Digidexo.com

behandling ved høy kalium

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic


Når du ser på din helse, ingen tvil om du vil ha det beste. Kanskje det er derfor en halv million mennesker får medisinsk behandling på Mayo Clinic hvert år. Klinikken funksjoner på en filosofi om samarbeidende medisin der pasienter blir evaluert av lagene. Følg disse trinnene for å få behandling ved Mayo Clinic.

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic

•  Lær om Mayo Clinic spesialitet klinikk eller helseforsikring krever en legens henvisning. De fleste av Mayo Clinic krever ikke en henvisning, men noen ganger forsikring bærere gjør. Men opp til 90 prosent av pasientene planlegge sine egne avtaler.

Planlegg din egen avtale hvis du ikke trenger en henvisning. Ring utnevnelsen pulten ved Mayo eller be om en avtale på nettet ved Mayo Clinic nettsiden. Mayo Clinic inkluderer tre helsefasiliteter. I tillegg til det opprinnelige anlegget i Rochester, Minnesota, vil du finne fasiliteter i Jacksonville, Florida, og Scottsdale, Arizona.

Forbered deg på å vente. Mayo Clinic medisinsk avtaler prioriteres etter behov. Ventetid også avhenger av spesialitet. Vær sikker på utnevnelsen planleggeren vet hvor alvorlig situasjonen er.

Ta med tidligere medisinsk informasjon, inkludert en liste over medisiner, til timen din. Kopier av medisinske poster og medisinske tester vil bistå Mayo Clinic team i sin evaluering.

Vær klar for en gjennom fysisk undersøkelse og gjennomgang av din journal. Tenkt på Mayo leger bestiller ekstra tester eller gjentatte tester. Etter testing, møte med legen din for å diskutere resultatene og anbefalinger for behandling. Mest behandling på Mayo Clinic er utført på poliklinisk basis, selv om pasientene er innlagt for innleggelse omsorg når det trengs.

gå i uten en avtale på klinikkene i Rochester og Scottsdale, men vær forberedt på å vente opptil en uke, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden din og avtale avbestillinger. Generelt venter er kortere i vinter i Rochester, og i løpet av sommeren i Scottsdale.

Hint

 • Mayo Clinic har vellykkede transplantasjon programmer for lever, nyre, hjerte, lunge, bukspyttkjertel og benmarg.

Naturlig Hårtap behandling ved hjelp av Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en uvurderlig tillegg til ethvert pantry. I tillegg til sine kulinariske bruker, har denne eddik mange utbedrings programmer, på grunn av sin næringsrik sammensetning. Apple cider eddik gir en naturlig, kjemisk fri løsning for dem som opplever hårtap eller overdreven tynning.

Identifikasjon

Apple cider eddik er laget av fermen epler. Først blir epler gjæret til hardt cider. Det neste er at cider gjæret og videre konsentrert, lage eple cider eddik.

Egenskaper

Apple cider eddik inneholder alle egenskapene til epler, inkludert kalium, fosfor, magnesium, kalsium og jern.

Veibeskrivelse

Bland en teskje av eple cider eddik med et glass vann og drikk før eller under måltider. Alternativt kan du blande 1/2 kopp eddik med 1/2 kopp vann og massere inn i håret. La blandingen sitte i femten minutter, vask deretter håret som vanlig.

Time Frame

Apple cider eddik hårtap behandling kan ta opptil to måneder å vise noen merkbare resultater.

Fordeler

I tillegg til å hindre hårtap, gjenoppretter eple cider eddik pH og fjerner overflødig buildup fra håret.

Retningslinjer for diagnostikk og behandling ved astma

I oktober 2009, det nasjonale hjerte Lung and Blood Institute for National Institutes Health lansert den nyeste versjonen av National Asthma Education and Prevention Program (NAEPP) Expert Panel Report 3: Retningslinjer for astma. De nye retningslinjene understreker viktigheten av å kontrollere astma og diskutere nye måter for å overvåke astmasymptomer.

Forventningene til astmakontroll

De nye retningslinjene beskriver hva du bør forvente hvis du har astma: ingen eller få astmasymptomer, selv etter trening, eller om natten; forebygging av alle eller de fleste astma episoder; å være i stand til å delta i alle aktiviteter, selv hard trening; å ha noen akuttmottaket besøk eller sykehusopphold; å være i stand til å bruke mindre redning (hurtigvirkende) astmamedisiner; og å ha få eller ingen bivirkninger fra dine astmamedisiner.

Hold Astma Symptomer in Check

Ifølge retningslinjene, må du holde dine astmasymptomer i sjakk. Effektiv behandling avhenger av riktig diagnose tidlig. Hvis du nylig har fått diagnosen, vil du ønsker å se din lege hver 2-6 uker for å sikre astmasymptomer blir forvaltet riktig. Når dette er bekreftet, vil du kunne se din lege hver 1-6 måneder, selv om du ikke har symptomer. Du bør holde et astma dagbok for å spore dine symptomer og bruke en peak-flow meter for å måle luftstrømmen fra lungene. Denne informasjonen vil hjelpe legen avgjøre om behandlingsplanen må endres.

Partner med legen din for å administrere Astma

Du bør samarbeide med legen din for å lære om administrasjon av astma. Snakk med legen din om dine behandlingsmålene og hvordan du kan nå dem. Be ham skrive en astma-handlingsplan for deg som forklarer hva du bør gjøre hver dag, og når astmasymptomer forverres. Gjennomgå medisiner med legen din, slik at du vet hva de gjør, og når du bør ta dem. Øv ved hjelp av astmamedisiner med legens tilsyn. Diskuter hvordan du kan spore dine symptomer, og ta avgjørelser om hvor mye medisin til å ta. Gjennomgå med legen din astma utløsere og ting som gjør din astma verre, og diskutere hvordan du kan unngå dem.

Bruk Astma Medisiner Riktig og Vurdere Allergi Shots

Du må bruke astmamedisiner riktig. Legen din vil hjelpe deg med å finne den rette medisinen plan for deg, en som vil kontrollere din astma med minst mulig medisin. De fleste mennesker med astma trenger rask lindring medisiner som korttidsvirkende inhalerte beta2-agonister eller antikolinergika. Noen mennesker med astma er foreskrevet langsiktige medisiner som skal tas hver dag for å redusere luftveisbetennelse. Disse inkluderer leukotriene modifikatorer, kromolynnatrium og nedocromil, inhalerte kortikosteroider, langtidsvirkende inhalerte beta2-agonister, methylxanthines, orale kortikosteroider, og immun.

Du bør vurdere å få allergivaksinering hvis din astma utløses av allergener som du ikke kan unngå. Dette er også kjent som immunterapi. De er svært nyttig når astma og allergi symptomene oppstår året rundt og kan ikke kontrolleres enkelt med medisin.

Unngå astma utløser

Du må unngå astma utløser. Disse kan inneholde allergener som for eksempel pollen, støvmidd, kakerlakker, mugg og dyr dander; miljøgifter som tobakksrøyk, luftforurensning og andre flyktige organiske stoffer; medisiner som paracetamol og aspirin; kald luft; og mosjon. Helseproblemer kan også utløse astma slik som overvekt eller fedme, obstruktiv søvnapné, sure oppstøt, virus som forkjølelse eller influensa, bihulebetennelse, stress og angst eller depresjon.

