Digidexo.com

vasker for å puste bronkitt

Hvordan bruke Medrol for kronisk bronkitt

Hvordan bruke Medrol for kronisk bronkitt


Metylprednisolon er et kortikosteroid medisiner som selges under merkenavnet Medrol i USA og Canada. Medrol er vanlig foreskrevet for å behandle inflammatoriske tilstander som astma, immunsvikt, allergi og luftveissykdommer. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, er bronkitt defineres som en betennelse av hovedveiene til lungene. Symptomer inkluderer kortpustethet, hoste og tetthet i brystet. Medrol behandler kronisk bronkitt ved å redusere hevelse av puste rør som leverer oksygen til lungene. Det er viktig å bruke Medrol riktig for å unngå bivirkninger og behandle symptomer på kronisk bronkitt.

Bruksanvisning

Planlegge en avtale med din lege eller bli sett på en øyeblikkelig hjelp klinikken hvis du mistenker at du har bronkitt. Symptomene på kronisk bronkitt kan forveksles med andre forhold, så det er viktig å se en lege for en sikker diagnose. Hvis opplever symptomer på alvorlig pustebesvær eller brystsmerter, søker akutt behandling umiddelbart.

Diskuter fordeler og ulemper ved å ta Medrol for kronisk bronkitt med legen din. Ifølge Drugs.com, vanlige bivirkninger av Medrol inkluderer humørsvingninger, tørr hud, blåmerker, kvalme, oppblåsthet og hodepine. Steroid medisiner kan svekke immunforsvaret, øker risikoen for forkjølelse, influensa og andre smittsomme sykdommer.

Gi legen din med en fullstendig medisinsk historie. Medrol er kontraindisert hos noen pasienter, inkludert pasienter med diabetes, leversykdom, nyresykdom, høyt blodtrykk eller hjertesvikt. Leger noen ganger velger å behandle en episode av kronisk bronkitt med Medrol hos pasienter med disse forholdene, men doseendringer og spesielle blodprøver kan være nødvendig før du starter Medrol terapi.

Fortell legen din om eventuelle medisiner, kosttilskudd eller naturlegemidler du tar fordi Medrol kan forårsake interaksjoner når den kombineres med andre medisiner. Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noen allergiske reaksjoner på Medrol eller andre rusmidler fra steroid familien. Få nødstilfelle medisinsk hjelp for alvorlige allergiske reaksjoner som elveblest, pustevansker og hevelse i hals, lepper eller tunge.

Ta Medrol nøyaktig slik det var foreskrevet av legen din, og akkurat som det står på resepten container. Spis et lite måltid en halv time før du tar Medrol å forhindre mage opprørt og økt sjanse for magesår. Drikk rikelig med væske, når du tar Medrol, for å tynne slim sekreter ofte forårsaket av kronisk bronkitt.

Monitor for eventuelle tegn på infeksjon som feber, hoste opp væske eller økt kortpustethet. The Mayo Clinic rapporterer at kortikosteroider kan øke barnets risiko for vannkopper eller meslinger, og eldre pasienter kan oppleve en økning i blodtrykket når du tar kortikosteroider. Det er viktig å alltid overvåke for reaksjoner og sekundære infeksjoner når du tar en immun suppressant som Medrol.

Informer din lege hvis symptomer på bronkitt ikke har bedret seg mens du er på Medrol terapi. Selv om Medrol er en sterk medisiner, kan det ikke arbeide for hvert tilfelle av kronisk bronkitt. Medrol er trygt å ta for kronisk bronkitt når foreskrevet, og følges opp av lege.

Tips og advarsler

 • Mens på Medrol terapi, vaske hendene ofte for å hindre infeksjoner.
 • Snakk med legen din før du får influensa skudd eller vaksiner mens du tar Medrol eller andre medisiner som påvirker immunsystemet ditt.

Folk rettsmidler for astmatisk bronkitt

Astma og bronkitt, selv om to ulike forhold, overlapper i et område ofte kalt kronisk bronkitt eller astmatisk bronkitt. Astmatisk bronkitt oppstår når krampe og kortpustethet felles for astma kombinere med betennelse i luftveiene og opphopning av slim og slim som oppstår med bronkitt. Både mainstream medisin og folkemusikktradisjonen vanligvis behandle astma og bronkitt med de samme stoffene.

Medisin For Your Evironment

En av de første tilnærminger til astmatisk bronkitt, i mainstream medisin og folkemedisin like, er å håndtere miljømessige utløsere. Å redusere eller eliminere irritanter, allergener og andre elementer i miljøet som kan være innstillingen av astmatisk bronkitt angrep kan lindre tilstanden.

Miljøforhold inkluderer røyking og røykeksponering, allergener som pollen, kjæledyr dander og matvarer, luftforurensning, støv og slipepartikler fra silika, asbest og kiselgur. De har også ekstrem kulde, varme og fuktighet. I tillegg kan miljømessige utløsere inkluderer sterke dufter. Noen anser mange av de luktene som effektive i behandling av astmatisk bronkitt å være potensielle kandidater til å sette av et angrep.

Ditt primære målet bør være å tilpasse miljøet til å fjerne eller behandle triggerelementer. Dette kan blant annet gi opp stoffer (for eksempel tobakk), fjerne eller redusere stoffer gjennom slike ting som luftfiltre, filtrert støvsugere og konstant rengjøring, eller rømmer triggere ved å flytte til et annet miljø helt, som i å flytte fra et fuktig, varmt miljø for å et kjølig og tørr.

Medisin For Your Inside

Folk terapi for astmatisk bronkitt inkluderer noen legemidler som tas internt. Mange er vanlig i dagliglivet, men ikke alltid sett på som "medisin". Kaffe, cola og te er alle anbefalt, som er koffein. Varme drikker, te og tisanes, eller urteteer, blir ofte anbefalt, selv om mange av de trakter og tisanes bruke uventede ingredienser. Peppermynte og peppermynte te, eucalyptus te, rosmarin, anis og ingefær er vanlige anbefalinger, som er kvann og gurkemeie. Hvitløk i både rik og pilleform har støttespillere. Lakris rot gir et annet valg. Nesten alle te, brygge eller urter kan være blandet med honning, en regelmessig anbefalt behandling for astma og bronkitt. Hot juice som appelsin og tranebær juice (eller pulverisert oransje drinker med vitamin C-tilskudd) er også anbefalt, delvis for damp, delvis for syrlig duft og delvis for vitamin C mange inneholder.

