Digidexo.com

tomater og leptin

Foods som låser opp Leptin Hormone

Foods som låser opp Leptin Hormone


Når det kommer til vekttap, virker det som å miste overflødig vekt er bare en del av kampen. Ifølge forskere ved Penn State College of Medicine, bare én av seks amerikanere som noen gang har vært overvektig eller fete mister vekt og opprettholder vekttap på lang sikt. Nyere forskning på hormonet leptin kan være nøkkelen til å endre disse tallene. Produsert av fettvev, hastigheter leptin opp metabolismen og spiller en sentral rolle i appetitt kontroll ved å handle direkte på hjernens hypothalamus å signalisere metthetsfølelse.

Fytokjemikalier

I overvektige mennesker, på grunn av kronisk betennelse, gjør leptin produseres av kroppen fungerer som den skal, slik at prosessene av vekttap og vekt vedlikehold mye vanskeligere. Økt forbruk av fytokjemikalier hjelper bekjempe betennelse som forårsaker leptin motstand. To typer av fytokjemikalier som vanligvis finnes i frukt og grønnsaker er karotenoider og flavonoider. Disse fettløselige forbindelser arbeide for å redusere betennelse som blokkerer leptin.

Lyse, fargerike matvarer som kirsebær, granateple, blåbær, sitrusfrukter og lilla druer inneholder mest flavonoider, men de kan også bli funnet i mørk sjokolade, løk og grønn te. Matvarer som tomater, brokkoli, gulrøtter, papaya og vinter squash er rike på karotenoider.

Omega-3 fettsyrer

Forskere ved Harvard Medical School har funnet at kronisk betennelse fører til forhøyede nivåer av SOCS (undertrykkere av cytokin signale) proteiner, som blokkerer signalene som leptin sender til hjernen. I tillegg til fytokjemikalier, økt forbruk av omega-3 fettsyrer er også nødvendig å redusere kronisk betennelse og låse opp leptin hormonet. Fordi disse "gode fettstoffer" kan ikke produsere naturlig i kroppen, må de bli fortært.

Det er best å få omega-3 fettsyrer fra mat til fullt utbytte fra sine naturlige betennelses kjemper kvaliteter. Omega-3 fettsyrer er en del av grønne grønnsaker, fisk, frø, valnøtter og belgfrukter som marineblå bønner, nyre bønner og soyabønner. Fisk som laks og tunfisk er også rik på omega-3 fettsyrer.

Natural Foods

Mens låse opp leptin hormonet er avgjørende for langsiktig vekttap, det krever en endring av tankesett. Matprodusenter bruke overflødig salt og sukker for å bekjempe blid smak av kunstig mat og disse smaker har blitt stigbøylen av det amerikanske kostholdet, overveldende mer subtile naturlige smaker. Selv om mindre caloric enn junk food, og med "diett mat" er avhengige av kunstige smaker, sukker erstattere og falske fett; de ikke inneholder de anti-betennelse egenskaper av naturlige matvarer.

Til syvende og sist, låse opp leptin hormonet krever unngå både kosthold og junk food og økende forbruk av naturlig mat krydret med naturlige urter og krydder.

Hvordan stimulere en Leptin Response i kroppen din

Leptin er et protein som kommer fra lagret fett, ifølge Michael F. Roizen og Mehmet C. Oz, forfatterne av "DU: på en diett." Leptin fungerer ved å fortelle kroppen din når du har fått nok mat, noe som kan bidra til å redusere sjansen for overspising. I normale fungerende organer, vil leptin stenge din sult på et passende tidspunkt, men i de som er overvektige, kan kroppen overstyre leptin budskap om å være full, noe som fører til kontinuerlig spising (leptin motstand). For å bekjempe dette problemet, kan gang- og muskel-building øvelser bidra til å stimulere din leptin respons, ifølge roizen og Oz. Du kan også stimulere leptin ved å miste vekt gjennom sunn slanking.

Bruksanvisning

En tur hver dag. En 30-minutters tur hver dag kan brenne fett celler, noe som fører leptin til å skille ut fra dem, ifølge Dr. Oz.

Løft vekter regelmessig. Muskel-building øvelser hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett, noe som fører til at kroppen til å kreve mat. Dette fører til at cellene til å bli følsomme for leptin meldinger, noe som reduserer mengden mat du spiser.

Spis mer komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er sunt for deg som de brytes langsomt ned, noe som gjør at du kan føle deg full for lengre perioder av gangen. De kan finnes i hel-hvete brød, bønner, havrekli og i grønnsaker som poteter.

Legg til flere ikke-stivelsesholdige grønnsaker i kostholdet ditt. Non-stivelsesholdige grønnsaker er høy i næringsstoffer og lite kalorier, noe som betyr at du vil få din daglige verdien av vitaminer uten å laste opp på kalorier. Non-stivelsesholdige grønnsaker inkluderer tomater, agurk, spinat, salat, okra, rødbeter, gulrøtter og paprika.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Leptin er et protein hormon som regulerer energiinntak og energiforbruk, skjermer metabolisme og appetitt og påvirker kroppsvekt. Leptin forteller hjernen at kroppen har spist nok. Dette hormonet utskilles hovedsakelig av adipose eller fettcellene i kroppen --- desto større er mengden av fett, er det mer leptin produsert. Selv om overvektige mennesker ikke ser ut til å svare på leptin, utløser dette proteinet reduksjon av matinntaket og dermed tap av kroppsvekt på folk som ikke er overvektige.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Hvordan Stimulere Leptin Response

•  Vurder å bruke glukokortikoider. Cortisol, også kalt hydrokortison, er den mest avgjørende glukokortikoid funnet hos mennesker og stimulerer produksjonen av leptin. Det resulterer i en tilsvarende reduksjon i mengden av mat konsumert og følgelig en lavere kroppsvekt.

