Digidexo.com

kronisk betennelse fra ei betent fortann

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte


Kronisk blindtarmbetennelse er forskjellig fra akutt blindtarmbetennelse både i alvorlighetsgrad av symptomer og hyppigheten av diagnose. Subtilitet av kroniske vedlegg-betennelse symptomer kan gjøre en betimelig diagnose vanskelig. Bevissthet om symptomene er avgjørende for forebygging av alvorlige eller livstruende problemer.

Vedlegg

Vedlegget er en smal rør som strekker seg fra tykktarmen. Dette 3 1/2-tommers orm-lignende vedheng kan ha noen infeksjon-kampene evner, men det er ikke en viktig kroppsdel.

Vedlegg Problemer

Blindtarmbetennelse, både akutt og kronisk, oppstår når det er betennelse i vedlegget. Røret kan bli blokkert med avføring eller slim, som fører til betennelse og infeksjon.

Symptomer

Hvis du lider av kronisk blindtarm betennelse, kan du ha en generell følelse av ubehag. I tillegg til følelsen fatigued, kan du ha generell følelse av ubehag i magen, spesielt i de lavere eller sentrale deler av magen. Mild kvalme og mild magesmerter kan også forekomme, som strekker seg over måneder med tid, i stedet for dager (i motsetning til symptomer på et influensavirus).

Kronisk Appendisitt

Du kan være tilbøyelig til å avfeie den mildt smertefulle symptomer på kronisk blindtarm betennelse. Ignorerer den pågående, subtile symptomer kan føre til utbredt tarminfeksjon og muligens død, hvis ikke fanget og behandles i tide.

Behandling for kronisk betennelse

Kronisk blindtarm betennelse er vanligvis ikke behandles gjennom kirurgi, som med akutt blindtarmbetennelse. I stedet, leger vanligvis behandle kronisk blindtarm betennelse med kraftige antibiotika. Imidlertid, hvis de antibiotika ikke klarer å eliminere infeksjon, kan kirurgisk fjerning av tillegget være nødvendig.

Kronisk betennelse Natural Cures

Kronisk inflammasjon er en potensielt alvorlig helseproblem som fører til forskjellige sykdommer som for eksempel astma, allergi, reumatoid artritt, irritabel tarmsyndrom (IBS), og en rekke hudsykdommer. Det er også foreløpige bevis på at kronisk betennelse fører til mer alvorlige sykdommer så som diabetes, hjertesykdom, osteoporose, Alzheimers sykdom og til og med fedme. Heldigvis er det flere naturlige rettsmidler for kronisk betennelse.

Gjør gode matvalg

Mange matvarer inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Foods høy i anti-oksidanter som bær og mørkegrønne grønnsaker er et godt valg for å redusere betennelse. En av de beste fruktene for å kontrollere inflammasjon er kirsebær. En studie fra 2006 publisert i Journal of Nutrition viser kirsebær redusert betennelse betydelig i kroppen.

De omega-3 fettsyrer finnes i laks og annen fisk også hjelpe i reduksjon av betennelser. Hvis du spiser laks for å hindre utbruddet av en betennelsestilstand, må du huske å kjøpe villfanget fisk. Det har en tendens til å være dyrere, men inneholder mer omega-3 enn oppdrettsfisk. Omega-3 kosttilskudd er også tilgjengelig hvis du ikke liker smaken av fisk.

Ginger is another food with strong anti-inflammatory properties. Ginger has been used as an herbal remedy to treat and prevent various inflammatory conditions for years. It tastes great in many baked goods like cookies and muffins. You aslo can try ginger tea or ginger supplements.

Akkurat som det er mange matvarer som kan redusere betennelse, det er også matvarer som forverre den. De største lovbrytere er mat med høyt omega-6 fettsyrer som safflower, solsikke, peanøtt og soya oljer. Raffinert sukker og kunstige konserveringsmidler - ofte finnes i høye nivåer i prosessert mat - er også en viktig faktor.

Unngå Triggers

Koffein, alkohol, røyk og stress er alle kjent for å utløse betennelse. Hvis du lider av en betennelsestilstand, kan du prøve å bytte til koffeinfri kaffe, te og brus. Unngå å drikke alkohol og røyke. Passiv røyking er like skadelig, så pass på å unngå det også. Stress er sannsynligvis det mest vanskelige å styre utløseren. Men det er noen nyttige taktikk. Prøv å lytte til musikk, praktisere yoga eller meditasjon. Alle disse teknikkene kan moderat stressnivå.

Trening

Trening er viktig av to grunner. I tillegg til å være en fin måte å avlaste stress, forbedrer mosjon sirkulasjonen og øker muskel og leddfunksjon. Alt dette bidrar til å kontrollere inflammasjon. Hvis du ikke allerede trener, begynne langsomt. Hvis du velger å delta i et treningsstudio, spør om de har en personlig trener som kan tenke ut en trening som er best for deg.

Kronisk hodepine fra bihulebetennelse

Kronisk hodepine fra bihulebetennelse


Bihulebetennelse har mange symptomer og resultatene på kroppen. Ett symptom som plager mange sinus sykdom lider er kronisk hodepine. Sinus hodepine kan vare i måneder og kan hindre en persons mentale og fysiske prestasjoner.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, kan sinus hodepine være forårsaket av kronisk bihulebetennelse. En sinus hodepine er smerten og følelsen assosiert med høyt trykk bygget seg opp i bihulene.

Årsak

Kronisk hodepine fra bihulebetennelse er forårsaket av overdreven slim lunger og lufttrykket fanget i betent sinus hulrom.

