Digidexo.com

bihulebetennelse barn symptomer

Barne Symptomer på Perthes sykdom

Perthes sykdom er en tilstand der et midlertidig tap av blodtilførsel til hip forårsaker den avrundede hodet av femur til å dø, som fører til smerte og begrenset bevegelse. Denne tilstanden er mest vanlig hos barn mellom 4 og 10 år gamle, og er fem ganger mer vanlig hos gutter, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Men jenter vanligvis oppleve en mer alvorlig tilstand hvis de får Perthes sykdom.

Tidlige symptomer

Utgangspunktet, kan barnet begynne å halte, enten uten smerte eller bare mild smerte. Pain ofte forekommer først i kneet. Disse symptomene kan komme og gå i flere måneder.

Smerter og spasmer

Andre symptomer kan være smerter i låret eller lysken, og muskelkramper rundt hoften. Ofte smerten er lettet ved å hvile, men begynner på nytt under aktivitet.

Hip Stivhet

Barnet kan oppleve hip stivhet som begrenser bevegelse, forårsaker problemer med å gå og resulterer i et begrenset utvalg av bevegelse.

Senere symptomer

Til slutt kan det være forkorting av det påvirkede ben, samt muskelsvinn i det øvre lår.

Behandling

Behandlingen kan omfatte anti-inflammatoriske medikamenter og fysioterapi. Barnet må kanskje bruke krykker eller slitasje kaster på midlertidig basis, eller kan være foreskrevet sengeleie i trekkraft. Legen kan også gi råd kirurgi.

Omstendelig barn Symptomer

Omstendelig barn Symptomer


Ifølge MedicinePus hjemmeside, 9 millioner barn lider av astma. Astma kan være en alvorlig tilstand hos barn, siden deres luftpassasjene er mye mindre enn voksne. Barn er mer utsatt for å utvikle astma hvis det er en familiehistorie eller om de lider av hyppige luftveisinfeksjoner.

Identifikasjon

Omstendelig barn, eller astma, er en sykdom som kan påvirke barnets lunger. Det kan føre til at oksygenet i luftveiene til å bevege seg unormalt.

Årsaker

Irriterende stoffer som sigarettrøyk, luftforurensing eller røyk fra brennende vrakrester i miljøet kan føre til et barn å utvikle astma. Andre årsaker er allergener som mugg, pollen, dyrehår fra kjæledyr, mosjon og infeksjoner fra en forkjølelse eller influensa.

Symptomer

En omstendelig barn som lider av astma har symptomer som tungpustethet, hoste, pustevansker og en følelse av trykk i brystet.

Behandling

En lege som har diagnostisert et barn med astma kan behandle henne med en Albuterol inhalator eller gjøre endringer i ditt hjem for å redusere symptomene fra astma hos barnet ditt. Endringer kan omfatte holde sigarettrøyk eller noen annen form for røyk ut av hjemmet, bytte til unscented rengjøringsprodukter og endre luftfiltre regelmessig.

Forebygging / løsning

Barn som er omstendelig lett eller har astma bør begrense kontakten med kjæledyr og dyr, redusere allergener i hjemmet og unngå å være rundt sigarettrøyk. En lege kan også be om allergitester for barnet ditt å identifisere mulige irritanter og allergier.

Binyrebarksuppresjon hos barn Symptomer

Kjenner symptomer og risikofaktorer for binyrebarksuppresjon hos barn; utdanne deg selv på denne farlige, ofte ukjent tilstand. Identifisere det og behandle det er enkelt; fangsten er at du må teste om det spesielt. Som binyrebarksuppresjon er i siste instans et endokrine systemet bekymring, bør et barn med binyreinsuffisiens bli vurdert og behandlet av en pediatrisk endokrinolog.

Hva er binyrebarksuppresjon?

Binyrebarksuppresjon (insuffisiens) oppstår når binyrebarken funksjon blir forstyrret. Produksjon av to viktige hormoner, kortisol og aldosteron, er redusert. Den sliter binyrene kan blødning eller bli smittet, å miste all funksjon. Binyrebarksuppresjon kan være primær eller sekundær.

Primær

Når kjertelen selv ikke fungerer, er dette kjent som primær binyrebarkinsuffisiens. Den vanligste årsaken til primær binyrebarksuppresjon er autoimmun ødeleggelse av binyrene --- autoimmune ødeleggelse kan isoleres til binyrene, eller kan være en del av en større polyglandulær autoimmune angrep; hvis du har en autoimmun lidelse, er du sannsynligvis til å ha andre. Eksempler på autoimmune sykdommer sett i sammenheng med binyrebarksuppresjon inkluderer Hashimotos thyreoiditt, type 1 diabetes mellitus og lupus.

Binyrebarksuppresjon nyutdannede til Addisons sykdom når 90 prosent av binyrebarken er ødelagt av antistoffer.

Primær binyrebarksuppresjon er uvanlig å se hos barn under 10 år, men det forekommer. Denne typen binyrebarksuppresjon er oftere sett i tenåringer og voksne.

Sekundær

Hvis binyrebarken under-funksjoner som svar på en annen tilstand, er dette kjent som sekundær binyrebarksuppresjon eller sentral binyreinsuffisiens. Når hypothalamus --- den delen av hjernen som er ansvarlig for hormon --- ikke klarer å produsere corticotropin hormon (stresshormonet), eller hypofysen frigjør ikke nødvendig adrenokortikotropt hormon (stimulerer binyrene), binyrebarken kan ikke fungere skikkelig.

Den eksakte forekomsten av sekundære binyrebarksuppresjon hos barn er samlet ukjent, men én av 16 000 spedbarn har det sekundære til medfødt adrenal hyperplasi --- mangel på enzymet som trengs for å syntetisere kortisol og aldosteron som et resultat av en rekke autosomal (kromosomer ikke involvert i kjønn) recessive lidelser.

Symptomer

Symptomer inkluderer salt craving, tretthet, fysisk svakhet, svimmelhet, besvimelse, svetting, irritabilitet, kvalme eller oppkast, magesmerter og diaré.

Andre årsaker

I tillegg til de primære og sekundære medisinske grunner som er beskrevet ovenfor, kan barn oppleve adrenal suppresjon i respons til inntak av steroider. Barn med astma inhalerer steroider for å avverge angrep. Barn med hudsykdommer som eksem bruke steroider for lettelse.

Tuberkulose og HIV kan sette en belastning i binyrebarken, forårsaker undertrykkelse. I sjeldne tilfeller der et barn har talassemi (en arvelig blod syntese lidelse) og har hatt overføringer, kan jern innskudd på binyrene eller hypofysen, som fører til binyrebarksuppresjon.