Spør legen din om du bruker insulin. Produksjonen av leptin følger økninger i insulin som svar til spising. Omvendt følger leptin reduksjon reduksjon i insulin under en fasteperiode.

Vurder å bruke østrogen, som det stimulerer produksjonen leptin i fettvev hos mennesker. Østrogenbehandling resulterer også i reduksjon av matinntak og kroppsfett. Mens østrogen har denne effekten, er testosteron mer passiv, med leptin begrense sin produksjon.

Spør legen din om muligheten for å bruke hexosamines. Hexosamin biosyntesen utløser økt leptin utgivelse i menneske subkutane adipocytter, cellene som utgjør fettvev, som lagrer energi som fett.

Spis et karbohydratrikt måltid. Et måltid som omfatter karbohydrater induserer høyere nivåer av leptin i forhold til et fettbasert måltid.

Hint

  • Alltid be om legens råd før de bestemmer seg på noen av disse alternativene. Legen din kan forskrive et bestemt produkt eller kan presentere deg med andre alternativer.
  • Overvektige mennesker synes ikke å svare på leptin; utløser leptin respons kan fungere bare hvis du er av normal eller lav kroppsvekt.
  • Bruken av de ovennevnte produkter for å stimulere leptin responsen er fremdeles i en tidlig fase. Selv om eksperimenter med gnagere og et selektert utvalg av personer som bruker kjemikalier som er nevnt ovenfor gitt positive resultater, de er fortsatt å bli bekreftet gjennom flere eksperimenter.

Leptin nivåer hos barn

Leptin nivåer hos barn


Leptin er et hormon som produseres av kroppen. Oppkalt etter det greske ordet som betyr tynn, spiller det en rolle i å balansere ut energikostnad. Ifølge thefactsaboutfitness.com, er dens viktigste funksjon å formidle til hjernen hvor mye fett i kroppen din.

Pre-pubescent Boys

Gutter i alderen 5 og 15, ifølge Journal of Clinical Endocrinology, har lavere nivåer av leptin enn jenter.

Pre-pubescent jenter

I jenter mellom 5 og 15, de leptin nivåene er direkte proporsjonal til nivået av fett i kroppen sin, ifølge Journal of Clinical Endocrinology.

Nivå Fluctuation

Leptin blir kontrollert ved mengden av fett i kroppen. Mer fett tilsvarer mer leptin.

Forskning

Et forskerteam, ledet min Dr. Michael Rosenbaum, fant at en annen rolle leptin er å forsøke å beholde fett. Lavere nivåer av leptin resultat i kroppen din kjemper hardere for å holde fett enn det vilje til å få det, forklarer hvorfor det er vanskeligere å gå ned i vekt enn det er å få det, ifølge factsaboutfitness.com.

Fun Fact

Ifølge factsaboutfitness.com har forskere kalt leptin anti-fedme hormon, på grunn av sin iboende evne til å fortelle hjernen når det er tid til å forbruke energi, noe som resulterer i fettforbrenningen.

Hvordan redusere Leptin

Hvordan redusere Leptin


Leptin (fra det greske ordet "Leptos," eller "tynn") er et hormon som regulerer stoffskiftet og kroppsvekt hos pattedyr. Den protein-baserte stoffet modifiserer et spesifikt gen i en tråd av DNA som programmer konsentrasjoner av kroppsfett. Et høyt leptinnivå har blitt knyttet til fedme hos laboratoriemus. Redusere leptin konsentrasjoner antas å få ned kroppsvekt i sykelig overvektige. Leptin sender signal til hjernen som påvirker appetitt og ønsket om å spise. Ved å senke leptin nivåer, ernæringseksperter mener at intensiteten av meldingene som blir levert til hjernen er redusert, dempe lysten til å konsumere. Fordi leptin produseres av fettceller, som utløser sult respons, kutte ned på fet mat og omstruktureringen kosthold kan bidra til å kutte din leptin produksjon.

Hvordan redusere Leptin

Limit måltider til tre beskjedne porsjoner per dag, og unngå å spise etter middag.

Unngå sukkerholdige og carb-rik snacks. Velg frukt og grønnsaker i stedet.

Spis protein til frokost, inkludert eggehviter, kjøtt og hele korn.

Kutt karbohydrater. Lette tilbake på forbruk av brød og stivelse, som poteter og ris.

Følg råd fra ernæringseksperter på BodyandFitness.com ved å forbruke 2000 til 3000 mg kalsium hver dag. Kalsium kansellerer en hjerne signal som kalles agouti, som spurs sult. For å være effektiv, må kalsiumtilskudd være en del av en kalori-reduksjon plan.

Ta vitamin D for å hemme leptin produksjon. Som en ekstra fordel, hjelper vitamin D også kroppen absorbere kalsium.

Ta acetyl-l-karnitin (ALC) kosttilskudd. ALC er en aminosyre som hjelpemidler hjernen i forståelsen hvor mye leptin fettcellene genererer. Når forbrukes om natten, er ALC også vist seg å produsere veksthormon, heve stemninger og forbedre kritisk tenkning ferdigheter. Den typiske anbefalte dosen er 500 mg ALC to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid.

Hint

  • Snakk med en lege før du følger noen vekt-tap programmet.