Behandling

Den mest effektive behandlingen er å drepe bihulebetennelse med foreskrevet antibiotika ledsaget av en nesespray og smertestillende.

Symptomer

Symptomer på bihulebetennelse inkluderer skarp smerte i midten av pannen, alvorlig nese, rennende nese, smerter i hele hodet, feber og kroppsfrysninger.

Komplikasjoner

En bihulebetennelse som går ubehandlet kan spre seg inn i ørene, halsen og hjernen forårsaker livstruende tilstander. Eventuelle kronisk hodepine må sjekke ut av en lege for å sikre at det ikke er noe mer alvorlig enn infiserte bihuler.

Trening for å redusere kroniske betennelser

Forskning viser at det er utvilsomt en sammenheng mellom å redusere kronisk betennelse og regelmessig mosjon. Kronisk betennelse er når kroppen ikke er i stand til å slå seg av sitt immunsystem respons, og i tid onslaught av immunsystem celler kan ødelegge interne arbeidet i kroppen, som fører til en rekke sykdommer, inkludert revmatoid artritt og eksem. Det er også en sammenheng mellom kronisk betennelse og diabetes, Alzheimers, hjertesykdom og kreft.

Ikke overdriv

Nøkkelen er å være aktiv, men aldri å overdrive det. Mens trening beskytter kroppen mot betennelse, over-trene årsaker betennelse i kroppen for å oppnå en høy. Et moderat nivå av øvelsen anses å være 30 minutter per dag, fem ganger i uken.

Velge en Workout

Tre dager med de fem bør brukes til å gjøre øvelser som er aerobic. De to andre dagene skal brukes til å gjøre både motstand og aerobic trening. Mens maraton racing er ikke den beste øvelsen for å redusere betennelse, aerobic trening som gåing, løping (kortere avstander) og ellipsetrener er gode måter å bygge en treningsøkt.

Plukk et regime

Velg en øvelse som får pulsen opp til ca 50-85 prosent kapasitet, men sørg for at det er noe du liker, slik at du kan holde deg til det. Å få pulsen opp bremser ned immunresponsen overtid, men det er viktig at det skal være konsekvent. Velge din favoritt aktiviteter som fotturer, basketball, tennis eller fartsfylt dans vil gjøre det lettere å fortsette diett over tid.

Kronisk betennelse Disease

Kronisk betennelse Disease


Kronisk betennelse har vært koblet med nesten all sykdom, ifølge kvinner til kvinner. Selv om kronisk betennelse ikke har blitt kalt en "sykdom", det medisinske miljøet ser nærmere på sammenhengen mellom betennelse og sykdommer.

Kronisk betennelse

En kronisk tilstand er en som varer lenge. Betennelse oppstår når kroppen bruker ditt immunsystem til å bekjempe fremmede stoffer som ikke er der. Sure oppstøt, Alzheimers sykdom, bronkitt, Crohns sykdom og kronisk smerte er bare noen få lidelser som er forbundet med kronisk betennelse.

Symptomer på betennelse

Muskelsmerter, smerter, hyppige infeksjoner, diaré, fordøyelsesbesvær, kortpustethet, feber, frysninger, muskelstivhet og hevelse er noen av symptomene at betennelse er til stede.

Betennelse og indre organer

Hvis du har en autoimmun lidelse, kan betennelse påvirke ditt hjerte, nyrer og store tarmen.

Redusere betennelse

Spise en lav-fett diett og legge Omega 3 fettsyrer. Å få nok søvn, å ta en god multivitamin med mineraler og spise probiotiske matvarer som surkål og yoghurt er gode måter å redusere betennelse.

Behandlinger

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, kortikosteroider og antimalaria medisiner kan hjelpe behandle inflammatoriske sykdommer.

Hvordan redusere betennelse fra Arthritis

Leddgikt ikke diskriminere; unge, aktive idrettsutøvere samt respekterte pensjonister alle kan rammes av lidelsen. De deler alle ett symptom: presser kroppen sin for hardt for lenge av gangen. Leddgikt rammer 46 millioner amerikanere, og Centers for Disease Control og Prevention tro at tallet vil stige til 67 millioner innen 2030.

De fleste pasienter tror at artritt er en direkte følge av slitasje på leddene som forårsaket en gradvis mistet sin bruskvev, og noen tror inflammasjon er den ledende årsak til starten av artritt i leddene. Det er kroppens selvbeskyttende system når skader oppstår, men hvis betennelsen fortsetter etter helbredelsesprosessen, vil dette føre til større smerte og tap av brusk i leddene. Det finnes ingen kur for leddgikt på dette tidspunktet, men det er flere metoder som kan lette betennelse av leddgikt.

Bruksanvisning

•  Sjekk din diett. Ekstra vekt på kroppen din gjør sted stress på ryggraden, hofte- og kneledd. Unngå rødt kjøtt eller en hvilken som helst mat som har et høyt innhold av omega-6 fettsyrer som kunne fremme inflammasjon i kroppen. Helseeksperter anbefaler å spise mat som er rik på omega-3 fettsyrer for å redusere sjansen for betennelse utvikle; som inkluderer fisk, fargerike frukter, grønne bladgrønnsaker og bruk av olivenolje i matlagingen.

Ta kosttilskudd. Noen alternative leger vil råde alvorlige kne leddgikt å innta ingefær eller glukosamin for å lindre smerten. Faktisk har nyere elektroniske artikler sitert kliniske studier som indikerte at dette midlet har vært brukt i India i århundrer.

