Digidexo.com

Kanel og hvitløk Fordeler

På overflaten, kanel og hvitløk kan ikke synes å ha mye til felles, men disse to ofte brukte krydder begge har potensial til å pakke store helsemessige fordeler. Kanel og hvitløk begge falle under bred kategori av krydder, eller plante-avledet aromater som legger smak til matvarer.

Historie

Bruken av kanel datoer til ca 2800 f.Kr., da en kinesisk manuskript beskriver nytten av kanel i behandling av fordøyelsesproblemer og kaldt og influensa symptomer. De helsemessige fordeler av kanel forble viktig som sivilisasjonen avansert, med greske og romerske leger, middelalder filosofer og renessanse forskere touting sin effektivitet.

Hvitløk, også, har spilt en betydelig rolle i helse historie. Den tidligste innspilte omtale av hvitløk helse fordeler er en egyptisk manuskript fra 1500 f.Kr., som anbefaler hvitløk som en kur for mer enn 20 helsemessige forhold, inkludert tretthet og hjertesykdom. Hvitløk var også en anbefalt behandling for plager i den greske og romerske perioder og inn i middelalderen, der folk hang den over sine inngangsdører i den tro at det kunne slå tilbake pesten fra sine husholdninger.

Fordeler

Kanel er helsemessige fordeler har blitt støttet av moderne vitenskap. Forskere Richard Anderson og Marilyn Polansky fant at inntak av kanel hver dag kan senke kolesterolnivået, redusere risikoen for hjertesykdom, og redusere leddgikt smerte. En 2007 studie i "American Journal of Clinical Nutrition" viste at kanel har også potensial til å stabilisere blodsukkernivået.

Hvitløk, også, har vist seg å ha positive helsefordeler. Forskere ved University of Alabama i Birmingham fant at hvitløk stimulerer produksjonen av produksjons hydrogensulfid, en naturlig antioksidant som kan beskytte mot kreft og hjertesykdommer.

Anbefalinger

Det er ganske enkelt å høste fordelene av kanel og hvitløk i kostholdet ditt.

Prøv å få mellom 1/2 til 1-1 / 2 ts kanel --- det er ett femtinitti kanelstenger --- hver dag. Du kan melde deg av pinner eller kanel som allerede bakken; det er ingen forskjell i styrken.

For å få de beste fordelene fra hvitløk, la det sitte i ca 15 minutter etter at du har hakket den før du bruker den til å lage mat, og tar sikte på å øke din hvitløk inntaket til ca fem fedd per dag.

Bivirkninger

Det synes ikke å være noen skadelige bivirkninger til kanel forbruk.

Spiser for mye hvitløk kan forårsake fordøyelsesbesvær. Hvitløk er også assosiert med dårlig ånde.

Forslag

Hvis du ønsker å legge kanel til kosthold, kan du prøve å strø litt på toppen av yoghurt, frokostblanding eller søtpoteter. Du kan også legge litt kanel til krydder gnir.

Å innlemme mer hvitløk i kostholdet ditt, kan du prøve hvitløk rike dips som hummus eller baba ganoush for snacking.