Digidexo.com

Slik unngår du at gjær infeksjoner mens du tar antibiotika

Antibiotika er foreskrevet for en rekke sykdommer og kan brukes med gode resultater. Dessverre for kvinner pasienter, kan bruken av disse stoffene føre til en annen ubehagelig problem alle sammen - gjær infeksjoner. En gjær infeksjon er en betingelse for vaginal området forårsaker området til å bli kløende, sår, rød og er ofte funnet med en tykk cottage cheese som utslipp. Det skjer med det er en over overflod av gjær i underlivet. Når du tar antibiotika, medisiner dreper også de gode bakteriene i skjeden. Dette gjør det mulig for gjæren å ta over og forårsake infeksjon. Selv om det er ingen måte å fullstendig garanterer at du vil få en infeksjon, det er skritt du kan ta for å minimere sjansene og alvorlighetsgraden.

Slik unngår du at gjær infeksjoner mens du tar antibiotika

•  Når du først begynner å ta antibiotika, sørg for å ha 100 prosent bomull undertøy for varigheten av behandlingen, og for ca en til to uker etterpå. Syntetiske stoffer holde området varmere mens økende fuktighet. Gjær trives i det miljøet.

Bruk komfortable sittende bukser under og etter behandling for et par uker. Hvis buksa er tettsittende, det kommer til å være mer varme og fuktighet for gjær å overleve.

Spis om onecup av yoghurt om dagen i løpet av behandlingen. Fortsett å spise yoghurt til en uke eller to etter at behandlingen er ferdig, så vel. De aktive kulturer i yoghurt hjelp drepe den ekstra gjær.

Bruk ekstra milde rensemidler rundt vaginal området. Dette vil bidra til å opprettholde riktig balanse av området.