Medisin For Your Outside

Andre folk rettsmidler brukes eksternt, eller semi-eksternt. Aromaterapi kan gjøre bruk av noen av de tidligere oppført te og brygger som duft kilder og dampgeneratorer. Mange av plantene og urter blir også brukt i oljer og salver: peppermynte, grønnmynte, eucalyptus, kanel og andre er gnidd på huden på brystet eller plassert i fordamper kopper for å impregnere damp. Mange anbefaler vanlige salver som Tiger Balm og Vicks VapoRub som gode hjem rettsmidler.

Ekstern støtte

Et annet sett av metoder for å håndtere astmatisk bronkitt inkluderer bruk av akupunktur, akupressur og pusteteknikker. En profesjonell akupunktør eller akupressur terapeut kan tilby tjenesten. En fysioterapeut kan gi undervisning i puste ferdigheter, så kan mange utøvere av fysiske disipliner som tai chi. Men disse metodene krever et høyt nivå av opplæring og kompetanse. Ikke prøv dem på egen hånd uten tilsyn.

Behandling for astmatisk bronkitt

Astmatisk bronkitt er vanligvis forårsaket av eksterne agenter som virus kommer inn i luftveiene og forårsake irritasjon. Det forekommer hos personer som har astma, noe som svekker bronkiene eller immunforsvaret og gjør dem mer utsatt for å utvikle luftveisinfeksjoner. Behandling for astmatisk bronkitt er enkel, men må tas opp for å hindre ytterligere ubehag eller skade.

Typer

Astmatisk bronkitt er enten akutt eller kronisk. Akutt er vanligvis ledsaget av viral eller bakteriell infeksjon i slimhinnen i bronkiene. Det varer noen få dager til noen få uker, avhengig av alvorligheten av infeksjonen. Kronisk astmatisk bronkitt anses mye mer alvorlig fordi infeksjonen gang generelt går alt fra tre måneder til to år.

Betydning

I løpet av luftveisinfeksjon, fortsetter kroppen til å produsere høye nivåer av slim som congests bronkiene og er utvist fra kroppen via hoste. Fordi astmatiske medisiner har liten eller ingen innvirkning på symptomene skyldes astmatisk bronkitt, må alternative metoder for helbredelse bli igangsatt til hastighet utvinning.

Symptomer

Astmatisk bronkitt er vanligvis ledsaget av hoste, kortpustethet og tungpustethet. Andre symptomer kan være tretthet, hodepine, mild feber og brystsmerter. Personer med astmatisk bronkitt også har rapportert følelse eller lyden av rasling i brystet sitt mens de var puste.

Behandling

For astmatisk bronkitt forårsaket av bakteriell infeksjon, kan antibiotika drepe bakterier i lungene og forhindre ytterligere skade. For infeksjoner forårsaket av virus, hvile så mye som mulig og unngå koffeinholdige eller alkoholholdige drikker å la kroppens immunsystem til å gå sin gang uten forstyrrelser. Fuktighet har vært kjent for å redusere symptomene av astmatisk bronkitt ved å løsne slim lokalisert i bronkiene. Flytting til et mer fuktig miljø kan forbedre tilstanden. Rom luftfuktere og varme håndklær kan tjene en lignende og effektiv formål.

Hvis symptomene forverres, søke lege råd. Sykehusinnleggelse, medisinsk overvåking og steroider kan være nødvendig å redusere alvorlighetsgraden av en infeksjon. De fleste symptomene på astmatisk bronkitt vil ikke kreve sykehusinnleggelse og vil avta over tid med reseptbelagte medisiner eller som immunsystem justerer sykdom.

Forebygging og / løsning

Fordi astma har en tendens til å svekke eller forverres luftveiene, forebyggende tiltak ofte gir begrensede resultater. Unngå luftbårne irritanter som for eksempel forurensning og passiv røyking, da disse vil trolig forverre symptomene. Under ingen omstendigheter bør du røyker eller tygge tobakk hvis du har astma, da disse kan ofte føre direkte til lungebetennelse.

Tips for å puste bedre

Tips for å puste bedre


Pusting er ikke noe folk flest tenker på når de gjør det; det kommer bare naturlig. Men for å forbedre helse, kan det hjelpe å lære hvordan du kan optimalisere pusten din i stedet for å puste for fort eller grunt. Riktig pust (dypere og langsommere pust) kan forbedre funksjon av hjertet og lungene, og også redusere symptomer på panikk og angst.

Færre Breaths

For sunt å puste, kan det være en god idé å ha et mål på plass. Mange tar altfor mange åndedrag hvert minutt, så satse på et mindre beløp - som seks. Når du tar dine seks åndedrag, fokusere og konsentrere seg om dem i stedet for rushing dem, noe som kan føre til grunt puste mønstre. Trekke ut dine åndedrag av dypt puste inn og tar lengre tid å puste ut.

Pusteøvelser

Finne tid til å utføre pusteøvelser på en daglig basis, enten det er på morgenen eller like før du går til sengs om kvelden. Satt side omtrent fem minutter å konsentrere seg om å utvide dine åndedrag og fullt kontrahering mellomgulvet. Bortsett fra å hjelpe dere med riktig pust lengde og teknikk, kan det være et effektivt stress-lindrende aktivitet samt.

Stopp Klemme

En vanlig feil folk ofte gjør er, ved innånding, klemme på magen. Hvis du holder magen avslappet og myk i stedet for å klemme den, vil du tillate full utvidelse av mellomgulvet og lungene dine i stedet for å begrense hvor mye oksygen du kan ta i - som å klemme magen i kan forårsake.

Posture

Riktig holdning er også nøkkelen til sunn pusteteknikk. Alltid holde din holdning rett og skuldrene unhunched. Skuldrene som er hunched kan føre til hindring av energi og blod reising til hjernen. Hold skuldrene avslappet og løs, og åpne opp brystet for å få mest mulig ut av dine åndedrag.

Livsstil

Leve en sunn livsstil kan også i stor grad forbedre måten du puster. Hold deg unna skadelige irritanter og røyk lukt. Drikk nok vann - omtrent åtte glass om dagen - og konsumere en diett som er godt balansert og rik på hele korn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt.

Symptomer for astmatisk bronkitt

Symptomer for astmatisk bronkitt


Symptomene på astmatisk bronkitt er de samme som for astma. Forskjellen er at symptomene er vedvarende selv mens du bruker astma medisiner. Mens det kan være vanskelig å fastslå, vil symptomene være kronisk astma og vanlige behandlinger vil ikke være effektiv. Å bli utsatt for irriterende stoffer som sigarettrøyk og giftstoffer kan forverre astma samt astmatisk bronkitt.