Bruk kroppen din. Leddgikt kan være bekymret om å trene på grunn av frykt for ytterligere skader seg selv. Denne tankeprosessen er en feil, så enkle øvelser kan forbedre funksjonaliteten til leddgikt ledd. Begynn treningen med stretching, deretter jobbe din vei mot å gå i ca 20 minutter per dag for å hindre ytterligere felles forverring. Svømming eller sykling er andre nyttige øvelser som kan forebygge betennelse fra å utvikle seg i kroppen.

Utfør riktige pusteteknikker. Noen holistiske leger føler puste er den raskeste interne smertestillende i kroppen har å tilby, som sinnet skifter oppmerksomheten bort fra det skadde området. Det beste stedet å lære riktige pusteteknikker er en yoga eller tai chi klasse.

Prøv massasje eller akupunktur. Noen leddgikt prøver å begrense betennelse i kroppen ved å bruke flere former for alternative behandlinger som massasje eller akupunktur. Massasje terapi har vært gunstig for leddgikt ryggrad eller hofte lider. Kliniske studier i Spania har konkludert med lovende resultater for kne leddgikt pasienter som bruker akupunktur for å lindre sine smerter.

6. Ta injeksjoner. Noen ganger vil betennelse dvele selv etter at leddgikt har gjort endringer i sine liv. Leger kan injisere et syntetisk væske til å dempe og gi lindring inne i urolige felles. Væsken er en blanding av din egen plasma og en gel (for å fremme vekst) som prøver å jobbe sammen for å stimulere en arthritic joint å produsere leddvæske.

Hvordan finne ut om du har kronisk betennelse

Hvordan finne ut om du har kronisk betennelse


Kreft, hjertesykdom, nyresvikt, kolitt og leddgikt-Hva gjør disse forholdene har til felles? Kronisk betennelse er mistenkt rotårsak av dem alle. Immunsystemet inkluderer proinflammatoriske cytokiner hvis jobb er å angripe og drepe celler i det berørte området. Imidlertid, når dette angrepet blir kronisk og ikke stopper, begynner vevet forringelse finner sted. Heldigvis finnes det måter å vite om du har kronisk betennelse. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

•  Be om å ha en C-reaktivt protein (CRP) test. Dette er en blodprøve, som fungerer som en markør for betennelse i arteriene.

Spørre om Fasting Blood Insulin nivå test. Selv om dette er en test for diabetes, er det også en god måling for betennelse. Jo høyere insulinnivåer jo mer inflammasjon er tilstede i kroppen.

Be om IL-6 test. T-cellene produserer pro-inflammatoriske cytokiner som reaksjon på traumer. Hvis nivået er for høyt, er det en indikasjon på at kronisk inflammasjon er tilstede.

Lær om inflammatoriske cytokin profil. Dette den ultimate test for å måle betennelse. Den består av CRP, IL-6 og TNF-tumornekrosefaktor.

Varsel om du har hevelse eller smerter rundt leddene, da dette er et tegn på kronisk betennelse. Hodepine på grunn av nakke og skuldersmerter er et annet symptom. Nyere forskning har kronisk betennelse knyttet til kreft i tillegg. Vurdere å søke hjelp av en helhetlig utøveren. Naturlige renser å rense kroppen for giftstoffer økende oksygen i blodet kan hjelpe.

Tips og advarsler

  • Kroniske helseproblemer, feber, tretthet, hudproblemer-alle disse symptomene er indikasjoner på at systemisk inflammasjon kan være til stede.
  • Spis rikelig med hele matvarer, fersk frukt og grønnsaker. Unngå raffinerte, bearbeidede produkter, inkludert hvitt brød, hvit ris, sukker og brus.
  • Selv om kronisk betennelse i seg selv er ikke livstruende, hvis venstre ubehandlet, kan det føre til livstruende tilstander som hjerteinfarkt, slag eller kreft.

Kortisol for Kroniske betennelser Pain

Kortisol er et naturlig hormon som frigjøres fra binyrene. En vanlig behandling for betente ledd og vev er administrasjon av et syntetisk kortisol, kjenner som kortikosteroider.

Kortisol Produksjon

Legemet regulerer produksjonen av kortisol med de endokrine kjertler. Lav-nivå belastning over tid kan negativt påvirke kroppens evne til å produsere kortisol. Nivåer av kortisol varierer gjennom dagen og er størst etter søvn.

Bruksområder

Betennelse i vev og ledd fører til smerte og hevelse. Kortisol kan motvirke betennelser og la smertefri bevegelse.

Fordeler

Sykdommer som drar nytte av bruk av kortikosteroider er leddgikt, lupus og andre auto-immune sykdommer. De kortikosteroider undertrykke betennelser i forbindelse med disse smertefulle tilstander.

Betraktninger

Idrettsutøvere bruker kortisol behandlinger for å forbedre ytelsen kan oppleve negative bivirkninger på det endokrine systemet organer som nyrer, lever og binyrer.

Advarsler

Opprettholde høye nivåer av kortisol gjennom medikamentterapi kan senke immunsystemet. Regulering av kroppens produksjon av kortisol med stress reduksjon teknikker og kosthold er de sikreste metoder for å opprettholde helse.

Hvordan identifisere tungpustethet

Tungpustethet er når støy forekommer under pusting fra en obstruksjon eller inflammasjon i lungene. Det kan være vanskelig for personen tungpustethet å innhalere og puster. De med kronisk betennelse fra bronkitt eller astma vil være i stand til å motta medisiner for å hindre tungpustethet skjer ofte. For en hindring i lungene, vil tungpustethet plutselig oppstår og vil trenge umiddelbar oppmerksomhet.

