet

Forskerne som gjennomførte en studie ved Pennsylvania State funnet barn som kutte ned på fett er like næring som de som ikke gjør det. Barn på en lav-fett diett bør få om lag 30 prosent av sine kalorier fra fett og fortsatt følge retningslinjene på Food Pyramid. Nøkkelen for lav-fett diett for barn, er å oppmuntre til enumettet fett som senker dårlige og øke gode kolesterolet. Unngå transfett og mettet fett. Barn på lav-fett diett ville hoppe fast food og i stedet spiser frukt, grønnsaker, fisk, korn, ris, pasta, nøtter og frø. De ville drikke lettmelk og spise mat som er stekt, grillet eller bakt i stedet for stekt. Matvarer for å unngå eller begrense inkluderer iskrem, fet rødt kjøtt, smør, oljer, eggeplomme, ost og bearbeidet kjøtt.

Beste diett for høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk eller hypertensjon, er en vanlig lidelse som rammer mer enn 73 millioner mennesker i USA alene. Som høyt blodtrykk er en forløper for andre kardiale komplikasjoner - som hjertesykdom, hjerteinfarkt eller slag - å holde hypertensjon i sjakk med et sunt kosthold er nøkkelen til å unngå disse livs forkorte plager. Heldigvis har vitenskapen identifisert triggere bak høyt blodtrykk, så det eneste som stopper deg fra å se resultater er deg.

Høyt blodtrykk og sykdom

Hypertensjon er i stor grad en silent killer som sjelden manifesterer med merkbare symptomer. Når symptomene vises, kan de lett bli feiltolket som anomalier, slik at hypertensjon å ofte gå mange år uten å bli oppdaget. Noen symptomer inkluderer neseblod, tretthet, smerter i brystet, og uregelmessig hjerterytme. Hvis du opplever noen av disse symptomene, planlegge en avtale for å få deg testet for hypertensjon så snart som mulig.

DASH Diet

DASH diett - en forkortelse for Dietary Approaches to Stop Hypertension - er en av de beste måtene å bekjempe hypertensjon, som det ble tilpasset designet for oppgaven. DASH kosthold kommer anbefalt av The National Heart Lung and Blood Institute, The American Heart Association, 2005 Dietary Guidelines for amerikanerne og amerikanske retningslinjer for behandling av høyt blodtrykk.

DASH kosthold Teori og fordeler

DASH kosthold fungerer ved å regulere problemer matvarer, slik at du redusert tilgang til dem å bekjempe hypertensjon. Disse farlige matvarer er erstattet med friske, blodtrykkssenkende alternativer, noe som resulterer i en reduksjon i generell hypertensjon i løpet av de første to ukene. Som en ekstra fordel, kan de generøse mengder frukt og grønnsaker i DASH kosthold hjelpe avverge andre livstruende tilstander som kreft.

DASH kosthold Regler

Å følge DASH kosthold, konsumere minst seks porsjoner med fullkorn per dag, fire porsjoner frukt, fire porsjoner grønnsaker og to porsjoner med lite fett eller nonfat meieriprodukter, ikke mer enn 2,5 porsjoner med kjøtt, fisk eller kylling, og ingen mer enn fire porsjoner med fett eller søtsaker. I tillegg konsumerer mellom 05:57 porsjoner av frø, nøtter eller belgfrukter hele uken for å styrke fiber inntaket.

Implementering av DASH Diet

Den beste gjennomføringsstrategi for DASH kosthold er en gradvis tilnærming. For å gjøre dette, begynner ved bevisst å erstatte porsjoner med kjøtt i ditt vanlige kosthold med porsjoner med frukt eller grønnsaker, sakte øke det daglige inntaket i løpet av flere uker. I tillegg erstatte de fleste av dine snacks eller desserter med frukt eller grønnsaker i tillegg. Selv om DASH diett ikke er spesielt designet for å hjelpe deg å miste vekt, vil fett tap sikkert være en hyggelig bivirkning av denne planen.