Tungpustethet

Tungpustethet er en piping, raslende lyd når du puster.

Kortpustethet

Når du er kortpustet du har vanskeligheter med å ta et dypt åndedrag, og du kan føle at du ikke klarer å få nok luft. Du kan finne deg selv å ta raske, korte åndedrag.

Tilbakevendende infeksjoner

Hvis du lider av hyppige, tilbakevendende luftveisinfeksjoner kan det være en indikasjon på kronisk astmatisk bronkitt.

Hoste

Vedvarende hoste, ledsaget av en eller flere andre symptomer kan være en indikasjon på kroniske astmatisk bronkitt.

Komplikasjoner

Noen komplikasjoner av kronisk astmatisk bronkitt som kan medføre sykehusinnleggelse inkluderer akutt bronkitt, lungebetennelse, bihulebetennelse og overdosering av medisiner. I tillegg kan du ha bivirkninger av medisiner, bivirkninger fra steroid medisiner og andre kroniske komplikasjoner.

Behandling

Behandlingen inkluderer ofte steroider og antibiotika i tillegg til din vanlige astmamedisiner.

Hvordan virker røyking forårsake bronkitt?

Bronkitt og Røyking

Bronkitt og røyking går hånd i hånd. Når du røyker, kjemikalier i tobakk irritere slimhinnen dine bronkiene. Typiske symptomer er hoste, sår hals, slimete og ubehag i brystet. Jo mer du røyker, jo verre denne tilstanden blir. Det kan føre til kronisk bronkitt, en sykdom knyttet nesten utelukkende til røykere.

Giftige stoffer

På grunn av den svært giftige ingredienser i å røyke produkter, hvert drag av en sigarett irriterer en røyker kropp starter med sine lepper og munn, og slutter dypt inne i luftveiene i lungene. Bare noen få av de skadelige stoffene i sigaretter er nikotin, karbonmonoksid, tjære, ambra, benzen og hydrogencyanid. Alle disse kjemikalier er satt inn i sigaretter sammen med tobakksblader. Når sigaretten er tent, blir de kjemiske egenskaper endres, noe som gjør dem enda mer dødelig.

Røyking og lungene

Luftveiene begynner med munnen og reiser ned i halsen inn i luftrøret, som er i begynnelsen av lungene. Derfra lungene begynner, forming flere passasjer (bronkiene) som hjelper dem til å utvide og kontrakt. Med hvert åndedrag at du tar, lungene fylles med sårt tiltrengt oksygen. Røyking irriterer slimhinnen i luftrøret og bronkiene. Når disse passasjene er irritert av røyk, de sveller og inflame. Hevelse og inflammasjon er en del av immunresponsen for å hjelpe helbredelse. Slimete er også produsert, men i overflod. Slimete faktisk tresko bronkiene, noe som gjør det vanskeligere å puste. Dette er grunnen til at røykere hoste så mye. Lungene jobber ekstra hardt for å utvise slimete.

Videre Irritasjon

Uopphørlig hoste ytterligere irriterer lungene og halsen. Mange bronkitt lider klager over hoste relaterte brystsmerter, muskelspasmer og en sår hals. Fordi de fortsetter å hoste, er det ingen lindring fra syklusen. På tross av disse symptomene, og vite hvorfor de har tilstanden, folk flest fortsetter å røyke.

Røyker Hoste

Dette hoste kalles "røykhoste". Det finnes nesten utelukkende hos røykere, selv om folk som er utsatt for passiv røyking ofte utvikle det også. Hosten er produktiv. Dette betyr at hoste produserer slim og slim næret helt ned i lungene. Røyker slimete er vanligvis brun, gul eller grønn. Den brune fargen viser hvilke rester igjen i lungene når du røyker. Gule og grønne slimete indikerer infeksjon. Hvis du har en alvorlig hoste, kan det være blod i den slimete, også.

Øvre luft Risk

Røykere har større risiko for å utvikle øvre luftveisvirus og infeksjoner på grunn av den slimete buildup. Slimete innenfor luftveiene er tykk og er i stand til å felle fremmedlegemer, mikroorganismer og bakterier ganske effektivt. Det er snarere som en vitenskap eksperiment i lungene. Bakterier og mikroorganismer trives i fuktige, varme miljøer, og en røykers lunger er perfekt for infeksjoner å spre seg. Røykere er også mer utsatt for astma, som bronkitt gjør det vanskelig å puste.

Hva er årsaken til noen for å få bronkitt eller lungebetennelse ofte?

Lungebetennelse er en lungeinfeksjon enn årsaker alvorlig lungebetennelse. Infeksjonen kan være bakteriell, viral eller sopp. Lungebetennelse kan være dødelig i noen tilfeller. Bronkitt er også en tilstand preget av lungebetennelse. Bronkitt noen ganger oppstår etter en forkjølelse. Både lungebetennelse og bronkitt kan være tilbakevendende i noen mennesker med andre helsemessige forhold eller uønskede miljøfaktorer som forurensing og røyking.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom kan føre til både bronkitt og lungebetennelse å skje ofte. GERD forårsaker magesyren til tilbakeløp i spiserøret. Noen ganger kan syren også suges inn i luftrøret, noe som kan føre til sykdom.

Svekket immunforsvar

Å ha en sekundær tilstand preget av et svekket immunforsvar kan gjøre individer mer utsatt for både bronkitt og lungebetennelse infeksjoner. Slike forhold inkluderer luekemia, AIDS, lupus, sclerderma, multippel sklerose og diabetes.

Sigarettrøyk

Eksponering for første-og annenhånds røyk kan føre til tilbakevendende bronkitt og lungebetennelse.

Administrativ røyk og støv

Noen arbeidere som er kontinuerlig utsatt for røyk og støv vil gjentatte ganger lider av bronkitt og lungebetennelse som resultat.

Behandling

Antibiotika blir noen ganger hjelpe bronkitt hvis blir ført fra en bakteriell infeksjon. Imidlertid, virale infeksjoner ikke svare på antibiotika. Antibiotika eller soppdrepende medisiner kan være foreskrevet for lungebetennelse.

Natural Cures for astma i barneårene og bronkitt

Natural Cures for astma i barneårene og bronkitt


Bronkitt hos barn, som utvikler seg når luftveiene som fører til lungene blir betent, kan behandles ved hjelp av en rekke konvensjonelle legemidler og behandlinger. Det samme gjelder for barneastma - som også innebærer en sammentrekkende av luftveiene. Men mer naturlige flere alternativer eksisterer, noe som kan føre til en kur av tilstanden i spørsmålet, spesielt når de brukes over tid. Disse inkluderer økt inntak av hvitløk, eukalyptus, lakris og elecampane.

