Digidexo.com

Menns Vekttap tips

Menns vekttap kan være litt av en utfordring. Menn har en tendens til å spise større porsjoner og bruke mat og drikke som en måte å male bonding. Disse kombinerte faktorer kan føre til økt magen størrelser, som deretter fører til økt risiko for hjerteinfarkt. På grunn av dette, menn trenger å vedta spesielle strategier i vekttap, fra hvordan å treffe gym å dempe helgen kosthold.

Porsjonskontroll

En av de tøffere utfordringene for menn å miste vekt er å dempe appetitten og porsjonskontroll. Noen menn er vant til å spise store biffer og dobbelt Patty burgere og downing større drinker i forhold til sine kvinnelige kolleger. Selv om menn krever mer kalorier for å opprettholde kroppsfunksjoner, må de være klar over at større deler kan føre til økt fett og sukker kalorier. Menn bør ta sikte på å sakte redusere porsjonsstørrelser og erstatte eventuelle "tomme" mage følelser med mer grønnsaker eller frisk, fylling snacks. For eksempel, i stedet for å spise 16 gram Porter House, trimme fettet, så hogg den til 12 gram, og topp det hele med et eple. Vurdere å drikke et glass vann i begynnelsen av hvert måltid for å hjelpe dempe appetitten, så vel.

Gym Strategi

Noen menn har en tendens til å gå all-out når de treffer gym, skyting å se hvor mye de kan benkpress eller krøller. Men doing det i gym kan føre til ødelagte muskler og i hovedsak tregere vekttap på grunn av skader. Hvis løfte vekter er utøvelse av valget, bør menn fokusere på å komme videre fra lean muskel bygningen, via flere reps og mindre vekt, til bulk muskel bygningen. Dette vil bidra til å balansere vekt fått fra muskel bygging versus vekt tapt fra fettforbrenning.

En hel dags muskel hvile mellom løfte økter tillater kroppen å reparere og gjenoppbygge muskler; Imidlertid kan kardiovaskulær trening fortsatt gjøres på disse dagene. Hvis sultestreiker hardt etter økter, tilfredsstille dem med proteinrik snacks som nøtter eller protein shakes. Dette vil roe de sultfølelse og raskere muskelvekst.

Forbered deg på Weekend

Når ute på det store spillet eller bar med sine venner, kan menn være mer utsatt for busting dietten. Imidlertid kan strategisk forberedelse avverge fristelsen. Menn bør spise noe sunt og litt fylling før avreise, slik at de kan spise mindre porsjoner når du spiser ute. De bør også gjøre mat børser, som for eksempel kylling anbud versus kyllingvinger, som anbud har mindre fett, og setter noen sauser på siden. Hopp verdi måltider og i stedet gå for downsized versjoner. Hvis indulging i alkoholholdige drikkevarer, kan blandede drinker pakke unødvendige kalorier fra sukker og sirup. Menn bør holde seg til lettere saker i mindre glass i stedet.