Leptin Senking Diet

I 1994, forskere ved University of Michigan og Harvard Medical School oppdaget missing link mellom fedme og diabetes. De studerte mus og oppdaget leptin, som er et hormon som utskilles av fettvev. Studien bekreftet at hvite fettceller produserer hormoner akkurat som andre endokrine kjertler, som skjoldbruskkjertelen eller i binyrene. Leptin har nøkkelen til hvorfor enkelte mennesker blir overvektige eller fete, men inntil forskere låse hvordan å kontrollere det, en diett rettet mot å senke leptin er det beste løpet av handlingen.

Hvordan Leptin Works

Leptin er knyttet til insulin-kontroll, vektøkning og diabetes. Leptin virker på kroppen på to måter. Først regulerer det appetitt og bestemmer fettlagring. Det leder leveren på når du skal lagre glukose. Det påvirker også mange av dine autonome funksjoner, som for eksempel reproduktiv helse og selv kroppstemperatur.

Forskning tyder på at hvis noe forstyrrer den riktige balansen av leptin, slår appetitt kontroll ned, fordi kroppen ikke lenger får den "Jeg er full" melding på riktig tidspunkt. I tillegg lagrer kroppen også fett det trenger ikke og slipper for mye glukose hver gang en person spiser. For mye glukose fører til at kroppen telleren ved å slippe stadig økende mengder av insulin. Mange slutt eksos sine bukspyttkjertelen, eller rett og slett blitt insulinresistent, og utvikle type II diabetes.

Paradoksalt nok kan Leptin avbrudd også føre til anoreksi, bentap og gastrointestinale problemer. Det synes tvert imot at den samme hormon kan føre til fedme eller anoreksi, men årsaken er at effekten varierer blant individer. Hvis Leptin sender meldingen "Jeg er full" til feil tid, før en person har spist mengden mat faktisk trengs, vil det føre til vekttap via appetitt undertrykkelse. Dersom forskerne kan fastslå nøyaktig hvordan appetitt kontroll er slått av og på, bør de være i stand til å skape en måte å slå den av før fullt satiation hos overvektige mennesker, eller for å slå den på igjen for de som er undervektige.

Strategier for å redusere Lepin År

Den beste dietten for Leptin kontroll er en som legger vekt på god blodsukkerkontroll sammen med sunt fett. Fordi en kropp kan bli Leptin-bestandig, er det viktig å bare spise tre ganger daglig, med ingen snacks, siden kroppen din utgivelser Leptin hver gang du spiser. Jo flere ganger du spiser per dag, er det mer Leptin produseres, noe som fører til eventuell Leptin motstand (akkurat som insulinresistens).

Unngå å spise etter middag, fordi kroppen din trenger så mye tid som mulig til å bryte ned maten fortært den dagen. Hvis du ikke har konsumert nok kalorier, vil kroppen begynne å bryte ned fettreservene for å levere den ekstra drivstoff.

Det er også viktig å spise mindre porsjoner, selv om du bare spiser tre ganger per dag. Tygge grundig og spise sakte slik at kroppen får tid til å erkjenne at det er fullt. Jo færre kalorier du forbruker, jo mer vekt du vil miste.

Andre strategier for å minimere leptin utgivelsen er å spise protein til hvert måltid, spesielt frokost, og for å redusere - ikke eliminere - karbohydrater.

Den beste maten for å redusere leptin nivåer er fisk. En studie av flere afrikanske stammer, av Dr Mikolaj Winnicki av Padova universitetet i Italia, viste at de med høyest forbruk av fisk hadde de laveste nivåene av leptin.

Hvordan sjekke leptin nivåer

Hvordan sjekke leptin nivåer


Leptin, den "jeg er full" hormon, signaliserer hjernen din at du er full. Jo mer fett på kroppen din, motstår mer leptin og nekter å fortelle din hypothalamus at du er fornøyd. Leptin motstand er en alvorlig hindring for vekttap.

Leptin ble først oppdaget i 1994 av JM Friedman og kolleger. Ifølge Dr. Scott Isaacs, MD, forfatter av "The Leptin Boost Diet" og "hormonelle balanse," det er ingen effektiv test for å måle leptin nivåer eller motstand, men andre tester eller markører brukes til å bestemme leptin motstand nivåer.

Hvordan sjekke leptin nivåer

Tester for å fastslå leptin nivåer

•  Ta blodsukkernivået etter en 12-timers rask. En vanlig morgen leser over 95 mg / dL er mistenkt for leptin motstand.

Ta en AC1 test på neste lege besøk. AC1 er en tre-måneders gjennomsnitt av blodsukkernivået. En AC1 over 5.6 antyder leptinresistens.

Vær proaktiv og be om tester for plasminogen aktivator inhibitor-1 (PAI-1), homocystein og C-reaktivt protein (CRP). PAI-1 er en fettcelle protein som øker blodpropp og hjerte-og karsykdommer. Homocystein fører også blodpropp og hjerte-og karsykdommer. CRP tiltak inflammasjon, en annen leptinresistens indikator.

Legg igjen en urinprøve for en urin microalbumin test. Denne testen vil registrere protein i urinen og leptin motstand.

Sjekk din kolesterol og triglyserider. Leptin motstand er knyttet til høyt LDL (dårlig kolesterol), høye triglyserider og lav HDL (godt kolesterol).

Mål androgen nivåer. Menn vil ha lavt testosteron og kvinner vil ha høye DHEA-S og høy androstenedione nivåer.

Få en skjoldbrusk test. En enkel blodprøve som kalles TSH test er en indikator på skjoldbrusk problemer knyttet med leptin motstand.