Se en astma Specialist

Retningslinjene anbefaler at du bør se en astma spesialist som en allergolog eller pulmonologist, hvis du har astma symptomer hver dag og de fleste netter, om astma begrenser aktiviteten din, hvis du har hatt en livstruende astmaanfall, hvis du gjør ikke oppfyller målene for astma behandling etter tre til seks måneder, eller hvis legen mener at du ikke responderer på behandlingen, hvis du har symptomer som er vanskelig å diagnostisere, hvis du har alvorlig høysnue eller bihulebetennelse som kompliserer astmaen din ledelse eller diagnose, hvis du trenger flere tester for å finne ut om din astma, hvis du trenger mer instruksjon på behandlingsplanen og astma utløser, hvis du kan trenge allergivaksinering, hvis du trenger oral kortikosteroidbehandling (Prednisolon) eller høye doser inhalasjonssteroider, hvis du har tatt orale kortikosteroider mer enn to ganger på ett år for astma, hvis du har oppholdt seg i et sykehus på grunn av astma, og hvis du trenger hjelp til å identifisere astma triggere. Barn opp til 4 bør se en astma spesialist om de har astma symptomer hver dag og 3-4 netter mer i måneden, det samme gjelder eldre barn som har symptomer tre dager eller mer i uken og videre til to netter i måneden.

Hva er farene ved høy kalium i urinen?

Hva er farene ved høy kalium i urinen?


Nyrene normalt filtrere og skille ut overflødig kalium i urinen, og dermed opprettholde riktig kaliumnivå. Farlig høyt kaliumnivå kan eksistere hvis urin prosessen ikke fungerer som den skal.

Identifikasjon

Kalium er både en elektrolytt og et mineral. Det bidrar til å holde mengden av fluid på innsiden og utsiden kroppens celler og elektrolyttbalansen i kroppen. Kalium spiller også en viktig rolle i hvordan nerver og muskler arbeide.

Nyreproblemer

Når det er feil på urin prosess, en tilstand som kalles hyperkalemi, eller hyperpotassemia (høy kalium nivå), kan forekomme. Hvis den ikke behandles raskt, kan dette føre til plutselig død av uregelmessige heatbeats (arytmi).

Foods å unngå

Et høyt inntak av kaliumsalterstatninger er skadelig. Forbruker for mange high-kalium matvarer som avokado, aprikoser, bananer, dadler, nektariner, appelsiner, rosiner, artisjokker, pastinakk, spinat, tomater, yams, hele korn, melasse, muslinger, torsk, kveite, yoghurt og nøtter løfter kaliumnivå . Forbruker for mange kaliumtilskudd frarådes.

Kalium Heiser

Enkelte diuretika kan beholde kalium i kroppen, hvilket fører til hyperkalemi. Varierende hormonnivåer og noen kreft behandlinger kan også heve kaliumnivå.

Symptomer

Symptomer på høye nivåer av kalium inkluderer muskelkramper eller svakhet, kvalme, diaré, hyppig vannlating, dehydrering, lavt blodtrykk, forvirring, irritabilitet, lammelser og endringer i hjerterytmen. Snakk med helsepersonell om eventuelle bekymringer du har om behovet for å teste dine kaliumnivået dersom disse symptomene oppstår.

Fedme behandling ved hjelp jujube

Jujube er en rød oval dato produsert av jujube treet. Jujube trær er innfødt til Kina og jujubes har blitt brukt i tradisjonell kinesisk urtemedisin for mer enn 2500 år. Toning magen chi er en av de mange fordeler knyttet til jujube. Dette gjør det til et gunstig supplement for folk som prøver å bekjempe fedme.

Jujube Fordeler

Jujubes har mye mer å tilby enn en hyggelig fruktig smak. De er også rike på næringsstoffer. Jujubes gi doser av vitaminer A, C og B2 samt kalsium, jern og fosfor. Europeerne har innarbeidet jujube i behandlinger for lunge og nyresykdommer, samt vurdert det en generell tonic for god helse. I tillegg: alderen jujube groper brukes for behandling av magesmerter og sår; jujube rot brukes for å fremme hårvekst og behandling av feber; frukten selv blir brukt for hoste og for å gjøre en tonic som kan tas for irritabilitet; og jujube bladene brukes for behandling av parasitter og tyfoidfeber og for å eliminere overflødig kroppsfett.

Jujube Forms

Hvis du er ute etter jujube kosttilskudd for å legge til kosthold, bør du være i stand til å finne de delene av jujube treet på noen helsekost eller vitamin butikker samt asiatiske markeder. Jujubes selges i tre forskjellige former. Jujube pulver og jujube ekstrakt er ideell for å legge til oppskrifter eller blande inn smoothies, men jujubes kan også kjøpes i en hel, tørket form. Når du kjøper hele jujubes, velger de som er små og har fast, rynkete hud. Andre deler av jujube treet, for eksempel blader og rot, selges separat. For anbefalte fedme behandling, vil du trenge bladene.

Jujube for fedme

Den anbefalte oppskrift for behandling av fedme med jujube er å plassere en håndfull av de jujube bladene i en kopp vann og tillate bladene å suge over natten. Drikk jujube permisjon-tilført vann neste morgen før du har hatt noe annet å spise eller drikke. Fortsett denne rutinen hver natt og dag i minst en måned. Det vil ta dette beløpet av tid til å legge merke til en endring. Jujube Leaves 'toning egenskaper bør tre i kraft, og du bør begynne å merke en mer tonet figur. Dette tonet figuren representerer en økning i muskel og en reduksjon i kroppsfett. Reduksjon av kroppsfett er en nøkkelkomponent i å eliminere fedme.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

Kalium er en av de mineraler som fungerer som en positiv elektrolytt for å opprettholde vannbalansen i kroppen. Vanlige symptomer på kaliummangel er munntørrhet og ekstrem tørste, svakhet, tretthet og muskelkramper. Lave nivåer av kalium i blodet kan være forårsaket av sykdom, dårlig kosthold eller bruk av diuretika, visse hjerte medisiner eller kortikosteroid narkotika. Heldigvis kan symptomer på kaliummangel behandles med hell ved å følge legens anvisninger nøye.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

•  Få det anbefalte daglige inntaket av kalium, som er 2000-3500 mg uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Idrettsutøvere og gravide kvinner kan trenge mer kalium for å forebygge trøtthet og kontrollere blodtrykket. Flere senior voksne også øke kalium i sine dietter for å senke blodtrykket og risikoen for hjerte-og karsykdommer som følge av inntak av for mye salt.

Unngå overdreven bruk av avføringsmidler og aspirin, som kan påvirke balansen av kalium i kroppen forårsaker uregelmessig hjerterytme og muskelsmerter og svakhet. Sunn nivåer av kalium fremme regelmessig hjerterytme og normal muskelsammentrekninger.