De beste dietter for Prediabetics

Prediabetes er en tilstand som oppstår når det er høye nivåer av glukose i blodet. Denne høyt nivå av glukose er ikke høy nok for en diagnose av type II diabetes. Denne tilstanden er vanligvis en forløper til diabetes, men du kan snu det rundt med en sunnere livsstil. Å miste vekt er det første skrittet for å senke blodsukkeret og administrere din tilstand.

Sunt kosthold

Det finnes mange dietter på markedet som er designet for vekttap, men et sunt måltid plan som har et utvalg av frukt og grønnsaker er den beste tilnærmingen til å håndtere prediabetes. Velg magre proteinkilder og komplekse karbohydrater fra frukt og grønnsaker. Fiberrik mat og hele korn er gode valg for en prediabetes kosthold.

Telle karbohydrater kan ikke være nødvendig for denne tilstanden, men bevisstheten om mengde og type kalorier som du spiser vil sørge for at kostholdet ditt er sunt. Halvparten av ditt daglige kaloriinntak bør komme fra karbohydrater. En 2000 calorie en dag diett bør inneholde ca 250 gram karbohydrater. Karbohydrater bør komme fra hele korn og grønne bladgrønnsaker for en sunn prediabetes kosthold.

Planlegging Meals

Bytte fra et usunt kosthold til en sunnere man kan være en vanskelig utfordring. Måltid planlegging kan bidra til overgang dieter fra å velge usunn mat til å planlegge sunne og deilige måltider for hele familien.

Mange mennesker spiser usunn mat fordi de ikke har tid til å forberede noe sunnere. Planlegging måltider og selv matlaging på forhånd eliminerer dette problemet på hodet. Planlegging måltider en uke i forveien gir dieter mulighet til å planlegge måltider og planlegge for sunn snacking, som vil eliminere gripe måltider på farten.

Vekttap

Prediabetes er en tilstand som kan dreies rundt med hardt arbeid og sunnere valg. Å miste bare 5 til 10 prosent av vekten din hvis du er overvektig kan snu høye blodsukkeret. Et vekttap på 10 til 20 pounds er tilstrekkelig til å starte snuoperasjonen fra prediabetes til normale blodsukkernivåer. Et sunt kosthold er den beste måten å gå ned i vekt permanent. Mål å miste en eller to pounds per uke for en sunn rate av vekttap.

Medisiner er gitt for tilstanden hvis det er verre eller at du er en alvorlig risiko for å utvikle diabetes. Nøye overvåking av matvarer som du spiser kan være nok til å unngå medisiner og type II diabetes.

Beste dietter for diabetikere med høy Urin Protein

Proteinuri er en tilstand karakterisert ved en overdreven mengde protein i urinen. Feilfungerende nyrer sliter med å filtrere avfallsstoffer og protein, som kan føre til nyresvikt. Ifølge The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, diabetes er den ledende årsaken til end-stage renal sykdom. Finn ut hva den beste dietten er for deg å hindre proteinuri og opprettholde friske nyrer.

Protein og Dairy

Animalsk protein legger utilbørlig stress på dårlig fungerende nyrer. The National Kidney Foundation anbefaler begrense all protein og salt. Faktisk, National Institutes of Health foreslår får bare 0,6 gram protein per dag. Matvarer med lave nivåer av proteinet inkluderer grønnsaker, soyaprodukter tofu og tempeh, og kjøtt alternativer. Meieriprodukter er høy i fosfor. Personer med nyresykdom har et høyt nivå av fosfor i blodet, noe som fører til lave nivåer av kalsium og bentap. Erstatte melkeprodukter med soyamelk, mandel ost og kokos iskrem. Fettfattig yoghurt, cottage cheese, geitost og fetaost er gode alternative muligheter.