Bruksanvisning

•  Vet hva som forårsaker tungpustethet. Blokkering, inflammasjon i lungene, emfysem, astma eller kan være grunner til at det oppstår tungpustethet. Hvis det er plutselige tungpustethet sammen med alvorlige problemer med å puste det kan være en blokkering i lungene som vil kreve umiddelbar oppmerksomhet. Hvis personen har bronkitt, astma, eller emfysem deretter lungene kan være hovne forårsaker det vanskelig å puste. Allergi er også en årsak til piping hvis en del av luftveiene er fylt med slim, noe som gjør det vanskelig å puste.

Merknad anstrengt pust. Anstrengt pust er når en person har problemer inhaling og exhaling. Tungpustethet vil oppstå som personen strever med å puste på grunn av passasjen måte blir hindret eller betent.

Lytt for høy-pitched lyder under pusting som ligner piping. Disse høye pitched lyder er tungpustethet og vil bli hørt oftest når personen puster.

Hør for hoste. En tørr hoste kan følge de høye pitched lyder av tungpustethet. Hoste opp slim fra allergi kan også følge tungpustethet.

Tips og advarsler

  • Angst kan oppstå når tungpustethet begynner som vil gjøre det vanskeligere å puste.
  • Søke øyeblikkelig hjelp hvis plutselig tungpustethet oppstår som kan være forårsaket av blokkering i halsen.

Focal Kronisk & akutt betennelse

Betennelse er kroppens reaksjon på vevsskade. Nært knyttet til reparasjonsprosessen, oppstår inflammasjon i et forsøk på å stoppe årsaken til vevsskade og redusere dens virkning. Det kan være akutt eller kronisk, og kan forekomme over et utbredt område eller lokalt. Lokalt forekommende inflammasjon er referert til som "fokal".

Akutt vs kronisk

Akutt betennelse kommer plutselig og varer en kort periode, mens kronisk inflammasjon bygger gradvis og blir en langvarig problem.

Akutt betennelse

Akutt betennelse er preget av økt blodstrøm til det skadde området, sammen med opphopning av hvite blodlegemer. Skaden kan leges, danner en byll eller fremgang og bli kroniske.

Kronisk betennelse

Kronisk inflammasjon er et resultat av vev simultan destruksjon og reparasjon, som i tilfelle av arthritis. Den kan være et resultat av infeksjon, eksponering overfor toksiner eller en autoimmun respons.

Vasodilatasjon

Den korte innsnevring deretter utvidelse av blodårer som omgir det sentrale skade fører til økt blodstrøm lokalisert. Dette er grunnen til betente områder bli rød og varm.

Betennelse Meklere

Histamin og serotonin er to kjemikalier som produseres av kroppen som bidrar til å regulere inflammasjonsprosessen.

En sammenligning av Kronisk & akutt betennelse

En sammenligning av Kronisk & akutt betennelse


Levende vev som finnes i kroppen vår har sin egen måte å reagere på sykdommer eller skader som brannsår, tuberkulose eller til og med revmatoid artritt. Prosessen som fører til denne reaksjonen er unik og begynner med den omgi sammentrekning av arteriene; det er preget av varme, rødhet, hevelse og en betydelig mengde av smerte.

Hva er betennelse?

Betennelse er i utgangspunktet en biologisk reaksjon av vev i kroppen som reaksjon på eventuelle stimuli som er skadelig for kroppen, som kan omfatte patogener, skadede celler, så vel som irriterende. Dette er måten vevene prøve å beskytte seg selv for å utvise fremmede organismer og samtidig sette legemet for helingsprosessen. Selv om inflammasjon kan også kalles infeksjon, er det imidlertid også forårsaket av infeksjoner.

Process

Inflammasjonsprosessen starter ved en sammentrekning av de nærliggende små blodkar, som deretter følges av utvidelse som spyler kapillarene med blod. Det er i løpet av denne prosessen at fluidet inneholdende plasmaproteiner og leukocytter blir pumpet inn i de påvirkede vev. Hevelsen som følger med er vanligvis et resultat av denne prosessen selv som kroppen bekjemper dannelsen av skaden. Hvis betennelsen ikke skjedde, ville vev fortsette å få ødelagt og kompromiss overlevelse av organismen, og helbredelse ville nesten aldri skje.

Typer

Det er i utgangspunktet to typer betennelser, som kan klassifiseres som enten akutt eller kronisk. Så snart det oppstår skade på vev, er den første reaksjon som følge av den raske strømning av blod og leukocytter til det vev det vi refererer til oss akutt inflammasjon. Det hele immunsystemet er vanligvis involvert i respons på inflammasjon. Det er når betennelsen varer mye lenger enn normalt at det er betegnet som kronisk betennelse. Når en betennelse blir kronisk, er det vanligvis en betydelig ødeleggelse og utskifting av cellene i vevet som lider av betennelse.

Sammenligning

Alle betennelser oftere enn ikke begynne som akutt betennelse og er forårsaket av patogener og skadde vevet; men utvikler vedvarende betennelse på grunn av ikke-nedbrytbare patogener og vedvarende fremmedlegemer eller autoimmune reaksjoner til kronisk betennelse. Akutt betennelse varer bare noen få dager, men kronisk betennelse kan vare noen uker, måneder eller år.

