Digidexo.com

nasonex slimhinneavsvellende

Er Nasonex trygt for barn?

Nasonex er en nesespray tilgjengelig på resept bare. Den brukes til å behandle nasal symptomer assosiert med sesongbundet og helårlig allergisk rhinitt. Nye Food and Drug Administration (FDA) tester fastslått at Nasonex spray er trygt for barn så unge som tre år.

Hva er Nasonex

Nasonex er et kortikosteroid som brukes til å behandle allergier. Det generiske navn er mometasonfuroatmonohydrat.

Hvem gjør Nasonex

Schering Plough eier patentet og rettighetene til å distribuere Nasonex nesespray.

Historie

Nasonex spray ble opprinnelig gitt FDA-godkjenning for voksne og barn i alderen 12 og oppover. I 1999 FDA kliniske studier viste at Nasonex 50 mcg spray er trygt for barn så unge som tre år gammel.

Bivirkninger

En mulig bivirkning av den pediatriske bruk av kortikosteroider som Nasonex er bremset eller redusert vekst. Foreldre bekymret for dette problemet bør rådføre seg med barnelege for å se om det er nødvendig å overvåke sine barns vekst fremgang.

Anbefalt dosering

Standarden daglig pediatrisk dosering for barn mellom 3 og 11 er én 50 mcg spray i hvert nesebor. Barnets lege vil gi deg råd om riktig dosering for barnet ditt.

Hvorfor Slimhinneavsvellende Inhalers Burn?

Hvorfor Slimhinneavsvellende Inhalers Burn?


Slimhinneavsvellende inhalatorer er generelt nyttig for midlertidig lindring av tette bihuler, selv om de inneholder ingredienser som kan forårsake ubehag, slik som brennende eller stikkende. Mange inhalatorer kan kjøpes over disk. Hvis du kjøper en av disse, bør du ikke dele den med andre mennesker, siden du kan ytterligere spre sykdom.

Kamfer

Kamfer olje utvinnes fra bladene av en kamfer treet. Denne oljen brukes i en rekke medisiner som behandler slike øvre luftveisproblemer som lunger og hoste. Når oljen eller damp fra den, kommer i kontakt med fluid, skaper det en beroligende sjikt langs membraner i respirasjonssystemet. Imidlertid kan personer med visse plager, for eksempel astma, lider negative effekter som en bronkial spasme.

Kamfer kan også føre til svie når man kommer i kontakt med kutt. Hvis du har en irritasjon eller kutt i nesen, kan kamfer i inhalatoren forårsaker brennende eller stikkende.

Mentol

Mentol er til stede i mange slimhinneavsvellende inhalatorer. Menthol inneholder kjemikalier som forårsaker en kjølende følelse. Denne kjølende følelse kan føle seg mer forsterket i følsomme områder, som for eksempel nesegangene, og kan føre til at du føler den kjølende følelse som mer av en brennende eller stikkende.

Irritasjon

Når du bruker over-the-counter decongestant inhalatorer, er mild irritasjon eller brenn ikke uvanlig. Advarsler som lister disse som milde bivirkninger er vanligvis trykt på emballasjen. Hvis du bruker disse produktene og opplever ubehag som du tror er mer enn mild, Avslutt bruken og kontakt lege umiddelbart.

Hva er Nasonex nesespray?

Nasonex er en resept nesespray som brukes til å behandle symptomer på nasal allergi. Nasonex nesespray kan brukes til både voksne og barn (på minst to år), og behandler både sesongmessige og flerårig symptomer. Sprayen må tas på en gang-en-dag basis. Nasonex er kjent for både beroligende allergisymptomer, og også for å hindre dem før de oppstår, så vel.

Symptomer på Nasal Allergi

De viktigste symptomene som Nasonex godbiter er rennende nese, kløende nese, lunger og nysing. Nesesprayen fungerer på symptomer som er forårsaket av kjæledyr dander, gresspollen, trepollen og støvmidd.

Nasal Polypper

Nasonex er også ofte brukt for behandling av nesepolypper. Nesepolypper er myke vekster i indre nesen eller i nesegangene. De er en annen mulig gjerningsmann for nesetetthet. Sprayen kan minske lunger at disse polypper ofte føre.

Time Frame

Nasonex nesespray er ment å bli brukt en gang om dagen, hver dag. Relief bør gis for hele dagen og natten. Tegn til bedring skulle dukke opp i løpet av elleve timer, maks. Også, med fortsatt bruk av Nasonex spray, bør hver dag, de fleste opplever de optimale fordelene av medisiner innen en eller to uker.

Fordeler

Det er noen fordeler ved å bruke Nasonex nesespray. Nasonex anses å være ekstremt sikker på grunn av det faktum at det ikke er vanedannende, det er ikke-vanedannende, og det er duft-fri. Det er også ikke inneholder noe alkohol overhodet. Det har ingen effekt på søvnmønster, og vil ikke føre til søvnighet eller søvnløshet.

Side Effects

Som med alle typer reseptbelagte medisiner, har Nasonex nesespray risikoen for å forårsake noen mulige bivirkninger. Men bivirkninger av Nasonex er vanligvis milde. De mest vanlige er viral infeksjon, hodepine, neseblod, hoste og sår hals.

Slimhinneavsvellende Typer

Slimhinneavsvellende Typer


Slimhinneavsvellende medisiner klare opp nesetetthet som forkjølelse, allergi, influensa og bihulebetennelse årsaken. Dekongestanter begrense blodårene i nesen, forårsaker den svellede vev til å krympe. Luftpassasjen åpner opp og gjør puste lettere. Flere typer slimhinneavsvellende midler er tilgjengelige i både over-the-counter og reseptbelagte formater.

Oral

Orale slimhinneavsvellende midler kommer i to former, pille og væske. Slimhinneavsvellende medisiner som pseudoefedrin er tilgjengelige alene for å behandle forkjølelse eller influensa eller kombinert med andre medisiner som antihistaminer å behandle allergier. Bivirkninger av orale slimhinneavsvellende midler inkluderer uregelmessig hjerterytme, irritabilitet, søvnløshet eller hodepine. De fleste orale slimhinneavsvellende medisiner er tilgjengelige over-the-counter, snarere enn som resept, men de som inneholder pseudoefedrin kan være bak apoteket disken, avhengig av staten der du kjøper dem.