Natrium

En diett høy i natrium øker væskeretensjon, som allerede er forsterket av funksjonsfeil nyrer. Nyrer som er i stand til å skille ut saltet begynne å bygge opp et toksisk nivå av avfall og fluidum i kroppen. Ødem er en tilstand som oppstår når nyrene produserer mindre urin. Kroppen begynner å hovne opp, og giftstoffer kan hope seg opp i blodet. Forhindre denne tilstanden ved å unngå alle natrium-rik mat, slik som bearbeidet mat, hermetisert suppe, fet og fritert mat, saus, sauser, chips, kjeks og saltet fisk. Begrens spise ute, fordi de fleste forberedt mat inneholder salt. All mat som ble gjort med en gni eller er panerte bør unngås, også. I stedet for salt, bruker friske urter og krydder for å legge liv til mat.

Kalium

Problematiske nyrer kan ikke fjerne kalium fra kroppen, og for mye kalium kan føre til uregelmessige hjerteslag. Matvarer med kalium inkluderer appelsiner, bananer, poteter, nøtter, lima bønner, avokado, blomkål og tørket frukt.

Karbohydrater

Fordi diabetikere må opprettholde normale blodsukkernivået, kan karbohydrater trenger å være begrenset i sitt kosthold. Den typiske beløpet anbefalt av American Diabetes Association er mellom 45 og 65 gram per måltid. Folk på friske nyre dietter, men bør få de fleste av sine kalorier fra karbohydrater. Dette kan utgjøre et problem for diabetikere. Sjekk med legen din for å finne ut hvor mange karbohydrater du trenger daglig.

De beste øvelsene for en manns Butt

Mens kvinner er ofte opptatt med sine hofter og rumpe, kan menn ikke ta dette området i betraktning når du trener. En mann kan være mer bekymret for hans abs eller musklene i armene enn i rompa. Dette er et område som ikke bør overses, men. Disse musklene hjelpe deg med bevegelse i bena, og for en sterk kjerne du ønsker sterke muskler over alt, ikke bare i magen eller beina. Finn ut hvordan du kan forme og styrke din rumpe musklene for en sunnere og sterkere kropp.

Stående

Start med å utføre forover og bakover lunges. Dette er gjort ved å trå frem med det ene benet mens bøye kneet og senke ryggen beinet til gulvet. Hviler et øyeblikk og ta med forfoten tilbake slik at du står opp igjen. Gjenta med det andre benet. Utfør den samme prosessen for bakover lunges, bare et skritt tilbake i stedet for fremover. Dette vil tone og faste muskler.

Neste gå videre til knebøy. Stå med føttene hip bredde hverandre og senk kroppen din slik at knærne bøyes. Lavere så langt du kan godt gå og hold den i fem sekunder før du sakte øke opp igjen og gjenta. Hvis knærne gå forbi tærne når du huk, flytte bena lenger fra hverandre. Jo lenger du kan bo i knebøy, desto raskere vil bygge muskler. Hvis det begynner å gjøre vondt, stopp. Du kan også utføre en hoppende knebøy. Plasser føttene sammen og bøy knærne som om du kommer til å sitte ned i en stol. Hold denne i noen sekunder og hoppe opp i stående stilling igjen. Umiddelbart gå inn i et annet knebøy. Gjenta dette fem til ti ganger, eller opp til tjue hvis du ikke er en nybegynner.

Til slutt, stå med håndflatene flatt mot veggen og hendene skulder lengde fra hverandre. Løft det ene benet rett tilbake til du føler en klemme i musklene. Hold det og senk den ned på gulvet igjen. Gjenta fem til ti ganger på hvert bein. Deretter heve beinet, men bøye kneet så du heve den mot taket. Gjenta dette fem til ti ganger på hvert bein. Dette fungerer ulike muskler til å tone og forme baken.