Se på leveren din ved hjelp av en ultralyd test. Fett på leveren er en indikator på leptin motstand.

Be ob / gyn for et bekken ultralyd for å påvise cyster på eggstokkene og endometrium på livmor fôr. Kvinner med disse symptomene har ofte leptin motstand.

Se etter fysiske symptomer

Sjekk din vekt. Hvor er du bærer kroppen din fett og hvor mye er en indikator på leptin motstand. Diabetikere og leptin resistente folk raskt opp i vekt i midten, og har høy kroppsfett.

Sjekk din søvn. Tretthet og søvnløshet er symptomer på leptin motstand.

overvåke blodtrykket. Målinger over 130/85 indikerer leptin motstand.

Se på huden din. Hud koder, strekkmerker og acanthosis nigricans (misfarging av huden eller mørkere rundt halsen, armhulene og folder som ser ut som skitt, men lar seg ikke vaske av) er ofte savnet tegn på leptin motstand.

Spør legen din om poly cystisk ovarie syndrom (hos kvinner). Symptomer på PCOS er ansikts hårvekst, akne, fruktbarhet problem og unormale menstruasjonssykluser. Dette er også symptomer på leptin motstand.

Hint

  • Ikke bruk informasjonen i denne artikkelen i stedet for å konsultere med legen din.

Hvordan øke nivåene av leptin

Leptin er et hormon som regulerer kroppsvekt, metabolisme og noen reproduksjonsfunksjoner. Dens primære rolle er å regulere appetitten og energi ved å varsle hjernen om at kroppen enten trenger mat eller har spist nok. Prosessen med økende nivåer av leptin må inkludere lære om leptin og forstå at å øke det er ikke enkelt eller enkelt.

Hvordan øke nivåene av leptin

forstå funksjonen av leptin. Leptin er produsert av fettvev, som lagrer fett, men også produserer flere viktige hormoner. En av disse hormonene --- leptin --- fungerer som en naturlig appetitt suppressant. Når nivåene av leptin øker, signaliserer hjernen metthetsfølelse, slik at å spise stopper og energi øker. Når nivåene av leptin synker, er resultatet sult og en nedgang i energi. Ettersom den er laget av fettceller, mengden av leptin frigjøres i blodstrømmen korrelerer med lipidinnholdet av cellene.

Kontakt lege eller medisinsk faglig. I tillegg til å påvirke appetitt, blir leptin involvert i andre biokjemiske prosesser i hele kroppen. En ubalanse av leptin er innblandet i saker som for eksempel metabolsk syndrom, diabetes, systemisk inflammasjon, hjerte-og karsykdommer og muligens spiseforstyrrelser. Nivåer av leptin bør testes og en mangeartet vurdering fullført.

Tenk leptin motstand. Det virker logisk at økende nivåer av leptin ville være en nøkkel til vekttap, men i en studie utgitt i januar 2009, Dr. Umut Ozcan av Barnesykehuset i Boston uttalte: "Når overvektige mennesker tok hormon, de gikk ned i vekt bare midlertidig - deretter hentet seg tilbake. fleste mennesker som er overvektige har leptin motstand. " Overflødig kroppsfett kronisk produserer høye nivåer av leptin. Når nivåene av leptin fortsatt høy, lærer kroppen å ignorere hormonet. Som kroppen blir motstandsdyktig, øke nivået av leptin er ineffektiv.

Forskning kosttilskudd. Per august 2009 var det ingen godkjente medisiner eller kosttilskudd på markedet som spesifikt øke nivåene av leptin. Det finnes kosttilskudd som hevder å støtte leptin funksjon med en rekke næringsstoffer. Et relativt nytt utdrag fra den afrikanske mango treet, Irvingia gabonensis, er lovende. En studie publisert i mars 2009-utgaven av lipider i helse og sykdom uttalte at personer som brukte Irvingia viste "betydelige forbedringer i kroppsvekt, kroppsfett, og livvidde samt plasma totalkolesterol, LDL-kolesterol, blodsukker og C- reaktivt protein. "

Se for nye produkter. Leptin ble oppdaget i 1994 Forskning på hvordan det fungerer i hjernen og implikasjoner for fremtidige medisiner eller kosttilskudd er pågående. Bruken av rekombinant leptin som behandling for å øke leptin nivåer blir nå undersøkt i flere kliniske studier. Avgjørende forskning til slutt vil resultere i nye produkter og medisiner.

Hint

  • Mange kosttilskudd har navn som høres ut som leptin, men sjekk etiketten --- er leptin mest sannsynlig ikke en ingrediens.
  • Leptin samhandler med insulin og spiller en rolle i andre potensielt alvorlige medisinske tilstander, så kontakt lege.
  • Økende nivåer av leptin vil ikke hjelpe dem som er leptin-resistent. Bære noen ekstra vekt betyr en viss grad av motstand eksisterer.

Hvordan eliminere Tomater å lette Acid Reflux

Tomater er ekstremt surt, noe som betyr at de kan forårsake ekstreme syre reflux flareups. Dessverre, tomater er i flere ulike matvarer. Pasta retter, sauser, og til og med supper kan laced med nok tomater til å forlate deg å sitte oppe hele natten. Heldigvis finnes det flere måter du kan eliminere tomater fra dine oppskrifter uten å spise tørt måltider.

Hvordan eliminere Tomater å lette Acid Reflux

Velg olivenolje eller urtebaserte pastasauser. Ikke bare vil disse alternativene eliminere tomater fra dine favorittpastaretter, men de er ekstremt sunn og smakfull i tillegg.