Øyedråper

Slimhinneavsvellende øyedråper behandle røde og kløende øyne forårsaket av høysnue. Et eksempel på en over-the-counter øyedråper decongestant er tetrahydrozolin. Slimhinneavsvellende øyedråper er også tilgjengelig med en resept. Bivirkninger av øyendråpeform decongestant innbefatter skade på blodkar i øyet og vedvarende rødhet. Disse dråper kan føre til en form av glaukom som kan sette i plutselig, men dette er sjeldent.

Nesespray

Nesespray spray er tilgjengelig både over-the-counter, og med en resept. Spray behandle nese og bihuler lunger ikke nødvendigvis forårsaket av høysnue eller allergi. Fenylefrin og oxymetazoline er to eksempler på slimhinneavsvellende nesespray tilgjengelig. Bivirkninger av nesespray inkluderer tørrhet, rennende nese, nysing, rask hjerterytme, svimmelhet og skjelvinger.

Slimhinneavsvellende Betraktninger

Fordi decongestants kan føre til uro og irritabilitet, vurdere å redusere inntak av koffein hvis du har problemer med å sove. Barn under fire år bør ikke ta decongestants mindre anbefalt av en lege. Kvinner som er gravide og personer med høyt blodtrykk, diabetes eller hjertesykdommer bør heller ikke ta decongestants mindre anbefalt av en lege. Hvis du tar andre medisiner, sjekk med din lege eller apotek før du begynner å ta en decongestant, selv om det er over-the-counter.

Hva er Nasonex Spray?

Nasonex spray er også kjent som mometason og tilhører medisinering familie av kortikosteroider. Kortikosteroider er ellers kjent som steroider. Nasonex, som bare er tilgjengelig på resept, anvender steroider ved behandling av nasal allergi, og polypper i nesegangene. Nasonex tar ned betennelser i nesegangene gjennom bruk av steroidet.

Nasonex

Pasienter i behandling av allergisk rhinitt eller høysnue og andre allergier bruker Nasonex spray. Nasonex tar bort mange av symptomene forbundet med høysnue som nysing, rennende nese, kløe i nesen, og betennelse som ofte kommer med en allergi i nese passasjer.

Slik fungerer det

Nasonex bruke et kortikosteroid for behandling av allergisk rhinitt. Ifølge Mayo Clinic, kortikosteroider er kjemikalier som etterligner hva kroppen gjør på egen hånd. Kroppen vår produserer kortison og hydrokortison. Dette er hormoner som produseres naturlig av binyrene som sitter på toppen av nyrene. Kortikosteroider faktisk duplisere hormonene i kroppen vår. Kortikosteroider bidra til å kontrollere stress av sykdom og skade. De kan også hjelpe immunsystem fungerer ordentlig, og bidra til å redusere betennelse.

Skadevirkninger

Det er noen ugunstige virkninger av anvendelse av steroider. Kortikosteroider kan negativt samhandle med ketokonazol som er en soppdrepende medisiner ifølge Mayo Clinic. Ifølge E Med TV, når en person har benyttet steroider i lang tid, kan steroider har noen alvorlige bivirkninger som for eksempel å slutte å jobbe etter lang tids bruk.

Side Effects

Tatt i betraktning at Nasonex har et kortikosteroid i denne medisinen det også er andre bivirkninger å se opp for. Noen kan være irriterende, mens andre kan ha behov for legehjelp som blodig slimete, kalde eller influensalignende symptomer, muskel eller skjelettsmerter, rennende nese, hoste, hodepine, brystsmerter, øreverk og virusinfeksjoner.

Kan bli verre

Mens Nasonex faktisk inneholder et steroid for å redusere betennelse, ifølge Mayo Clinic effektene av steroidet er ikke så ille som symptomene kan være fordi steroidet ikke er tatt muntlig, er det inhaleres gjennom nesen. Med andre ord, kan det være verre hvis brukeren var å ta det muntlig.

Ikke alle Bad

Nasonex benytter et steroid for å redusere inflammasjon i nesegangene ved å begrense kroppens evne til å produsere en immunsystemet reaksjon. Dette kan være en effektiv metode for behandling av allergier. Derfor kan en person leve livet uten nysing og ha en kontinuerlig rennende nese.

Jevnlige eksamener

Mens behandling nesepolypper eller høysnue med Nasonex kan det være en god idé, opprettholde regelmessig helse undersøkelser for å være sikker på denne medisinen fungerer som den skal med lite bivirkninger. En person kan ha for å ta hensyn til de positive bivirkninger kontra de negative virkningene denne medisinen medfører.

Hva gjør Nasonex inneholde?

Nasonex er en reseptbelagte medisiner som inneholder virkestoffet mometasonfuroatet. Nasonex også inneholder konserveringsmidlet benzalkoniumklorid, så vel som andre inaktive vandige ingredienser for å danne en suspensjon.

Funksjon

Mometasone er et steroid med anti-inflammatorisk effekt som er nyttig i behandling av neseallergisymptomer forbundet med innendørs og utendørs allergi hos pasienter over 2 år gammel. Nasonex kan også brukes til å hindre neseallergisymptomer hos pasienter over 12 år, hvis den startes to til fire uker før allergi sesongen.

Betydning

Anslagsvis 40 millioner amerikanere lider av innendørs eller utendørs allergi.

Hvordan bruke

Nasonex administreres som en nesespray og hver spray inneholder 50 mikrogram mometason. Nasonex er gitt en gang daglig: en spray per nesebor for barn i alderen 2 til 11 for behandling av allergisymptomer, to sprayer per nesebor for voksne og barn i alderen 12 år og eldre for behandling eller forebygging av symptomer.

Fordeler

Nasonex ikke forårsaker tretthet, søvnløshet eller rebound lunger.

Andre bruksområder

Nasonex kan også brukes til å behandle nesepolypper hos pasienter eldre enn 18 år.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Nasonex er hodepine, sår hals, neseblod og hoste.

Bivirkninger av Nasonex nesespray

Bivirkninger av Nasonex nesespray


For mange mennesker som lider av allergi eller nesepolypper, Nasonex (eller Mometasone, i sin generisk form) er en drøm som går i oppfyllelse. Men reagerer ikke alle å Nasonex på samme måte. Mens Nasonex kan kurere nysing blues, er det alltid en sjanse for at bivirkninger kan dukke opp. Fra milde bivirkninger til mer alvorlige komplikasjoner, bør potensielle Nasonex brukerne å ta de nødvendige forholdsregler når du begynner sine medisiner. I tillegg, siden Nasonex er et steroid, må brukerne være forsiktig med å overdrive det.

