Digidexo.com

hvordan redusere testosteron hos menn

Medikamenter som reduserer testosteron hos menn

Vanligvis når spørsmålet om hormoner er vurdert, er det i sammenheng med kvinner og om ikke å starte hormonbehandling. Men kan hormonnivået være en viktig sak for menn også, og narkotika kan brukes til å senke testosteronnivået hos menn.

Hvorfor?

The American Cancer Society sier at testosteron kan faktisk gjøre prostatakreft vokse. Senke testosteronnivå kan krympe og bremse veksten av prostatakreft hos noen pasienter.

LHRH Analoger

Luteiniserende hormon-frigjørende hormon narkotika (LHRH analoger) virker ved å redusere mengden av testosteron laget av testiklene via injeksjon eller liten oppdatering. I første omgang vil nivåene stige før slippe betydelig.

GnRH-antagonister

Drugs.com fastslår at gonadotropinfrigjørende hormon (GnRH)-antagonister, slik som Degarelix, arbeid ved å senke mengden av testosteron i blod. Medikamentet injiseres.

Bivirkninger

Bivirkningene av testosteronsenkende medikamenter, men er ikke begrenset til nedsatt sexlyst, høyt blodtrykk, svimmelhet, kvalme, forstoppelse, smerte mens urinering og rask hjerterytme. Kontakt legen din hvis disse vedvarer.

Østrogen og Anti-androgener

I det siste, ble østrogen (det kvinnelige kjønnshormonet) som vanligvis brukes til å senke testosteron; er det imidlertid sjelden brukt på grunn av dets bivirkninger. Anti-androgener hindre kroppen fra å bruke noen form for androgener (mannlige hormoner).

Forsiktig

Disse stoffene bære med seg bivirkninger som varierer fra pasient til pasient. Ta kontakt med din lege og utdanne deg selv på alle de tilgjengelige behandlinger før de bestemmer seg for en.

Hvordan redusere østrogen hos menn

Østrogen er et hormon som er tilstede i kvinner, og i små mengder i menn. Menn trenger litt østrogen for kroppen sin for å fungere skikkelig. Hvis menn har høye mengder av østrogen i kroppen, kan det skape noen uønskede bivirkninger som prostata problemer, lav sexlyst, økt kroppsfett, risiko for hjertesykdom, og større bryststørrelse eller gynecomastia. Høyere østrogennivået er funnet hos menn som er eldre enn 50 og de som bruker anabole steroider, som er medisiner som øker bein vekst og appetitt. Kan senkes østrogennivået hos menn ved å følge en bestemt diett og retningslinjer.

Hvordan redusere østrogen hos menn

•  Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen av symptomene nevnt ovenfor og bli testet for å finne ut om du har høye østrogennivået. Hvis nivåene er høye, kan livsstil og kosthold endringer hjelpe deg lavere østrogen mengder i kroppen.

Opprettholde en sunn kroppsvekt ved å praktisere en godt balansert diett lav på fett og høy i frukt og grønnsaker. Sammen med et sunt kosthold, trene regelmessig - minst 30 minutter en dag med moderat-til høyintensiv trening som sykling, løping eller vekttrening.

•  Begrens mengden av alkoholholdige drikker du drikker ikke mer enn én drink per dag. Siden østrogen er behandlet gjennom leveren, kan alkohol redusere leverens evne til å bryte ned østrogen og kan øke nivåer som et resultat.

Konsumere mer fiber i kosten. Østrogen legger til gallesyrer produseres av leveren og fiber pinner til syrer. The fiber bidrar til å fjerne østrogen fra kroppen.

Redusere eller eliminere inntak av soya protein, som er nær den kjemiske sammensetningen av østrogen.

Vurdere å ta reseptbelagte medisiner som humant choriongonadotropin hvis en diett og livsstilsendring ikke lavere østrogennivå. HCG bidrar til å øke testosteronnivået i kroppen. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hvilken medisinering er riktig for deg.

Hvordan redusere østrogen hos menn gjennom kosthold

Menn og kvinner trenger et visst nivå av østrogen for optimal funksjon, men for mye østrogen hos menn kan bære med seg en rekke uønskede bivirkninger, som økt kroppsfett og gynekomasti, eller "mann bryster." Selv om østrogennivået kan sikkert bli regulert gjennom reseptbelagte medisiner, kosttilskudd endringer gi en trygg og enkel løsning uten uønskede bivirkninger.

Hvordan redusere østrogen hos menn gjennom kosthold

Kosten justeringer til lavere østrogen

En forbruker mer cruciferous grønnsaker. Disse inkluderer brokkoli, blomkål, kål, grønnkål og rosenkål. Alle disse inneholder et stoff som heter diindolylmethane. DIM hjelper kroppen mobilisere og eliminere lagret østrogen. Spise to eller tre porsjoner cruciferous grønnsaker hver dag kan gå en lang vei mot å senke østrogen.

spise nok fiber for å hjelpe kroppen din eliminere østrogen. Generelt tar sikte på å forbruke minst 20 til 30 gram fiber hver dag. Fiber vil binde seg til østrogen i fordøyelseskanalen, bærer det ut av kroppen din før det påvirker systemet. Dele fiber inntaket jevnt mellom løselig og uløselig kilder. Eksempel løselige kilder inkluderer nøtter, havre og bygg. Uløselig kilder inkluderer hel-hvete elementer, grønnsaker og frukt.

Limit meieri forbruk. Ifølge Dr. Ganmaa Davaasambuu, forskningsassistent ved Harvard School of Public Health, meieriprodukter inneholder opp til 80 prosent av total østrogen forbrukes gjennom mat. Dette er fordi kuer melkes hyppigst under graviditet, noe som øker østrogeninnholdet i melken sin.