Betydning

Binyrebarksuppresjon kan være en livstruende tilstand. Mens noen barn viser ingen symptomer, kan de som bli feildiagnostisert med andre forhold som etterligner binyrebarksuppresjon, som depresjon eller kronisk utmattelsessyndrom. Tegn på problemer kan ikke bli klart før akutt binyrebarksuppresjon har satt inn. Hvis barnet ditt bruker steroider for andre tilstander, viser noen av symptomene nevnt ovenfor, eller er kjent for å ha en risikofaktor som talassemi, har legen din holde nøye øye med barnet ditt. Riktig blodprøver eller urinprøver vil identifisere binyrebarksuppresjon. Behandlingen er enkel --- oral utskifting av hormoner som binyrene ikke gjør.

Noen av de nevnte symptomer bør tas på alvor, da de kan indikere binyrebarksvikt (Addison-krise), som ubehandlet kan fort bli fatalt.

Bihulebetennelse Hodepine Symptomer

Hodepine fra en bihulebetennelse er svært smertefullt og påvirker mange mennesker i alle aldre. En sinus hodepine er vanligvis den første indikasjon på at du kan ha en bihulebetennelse. Den hodepine, forårsaket av betennelse i lomme hulrom, kommer vanligvis i foran ansiktet i templet området og stråler ut over pannen og ned under øynene.

Hodepine symptomer

Symptomene på en sinus hodepine vanligvis starter tidlig om morgenen og bedre etter hvert som dagen går. Du kan føle en bankende, kjedelig smerter i forsiden av hodet som går ned i sinus hulrom, og til å påvirke området over kinnene. Du kan føle deg som om hodet ditt kommer til å sprekke. Bøyer seg fremover og lener seg over en tendens til å gjøre vondt mer intense. Kaldt og fuktig vær kan også intensivere smerten.

Behandle Sinus Hodepine

Du kan prøve smertestillende over-the-counter medisiner som Sudafed eller Ibuprofen. Disse medikamenter vil redusere svelling og betennelse i sinus-område, noe som reduserer trykket hodepine. Du kan også puste inn varm damp for å redusere trykket i din lomme hulrom. Drikker en varm drikke eller bruke en varm varmepakning kan også hjelpe med smerte.

Andre symptomer

En sinus hodepine kan være ledsaget av mange andre symptomer som indikerer en bihulebetennelse, inkludert dryppende nese, sår hals, gul / grønn slimete og feber og tretthet.

Årsaker

Det er få ting som kan bringe på en bihulebetennelse som en viral eller bakteriell infeksjon, forkjølelse, allergi og forurensing. Personer med nedsatt immunforsvar kan lide av kronisk bihulebetennelse skyldes eksponering for sopp.

Diagnose

Det er veldig viktig å se en kvalifisert helsepersonell hvis du tror du kan ha en bihulebetennelse som kan bidra til hodepine. Hvis du har en infeksjon, og det går ubehandlet kan det føre til mer alvorlige komplikasjoner som blodpropp i sinus området. Infeksjonen kan også være så alvorlig at den kommer inn i hjernen og fører til koma eller død.

Diagnostisering en bihulebetennelse kan være vanskelig. Ofte, symptomene er et resultat av en migrene eller spenning og stress.

En lege kan diagnostisere hvorvidt hodepine skyldes en bihulebetennelse ved å utføre en medisinsk historie og en fysisk eksamen. Hvis han føler at det er en bihulebetennelse kan han foreskrive en antibiotika. Bare en infeksjon forårsaket av en bakterie som kan bli behandlet med et antibiotikum. Virusinduserte infeksjoner vil ikke svare på antibiotika.

Egenomsorg

Det er et par ting du kan gjøre for å lindre sinus smerter og press. Drikke rikelig med væske for å holde membraner i sinus hulrom løs og inhalerer dampen løsne membraner. Robitussin, en over disk decongestant, kan også hjelpe.

Det er viktig å iverksette tiltak for å hindre at bihulebetennelse i første omgang. Få din årlige influensavaksinen, vaske hendene for å hindre bakterier fra å gjøre deg syk og holde deg hydrert.

Hvordan Enkel kaldt symptomer for spedbarn og småbarn

Spedbarn og småbarn fange et gjennomsnitt på seks til 10 forkjølelser i året, ifølge Babycenter medisinsk advisory board. Selv om foreldrene ikke forvente en kur for forkjølelse, ønsker de å hjelpe sine barn å føle deg bedre raskt. Fordi den amerikanske Food and Drug Administration anbefaler mot å bruke over-the-telleren kalde og hostemedisiner barn under 2, foreldrene trenger å ansette medisin-fri rettsmidler for å lindre sine små barns symptomer.

Hvordan Enkel kaldt symptomer for spedbarn og småbarn

Ansett tid-testet, commonsense rettsmidler. Ved å sørge for barnet ditt får nok hvile og holder godt hydrert, kan du hjelpe hans immunsystem bekjempe infeksjoner. Resten gir også kroppen en sjanse til å helbrede. Tilstrekkelig hydrering tynner nesesekreter. The Mayo Clinic sier at vitenskapen har vist den gammeldagse kyllingsuppe rette har fortrinn. Det letter betennelse i roten av mange kalde symptomer og behandler lunger ved å påskynde bevegelse av mucus gjennom nesen.

Prøv noen naturlige alternative løsninger for å lindre forkjølelsessymptomer. Kathi Kemper, en professor i pediatri, offentlige helsefag og familie medisin ved Wake Forest University School of Medicine, foreslår å legge noen dråper av furu, eukalyptus eller mentol eterisk olje til et bad eller vaporizer å hjelpe med lunger. Hvis barnet er eldre enn 6 måneder, tilby henne noen lunken skjeer av svekket kamille te for å hjelpe en sår hals og for å fjerne bihulene.

Lag en varm, fuktig miljø med en luftfukter, kul-tåke vaporizer eller dampende bad for å bryte opp nesetetthet og å hjelpe barnet puster lettere. Rene luftfuktere og vaporizers ofte for å unngå mugg og bakterievekst.

Clear nesen effektivt. Lære barnet effektiv nese-blåser eller bruke en pære sprøyte aspirator og saltvann spray å tømme ut nesegangene. Eldre småbarn kan ofte lære å blåse nesen ved å kopiere foreldrenes handlinger. Hvis dette ikke fungerer, vippe babyens hode tilbake, plassere noen dråper saltvann i hvert nesebor og bruke sprøyte til å suge opp slim og saltløsning. Selv om denne behandlingen ikke kan være populært med babyen din, vil det hjelpe ham puste lettere.

Hev barnets hode for å hjelpe henne puste mer fritt. For et barn fortsatt i en krybbe, plassere en pute eller håndkle mellom crib fjærer og madrassen. Ikke legg puter og andre myke elementer i crib med babyen din fordi de kan kveles ham. For et barn i en vanlig seng, prøv en ekstra pute under hodet om natten, eller plassere en pute eller et håndkle under hodet av madrassen for å plassere den på en liten stigning.

Hint

  • Plasser en skvett av vaselin under et barns nese for å lindre irritasjon fra en rennende nese.
  • Unngå folk som røyker og røykfylt rom, fordi sigarettrøyk kan forverre barnets kaldt og gjøre ham mer utsatt for luftveisinfeksjoner.