Alvorlige bivirkninger

Noen av de mer alvorlige bivirkninger av Nasonex inkluderer vedvarende neseblod, nese sår som ikke går bort, kortpustethet, synsforstyrrelser, pinkeye, feber, frysninger og oppkast. Selv om de fleste av disse bivirkningene er sjeldne, kan de alle være potensielt alvorlig. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, stoppe bruk av Nasonex og kontakte legen din.

Moderate bivirkninger

De resterende Nasonex bivirkninger er ubehagelig, men langt mindre alvorlige. Denne klassen av bivirkninger inkluderer hodepine (rammer opptil 25 prosent av brukerne), leddsmerter, sår hals, sår rundt nese og kvalme. Hvis noen av disse bivirkningene fortsetter i en lengre periode av tid eller bli uhåndterlig, kontakt legen din.

Sjeldne bivirkninger

På mindre enn fire prosent av brukerne, fører Nasonex bronkitt, astma, øreverk og diaré. Hvis du opplever noen av disse sjeldne bivirkninger, kontakt lege umiddelbart. Dosen kan trenge justering, eller du må kanskje bruke en alternativ medisiner.

Steroid Toxicity

En av de mest alvorlige potensielle bivirkninger av Nasonex er steroid toksisitet. Siden Nasonex er en kraftig steroid, noen mennesker er mer utsatt for rus. De vanligste symptomene på steroid toksisitet er endringer i menstruasjonssykluser, kviser, vektøkning (spesielt i magen, øvre rygg, ansikt og nakke) og mystiske strekkmerker. Skulle du opplever noen av disse symptomene på steroid toksisitet, stoppe bruk av Nasonex og eventuelle andre steroider du kan ta og kontakt lege umiddelbart.

Effekter av Dosering

I kliniske studier, de fleste av de vanligste bivirkningene bodde den samme eller økt ved pasienter Nasonex 200, i motsetning til Nasonex 100. Men mange bivirkninger som oppkast, hoste og muskelsmerter skjedde på samme priser når en placebo ble tatt . Kliniske studier har også avdekket tilfeller av viral infeksjon, faryngitt og neseblødning, men mange brukere som tok placebo rapporterte disse bivirkningene også. Dermed er det vanskelig å forutsi hva bivirkninger brukere vil lide. Som tilfellet er med alle medisiner, bør brukerne konsultere sin lege før bruk, følg medisinske instruksjoner og rapportere eventuelle ubehagelige bivirkninger med en gang.

Advarsler

Det finnes bevis på at pediatriske pasienter som bruker Nasonex kan lide av hemmet vekst. Men disse påstandene er ikke blitt fullt ut begrunnet. Brukere som har tuberkulose eller ubehandlet herpes simplex bør ta spesielt forsiktig når du bruker Nasonex eller andre steroider.

Slimhinneavsvellende Vs. Antihistamin

Slimhinneavsvellende Vs.  Antihistamin


Få mennesker unnslippe smerten og ubehaget ved øvre luft plager forårsaket av allergi, en kald, en bihulebetennelse eller en endring i været. De fleste går til sitt lokale apotek eller apotek og kjøpe over-the-counter (OTC) medisiner for å åpne lomme passasjer og få noen lettelse. Fordi symptomene varierer i grad og opprinnelse, hjelper det å forstå om du trenger en decongestant eller antihistamin.

Øvre luftveiene

Den øvre respiratoriske system omfatter nese, munn og svelg-området. Generelt klager inkluderer tett eller rennende nese, nysing, hoste, sår hals og betennelse i vev og blodkar. Svellede blodkar i nesehulen årsaken lunger eller en tett nese ved å hindre strømmen av luft og væske gjennom systemet. Histamin, et organ kjemiske, utløser en tett eller rennende nese, lunger, nysing og kløende øyne som følger med allergi eller infeksjon.

Decongestants

Vanlige decongestants inkluderer pseudoefedrin og fenylefrin og kommer i pille eller spray form. De svellede krympe blodkar i nesepassasjen og reduserer blodstrømmen og tillater luften å passere gjennom lettere. Slimhinneavsvellende midler er knyttet til adrenalin, med bivirkninger som inkluderer økt hjertefrekvens, høyt blodtrykk og problemer med å sovne. Personer med hjertesykdommer, høyt blodtrykk, diabetes og skjoldbrusk sykdom bør konsultere lege før du bruker slimhinneavsvellende midler. Ikke bruk en decongestant hvis du har brukt en MAO-hemmer i de foregående 14 dager.

Antihistaminer

Antihistaminer målrette histamin aktivitet i systemet ditt, blokkerer den fra reseptorer som forårsaker symptomene. Første generasjons antihistaminer --- inneholder bromfeniramin, klorfeniramin, dimenhydrinate, difenhydramin eller doxylamine --- ofte forårsake døsighet og munntørrhet. Annengenerasjons antihistaminer laget av loratadin kommer i ikke-døsig formler.

Forholdsregler

Ikke ta enten mekling for lenge. Decongestants kan overdry din nesehulen og føre til mer kø i noen dager når du slutter å ta dem. Bruk nesespray for umiddelbar lindring og akutte situasjoner for ikke mer enn tre dager på rad. Antihistaminer ikke hindre produksjon av histamin og derfor bare gi midlertidig lindring. Som med alle medisiner, konsultere legen din dersom du har pre-eksisterende medisinske tilstander eller bekymringer.

Pseudophedrine på Counter

Den Metamfetamin Anti-Proliferation Loven begrenser kjøpet av pseudoefedrin, et nivå-I narkotiske brukes i produksjonen av metamfetamin. Loven krever også at du fyller ut et skjema på apoteket for å kjøpe den. Hensikten er å overvåke kjøp for beløp som overstiger regningen terskel for "9 gram enkelttransaksjoner med pakningsstørrelsen ikke skal overstige 3 gram."

Slimløsende Vs. Slimhinneavsvellende

Hvis du føler deg overveldet når du står foran det enorme utvalget av hoste og forkjølelsesmidler i ditt lokale apotek, du er ikke alene. Det er vanskelig å velge blant de mange ulike typer medisiner og lange kjemiske navn, spesielt hvis du er syk eller må gjøre valg for barnet ditt. En bedre forståelse av to av de mest vanlige typer medisiner vil bidra til å eliminere noen av disse vanskelige valg.

Expectorants

En slimløsende er noen medisiner som forårsaker slim og slim som kommer opp fra lungene, bronkiene, og luftrøret. Expectorants kalles også slimløsende midler. En vanlig brukt slimløsende er guaifenesin, som er tilgjengelig over-the-counter eller reseptbelagte og kan tas i kapsel, tablett eller flytende form.