Hvorfor gjør testosteron hos menn Reduser?

Testosteron er en av de mest viktige hormoner produsert av hann-legemet. Det bidrar til å bygge muskler og bein, produsere kjønnshår og kroppshår, og opprettholde en sexlyst. Sædproduksjonen er også påvirket av testosteron. Nivåene av testosteron i en manns kropp kan minske på grunn av alder, sykdom eller andre ukjente årsaker.

Fact

Hypogonadisme er den riktige medisinske termen for lavt testosteron. Hos menn, oppstår det når kjønnskjertlene mislykkes i å produsere et normalt nivå av testosteron. Det er noen ganger referert til som mannlig overgangsalder eller Ufrivillig.

Årsaker

Ifølge Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, er lavt testosteron forårsaket av en rekke årsaker. Trauma til kroppen, slik som kjemoterapi eller eksponering for stråling kan redusere testosteron. Alder, hormonelle lidelser, medisiner og genetiske forhold kan også redusere testosteron.

The Age Factor

Menn naturligvis oppleve en nedgang i testosteron som de gamle. I boken The Male biologiske klokken, står det at mannlige testosteronnivå falle med én prosent per år starter i en alder av 30. Dette er en hormonell forandring som ligner på når kvinner opplever menopause.

Unge menn

Det er mulig for unge menn å ha lavt testosteron. Hvis det er tilfelle, er det vanligvis stammer fra et problem med genetikk, testiklene, hypofysen eller hypothalamus.

Signs

Ifølge MensHealthNetwork.org, tegn på lavt testosteron hos menn inkluderer lav sexlyst, erektil dysfunksjon, depresjon, osteoporose, brystforstørrelse, og tretthet.

Behandling

Ifølge MenHealthNetwork.org, det er FDA-godkjente testosteron erstatning terapi. Tilgjengelige metoder for behandling omfatter patcher, injeksjoner, og gni-on gels.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

Testosteron spiller en stor rolle i å bestemme maskuline fysiske egenskaper og hjernens utvikling. Høyere enn normalt nivå av testosteron kan være skadelig for en manns helse. Forhøyede testosteronnivå kan gjøre menn mer tilbøyelig til å røyke, drikke alkohol overdrevet, og hvis den forblir ubehandlet, skape stemningslidelser forbundet med aggressiv og risikofylt atferd. Menn med høyt testosteronnivå er også større risiko for å utvikle prostatakreft og leversykdom. Du kan senke testosteronnivået ved å endre kostholdet og opprettholde en sunn livsstil.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

•  Reduser mettet fett inntak. Mettet fett er ofte funnet i animalsk kjøtt. Menn med høyt testosteronnivå bør unngå mettet fett som kan forverre høyt testosteron symptomer og øke sin risiko for å utvikle kreft. Erstatte mettet fett med enumettet fett som finnes i fisk og oljer som oliven, raps og peanøtt.

spise en diett høy i fiber. Økt fiberinntak sammen med en mettet fettreduksjon kan vise en 12 prosent reduksjon i testosteron og andre androgen hormoner.

Reduser usunn alkoholbruk og eliminere røyking og / eller narkotikamisbruk. Mens alkohol, røyking og narkotika misbruk kan etter hvert lavere testosteron overtid, et daglig inntak av usunne stoffer kan øke høyt testosteron symptomer, som kan føre til for tidlig død.

Konsumere sunne mengder rødvin som det har antioksidantegenskaper, avgjørende for sunn hjertefunksjon og redusert prostata kreft risiko. Rødvin tatt i moderate mengder kan hemme testosteronproduksjonen.

Tenk medisiner som vil senke testosteron. Konsultere med en lege på de beste helse og narkotika alternativer tilgjengelig. Medikamenter som reduserer testosteronnivået hos menn kan positivt forandre humør og helsemessige problemer forbundet med å ha høyt testosteron.

Nivåene av testosteron hos menn og kvinner

Testosteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner, selv om det regnes som en mannlig hormon. Kvinner produserer mye mindre testosteron enn menn. Hos menn er testosteron produseres av testiklene, mens hos kvinner, eggstokkene lage testosteron.

Testosteronnivå i aldring menn

Hos menn er det ingen bevis for en stor drop-off i testosteron produksjonen senere i livet, eller tilsvarende en mannlig overgangsalder. The National Institute on Aging bemerker at det kan være noen reduserte nivåer i forhold til ungdom og unge voksne, men nivåene ikke faller betydelig.

Testosteronnivå i aldrende kvinner

En kvinnes testosteron nivået vil avta gradvis med alderen, ifølge Mayo Clinic. Det er ikke en hurtig dropping av testosteron med overgangsalderen, med mindre det forekommer på grunn av hysterektomi-indusert menopause.

Testing av Nivåer

Testosteronnivå kontrolleres via en blodprøve når kvinner viser mannlige seksuelle egenskaper, for eksempel en dypere stemme, økt kroppshår eller når perioder er uregelmessig. Nivåene er sjekket hos menn som lider av impotens eller infertilitet, eller gutter for tidlig eller sent innsettende pubertet.

Normale testosteronnivå

Hos kvinner, se etter en lesning av 20 til 80 ng / dL, eller nanogram per desiliter. I menn, er en normal testosteron nivå i 300 til 1000 ng / dL rekkevidde, ifølge National Institutes of Health.