Hvordan identifisere symptomer på en Fungal bihulebetennelse

Hvordan identifisere symptomer på en Fungal bihulebetennelse


Fungal bihulebetennelse kan føre til en rekke symptomer som inkluderer mildt ubehag til vedvarende smerte. Mens mange infeksjoner kan behandles med medisiner, kan noen krever kirurgi for å fjerne buildup eller hindringer som oppstår. Hvis du plutselig finner det vanskelig å puste, eller du utvikle en hodepine som varer flere dager, bør du gå til lege for å fastslå problemet.

Hvordan identifisere symptomer på en Fungal bihulebetennelse

Hvordan identifisere symptomer på en Fungal bihulebetennelse

Det er fire typer sopp bihulebetennelse: kronisk invasive sopp bihulebetennelse, sopp ball, akutt invasive sopp bihulebetennelse og allergisk sopp bihulebetennelse.

Symptomer på kronisk invasive sopp bihulebetennelse og akutt invasive sopp bihulebetennelse inkluderer stengt eller blokkert luftveiene, smerter i nese og bihuler hulrom, feber og andre smerte. Dette er de mest alvorlige bihulebetennelse du kan utvikle fordi smitten kan spre seg til vev i hele kroppen. Hvis du har vært utsatt for sopp som Aspergillus, Mucor eller Rhizopus, bør du søke legehjelp umiddelbart.

Symptomer på sopp ball infeksjoner inkluderer små infeksjoner som oppstår ofte. Bihulebetennelse vanligvis hemme evnen til å puste normalt, spesielt på natta når du ligger nede. Andre symptomer kan være rennende nese, hodepine, feber, smerter i nese og bihuler hulrom, overdreven slim buildup og tap av matlyst. Fungal ball infeksjoner kan behandles med medisiner eller kirurgi for å fjerne hindringen.

Mange mennesker lider av allergisk sopp bihulebetennelse. Symptomer inkluderer overdreven drenering av nese, nysing, hoste, slim buildup, vedvarende hodepine, smerter i nese og bihuler hulrom og tap av appetitt.

Fordi symptomer på sopp bihulebetennelse etterligne de av bakterielle bihulebetennelse, bør du søke lege for å finne ut hvilke løpet av handlingen til å ta. Mange over skranke medisiner er for bakterielle bihulebetennelse og vil ha liten innvirkning på sopp bihulebetennelse.

Hint

  • Har ditt hjem sjekket for mugg og sopp, spesielt hvis flom har oppstått av hvis du bor i et skogsområde.
  • Hvis din hjemme tester positivt for noen mugg eller sopp, bør du forlate inntil mugg eller sopp er fjernet.

Hvordan å behandle symptomer på bihulebetennelse

Hvordan å behandle symptomer på bihulebetennelse


De fleste, om ikke alle av oss har lidd av bihulebetennelse på et tidspunkt, og symptomene på rennende, tett nese og press i hodet og ansiktet kan være svært ubehagelig og frustrerende. Bihulene er luftfylte lommer eller hulrom i spesifikke områder i ansiktet som i utgangspunktet fungerer som luftfiltre og bidra til å varme, rense og fukte luften før den når lungene. Når bihulene blir blokkert eller flimmerhårene-lined membran i bihulene er dysfunksjonelle, så bakterier og slim kan bygge opp i hulrom og blir stillestående, noe som potensielt kan bli et sted for infeksjon og betennelse forårsaker bihulebetennelse.

Denne artikkelen vil gi noen tips og råd om hvordan å lindre smerter og press fra bihulebetennelse og hjelpe deg til å puste lettere.

Bruksanvisning

•  Se en lege for reseptbelagte antibiotika hvis bihulebetennelse viser symptomer på alvorlig bakteriell infeksjon og betennelse, for eksempel: rødhet, smerte og tykk grønn / gulaktig slim drenering.

Stå i en varm, dampende dusj eller bruke en hjemmelaget versjon av en ansikts dampbad med en bolle med varmt vann. Len deg over bollen å inhalere damp og dekke hodet med et håndkle for å fange dampen. Hvis du vil, legge til noen aromaterapi oljer som lavendel til dampende vann for å bidra til å slappe ansiktsmusklene. Inhalerer dypt slik at dampen å trenge gjennom nesegangene. Fuktighet er nøkkelen i å hjelpe å fukte bihulene og redusere viskositeten til de fangede slim i nesegangene. Fukt bidrar til å flytte cilia-lined membran i bihulene og øke strømningshastigheten.

Kjøp luftfuktere og plassere en på soverommet og en i hver av de andre rommene i huset for å holde luften fuktig. Det finnes ulike typer og størrelser av luftfuktere tilgjengelig.

Bruk en nasal skyll å rense ut nesegangene og bidra til å oppheve blokkeringen av bihulene. Du kan kjøpe sinus skyll kits på de fleste lokale drugstores eller apotek. De fleste av de settene inneholder en flaske med saltvann blanding som du kan bruke til å sprøyte inn nesen.

Bland en halv spiseskje bordsalt i to kopper varmt vann, tilsett en klype natron og bland godt for en effektiv hjemmelaget neseskylle. Hell blandingen i en medisin dropper eller nasal sprøyta. Bøy hodet lett bakover, trykker ett nesebor lukket og spray blandingen inn i det åpne nesebor mens sniffing. Deretter lene seg over vasken og blåse nesen forsiktig for å fjerne slim rusk og la den renne fra nesen. Gjenta på den andre siden av nesen.

Oppretthold væskeinntaket i løpet av dagen, og husk å drikke minst 6 til 8 glass vann. Dette vil bidra til å holde nesegangene og bihulene fuktig og tynne slim, noe som vil bidra til å øke drenering fra bihulene.

Prøv å bruke litt varme til de berørte områdene for å midlertidig lindre smerte fra trykkoppbygging i bihulene. Bruk en varm ansikt klut og legg den over øynene og kinnbena. Du vil føle den beroligende effekten fra varmen umiddelbart.

Påfør trykk og gni de berørte områdene i ansiktet ditt som vil bidra til å øke blodsirkulasjonen til bihulene. Dette vil i sin tur bidra til å redusere smerte og trykket og forårsake en beroligende virkning.

9. Prøv decongestants. Over-the-counter versjonene kan være en rask, men midlertidig metode for å bidra til å redusere symptomer på bihulebetennelse. Unngå bruk av slimhinneavsvellende midler som inneholder antihistamin, som de kan gjøre bihulebetennelse verre ved å tørke opp sekret og forårsaker mer blokkering. Sudafed eller Drixoral er eksempler på slimhinneavsvellende midler du kan bruke.

Prøv alternative måter å behandle din bihulebetennelse. Spise visse matvarer kan bidra til å redusere symptomene. Spis hvitløk, pepperrot eller legge kalde krydder eller paprika til maten. Hvitløk inneholder et kjemikalie som reduserer viskositeten i slim, og dermed hjelpe til å tynne det ned og pepperrot inneholder kjemikalier som ligner på det stoff som finnes i dekongestanter.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er ikke en erstatning eller erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.