Se etter condiment alternativer. Ketchup er ofte servert på hamburgere, kjøttpudding og pommes frites, men dette er ikke et godt alternativ når du lider av acid reflux. Hver person som lider av acid reflux er annerledes. Velg krydder som fungerer for deg.

Klargjør supper bruker buljong i stedet for tomatsaus. Tomatsaus kan lage supper rik og solid, men når buljonger er krydret riktig de også kan være like rik og næringsrik.

Hint

  • Hvis fettrik mat ikke bry din acid reflux, kan du bruke krem ​​basert sauser og kremete sauser.

Hvorfor Do tomat-baserte matvarer forårsake halsbrann?

Hvorfor Do tomat-baserte matvarer forårsake halsbrann?

Problemet med tomater

Selv om tomat og sine familiemedlemmer inneholder noen vitaminer og næringsstoffer, er dette opp-ikke nok til å berge tomat omdømme. Faktisk kan den høye syreinnhold av tomat forårsake halsbrann, uansett hvordan den er fremstilt. Ved bruk som en matvare base, kan syren dominere hele måltidet. Ifølge nsf.gov, tomater inneholder to store syrer: eple og sitrus. Begge typer av syrer er halsbrann triggere.

Det handler om den Acid

Parietalceller lage syren som naturlig linjer magen, kjent som magesaft. Dette er den syre som er vanligvis brukt til å bryte ned matvarer som tidligere er blitt spist og blir liggende i magen. For mange mennesker, mekanikerne av svelge, mage fordøyelsen og utskillelsen er ufeilbarlig. For andre gang syrer av tomat-baserte matvarer blir kastet inn i miksen, kroppene deres begynner å produsere for mye magesyre. Ifølge mayoclinic.com, kan dette overløp av syre begynner å sikkerhetskopiere i spiserøret, forårsaker en brennende følelse i brystet.

Natron til unnsetning

I et forsøk på å redde tomat-basert mat kategori fra og permanent bli ripete fra menyen for alle som lider av halsbrann, har tomat elskere forsøkt å komme opp med en løsning som ikke involverer medisiner. Baking soda kan være den siste håp. Ifølge drgourmet.com, og legger til en 1/2 ts. natron til en gryte med tomatsaus kunne løse halsbrann blues.

Arthritics, Beware

Bortsett fra alt av syren som tomat-baserte matvarer inneholder en annen skjult fiende. Tomater inneholder noe som kalles solanine, som er fremtredende i søtvier familien av matvarer. Solanine er en glycoalkaloid, som forstyrrer kroppens opptak av kalsium. Derfor bør folk med leddgikt og de som lider av osteoporose vurdere å fjerne tomater fra kostholdet.

Slik Lavere leptin nivåer

Leptin er et hormon som er involvert i regulering av appetitt, kroppsvekt, fett og glukose aktivitet. Leptin nivåer stige når folk opp i vekt og redusere når folk ned i vekt fordi hormonet produseres av fettcellene. Når leptin nivåer er for lav eller for høy, har en tendens personen til å føle deg sulten mye av tiden, som forklart av University of Texas Health Science Center. Dette kaster lys over hvorfor overvektige mennesker har problemer med å miste vekt og folk som nylig har gått ned i vekt har problemer med å holde den av.

Slik Lavere leptin nivåer

•  Spis fisk. En studie publisert i en 2002 utgave av tidsskriftet "Circulation" og sitert av "Scientific American" fant at en diett høy i fisk var assosiert med lavere nivåer av leptin enn et vegetarisk kosthold.

Ta fiskeoljekapsler. Hvis du ikke er glad i å spise mye fisk, fiskeolje kapsler er et annet alternativ som kan senke leptin nivåer. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljer har fordeler for det kardiovaskulære systemet også, som nevnt av American Heart Association (AHA).

Spis høy-fett, lav-karbohydrat måltider. Disse lager mindre insulin og glukose svar som senere produserer lavere leptin nivåer sammenlignet med lav-fett high-karbohydrat måltider, ifølge en studie publisert i februar 1999 utgaven av "Diabetes", et tidsskrift av American Diabetes Association (ADA).

Begrense kaloriinntaket. En studie publisert i en utgave 2005 av "International Journal of Obesity" fant at leptin nivået sunket betraktelig etter en 4-dagers diett som inkluderte bare 36 prosent av kravene estimerte energi (kaloriinntaket).

Leptin Resistance & Betennelse

Leptin Resistance & Betennelse


Bevis frem av en bakteriell faktor i betennelse fører til vektøkning og leptinresistens. Ifølge Dr. Scott Isaacs, Atlanta endokrinolog, "Forskere ved Emory University nylig oppdaget forskjellige stammer av tarmbakterier hos overvektige mus sammenlignet med normalvektige. Funnene gir bevis for saken at bakterier i tarmen kan bidra til fedme og vektøkning. " Andrew Gewirtz, forskningsleder for studien, tror ikke bakterier lager musene fett. Imidlertid bakteriene forårsaket inflammasjon, som i sin tur forårsaket insulinresistens som førte til vektøkning.

Betydning

Forskere ved Emory, Cornell University og University of Colorado i Boulder lagt merke til parallellen mellom tarm bugs og vekt. Lab mus mangler et protein med betennelse hadde flere "bugs" og var 15 prosent tyngre. Saken ble gjort at tarmbakterier bidrar til menneskelig fedme og metabolsk sykdom.

Advarsel

Betennelse kan føre til metabolsk syndrom. Dette syndromet fører til dårlig kolesterol tall og vektøkning, noe som kan føre til motstand mot leptin, et hormon som regulerer appetitten. Disse igjen kan føre til høyt blodtrykk og øket risiko for diabetes og hjertesykdom.