Bunnsøvelser

Senk deg selv ned på gulvet for den andre delen av øvelsen rutine. Få på hendene og kne med hendene skulder lengde fra hverandre og knærne på linje med hoftene. Se ned i gulvet mens du utfører øvelsene og husk å slappe av nakken din. Start med å løfte det ene beinet til siden uten unbending det. Dette ser litt ut som en hund å løfte den bakre beinet. Senk benet og gjenta med det andre benet. Gjenta ti til tjue ganger, går frem og tilbake mellom bena. Neste utvide det ene benet rett ut bak deg og holde det opp for ti til tretti sekunder eller til det blir ubehagelig. Senke den til gulvet og gjenta med det andre benet. Det kan være lurt å legge ved en ankel vekt på hver av anklene hvis treningen er for lett eller du ønsker å bygge muskler raskere. Gjenta denne øvelsen ti til tjue ganger på hvert bein.

De beste dietter for ungdom

Til tross for at elementet av ungdom på sine sider, unge mennesker ofte føler press for å holde seg tynn og passform. Mange dietter, og mye av den ernæringsmessige informasjon tilgjengelig, men ikke tar hensyn til spesielle forhold, som for eksempel ulike stoffskifte hastigheten og tilgjengeligheten av sunne mat alternativer, når det kommer til unge mennesker. Her er noen dietter og tips som de unge kan bruke til å holde seg sunn.

Vaner

Mange unge mennesker faller inn i vanen med å spise på farten på grunn av sin travle livsstil. Ofte betyr dette å flytte en left stykke pizza eller kjøpe noen godteri eller potetgull fra hjørnet markedet. I stedet for å nå for fet og sukkerholdig snacks, er det bedre å holde sunn snacks som nøtter, bær og granola barer på din person til alle tider.

Den uberegnelige natur mange unge menneskers planer har en tendens til å holde dem fra å spise tre fulle måltider om dagen. Ikke hopp over frokosten, på noen måte. Dette er en av de viktigste måltider på dagen for unge mennesker fordi det hjelper dem å starte dagen med nok næringsstoffer og kalorier. Også, hvis du finner deg selv å ta tak for nok tid til å sitte ned og ta en fullverdig måltid, prøv å ha flere, kanskje fem eller seks, lette måltider hele dagen.

Slanking

Dietter er aldri anbefalt for ungdom. Faktisk, jo yngre man er jo flere kalorier forbrenner du og krever. Mange kjepphest dietter i dag er avhengige av eliminering av kalorier, fett eller stivelse. Selv om dette kan være overkommelig for eldre mennesker, bør yngre mennesker ikke trenger å regulere maten de spiser ganske så mye, og definitivt bør aldri begrense kaloriinntaket under anbefalt daglig 2000.

Dette betyr ikke, men at du ikke trenger å spise sunt. Får fem porsjoner med frukt og grønnsaker, sentre dine måltider på gode karbohydrater og begrense din fett og sukker inntak er alltid en stor rutine.

Disorders

Når administrerende ernæring, er det viktig ikke å plassere på selv uoppnåelige forventninger. Hvis en ung person du kjenner har vært å vise symptomer på en spiseforstyrrelse, slik som uberegnelig oppførsel, gjemmer mat eller et urealistisk bilde av seg selv, er det viktig å snakke med dem og en helsearbeider eller voksen du kan stole på. Likeledes, mange tenåringer utvikle usunne overspising vaner, som bør tas like alvorlig som de kan føre til diabetes, hjertelidelser og andre helsemessige komplikasjoner.

De beste dietter for menopausal kvinner

Vektøkning er en vanlig foreteelse i overgangsalder. Hormon svingninger kan ha noe å gjøre med å sette på noen få pounds i overgangsalderen, men problemet er ofte forsterket av dårlige matvaner. Din egen overgangsalder erfaring trenger ikke å være den samme gamle historien. Du kan opprettholde eller til og med gå ned i vekt i overgangsalderen ved å gjøre smarte kosttilskudd valg.