Bakterielle Bihulebetennelse Symptomer

Bihulebetennelse er en vanlig tilstand, som vanligvis oppstår under eller etter en forkjølelse. Det finnes mange forskjellige typer av bihulebetennelse, men de fleste typer kan fort bli til bakteriell bihulebetennelse hvis forsvarlig medisinsk behandling ikke er søkt. Bakteriell bihulebetennelse starter som en enkel betennelse i slimhinnen i bihulene. Denne betennelsen så blir infisert av bakterier. For å minimere sjansen for å utvikle bakteriell bihulebetennelse, ta hensyn til symptomer i begynnelsen stadier og søke legehjelp så snart det ser ut til at en infeksjon er til stede.

Typer av Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en betennelse av membranen slimhinnen i bihulene (hulrommene rundt nesegangene). Akutt bihulebetennelse er en episode av bihulebetennelse som vanligvis varer mindre enn fire uker. Kronisk bihulebetennelse (også kjent som kronisk rhinosinusitis) kan vare mye lenger. Akutt sinusitt kan utløses av en kald, som er forårsaket av et virus. Symptomene på forkjølelse, som nysing eller rennende nese, kan føre til at membranen slimhinnen i bihulene for å bli opphisset. Denne betennelsen er begynnelsen av akutt bihulebetennelse. Dersom betennelse fører til en bakteriell infeksjon, er resultatet bakteriell sinusitt. Fungal bihulebetennelse er forårsaket av tilstedeværelsen av sopp i bihulene. Men tilfeller av sopp bihulebetennelse er mindre vanlig enn tilfeller av bakteriell bihulebetennelse.

Symptomer på akutt bihulebetennelse

The National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (NIAID) sier at den vanligste symptomet på akutt bihulebetennelse er smerte. Smerter i pannen kan bety frontal bihulene er betent. Smerter i øvre tennene og kjeven kan bety overkjevens bihulene er betent. Hevelse rundt øynene kan bety ethmoid bihulene er betent. Øreverk kan indikere at sphenoid bihulene er betent. Andre symptomer inkluderer nasal stuffiness, redusert evne til å lukte, post-nasal drypp, feber, tretthet, sår hals, hoste som er mer alvorlig om natten og dårlig ånde. Dessuten kan det være tilstedeværelsen av tykk grønn eller gul slim. Dette skulle tilsi at den akutte bihulebetennelse kan snart være bakteriell bihulebetennelse.

Symptomer på bakteriell Bihulebetennelse

The American Academy of Øre-Head and Neck Surgery (AAO-HNS) sier at eventuelle akutte bihulebetennelse symptomer som er langt mer alvorlig enn normalt, verre etter fem dager eller siste mer enn 10 dager er indikasjoner på en bakteriell infeksjon - dette betyr at Tilstanden er nå bakteriell bihulebetennelse. Dessuten er tilstedeværelsen av tykk grønn eller gul slim en ytterligere indikasjon på at det kan være en bakteriell infeksjon. Det er mulig at symptomene ikke er forårsaket av bakterier, og at tilstanden er faktisk kronisk bihulebetennelse eller, sjelden, sopp bihulebetennelse.

Symptomer på kronisk bihulebetennelse

Ifølge Mayo Clinic, kan kronisk bihulebetennelse være forårsaket av enten en infeksjon eller en fysisk hindring i nesehulene, for eksempel en merkelig septum eller nesepolypper (små vekster i bihulene). Kronisk bihulebetennelse kan vare i flere måneder. Dessuten kan det gjentatte ganger gå bort og komme tilbake. Kronisk bihulebetennelse kan slå inn bakteriell bihulebetennelse, så symptomer bør bli sett tilsvarende.

Behandling

Hjem rettsmidler inkluderer varm komprimerer, nesedråper, luftfuktere og over-the-counter smertestillende. Saltvann nesedråper er å foretrekke fordi reseptfrie nesedråper kan forverre symptomene hvis det brukes for ofte. The Mayo Clinic anbefaler at folk ser en lege hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av få dager, hvis det er feber over 100,5 grader Fahrenheit, eller hvis bihulebetennelse er tilbakevendende. Hvis det er tegn på en alvorlig infeksjon, se en lege umiddelbart. Pasienter med bakteriell bihulebetennelse vil trolig bli foreskrevet antibiotika for å bekjempe infeksjonen.

Clindamycin for bihulebetennelse

Clindamycin for bihulebetennelse


Bihulebetennelse er en medisinsk betegnelse for en bihulebetennelse. Sinus er luftfylte hulrom i skallen. Blokkerte bihuler felle slim, noe som gir en bakteriell, viral eller soppinfeksjon å vokse lettere. Akutte symptomer bihulebetennelse kan vare 2-8 uker, men kronisk bihulebetennelse kan vare lenger enn åtte uker. Sinus blokkering kan oppstå på grunn av en feil i strukturene som normalt flytte slim ut av bihulene, en økt mengde slim pga forkjølelse eller allergi og en abnormitet i nese struktur som en avveket septum, nasal bein anspore eller nesepolypper.

Bihulebetennelse Risiko

Visse forhold eller faktorer kan øke risikoen for å utvikle en bihulebetennelse som høysnue eller allergisk rhinitt, cystisk fibrose, endringer i høyde, store adenoids, tann infeksjoner, svekket immunforsvar fra kjemoterapi eller HIV og lidelser som påvirker strukturene som er ansvarlige for å flytte slim ut av bihulene som Kartagener syndrom eller immotile cilia syndrom. Barn i barnehage er også en økt risiko for bihulebetennelse.

Bihulebetennelse Symptomer

Symptomer på bihulebetennelse hos voksne inkluderer redusert evne til å lukte, dårlig ånde, hoste, tretthet, feber, tett nese og utslipp og nasal drenering nedover baksiden av halsen og sår hals. Du kan også oppleve smerter som hodepine, smerter bak øynene, tannpine eller ansikts ømhet.

Sinus infeksjon symptomer hos barn er høy feber i forbindelse med et mørkt utflod fra nesen som varer i minst tre dager og en luftveissykdom som synes å forbedre i begynnelsen, men begynner å bli verre. Barn kan også oppleve en utflod fra nesen i mer enn ti dager som kan eller ikke kan være ledsaget av en hoste.

Bihulebetennelse Hjem Behandling

Behandling av en mild bihulebetennelse kan inkludere å øke væskeinntaket, rødme din nese passasjer ut med en saltoppløsning flere ganger om dagen, ved hjelp av en luftfukter, inhaling damp to til fire ganger om dagen og bruke en varm, fuktig vaskeklut til ansiktet ditt flere ganger per dag.

Bihulebetennelse medisinsk behandling

Akutte bihulebetennelse vanligvis gå bort uten medisinsk behandling. Antibiotika, for eksempel klindamycin, kan være foreskrevet for bakterielle bihulebetennelse med symptomer som feber over 102,2 grader F, kraftig hevelse rundt øynene, smerte i ansiktet, hodepine, og hos barn, nasal utslipp som kan oppstå med en hoste. Din lege vil foreskrive den beste behandling for din tilstand basert på symptomer, alder og medisinsk historie.