Spis mat med høyt kalium, et mineral som finnes i noen mengde i de fleste kjøtt, frukt og grønnsaker. Bananer, yams, sitrusfrukter, aprikos, vannmelon, svisker, rosiner, dadler, og cantaloupe er alle kalium rik mat. Inkludert melk, hele korn, brokkoli, spinat, asparges, potet skins, gulrøtter, laks, sardiner, og melasse i kosten kan bidra til å øke kaliumnivået også. Kroppen skal få nok kalium hvis du spiser en godt balansert kosthold.

Bruk en salt erstatning som inneholder kaliumklorid, men spør legen din først, som salterstatninger kan være farlig for mennesker som har visse medisinske tilstander som diabetes eller nyresykdom. Individer med svekket nyre-funksjonen er i stand til å fjerne overflødig kalium fra legemet. Tilstanden kan ha alvorlige, selv livstruende konsekvenser, mens folk med friske nyrer har som regel ingen problemer med å bli kvitt kroppen av for mye kalium.

behandle symptomer på lavt kalium med OTC narkotika eller reseptbelagte medisiner. Leger anbefaler ikke å ta over-the-counter kaliumtilskudd med mindre pasienter diskutere en riktig dosering på forhånd. Kalium kan bygge opp i kroppen, og ofte folk ta for mye når du prøver å behandle kalium mangler selv. Legen din kan velge å foreskrive en kalium supplement, slik at han kan overvåke kaliumnivået i blodet og se etter eventuelle symptomer på for mye kalium.

Ta alle medisiner som anvist av din lege eller apotek. Spør legen din om andre medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk, som kanskje ikke er så sannsynlig å tømme kroppen for kalium. Diuretika, som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, arbeid ved å hjelpe kroppen i excreting salt og væske. Skiller ut andre viktige næringsstoffer fra kroppen er en vanlig bivirkning.

•  Begrens inntak av alkohol og koffein, som for mye av enten kan føre til elektrolyttforstyrrelser. Alkohol kan også øke bivirkningene av visse medikamenter som er foreskrevet til behandling av lavt kalium.

konsultere legen din for behandling av mulige underliggende medisinske årsaker til kaliummangel. Disse kan omfatte hypertyreose eller en arvelig tilstand som kalles familiær periodisk paralyse, i så fall en person kan lide sporadiske anfall av muskelsvakhet eller lammelser.

Hint

 • Bivirkninger av kaliumtilskudd er diaré, kvalme og oppkast. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og ringe legen din. Forsikre deg om at legen din vet om eventuelle narkotika allergier, nyreproblemer, hjertesykdommer, eller historien om magesår før forskrivning kalium.
 • En diett lav i kalium og høy i natrium kan føre til en økning i blodtrykket. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har kraftig oppkast eller magesmerter, eller svart, tjæreaktig avføring og blod i avføringen mens du tar kaliumtilskudd, da disse symptomene kan være tegn på indre blødninger.

Hvordan å behandle symptomer på akutt nyresvikt

Akutt nyresvikt er en plutselig svikt i nyrene å fungere. Nyrene er viktige for mange kroppsfunksjoner, hvorav den ene er å filtrere avfallsstoffer fra kroppen. Denne type nyrefunksjonen tap oppstår vanligvis med alvorlige symptomer, og kan utvikle seg raskt til en livstruende condition.Causes for akutt nyresvikt kan omfatte hjertesvikt, nyrestein, ulykker med traumer til nyrene, og væske eller elektrolyttforstyrrelser. Lære å identifisere symptomer og få behandling er avgjørende for å forebygge komplikasjoner som kan omfatte støt, kramper, koma og død.

Hvordan å behandle symptomer på akutt nyresvikt

Se etter tegn på redusert urinmengde og økt tørste. Hvis du har økt væskenivå og fortsatt opplever en reduksjon i produksjonen, varsle lege umiddelbart.

Merk hva slags medisiner du tar. Noen medisiner kan påvirke nyrefunksjonen. Hvis du merker en drastisk endring i din evne til å produsere urin, la din lege vet så at medisinering doser kan endres, redusert eller eliminert.

Være på vakt for manglende evne til å urinere tross innsats for å øke væskeinntaket. Besøk en legevakten umiddelbart. Tester for å fastslå blod og urin nivåer samt de som måler nyrefunksjonen vil bli tilbudt. Behandlinger er generelt rettet mot å adressere årsaken til nyrene å fungere skikkelig, så det er viktig å søke behandling ved første tegn på problemer.

se på dine bein, ankler og føtter. Er du opplever plutselige og uvant tegn på hevelse? Dette er forårsaket av væskeretensjon, og er et tegn på at nyrene ikke spyle væske fra kroppen gjennom urinen som de skal. Få føttene opp å bidra til å redusere hevelse og kontakte lege.

Ta oppmerksom! Tidlige tegn på at nyrene ikke fungerer som de skal kanskje ikke lagt merke til av deg selv, men kan ses gjennom blodprøver som bestemmer kreatin, kalium og natrium i blodet.

Hint

 • Alltid ta hensyn til dine daglige urin utgangsnivåer. Gjennomsnittlig mengder urin utgang for friske mennesker bør være rundt to kopper per dag.
 • Venstre ubehandlet, akutt nyresvikt kan føre til sjokk, koma og død. Ikke satt av å besøke legen din eller legevakten hvis du mistenker at noe er galt med kroppen din!

Kalium mangler hos mennesker

Kalium er et viktig næringsstoff og elektrolytt, reguleres av nyrene, som gjør at kritiske cellefunksjoner som nerve sendinger og muskelsammentrekninger. Kalium mangel kan være forårsaket av en høy-salt diett, væsketap eller nyre problemer. Det kan også være en reaksjon på et reseptbelagt legemiddel eller medisinsk behandling. Kronisk lav kalium kan føre til alvorlige problemer som høyt blodtrykk, hjerneslag og osteoporose.

Årsaker

Nyreproblemer, kreft behandlinger og legemiddelinteraksjoner alle kan hemme kroppens evne til å få tilgang inntatt kalium. Mer vanlig, bare spyler væsketap gjennom oppkast, diaré, diuretika eller rikelig svette kalium fra kroppen.

Natrium

Natrium er kalium partner i muliggjør celleaktivitet, og de to næringsstoffer bør være til stede i kroppen i omtrent like mengder. Høy-salt dietter kan forstyrre denne balansen ved å innføre overskytende natrium inn i kroppen.

Problemer

Fordi kalium reguleres av nyrene, nyreproblemer og kalium mangler ofte opptrer sammen. Lav kalium kan påvirke funksjonene til hjertemuskelen, som fører til høyt blodtrykk og hjerneslag. Kronisk lav kalium kan føre til osteoporose og påvirker hukommelse og tenkning ferdigheter.

Advarsler

Lav kalium kan føre til hjertebank, muskelsvakhet, magekramper og tretthet. Selv om disse individuelle symptomer kan virke mild, kan oppleve dem sammen signalisere et alvorlig problem.

Kosttilskudd

Hvis du er på noen form for reseptbelagte stoffet, ta kontakt med legen din før du tar en kalium supplement, fordi for mye kalium kan skade nyrene.