Hvitløk

Hvitløk og løk har blitt brukt i århundrer som en naturlig kur for bronkitt og astma, samt allergi, influensa, laryngitt, bihulebetennelse, og andre hals, lunge og luftveislidelser. Som en bevist anti-inflammatorisk, kan hvitløk bidra til å redusere hevelse i vevet i luftveiene, og dermed utvide dem og hjelpe til med å puste. Hvitløk er selvsagt tilgjengelig til enhver matbutikk, eller som en urte supplement fra noen helse- eller naturlige biprodukter butikken.

Eucalyptus

Brukes spesielt for å bekjempe bronkitt, kan eucalyptus legges til kokende vann og pustet inn som en damp (eller, vekselvis, pustet inn og inntatt som en varm te). Disse damper tjene til å kvitte luften passasjer av bronkial lunger og slim, lindrende barnet plaget med bronkitt av noen av tilstandens verste symptomene. Eucalyptus er tilgjengelig til enhver helse eller naturlige produkter butikken.

Lakris

Vurder å bruke lakris rot, en annen kraftig bronkitt-kampene urt. Lakris er en naturlig anti-inflammatorisk og kamper virus. Det lindrer også slimhinnene - noe som gjør den ideell også for bekjempelse av astmasymptomer. I tillegg motiverer lakris menneskekroppen for å produsere mer interferon, en forbindelse som bekjemper naturlig virus. Lakris rot er tilgjengelig til enhver helse eller naturlige produkter butikken.

Elecampane

Nok et svar fra naturen som svar på bronkitt og astma: elecampane, en urt som inneholder fytokjemisk inulin. Fytokjemisk inulin rids luften passasjer av lunger, spesielt når det kommer til bronkitt, og urten er en naturlig slimløsende. Det kan i tillegg bli brukt for å behandle hoste. Elecampane er tilgjengelig til enhver urte eller naturlige produkter butikken.

Hva gjør du for bronkitt

Bronkitt er en vanlig tilstand som utvikler seg fra en forkjølelse, influensa eller luftveisinfeksjon. Bronkitt oppstår når slimhinnen i bronkiene blir betent. Funksjonen til bronkiene er å bære luft til og fra lungene. Et individ kan ha enten akutt eller kronisk bronkitt. Kronisk bronkitt er en alvorlig tilstand som krever medisinsk intervensjon. Akutt bronkitt, på den annen side, er mer håndterlig og forbedrer løpet av noen få dager eller weeks.the hovedmål for behandling av bronkitt er å redusere pustevansker og lette symptomer.

Unngå Irritanter

Sigarettrøyk er en av de vanligste årsakene til akutt bronkitt. De som er utsatt for kjemiske røyk på jobb eller i noen rengjøringsprodukter hjemme er også utsatt for å utvikle bronkitt. Når symptomer, som hoste, pipende pust eller lavgradig feber, det første skrittet til lettelser ubehag og gi rom for en rask utvinning er å unngå sigarettrøyk, holde seg borte fra alle rengjøringsmidler og ta noen dager borte fra arbeidsplassen dersom røyk fra ammoniakk, klor, svoveldioksyd eller andre irritanter er i luften.

Redusere symptomer

En nådeløs hoste driver de fleste av oss til apoteket for å kjøpe hostemedisin for umiddelbar lindring. Undertrykke hoste, er imidlertid ikke anbefalt behandling - spesielt for bronkitt. Slimete oppdratt av hoste bidrar til å fjerne irritanter fra lungene og luftveiene. Hvis en hoste hindrer en person fra å sove, eller begynner å forårsake kun svakt ubehag i brystet, vil en over-the-counter hoste suppressant hjelpe deg å sove mer komfortabelt uten å eliminere hosten helt. NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som Motrin eller advil kan bidra til å lindre smerter fra en sår hals og få ned feber. En slimløsende som Mucinex vil løsne slimete og gjør hoste mer vellykket i å utvise irritanter fra lungene og luftveiene. For en tørr hals, vil hoste drops hjelpe lindre kløe og irritasjon.

Forbedre Breathing

Løsne slim i luftveiene bidrar til å lindre en hoste. Ved hjelp av en luftfukter med varmt vann vil fukte luften og bidra til å avlaste noen bronkial symptomer. Dessuten kan noen mennesker med kronisk bronkitt ikke klar over at de puster for fort. Prøv å ta et dypt åndedrag, deretter sakte slippe luft gjennom munnen mens pursing leppene (hold leppene som om du plystring.) Gjenta denne øvelsen vil øke lufttrykket i luftveiene.

Om pusteøvelser for å behandle astma

Om pusteøvelser for å behandle astma


Astma er en kronisk medisinsk tilstand som påvirker evnen til å puste normalt. Det kan skape opplevelser av tetthet i brystet og følelsen av panikk som du ikke klarer å få nok luft. Praktisere en enkel pusteteknikk kan bidra til å bygge og styrke musklene rundt lungene dine. Det kan også hjelpe deg med å forbli mer rolig under et angrep.

Respiratoriske muskler

For å puste, må dine pustemuskulaturen seg sammen og slappe av. Den viktigste muskelen involvert i pustemellomgulvet.

Effekt på muskler

Med astma, passasjene som luften går gjennom blir mindre og begrense puste. Som pusten din blir grunnere, åndedrettsmusklene ikke blir fullt utnyttet.

Deep puste med magen

Legg deg ned og ta et dypt pust inn gjennom nesen og la magen til å utvide seg. Så puster gjennom nesen og la magen trekker seg sammen litt.

Fordeler

Denne form for pust føles ofte bakover i starten, men lærer deg selv å puste på denne måten vil bruke dine pustemuskulaturen riktig og vil tillate dem å styrke.

Avslapping

Mens du øver pusten din, holde tankene på bevegelse av pusten. Dette er en form for meditasjon for å bidra til å roe kroppen og nervesystemet både under og etter et angrep.

Pusteøvelser for stamming

Stamming er en tale lidelse som manifesterer seg som å gjenta et ord eller en setning, vanligvis ledsaget av rask blunking og en spent kjeve eller hals. Som en form for angst, kan stamming hindre kommunikasjon og forårsake ytterligere emosjonelle nød. For å bøte på din stamming, er det viktig å lindre angst og å praktisere pusteøvelser for å hjelpe slappe muskler. Hvis stamming vedvarer, anbefales det at du ser en logoped eller adferdsterapeut for å hjelpe deg med å håndtere stamming.