Bivirkninger av Clindamycin

Merkenavnet klindamycin er Cleocin. Denne medisinen kan forårsake bivirkninger som oppkast, kvalme, leddsmerter, smertefull svelging, halsbrann og hvite flekker på munnen. Clindamycin kan også forårsake visse bivirkninger hos kvinner, inkludert en tykk, hvit utflod fra skjeden og hevelse, kløe eller svie i skjeden. Ta kontakt med din lege hvis disse bivirkningene blir plagsomme.

Alvorlige bivirkninger av Clindamycin

Alvorlige bivirkninger knyttet til klindamycin bruk inkluderer en hud utslett, blemmer, elveblest, problemer med å svelge eller puste, redusert vannlating og gulfarging av øyne eller hud. Alvorlige bivirkninger må rapporteres til lege umiddelbart, eller om alvorlig, kontakt akuttmedisinske tjenester.

Clindamycin Advarsel

En overvekst av dårlige bakterier i fordøyelsessystemet er mulig med klindamycin behandling. De dårlige bakterier kan føre til mild diaré eller kolitt, som er en livstruende tilstand. Kolitt er en irritasjon og betennelse i tykktarmen. Symptomer på kolitt som blodig eller vannaktig avføring, diaré, magekramper eller feber kan forekomme opptil flere måneder etter klindamycin behandlingen er avsluttet. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du opplever disse symptomene.

Produktiv hoste hos barn

Produktiv hoste hos barn


En produktiv hoste hos barn er en vanlig barne symptom oppleves som et resultat av en rekke forhold som en forkjølelse, influensa, allergier, miljømessige irritanter og astma. Produktiv hoste hos barn kan høres ut som en bark og vanligvis produserer slim og lunger som har blitt fjernet fra lungene.

Årsaker

Forkjølelse, influensa og bronkitt infeksjoner hos barn har en tendens til å begynne med en hyppig ikke-produktiv hoste som høres ut som en hacking. Ettersom infeksjonen utvikler seg, det vanligvis utvikler seg til en produktiv hoste på grunn av brystet lunger. Sigarettrøyk og luftforurensing også kan føre til en produktiv hoste hos barn. Hoste-variant astma og regelmessig astma kan produsere dagtid og nattestid produktiv hoste. Ifølge den pediatriske råd nettsted, Keepkidshealthy.com, er hoste-variant astma en type astma som ikke produserer tungpustethet og kan induseres av kald luft og / eller trening. Regelmessig astma produserer tungpustethet, produktiv hoste og utløses av mosjon, lek og eksponering for kald luft.

Hjem Behandling

Virus og bakterieinfeksjoner som forkjølelse, influensa og bronkitt som skaper produktiv hoste kan behandles ved å opprette et dampbad på badet.

Slå på varmt vann i dusjen, og lukket døren, slik at damp for å utvikle og bygge opp i rommet. Sitt med barnet ditt til å tillate ham å puste dampen i minst 20 minutter. Les en bok for å hindre uro.

Sett opp en fordamper eller kul-tåke luftfukter i barnerommet til å behandle økt natta uproduktiv hoste. Tilsett noen dråper av essensielle oljer som peppermynte, rosmarin eller eukalyptus til fordamper vann for å lage beroligende damper, som kan roe og forbedre produktiv hoste.

Produktiv hoste hos barn på grunn av regelmessig astma og hoste-variant astma blir behandlet med daglig at-home bronkodilaterende behandlinger.

Profesjonell behandling

Produktiv hoste som et resultat av noen form for infeksjon bør behandles av barnelege. Avhengig av hvilken type infeksjon, kan barnelege forskrive antibiotika for bakterielle infeksjoner, hoste suppressants for forkjølelse og decongestants for allergikere hoste symptomer. Alvorlig astma forhold kan trenge å bli behandlet med steroidpuste behandlinger og muligens sykehusinnleggelse for å stabilisere pust og redusere hoste.

Betraktninger

Forkjølelse, astma og allergi kan forårsake vedvarende hoste hos barn, som varer i flere uker. Iman Sharif, MD av Kidshealth.org, advarer foreldre som produktive hoste symptomer hos barn har en tendens til å forverres om natten som slim fra nese og bihuler tømmes i halsen. Astma og hoste-variant astma har en tendens til å utløse natta produktiv hoste fordi barnas luftveiene er mer irritabel og følsom løpet av disse timene.

Advarsel

Dr. Sharif advarer om at barn med en produktiv hoste bør oppsøke lege umiddelbart hvis de begynner opplever ekstrem pustevansker, høy feber, "Kikhoste" lyd etter hoste staver, svakhet, irritabilitet eller lepper, ansikt eller tunge synes blå.

Immune sykdommer hos barn

Immun syndrom sykdommer hos barn, også kjent som autoimmune lidelser, oppstår når barnets eget immunsystem begynner å angripe kroppen, forårsaker utallige symptomer og alvorlige helseproblemer. Autoimmune sykdommer kan være arvelig, men er ikke smittsom.

Typer

Autoimmune lidelser omfatter juvenile diabetes, juvenile leddgikt, psoriasisartritt, revmatoid artritt og lupus. Allergier er også vurdert autoimmune sykdommer.

Symptomer

Symptomer på autoimmune lidelser omfatter tilbakevendende feber, diaré, leddsmerter, hoste, hoste opp blod, utslett og tungpustethet.

Diagnose

Leger utføre blodprøver og diagnostiske prosedyrer og samle familiære historier å diagnostisere autoimmune sykdommer. For allergier, er det spesialiserte tester for å fastslå hvilke matvarer eller miljømessige elementer utløse en reaksjon hos barnet.

Behandling

Behandling for en autoimmun sykdom avhenger av sykdommen, men nesten alle trenger å kontrollere inflammasjon og undertrykke immunsystemet slik at den vil slutte å angripe kroppen. Medisiner som demper immunsystemet inkluderer kortikosteroider som prednison. Juvenile diabetes krever daglig oppfølging og kontroll av blodsukkeret.

Forebygging

Det er ingen kjente forebygging for autoimmune lidelser per oktober 2009 Redusere stress, spise en balansert diett og unngå kjente allergener og syke mennesker kan hindre flare-ups eller redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Noen barnas symptomer er lettet etter alternative behandlingsformer, som for eksempel urtemedisin, massasje eller akupunktur.

Botemidler for bihulebetennelse

Bihulebetennelse kan være forårsaket av virus, bakterier eller sopp. Ditt immunsystem bekjempelse av sopp er en vanlig årsak til bihulebetennelse. Symptomer inkluderer tap av lukt eller smak, rennende nese, tett nese og hodepine. Hvis du har hyppige bihulebetennelse, kan det føre til vekst av polypper i nesehulen. Hvis du opplever feber med bihulebetennelse, sørg for å søke riktig medisinsk behandling.

Steam Therapy

Å tillate damp å bygge opp fra en varm dusj og puste i dampen kan kurere en bihulebetennelse.