Misforståelse

Andrew Gewirtz, Ph.D., førsteamanuensis i patologi og laboratoriemedisin ved Emory University School of Medicine, sier antagelsen om at fedme-epidemien er forårsaket av rask mat og stillesittende livsstil kan ikke være hele historien. "Imidlertid tyder våre resultater at overskytende kaloriforbruk er ikke bare et resultat av undisciplined spising men at tarmbakterier bidra til endringer i appetitt og metabolisme."

Teorier og spekulasjoner

Bakterier kan påvirke appetitten og endre mengden mat du spiser. Det er ikke klart om betennelse fører til tarmbakterier eller vice versa. Forskning viser at det er mulig å "fange" metabolsk syndrom fra miljøet og ikke bare gjennom dine gener.

Forebygging eller Solution

En sunn diett ikke bare reduserer vekt, men også inflammasjon. En diett av uraffinert mat reduserer betennelse, sammen med fiber finnes i frukt og grønnsaker og omega-3 fettsyrer.

Hva Foods Unleash Leptin i kroppen?

Hva Foods Unleash Leptin i kroppen?


Leptin er hormon som forteller kroppen det er ikke sulten, så når systemet fungerer skikkelig, vil noe mat har effekten av å slippe løs leptin. Problemet er at mennesker utvikler leptin motstand - så overvektige mennesker kan fremdeles føler deg sulten. Som en del av et helseprogram for å reversere dette, Dr. Leo Galland, forfatter av "The Fat Resistance Diet," anbefaler å spise ferske hele matvarer, omega-3 fettsyrer, fytokjemikalier og fiber.

Fresh Whole Foods

Disse er definert som naturlige matvarer som har hatt en minimal mengde behandling og blir spist i sin naturlige tilstand. Whole Foods er tenkt å bringe en rekke fordeler - for eksempel et sunnere hjerte - samt å legge interesse til din diett. I "The Fat Resistance Diet," Dr. Galland hevder at et stort problem i vårt moderne kosthold er at de naturlige komponenter i mat er fjernet, med det resultat at kroppen er mindre i stand til å bekjempe betennelser og blir leptin resistent. Forbruker hele matvarer vil bidra til å overvinne dette, og slippe løs potensialet av leptin. Velg grovt brød, helkorn frokostblanding eller brun ris. Inkluderer også rå eller minimalt kokt frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Omega-3 fettsyrer

Dr. Galland beskriver anti-inflammatorisk effekt av Omega-3 fettsyrer som "en naturlig og iboende del av mange komplekse regulatoriske systemer i cellene i kroppen vår." Så, i tillegg til å ha en rekke andre helsefordeler, er det sannsynlig at disse "gode" fettet bidrar til å holde våre leptin reseptorer fungerer. De beste kildene er fiskeoljer, som finnes i laks, tunfisk og kveite. For de som don & rsquo; t spise fisk, det Vegetarian Resource Group anbefaler plante kilder som linfrø og linfrøolje, rapsolje, soyabønner, valnøtter, valnøttolje og purslane.

Fytokjemikalier

"Phyto" kommer fra det greske ordet for "plante", og det amerikanske Department of Agriculture definerer fytokjemikalier som visse organiske komponenter av planter som er tenkt å fremme menneskers helse. Den lister frukt, grønnsaker, korn, belgfrukter, nøtter og te som rike kilder. I tillegg til å være god for generell helse, sier Dr. Galland, fytokjemikalier er en utmerket måte å legge interesse til vårt kosthold gjennom ulike smaker og farger. Dette gjør det enklere å kutte ned på raffinert sukker, fett og salt i hva vi spiser, som igjen kan bidra til å overvinne leptin motstand og så slippe løs hormonet & rsquo; s potensial. Ernæringseksperter anbefaler å velge mange forskjellige typer & ndash; og farger & ndash; av disse matvarene, ifølge Julie Hage-Robinson, som skriver for Ag.NDSU.edu.

Fiber

Definert av Harvard School of Public Health som "en type karbohydrat kroppen kan & rsquo; t fordøye," fiber har en rekke helsefordeler, inkludert vokter mot metabolsk syndrom, som Harvard School forklarer som "en konstellasjon av faktorer som øker sjansene for å utvikle hjertesykdommer og diabetes. " Ettersom disse faktorene omfatter høye insulinnivåer og overvekt, er det sannsynlig at fiber har en nøkkelrolle i å slippe løs potensialet av leptin, også. De beste kildene er hele frukter og grønnsaker, bønner og hel-korn brød og frokostblandinger.

Oppbygging av Leptin

Oppbygging av Leptin


Menneskelig atferd er styrt av hjernen kjemikalier som kalles nevrotransmittere. Ifølge St. Edward University Institutt for kjemi, av de ca 40 nevrotransmittere finnes i hjernen, 12 kontroll spiseatferd. Leptin, produsert av fett lagring celler, kontroller spiseatferd ved å fortelle hjernen når nok mat har blitt konsumert for å opprettholde kroppsvekt.

Kjemisk Nature

Leptin er et protein som består av 146 byggeklosser kalles aminosyrer. Et bestemt gen, kalt fedme-genet, bærer den informasjonen som kreves for leptin produksjon. Forskere ved St. Edwards Universitetet skrive en hypotese knytte fedme genmutasjoner til tilfeller av alvorlig tidlig-utbruddet fedme. Leptin har en masse på ca 16 kilodalton.