Pause før du snakker

Hvis du er i ferd med å snakke og du føler din hals eller kjeve innstramming, gi deg selv et par sekunder for å puste dypt inn og ut. Stamming vanligvis oppstår når du prøver å snakke uten riktig mengde oksygen, kombinert med angst. Når du får nok oksygen til å snakke sakte, vil jaw løsne og stemmebåndene vil ikke være begrenset. Tillat deg selv å si det første ordet sakte, og sakte ned følgende ord hvis du føler behov for å haste gjennom hva du har å si.

Vokaler og Breathing

Noen ganger er det vanskelig å starte en setning, og som resulterer i stamming før den første vokal er fullført. Som en del av en pusteøvelse, vil logoped må du gjenta en vokal i en lengre periode, og følger det med dyp innånding og exhaling. Når du begynner å slappe av, vil din logoped øke mengden av vokaler du høres ut og har du puster inn og ut dypt. Etter hvert vil dine oppgaver inkluderer stavelser og setninger, og kontinuerlig naturlig pust. Disse øvelsene hjelpe deg å øve naturlig puste under samtalen og minske angst av begynnelsen og fortsette en samtale.

Meditasjon

Tar langsomme, dype åndedrag i morgen som en form for meditasjon før dagen begynner er en nyttig måte å bekjempe stamming. Sitte eller ligge ned og hvile hendene på brystet til å observere dine pusterytme. Tillat deg selv 10 til 20 minutter med rolig tid til å lytte til din hjerterytme og slappe av tankene dine. Øv denne fredelige morgen trening daglig for å redusere angst, eller praktisere denne øvelsen om natten for å trappe ned etter håndtere dag-til-dag stress.

Homeopati rettsmidler for bronkitt

Homeopati rettsmidler for bronkitt


Bronkitt er ofte behandlet av tradisjonell medisin gjennom bruk av antibiotika, hoste medisin eller smertemedisin. Oftere enn ikke, leger bare anbefale hvile og drikke mye væske. Homøopatisk medisin, på den annen side, tilbyr en rekke remedier for å behandle bronkitt og forkorte gjenopprettingsprosessen.

Funksjon

Homeopatiske midler er tilgjengelige i forskjellige potenser, målt i antall 6-30, som er kombinert med enten bokstaven C eller X. C betyr skjær er fortynnet 100 ganger, mens X betyr 10. Når du velger et middel for bronkitt, mest utøvere vil anbefale den laveste styrken de tror vil fungere, i de minste mulige doser. Faktisk vil de fleste fortelle deg å drikke bare en enkelt dose og vente på noen form for resultater. Hvis ingenting skjer, så enten rette er endret eller styrken er upped.

Identifikasjon

Når du velger et homeopatisk middel for bronkitt, leger ser på symptomene først i stedet for på sykdommen som helhet. Dette er fordi noen mennesker har en tørr hoste, mens andre opplever våte slim og en rallende lyd. For tørr hoste, er bryonia best, siden dette fungerer på lindre trykk for brystet og lettelser magesmerter. På den annen side er Antimonium tartaricum best for våte hoste, som det er Kali bichromicum. Begge disse homøopatiske midler vil bidra til å bringe slim ut samtidig som det bidrar til å lindre brystsmerter og behovet for konstant hoste.

Betraktninger

Pulsatilla er en stor bronkitt rette for de med gult slim. Leger er mer sannsynlig å anbefale dette midlet når det er andre symptomer til stede, for eksempel søvnproblemer, lav tørste og humørsvingninger. Dette er et populært middel for barn så vel som det hjelper dem å slappe av uten å forårsake noen bivirkninger.

Typer

For folk som har bronkitt som varer mer enn en uke eller to, de mest foreskrevne homøopatiske midler er silicea (eller silika) og svovel. Begge er spesielt nyttig for folk som har hatt tilbakevendende anfall av bronkitt og ikke synes å svare på andre medisiner. Det hjelper også de med lav utholdenhet, smertefulle hoste og problemer med å sove på grunn av sykdom.

Expert Insight

Dulcamara er den rette valget for folk som bronkitt er forverret av allergi eller influensa. Leger er mer sannsynlig å anbefale dette midlet hvis en person har kontrakt bronkitt etter å ha blitt utsatt for kalde og våte været forandrer seg.

Flere årsaker og risikofaktorer for bronkitt

Bronkitt er en betennelse i bronkiene tube foringer i lungene. Akutt bronkitt følger ofte en luftveisinfeksjon som en forkjølelse. Kronisk bronkitt er en alvorlig langtids tilstand. Bronkitt pasienter kan oppleve hoste og kortpustethet.

Virus

Ifølge Mayo Clinic, er mange akutte tilfeller bronkitt forårsaket av samme virus som infiserer mennesker med forkjølelse.

Magesyre

Personer med gastroøsofageal reflukssykdom kan ha magesyre tilbake opp i deres øvre luftveier og forårsake betennelse oppstår.

Miljø

Kronisk bronkitt kan utvikle seg etter eksponering for luftforurensning, støv og røyk. Occupational bronkitt kan oppstå når en ansatt blir utsatt for kjemikalier og giftstoffer som skader lungene.

Røyking

Sigarettrøyking er den ledende årsak til kronisk bronkitt og en viktig årsak til akutt bronkitt. Langvarig eksponering for andre hånden røyk kan øke en persons risiko for kronisk bronkitt.

Low Resistance

Eldre voksne, små barn og personer med svekket immunforsvar har en redusert motstand mot bronkitt infeksjoner.

Forebygging

Enkeltpersoner kan redusere risikoen for å utvikle bronkitt ved å unngå sigarettrøyk, redusere eksponering for mennesker med smittsomme sykdommer og regelmessig håndvask.

Metode for riktig pust

Kroppene våre instinktivt puste inn oksygen og puster ut karbondioksid. Fordi prosessen er ufrivillig, de fleste av oss gir det liten tanke. Ikke alle puste er skapt like, skjønt. For eksempel spedbarn naturlig ta dype mageåndedrag, mens voksne tar vanligvis grunne bryståndedrag, som gir mindre oksygenering. Lære den riktige metoden for å puste gjennom membranen kan forbedre din helse og velvære ved å øke energi og selv redusere stress og angst. Med praksis, kan riktig pust blir automatiske.