Aroma Therapy

Utnytte aroma oljer som tea tree, sitron eller eukalyptus blandet med dampende vann og puste duftende damp, kan bidra til å kurere en bihulebetennelse.

Saline Skyll

En saltvannsneseskylle daglig kan bidra til å forhindre nasal infeksjoner samt kurere dem hvis du har kjøpt en.

Apple Cider Eddik

Ifølge kilder på Earthclinic.com, drikker 2 ss. av eple cider eddik blandet med drikkevann 1 til 2 ganger per dag kan gi lindring av en bihulebetennelse.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som tørr post nasal drypp kan bidra til å kurere en bihulebetennelse. Av og til kan foreskrevet antibiotika være gunstig for bihulebetennelse lettelse.

Tegn og symptomer på medfødt hjertesykdom

Medfødt hjertesykdom oppstår når strukturene i hjertet eller blodårer er defekt eller misformet. Denne feilen skjer mens et foster vokser i livmoren, men symptomene kan ikke vises før i voksen alder. Medfødt hjertesykdom rammer om lag 500.000 mennesker i USA.

Typer

Vanlige typer medfødt hjertesykdom inkluderer hjertemuskelen misdannelser, hjerteveggskader og hjerteklaffdefekter, som hemmer eller hindrer frem blodstrøm eller utette ventiler som gjør at blodet å lekke bakover.

Årsaker

Årsaker til medfødt hjertesykdom kan omfatte alkohol eller narkotika under svangerskapet, medisinske tilstander som Downs syndrom, og i sjeldne tilfeller, arvelighet.

Voksen Symptomer

Symptomer på medfødt hjertesykdom hos voksne inkluderer kortpustethet og en begrenset evne til å utøve. Noen voksne kanskje ikke har symptomer.

Barne Symptomer

Symptomer på medfødt hjertesykdom hos barn inkluderer rask pust, dårlig fôring og vektøkning, tilbakevendende lungeinfeksjoner og en manglende evne til å utøve.

Behandling

Behandling av medfødt hjertesykdom er basert på alvorlighetsgraden av sykdommen og kan ikke kreve behandling dersom mangelen er veldig mild. Mer alvorlige tilfeller behandles med kirurgi eller noen form for intervensjonsprosedyre i et forsøk på å reparere problemet.

Mat for hyperaktive barn

Omtrent 6 millioner amerikanske barn lider av oppmerksomhetssvikt og hyperaktivitet (ADHD). Behandlinger for barn med ADHD har tradisjonelt sentrert rundt medisiner som Ritalin, men i økende grad foreldre er å snu til naturlig rettsmidler som kosthold for å lindre barnas symptomer.

Vitaminer

B-vitaminer hjelper skikkelig hjerne og kjertel funksjon og også bidra til å redusere stress, noe som er gunstig for hyperaktive barn. De finnes i helkorn, hvetekim, ris, kjøtt, fjærkre, egg og melk. Vitamin C er også en stressavlastning. Det kan finnes i sitrusfrukter, grønn paprika og tomater.

Mineraler

Både kalsium og magnesium har en beroligende effekt som er gunstig for hyperaktive barn. Meieriprodukter, sardiner og laks er gode kilder til kalsium. Brun ris, avocado og okra inneholder store mengder magnesium. Mørkegrønne bladgrønnsaker er rike på begge.

Raffinert sukker

Matvarer med raffinert sukker har en tendens til å gjøre barn mer hyperaktive og bør unngås. Noen matvarer som inneholder mais sirup, høy fruktose mais sirup, sukrose eller konsentrert fruktjuice bør unngås.

Salisylater

Salicylater er salter fremstilt fra salisylsyre. De kan forverre hyperaktivitet symptomer. Mange sunne matvarer inneholder salisylater og bør ikke helt eliminert, men begrenset til to eller tre porsjoner om dagen.

Kunstige farger, smakstilsetninger og konserveringsmidler

Kunstige fargestoffer og aromaer kan bidra til hyperaktivitet, ifølge en 2007 studie ved University of Southampton. Foreldre oppfordres til å kjøpe organisk, naturlig mat som er fri for slike tilsetningsstoffer.

Fosfat

Fosfat tilsetningsstoffer som finnes i kullsyreholdige drikker kan bidra til uro og rastløshet. På grunn av dette, bør soda og andre kullsyreholdige drikkevarer ikke bli gitt til hyperaktive barn.

Viral encefalitt Symptomer

Viral encefalitt er hevelse av hjernen som oppstår på grunn av en viral infeksjon. I USA, er tilstanden ganske sjelden, forekommer i bare to av 1 million mennesker, ifølge Health. De som gjør kontrakten viruset vise en rekke symptomer.

Vanlige symptomer

Physicians 'Desk Reference rapporterer at de vanligste symptomene på viral encefalitt er feber og hodepine. Apati er et annet vanlig symptom.

Milde symptomer

Andre symptomer som oppstår oftere inkluderer leddsmerter og irritabilitet. I milde tilfeller symptomene etterligne de av influensa, ifølge Mayo Clinic.

Alvorlige psykiske symptomer

I mer alvorlige tilfeller, pasienter noen ganger utvikle psykiske symptomer, inkludert forvirring, hallusinasjoner og personlighetsforandring.

Alvorlige fysiske symptomer

Dobbelt syn, kramper, muskelsvakhet, nedsatt følsomhet for berøring, lammelser, skjelvinger, utslett og en fullstendig tap av bevissthet er blant de fysiske symptomer på mer alvorlige virus encefalitt infeksjoner.

Barnas Symptomer

Et spedbarn er soft spot eller fontanels ofte buler som et resultat av viral encefalitt. Stivhet i kroppen, oppkast og gråt som ikke kan bli beroliget gjennom vanlig trøst er andre symptomer som presenterer hos barn og babyer.

Eksem Relief for småbarn

Eksem rammer 10 prosent av barn og vises vanligvis i løpet av de første fem årene av livet, ifølge National Eksem Association. Eksem kan forårsake intens kløe, og huden blir mer irritert når det er riper. Mens årsaken til eksemet er ikke helt forstått, det er skritt du kan ta for å lindre din pjokk ubehag.

Fukte

Holde pjokk hud fuktig å hjelpe den forbli intakt og for å hindre tørr, irritert hud. The American Academy of Family Physicians (aafp) anbefaler å bruke en enkel fuktighetskrem uten ekstra ingredienser, for eksempel vaselin eller Aveeno baby linje med eksem forebygging såpe og lotion. The National Eksem Association anbefaler fuktighetsgivende innen tre minutter etter et bad for å bevare fuktighet.