Unormale nivåer

Økt testosteronnivå kan tyde på kreft, polycystisk ovarialsyndrom, tidlig pubertet eller medfødt adrenal hyperplasi. Redusert nivå kan bety forsinket pubertet, kronisk sykdom, eller forstyrrelser i hypofysen eller testikler.

Hva er årsakene til lavt testosteron hos menn?

Hva er årsakene til lavt testosteron hos menn?


Et hovedanliggende i menns helse innebærer årsaker og behandling av lavt testosteronnivå. Optimale testosteronnivå bidrar til en manns generelle helse.

Viktigheten av testosteron

Testosteron, det viktigste mannlige hormonet, bidrar til den generelle fysiske, seksuelle og emosjonelle helse av en mann. Nivåer av testosteron ofte reduseres med alderen, men også andre faktorer kan også bidra.

Symptomer på lavt testosteron

De mest åpenbare symptomer på lave hormonnivåer er en redusert interesse for sex og manglende ereksjon. I tillegg kan menn se en reduksjon i kroppsvekt og styrke, samt et tap av muskelvevet, og en økning i kroppsfett. Endringer i humør og følelser kan også føre.

Fysiske årsaker til lavt testosteron

Den vanligste årsak til lavere nivåer av testosteron er aldring. Infeksjon og sykdom i testiklene, samt toksin eksponering, kan også påvirke disse nivåer.

Brain Disorders

Kallman syndrom, hypofysen glad svulster / behandling og godartede svulster i hjernen kan føre til at testosteronnivå til å slippe også. Genetiske sykdommer kan også påvirke testosteronnivået.

Andre faktorer

Store traumer og kronisk sykdom kan også påvirke testosteronnivået. På samme måte kan alkoholmisbruk, narkotikabruk og røyking forårsake reduserte nivåer.

Behandling av lavt testosteronnivå

Den vanligste behandlingen for lavt testosteronnivå er testosteronbehandling (TRT). En blodprøve kan avgjøre om TRT er nødvendig. Andre behandlinger kan inkludere forbedret kosthold og økt mosjon for å behandle fedme og ubehag som ofte følger lavt testosteronnivå.

Hvordan diagnostisere hypogonadisme hos menn

Hypogonadisme hos menn er en medisinsk tilstand som oppstår når testiklene ikke klarer å produsere nok hormoner. Årsaken til denne tilstanden kan være genetisk eller på grunn av en utviklingsforstyrrelse. Imidlertid kan visse autoimmune sykdommer også føre hypogonadisme som kan stråling, nyre- eller leversykdommer, skader og noen infeksjoner.

Bruksanvisning

Få en detaljert medisinsk historie. Hypogonadisme ikke vanligvis presentere en konkret liste over symptomer, så det er viktig at helsepersonell være klar over subtile indikasjoner på at denne tilstanden kan eksistere, noe som kan bli avslørt gjennom passende spørsmål om pasientens seksuelle funksjon, tidligere skader, operasjoner, medisiner og behandlinger.

Utfør og dokumentere en fullstendig fysisk undersøkelse. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot pasientens seksuelle utvikling inkludert utvikling og distribusjon av hår i ansiktet og kjønnshår området, tilstedeværelse av gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse), og størrelsen og utvikling av testiklene.

Gjennomføre laboratorieundersøkelser for passende nivåer av serum testosteron, FSH og andre hormoner. Hvis det blir funnet unormale nivåer, er det tilrådelig å gjenta disse testene.

Utfør en sædanalyse. Prøver som inneholder mindre enn 20 millioner sædceller per milliliter med mindre enn 60 prosent motilitet kan tyde på hypogonadisme.

Begynn terapi en gang i diagnose av hypogonadisme er gjort. Passende behandling for eventuelle underliggende årsaker bør forfølges. Testosteronbehandling kan anbefales for menn med lav serum testosteron. Pass på at pasienten er fullt orientert om risiko versus fordelene med denne type behandling.

Osteoporose grunn av lav testosteron hos menn

Menn kan lider av osteoporose, som er et resultat av endringer i bentetthet som kan føre til endringer i ryggmargen som resulterer i sprø, skrøpelige bein som sprekker lett. En senket testosteronnivå hos menn kan bidra til osteoporose, ifølge Seekwellness.com.

Ufrivillig barnløshet

Som menn alder, går de gjennom noe som lignet overgangsalder kalt Ufrivillig barnløshet, da deres testosteron nivået synker. Symptomer på Ufrivillig inkluderer tap av sexlyst, energi og fysisk smidighet; humørsvingninger; og tretthet. Svake bein (osteoporose) kan utvikle seg.

Bone Density

Testosteron spiller en viktig rolle i å opprettholde balansen i et menneskes legeme, inkludert opprettholde benmasse og styrke. Mellom 40 og 70, kan en mann medføre et tap av beintetthet på opptil 15 prosent, ifølge Andropause.com. Hvis en mann har et lavt testosteronnivå han anses å ha hypogonadisme.

At Risk

Menn med testosteron er i den laveste kvartilen er 2,5 ganger mer sannsynlig å opprettholde en ryggrad brudd, ifølge Courses.washington.edu.

Effekter

Hoftebrudd skje mye oftere hos eldre menn enn hos yngre menn. Andre områder av kroppen som er utsatt for brudd inkluderer ryggraden, ribbeina og håndledd.

Funksjoner

En avrunding av skuldrene, ryggsmerter og tap av høyde vil etter hvert oppstå når en mann eller en kvinne, har osteoporose.