Healthy Eating Vs. Slanking

Sunn mat i overgangsalderen har flere fordeler enn bare å miste vekt. Å spise riktig mat kan hjelpe deg å bekjempe noen av symptomene forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, nattesvette, oppblåsthet og humørsvingninger. Begrenser matvarer kan hjelpe deg å oppnå noen kortsiktig vekttap, men du kan holde vekten av og administrere overgangsalder symptomer hvis du fokuserer på sunn mat planer som du kan feste med.

Hva å spise under Menopause

Hvis du legger noe mat til kosthold, legge til soya. Selv om årsakene ikke er kjent, ifølge Mayo Clinic, mange kvinner hevder at de opplever færre hetetokter når de legger soya til sine dietter. Videre er soya knyttet til lavere kolesterol og redusert risiko for hjertesykdom, ifølge en studie av American Journal of Clinical Nutrition. Kolesterol og hjertesykdom risiko øker ofte i overgangsalderen, så soya er en flott måte å oppveie de farer. Erstatte animalske proteiner med tofu i noen av dine måltider, tilsett soyamelk til frokostblandinger og kaffe og bruker soya protein pulver i smoothies.

Frukt og grønnsaker som inneholder fytoøstrogener er ideelle kosten plukker for vekttap siden de er høy i fiber og lite fett og kalorier. Det er flere fordeler i disse matvarene for kvinner i overgangsalderen, men. En studie av Cochrane Database of Systematic Review, hjelper fytoøstrogener i maten for å kompensere for fallet i østrogen i overgangsalderen. Den økte østrogen hjelper lette symptomer. Se de ekstra ressursene i denne artikkelen for en liste over frukt og grønnsaker med høyt phytoestrogen nivåer.

Andre smarte matvalg som vil hjelpe med vektkontroll og menopause symptomer inkluderer å spise mer fullkorn og fiber, velge kalsium rik mat og hoppe høyt fett og høyt sukker matvarer.

Diet Plans

Noen kvinner i overgangsalderen har hatt suksess etter en lav glykemisk indeks (lav GI) kosthold, som det understreker matvarer som er nyttig i både administrerende menopause symptomer og kaloriinntaket. Det er imidlertid ingen enighet i det medisinske miljøet om en bestemt diett plan som vil fungere for alle kvinner i overgangsalderen. The Mayo Clinic anbefaler å spise sunt og trene for vekttap, vedlikehold og takle endringer forårsaket av overgangsalderen.

De beste dietter for å redusere smerte i Fibromyalgi

For mange mennesker rammet av fibromyalgi, hver behandlingsalternativ (medisiner, TI enheter, massasje, fysioterapi) tilbyr noen lettelse i en kombinasjon, men en av de viktigste måtene å redusere flareups av fibromyalgi er med ernæring. Du kan bare ikke forvente en brukt opp bilen for å kjøre på noe mindre enn godt drivstoff, så hvorfor ville du forvente at kroppen din til å kjøre uten riktig drivstoff?

Ernæring for Fibromyalgi Offer

Spis hele fiber. Dette vil hjelpe til med IBS at mange mennesker med fibromyalgi har.

Spis en diett rik er grønnsaker og frukt. Jo mer du kan spise i sin rå form, jo ​​bedre. Dette vil hjelpe kroppen din gevinst næringsstoffer fra den naturlige tilstanden av frukten. Du bør også vaske alle frukter og grønnsaker for å sørge for at de er fri for giftstoffer.

Spis høykvalitets karbohydrater, slik som de i belgfrukter, grønnsaker og frukt.

Å spise flere små måltider om dagen kan øke energinivået samt hjelpe kroppen din i fordøyelsen.

Drikk mye vann. Vann er grunnlaget for at god brensel, og det fører bort de giftstoffer som det hydrater kroppen. Gjør det til en vane å bære en vannflaske med deg uansett hvor du går.