Bruksanvisning

•  Legg en hånd på øvre del av brystet og den andre hånden på magen, rett under brystkassen. Dette vil tillate deg å føle mellomgulvet beveger seg når du puster.

Pust inn gjennom nesen sakte. Som du puster inn, skal hånden på brystet ikke flytte, men hånden på magen bør bli tvunget utover.

Hold pusten et øyeblikk som du strammer magemusklene.

Pust langsomt gjennom munnen, tvinge luften ut gjennom kniper (trykket-sammen) lepper. Hånden på brystet bør forbli stille.

Gjenta trinn 1 til 4 for fem til ti minutter. The Cleveland Clinic anbefaler å gjenta denne øvelsen tre til fire ganger om dagen for å styrke mellomgulvet og forbedre puste kvalitet.

Puste Metoder for Ap

Puste Metoder for Ap


Arbeidskraft kan være en drenering opplevelse for deg og for barnet ditt, men får nok oksygen kan hjelpe fylle opp energi. Puste kan også hjelpe deg med å slappe av og håndtere smerte. Flere ulike metoder for å puste har blitt utviklet i løpet av årene. Hvilken metode du velger, vil avhenge av hva som føles mest behagelig for deg, så vel som intensiteten eller lengden på riene. Øv flere pustemetoder daglig slik at du kan hente dem hvis du trenger dem under fødselen.

Variable (Pattern) Breathing

Dette er trolig den mest kjente metoden for å puste under fødselen på grunn av sin eksponering på TV og i filmer. Du kan gjenkjenne den fra "hee-hee-hoo" lyder som følger den. Denne puste metoden kombinerer korte inhalasjoner - som kan være alt du klarer i løpet av en smertefull sammentrekning - med en lengre utpust. For å bruke denne metoden, vocalize dine åndedrag med "hee-hee-hoo" lyder eller andre lyder som føles behagelig for deg. Pust inn kraftig med hver "hee" og så puster de åndedrag som du hviske "hoo".

Pesende

Har du noen gang sett en hund pese når det er varmt? Din pust vil virke som ligner på at hvis du bruker denne metoden - men ikke bekymre deg, du trenger ikke å puste ganske så raskt som din firbente motor munnen. Panting er en rask pust teknikk som krever at du tegne og slipp korte åndedrag. Tid hver pusten i to sekunder. Pust inn i ett sekund og ut i ett sekund. Inhalasjoner bør være grunne. Lag dine exhalations hørbar (hør for en "whoosh") for å hjelpe deg å fokusere på pusten din.

Slow Breathing

Slow pustemetoder tillate deg å ta dype, meditative pust. De fyller kroppen med oksygen og hjelpe deg til å slappe av. Prøv å puste inn til en teller til fire og ut til en teller til fire. Fylle lungene til kapasitet som du inhalerer. Hvis du kan, ta enda tregere åndedrag - til en fem eller ti teller. Lengre åndedrag som dette kan ta tid å bygge opp til, så trene hjemme hver dag i ukene fram til forfallsdato. Prøv å holde fokus på pusten din i løpet av hver sammentrekning. Teller hvert åndedrag i tankene dine eller spør din coach eller birthing partner å telle høyt.

Rensing / Organisere åndedrag

Disse åndedrag er ment for begynnelsen og slutten av hver sammentrekning. Pust langsomt og dypt inn; prøv fire eller fem sekunder for hver inhalasjon. Pust ut med et hørbart sukk. Som du puster ut, slappe av alle musklene i kroppen din. Gå halte, hvis du kan. Disse åndedrag vil bidra til å slappe av deg som sammentrekning begynner og vil hjelpe deg å fokusere tankene dine, slik at du kan konsentrere deg om dine andre pustemetoder hele sammentrekning. På slutten av sammentrekning, gjenta rensing pusten for å minne deg selv å bli avslappet.

Pusteøvelser for Ap

Det finnes mange ulike former for puste å hjelpe deg gjennom fødselen, men alle former bidra til å bringe sårt tiltrengt oksygen til deg og babyen din. Målet med pusteøvelser for arbeidskraft, ifølge den amerikanske Graviditet Association, er i siste instans å slappe av og roe deg i løpet av denne stressende perioden (se referanse 1).

Fordeler til Mønstret Breathing

Pusteøvelser kan hjelpe deg gjennom smerten sammentrekninger ved å gi en følelse av ro, og ved å hjelpe gjøre hver sammentrekning målrettet. Mønstret pusting kan du også unngå å skyve når du ikke er klar, og for å komme seg gjennom den andre fasen av arbeidskraft. Praksis mønstrede puste daglig under din daglige rutine, for eksempel når du har mindre smerter (se referanse 1).

Pusteteknikker

Ta et langt og dypt pust i begynnelsen og slutten av en sammentrekning og si til deg selv "slappe av". For første fasen av arbeidskraft, når du ikke kan komme gjennom riene uten pause for å gå eller snakke, praksis langsom pust. For å gjøre dette, sier den amerikanske Graviditet Association til å begynne med å ta en "organisere pust" eller et dypt åndedrag som gjør kroppen din limp (se referanse 1). Med langsomme åndedrag, pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Tillat deg selv å puste inn og ut naturlig, la luften komme inn og ut som du trenger det. Under hver puster, fokusere på å slappe av en annen del av kroppen din, som bena eller magen (Referanse 1).

Bruk lys akselerert puste for den aktive fasen av arbeidskraft når riene er mer intense. For å bruke denne teknikken, puste raskt inn og ut gjennom munnen som varer ett åndedrag per sekund. Til å begynne, ta en organisering pusten igjen i begynnelsen av sammentrekning. Deretter begynne å puste sakte som du gjorde for den første fasen av arbeidskraft. Quicken pusten som sammentrekning gevinster intensitet. Deretter gradvis bremse pusten da riene blekne. Avslutt med en lang pust og sukk (se referanse 1).

En tredje form for arbeidskraft åndedrettet er variabel, eller overgang, puste. Denne teknikken kombinerer grunne åndedrag med lengre exhalations og blir referert til som "bukse-bukse-blow" eller "hee-hee-hvem" puste. Å praktisere denne form, begynne med en organisering pusten og gå haltende. Bruk et fokuspunkt, for eksempel et bilde, for å holde fokus. Deretter puster raskt og lett med fem til 20 pust per ti sekunder for hver sammentrekning. Ved slutten av ulike puster ut, la ut et lengre pust med en lyd. Ved slutten av kontraksjonen, ende med en lang pust og en sukk igjen (se referanse 1).

