Digidexo.com

Hvordan håndtere en Food Hangover

Hvordan håndtere en Food Hangover


Vi forbinder alkohol med bakrus, men overspising kan føre en mat bakrus som er nesten like skadelig. Med symptomer som oppblåsthet, dårlig fordøyelse og kvalme, kan en food bakrus være vanskelig å overvinne. Prøv å følge disse trinnene for å berolige virkningene av en mat bakrus.

Hvordan håndtere en Food Hangover

Berolige en Food Hangover

•  Drikk rikelig med væske. Vann bør bidra til å skylle ut kroppen og avlaste forstoppelse et vanlig symptom på en mat bakrus. Te kan benyttes for å avgjøre en urolig mage og hjelp i gjenoppleve syre dårlig. Ginger ale er et utmerket middel for magesyke.

Motstå fristelsen til å sulte deg selv. Å tillate deg selv å gå sulten kan oppmuntre fråtseri. Spis små småretter som frisk frukt og yoghurt.

Bruk løse klær. Skli inn i noe som gjenopplever press på magen og sitter komfortabelt.

Hindre fremtidige Mat Hangovers

Spis frokost. Konsumere frokost innen en time av å våkne for å hindre overindulging til lunsj og middag.

Lag mindre måltider. Spis mindre porsjoner gjennom hele dagen i stedet for en eller to store måltider. Disse mindre måltider er lettere for kroppen å fordøye og redusere dårlig.

Velg flere komplekse crunchy matvarer. Fordi crunchy mat tar lengre tid å tygge de forlater deg følelsen fornøyd lenger.

tygge maten grundig for å bidra til å øke din følelse av tilfredshet med måltidet. Tygg sakte for å stimulere fordøyelsesenzymer juice som hjelpemiddel i å bryte maten ned i mindre biter. Dette gjør at maten som skal absorberes lettere av kroppen.

Undersøk de emosjonelle årsakene til en mat bakrus. Stress bidrar ofte til overspising. Bli med i en støttegruppe for å bistå i arbeidet med de følelsene som forårsaker overspising.

Øvelse daglig. Fysisk form bidrar til å redusere stress og øke positive følelser. Å motstå overspising mosjon i 30 minutter om dagen.

Hint

  • Redusere forbruket av sitrus drikker, alkohol, kaffe og koffeinholdige brus. Disse kan føre til dehydrering når du lider av en mat bakrus.
  • For å hindre at symptomer assosiert med en mat bakrus, redusere forbruket av krydret mat og mat med høyt fett.
  • Spis større måltider i midten av dagen, slik at kroppen får tid til å fordøye måltidet før leggetid.
  • Snakk med legen din for å utelukke andre mulige årsaker til dine symptomer, inkludert syre dårlig og en svak mageslimhinnen.