Hvordan redusere vekt for menn

Hvordan redusere vekt for menn


Menn som bærer ekstra vekt, spesielt rundt midjen sin, har en økt risiko for type 2 diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og hjerneslag. Men de har naturen på sin side hvis de ønsker å gå ned i vekt. Genetisk, menn har en tendens til å ha mindre fett enn kvinner, mer testosteron og mer muskelvev. Denne makeup gjør det lettere for dem å gå ned i vekt - så lenge de gjør det riktig. Vekttap bør skje ved en gradvis tempo. Fad dietter som drastisk reduserer kaloriinntaket bør unngås fordi de kan føre til vektøkning, metabolske forstyrrelser, yo-yo slanking og ernæringsmessige mangler.

Hvordan redusere vekt for menn

•  Gå ned i vekt med en hastighet på 1 til 2 pounds per uke. Ifølge US National Library of Medicine, er dette en sunn vekt-tap rate. Siden et pund er 3500 kalorier, kan du miste en kilo per uke ved å kutte 500 kalorier fra ditt daglige kosthold. Cutting 1000 daglige kalorier fører til en ukentlig tap på 2 pounds. Du bør ikke spise mindre enn 1500 kalorier daglig uten medisinsk tilsyn.

•  Ta på sunne matvaner som du kan vedlikeholde over en lang periode. Gjør sunn mat en del av din nye livsstil. Unngå mettet fett, sukkerholdig brus, koffein og alkohol. Menn har en tendens til å foretrekke kjøtt over karbohydrater. Ved å begrense fett kjøtt som svinekjøtt og biff og ved å spise magert kjøtt som kylling, fisk og kalkun, kan du redusere kaloriinntaket ditt. Konsumere protein fra plantekilder som for eksempel rå nøtter og belgfrukter. Få karbohydrater fra matvarer som brun ris og hel-hvete pasta i stedet for fra enkle karbohydrater som hvitt brød og hvit ris. Inkluder umettede, hjerte-sunt fett som olivenolje og rapsolje. Drikk vann for å holde deg hydrert og for å fremme fordøyelsen helse.

Unngå å hoppe over måltider fordi dette utløser kroppens sult varsling, slik at det holder på fett i stedet for å fjerne den. Spise fem til seks, til små porsjoner per dag gi kroppen din med konstant ernæring og å stimulere stoffskiftet og eliminere cravings. Eksempler på små måltider omfatter en peanøttsmør eller kalkun sandwich på hel-hvete brød med et glass skummet melk eller en side salat med grillet kyllingbryst.

Go svømming, jogging, gå eller sykle for å øke stoffskiftet og brenne kalorier. Tog på et moderat intensitet - puste tungt, men ikke gisper etter luft. Legg variasjon av trening på elliptisk maskin eller Steppmaskin, eller delta i gruppe idretter som basketball eller fotball. Arbeid deg oppover til 45 minutter med trening, tre dager i uken. Utholdenhetsidretter vil hjelpe brenne kalorier og er en viktig del av å bli kvitt overflødig vekt.

Legg styrke øvelser til treningen rutine. Beef opp muskelvev fordi det øker din hviler metabolic rate, og vil legge til muskel tone. Tilpasse en hel-kropp rutine som trener dine armer, ben, bryst, skuldre, rygg og mage. Bruk en kombinasjon av frie vekter, vektløfting maskiner og din egen kroppsvekt. Øk mengden av vekten du løfter som du blir sterkere. Igjen, trene tre dager i uken, 45 minutter per dag.

Utfør styrke øvelser som biceps curls og triceps extensions for armene. Har vektet knebøy og utfall for bena. Tone magen med crunches og omvendt crunches. Gjør overhead dumbbell presser for skuldrene, push-ups for brystet og døde-heiser for ryggen din. Bruk tunge vekter som vil utøve musklene dine. Å bryte ned muskel resulterer i mer muskelmasse. Jo mer muskler du har, jo mer fett vil du forbrenne.

Få syv til ni timer søvn per natt. Når du sover kroppen reparerer seg selv slik at dine våkne timer er mer produktive. Mangel på søvn kan bringe på cravings og resultere i overspising.

Hvordan redusere hukommelsestap hos schizofrene

Schizofreni er en psykotisk nevrologisk lidelse som fører lider å unormalt tolke virkeligheten. Hallusinasjoner som å høre "stemmer", uordnede tenkning, tale og oppførsel, og vrangforestillinger, samt hukommelsestap, er typiske resultater av uorden Hukommelsestap er forårsaket av unormalt at schizofrene visnings i frontallappene og hippocampus Disse er.. de to områdene som påvirker hvordan hjernen poster, ordrer og lagringsminne. Selv om du ikke kan gjenopprette full minnefunksjon til en schizofren på grunn av innholdet av lidelsen, kan du bidra til å redusere hukommelsestap.

Bruksanvisning

•  Unngå procyclidone og risperidon, to antipsykotiske legemidler som brukes til behandling av schizofreni og dens symptomer. De to medikamenter, i særdeleshet, har vist seg å øke hukommelsestap som en bivirkning.

Snakk med legen din om olanzapin, en nyere stoff som har vist seg å redusere forringelse og tap av grå materie som foregår i schizofrene. Forskere ved New York State Psychiatric Institute studerte schizofrene som fikk haloperidol, en vanlig foreskrevet antipsykotisk, og de som ble gitt olanzapin. De på haloperidol mistet omtrent to prosent av sin grå materie, mens de olanzapin pasientene gjorde ikke.

•  Prøv kognitiv atferdsterapi (CBT) for å behandle hallusinasjoner eller vrangforestillinger og redusere mengden av narkotika som procyclidone og risperidon du må ta. Fag i en britisk studie viste forbedringer i symptomer med så mye som 50 prosent.