Hvordan behandle bronkitt i babyer

Hvordan behandle bronkitt i babyer


Bronkitt i babyer er et resultat av hovne, betente bronkiene. Babyer og små barn har høyere risiko for å utvikle bronkitt på grunn av deres utviklingsimmunforsvar og respiratoriske systemer og trange bronkial luftveiene. Det finnes to typer av bronkitt i babyer. Akutt bronkitt er vanligvis resultatet av en kald fra en bakteriell eller viral infeksjon. Kronisk bronkitt utvikler allergi eller eksponering for røyk og miljømessige irritanter som er inhalert. Riktig behandling og medisinering er viktig for behandling av bronkitt i babyer å hindre skade på deres utviklings respiratoriske systemer og hindre alvorlige infeksjoner.

Hvordan behandle bronkitt i babyer

En oppryddings alle områder av ditt hjem årvåkent og enhver vare som barnet kan komme i kontakt med. Vask hendene og / eller desinfisere med et rensemiddel for å opprettholde personlig hygiene og hindre overføring bakterier til og fra din baby.

Fortsett å amme eller formel mate babyen. Det er viktig å opprettholde et vanlig kostholdsplan for å unngå dehydrering forårsaket av overdreven slim og slim produksjon.

Bruk en vaporizer eller luftfukter for å øke fuktigheten i ditt hjem luft. Fuktig luft hjelpemidler i å løsne slim fra babyens luftveier, og vil bidra til å avlaste hoste på grunn av bronkitt. Bruk et spedbarn-formulert saltvannsløsning for å behandle nesetetthet. Følg retningslinjene for administrering av dråpene til å løsne slim og la det enkelt å fjerne med en pære sprøyte.

Gi barnet ditt en slimløsende som har blitt godkjent av barnelege å løsne og behandle brystet lunger. Administrere spedbarn paracetamol eller ibuprofen å redusere og stoppe feber og lindre sår hals smerter. Unngå bruk av eventuelle medisiner som inneholder acetylsalisylsyre for å behandle babyer med bronkitt. Bruker medisiner med acetylsalisylsyre kan resultere i en alvorlig og potensielt dødelig reaksjon kjent som Reyes syndrom.

Unngå eksponering for puste irritanter som røyk eller utendørs allergener og støv. Begrens bruken av rengjøringskjemikalier innendørs og velge naturlige alternativer som natron og eddik som ikke skaper irriterende gasser som kan irritere bronkitt infeksjoner.

Administrere alle medisiner og antibiotika foreskrevet av barnelege helt, selv om barnets symptomer vise bedring. Din barnelege kan anbefale rutinemessige puste behandlinger for alvorlig bronkitt infeksjoner som utføres med en forstøver, maske og medisinering væsker.

Monitor babyen mens behandling for bronkitt å sørge for at han ikke har problemer med å puste som er merkbar ved rask og / eller grunne puste, alvorlig tungpustethet, tegning brystet og halsen i når du puster, utspilte nesebor og blå misfargede negler og lepper.

Hint

 • Babyens bronkitt kan forverres hvis hun begynner å kaste opp, har økt feber, alvorlig tungpustethet, redusert antall våte bleier og vannlating eller virker ekstremt trøtt og sløv.

Om bronkitt symptomer og behandling hos barn

Bronkitt er en luftveisinfeksjon som forårsaker bronkiene til å bli irritert og betent. Det kan lett forveksles med en kiste kald eller lungebetennelse siden symptomene kan være ganske like. Denne sykdom kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert innendørs luftforurensning. Barn, derimot, kan kontrakten bronkitt ved å få et smittsomt virus eller bakterier. Ditt barns barnelege kan riktig diagnostisere sykdom og foreskrive riktig behandling.

Om bronkitt symptomer og behandling hos barn

De vanligste symptomene på bronkitt hos barn er rennende nese, sår hals og lavgradige feber. De kan også oppleve trøtthet og frysninger. Det er vanligvis en tørr hoste ved utbruddet av sykdom. Denne hosten deretter blir til en produktiv hoste som slim utvikler seg i lungene. Barn kan også hvese og føle tetthet i brystet med bronkitt.

over-the-counter medisiner som hostesaft, som opererer en luftfukter i huset, eller en fordamper i soverommet deres kan hjelpe barn puste (og sove) enklere. Barn bør drikke rikelig med drikkevarer slik at de ikke blir hydrert. Hvis de opplever mye pustevansker, bør du oppsøke lege umiddelbart!

Hvis et barn ikke begynner å føle seg bedre om noen dager, eller føles verre, bør du ringe henne barnelege. En undersøkelse av en barnelege kan avgjøre om barnet har bronkitt eller ikke. Hvis sykdommen er forårsaket av bakterier, kan en lege forskrive antibiotika. Hvis et virus er årsaken til bronkitt, bare symptomene kan behandles. Foruten reseptbelagte eller over-the-counter hoste medisiner, barn med bronkitt trenger nok hvile, rikelig med drikke, og damp lagt til husholdningen luft.

Siden Bronkitt kan være svært smittsom, hvert medlem av husholdningen, spesielt noen barn som har det, bør vaske hendene ofte med antibakteriell såpe og vann. Denne praksis vil bidra til å drepe bakterier og redusere risikoen for å spre bronkitt.

Hint

 • Barn som har bronkitt vanligvis komme over denne sykdom i 5 til 10 dager. Barn-samt babyer og elderly- har større risiko for å få bronkitt på grunn av deres lavere immunitet systemer.
 • Barn som lever i husholdninger hvor det er minst en røyker har en høyere risiko for å få bronkitt.

Symptomer på bronkitt

Bronkitt er en vanlig tilstand som ofte forveksles med forkjølelse. En episode av bronkitt kan utvikle etter en forkjølelse eller influensa. Selv om folk opplever ofte bronkitt i vintermånedene, kan det skje når som helst på året, og kronisk bronkitt kan vare i uker eller måneder om gangen.

Funksjoner

Bronkitt er en betennelse i bronkiene. Rørene bære luft til lungene. Når de blir smittet, rørene sveller og slim utvikler, gjør det vanskelig å puste. En person med bronkitt kan ikke søke legehjelp fordi symptomene på bronkitt ligner på en kald, og så bronkitt vanligvis blir verre.

Typer

Bronkitt kan være akutt eller kronisk. Akutt bronkitt kommer plutselig, ofte etter en annen sykdom, og kan være forårsaket av et virus. Et angrep av akutt bronkitt kan være mer alvorlig, men varer ikke lenge. Kronisk bronkitt kan være forårsaket av langvarig røyking eller eksponering for miljøgifter. Selv om akutt bronkitt kan behandles med medisiner, er det ingen kur for langsiktig bronkitt.