Utfall

Når akutt betennelse finner sted, kan det gå gjennom fire progressive stadier, nemlig vevet tilbake til normal; omorganisering når det nye vevet dannes; pussdannelse, som er dannelsen av pus; eller endelig utvikling til kronisk betennelse. Kronisk betennelse behandles med antibiotika, eller i alvorlige tilfeller kan det være fjerning av irriterende fremmedlegeme for å bli kvitt årsaken. Kronisk betennelse ikke godt administrert kan føre til andre sykdommer som høysnue, åreforkalkning eller revmatoid artritt.

Om magesmerter Fra kolitt

Kolitt er en kronisk inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som forårsaker betennelse i den innerste foring av tykktarmen og rektum. Hyppig og sterke magesmerter er en betydelig karakteristisk for denne sykdommen. Det finnes ingen kur for denne ødeleggende, livstruende sykdom; Men det finnes behandlinger og livsstil endringer du kan gjøre for å administrere og håndtere påkjenningene av magesmerter forbundet med denne sykdommen.

Årsak

Den sterke magesmerter fra kolitt er forårsaket av hyppige og uregelmessige sammentrekninger av kolon muskler som fungerer vanskeligere å utvise avføring fra de betente tarmen.

Feature

Den magesmerter oppstår vanligvis under eller etter et måltid.

Behandling

Krampeløsende medisiner som Bentyl, Donnotal og Levsin vil bidra til å slappe av tarmen og lette magesmerter.

Livsstil endringer

Unngå mat som brokkoli, bønner og rødt kjøtt. Spis sunne små porsjoner av et tørt diett. Drikk rikelig med vann for å skylle ut tarmen. Reduser stress gjennom mosjon, avslapping, yoga og meditasjon. Dette bør lette - og noen ganger hindre - magesmerter.

Forebygging / Solutions

Holde en dagbok over maten du spiser og hvordan du reagerer på dem er et viktig skritt i å vite hva slags mat er best for deg og hvilke som utløser ubehag og smerte. Det er nøkkelen til å kontrollere den kolitt.

Rektal Betennelse Bleeding Treatment

Rektal betennelse og blødning kan være forårsaket av hemoroider, sprekker, fistler, Crohns sykdom, kolitt, eller cøliaki. I eldre personer. rektal blødning kan oppstå på grunn av diverticulosis, rektal prolaps eller tilstedeværelse av store polypper, som kan bli kreft. Personer eldre enn 40 og de med en familie historie av tykktarmskreft bør sjekke med en lege hvis rektal blødning oppstår.

Hemorroider

Lyse rødt blod i toalettet er ofte et tegn på hemorroider. Dette er åreknuter, eller svake og ødelagte flekker i vener i endetarmen. Ofte arvelig og gjort verre av graviditet, kronisk forstoppelse og mangel på mosjon, kan humper være følbar på utsiden av endetarmen. Hemorroider kan også være inne, hvor de er mer sannsynlig å blø. Herbal sitz bad med trollhassel, Comfrey og plantain vil stoppe blødninger og lindre hevelse og smerte. Revet rå potet kan også lette smerte og redusere hevelse. Spise en diett høy i fiber og drikke mye væske. Praksis Kegel øvelser, eller stramme anal sfinkter gradvis og holde i flere sekunder før du slipper gradvis, opp til 50 ganger om dagen. Denne øvelsen øker blodsirkulasjonen og styrker støttende muskler.

Fistel / Fissur / Crohns sykdom

Fistler er unormale åpninger som kan utslipp eller blør. De kan være assosiert med Crohns sykdom, en autoimmun kronisk betennelse i tarmen. Vedvarende fistler kan trenge kirurgi og medisiner kan lindre noen symptomer på Crohns sykdom. En sprekk er en rift i slimhinnene vev, vanligvis forårsaket av forstoppelse. En diett høy i rå grønne bladgrønnsaker og andre grønnsaker og frukter med rikelig med friskt vann eller juice er healing. Høypotente vitaminer kan også være nyttig å oppveie eventuelle malabsorpsjon av kosttilskudd næringsstoffer.

Diverticulosis

Over tid kan slimhinnen i tarmen danner lommer som forårsaker smerte og blødning. Divertikulitt er begrepet som brukes når slike lommer bli infisert. Denne tilstanden er assosiert med kronisk forstoppelse og kan utbedres med en hel mat diett høy i fiber.

Kolitt / proktitt / cøliaki

Betennelse, sår og blødning i tykktarmen veggen kalles kolitt. I proktitt, er lokalisert tilstanden i endetarmen. Smerten av kolitt kan kjennes som magekramper, diaré og det haster. Kolitt har variert årsaker - en er en intoleranse for gluten eller cøliaki. Avstå fra produkter laget med hvete, bygg og rug, inkludert skjulte ingredienser som malt smakstilsetning, msg og korn eddik vil lindre symptomer. I tillegg til å eliminere gluten, kan det hende du trenger for å unngå melk, ost og andre meieriprodukter, i det minste midlertidig. De kan ofte bli lagt tilbake i dietten når gluten-indusert skade er leget. Noen mennesker har hatt suksess etter en vegansk rå mat diett av frisk frukt, grønnsaker, nøtter og frø for å helbrede kolitt.

Polypper / Kreft

Vekster i tarmen kalt polypper kan bli betent og blør når de blir store nok til å være gjenstand for irritasjon. Polypper er ikke ondartet av seg selv, men de kan bli kreft. En koloskopi er en viktig screening verktøy gjøres rutinemessig for personer over 50 år som kan oppdage og fjerne polypper før de forårsake alvorlige problemer. Tykktarmskreft når oppdages tidlig er veldig behandles.