Diet

Usaltet nøtter, lav-natrium tomat juice og pasta saus, melk, yoghurt, sitrusfrukter, poteter og bananer er gode kilder til kalium. Elektrolytt-forbedret drikker kan erstatte kalium utskilles under væsketap.

Tegn på lavt kalium

Cellene i muskler og nervesystemet trenger kalium til å fungere normalt. Blodprøver blir brukt til å kontrollere kaliumnivå. En lav kalium avlesning er kjent som hypokalemi. Ifølge Mayo Clinic, er en normal lesing 3.6 til 4.8 milliekvivalenter per liter (mmol / L). Nivåer lavere enn 2,5 mmol / L kreve umiddelbar medisinsk behandling, men nivåer som er for høy kan også føre til medisinske problemer.

Svakhet

I henhold til stoffet trakter Merck & Co, Inc., kan lave nivåer av kalium føre til at du generelt føler svak. Prikkende følelse i hender og føtter kan også være et tegn på hypokalemi og bety en svekkelse av nervesystemet.

Fatigue

The Mayo Clinic rapporterer at personer med lave nivåer av kalium ofte blir lei lett og har mindre energi.

Muskelkramper

Like lav kalium kan føre til muskelsvakhet, sier Penn State Milton S. Hershey Medical Center at det kan også føre til at musklene til krampe, nappe eller bli midlertidig lammet. Farlig lavt nivå av kalium kan lede til lammelse av lungene og puste muskler, som må behandles øyeblikkelig ved å pumpe kalium inn i kroppen gjennom en IV.

Forstoppelse

I henhold til Merck & Co, kalium utløser normalt irritasjon i fordøyelsessystemet, noe som fører til regelmessig avføring. Diaré, derimot, kan spyle for mye kalium fra systemet, som fører til etterfølgende forstoppelse med begrenset eller vanskelige avføring. Voksne og barn med uregelmessig avføring kan være viser tegn på hypokalemi.

Arytmier

Ifølge Penn State Milton S. Hershey Medical Center, kan hjertet bli negativt påvirket av lave nivåer av kalium, siden kaliumnivå direkte påvirke muskelfunksjoner. Dette kan føre til livstruende tilstander.

Hjertebank (når hjertet slår raskt) eller unormale mishandling av hjertet er kjent som arytmier. En lege kan bestille et elektrokardiogram, eller EKG, som skal utføres for å måle den elektriske aktiviteten i hjertet hvis en av disse situasjonene oppstår.

Hyppig vannlating

Merck & Co Inc. sier at hyppig vannlating er ofte et symptom på et lavt kaliumnivå, og kan også føre til at kaliumnivå for å slippe.

Alvorlighetsgrad av symptomer

Symptomer på lavt kalium kan variere fra mild til alvorlig. Ifølge Penn State Milton S. Hershey Medical Center, kan overdreven svetting fra å spille sport eller trening føre til et fall i kaliumnivå og følelsen av trøtthet. Sportsdrikker kan bidra til å fornye en følelse av energi ved etterfylling av kalium og andre elektrolytter tapt fra systemet. Senterpartiet sier at mer alvorlige symptomer, som hjertebank og muskelsvakhet, kan få hjertet til å stoppe. I slike situasjoner må legene gi kalium til pasienten gjennom en IV.

Det er viktig å gjenkjenne tegn på et lavt kaliumnivå og besøke en lege for å få nivået sjekket ved symptomer. Selv om over-the-counter kaliumtilskudd er en vanlig behandling, ikke ta dem uten først å konsultere lege.

Hvordan behandle en dårlig Sinus Infrection

Bihulebetennelse, medisinsk kjent som bihulebetennelse, oppstår når bihulene produsere overflødig slim som gjør det mulig for bakterier å vokse. Noen bihulebetennelse kreve behandling med antibiotika eller kirurgi. Mildere infeksjoner kan behandles ved hjelp av naturlige urter.

Bruksanvisning

Apple Cider Eddik Magic Water

•  Hell ½ kopp vann og ½ kopp eple cider eddik i kaffe krus. Mikrobølgeovn på høy temperaturinnstilling i ett minutt.

Rør vann og eple cider eddik i ca ett minutt å blande ingredienser. Apple cider eddik inneholder høye nivåer av kalium som reduserer kroppens evne til å produsere slim.

Drikk eple cider eddik vann to ganger daglig, om morgenen og om kvelden.

Steam Therapy

Hell 3 kopper vann i stor gryte. Varm opp vannet på komfyren inntil vannet har nådd en rullende koke. Ta vannet av ovnen, med en gryteklut, og sette den på et varmebestandig underlag.

Stå over gryte med varmt vann. Dekk hodet og potten med et håndkle for å felle den damp som stråler fra varmt vann. (La vannet avkjøles litt først, slik at du ikke brenner ansiktet.)

6. Pust damp fra varmt vann i ca 10 minutter. Innånding av damp damp tynner ut slimet fanget i bihulene, slik at slimet til å renne gjennom halsen eller nesegangene.

Sluke Hvitløk

Slice et hvitløksfedd i tre lunter.

Spis de tre hvitløksfedd lunter etterfulgt av en 8-unse glass vann. Hvitløk er et naturlig antibiotikum som inneholder allicin, som kan fremme produksjon av smitte-kampene celler.

Konsumere en fedd hvitløk daglig i en uke.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke ønsker å spise rå hvitløk alene, hogge et fedd i flere biter og legg den i en salat. Du kan også kjøpe hvitløk kosttilskudd på ditt apotek eller helsekostbutikk. Men ikke bruke kokt hvitløk; når hvitløk er kokt, er allicin ikke lenger er effektive.
 • Hvis bihulebetennelse blir verre eller er ledsaget av feber, bør du kontakte legen din for å unngå alvorlige komplikasjoner. Ha alltid skarpe gjenstander som kniver unna barn. Hvis du spiser hvitløk forårsaker fordøyelsesproblemer eller allergier, stopp. Og ikke følger hvitløk diett for mer enn en uke.

Fakta om høy Kalium

Et høyt nivå av kalium i blodet er kjent som hyperkalemia. Det er normalt en mild tilstand som lett kan behandles, selv om alvorlige tilfeller er potensielt dødelig. Hyperkalemi er asymptomatisk til kaliumnivået er ganske høyt.

Normal Range

Konsentrasjonen av kalium i blodet er normalt mellom 3,5 til 5,0 milliekvivalenter per liter (mekv / l). Hyperkalemi er vanligvis definert som en hvilken som helst konsentrasjon av kalium som er større enn 5,0 mEq / L.

Symptomer

Symptomene på hyperkalemia vanligvis ikke vises før kaliumnivået overstiger 6,0 mmol / L. Typiske symptomer er tretthet, muskelsvakhet, kvalme og prikking.

Årsaker

Hyperkalemi er ofte forårsaket av nyredysfunksjon, som i glomerulonefritt (en betennelse i små strukturer inne i nyrene), og lupus nefritt (hvor immunsystemet forårsaker sykdommen lupus nyrebetennelse). Det kan også skyldes en hindring i urinveiene, som hindrer urinering.