Utforsk nonmedical behandlinger, for eksempel samtaleterapi, kunst / musikk behandlinger, trening og kosthold / ernæringsmessige endringer for å kontrollere symptomer og redusere avhengigheten av antipsykotika. Dette vil bidra til å redusere bivirkningene disse stoffene har på minnet. De fleste av de 2500 pasientene som deltok i undersøkelsen av National Schizophrenia Fellowship som prøvde disse terapi rapporterte at de fant dem til å være nyttig eller svært nyttig.

Hvordan å regulere blodsukker hos menn

Menn bør holde blodglukosenivåer i løpet av et forholdsvis smalt område til enhver tid. Dette skjer normalt ved å spise regelmessige sunne måltider, men noen medisinske tilstander, spesielt diabetes, krever at du aktivt styre blodsukkernivået. Diabetes er en samling av metabolske forstyrrelser som resulterer i utilstrekkelig produksjon av insulin, et hormon som reduserer blodsukkernivået. Det finnes en rekke tiltak du kan ta for å heve eller senke blodsukkernivået.

Hvordan å regulere blodsukker hos menn

Mål blodsukkernivå med en hjemme test kit. Disse pakkene gjør det mulig for diabetikere å teste sitt eget blod sukker hjemme. Vanligvis vil en fjærbelastet lansett trekke en dråpe blod automatisk, som deretter plasseres på en plastlist som bestemmer mengden av glukose i blodet. Diabetikere bør teste blodsukkeret minst en gang om dagen, og en lege kan anbefale å teste flere ganger per dag.

Bestem høye blodsukkerverdier. Høyt blodsukker (hypoglykemi) er generelt ansett for å være mer enn 180 milligram glukose per desiliter blod (mg / dL) to timer etter et måltid. Dette nivået er bare en generell retningslinje og kan avvike med hver pasient.

Unn hyperglycemi ved å spise mindre måltider og å redusere mengden av sukker i kosten. Det kan også være nyttig å øke inntaket av kostfiber; aerob trening bør også senke blodsukkernivået. Diabetikere kan være nødvendig å injisere insulin for å redusere blodsukkernivået raskt.

Bestem lavt blodsukker. Lavt blodsukker (hypoglykemi) er mindre enn 90 mg / dl glukose før et måltid. Dette nivået er bare en generell retningslinje og kan avvike med hver pasient.

Unn hypoglykemi ved å spise eller annen form for enkle sukker, slik som sukkertøy, fruktjuice eller glukosetabletter. Blodsukkernivået faller mellom måltidene slik at diabetikere kan ha behov for å spise oftere enn andre mennesker. Det kan også være nødvendig å heve blodsukkernivået i en nødssituasjon ved å injisere glukagon.

Hva er årsakene til lav testosteron hos menn?

Testosteron produksjonen synker naturlig med alderen. Ifølge urologychannel.com, i en alder av 80 kan menn være ned til så lavt som 20 prosent av deres topp-produksjon. Det finnes en rekke medisinske tilstander som kan forårsake testosteron mangel (TD), som kan risikere faktorer slik som fedme, diabetes og høyt blodtrykk.

Typer

Ifølge urologychannel.com, er årsakene til TD delt inn i tre kategorier: primære, sekundære og tertiære. Viktigste årsakene til TD involvere spørsmål om testiklene; sekundære årsaker forekommer i hypofysen; og tertiær årsaker påvirker hypothalamus. Dette er deler av kroppen som deltar i produksjonen av testosteron og er kollektivt kalt hypothalamus-hypofyse-gonadal aksen.

Medfødte sykdommer

Medfødte lidelser er blant de viktigste årsakene til TD. Disse inkluderer Klinefelters syndrom, en tilstand der menn utvikler feminisert organer fordi de har en ekstra kromosom, så vel som andre hormonelle lidelser. Menn som er født uten testikler (en tilstand som kalles anorchism) og de hvis testiklene ikke ned i pungen (kryptorkisme) kan også utvikle TD, ifølge urologychannel.com.

Ervervede betingelser

Forhold som oppstår etter fødselen kan også føre til TD og kan omfatte fjerning av testiklene og andre forhold som påvirker hypothalamus-hypofyse-gonadal aksen. Kjemoterapi, strålebehandling, kirurgisk skade, kjertelproblemer, hodeskade, infeksjoner som påvirker hjernen, testikkelskader og svulster i hypothalamus-hypofyse-gonadal aksen kan alle føre til TD.

Effekter

Virkningene av TD variere i henhold til alder hvor tilstanden utvikles. Gutter som utvikler tilstanden fra fødselen kan ha underutviklede kjønnsorganer, mens de som blir slått med det i løpet av puberteten vil utvikle sekundære kjønnskarakteristika som nedsatt ansikts-og kjønnshår vekst, og underutviklede kjønnsorganer og muskulatur, ifølge urologychannel.com. Voksne som utvikler TD kan oppleve et tap av seksuell lyst, erektil dysfunksjon, tap av kroppshår, svakhet, muskel tap og depresjon.

Ressurser

Selv om millioner av mennesker antas å lide av TD, rapporterer menn helsenett at bare 5 prosent søker behandling. Organisasjonen gir et spørreskjema slik at menn kan bidra til å avgjøre om de har symptomer som kan tyde på TD, og ​​urologychannel.com tilbyr en liste med spørsmål menn kan spørre legen sin om TD.