Decongestants

Decongestants er stoffer som krympe hovne membraner i nesen, noe som gjør det lettere å puste. De kan tas oralt eller sprayet i nesen, men nesespray bør ikke brukes i mer enn fem dager uten å konsultere lege. Ved hjelp av en nesespray i mer enn fem dager fører til en rebound effekt, noe som betyr at symptomene faktisk blir verre når du slutter å bruke spray. Slimhinneavsvellende øyedråper er også tilgjengelig for å lindre kløende øyne.

Handling

Expectorants fungerer ved å bryte båndene mellom mucoproteins som skaper tykkelsen --- eller viskositet --- av slim i lungene. Dette bidrar til å øke strømmen av mucus, og gjør det lettere å fjerne fra kroppen gjennom hoste. Decongestants handle ved å forårsake blodkarene i nesen og bihulene å constrict. Dette reduserer betennelse og slim formasjon.

Faktorer

Nøkkelen er å målrette spesifikke symptomer og kjøpe bare medisiner for disse symptomene heller enn en "one size fits all" medisiner som behandler alt. Hvis du har en produktiv hoste, noe som betyr at noen slim kommer opp i løpet av hoste, eller hvis du har lunger i brystet, deretter en slimløsende vil hjelpe. Hvis du har en tett nese, og deretter vurdere en decongestant. Imidlertid vil en rennende, kløende nese uten lunger ikke bli hjulpet av en decongestant.

Hvis symptomene er ikke alvorlig nok til å forstyrre søvnen eller daglig fungering, bør du vurdere å hoppe over medisiner og i stedet velger gammeldagse væsker, kylling noodle soup og ekstra hvile. Ikke bekymre deg om merkenavn eller til og med selve navnet på de aktive ingrediensene. Gjør det enklere ved å bare betale oppmerksomhet til hovedkategorier av ingredienser (f.eks, slimløsende, decongestant, antihistamin, og hoste suppressant) oppført på forsiden. Du kan bruke mer enn én medisiner så lenge de kategorier av ingrediensene ikke overlapper.

Advarsler

Hvis du har høyt blodtrykk bør du ikke bruke en decongestant uten først å konsultere lege. Hvis medisinen du velger inkluderer også en smertestillende som for eksempel paracetamol, ikke ta mer av smertestillende, eller du kan risikere å overskride maksimal dosering.

Nasonex nesespray Treatment

Nasonex er en resept allergi sprayes på med nesen for å redusere både sesongmessige og helårig allergi. Det fungerer ved å redusere betennelse forårsaket av vanlige allergener som kroppen møter. Når den brukes riktig, kan Nasonex forhindre mange allergiske symptomer.

Forberedelse til Nasal Treatment

Puss nesen før du bruker medisiner for å fjerne eventuelle rester og tillate enklere bruk av medisinen. Forsikre deg om at sprøyteapplikator er klar ved å riste og teste den med et par spray for å være sikker på at medisinen faktisk misting riktig.

Påføring Nasonex

Posisjonering av både hodet og applikatoren vil anvende Nasonex på den mest effektive måte. Ser mot bakken og før flaskens topp i en nesebor mens den lukker det andre neseboret med hånden. Ikke skyv applikator enten i eller utover fra neseboret. Dette kan føre til at medisin for å bare spray innsiden av neseboret og dryppe ut. Du vil ønske spray for å gå direkte inn i neseboret. Etter sprøyting, lett pust inn gjennom nesen mens du fremdeles holder motstander nesebor stengt. Ikke pust i for tungt, kan dette føre til at medisin for å gå inn i halsen din. Fullfør den samme prosessen med det motsatte neseboret.

Vedlikehold

Sørg for å holde applikatoren ren ved å tørke den av før og etter med en klut. Hetten bør forbli på flasken enhver tid at det ikke er i bruk for å opprettholde en ren applikator. Det anbefales å forkaste flasken etter ca 30 dagers bruk. Generelt bør du begynne å se effektene av Nasonex etter et par uker.

Hvordan bruke Nasonex Med CPAP

Folk diagnostisert med søvnapné kan bruke en kontinuerlig positivt luftveistrykk enhet eller CPAP for å holde strupen åpne under søvn. Kombinasjonen av en ansiktsmaske, og maskinen er konstruert for å bevege et stort volum av luft gjennom maskinen, og som et resultat av pasienter som lider ofte av tørrhet i nesegangene. Allergier og andre køproblemer kan også oppstå under CPAP-behandling, men i stedet for å stoppe behandlingen, kan nesespray som Nasonex lindre disse problemene, og hjelpe til med tørrhet.

Bruksanvisning

Få en resept på Nasonex. Snakk med legen din om allergi, lunger og tørrhet problemene med CPAP, og be om en resept.

Bruk Nasonex en til to uker før allergi sesongen begynner, og deretter fortsette å bruke gjennom hele sesongen. Ta medisinen på samme tid hver dag for best resultat.

Puss nesen før du bruker Nasonex. Rist flasken forsiktig, og ta av lokket.

Sett tuppen av applikatoren inn i høyre nesebor. Hold venstre nesebor lukket, og trykk applikatoren, og slipper spray. Pust inn mens du sprayer. Gjenta på venstre side, holder høyre nesebor stengt. Dosering er vanligvis én til to spray pr nesebor per dag.

Bruk CPAP når du sover som anvist av legen din. Relief fra tørrhet, lunger og allergier bør begynne i en til to uker, ifølge Nasonex.com.

Tips og advarsler

  • Ifølge Nasonex.com, trenger reseptbelagte nasale steroider ikke føre en rebound effekt-en økning i symptomer som lunger eller tørrhet etter avviklet bruk av spray, i motsetning til noen over-the-counter alternativene.
  • Nasonex anbefales kun for personer over 2 år.
  • Allergi og lunger medisiner som cetirizin og pseudoefedrin kan forverre tørrhet i nesegangene. Unngå disse stoffene kan hjelpe din CPAP arbeide mer effektivt for deg.

Slimhinneavsvellende Foods

Slimhinneavsvellende Foods


Mange mennesker lider av overbelastning på grunn av allergi og bihulebetennelse. Oppbygging av slim gjør det vanskelig å puste og tilhørende sinus hodepine kan gjøre konsentrasjon umulig. I stedet for å stole på kostbare og noen ganger ineffektive over-the-counter medisiner eller gjøre et besøk til legekontoret, mange lider søke en naturlig rette gjennom vanlige matvarer og kosthold. Flere matvarer er pålitelige løsninger for lunger.