Behandling

Milde tilfeller av hyperkalemi kan behandles ved administrering av diuretika for å øke tap av kalium i urinen. Mer alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs glukose, som oppfordrer kalium i blodet til å flytte inn i kroppens celler.

Forebygging

Pasienter med en tendens til hyperkalemi må kanskje redusere sitt inntak av mat med høyt kalium og unngå visse medisiner, for eksempel ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs).

Dead Sea Mud sykdom behandling

Dødehavet er verdenskjent som et sted å søke helse og velvære. De sjeldne tilstander tilstede ved Dødehavet har vist seg å helbrede plager i huden og leddene samtidig som det gir mental forfriskninger og foryngelse. Det er ikke mulig for alle å ta turen til Dødehavet, men du kan kjøpe den mineralrike gjørmen og vann online.

Dødehavet

Dødehavet ligger i Judea-ørkenen mellom nasjoner Israel og Jordan. Det ligger 400 meter under havoverflaten og har bare en elv som renner ut i det: Jordan-elven. Jordanelven er lei av mineralrike kilder og bærer disse mineralene til Dødehavet. Dødehavet er en terminal innsjø, noe som betyr at vann forlater den, riktignok via fordampning. Dette sikrer at Dødehavet er den mest saltholdig vann i verden, har mellom 20 og 30 ganger mer salt enn havet. Atmosfæren over Dødehavet inneholder større mengder av oksygen, samt et ekstra beskyttende lag mot Suna € ™ s stråler.

Dead Sea Mud

Dødehavet gjørme er den alluviale sedimenter som omgir bredden av vannet. I dette slammet ligger alle de nødvendige mineraler for hydratisert hud: brom, kalsium, kalium og magnesium; Dødehavet har den høyeste konsentrasjonen av brom i verden. Gjørma, som er mørk brun til svart i fargen, er også en utmerket leder av varme fordi den inneholder mange lag av leire fra det omkringliggende landskapet. Leiren gjør også gjørme ekstremt elastisk. Dødehavet slam er mest effektive ved behandling av tilstander i huden, og leddene.

Hudproblemer

Den første hud tilstand som skal behandles ved Dødehavet i moderne tid var psoriasis i 1958. De røde, skjellende flekker i huden som er karakteristiske for psoriasis forsvinne helt i noen tilfeller, men i det minste kløe er lettet med bad og mudpacks . Dødehavet slammet er også effektive for behandling av eksem, akne, atopisk dermatitt, vitiligo og mycosis fungoides. Ifølge the Dead Sea Research Center, stimulerer gjørme blodsirkulasjonen, bistår i helbredelse av sår og renser huden fjerner skitt, bakterier og giftstoffer.

Felles betingelser

Fordi Dødehavet gjørme leder varme, gjørme pakker effektivt lindre leddsmerter, inkludert revmatisme, fibromyalgi, senebetennelse, bursitt og alle former for leddgikt som artrose, revmatoid artritt og juvenil revmatoid artritt. Gjørma har smertestillende egenskaper, men er mest effektive når de brukes i kombinasjon med medisinsk massasje.

Betraktninger

Kommersielt solgte kosmetiske produkter inneholder ofte giftige elementer som tas opp av huden og havner i blodbanen, og på grunn av nylige potash gruvedrift rundt elven Jordan, forbrukerne har reist bekymringer om Dødehavet gjørme. Åtte giftige elementer har blitt funnet og samlet inn fra Dødehavsregionen, spørre testing av 16 kosmetiske produkter som inneholder Dødehavet gjørme. Produktene har blitt funnet å være trygg for forbrukerne.

Kalium Jod bruksområder

Kalium Jod bruksområder


Finnes i mange matvarer, er jod et naturlig forekommende element som er avgjørende for god helse og sykdomsforebygging. Mange steder i verden har lave jod nivåer i jord, og avlinger som trekker jod fra jorden er derfor mangelfull i den uunnværlige næringsstoffer. I de fleste utviklede land, er jod lagt til dyrefôr og bordsalt for å hindre mangel. Selges i en rekke forskjellige butikker, er ofte kombinert med jod kalium. "Strong jod," heter kaliumjodid, er tilgjengelig på resept bare.

Vannrensing

Tilsetning av jod vil drepe bakterier og parasitter som infiserer potensielt forurenset vann, selv om det legger en ubehagelig smak til vannet. De fleste backpackere er kjent med prepackaged jod vannbehandling pellets og tabletter.

Infeksjon behandling eller forebygging

Jod er mest brukt til å desinfisere huden sår. I motsetning til alkohol, ikke jod ikke svi dårlig og er en sterkere desinfeksjonsmiddel, noe som er grunnen til at sykehusene bruker jod (eller Betadine eller providone, som begge er kjemiske varianter av jod) å sterilisere hud før operasjoner eller prosedyrer som krever å trenge inn i huden . Jod blir også brukt til å behandle akne, og en providone-jod-løsning blir mye brukt til å behandle bakterielle konjunktivitt. I tillegg er noen mennesker legger ca 10 dråper jod i vann eller juice og drikke det før du flyr for å hindre at rennende nese som så ofte resultater fra flytrafikken, noen ganger kalt "flyselskapet bihulebetennelse." Blære infeksjoner kan behandles ved å drikke 10 til 15 dråper jod i vannet hver tredje til fjerde time før infeksjonen går, men hvis dette ikke hjelper i løpet av to dager er det best å søke medisinsk hjelp.

Bruk av kaliumjodid ("Strong Jod")

Den mest vanlige bruken av kaliumjodid er å behandle problemene med skjoldbruskkjertelen. En mangel av kosttilskudd jod kan føre til en overaktiv skjoldbruskkjertel, noe som ofte resulterer i gikt. I tillegg er kaliumjodid brukt for å beskytte skjoldbruskkjertelen fra virkningene av stråling forgiftning. I tilfelle av stråling forgiftning fra en atomreaktorulykke, en "skitten bombe" eller radioaktivt nedfall, er kaliumiodid sterkt indikert.

Hvordan til å behandle multippel sklerose synstap

Hvordan til å behandle multippel sklerose synstap


Synsproblemer påvirker et flertall av personer med multippel sklerose (MS), men det er sjelden at en pasient lider av fullstendig blindhet på grunn av symptomer på MS. Synsproblemer kan behandles ved hjelp av en lege. De kan også bli administrert hjemme ved å forberede dine omgivelser for lettere å leve.

Hvordan til å behandle multippel sklerose synstap

Hvil øynene regelmessig gjennom hele dagen. Ta 15 minutter for hver time for å hvile øynene. Hold styr om dette hjelper dine synsproblemer og la legen få vite.

Bruk en øyelapp hvis legen mener det kan hjelpe doble synsproblemer.
Dobbelt syn kan korrigeres, eller i det minste gjort mye bedre, med hjelp av en øyelapp.

Ordne levekår som passer dine behov, uten å komme i veien. Eliminere skarpe hjørner og objekter du kan snuble over som tepper. Få hjelp fra venner eller familie i å gjøre hjemmet ditt mer svaksynt vennlig.