Hvordan redusere testosteron og insulinnivået i Kvinner

Kvinner trenger testosteron for å sikre et aktivt sexlyst og optimal benhelse. Ifølge 2004 studie i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, kvinner med høyere testosteronnivå er på et høyere risiko for hjerte-og karsykdommer og kan utvikle en insulinresistens enn kvinner med lavere testosteronnivå. Insulin er et viktig hormon ansvarlig for sekresjon glukose og magnesium er nødvendig for å fylle cellene. Når kroppen har løftet testosteronnivå, kan det føre til en overproduksjon av insulin, og bidrar til en insulinresistens. Denne motstanden kan til slutt føre til mange hjerte-og karproblemer.

Hvordan redusere testosteron og insulinnivået i Kvinner

En lavere testosteronnivå ved å begrense dyr og mettet fett. Innlemme mer grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Bitter melon er blant de mest effektive frukt undersøkt i å senke testosteron og høye insulin nivåer. En 1999 Bangladesh klinisk studie konkluderte med at bitter melon har glukosid og store rene cucurbutanoid - forbindelser som er ansvarlig for å senke disse hormonnivåene.

Spis en lav korn og lite sukker diett. Ifølge American Diabetes Association, kan sukker redusere testosteronnivået med 25 prosent. Sukker funnet i karbohydrater kan øke insulinnivået med 25 prosent og bør reduseres eller elimineres for å bekjempe insulinresistens.

får nok mosjon. Aerobic og hjerte fitness kan ha en positiv effekt på å senke testosteron fordi det fremmer vekttap og kan kjempe kortisol nivåer, også kjent som stresshormonet som produserer usunn buk fett. Daglig mosjon spurter hjelpe kroppen distribuere glukose skapt av insulin i de områdene som er mangelfull. Dette fører til at fordelingen av insulin til å arbeide mer effektivt ved å tilveiebringe energi til cellene.

redusere fysisk og følelsesmessig stress nivåer. Stress har en direkte sammenheng på høyt testosteronnivå, fordi det øker kortisolnivå som kan i sin tur føre til hjerte sykdommer og vekt-relaterte problemer. For høyere enn normalt insulin nivåer, stress kan produsere fight or flight respons som binyrene og blodsukkeret raskt øke. Foreta nødvendige endringer i livsstil for å redusere stress.

Senk både testosteron og insulin gjennom medisinske behandlingstilbud. Vurdere hormonbehandling for å øke og opprettholde sunne testosteronnivå. Lavere insulin nivåer med fedmekirurgi, eller med kosmetiske og palliativ behandling, for å korrigere en insulinresistens.

Hvordan forbedre nyrefunksjon hos menn

Nyrene blir brukt til å filtrere ut avfall som kroppen ikke kan behandle til energi, samtidig fjerne overflødig vann fra kroppen vår. At avfallet blir deretter drevet ut i form av urin. Uten nyrer kroppene våre ikke kan de uønskede avfallsstoffer kroppen vår mottar på en daglig basis fjerne og derfor kan vi ikke fungere. Heldigvis er det noen skritt menn kan gjøre for å bidra til å forbedre nyrefunksjonen.

Bruksanvisning

Hvordan du kan forbedre nyre-funksjon for menn

•  Begynn en øvelse regime. Spesielt finne en god vekttap regime hvis du er overvektig. Som "Omfattende Lifestyle Nyre Faq" påpeker, som en kilo fett lagrer vann over tid at vannet blir misfarget og mer forurenset, når den passerer gjennom nyrene til slutt de må jobbe hardere for å filtrere ut forurensninger. Mens friske individer på den annen side ser vann passerer gjennom kroppen på mye raskere og renere priser. Vi foreslår anaerobe øvelser som bidrar til å skape en mager og sunn vekst og vekt trening for å bygge opp muskler i stedet for fett.

Start en ny diett. Fjern så mange bearbeidede matvarer fra kosten som mulig og erstatte dem med hele korn og naturlig mat. Også fjerne så mange fet mat som mulig fra kostholdet ditt mens erstatte dem med mat som er høy i protein. Som du fjerne unødvendige kjemisk endrede matvarer fra kroppen din nyrene dine ikke trenger å jobbe overtid for å filtrere ut de ubrukte bearbeidet mat materialer fra kroppen din.

Unngå alkohol og narkotiske stoffer. Alkohol er ikke nødvendig av kroppen og derfor nyrene jobbe overtid for å behandle ut det meste av alkoholer innhold og for å filtrere alkohol fra kroppen din. Mens narkotiske stoffer er også vanskeligere å filtrere og kan skade andre deler av kroppen på samme tid.

Snakk med legen din. Hvis du er nyre funksjoner er ikke bedre fra naturlige rettsmidler som er nevnt ovenfor kan legen forskrive medikamenter som Lipitor som bidrar til å senke kolesterolnivået.

Slutte å røyke. Dette vil bidra til å senke blodtrykket nivåer som vil sette mindre stress på nyrene dine.

Hvordan beregne vekttap hos menn

Hvordan beregne vekttap hos menn


Når du arbeider på en sunnere deg, bør fokuset være å spise riktig, trene regelmessig og fører en sunnere livsstil. Vekttap, skjønt, er en trøstende og oppnåelige mål som kvantifiserer fordelene med dine livsvalg. For menn som jobber med å forbedre deres helse, beregning vekttap er en enkel måte å spore fremgang og føler seg godt om deres innsats. Putting tall til bedre helse instills stolthet eller kan signalisere når du har gått av sporet.

Hvordan beregne vekttap hos menn

•  Vei deg i begynnelsen av ditt nye kosthold, mosjon eller livsstil rutine endring. Regelmessig tar opp vekten din som du avanserer med din vekttap programmet.

