Digidexo.com

Hair Implant Alternatives

Hair Implant Alternatives


Det er mange forskjellige årsaker til hårtap, og behandlinger for hårtap avhenge av den spesifikke årsaken. Hår implantat alternativer kan være et godt valg hvis du har nok hår i donorområder. Medisiner kan bidra til å avlaste noen hårtap forhold, og noen alternative løsninger kan bidra til å redusere hårtap.

Modest Hair Implantater

Hvis du har sunn hårvekst på baksiden og sidene av hodet ditt, kan du være en god kandidat for små hår implantater. Terminerings grafts, mini-grafts, mikro-grafts, slit grafts og stripe grafts brukes for å gi håret mer fylde i tynning områder rapporterer American Society of Plastic Surgeons (ASP).

Grafts er hentet fra donorsteder og transplantert inn thinning områder. Mikro-grafts inneholde ett femtinitti hår mens mini-grafts inneholde 3:58 hår. Punch grafts er områder med 10 til 15 hår. Slit grafts inneholde fire til 10 hår og bånd grafts holder 30 til 40 hår.

Flere økter er nødvendig for å utføre disse typer hår implantater med flere måneder med restitusjon mellom hver økt. Et gjennomsnitt på 50 store grafts er implantert under en enkelt økt, mens så mange som 700 mini eller mikro-grafts kan gjøres i én økt. Det kan ta opptil to år, melder ASP, før det endelige resultatet er oppnådd.

Dramatiske Hair Implantater

Klaff kirurgi, skalp reduksjon og vev utvidelse brukes til å gjøre dramatiske endringer i håret restaurering. Vev ekspansjon innebærer å plassere en ballong-lignende vedheng under hodebunnen. Ekspanderen er oppblåst med saltvann over en periode på flere uker, og tvinger huden for å utvide og utløser vekst under hår-bærende områder av hodebunnen. Etter ca to måneder, denne utvidede skalp området trekkes over balding området. Under klaffen kirurgi, er en skallet område av hodebunnen kuttes ut og en klaff av hår bærende folie er trukket over det område skallet og sydd på plass. Skalp reduksjon er et hår implantat alternativ som innebærer å fjerne skallet hodebunn områder og trekke håret bærende hodebunnen sammen over det utskårede området.

Kosmetikk og parykker

Kosmetikk for håret kan brukes til å skjule tynt hår. Presset pudder som matcher din hårfarge kan brukes på hodebunnen som et hår implantat alternativ. Keratin fiber hår kosmetikk er et annet alternativ, i hvilket fibrene er statisk ladet og drysset over håret for å gi en tykkere utseende. Kirurgi er ikke et levedyktig alternativ for noen typer hårtap, men det er state-of-the-art parykker tilgjengelig i dag rapporterer National Alopecia Areata Foundation (NAAF). Dobbeltsidig tape eller suge caps kan brukes til å sikre parykker.

Medisiner

Noen hårtap forhold kan rettes opp med medisiner. Minoxidil kan brukes til å behandle arvelig håravfall hos kvinner. En 2 prosent Minoxidil løsning er tilgjengelig over-the-counter, og en 5 prosent aktuell krem ​​er tilgjengelig på resept. Minoxidil kan stimulere gjenvekst i 60 prosent av kvinner med arvelig hårtap, ifølge AgingSkinNet. Flutamide eller spironolakton kan være foreskrevet for å behandle arvelig hårtap, men de kan føre til fosterskader hos gravide kvinner. Anthralin krem ​​kan hjelpe håret til å vokse rapporter NAAF, men det kan være irriterende for huden og kan farge hud. Finasteride, kjent som Propecia, er en reseptbelagte medisiner som kan hjelpe menn med hårtap.

Kortison injeksjoner kan også hjelpe Etterveksten ifølge NAAF. Disse injeksjoner gis en gang i måneden, og nytt hår kan vokse innen fire uker. Kortison piller er mye sterkere enn injeksjoner og komme med en høyere risiko for bivirkninger. Regrown håret faller ut en gang kortison behandling er stoppet.

Aktuelt immunterapi er en annen hår implantat alternativ. Kjemikalier blir brukt til å lage en allergisk utslett i hodebunnen. Denne reaksjonen fører Veksten 40 prosent av tiden, i henhold til NAAF.

Alternative løsninger

Lavendel og så Palmetto kan hjelpe reversere hårtap, men disse hår implantat alternativer ikke er godkjent for denne bruken av Food and Drug Administration (FDA). Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) rapporterer at foreløpige undersøkelser har funnet at lavendelolje kan bidra til å redusere hårtap forbundet med alopecia areata.

Saw Palmetto kan hemme et enzym som produserer dihydrotestosteron (DHT), ifølge Dr. Ray Sahel, forfatter av "Saw Palmetto:. Naturens Prostata Healer" DHT er knyttet til hårtap hos både menn og kvinner. En liten studie fant at Veksten skjedde da så Palmetto ble kombinert med beta sitosterol, Sahel rapporter, men det har ikke vært nok forskning for å bekrefte effektiviteten av så Palmetto for hårtap.

Psykoterapi

Stress kan spille en stor rolle i hårtap, ifølge AgingSkinNet, men stressindusert hårtap er vanligvis ikke permanent. Psykoterapi kan hjelpe folk til å håndtere stress og gjenopprette fra traumatiske hendelser. Trichotillomania, for eksempel, er en besettende hår-trekking tilstand som kan være mild eller et tegn på en alvorlig psykologisk problem.

På Horizon

Dr. Gregory Pistone av International Alliance of hår restaurering kirurger rapporterer at nye hår implantat alternativer blir nå undersøkt. Kloning, genterapi, nye medikamenter og stamcelleforskning er bare noen av de områdene som studeres, men forskningen er fortsatt i sin barndom.