Outline dører, trapper og elektriske brytere med tape eller markører for å gjøre dem lettere å se. Bruk lyse bånd som skiller seg ut visuelt, eller prøve teksturerte bånd som er lett følte.

Abonner på store tekst magasiner og aviser. Spør venner og familie til å hjelpe ved å skrive brev i større print.

Sett lysene i ditt hjem. Sett i lys som fokuserer på de punktene du trenger dem til i stedet for generell overhead belysning.

Hint

 • Fortell folk at du ikke kan se godt. De er mer forståelse og hjelpsomme når du ellers kan bare virke usosial eller uvillig til å delta i aktiviteter.
 • Hvil øynene og fortsatt nyte bøker ved å lytte til bøker på bånd.
 • Få en telefon med store tall som du kan se og pre-program nødnumre i tilfelle du trenger dem.
 • Bruk såpe på et tau eller en svamp knyttet til dusjhodet i dusjen. Dette vil eliminere problemet med å se det når det uunngåelig faller på gulvet.
 • Ikke selv diagnostisere. Se legen din hvis det oppstår synsproblemer.
 • Ikke gjør det selv. Spør lege, venner og familie om hjelp.
 • Unngå å bruke varme apparater som du ikke kan se godt. Bruk en mikrobølgeovn oftere enn en varm, mørk ovn som kan være vanskelig å se inni.

Kan multippel sklerose behandles med diett?

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som påvirker sentralnerve-systemet, som består av hjernen, ryggmargen, og de optiske nerver. Multippel sklerose rammer kvinner dobbelt så ofte som menn. Den eksakte årsaken til MS er ukjent. MS er vanligvis diagnostisert i tidlig voksen alder, og de fleste tilfeller er diagnostisert i alderen mellom 20 og 50. Men MS kan også oppstå i ungdomsårene eller tidlig barndom. Det finnes behandlinger tilgjengelig, men det er ingen kur for MS.

Fakta

Hjernen og ryggmargen er i hovedsak laget av nerveceller, eller nerveceller. Neuroner består av en celle organ, som mottar impulser fra andre nerveceller, og som gir impulser, og en axon, som bærer de impulser til andre nerveceller.
Mange nevroner har en substans som kalles myelin på sine axoner. Myelinet som omgir deres aksoner kalles en myelin slire. Immunsystemet av en person som har MS angriper myelin hylser på nevroner, ødelegge områder av myelin og produsere arr eller plakk, som også kalles Screlose. Arrvev er permanent, og ødelagte nerveceller kan ikke repareres.

Behandlinger

Mens det er ingen kur for MS, det finnes behandlinger tilgjengelig. Noen behandlinger for MS kan endre utviklingen av sykdommen. Det er også behandlinger for forverring av MS, eller for symptomene, slik som blærekontrollproblemer og smerte. Rehabiliteringsprogrammer, for eksempel fysisk eller ergoterapi, kan forbedre balanse og bevegelighet for MS-syke.
Komplementær og alternativ medisin behandlinger finnes også alternativer for MS-syke. Noen eksempler på komplementære behandlinger er yoga, akupunktur, biofeedback, stress management teknikker og spesielle dietter.

Dietter

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, det er noen bevis på at en diett lav på mettet fett og høy i Omega 3 og Omega 6 fettsyrer kan være fordelaktig for noen MS-syke. Forskning tyder på at Omega 3 fettsyrer kan redusere betennelse, noe som er årsaken til mange symptomer hos MS. Noen nyere forskning tyder på at vitamin D kan ha noen fordel for immunforsvaret.
Roy L. Swank, MD, utviklet PhD en populær diett for MS-syke. Den Swank Diet anbefaler ingen rødt kjøtt for det første året og svært begrenset rødt kjøtt forbruk etter det. Dietten alvorlig grenser mettet fett og begrenser umettet fett inntaket, anbefaler høyt inntak av hele korn, frukt og grønnsaker, og anbefaler kun magre meieriprodukter og begrenset inntak av bearbeidet mat. Dietten anbefaler også daglige tilskudd av tran. Den Swank Diet ekko mange av de retningslinjer som CDC og MSDA anbefaler for å spise sunt, og tran er høy i Omega 3-fettsyrer. Den Swank MS Foundation forsker på effekten av denne dietten for MS-syke, men lite forskning er gjort av eksperter som ikke er tilknyttet den Swank MS Foundation. Skrev Dr. Swank "The Multiple Sclerosis Diet Book" med medforfatter Barbara Brewer Dugan, som inkluderer oppskrifter fra kostholdet plan (se lenke til Swank Diet nettstedet i Resources).
Montel Williams, en kjendis og tidligere talkshowvert som lider av MS, bruker en diett høy i hele frukter og grønnsaker. Han mener at denne dietten, sammen med regelmessig trening og avslapping, har bidratt til å redusere sine MS-symptomer, forbedre sin livskvalitet og eliminere hans behov for antidepressiva. Williams bruker en juicer å lage grønnsaksjuice han drikker daglig, og hans bok "Living Well: 21 dager til å transformere ditt liv, Supercharge din helse og Feel Spectacular," co-skrevet med William Doyle, inkluderer oppskrifter fra sin diett plan. Du kan lære mer om Williams fundament på montelms.org.

Betraktninger

Det er mange spesielle dietter beskrevet på ulike nettsteder som hevder å behandle eller kurere MS, men det er lite eller ingen vitenskapelige bevis på at noen av dem faktisk kan påvirke kursen eller symptomer på sykdommen. MS spesialister anbefaler det samme velbalansert lav-fett, høyt fiber diett som CDC anbefaler for den generelle befolkningen.
Når en person med MS vurderer å prøve en alternativ behandling, for eksempel en spesiell diett, anbefaler National Multiple Sclerosis Society følgende betraktninger. Først vurdere behandling ved å spørre hva behandlingen innebærer, hvordan og hvorfor det er ment å fungere, hvor effektivt det er, hva risikoen er, og hvor mye det vil koste. Sekund, forteller legen din om noen behandling du vurderer og noe du tar, inkludert vitaminer, kosttilskudd og over-the-counter medisiner. Det er viktig å ikke gi opp tradisjonell terapi, fordi disse terapi har blitt undersøkt klinisk og godkjent av FDA for behandling av MS, mens alternativ behandling ikke har. Det er best å bruke alternative terapier som et supplement til, i stedet for i stedet for tradisjonelle behandling. The National Multiple Sclerosis Society anbefaler også at du dokumentere din erfaring, slik at du kan bestemme om du tror en diett eller annen alternativ behandling er nyttig for deg.

Advarsel

Noen dietter som hevder å hjelpe MS-syke anbefaler potensielt giftige høye doser av vitaminer og faktisk kan være farlig; Legen din kan hjelpe deg å sørge for at du ikke øver noen behandlinger som kan skade deg.

Hjelp til å betale for medisinsk behandling hvis du har MS

Multippel sklerose (MS) er en sykdom i sentralnervesystemet som kan føre til alvorlige komplikasjoner som kommunikasjon mellom hjernen og andre deler av kroppen blir forstyrret. Ifølge en studie publisert i tidsskriftet Multiple Sclerosis, den totale levetidskostnadene per person med med multippel sklerose beløper seg til omtrent $ 2,2 millioner. Fordi behandling av multippel sklerose er så kostbart, å finne kilder å betale for behandlingen er kritisk.