Beregn veie tap ved å trekke din nye vekt fra startvekt. Dette gir deg antall pounds du har mistet. For menn, kan dette tallet være misvisende, som menn ofte gå ned i vekt raskt, deretter stagnere eller sette den på igjen.

Bestem vekttap prosentandel ved å dele antall pounds du har tapt av den opprinnelige vekt, og deretter multiplisere resultatet med 100. For eksempel, hvis du har mistet 15 pounds og du startet på 150, har du mistet 10 prosent av din kroppsvekt.

Hold sikker spise og trene praksis. Ikke bli besatt med antall pounds du har mistet. Holde fokus på å opprettholde en sunn livsstil for å fremme god helse og ren levende.

Hvordan å gjenkjenne tegn på depresjon hos menn

Hvordan å gjenkjenne tegn på depresjon hos menn


Det kan være noe vanskelig å gjenkjenne tegn på depresjon hos menn. Menn er vanligvis oppfattes å være mindre verbal med følelser og mindre villig til å diskutere følelser med andre. Menn kan også være mindre klar av subjektive følelser av depresjon. Det finnes måter å kjenne igjen når menn er deprimerte som skiller seg litt fra hvordan depresjon er uttrykt i gjennomsnitt.

Bruksanvisning

Hvordan gjenkjenne depresjon hos menn

•  Vær oppmerksom på eventuelle endringer i humør. Du kan legge merke til at en mann i livet ditt virker mer stille enn vanlig, trist eller ned. Vær oppmerksom på at menn som er deprimerte kan demonstrere økt irritabilitet heller enn de mer åpenbare tegn som kronisk tristhet.

Legge merke til endringer i energinivå, motivasjon eller aktiviteter av interesse kan anelse en kjær overfor tegn på depresjon hos menn. Tap av interesse eller glede i seksuell aktivitet er en spesielt identifiserbare tegn på depresjon hos menn.

Observer sove og matvaner. Hvis vesentlige endringer er identifisert, slik som dårlig søvn eller spise mindre enn normalt, kan de signalisere et problem med depresjon.

Hør for følelsen av verdiløshet, skyld eller å ha en oppfatning av at han ikke kan gjøre noe riktig. Dette er vanligvis hvordan menn uttrykker problemer med selvfølelse og er grunn til bekymring for depresjon.

erkjenner behovet for intervensjon kan oppstå hvis en mann er fortært med tanker om døden, døende eller har gjort suicidale uttalelser. Dette skaper et behov for umiddelbar vurdering av en profesjonell for sikkerhet som menn er på et høyere risiko for selvmord enn kvinner.

Hvordan utløse kvinnelige hormoner hos menn

Hvordan utløse kvinnelige hormoner hos menn


Hvis du er interessert i å øke kvinnelige egenskaper, vurdere å ta hormoner. Noen ganger brukes av transseksuelle, kan disse hormonene bidra til å blokkere testosteron, vokser brystene, endre stemmen din og gjøre din kroppsfasong ser mer feminin. Hvis du har bestemt at denne behandlingen er riktig for deg, ta østrogen, progesteron og androgen-stopper for å hjelpe med transformasjon. Noen av disse hormonene eksisterer allerede naturlig i menn, men tar ekstra mengder kan øke dine feminine egenskaper.

Bruksanvisning

•  Øke kvinnelige egenskaper med østrogen, den grunnleggende kvinnelige hormonet. Produsert i kvinnens eggstokker, vil østrogen hjelpe forstørre brystene dine og utvide hoftene og bekkenet. Flere typer av østrogen eksisterer. Prøv konjugert østrogen (Premarin), østradiol valerates (syntetiske kopier av naturlig østrogen fra grønnsaker) eller phytoestrogen, som kommer fra planter.

Ta progesteron sammen med østrogen. Brukes til å forberede en kvinnes kropp for graviditet og graviditet vedlikehold, progesteron - sammen med østrogen - kunne hjelpe bryst utvikling. Du kan prøve en syntetisk form av progesteron, som Duphaston eller Provera. Non-syntetiske alternativer finnes også.

3-blokkere effekten av testosteron med et anti-androgen medikament. Ta Spironolactone eller finasteride å blokkere effekten av testosteron. Hvis du allerede har hatt en operasjon for å fjerne testiklene, kan du ikke finne disse stoffene er nødvendig, da testiklene produserer store mengder testosteron hos menn.

Tips og advarsler

  • Budsjett ca $ 100 i måneden for dine hormoner.
  • Trans Kjønn Care sier til forvente endringer fra kvinnelige hormoner for å forekomme i ca seks til åtte uker. Du bør først merke stemmeforandringer og begynnelsen av brystutvikling. Forvent resten av endringene å skje innen seks til 24 måneder, selv om det kunne ta lengre tid.
  • Diskutere eventuelle medisinske behandlinger av hormonbehandlinger med legen din før du prøver dem. Han eller hun kan gi deg mer informasjon om muligheten for bivirkninger, og hvorvidt disse hormonene som er aktuelle for deg.
  • Noen av effektene av inntak av kvinnelige hormoner er irreversible.
  • Hvis du begynner å vokse brystene mens du tar hormoner, kan du oppleve noen smerte i brystene.
  • Mens syntetiske hormoner kan være billigere, har de mer kjente bivirkninger.

Grunner til økt testosteron hos kvinner

Grunner til økt testosteron hos kvinner


Det er flere årsaker til økt testosteron hos kvinner. For noen er det en bivirkning av en annen tilstand som påvirker eggstokkene eller kjertler som produserer hormoner i kroppen. Andre kvinner frivillig øke testosteron nivåer med piller eller injeksjoner i håp om å øke muskelmasse eller sexlysten.