Unngå Irritanter

Unngå irritanter som forverre din pjokk eksem. Regelmessige boble bad og såper kan gjøre eksem verre. Velg en fuktighetsgivende såpe, og holde badevannet lunken. (Se referanse 3) Hold barnet borte fra noen kjæledyr som irriterer henne. Ofte vaske laken i varmt vann, og vurdere å fjerne noen teppe i barnas soverom for å redusere støvmidd. Unngå irriterende stoffer og vaskemidler, og velge pustende klær for å hindre svette. (Referanse 1)

Undersøke matallergier

Matallergier kan forårsake eksem. The National Eksem Association anbefaler å eliminere en mat mistenkt for å utløse eksem fra barnets kosthold for en uke for å se om utslett klarner opp. Når du gjeninnføre maten, se om ditt barns eksem blusser opp. Du bør ikke prøve denne metoden hvis din pjokk har en alvorlig reaksjon på en mat, slik som elveblest eller hevelse i ansiktet, ifølge National Eksem Association. Bare fjerne én mat på en gang, og alltid snakke med barnets lege før du begynner.

Juster Fuktighet

Justere luftfuktigheten i hjemmet kan bidra til å lindre din barnas symptomer. Dr. William Sears anbefaler å bruke en fuktighetsmåler for å sikre at luftfuktigheten i hjemmet forblir mellom 25 og 40 prosent; Han foreslår også å bruke en luftfukter gjennom vinteren.

Medisiner

Spør legen din om du bruker medisiner for å lindre barnas eksem. Vanlige behandlinger er aktuell steroid kremer og antihistaminer. Det er risiko og bivirkninger forbundet med noen av disse medikamentene, så snakk med legen din før du bruker dem. Havremel bad, enten hjemmelaget eller kjøpt i poser på apotek, kan hjelpe lindre eksem også (se Ressurser).

Slik bruker koffein for ADHD symptomer

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en nevrologisk tilstand som først oppstår i barndommen. Det er preget av uoppmerksomhet, impulsivitet og hyperaktivitet. Ifølge WebMD.com, eksperter anslår at 3 til 5% av barn har ADHD. Opptil 60% av barn med ADHD har fortsatt problemer i voksen alder. Dette betyr at om lag 4% av den amerikanske voksne befolkningen, eller om lag 8 millioner mennesker, har voksne ADHD. Få voksne søke behandling for ADHD. Self-administrasjon av koffein kan tjene som standard primærbehandling for mange voksne. Koffein for behandling av barns symptomer bør brukes med forsiktighet, og få medisinsk tilsyn.

Bruksanvisning

Gjennomgang Symptomer, Skaffe Diagnose, vurdere alternativer

•  Gjennomgå symptomer. Personer med ADHD har problemer med å opprettholde oppmerksomhet og konsentrasjonsvansker. De er uorganisert, distraherbar og lett lei. De er impulsive, utsatt for ulykken og slurvefeil. De misliker å måtte vente, og vil haste gjennom oppgaver. De sliter med å utsette tilfredsstillelse, er utsatt for rusmisbruk eller avhengighet problemer og har en tendens til å utsette.

Hvis du tror at du kan ha ADHD, ta kontakt med legen din eller med en terapeut som kan gjøre en riktig diagnose. Medisinske tilstander, som for eksempel allergier, stoffskiftesykdommer eller endokrine lidelser kan føre til ADHD symptomer. På samme måte kan angst, depresjon, utviklingsforstyrrelser og andre psykiske problemer skaper ADHD-lignende symptomer. Koffein kan gjøre symptomene verre eller maskere en underliggende problem som bør behandles. En full medisinsk evaluering er avgjørende for å gjøre en nøyaktig diagnose.

Gjennomgå behandlingstilbud. Når ADHD har blitt diagnostisert, diskutere behandlingsalternativer med din lege eller terapeut, og gjøre videre undersøkelser på nettet. Diskuter hele spekteret av behandlingstilbud med leverandøren din. Vurder å bruke en "Elimination Diet" å utelukke matallergier som en medvirkende problem. Undersøke ernæringsmessige og kosttilskudd endringer du kan gjøre for å forbedre oppmerksomhet og forbedre emosjonelle og motiverende stabilitet. Innlate seg på positive livsstilsendringer. Et balansert kosthold, skikkelig søvn og trening er bra for helsen, og er effektive behandlinger for ADHD. Du bør diskutere medisinering alternativer tilgjengelig. Hvis du vurderer koffein som et behandlingsalternativ, diskutere dette med legen din. Uansett hva, bør koffein bli sett på som, men ett våpen i arsenalet ditt for å bekjempe ADHD.

Ved hjelp av koffein for ADHD

anmeldelser kilder til koffein og bestemme hvordan du vil innlemme koffein i behandlingen. Koffein forekommer naturlig i te og kaffe, og er kunstig lagt til mange andre drikker som cola, Pepsi, Mountain Dew og energidrikker.

Når du bestemme din kilde til koffein, identifisere sannsynlig dosering av koffein du vil være å skaffe. Konsultere pakking av brus og energidrikker for å se hvor mange milligram koffein som finnes i hver servering. Legg merke til at ofte en enkelt boks eller flaske kan anses som flere porsjoner så langt som den ernæringsmessige etiketten er bekymret. For kaffe og te estimat doser som følger. Generelt, per 8 unse servering, avhengig brygging styrke, vil kaffen har 60-120 mg koffein og te vil ha 20-45 mg koffein.

Bestem en startdose. Husk at koffein er et rusmiddel. Det er anslått at 100 mg koffein er ekvivalent til omtrent 5 mg Ritalin, som er en vanlig dosering av utgangs denne ADHD medisinering. Eksperimenter med effektive doser. Konsumere 75 til 100 mg. av koffein i morgen --- er at om lag en kopp kaffe --- og har en annen dose tidlig i ettermiddag.

Unngå koffein bruk senere i dag som det kan bidra til søvnløshet, søvnmangel, og en selvforsterkende behov for å trappe doser av koffein i morgen. Koffein er ingen erstatning for god søvn.

Monitor for sider effekter, som kan inkludere angst, tap av matlyst, hyppig vannlating og søvnløshet. Hvis bivirkningene blir et problem, snakke med legen din om andre behandlingstilbud. I samråd med legen din, kan du øke din koffein dosen til 200 mg eller så to ganger daglig.

Tips og advarsler

  • Koffein tar ca 45 minutter for å få effekt. Effektene er kortvirkende, varig 4 eller 5 timer, avhengig av mengden forbrukt. Planlegge deretter.
  • Forskning på bruk av koffein som en behandling for ADHD hos barn har gitt blandede resultater. Koffein er ikke allment godkjent av leverandører for behandling av ADHD symptomer hos barn. Eventuelle medisiner behandlingsopplegg med barn, bør være medisinsk tilsyn, så diskutere ditt barns bruk av koffein med ditt barns leverandør.

Symptomer på hjernehinnebetennelse

Spinal meningitt, også kjent som meningitt, er en potensielt livstruende infeksjon av membranene og fluidet som omgir hjernen og ryggmargen. De smittestoffer som forårsaker denne sykdommen vanligvis kan samles opp og eliminert av kroppens immunsystem. Imidlertid, når infeksjonen kommer inn i blodstrømmen, kan det raskt gjøre sin vei inn i cerebrospinalvæsken, som til slutt forårsaker betennelse i og rundt i hjernen og ryggmargen. Infeksjonen er symptomene varierer noe mellom voksne og barn.

