Digidexo.com

Gode ​​kilder til omega 3

Ifølge Harvard School of Public Health, omega-3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer som er viktige næringsstoffer for helse. Omega-3 er ansvarlig for flere av kroppens funksjoner, for eksempel administrasjon av blodpropp og skape cellemembranene i hjernen. Omega-3 også er forbundet med å beskytte mot koronar sykdom. Menneskekroppen produserer ikke omega-3; det må innhentes gjennom mat. Nøkkel omega-3-fettsyrer omfatter dokosaheksaensyre og eicosapentanenoic syre.

Fisk

Fisk er en utmerket kilde til omega 3. Den beste fisken å spise for omega-3 fettsyrer er kaldt vann fisk som laks, sild, Amerikansk Shad, Stillehavet og Atlanterhavet makrell, sik, stillehavsøsters, Atlantic sardiner og ørret. To tre-unse porsjoner i uken er anbefalt av Omega-3 For Your Health nettsted. Jo mer fett en fisk inneholder mer omega-3 vil det inneholde.

Flax

Frø og nøtter er ressurser for omega-3. Flax frø kan brukes på andre matvarer samtidig ha evnen til å passere gjennom kroppen ufordøyd. Linfrøolje er et annet alternativ for omega-3, men har en kort holdbarhet og må oppbevares i kjøleskap.

Valnøtter

En annen kilde til omega-3 er valnøtter. Selv valnøtter er høstet i desember, er de tilgjengelige hele året. En fjerdedel kopp valnøtter tilbyr 2,27 gram omega-3 fettsyrer og er rangert som en "god" kilde til omega-3 fettsyrer av Verdens sunneste Foods hjemmeside.

Egg

Egg som er opprettet av høner gitt en diett rik på omega 3 fettsyrer er en annen verdifull kilde til omega-3. Siden mange mennesker er allergisk mot fisk, egg gir en alternativ måte å skaffe omega-3. For å oppnå full nytte av omega-3, må eggeplommene bli fortært.

Kosttilskudd

Omega-3 tilbys som myke geler, for eksempel vitamin E kapsel, eller i flytende form. Linfrøolje og tran, ofte brukt i matlaging, er vanlige omega-3 tilskudd. Disse tillegg må nøye lagres, da de er utsatt for varme, lys og oksygen. Hold kosttilskudd i kjøleskapet eller fryseren. Når du velger et supplement, råder Verdens sunneste Foods stedet kjøpe et supplement som besitter vitamin E, som fungerer som en kraftig antioksidant.