Løk

Løk er legendariske i deres innvirkning på sansene. De gjør øynene vann. De kan også gjøre nesen løp. Den sterke lukten av løk er effektive i å bryte opp nese log jam og gi luftveiene litt pusterom. Ved å spise rå løk eller bare lukte på duft, kan lider av bihuleproblemer puste lettere. For de som avskyr smaken, bland honning og løk sammen, og det vil gå ned søtere.

Krydder

Meksikanske chili peppers er også beryktet for sine nasal passasje clearing krefter. De kan gjøre dine øyne vann voldsomt og rense luftveiene med en liten dose. Chili Peppers er også en viktig ingrediens i salsa. Andre matvarer som er svært krydret, for eksempel wasabi, kan arbeide lignende magi.

Salt Water

Mange synes at å puste inn salt vann og damp arbeidet godt for å mykne og løsne opp slim som plugges neseborene. Gjør dette ved å inhalere saltvann gjennom et lite rør eller fra din cupped hender. Damp og damp inhalasjon kan fukte og bryte opp lunger så vel.

Medisin for ikke-allergisk rhinitt

Flere behandlingstilbud er tilgjengelige for de som lider av ikke-allergisk rhinitt. Både over-the-counter og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige i form av muntlige medisiner og nesespray.

Non-AllergicRhinitis

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, ikke-allergisk rhinitt forårsaker slimhinnen i nesen til å svelle stimulere slimkjertler og forårsaker en nesten konstant rennende nese.

Nesespray

Saltoppløsning er tilgjengelig, over-the-counter, i form av nesespray. Kortikosteroid nesespray som Nasonex og Flonase er ofte foreskrevet for ikke-allergisk rhinitt som ikke svare på decongestants.

Orale slimhinneavsvellende midler

Orale slimhinneavsvellende midler som Sudafed og Actifed smale blodårer inne i nesen, redusere lunger forårsaket av rhinitt.

Advarsel

Nesegangene kan bygge opp en toleranse på noen nesespray. Ikke bruk nesespray lenger enn anbefalt på pakningen eller av en lege.

Betraktninger

Orale antihistaminer som Benadryl og Claritin er ment for allergisk rhinitt og kan ikke være like nyttig for ikke-allergisk rhinitt.

Nasal Allergi Relief

Hvis du lider av nasal allergi (allergisk rhinitt), vet du om de irriterende symptomene, fra nesetetthet, post-nasal drypp, og nysing til bihulebetennelse (bihulebetennelse). Avhengig av type og alvorlighetsgraden av symptomene dine, kan din lege eller allergolog anbefale en rekke behandlinger. Noen kan kjøpes over disk på apotek og for andre vil du trenger en resept. Spør legen din om alle disse alternativene.

Antihistaminer

Spør legen din om du bør bruke et antihistamin for å lindre symptomene dine. Antihistaminer blokkere frigjøring av histamin som forårsaker nasal allergi symptomer. De er tilgjengelige i pilleform, over disk som Sudafed eller Benadryl. De kan forårsake døsighet så bør ikke tas hvis du må kjøre bil eller bruke maskiner. Eller du kan kjøpe ikke-sederende antihistaminer som Claritin eller Zyrtec uten resept. Noen bruker også den ikke-sederende antihistamin Allegra, som krever en resept. I tillegg, spør legen din om en resept antihistamin nesespray som heter Astelin.

Slimhinneavsvellende spray og tabletter

Prøv å bruke slimhinneavsvellende midler til å lindre nasal stuffiness. Bruk en du kan kjøpe over disk. Noen til og med vare i 12 timer. Men slimhinneavsvellende spray bør ikke brukes lenger enn tre dager, som en rebound effekt kan oppstå som vil føre til enda mer nasal stuffiness. Slimhinneavsvellende tabletter som Sudafed kan bli tatt, og er også tilgjengelig over disk. Slimhinneavsvellende piller kan holde deg våken om natten, så ikke ta dem før sengetid. De bør ikke brukes hvis du har høyt blodtrykk.

Nasal Saline Sprays og vasker

Bruk nasal saltvann (saltvann) spray eller vasker hver dag for å fjerne allergener og slim ut av nesegangene. De er nyttig før du bruker nesespray for å rense ut nesegangene og øke deponering av medisin i bihulene. Kjøp nasal saltvann fra apotek. Lag din egen saltvannsoppløsning hjemme med en pt. destillert vann, 2 ts. av kosher salt og 1 ts. av natron.

Spør legen din om Kortikosteroid- eller kromolynnatrium nesespray

Spør legen din om et kortikosteroid nesespray som Flonase, Rhinocort eller Nasonex. Over tid vil de lette nasal betennelse, selv om de må brukes hver dag. Du vil ikke se en bedring før etter noen uker. Så du må være tålmodig og fortsette å bruke dem som foreskrevet. Kortikosteroider er ikke det samme som anabole steroider at utøverne bruker.

Kromolynnatrium nesespray strøk nesegangene og hindrer allergier fra forårsaker symptomer. De må startes og brukes regelmessig før allergi sesongen begynner å tre i kraft. De er nyttige for folk med sesong nasal allergi som høysnue. Nesesprayen kommer i en over-the-counter skjemaet.

Finn ut om en Leukotrien Modifier

Spør legen din om leukotriene modifikatorer som Singulair er verdt å prøve. De stopper kroppen fra å produsere mastceller som frigjør histamin; den kjemiske som forårsaker hevelse i nesegangene, rennende nese og nysing. Singulair krever en resept og regelmessig bruk for å være effektive.

Allergi Shots

Hvis nasal allergi er alvorlig, kan det hende du trenger for å få allergivaksinering (immunterapi). Før du gjør det, vil legen eller allergolog teste for å finne ut nøyaktig hva du er allergisk mot. Over et par måneder vil du motta injeksjoner av disse allergenene, og du vil etter hvert utvikle en motstand dem. Dette bør lette nasal allergi symptomer.

Nocturnal nesetetthet Behandlinger

Nocturnal nesetetthet er ubehagelig og kan holde deg fra å få den søvnen du trenger. Hvis dette er et kronisk problem, bør du besøke din primære omsorg lege eller spesialist. Legen din vil prøve å finne årsaken til lunger og anbefale medisiner som et antihistamin, en decongestant eller en anti-inflammatorisk.