Effekter

Det vanligste symptomet på bronkitt er den karakteristiske hoste, som vanligvis er ledsaget av en grønn eller gul oppspytt. Hosten kan bli verre om natten. Andre symptomer på bronkitt inkluderer sår hals, feber, tett bryst, kortpustethet, piping i brystet, muskelsmerter, frysninger, tretthet og smerter i brystet.

Betydning

Bronkitt kan være forårsaket av et virus, bakterier, røyking eller bli utsatt for andre hånden røyk, kjemiske forurensninger, støv og andre faktorer. Bronkitt kan spres via luftbårne virus eller gjennom kontakt med forurensede overflater. En smittet person kan slippe virus i luften ved hoste og nysing. Luften blir så pustet inn av andre som kan da kontrakten viruset.

Betraktninger

Bronkitt er vanligvis diagnostisert av en fysisk undersøkelse, lytte til lungene gjennom et stetoskop, blodprøver og røntgen. Bronkitt som er forårsaket av bakterier kan behandles med antibiotika, men bronkitt forårsaket av et virus reagerer ikke antibiotikabehandling. Bronkitt vanligvis klarner opp på egen hånd. Rikelig med hvile, væske og over-the-counter smertestillende midler kan lindre ubehag og hastighet utvinning. Unngå å røyke, siden det kan bremse helbredelsesprosessen.

Forebygging / løsning

Bronkitt kan forebygges ved å gjøre visse livsstil justeringer. Ikke røyk, og unngå å være rundt andre hånden røyk. Vask hendene dine når du kommer i kontakt med overflater som kan være forurenset, for eksempel på arbeidsplassen eller når omsorg for familiemedlemmer som er syke.

Hvordan å behandle bronkitt med urte rettsmidler

Hvordan å behandle bronkitt med urte rettsmidler


Bronkitt er en infeksjon som forårsaker betennelse i bronkiene. Det er vanligvis kategorisert som akutt eller kronisk, og er noen ganger viral. I visse tilfeller kan bronkitt være ganske alvorlig og kan føre til langsiktige helsemessige problemer hvis venstre ubehandlet. Symptomene inkluderer feber, dyp nese, kvalme, lungesmerter, slimete buildup, kronisk hoste og kortpustethet. Bronkitt har vært direkte knyttet til langvarig eksponering for forurensninger i luften som røyk, kjemikalier, støv og luftbårne giftstoffer. Behandling av bronkitt gjøres vanligvis med antibiotika, som for noen er svært effektive, men tilstanden kan også bli behandlet, og i mange tilfeller forhindret med urte og andre naturpreparater. En 2- til 4-ukers terapeutisk regime er anbefalt. Les mer for å få hjelp.

Bruksanvisning

Kosthold og oppreisninger

Gjør en nasal / slim dampbehandling på stigende og en time før sengetid. For å utføre en nasal behandling, ta med en stor kjele med vann til å koke. Legg 5 til 10 dråper eucalyptus olje. Legg et badehåndkle over hodet og pust inn dampen. Gjør dette til vannet er romtemperatur eller dampen avtar.

Klem en halv sitron i en 12-unse glass vann. Legg 10 til 15 dråper lobelia ekstrakt og drikke med frokost. Lobelia er en urt som har vært brukt siden 1600-tallet for å behandle mange helsemessige forhold. Det er kraftig i kampen mot lunger og luftveisinfeksjoner. Lobelia ekstrakt er lett skaffes på de fleste helsekostbutikker. Det kan også kjøpes i kapsler, selv om dens flytende form er mest effektive i perioder med bronkitt.

Drikk to kopper marshmallow root te med lunsj. Tilsett 1 ts. honning til hver kopp. Marshmallow (Althea, søt Weed, Hock Herb) er rik på vitamin A, kalsium, sink, jern og B-kompleks. Det er kraftig i kampen mot luftveisproblemer. Det er vanligvis selges i løs og pulverform, men noen stakere pakke den i teposer. Det er best å bruke løs eller pulverform for å bekjempe bronkitt.

Klem en halv sitron i en 12 til 16-unse glass tomatjuice. Tilsett 1 ts. kajennepepper og drikke med middag. Denne blandingen vil fungere som en kraftig antioksidant som fremmer sunn pust og blodstrøm.

Kroppspleie og trening

Sitt i en varm badstue og dampbad for minst 20 til 30 minutter hver dag i to uker. Hvis en badstue eller damprom ikke er tilgjengelig, bland 15 til 20 dråper eucalyptus olje i et varmt bad. Dampen fra de essensielle oljer vil hjelpe løsne slim, hjelper du puster. Blandingen vil også bidra til å rense porene, slik at kroppen kan frigjøre giftstoffer gjennom huden din.

Har noen gni området mellom skulderbladene med sine palmer og tommelen før du går til sengs og på stigende hver dag i 2 uker. Dette vil hjelpe lungene slipper uønskede slim.

Gjør en varm / kald brystet behandling minst en gang om dagen. Dette kan gjøres ved å legge 15 til 20 dråper eucalyptus olje til et varmt vann-gjennomvåt vask fille og bruke det til brystet. La sitte inntil romtemperatur. Fjerne og erstatte med en kald klut. Gni tea tree olje på brystet når du er ferdig, slik at det å suge inn i huden din.

Utfør dype pusteøvelser minst en gang om dagen. Inhalerer dypt og holde pusten i 3 sekunder. Pust sakte. Hvis du er i stand til, å ta 10 minutters gange mens du gjør dine pusteøvelser.

Tips og advarsler

 • Eliminere matvarer som fremmer symptomer på bronkitt. Dette inkluderer junk food høy i sukker, fastfood høy i mettet fett, stivelsesholdige retter og meieriprodukter.
 • Suge på sink pastiller i løpet av dagen. Sink er et viktig mineral som hjelper kampen lunger forbundet med bronkitt. Det hjelper også i vev reparasjon.
 • Ta 1000 mg vitamin C hver dag.
 • Eliminer røyking.
 • Rådfør deg med legen din før du gjør livsstil eller kosttilskudd endringer. Hvis du opplever uvanlige bivirkninger fra urter, slutte å ta dem og ringe legen din eller ringe 911 hvis du føler deg svært syk.
 • Unngå å puste inn kald luft. Hvis du går utendørs i kaldere vær, dekke til munn og nese med et skjerf eller respirator. Skadelige mikroorganismer kan lett overføres i kald luft.