Kjemisk struktur

Leptins består av fire helikser som går parallelt, men i forskjellige retninger til hverandre. Hver helix, eller spiral, er fem på seks omdreininger lang. Arrangement av de fire helikser i en up-up-down-down folding mønster skaper en to lags bunt.

Betydning

Ifølge en studie publisert av Institutt for kjemi ved Indiana University, kan leptin motstand eller mangel forårsake diabetes, infertilitet og fedme hos mennesker. Funnene gjør leptin og dens virknings et primært mål for farmasøytiske selskaper som er interessert i å utvikle nye fedme-bekjempelse av narkotika.

Helsemessige fordeler av tomater

Helsemessige fordeler av tomater


Tomater, men oftest forbundet med italiensk kultur og mat, faktisk stammer i Sør-Amerika. Tomater ble introdusert til Europa av spanske erobrerne på 1500-tallet. Ofte feilidentifisert som en grønnsak, denne frukten inneholder en rekke helsemessige fordeler for dem som spiser den.

Vitaminer og næringsstoffer

Tomater er en utmerket kilde til vitamin C, vitamin A, vitamin K, folat, riboflavin, krom og kalium.

Beta-karoten

Tomater er også en stor kilde til beta-karoten (i form av vitamin A). Beta-karoten er forbundet med forebygging av kreft, hjertesykdommer, astma og revmatoid artritt.

Lykopen

Tomater er lykopen-rik. Lykopen er koblet til forebyggelse av hjertesykdommer og beskyttelse mot flere typer kreft, inkludert bryst, endometrial, kolorektal, prostata, lunge og bukspyttkjertel cancer.

Fiber

Tomater er en god kilde til kostfiber. Kostfiber er knyttet til evnen til å senke kolesterolnivået, blodsukker kontroll og forebygging av tykktarmskreft.

Antioksidanter

De antioksidanter i tomater er forbundet med fjerning av frie radikaler i legemet. Antioksidanter både beskytter cellene mot skade og reparere skadede celler.

Forbruker Tomater

Tomater er best inntas som en hel mat. Næringsstoffer isolert fra tomater og inntas som kosttilskudd er ikke så gunstig for menneskekroppen som å spise de samme næringsstoffene i de naturlig forekommende proporsjoner som finnes i hele tomater.

Stuet tomater Næringsinnhold

Stuet tomater brukes ofte i slow-matlaging måltider for å legge til en dybde på tomat smaken. Hvis du bruker dem i sauser og steker, kan du ikke skjønner hva du legger til måltidet i form av ernæring.

Serverer

Den mest populære formen for stuet tomater kommer i form av en boks. Følgende informasjon er basert på en kopp hermetisert stuet tomater.

Kalorier

Stuet tomater vil ikke legge mye kalorier til måltidet. En kopp stuet tomater bare har 66 kalorier.

Sukker

Noen selskaper vil legge til sukker i sine stuet tomater. Andre tillate naturlig sukker som eneste sukker i boksen. Hermetisert stuet tomater generelt har 9 gram sukker per servering.

Protein

Det er en liten mengde protein som kan bli funnet i stuet tomater. En porsjon har to gram protein.

Natrium

Stuet tomater vil inneholde salt. En kopp stuet tomater vil ha 563 milligram natrium. Dette er nesten 25 prosent av det daglige anbefalte verdien av natrium.

Hvordan øke Leptin

Leptin er produsert av fettceller, er et viktig hormon i vekttap og metabolisme. Leptin er spesielt viktig i langsiktige slanking og helseplaner. Høyere nivåer av leptin vil føre til at du føler deg mindre sulten og miste mer vekt. Men hvis du mister vekt raskt, vil leptin nivåer reduseres. Dette vil føre til at stoffskiftet å slippe, og den vekten du har mistet kommer tilbake. Dette er grunnen til at det er viktig å diett på en sunn og treg måte --- leptin er nøkkelen til vekttap, og øke leptin nivåer vil ta tid.

Hvordan øke Leptin

•  Spis sunt og ikke krasje diett. I begynnelsen leptin nivåer vil faktisk være lavere, men dette er normalt. Gi kroppen din tid til å justere for å nullstille dine leptin nivåer tilbake til det normale, og snart kroppen din vil kjenne igjen når den er full.

Spis mindre sukker. Sukker og leptin ikke bland godt, som sukker fører til at hjernen til å være mindre følsomme for sukker. Prøv å spise mer fisk. Omega-3 fettsyrer hjelpemiddel følsomhet for leptin.

Få nok søvn. Leptin nivåene øker når du er uthvilt. Hvis du ikke sove nok, vil kroppen kompensere ved å gjøre deg mer sulten.

Hvordan øke produksjonen av leptin

Leptin, hormonet som regulerer appetitten, kan direkte påvirke vekttap eller vektøkning. Når leptin er for lav, vil man finne det vanskelig å føle full. Når leptin er for høy, kroppen blir motstandsdyktig mot det og personens evne til å føle fornøyde avtar. Imidlertid kan man øke eller optimalisere leptin nivåer med visse matvarer, kosttilskudd og endringer i livsstil.

Hvordan øke produksjonen av leptin

Raising Leptin

Konsumere 30 prosent av dine daglige kalorier i protein. Ifølge forfatteren av Jillian Michaels, forfatter av Master Your Metabolism, forbedrer protein leptin sensitivitet, slik at personen til å føle fyldigere raskere. Gode ​​kilder til protein er kjøtt, melkeprodukter, belgfrukter og nøtter.