Symptomer hos voksne

Voksen symptomer på hjernehinnebetennelse, i henhold til Cedars-Sinai Health System, kan være hodepine, høy feber, muskelkramper, smerter som stråler fra ryggen, leddsmerter, lysfølsomhet, døsighet, tretthet, tung svette, vekttap, oppkast og mulig anfall.

Barnas Symptomer

Symptomene på hjernehinnebetennelse hos barn er noe annerledes enn de som er sett hos voksne, selv om det er noe overlapp, i henhold til Cedars-Sinai. Barnas symptomer kan innbefatte slapphet, motstand mot å bli berørt eller håndtert, et tomt uttrykk, feber, som kan være ledsaget av kulde i hender og / eller føtter, og en verkende rygg. Andre mulige symptomer hos barn inkluderer et enormt tap av appetitt og resulterende nektet å spise, klynker eller høy-pitched skrik, hud blekhet eller blotchiness, og oppkast.

Årsaker

Meningitt kan være forårsaket av virale, bakterielle eller soppinfeksjoner, i henhold til eMedTV. Det kan også forekomme som en komplikasjon av sykdommer slike som kreft og lupus, som følge av traumatisk skade i hodet eller ryggraden, eller som reaksjon på visse medisinske behandlinger eller medikamenter. Langt den vanligste og minst farlige formen for hjernehinnebetennelse er forårsaket av virus. Den resulterende infeksjon er alvorlig, men sjelden dødelig. Bakteriell meningitt er mye mer alvorlig og kan raskt komme ut av kontroll hvis den ikke behandles raskt. Meningitt død og uførhet skyldes oftest ved den bakterielle form av sykdommen.

Risikofaktorer og komplikasjoner

Selv om viral hjernehinnebetennelse ses oftest hos barn under 5 år, har median alder for bakteriell meningitt klatret de siste årene til 25. Små barn en gang var svært utsatt for bakterie formen av sykdommen, men utbredt barnevaksiner mot flere bakterie agenter har snudd den trenden. Andre i fare for gravide, folk som bor i nærkamp med andre, personer som arbeider med dyr og de med nedsatt immunforsvar. Venstre ubehandlet, hjernehinnebetennelse kan føre til alvorlige nevrologiske skader eller død.

Behandling

Intravenøs antibiotika er behandling av valget for bakteriell meningitt, ifølge MayoClinic.com. Leger sannsynligvis vil ta en prøve av cerebrospinalvæske å fastslå at bakterien er ansvarlig for infeksjon og dermed bestemme den spesifikke type antibiotika som skal brukes. De fleste tilfeller av viral hjernehinnebetennelse vil løse på egen hånd innen en uke eller to, med over-the-counter medisiner som brukes for å lindre symptomer på feber, hodepine og leddsmerter. I ekstreme tilfeller kan antivirale være foreskrevet.

Toddler Flu Symptomer

Det kan være vanskelig å avgjøre om din pjokk har influensa. Symptomene ofte etterligner det av en kald. Fordi influensa er et virus, trenger antibiotika ikke fungerer. Den influensa vil vanligvis gå bort av seg selv i 10 til 14 dager. Du kan bruke enkelte medisiner for å behandle symptomene. Hvis symptomene vedvarer eller pjokk viser tegn til dehydrering, se barnelege.

Feber

En av de mest vanlige influensasymptomer hos småbarn er feber. Se etter feber som kommer plutselig. Det er vanligvis ganske høy --- 101 grader Fahrenheit eller høyere. Feber kan føre til dehydrering, så sørg for at rikelig med væske tilbys. Ibuprofen og Tylenol kan anvendes for å behandle feber. Gi lunkent bad for å holde pjokk kjølig og behagelig. Sørg for å gjøre det riktig etter å gi din pjokk sin medisinering. Hvis pjokk feber går over 104 grader, ring din barnelege.

Smerter i kroppen

Smerter i kroppen er et annet symptom på influensa. Avhengig av barnas alder, kan hun ikke være i stand til å fortelle deg at hun er verkende. Se etter trøtthet i pjokk. Han vil ikke ønsker å spille og være sløv i de fleste tilfeller. Sår hals er også et vanlig symptom. Pjokk kan ikke ønsker å spise og ha hovne kjertler.

Congestion

Congestion vil vanligvis satt inn etter at feberen har vist seg. Hvis lunger viser seg først, og deretter en kald er mer sannsynlig. Lunger kan bosette seg i brystet eller hodet. En hoste vil trolig dukke opp sammen med lunger. Det vil trolig være en tørr, hakkende hoste hvis din pjokk har influensa. Hosten varer vanligvis lenge etter at feberen er borte. Det kan ta opptil to uker for hoste å forsvinne helt.

Mageproblemer

Influensa kan selv bringe på mage problemer i pjokk. I noen få tilfeller kan hun oppleve svimmelhet, magesmerter og ubehag i magen. Det kan gå så langt som oppkast og diaré. Den største bekymring fra denne, i tillegg til ubehag, er dehydratisering, særlig hvis han kjører feber. Det er viktig å sørge for at småbarn blir bor hydrert.

Outbreak

Leger vanligvis ikke diagnostisere disse symptomene som influensa, med mindre de oppfyller visse kriterier. Først av alt, gjør de vanligvis ikke diagnostisere influensa med mindre det er influensasesongen. Influensasesongen varer vanligvis fra oktober til februar. For det andre, de har som regel en strøm av pasienter med de samme influensalignende symptomer. Hvis barnas symptomer matche symptomer på andre pasienter de har sett, er influensa den sannsynlige diagnosen.

Leder Congestion i babyer

Leder Congestion i babyer


Noen sykdom for en baby er en stressende tid for foreldre, men hodet lunger kan gjøre spedbarn spesielt ubehagelig og opprørt. Enten forårsaket av et virus eller en bakteriell infeksjon, er det ting foreldre kan gjøre for at deres barn føle seg bedre.

Årsaker

Ifølge American Academy of Pediatrics (AAP), vanlige årsaker til hodet lunger inkluderer allergier, forkjølelse og bakteriell bihulebetennelse.

Cold vs Bihulebetennelse

Symptomer for forkjølelse og bihulebetennelse er like, men babyen kan ha bihulebetennelse hvis hans symptomer vare mer enn 10 dager med ingen forbedring.

Hjem Rettsmidler

The AAP anbefaler å bruke saltvann nesedråper etterfulgt av en pære sprøyte for å lindre en baby tett nese. Akademiet råder også foreldre til å kjøre en kul-tåke luftfukter i barnets rom.

Cold Medicine

Barn under 2 skal ikke gis over-the-counter hoste og forkjølelsesmedisin, i henhold til AAP. Å gi barn under 2 denne typen medisiner kan være livstruende.

Antibiotika

Din barnelege vil gi barnet antibiotika bare hvis hun tror hodet lunger er forårsaket av en bakteriell infeksjon. Antibiotika ikke behandle virusinfeksjoner.