Arbeid med legen din

Du bør utvikle et symptom dagbok som merker når du har nattlige nasal og lunger hva du gjorde den dagen, de medisiner du tar og eventuelle andre symptomer som ansiktssmerter, en grønnaktig nese, kronisk dårlig ånde eller tannsmerter (som kan indikere en bihulebetennelse). La legen vite om du er kontinuerlig utsatt for miljøgifter, kjemikalier eller irritanter.
Legen din kan foreslå at du får allergitesting. Allergivaksinering kan være berettiget.
Dersom legen mener at du kan ha en nasal obstruksjon eksempel en avveket septum eller polypper, kan det hende du må ha en CT scan for å avgjøre om kirurgi er berettiget.

Medisiner

En over-the-counter nesespray som afrin kan lindre nasal stuffiness. Ikke bruk det lenger enn tre dager på rad, eller tett nese kan forverres. Slimhinneavsvellende piller som Sudafed kan kjøpes uten resept, men de kan gjøre deg nervøs og holde deg våken. Ta denne medisinen i morgen så det ikke vil påvirke søvnen din. Decongestants kan forverre høyt blodtrykk, så ta kontakt med legen din før du bruker en.
Hvis allergi er årsaken til nattlige nesetetthet prøve å bruke et antihistamin som Sudafed eller Benydryl, som kan lindre rennende nese og slim i din lomme passasjer. Antihistaminer gjør forårsake døsighet, men hvis tatt før du går til sengs vil hjelpe deg å sove.
Du kan også kjøpe nonsedating antihistaminer over disk som Claritan eller Zyrtec å bruke i løpet av dagen. Den nonsedating antihistamin Allegra D krever en resept, men vil også åpne nesegangene. Resepten antihistamin nesespray Astelin er en annen medisin for å spørre legen din om.

Nesesprayen kromolynnatrium strøk nesegangene og bihulene, hindrer allergener fra forårsaker nesetetthet. Det er viktig at du begynner å bruke spray før starten av allergi sesongen. Kromolynnatrium nesespray er tilgjengelig på resept, så vel som over-the-counter.

En nyere allergi medisiner er en leukotriene inhibitor som Singulair. For mange vil det stoppe kjemikalier som forårsaker neseallergisymptomer.

Uansett hva årsaken til nattlige nesetetthet, anbefaler de fleste leger å behandle betennelse i bihulene med kortisonspray som Flonase, Rhinocort eller Nasonex. For at de skal virke må du bruke dem hver dag, og noen ganger to ganger om dagen for mer enn to uker.

Før Bedtime

Bruk en saltvannsspray eller vaske hver kveld for å fjerne allergener og slim fra nesegangene og bihulene. Du kan kjøpe nasal saltvann eller du kan gjøre det hjemme med en halvliter destillert vann, to teskjeer av kosher salt og en teskje natron. Du kan også bruke en neti pott (tilgjengelig på helse-butikker eller på Internett) en waterpik med en nasal vanning vedlegg eller en plast sprut flaske. Bare len hodet over vasken og helle saltvann i ett nesebor og la det renne ut det andre neseboret.

Ta en dusj og vask håret før du går til sengs hvis du har pollen allergi, og du har vært ute under høy pollen-count dager. Ellers vil du skal sove i pollen, noe som kan forverre din nattlige nesetetthet. Hvis du er allergisk mot støvmidd, allergi-proof din sengetøy ved å bruke madrasstrekk som holder støv midd telle ned. Og vaske sengetøy i varmt vann. Hvis du er allergisk mot dyr dander, ikke la kjæledyret ditt sove på soverommet. Du kan også prøve å sette en høy effektivitet luftfilter på soverommet, eller hvis luftfuktigheten er lav, en kul-luftfukter.

Årsaker til kronisk Sinus Congestion

Sinus congestion er en smertefull tilstand som kan vare i flere uker av gangen. Det kan være et symptom på forkjølelse, influensa eller en bihulebetennelse. Rest, væsker og noen ganger medisiner kan være nødvendig for å rydde opp i lunger. Dessverre, kan tilbakevendende episoder av lunger foreslå en mer alvorlig tilstand. Generelt, blir denne tilstanden betraktes kronisk hvis den varer i minst tre måneder. I løpet av denne tiden, kan tilstanden avta, men fortsetter å somle før det til slutt forsvinner.

Drenering

Sinus congestion resultater når bihulene, eller luft passasjer, ikke er i stand til å tømmes. Drenering skjer ved utskillelsen av slim gjennom neseborene. For enkelt å passere gjennom bihulene, bør slim være tynn. Bakterier og andre irritanter, for eksempel støv og pollen, blir absorbert av slim og utskilles gjennom nasal passasjer med hjelp av hår-lignende stoffer som kalles cilier. Fortykket slim som ikke er i stand til å dreneres tillater bakterier å forbli i kroppen, og formere seg.

Overforbruk av medisiner

Antibiotika blir ofte brukt til å behandle sinus lunger. De angriper og ødelegger bakterier som forårsaker infeksjonen. Imidlertid kan over-forskrivning medisinering gjøre folk immune mot det. Den over-forskrivning av antibiotika har vært assosiert med utvikling av kronisk overbelastning. I tillegg kan overforbruk av slimhinneavsvellende midler som gir umiddelbar lindring faktisk føre til at slimhinnen i bihulene å svelle. Som et alternativ til dråper og spray, ved hjelp av en neti pott gir også umiddelbar lindring uten negative bivirkninger.

Polypper

Nesepolypper er vekster i nesen som danner blokkeringer. Disse blokkeringer gjør lunger mer sannsynlig å skje. Selv om nesepolypper kan fjernes kirurgisk, de ofte vokse tilbake. For å unngå flere operasjoner, er steroider vanligvis foreskrevet etter operasjonen. Nasale steroider i form av dråper eller spray krympe eksisterende nesepolypper og bidra til å hindre nye fra forming. Nasonex og Flonase er eksempler på foreskrevet nasale steroider.

Avveket septum

Septum er veggen som skiller neseborene. Den er laget av brusk og ben og foret med slim. En rett septum gjør at luften kan passere fritt gjennom begge neseborene. Når skilleveggen ikke er rett, kan den hindre en eller begge nasale passasjer. Denne hindringen gjør det vanskelig for slim å passere gjennom og gjør bihulene utsatt for smitte. Den eneste måten å rette ut bihulene er gjennom kirurgi.

Septoplasty

Septoplasty er en poliklinisk prosedyre der skilleveggen er rettet. Det er en mindre operasjon som involverer et snitt i nesen. For å gjøre septum rett, kan det hende at ben og brusk må flyttes eller fjernes. Fremgangsmåten innledes med anestesi og varer i mindre enn en time. Recovery kan ta flere dager til en uke.

