Digidexo.com

Raw Food Diet & Parasitter

Den rå mat diett, også kjent som "live kosthold," er en livsstil basert på forbruker minst 75 prosent av matvarer som er rå eller oppvarmet under 115 grader F, ubehandlet og helst økologisk. Dietten består av frukt, grønnsaker, korn, nøtter, soya, upasteurisert melkeprodukter og visse typer kjøtt og fisk. Historisk sett har menneskene levd på en sunn rå mat diett for år. Det antas at kokt mat mister ernæringsmessig verdi, noe som gjør dem mindre sunn og selv skadelig for kroppen.

Rå mat Fordeler og Bekymringer

Selv om en rå mat diett har mange helsefordeler, som økt energi; redusert risiko for hjerteinfarkt, kreft og diabetes; klar hud; og vekttap, det har også noen helserisiko, en av dem er matforgiftning. Matforgiftning er en svært alvorlig sykdom forårsaket av bakterier som finnes i matvarer eller av parasitter.

Parasitt Identifikasjon

Parasitter er organismer som overlever av av andre organismer kjent som verter. De kan være til stede i mat eller vann og blir overført av dyr med humant, menneske til menneske eller et menneske til dyret. Disse organismene lever og formerer seg i vertens kropp og utskilles i avføringen. De varierer i størrelse fra små mikroskopiske organismer til flercellede ormer som lett kan sees uten mikroskop.

Parasitt Symptomer

I en rå mat diett, hvor varme er begrenset, parasitter er et stort problem. Parasitter er overført fra vert til vert, noe som betyr at en person kan bli smittet ved å spise matvarer som har blitt forurenset av infisert avføring. Symptomer inkluderer magesmerter, diaré, forstoppelse, mangel på energi, frysninger, feber og generelt ubehag. I verst tenkelige scenarier, kan parasitter invadere lungene, hjernen, leveren og huden, som kan til slutt føre til døden.

Forebygging

Det er få praksis en rå foodist kan følge for å forebygge og begrense parasitt forurensning: Begrens mengden av rå animalske produkt fortært; Vask grundig hendene med såpe og varmt vann før du tilbereder og spiser mat; kjøle mat umiddelbart (etter innkjøp av mat og etter å forberede); skal vaske alle frukter og grønnsaker (noen bruker mat grade hydrogen peroxide å desinfisere); investere i et vann ozonater å desinfisere; og kontakte lege minst to ganger i året for en parasitt rens.

Behandling

Parasitter mate av næringsstoffer fra verten og legge egg. Målet er å drepe de levende parasitter og egg ved å skylle bakterier ut av kroppen. Kokosnøtter og kokos produkter (olje, melk, kjøtt) inneholder mellomkjedede fettsyrer og fiber, som er både kraftige midler for sletting parasitter. Hvitløk inneholder også naturlige Antiparasittiske egenskaper og kan tas helt eller kapsel. Andre naturlige rettsmidler er fedd olje, potets gresskarfrø og grapefruktekstrakt. Probiotika er også anbefalt, og selv om de kan bli funnet i meieriprodukter, varierer mengden. For ekstreme tilfeller som en parasitt-infeksjon, er det best å kjøpe det i form av en kapsel, væske eller pulver. Parasitt infeksjon kan ofte føre til alvorlig dehydrering. Det er viktig å være hydrert i løpet av og etter behandlingen.