Prolaps

Som mennesker alder, vev mister elastisitet og kan falle og stikker ut fra endetarmen og blø. Kvinner er mer utsatt for prolaps, sannsynligvis på grunn av fødsel praksis. Den prolaps føles som en bule når du tørker. Kegel øvelser og invertert positurer kan hjelpe, men kirurgisk reparasjon er det beste middel for alvorlig prolaps.

Hva er kronisk luftveisbetennelse?

Hva er kronisk luftveisbetennelse?


Når irritanter som røyk og pollen inn i luftveiene, går immunforsvaret til handling, forårsaker betennelse. Hvis de ikke er irriterende stoffer er fjernet, så inflammasjon fortsetter, som fører til vevsskade.

Den Respiratory Airway

Åndedrettsveiene består av nese, svelg, luftrøret, bronkiene, og alveolene. Alle er utsatt for irritasjon fra miljømessige allergener og irritanter som kommer inn i luftveiene.

Allergener og irritanter

Genene er molekyler som forårsaker en allergisk reaksjon når de kommer i kontakt med kroppsvevet, og immunsystemet trer i funksjon mot dem. Irritanter kjemisk skade eller irritere, vev med eller uten involvering av immunsystemet.

Kronisk luftveisbetennelse

Hvis allergener og irritanter er stadig inhalert, så betennelse og irritasjon de forårsake sies å være kronisk (kontinuerlig). Kronisk betennelse fører til vevsskade og død som cellene ikke klarer å reparere seg selv.

Astma

Ifølge National Hjerte Lung and Blood Institute, over 22 millioner amerikanere har astma. Astma er en kronisk betennelse i bronkiene, de små luftveisrørene i lungene. Som bronkiene er betent, de lukker opp, noe som gjør det vanskelig å puste.

KOLS

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er en sykdom forårsaket av kronisk luftveisbetennelse av astma, emfysem eller kronisk bronkitt. I KOLS, er luftveiene skadet til det punktet at pustevansker og oksygen utveksling på lungene er redusert.

Behandling

Aktuelle behandlinger for kronisk luftveisbetennelse inkluderer fjerning av miljø allergener og irritanter ved å bo innendørs, ved hjelp av luftfiltre i hjemmet, eller røykeslutt. Hvis dette ikke er mulig, er det en rekke av medikamenter som er tilgjengelige for å lindre symptomene og betennelse.

Årsaker til kronisk magesmerter

Kronisk magesmerter kan føre deg til å være i en evig tilstand av ubehag og angst. Årsakene til kronisk magesmerter er varierte, og inkluderer lidelser og infeksjoner i fordøyelsessystemet, kjønnsorganer og urinveier. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til kronisk magesmerter.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan føre til at du har kroniske smerter i øvre del av magen, og kan bli verre etter å ha spist og samtidig legge ned.

IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan føre til at du har kroniske magesmerter, magekramper og forstoppelse som veksler med diaré.

Gallestein

Kroniske smerter i øvre del av magen som er ledsaget av kvalme og kronisk fordøyelsesbesvær kan være et resultat av gallestein, som krever rask legehjelp.

Divertikulitt

Divertikulitt er en kronisk betennelse i små områder av tarmen, og kan føre til kroniske magesmerter og problemer med å fordøye visse typer matvarer.

PID

Bekkeninfeksjon (PID) kan føre til kroniske smerter i nedre del av magen og bekkenet hos kvinner, og er forårsaket av infeksjoner i det reproduktive systemet.

Endometriose

Kvinner med kroniske underlivssmerter kan ha endometriose, en sykdom i slimhinnen i livmoren.

Urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon kan gi smerter i nedre del av magen, og kan være kronisk hvis infeksjonen står ubehandlet.

Kronisk betennelsessykdom

Kronisk betennelsessykdom


Kronisk betennelsessykdom er en samlebetegnelse for tilstander som involverer kronisk betennelse. Disse forholdene varierer fra allergier til nyresvikt og hjerneslag, og mange er aldersrelatert. De kan påvirke mange områder av kroppen. På grunn av økte nivåer av inflammatoriske cytokiner, et resultat av aldring, kan forskjellige degenerative tilstander utvikle seg. Cytokiner er kjemikalier som sender destruktive signaler til cellene.

Hjertet og sirkulasjonssystemet

Hjerte-relaterte lidelser omfatter inflammatoriske Aortastenose, hvor kronisk betennelse fører til skade på ventiler. Betennelse kan føre til at herjer i hjertemuskelen, som resulterer i hjertesvikt. Hjerteanfall og slag kan oppstå fra koronar aterosklerose, som er forårsaket av kronisk betennelse. C-reaktivt protein er en bestemt inflammatorisk markør som viser en høyere risiko for atheroscolerotic plakk samt andre aldersrelaterte tilstander.

Ledd og muskler

Artritt er et resultat av ødeleggelse av leddvæsken og leddbrusk fra inflammatoriske cytokiner. I forekomst av fibromyalgi, en tilstand som rammer både ledd og muskler, er nivået av inflammatoriske cytokiner høyere. Fibrose er forårsaket av angrepet av inflammatoriske cytokiner for traumatisert vev. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati forårsaker nerveskader som resulterer i redusert sensorisk aktivitet og svakhet i armer og ben.

Organskade

Nyresvikt kan føre på grunn av begrensning av sirkulasjon og skadede nephrons fra kronisk betennelse. Inflammatoriske cytokiner kan føre til skader på bukspyttkjertelen celler. Denne skaden kan senere føre til diabetes. I psoriasis er dermatitt forårsaket av inflammatoriske cytokiner.