Best Allergi medisin for høyt blodtrykk

Personer som har både høyt blodtrykk og allergi må ta seg i å velge allergi medisiner. Blodtrykk medisiner vil ikke hindre noen trusler mot blodtrykk som utgjøres av en allergi medisiner. Mens mange allergi medisiner ikke påvirker en persons blodtrykk, er det noen som kan, og er spesielt farlig for de som har en historie med høyt blodtrykk. Man må være forsiktig, da flere av disse legemidlene er tilgjengelige over disk. Vanligvis typer antihistaminer og kortikosteroider er de beste allergi medisiner å ta for høyt blodtrykk.

Medisiner for å ta

Antihistaminer og kortikosteroider er generelt trygt for personer med høyt blodtrykk. Men sørg for å sjekke med en lege før du tar noen medisiner, selv de som er over-the-counter.

Antihistaminer kan hjelpe å forebygge allergi symptomer ved å blokkere den kjemiske frigjøring av histamin. De kommer i form av øyedråper, nesespray og piller. Eksempler på øyedråper inkluderer alaway, visine-A og Zaditor, og kan kjøpes fra et stoff butikken. Reseptbelagte øyedråper inkluderer patanol, Albalon og Emadine. Reseptbelagte nesespray inkluderer Astepro, Astelin, og Patanase.

Det er flere antihistamin piller. De som kan kjøpes fra et stoff butikken inkluderer Benadryl, Claritin, Tavist og Zyrtec. Den vanligste reseptbelagte antihistamin er Allegra.

Kortikosteroider forhindre allergiske reaksjoner ved behandling av inflammasjon som forårsaker dem. Flertallet av kortikosteroider er bare tilgjengelig på resept, og kommer i form av piller (Intensol og Prelone); øyedråper (Maxidex og Pred Forte); og nesespray (Beconase AQ, Flonase, Nasacort, Nasonex, og Rhinocort). (Referanse 2: Kortikosteroider).

Legemidler skal unngås

Personer med høyt blodtrykk må ikke ta noen allergi medisiner som inneholder en decongestant. Ifølge Familydoctor.org, decongestants øke blodtrykket. Mange decongestants er tilgjengelig over disk og via resepter. De kan bli funnet i en rekke av nesedråper, nesespray, og piller. Slimhinneavsvellende midler er ment å bidra til å lindre tett nese, men er ikke ment å bli tatt med på en langsiktig basis, med mindre foreskrevet av lege. Tar blodtrykket medisiner vil ikke vern av de negative effektene av en decongestant.

Når du kjøper en allergi medisiner, være sikker på at etiketten ikke si det inneholder en decongestant. Dette kan være forvirrende hvis det er tilgjengelig et medikament i et ikke-dekongestant formel, så vel som en som ikke inneholder en decongestant. For eksempel er claritin trygt for pasienter med høyt blodtrykk til å ta, fordi den inneholder et antihistamin, og påvirker ikke blodtrykket. Claritin-D, på den annen side, er farlig for høyt blodtrykk, fordi den inneholder en decongestant kalt pseudoefedrin.

Adenoid kirurgi Alternatives

Adenoid kirurgi Alternatives


Adenoids er små kjertler som ligger på baksiden av halsen. Laget av lymfevev, er deres formål å bekjempe bakterier hos små barn. Fordi lymfevev eksisterer i mange områder av kroppen, og fordi adenoids naturlig krympe som barn kommer i puberteten, noen leger mener at disse kjertlene blitt mindre viktig hos eldre barn. Løpende anoid problemer krever ofte kirurgi, men det finnes andre behandlingstilbud.

Hvorfor Kirurgi er Anbefalt

Noen ganger hyppige infeksjoner forårsake adenoids å svelle. Forstørrede adenoids kan blokkere barnets luftveier, og tvang ham til å puste gjennom munnen, snorking og muligens erfaring søvnapné. Hovne adenoids kan også blokkere hans øretrompeten. Denne blokkering kan føre fluid å bygge seg opp bak sin trommehinnen, noe som resulterer i en tilstand kjent som lim øret. Ikke bare er lim øret smertefullt, men det kan redusere hørselen til poenget med døvhet. Fjerne adenoids, eller en adenoidectomy, eliminerer disse problemene. Fjerning kan også redusere hyppigheten av ørebetennelser og redusere virkningene av forkjølelse.

Når kirurgi er ikke anbefalt

Hver operasjon innebærer liten risiko. Selv om det er usannsynlig, kan barnet ha en negativ reaksjon på anestesi eller kirurgi kan føre til infeksjon eller blødning. Disse risikoene er minimale. Men hvis barnet ditt har en blodsykdom som gjør at hun blør eller lett får blåmerker eller en medisinsk tilstand som gjør narkose usikre, er adenoidectomy sannsynligvis ikke hennes beste alternativet. En myk gane ville også gjøre kirurgi en uklok valg. I dette tilfellet ville fjerne hennes adenoids føre mat og væske til å komme ned fra nesen hennes. Siden forstørret adenoids ofte maskere symptomer assosiert med en myk gane, spør legen sin for å se etter denne tilstanden før planlegging kirurgi.

Uten kirurgi

Som i 2009, er kirurgi den eneste kjente kur for kronisk adenoid infeksjon. Imidlertid vil ditt barns adenoids krympe som han blir eldre. Over tid, problemene forårsaket av forstørret adenoids blir mindre alvorlig og mindre hyppige. I en alder av 12 eller 13, de fleste adenoids forsvinne helt, eliminere alle relaterte komplikasjoner.

Antibiotika

Antibiotika kan redusere hevelse forårsaket av infeksjon, men dette alternativet blir mindre effektiv ved hyppig eller gjentatt bruk. De økte tilfeller av multiresistent bakterie har gjort enda langvarig bruk av antibiotika ineffektive i å ødelegge noen infeksjoner som er funnet i adenoid vev.

Steroid nesespray

Aktuelt nasale steroider lindre symptomene på forstørret adenoids i noen barn, i henhold til medisinsk gruppe, London ØNH (øre-nese-hals) kirurger. Steroid nesespray inkluderer Beconase AQ®, Vancenase DS AQ® (beklometason); Flonase® (flutikason); Nasacort AQ®, Nasacort® (triamcinolon); Nasarel® (flunisolid); Nasonex® (mometason) og Rhinocort® (budesonid). Når den brukes som anvist, disse spray er trygge og kan være effektive. En resept fra barnets lege er nødvendig.