Ta en kvalitet daglig multivitamin med jern og mineraler. Du bør også ta en Omega-3 tilskudd, noe som bidrar til å smøre leddene og hjelper til med hjernens funksjon og metabolisme. Det kan være lurt å ta ekstra magnesium og eplesyre for å redusere betennelse.

Matvarer for å unngå

Unngå så mange bearbeidet mat som mulig. Spise mat nær sin naturlige tilstand reduserer toxin inntak og øker vitamin og mineral inntak. Du kan finne dette lettere å gjøre hvis du forberede frukt og grønnsaker så snart du bringe dem hjem, noe som gjør dem en hendig snack eller et måltid.

Du kan oppleve at du har en intoleranse overfor noen korn, særlig hvete. Prøv å kutte hvete fra kostholdet ditt for et par uker og se om du føler deg mindre oppblåst.

Koffein, sukker og alkohol alle irritere muskler og øke stress. Prøv å erstatte kaffen med en kopp urtete hvis du må ha den varm drikke først i morgen. Hvis du trenger å blidgjøre noe, bruke honning eller en liten mengde av rå sukker.

Sjokolade, høy i fett og meieriprodukter, som kan forverre betennelser, bør spises bare som en og annen godbit.

Alle bør unngå aspartam og saccarin, spesielt ofre for fibromyalgi. Disse er kjemikalier som ikke har noe sted i den menneskelige kroppen.

Kullsyreholdige drikker, selv dietten seg, er vanndrivende og stjele vann fra kroppen din.

Så mye som vi alle er trukket til det, junk food er bare tomme kalorier og slam for din "motor" og bør fjernes fra menyen.

De beste dietter for Teenage Guys

Teen menn synes å morph fra små gutter til unge menn nesten over natten. En dag, er din sønn en liten gutt, alle armer og ben og den neste, det virker som han har lagt fem inches og 20 pounds. For å muliggjøre denne plutselige, forventet vekst, må du sørge for at han har de nødvendige næringsstoffer tilgjengelig til drivstoff sin utvidede vekstspurten.

Kaloriinntak

Din tenåringssønn har nettopp kommet inn en av de største vekst spruter han vil oppleve i sitt liv. Du må planlegge for dette sprute fordi han er i ferd med å gå fra å være en gutt til å være en ung mann som er strekke raskt ved inches og økende vekt som han begynner å sette på mer muskler. Hvis han deltar i idrett på skolen eller i samfunnet, vil han trenge enda mer kalorier, slik at han kan erstatte det som han bruker opp i idretts praksis og spill.

Tenåringen sønn vil trenge mellom 2500 til 2800 kalorier per dag bare for å opprettholde sin vekt. Hvis han trenger å få vekt, diskutere dette med legen sin, slik at du vet hva slags kaloriinntak for å forsørge ham. Kaloriene bør komme fra høy kvalitet på grønnsaker, frukt, magert kjøtt, hele korn og magre meieriprodukter som yoghurt, ost og 1 til 2 prosent melk.

Kalsium

Som barn inn i puberteten, reduserer de sitt inntak av melk, mens de begynner å drikke mer sukker-laden brus og energidrikker. Dette skjer bare på den tiden da kroppene deres er i ferd med å kreve mer kalsium for å bygge sterkere bein. Som disse tenåringene inn sine middelaldrende år, vil de betale prisen ved å utvikle osteoporose. Sønnen din vil trenge 1200 mg kalsium per dag for å hjelpe sine bein blir sterkere.

Oppmuntre tenår mannlige å fortsette å drikke melk, selv når du gir kalsium-rik mat som spinat og sesamfrø. Gi kalsiumrike snacks som ost terninger og kjeks eller knekkebrød og kremost. Aksje opp på yoghurt og iskrem. Gi iskremen i begrensede mengder, slik at sønnen din ikke tar i for mye fett og sukker. Kontroller at du har rikelig med yoghurt på hånden for skolefritidsordning snacking. Aksje opp på kalsium-forsterkede juice og frokostblandinger, slik at din sønn kan nytte.

