Digidexo.com

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt


Grønnsaker er naturlig høy i fiber og vanninnhold, men lite kalorier og fett. Siden fiber hjelper deg til å føle fyldigere lenger, forbruker mer grønnsaker kan fremme sunn vekt ledelse og redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. Dessverre, bare 11 prosent av voksne faktisk konsumere mengden som anbefales i regjeringens minimums Dietary Guidelines for amerikanerne. Grønnsaker, derimot, kan enkelt legges til velsmakende måltider og snacks som vil gjøre deg å miste vekt.

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt

Erstatte grønnsaker i Meals

Skift litt høy fett og kalori-fylt ingredienser med grønnsaker når matlaging din favoritt mat. Grønnsaker vil legge smak og volum til måltider. Erstatte grønnsaker på denne måten vil også gjøre dem mer attraktivt hvis du ikke liker å spise dem.

Legg en kopp hakkede grønnsaker i stedet for ett egg og halvparten av den totale ost når matlaging en omelett. Omelett er smaken og volumet øker, mens mengden av fett og kalorier reduseres.

Sett en kopp pasta i visse oppskrifter med en kopp diverse grønnsaker. Salat, tomater og andre grønnsaker kan erstatte halvparten av kjøtt og ost på smørbrød og hamburgere.

Veggie Side Dishes

Øk mengden av grønnsaker konsumert til middag. Flertallet av middagen bør bestå av grønnsaker. Pass på at middagstallerkenen har heftig deler av friske grønnsaker.

Serve dampede grønnsaker i stedet for karbohydratrike matvarer som hvit ris og pasta. Hold kalorier lav ved å ikke legge sauser eller oster til dampede grønnsaker.

Roast din favoritt grønnsaker i balsamicoeddik, olivenolje og tørkede urter for å lage en deilig og sunn siderett.

Veggie Snacks

Tilbered dine egne snacks på forhånd i stedet for å stole på automater på jobb og skole. Potetgull, kjeks og granola barer som vanligvis finnes i automater inneholder mange tomme kalorier og karbohydrater.

8. Vask, hogge og pakke ferske grønnsaker i lagercontainere sammen med fettfattig dressing, hummus eller frisk yoghurt dip. Ta grønnsaker til jobb eller skole for å dempe middag sultangrep.

gran opp vanlig hage salater med alfalfaspirer, grønnkål, aubergine, arugula eller annen veggis. Sted i å betjene store lagercontainere og snack på etter behov.

Hint

  • Legge til mer grønnsaker til kosthold kan føre til vektøkning hvis andre matvarer ikke er begrenset.
  • Konsultere legen din før du starter en ny diett plan.