Betraktninger

Steroid nesespray er ikke en kur. Så snart behandlingen stopper, kan adenoids svelle igjen og symptomene kommer tilbake. Men ifølge Mayo Clinic, pågående, langsiktig bruk av steroid nesespray ikke medfører noen vesentlige risikoer for ditt barns helse. Likevel kan hun oppleve noen bivirkninger. Disse inkluderer svie, kløe følelser i nese og hals, hodepine, neseblod, nysing, rennende nese og urolig mage. Hvis disse bivirkningene ikke går bort eller blir alvorlig, snakke med barnets lege.

Advarsel

Mayo Clinic anbefaler ikke langvarig bruk av over-the-counter slimhinneavsvellende nesespray som afrin. Vedvarende bruk av disse produktene kan forårsake rebound lunger og gjøre symptomene forverres over tid. Hvis du planlegger å behandle forstørret adenoids med aktuelle nesespray, sørg for å bruke steroid nesespray foreskrevet av barnets lege.

Allergi Relief Uten Pseudoephedrine

Mange mennesker er rammet av allergi. Symptomer inkluderer, men er ikke begrenset til, tett nese, kløende øyne og en kløe i halsen. Det er vanlig å slå til medisiner for å prøve å lindre symptomene dine. Pseudoefedrin er en vanlig slimhinneavsvellende, men du kan enkelt finne allergi lettelse uten pseudoefedrin.

Antihistaminer

Antihistaminer er en måte å finne allergi lettelse uten pseudoefedrin. Histaminer frigjøres under en allergisk reaksjon. Antihistaminer blokkere effekten av histaminer. Dessverre er de ineffektive til å lindre lunger. Munn- og nese skjemaer er tilgjengelige og er ofte kombinert med en decongestant. Populære antihistamin medisiner uten pseudoefedrin inkluderer Claritin, Zyrtec og Allegra. Pass på, de samme medisiner, men med bokstaven "D" på slutten av navnene inneholder pseudoefedrin.

Leukotriene-stopper

Ifølge University of Maryland Medical Center, "Leukotrienes er en annen substans frigjøres i kroppen som utløser allergiske symptomer som en tett eller rennende nese, nysing, kløende øyne, postnasal drypp, eller tungpustethet." Singulair blokkerer leukotriener. Det bringer allergi lettelse for pasienter og inneholder ingen pseudoefedrin. Både barn eldre enn to år og voksne kan ta Singulair.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er anti-inflammatorisk agenter uten pseudoefedrin som bekjempe vanlige allergisymptomer, kløe og hevelse. De er vanligvis administreres for allergi lettelse i en nesespray eller krem. Merkenavn av kortikosteroider er Flonase, Nasonex og Rhinocort. Alvorlige allergiske reaksjoner noen ganger krever en injeksjon eller oral administrering av kortikosteroider.

Decongestants

Decongestants innsnevre blodårene og fører til redusert hevelse å gi deg allergi lettelse. The National Institute of Health sier, "fenylpropanolamin, pseudoefedrin, og fenylefrin er de vanligste decongestants." Fenylpropanolamin er en decongestant som er utformet for å gi deg allergi lettelse. Merkenavnet av medisiner som inneholder det er Dimetane. Fenylefrin er funnet i merkenavnet decongestants Deconsal CT, Entex La, Histinex HC og Neo-Synephrine.

Akutt Bihulebetennelse Treatment

Hovne og betente nesegangene (bihuler) som ikke kan ordentlig renne slim karakter akutt bihulebetennelse (som varer mindre enn to måneder). Du kan ha en hard tid puste gjennom nesen og erfaring ansiktssmerter, hodepine og hevelse i ansiktet og øynene. Forkjølelse hyppigst forårsaker akutt bihulebetennelse. Andre potensielle triggere inkluderer allergier og bakterie- eller soppinfeksjoner. Behandling vil hengsel på årsaken. Hvis du velger å bruke naturlige behandlingsformer, kan det være nyttig å rådføre seg med en kunnskapsrik helsevesenet profesjonell erfaring med alternativ medisin.

Saline og Steroid nesespray

Over-the-counter saltvann spray som Ayr Mist, Ocean Premium og Simply Saline berolige nesegangene og lindre tørrhet. Nasale kortikosteroider behandle betennelse. Ofte foreskrevet kortikosteroid behandlinger inkluderer Flonase, Nasonex, Rhinocort, Nasacort AQ og Beconase AQ.

Decongestants

Vanlige merker av slimhinneavsvellende midler tilgjengelig som tabletter eller nesespray inkluderer Sudafed, Actifed, Drixoral, Neo-Synephrine og afrin. Bruk nesespray spray (Neo-synephrine og Afrin) bare for et par dager på det meste, siden de føre til en mer alvorlig form for lunger kjent som rebound lunger.

Over-the-counter smertestillende

Smertestillende midler lett tilgjengelig i supermarkeder kan lindre smerten forbundet med akutt bihulebetennelse. Disse inkluderer Tylenol, Advil og Motrin.

Antibiotika og soppdrepende midler

Antibiotika er ikke ofte brukt til å behandle akutt bihulebetennelse siden bakterier som forårsaker dem som regel klare seg på egenhånd. Hvis legen din bestemmer seg for å gi deg et kurs av antibiotika, vil du mest sannsynlig få amoxicillin, doksycyklin eller trimetoprim-sulfametoksazol. Sørg for å fullføre hele resept.

Akutt bihulebetennelse sjelden resultat av soppinfeksjoner. I tilfelle du har en soppinfeksjon, kan du trenger en intravenøs (IV) medisin som amfotericin B eller vorikonazol.

Immunterapi

Hvis du har allergi som oppmuntrer akutt bihulebetennelse, kan allergivaksinering endre kroppens reaksjon på uakseptable stoffer. Dette kan behandle symptomene og forhindre nye forekomster.

Naturlig Terapi

Kombinasjonsbehandling med bromelain og quercetin kan bidra til å lindre hevelse og bekjempe kjemiske reaksjoner som fører til symptomer på bihulebetennelse. Ta hver supplement som anvist på etiketten. Ikke bruk bromelain hvis du tar blodfortynnende eller ACE-hemmere for å administrere blodtrykk. N-acetylcystein (NAC) tynner ut slimet og reduserer lunger. Ta 1000 mg tre ganger daglig med mat.

Eucalyptus viser sterk antibakteriell virkning, bidrar til å utvise slim og kan åpne opp nesegangene. Ta 200mg tre ganger daglig. Sinupret, en kombinasjon av naturlige stoffer, hjelper tynne slimet, drenere bihulene og styrke immunforsvaret. Ta som anvist på etiketten.