Protein

Din sønn trenger å spise 45 til 60 gram protein om dagen, slik at han kan vokse og opprettholde muskel han utvikler seg. Hvis han er vegetarianer, må du fylle opp med bønner, soyaprodukter og nøtter, slik at han ikke går glipp av nødvendige proteinkilder for hans fysiske utvikling.

Hvis sønnen din ikke er vegetarianer, kan du hamstre på magert kjøtt, meieriprodukter og fisk. Fortsett å holde hamburgere i menyen din plan, men øke din beholdning av fisk som laks og kveite. Kjøp mer kylling og magert rødt kjøtt.

De beste dietter for svak metabolisme

De beste dietter for svak metabolisme


Den menneskelige kroppen krever en viss mengde energi til å utføre dag-til-dag-aktiviteter. Metabolisme regulerer og styrer tilførsel av denne energien. Med en langsom metabolic rate, ikke kroppen forbrenne fett så raskt, og du er mer sannsynlig å få vekt. Generelt kosthold og mosjon kan oppveie dette, og få stoffskiftet tilbake til normal hastighet.

Drikk te og kaffe

Koffein øker metabolic rate med rundt fem prosent, eller 100 kalorier om dagen. Å drikke en kopp kaffe eller te i morgen øker metabolismen. Ikke hopp over kaffen å gå ned i vekt. Grønn te er et godt alternativ, som en studie gjort av Shargorodsky i 2009 på lang sikt inntak av antioksidanter viste "en forbedring i glukose og lipid metabolisme" blant forsøkspersonene. Grønn te er full av antioksidanter, så basert på studien, kan det være avgjørende faktor i å forbedre stoffskiftet.

Regelmessige måltider

Du må sørge for at du spiser anstendig størrelse måltider, og få nok mat. Det er fristende å nesten sulte deg selv når kosten, men mangel på mat og derfor energi setter stoffskiftet i rasjon modus. Kroppen din mener at du ikke kan spise veldig mye lenger, så ønsker å bygge opp lagret energi. Ved å undereating, sakte du stoffskiftet. Prøv å holde hvert måltid til rundt 430 kalorier, og har tre måltider om dagen. Også spiser en 150 calorie snack enten på siden av lunsjen din til å holde deg gående. For ytterligere vitenskapelige opplysninger om denne saken, kan du lese "The Effect of Low-calorie dietter på Metabolic Rate" på Medscape.

Hot and Cold

Noen matvarer og drikke krever kroppen til å arbeide for å få dem til riktig temperatur. For eksempel drikke kaldt vann har vist seg å øke forbrenningen og brenne en ekstra 50 kalorier per dag, og dette antas å være et resultat av legemet å måtte bruke energi for å varme vannet til kroppstemperatur. Det motsatte er tilfelle med cayenne pepper, som har samme effekt, men for det motsatte grunn - det gjør kroppen for varm.

Protein

Protein bygger muskel, noe som er en stor faktor i stoffskiftet. Flere muskuløse individer har høyere forekomst av metabolismen fordi muskler krever mer kalorier for å fungere enn gjør fett. Så forbruker en liten del av rødt kjøtt vil faktisk være bra på grunn av proteininnholdet. Egg, bønner og mandler gir også gode kilder til protein. Øke muskelmasse gjennom trening øker også forbrenningen. Trening forbrenner kalorier og muskler du bygger holde stoffskiftet fungerer.

Grønnsaker

Kombinere fiber, vitaminer og næringsstoffer som finnes i grønnsaker er uvurderlig for å øke metabolismen. Frukt og grønnsaker bør alltid være en del av kostholdet ditt uansett, men hvis du ønsker å øke metabolismen Myfit.ca sier å konsumere 10 til 12 porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.