Andre betennelsestilstander

Allergi er et resultat av en autoimmun reaksjon på spesifikke stoffer. Dette er forårsaket av inflammatoriske cytokiner. Lupus er en autoimmun sykdom som følge av inflammatoriske cytokiner. Ødeleggelsen av hjerneceller er årsaken til Alzheimers sykdom. Kronisk inflammasjon kan være årsaken til en rekke kreftformer. Inflammatoriske cytokiner kan hemme healing, noe som kan resultere i kirurgiske komplikasjoner.

Cytokin Testing

Hvis du lider av en kronisk sykdom, kan legen din bestille en inflammatorisk cytokin blod panel, som kan bidra til å diagnostisere problemet. Dette hjelper legen din finne den beste behandling for din spesielle tilstand. For eksempel kan én type cytokin stimulere veksten av kreftceller. Ifølge Life Extension Foundation, et stoff som undertrykker denne cytokin, som for tiden blir brukt i Japan, vil snart være tilgjengelig i Amerika. Terapier er tilgjengelige for å behandle andre typer av cytokiner.

Behandling

Behandling varierer i henhold til den bestemte lidelse og type cytokin ansvarlig for tilstanden. Et eksempel er den reseptbelagte medisiner Enbrel, som bidrar til å behandle revmatoid artritt. For pasienter som ikke lider av en kronisk sykdom, men som har høye nivåer av C-reaktivt protein, er måten å redusere den med diett og kosttilskudd. Ved å unngå høy glykemisk mat, kokt mat, omega-6 fettsyrer og mettet fett, kan du være i stand til å undertrykke betennelse. Nyttige kosttilskudd inneholder vitamin E, fiskeolje, vitamin K og brennesle blad ekstrakt.

Geitemelk & betennelse

Geitemelk & betennelse


Smerter fra kronisk betennelse kan påvirke mange deler av kroppen. Mens legemidler kan ofte lindre denne smerten, geitemelk tilbyr et naturlig alternativ for lindrende inflammatoriske tilstander.

Betennelse

Kroppen reagerer på skader og infeksjoner ved å sende hvite blodlegemer til problemer nettstedet. Smerte fra inflammasjon kan være akutt, som i skade, eller kroniske, som i artritt eller irritabel tarmsykdom.

Geitemelk

Geitemelk har en lang holdt rykte som et hjem rette for betennelse. The Arthritis Pain Cure senter nevner at 1 liter geitemelk per dag kan lindre leddgikt.

Oligosakkarider

Ifølge en spansk studie trykt i mars 2006 Journal of Nutrition, får geitemelk sine anti-inflammatoriske egenskaper fra oligosakkarider. Disse sukker ernære de "gode" bakterier som beskytter fordøyelseskanalen fra skadelige mikroorganismer.

Funn

Den spanske studie på rotter fant at oligosacccharides fra geitemelk redusert slags betennelse forbundet med kolitt.

Mulig terapeutisk bruk

Den spanske studien konkluderte med at geitemelk kan vise et nyttig alternativ til anti-inflammatoriske medisiner for irritabel tarmsykdom.

Rettsmidler for Betent gikt

Urinsyregikt er forårsaket av for mye urinsyre som danner krystaller i vev av leddene i kroppen. Resultatet er betennelse og smerter. Behandling av gikt innebærer å redusere betennelsen å lindre smerten. Langtidsbehandling av betente gikt søker også å hindre betennelse oppstår ved å hindre forekomster av krystallisert urinsyre i leddene.

Anti-inflammatoriske medisiner

Reseptbelagte legemidler er gitt for å redusere betennelse som er ansvarlig for smerten av gikt. Kortikosteroider, NSAIDs og colchicines blir ofte foreskrevet for å redusere leddbetennelse.
Drikke mye vann i løpet av en gikt angrep kan bidra til å skylle urinsyre fra kroppen din. Drikk vann med sitron så mye som mulig mens du lider av en gikt angrep.
Vær sikker på at det er omega 3 essensielle fettsyrer i kostholdet ditt regelmessig. Fettsyrene er en naturlig anti-inflammatorisk som vil bidra til å avlaste leddet smerte som er forårsaket av gikt. Bruk en anti-inflammatorisk kosthold for å forebygge gikt fra å bli betent.

Forebyggende medisin

Forebygging av en gikt angrep er en av de beste måter å behandle gikt betent. Diet er en av de viktigste faktorene i en gikt forebyggende behandling. En lav purin diett er en som har et lavt innhold av purin, som er forandret til urinsyre i kroppen etter at de er forbrukt. En diett som er lav i dette stoffet vil sikre en begrenset mengde av urinsyre i kroppen, og redusere risikoen for en gikt angrep. Lave purine matvarer inneholder egg, nøtter, lave -fat oster, frukt og juice og pasta.
Urinsyregikt er mer vanlig hos overvektige pasienter. Å miste vekt hvis du er overvektig og opprettholde en sunn kroppsvekt er et forebyggende tiltak som kan stoppe gikt angrep. Diet bør være utformet for å gå ned i vekt og redusere puriner i næringsmidler.