Polycystisk ovariesyndrom

Den vanligste årsaken til økt testosteronnivå hos kvinner er polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Dette kan føre til en økning i ansikts hårvekst og en tendens til fett å samle seg rundt magen. PCOS kan også påvirke fruktbarheten.

Eggstokkreft

Eggstokkreft påvirker evnen av eggstokkene å produsere østrogen og andre kvinnelige hormoner og kan føre til en økt produksjon av mannlige hormoner, som testosteron. Dette er en mindre effekt av ovariecancer i forhold til de andre risikoer assosiert med seg, slik som spredning av cancer til andre organer eller til og med død.

Medfødt binyrebarkhyperplasi

Medfødt adrenal hyperplasi er en genetisk tilstand som påvirker kroppens evne til å produsere visse hormoner. I jenter, kan dette føre til en økning i mannlige hormoner, blant annet testosteron. Venstre ubehandlet, vil tilstanden fortsetter i voksen alder og fører til økt testosteron. Denne tilstanden er vanligvis diagnostisert i barndommen og behandling fortsetter gjennom en kvinnes hele livet.

Fedme

Av grunner som er i stor grad ukjent, kan fedme øke nivåene av testosteron hos jenter og kvinner, selv om det ser ut til å redusere nivåene av testosteron hos menn. I en studie publisert i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism i 2006, fant forskerne at unge kvinner som var overvektige hadde testosteronnivå opp til ni ganger de av unge kvinner med gjennomsnittlig vekt.

Medisinering

Noen kvinner velger å ta legemidler som øker deres testosteronnivå, i håp om at det vil bidra til å øke deres sex stasjoner eller deres muskelmasse. Dette er en kontroversiell terapi og den fulle effekten av kunstig øke testosteron er fortsatt ukjent, men i enkelte kvinner kan det føre til en økt risiko for hjertesykdom. Det kan også ha ubehagelige bivirkninger, som for eksempel uønsket ansiktshår.

Årsaker til lavt testosteronnivå hos menn

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i mennesker, og dets mangel er karakterisert ved en rekke fysiologiske og psykologiske bivirkninger. Mens noen medfødte tilstander forårsake lavt testosteron, kan det også skyldes skade, sykdom, infeksjon, og aldringsprosessen. Leger kan behandle denne tilstanden ved å administrere farmasøytiske testosteron.

Hva er Testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn (hvor den produserer sædceller), i små mengder i kvinnelige eggstokkene, og i binyrene av begge kjønn. Det binder seg til androgen-reseptorer i muskelvevet for å stimulere vekst ved å øke muskelproteinsyntese på innsiden av muskelceller. Testosteron fremmer også bentetthet og produksjonen av røde blodceller. Under puberteten, testosteron fører maskuline egenskaper som for eksempel en dypere stemme og økt ansikts-og kroppshår.

Symptomer på mangel

Fravær eller nedgang av naturlig testosteron produksjon kan produsere en rekke skadelige bivirkninger, inkludert redusert skjelettmuskelmasse, lav bentetthet (osteoporose), lavt antall røde blodceller (mild anemi). Menn kan også oppleve en høyere prosentandel av kroppen fett eller omfordeling av fettvev. Sviktende libido, erektil dysfunksjon, gynekomasti (utvikling av mannlige bryster), tretthet, depresjon og dårlig hukommelse og konsentrasjon kan også forekomme.

Menn med testosteronmangel kan også lider av høyt blodtrykk, økt risiko for hjerteinfarkt, åreforkalkning (oppbygging av plakk i, og åreforkalkning), og endringer i blod serum kolesterol.

Medfødte årsaker

To genetiske avvik kan føre til lavt testosteron hos menn. Klinefelters syndrom oppstår når den mannlige besitter en ekstra X-kromosom; menn med denne tilstanden mangler ofte mannlige egenskaper. Kallman syndrom resultater når hypotalamus produserer lave nivåer av gonadotropin-frigjørende hormon, som er en forløper som er nødvendig for testosteronproduksjon. Menn født uten testikler kan også lider av lave nivåer av testosteron.

Alkohol og Stress

Alkohol kan indusere så mye som en 20 prosent reduksjon i serumtestosteron (mengden som finnes i blodet). Over tid, kan leverskade påløpt av alkoholikere redusere dette til 50 prosent. Perioder med intens stress kan også resultere i lavt testosteron.

Skade og sykdom

Menn kan også oppleve en nedgang i testosteron forårsaket av levercirrhose, nyresvikt, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose (en sykdom som forårsaker betennelse i lungene og orgel vev), og skader på testiklene, hypothalamus, eller hypofysen.

Syfilis, hjernehinnebetennelse, og kusma er alle infeksjoner som kan føre til lavt testosteron. I tillegg kan noen medisiner, kjemoterapi og stråling behandlinger også føre testosteronnivå til å slippe.

Fedme, og både type I og type II diabetes kan også føre til lavt testosteron.

Aldring

En mann naturlige produksjon av testosteron begynner å avta etter 25 med en hastighet på om lag to prosent per år. Etter alder 80, produserer en mann bare rundt 20 prosent av sin topp testosteronnivå.

Behandling

Leger kan administrere humant choriongonadotropin (HCG) eller gonadotropin frigjørende hormon å behandle Kallman syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet av endogen (eksternt produsert) syntetisk testosteron. Når behandling brukes til å reversere eller lindre lave testosteron symptomer forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen kalles hormonbehandling.