National Multiple Sclerosis Society

The National Multiple Sclerosis Society har mer enn 60 kapitler som ligger rundt om i USA. Hvert kapittel varierer, men de fleste gir noen form for direkte økonomisk bistand. Andre vil arbeide for å koble enkeltpersoner til eksisterende fellesskapets ressurser. For å finne et kapittel, kan du besøke nettstedet til National Multiple Sclerosis Society.

The National Multiple Sclerosis Society er også aktiv i å finne en kur for multippel sklerose. I 2009, Society forpliktet $ 9,200,000 å lansere 26 forskningsprosjekter.

Multiple Sclerosis Foundation

Multiple Sclerosis Foundation (MSF) er en tjeneste-basert, non-profit organisasjon basert i Fort Lauderdale, Florida. Leger Uten Grenser yter tjenester til inntekts kvalifiserte personer rammet av multippel sklerose. Disse tjenestene omfatter hjemmetjenesten tilskudd til lys housekeeping, måltid forberedelse, transport og avlastning. De omfatter også engangskrisehjelp for regninger som er nødvendige for pasientens sikkerhet, og tilgang til et bredt spekter av mobilitet og sikkerhet hjelpemidler gratis.

NORD Patient Assistance Program

National Organization for sjeldne diagnoser (NORD) gir midler for personer med inntekt er for høy til å kvalifisere for Medicaid, men for lav til å betale for sine foreskrevne medisiner. Du kan søke om midler ved å fylle ut et skjema tilgjengelig gjennom nettsiden deres.

Clinical Trials

Enkeltpersoner kan motta gratis eller rimelige behandling ved å delta i kliniske studier med eksperimentelle behandlingsformer. The National Multiple Sclerosis Society har en søkbar database med kliniske studier for tiden søker deltakere.

Pediatric migrene behandling narkotika

Pediatric migrene behandling narkotika


Omtrent 10 prosent av barn lider av migrene. Den migrene kan være forbundet med synsforstyrrelser og / eller kvalme. Migrene er ikke bare en voksen tilstand. Mange barn som lider av disse uutholdelig hodepine trenger medisiner for å kontrollere hyppigheten og alvorlighetsgraden av dem. Heldigvis finnes det flere medikamenter som kan være nyttig i behandling av migrene.

Typer narkotika

I oktober 2003 utgaven av The Journal of Family Practice, Heather Spry, MD, Todd McDiarmid, MD, og ​​Jill Mayer, MLIS, rapporterer at propranolol, valproinsyre og amitriptylin er effektive reseptbelagte medisiner som kan brukes i behandling av pediatrisk migrene . Cyproheptadine er ofte brukt av mange leger som et forebyggende. Men Spry, McDiarmid og Mayer foreslår at amitriptylin og propranolol er mer effektive. Imitrex er også en vanlig foreskrevet medisiner for behandling ved utbruddet av hodepine.

Når skal du bruke Medisinering

Hvis et barn er å ha alvorlige og hyppige hodepine, kan da reseptbelagte medisiner være nødvendig. Medisiner kan være foreskrevet og kan gis til bruk ved utbruddet av hodepine og å ta på daglig basis som et forebyggende. Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at valproinsyre har vist en 50 prosent forbedring med migrene symptomer.

Funksjon

Reseptbelagte legemidler som brukes til behandling pediatriske migrene brukes på to måter. Når en migrene har startet en medisin kan gis og redusere hodepine og stoppe det før det blir verre. Medisiner kan også gis som preventives. Disse forebyggende medisiner redusere hyppigheten av migrene. Begge medikamentene virker sammen for å hjelpe barnet leve et liv uten å leve i frykt for disse hodepine.

Bivirkninger

I oktober 2003 utgaven av Journal of Family Practice, Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at propranolol er medisiner som har færrest bivirkninger tett fulgt av amitriptylin. Noen barn rapporterer å ha noen døsighet når du tar preventatives, men dette kan løses ved å ha barnet ta medisiner ved sengetid. Hvis søvnighet oppstår når du tar et medikament som Imitrex som er gitt ved utbruddet av medisinen, la barnet ha en periode med hvile er vanligvis svært nyttig.

Fordeler

Behandle et barn som lider av hyppige migrene med en reseptbelagte medisiner er svært gunstig. Barn som lider av vanlige og tilbakevendende migrene har faktisk en reduksjon i antallet av de lider av hodepine. Dette gagner barnet ved å gi dem et mer normalt og smerte-fritt liv. Barnet og familien trenger ikke å leve i frykt for en av disse hodepine oppstår.

Om Høy Kalium

Høye nivåer av kalium i blodet er en tilstand også kjent som hyperkalemi. Det kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Kalium er normalt finnes inne i cellene, men kan bevege seg inn i blodet og bygge opp til toksiske mengder, til slutt får hjertet til å stoppe. Det er en elektrolytt kroppen trenger for riktig funksjon, spesielt av muskler og nervesystemet, men en ubalanse kan skade nyrer og hjerte.

Årsaker

Høy kaliumnivå i blodet er i hovedsak et resultat av problemer med nyrene, som opprettholder balansen av kalium. Disse problemene kan være et resultat av akutt eller kronisk nyresvikt, diabetes, glomerulo- eller lupus- nefritt, eller urinveisproblemer. Traumatisk vevsskade, gastrointestinal blødning, stor infeksjon eller rask protein sammenbrudd kan også forårsake celler til å plutselig slippe kalium i blodet. Medisiner som påvirker kalium metabolisme inkluderer ACE-hemmere, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, kaliumsparende diuretika, Angiotensin II-reseptorblokkere, og kaliumtilskudd.

Effekter

Virkningene av den høye nivåer av kalium kan ikke bli følt før de når farlige nivåer. Disse effektene kan være kvalme, ujevn hjerterytme, svak puls, muskelsvakhet, besvimelse, tretthet, svimmelhet og prikking i fingre, tær og tunge. Hvis venstre ubehandlet kan det føre til kramper, kramper, lammelser og kan få hjertet til å stoppe.

Behandlinger

Behandling av høyt kalium må være på et sykehus, og vil omfatte bruken av insulin, glukose, beta agonister eller natriumbikarbonat som fremmer bevegelsen av kalium tilbake inn i cellene. Diuretika kan gis for å hjelpe skille ut overflødig kalium. Hvis nyrene kompromitteres, kan dialyse være nødvendig å filtrere differanse kalium fra blodet. Langvarig behandling vil omfatte kutte ut mat med høyt kalium som bananer, poteter eller laks. Medisiner kan redusere kaliumnivået i blodet. Medisiner som kan føre til økt kaliumnivå som ACE-hemmere, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og diuretika som Aldactone, Bactrim eller Dyrenium vil bli avviklet.