Vurdere å ta et omega-3 tilskudd som for eksempel fisk eller flaxeed olje. Ifølge Michaels, øker omega-3 fettsyrer leptin ved å øke behandlingen av glukose.

Legg mer sink til kosthold. Michaels hevder at sink, som omega-3 fettsyrer, øker leptin. Mens sink finnes i mange vitaminer, naturlige kilder til sink er østers, rødt kjøtt og hele korn.

Unngå faste. Ifølge Dr. John Berardi, som spesialiserer seg på nærings biokjemi og mosjon biologi, folk som fastende i 36 timer opplevd en 77 prosent reduksjon i leptin.

Begynn et treningsprogram. Ifølge en studie fra 2001 ved Harvard Department of Epidemiology, menn som trente regelmessig hadde høyere nivåer av leptin sensitivitet.

Hvordan overvinne Leptin Resistance

Hvordan overvinne Leptin Resistance


Leptin er et protein hormon som gjør det mulig å realisere når du er full og trenger ikke å spise lenger. Leptin transporteres fra blodet, til blod-hjerne barrieren, til hypothalamus. Hvis du har leptin motstand, da denne prosessen ikke kan forekomme. Du vet ikke at du er full, og en stor mengde leptin fortsatt i blodet. Flere trinn kan tas for å overvinne leptinresistens.

Hvordan overvinne Leptin Resistance

•  Spis et balansert kosthold. Sørg for å spise mat som er høy i protein, og husk å konsumere frukt, grønnsaker og helkorn. Selv om du er motstandsdyktig mot leptin, bør du likevel konsumere de riktige næringsstoffene.

Ikke spis mellom måltidene. Hvis du har leptin motstand, trenger du ikke skjønner når du har spist nok. For å overvinne dette problemet ved å opprette en fastsatt plan for når du skal spise. Det er best å ha tre måltider hver dag. Du bør spise om morgenen, ettermiddagen og kvelden.

Lag en matdagbok. For å organisere timeplanen din, lage en matdagbok av de tre måltider hver dag, og den maten du vil ha under disse måltidene. Denne metoden vil hjelpe deg å sørge for at du spiser en rekke matvarer. Også, ved å organisere dine måltider, kan du være sikker på at du ikke spiser et overskudd av mat på et gitt måltid.

Ikke spis sent på kvelden. Etter at du har kveldsmåltid, ikke spise noe annet. Hvis du spiser før sengetid, vil du føle ubehag, og overflødig fett vil ha en mindre sannsynlig sjanse for å bli brent.

Tren regelmessig. Trening hjelper deg med å forbedre stoffskiftet, samt øke din energi. For å holde orden på ditt treningsprogram, skrive ned den tiden av døgnet som du vil trene på timeplanen.

Forstå rollen protein tyrosin fosfater 1B, eller PTP 1B, i leptin motstand. Når PTP 1B er uttrykt i høy grad den blokkerer signalene med leptin. En mulig måte å overvinne leptinresistens, er å inhibere PTP-1B. Snakk med legen din om fremdriften av denne forskningen.

Matvarer som stimulerer Leptin respons i kroppen

Matvarer som stimulerer Leptin respons i kroppen


Leptin er et hormon som i kroppen som reagerer på visse dietter. Hvordan kroppen din reagerer på leptin avhenger av flere faktorer. Personer som er overvektige eller fete vanligvis har høyere nivåer av leptin i blodet naturlig, men de har en senket respons på leptin etter å ha spist noe som kan føre en person til å spise for mye. En normal leptin reaksjon fører til en person til å føle deg mett etter å ha spist et måltid, slik at de slutter å spise. Å miste vekt kan endre hvordan kroppen din reagerer på leptin gjør dette hormonet mer effektiv på å kontrollere vekten på lang sikt. Dette er en grunn til at slanking er så vanskelig for noen mennesker fordi kroppen ikke vet når den er full.

Laks

San Benito Consolidated skolekrets sier matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer endre leptin kroppen din. Laks er et ypperlig valg fordi det er høy i omega-3 fett, protein og andre næringsstoffer. Spis dine måltider sakte for å gi kroppen din tid til å fylle opp opp magen og føler full. Etter å ha spist, vil leptin nivåer sparke i, og du kan begynne å føle at du har hatt nok å spise. Prøv å spise laks til lunsj eller middag flere ganger hver uke. Kombiner laks med friske grønnsaker, ris eller andre sunne matvarer. En ideell andel er omtrent på størrelse med en kortstokk eller knyttneven din.

Mandler

Snack på mandler i løpet av dagen eller legge slivered mandler til en frisk grønn salat. Mandler også stimulere en leptin reaksjon i kroppen fordi denne maten er høy i omega-3 fettsyrer. Mandler er også høy i kalsium og mineraler. Lag din egen rå mandel melk med en blender hjemme og drikker dette i stedet for vanlig kumelk. Du kan få en god dose av kalsium sammen med flere andre næringsstoffer som kroppen din trenger. Du kan også legge til hakkede mandler til bakt retter som kylling eller legg mandler til laks.

Tuna

Akkurat som laks, tunfisk er også høy i omega-3 fettsyrer. Velg gule fin tunfisk eller andre varianter som er tilgjengelige i ditt område. Kjøp tunfisk på sjømat delen av din lokale matbutikk i stedet for i en kan. Men du kan også få den samme fordelen fra hermetisert tunfisk, men du kan nyte den friske, mindre salt, smak av hele fisken. Gjør tunfisk salater, smørbrød og gryteretter. Tunfisk er også høy i andre vitaminer og mineraler som er gunstig for generelle helse.