Digidexo.com

Hvordan kan jeg finne en tannlege for en Emergency Apppointment?

Tann smerter er vanligvis konstant, uutholdelig og uhåndterlig. Det siste du ønsker å gjøre er å tilbringe timer søker etter en tannlege villig til å gi deg en nødsituasjon avtale. Med litt planlegging og utnyttelse av lokale ressurser, å finne en tannlege for en nødsituasjon avtale er ganske gjennomførbart.

Få en Dental henvisning fra din primære omsorg lege

Når det gjelder krise avtaler, hjelper det å ha en henvisning fra din fastlege. Dette ikke bare vil hjelpe deg å finne en pålitelig tannlege for å hjelpe deg i en nødssituasjon, men det vil også gi deg et referansenavnet som skal brukes når du bestiller din avtale. Vær klar på hva krisen er når du ringer for å se tannlegen, og være forberedt på å røpe informasjon om din tannlege historie. Etter hver tannlegetime, få en kopi av opparbeidelse og holde den i en mappe hjemme. Dette vil gi nødsituasjon tannlege en pålitelig historie.

Word of Mouth

Vurdere å be venner og familie om tannleger. Folk er som regel villige til å være ærlig og direkte om sine tannleger, slik at jungeltelegrafen er en god måte å finne en tannlege i en nødsituasjon. Planlegg på forhånd ved å planlegge konsultasjoner med noen få tannleger til å måle hvem som kan være best brukt i en nødsituasjon. Ved å konsultere med dem på forhånd, har du mulighet til å stille spørsmål, vurdere sine krisepolitikk og har kontaktinformasjon for nødhjelp.

Besøk ER

Som en siste utvei, kan du gå til din lokale legevakt; ansatte det generelt kan ringe hvilken tannlege eller tannlege er på vakt. Når ER ansatte arbeidere ta vare på dine umiddelbare behov, eller i det minste få noen smerte under kontroll, vil de fortelle deg å følge opp med en tannlege.