Betraktninger

Høy kalium kan være vanskelig å diagnostisere fordi det ikke kan være noen eller ingen symptomer. En blodprøve kan svikte dersom de røde blodceller i blodprøven ruptur under eller etter å trekke prøven. Ekstra forsiktighet bør tas med prøven hvis hyperkalemia er mistenkt, som tiden for diagnose kan være kort.

Advarsel

Alvorlig høyt kaliumnivå kan få hjertet til å stoppe så ta kontakt med lege eller sykehus umiddelbart hvis du opplever noen av symptomene, spesielt hvis du har nyreproblemer.

Primær pulmonal hypertensjon Behandling

Pulmonal hypertensjon er en hjertetilstand i hvilken de pulmonære arterier opprettholde høyere enn normalt trykk. Denne lidelsen er delt inn i to kategorier: primær og sekundær pulmonal hypertensjon. Sekundær pulmonal hypertensjon oppstår når den ekstra arterietrykk kan forklares ved en sekundær årsak, slik som emfysem eller blodpropp. Primær pulmonal hypertensjon (PPH), sjeldnere form, oppstår når ingen sekundær årsak kan være funnet. Mens ingen kur finnes for denne tilstanden, kan behandlingstilbud bedre livskvalitet og ta opp noen av symptomene.

Konsekvenser

Lungene arteriene pumpe blod fra høyre ventrikkel i hjertet å plukke opp oksygen fra lungene. Hvis trykket i denne veien er for høy, kan det oppstå alvorlige konsekvenser. Den ekstra press gjør det vanskeligere for hjertet å pumpe blodet gjennom lungene arteriene. Dette fører til at musklene i høyre hjerte for å forstørre. En forstørret hjerte er en alvorlig medisinsk tilstand som kan føre til væskeopphopning i kroppsvev, så vel hjertesvikt og død. Dødsfall er mer vanlig i primær pulmonal hypertensjon enn den sekundære formen fordi den underliggende årsaken er ukjent. PPH er også mer aggressiv form av sykdommen utvikler seg raskt og ofte påvirker unge mennesker.

Behandling: dilatasjon

På grunn av sin mystiske opprinnelse, er primær pulmonal hypertensjon vanskelig å behandle. Primær pulmonal hypertensjon krever avansert behandling ved hjelp av legemidler som Utvid lungene arteriene. Ved å utvide disse banene, er trykket redusert og sirkulasjon kan flyte lettere. Noen dilatory legemidler som brukes til å behandle denne lidelsen omfatter epoprostenol, Tracleer, Remodulin, Ventavis og Revatio.

Behandle symptomene

Din lege kan også foreskrive kosttilskudd for å øke oksygenopptaket og diuretika å stimulere vannlating. Disse behandlinger ikke rettet mot årsaken til pulmonal hypertensjon, men snarere ta opp de ubehagelige symptomer på tilstanden. De mest fremtredende symptomer inkluderer kortpustethet, hoste og trøtthet.

Gene Therapy

En spennende ny mulighet har dukket opp i feltet av PPH forskning, da genet som forårsaker familiær PPH har blitt oppdaget. Når PPH er tilstede langs en familie linje, er det forårsaket av en mutasjon i et gen merket BMPR2. Oppdage genet ansvarlig er et viktig gjennombrudd, da det kan føre til genterapi i fremtiden. Dette ville innebære å redigere den genetiske mekanisme for å forhindre angrep av sykdommen.

Unormale nivåer av kalsium, kalium eller natrium

Unormale nivåer av kalsium, kalium og / eller natrium har en rekke symptomer, årsaker og behandlinger. Deres unormale nivåer er ofte på grunn av organfeil eller medisiner. Bytt til en vanlig diett er en delvis behandling for hyperkalsemi og hyperkalemi. Imidlertid er mer invasive prosedyrer er nødvendig for enkelte tilfeller. For alle mineraler, normale nivåer er mest ønskelig.

Hyperkalsemi

Ifølge Cleveland Clinic, unormalt høye nivåer av kalsium, eller hyperkalsemi, har flere årsaker, inkludert hyperparatyreoidisme, kronisk og akutt nyresvikt, vitamin D forgiftning, Tiazider og medfødt laktasemangel. Symptomer inkluderer depresjon, hodepine, polyuri, forstoppelse, og brudd. Behandling av hyperkalsemi avhenger av årsaken. Hvis det er hyperparathyroidisme, da behandlingen er fjerning av unormale parathyroid vev. Hyperkalsemi pasienter bør ikke tillate kalsium i kosten.

Hypokalsemi

Ifølge Cleveland Clinic, unormalt lave nivåer av kalsium, eller hypokalsemi, har flere årsaker, inkludert hypoparathyroidism, vitamin D-mangel, hyperfosfatemi fra nyresvikt eller tumorlyse og kjemoterapi. Symptomer kan inkludere beslag, demens, muskelstivhet, hypotensjon og andre. Hypokalsemi kan medføre flere betydelige problemer, og derfor behandling av det er viktig. Den første behandlingen innbefatter å motta kalsium intravenøst. Etterfølgende hjemme behandling omfatter kalsium og vitamin D piller. Hvis den underliggende årsaken til hypokalsemi er mulig å behandle, så leger bør behandle det også.

Hyperkalemi

Ifølge Medline Plus, årsaker til høyt kaliumnivå, eller hyperkalemi, er akutt eller kronisk nyresvikt, noen medisiner, binyresvikt eller alkoholisme. Hyperkalemi kan føre til flere problemer, blant annet muskeltretthet, generell svakhet, lammelse, hjertearytmier og kvalme. Hvis diagnostisert med hyperkalemi, omfatter behandling for å redusere pasientens kalium inntak og potensiell dialyse. Det finnes også medisiner som kan hjelpe kroppen din til å skille ut ekstra kalium. Den beste behandlingen for å redusere kaliumnivået behandle årsaken.

Hypokalemi

Hypokalemi er unormalt lave nivåer av kalium. Ifølge Medline Plus, årsaker til hypokalemi inkluderer noen medisiner, diaré, nyresykdommer, spiseforstyrrelser og overdreven svetting. Hjertearytmier, forstoppelse, tretthet, muskelsvakhet og lammelser er symptomer på hypokalemi. For mindre saker, grunnleggende behandling av hypokalemi omfatter muntlige kaliumtilskudd. Bruken av intravenøs kalium er reservert for mer alvorlige tilfeller. Hvis hypokalemi er forårsaket av store mengder skjoldbrusk hormon, deretter behandling er rettet mot å redusere det overskytende av skjoldbruskkjertelen hormon.

Unormale natrium nivåer

Ifølge Medline Plus, årsaker til høyt natrium nivåer er stort væsketap fra «svette, diaré, bruk av diuretika, eller forbrenninger." Andre årsaker er diabetes, lave vasopressin-nivå, hyperaldosteronisme, Cushing syndrom eller en feil kosthold. Årsaker til lav natrium nivåer inkluderer dehydrering, oppkast, diaré, overdiuresis, ketonuria, høy vasopressin-nivå, hypotyreose, Addisons sykdom, eller hjertesvikt. Behandling for unormale natriumnivåer omfatter dietter med den passende mengde natrium, så vel som behandling for enhver underliggende årsak til de unormale nivåer.