Pain Relief

Gikt smerte oppstår vanligvis på stortåen og kan være ødeleggende. Forebygge en gikt angrep er den beste måten å unngå denne smerten, men smertestillende metoder er nødvendig når en gikt angrep finner sted.
Analgetika er tilgjengelig over disk og kan være gunstig for lindring av smerte fra betent gikt. En lege kan forskrive en sterkere smertestillende som kan gi mer smertelindring for alvorlige tilfeller.
Infra rødt lys brukes til å gi smertelindring gjennom varme på de berørte ledd. Laser behandling av gikt brukes også til å gi smertelindring uten noen av bivirkningene som er felles med medisiner. Lasere blir brukt som et anti-inflammatorisk behandling.
Varme og kalde omslag på de berørte ledd er en enkel hjem middel som kan gi lindring i løpet av en betent gikt angrep. Påfør varme til det berørte området i tre minutter og deretter bruke kaldt i 30 sekunder. Bruk varmt og kaldt vann for å påføre varmen til berørte ledd.
Epsom salt fotbad for betent gikt kan også gi umiddelbar smertelindring. Når det er flere ledd i kroppen påvirkes av betent gikt, vil et bad med en eller to kopper Epsom salt tillate deg å suge hele kroppen.

Måter å lindre Kronisk hoste

Hoste er kroppens måte å rense luftveiene og holde lungene trygt fra forurensing og fremmedlegemer. Men hva skjer når den naturlige mekanismen går floke på grunn av kronisk betennelse eller sykdom? Kronisk hoste er irriterende og noen ganger smertefulle. Og kontrollere det er nesten like vanskelig som å leve med problemet.

Oftere enn ikke, slår vi til over mot hoste medisiner for å lindre en kronisk hoste. Problemet er at slike preparater er utformet for å lette symptomene på hoste og ikke til behandling av den underliggende årsak.

Identifikasjon

Trinn en er å identifisere hva slags hoste du opplever. Evaluer din hoste. Er det produktive? Tørr? Har din hals føler irritert? Må lungene føles tung? Deretter begynne å se tilbake og avgjøre om du har hatt en nylig sykdom som en forkjølelse eller influensa som kan være medvirkende til dine symptomer. Røyker du? Har du fått diagnosen KOLS, emfysem, eller kunne du ha vært utsatt for kikhoste? Hvis du har problemer med å bestemme roten årsaken til hoste, se en lege.

Behandlinger

Neste, basert på din diagnose ovenfor, kan du prøve noen av følgende virkemidler:

Produktiv hoste: Bruk en slimløsende som guiafenesin å løsne slim sekreter i lungene, noe som gjør det lettere å hoste opp. Drikk rikelig med væske for å holde slim tynn. Bruk en luftfukter hvis luften er for tørr. Hold hodet hevet.

Tørr, hakkende hoste: Prøv sakte svelge en teskje honning. For å gjøre en mer varig løsning, tilsett honning til en varm kopp med vann eller sitronsaft. Hold hodet hevet, spesielt om natten. Slutte å røyke. Hvis det er luftbårne irritanter i huset ditt, fjern dem med en god luftfilter og luftsirkulasjon (bære en ansiktsmaske om nødvendig).

Kronisk hoste: For hoste på grunn av sykdom eller andre ukontrollerbare helse eller miljømessige faktorer, prøve å bruke en resept hoste suppressant, men bruk den klokt. De fleste reseptbelagte hoste suppressants inneholde narkotika, som er fabelaktig på å kontrollere hoste, men har en tendens til å være vanedannende. Dessuten kan kronisk bruk av enkelte hostedempende midler føre til andre helsemessige bekymringer som forstørret prostata, høyt blodtrykk, glaukom og hjertesvikt. Pass på at du bruker hoste suppressant som anvist og under omsorg av en lege.

Betraktninger

Hoste er en nødvendig del av skikkelig luftveis vedlikehold. Hvis du har en kronisk hoste, er det best at du bruker en kombinasjon av behandlinger inkludert naturlig rettsmidler som honning og sitron, heve hodet, slutte å røyke, og riktig luftfiltrering og sirkulasjon, sammen med en hoste suppressant og muligens oksygenbehandlinger. Ved hjelp av disse metodene i kombinasjon bør bidra til å lindre symptomer og holde deg komfortabel.

Årsakene til kronisk magesmerter

Kroniske magesmerter kan føre til at du føler deg utslitt, ubehagelig og irritabel, spesielt hvis du opplever andre symptomer som diaré eller forstoppelse. Behandlinger for kroniske magesmerter inkluderer livsstilsendringer samt medisiner eller kirurgi, avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden av din tilstand. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til kroniske magesmerter inkluderer fordøyelsessykdommer og infeksjoner.

Allergier

Spise visse matvarer som hvete, soya eller meieriprodukter kan forårsake allergiske reaksjoner som resulterer i kroniske magesmerter og endringer i tarmfunksjonen.

Vaner

Kroniske magesmerter kan skyldes personlige vaner som ofte overspising; spise stekt eller krydret mat; eller overdreven bruk av alkohol, koffein eller tobakk.

Hindringer

Hindringer i fordøyelsessystemet, slik som gallestein, nyrestein eller kolon polypper, kan forårsake kroniske magesmerter og magesmerter.

Tarmbetennelse

Kronisk betennelse i tarmene, inkludert tilstander som irritabel tarm syndrom (IBS) og Crohns sykdom, kan føre til at du har kroniske magesmerter, forstoppelse og diaré.

Reflux

Halsbrann, dårlig fordøyelse og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er forårsaket av overdreven syre som lekker fra magen, og kan føre til kroniske magesmerter, ubehag og en dårlig smak i munnen.

Parasitter

Parasittinfeksjoner som Cryptosporidium, Giardiasis og bendelorm kan føre til at du har kroniske magesmerter, magesmerter og vekttap til parasittene er eliminert.